Call: Email:

Dikke lul in kont je eigen lul aftrekken


dikke lul in kont je eigen lul aftrekken

..

Geil buiten man zoekt ouder steldikke lul in kont je eigen lul aftrekken

..

Zo, zei Barbara, stiekem kijken heh?? Heb je nog nooit een een lekker wijf met een lul gezien?? Ik vertelde dat ik wel van dit fenomeen wist en dat ik hierover wel eens plaatjes zocht op het internet, maar ik levende lijve had ik dit nog nooit gezien.

Vind je het dan niet spannend, zei Barbara. Toen draaide Barbara de douche uit en trok me mee naar haar slaapkamer, waar alleen nog maar een bed met een matras stond. Barbara ging wijdbeens op bed liggen en beval mij om haar tieten en tepels een lekkere beurt te geven.

Terwijl ik hiermee bezig was keek ik naar haar lul en zeg deze grote vormen aannemen, net als mij eigen lul. Zo, kleed je uit, zei Barbara. Toen ik helemaal naakt was, ging Barbara voor me staan en ik moest op mijn knieën onder haar staan, haar dikke kale lul stijf voor me.

Een beetje onwennig deed ik mijn mond open en ontving haar zachte paarse eikel in mond. Dit was lekker, dacht ik, een vrouw met een lul, ongeloofelijk!! Steed verder nam ik zuigend de lul in mijn mond. Barbara schreeuwde het uit van genot. Haar lul werd nog stijver, toen ik als een gek haar begon te pijpen, ik wist niet dat ik dit zo lekker vond.

Terwijl ik bezig was, stak ik een vinger in haar kontje, Ja ga door, ik kom bijna, schreeuwde ze, terwijl ik haar intens pijpte en kont vingerde. Na een klein minuutje voelde ik haar lul steigeren en kwam de eerste straal verse sperma op mijn tong, de volgende kwak viel vol op mijn gezicht en ze spoot zich leeg op mijn borst Zo, zei ze, nu ben jij aan de beurt zei ze.

Wat versuft werk ik op de grond op handen en voeten gezet, met mijn kontje iets in de lucht. Barbara ging achter mij zitten en begon onderwijl met mijn ballen te spelen, mijn lul werd nu kei en keihard. Terwijl ze mijn ballen kneedde, ging ze onderlangs naar mijn lul en begon ze me te treken. Jezus, wat een geil gevoel was dit zeg!! Na een paar seconde voelde ik dat ik klaar ging komen, maar ineens stopte Barbara.

Wacht hier, zei ze en weg was ze. Ik vond het wel best en speelde wat met mijzelf, denkend aan grote tieten en een kale lul Zo, zei Barbara, nu komt het wat ruigere werk, toen ze weer binnenkwam. Ze ging wederom achter me zitten en kneedde mij ballen terwijl ze mijn bilspleet begon uit te likken.

Steeds vaker ging ze met haar tong over mijn kontgaatje. Ineens voelde ik er een vinger in glijden. Oh wat voelde dat lekker zeg. Terwijl ik dit dacht stopte ze er nog een vinger bij. Ik wist niet dat dit zo soepel kon gaan, dacht ik terwijl Barbara mij kontje vingerde. Na een minuut of wat stopte ze en voelde ik iets kouds in en over mijn kontgaatje glijden. Ontspan je maar, zei die geile Barbara tegen mij.

Toen voelde ik dat ze dicht achter mij kwam zitten. Gelijk naar het toilethokje liep. Daar naar binnen ging de deur openhield. He Lucas, waar Ronny snel achter me aanliep. Ik sloot de deur. Zo stonden we beide nu tegenover elkaar in het toilethokje.

Ik had mijn broek niet helemaal dicht gedaan, alleen de bovenste knoop. Die maakte ik los liet mijn broek zakken. Trok gelijk mijn onderbroek naar beneden. Ronny bekeek mijn slappe dikke lange lul. Na het sporten onder het douchen bij voetbal of sportschool, keken kerels en jongens ook wel naar mijn lul. Ik douchte wel, maar altijd net als de andere jongens met een onderbroek of boxershort aan.

Dat was zo gewoonte hier. Tenminste in onze groep of klas. Snieki afdrogen en je kleren aan. Openlijk liet je, je lul niet zo zien. Dat ik een grote lul had wist ik wel. Ik had aftrekken met David altijd wel lekker gevonden. Nu waren David en ik zelden nog bij elkaar trokken elkaar allang niet meer samen af.

Toch vond ik dat altijd wel geil. Ronny keek naar me toen ik mijn shirt iets omhoog duwde zodat hij mijn buik en lul goed kon bekijken. Ik stak mijn hand uit maakte zijn broek los.

Duwde zijn broek naar beneden en voelde zijn keiharde pikkie door zijn onderbroek. Ronny slikte weer, keek me aan. Hij pakte mijn lul vast, begon me af te trekken. Ik duwde zijn onderbroek naar beneden bevrijde zijn stijve lul. He siste ik toen ik zijn keiharde lul vastpakte. Zijn strakke ballen eigenlijk lekkere lulletje was werkelijk knal hard. Ik gleed met mijn hand onder zijn ballen betaste eveneens zijn kontje. Ronny slikte even bleef aan mijn lul trekken en pakte mijn ballen met zijn andere hand.

Langzaam kreeg ik een stijve Ronny keek met grote ogen naar mijn paal. Lekker siste ik fluisterend. Ja heel lekker kreunde Ronny haast hoe ik hem aftrok. Ben je homo Lucas vroeg Ronny. Ik haalde mijn schouders op maakt het uit.

Ronny duwde zijn hoofd tegen mijn schouder siste ik kom zo hoor. Ik legde mijn hand op zijn kontje, draaide hem wat zodat als hij zou spuiten dat in de toiletpot deed. Hij draaide nu ook wat en terwijl ik mijn hand tegen zijn kontje duwde met mijn ene hand hem aftrek duwde hij zijn onderlijf iets naar voren. Ik trok hem nu iets sneller af keek hoe hij klaarkwam. Een paar felle stralen sperma schoten over de toiletpot tegen de muur aan.

De laatste straaltjes raakten wel de toiletpot. Snel pakte ik toilet papier maakte zijn lul schoon. Ronny keek me geil en gelukkig aan. Hij deed zijn onderbroek omhoog en zijn broek ging naast me staan nam mijn lul in zijn hand begon me af te trekken. Ik legde mijn hand op zijn broek woelde door de stof. Ronny legde zijn hand op mijn kont, of streelde onder mijn ballen. Mijn zak was groter ballen hingen vrij onder mijn lul. Als hij mijn zak aanraakte vond ik dat lekker. Doe me ballen dan terwijl hij aan mijn dikke lange stijve lul sjorde.

Ronny duwde zijn hoofd tegen mijn schouder. Ik wil je ook wel een keer pijpen Lucas. Oke andere keer we keken op onzr horloges. Senl nam ik mijn eigen lul in de hand sjorde me sneller af.

Ronny keek met grote ogen. Kom je klaar wilde Ronny van me weten. Spoot dikke klodders geil in de toiletpot. Ronny graaide toiletpapier van de rol maakte mijn verslappende lul schoon. Nu wisten Ronny en ik dat we als we zin hadden elkaar wel konden vinden. Vrijdagmiddag vroeg Ronny zin Lucas. Ik grinnikte altijd wel.

Zo liepen we samen door de Kalverstraat naar zijn ouderlijk huis. Zijn vader en moeder werkten op de mark, hadden een groente kraam op de Albertkuip. Zeventien beide wel geil vonden elkaar wel aardig.

Ik vertelde alleen met David wel eens iets te hebben gehad. Aftrekken meer eigenlijk niet. Ronny had een zelfde ervaring gehad toen was hij dertien met een neefje.

Een kleine geile kikker. Ronny was een echt straatschoffie tenminste zo deed hij zichzelf voor. Deed weleens op school na hoe ze groenten aan de man brachten. Ik lachte erom vond het wel leuk. Zijn versleten spijkerbroek met scheuren zijn shirts petje waren grappig. Op zijn kleine kamer allemaal platen van Ajax.

Klein bureau, stoel en zijn bedje. Hij had ongeveer net zo'n kamer als ik had. Je kon de sokken ruiken overal lagen kleren of boeken en rotzooi. Gelijk zette Ronny zijn TV aan. Pakte cola was heel leuk nu ontspannen.

Acrobatische sex whatsapp meesteres

  • Ronny duwde zijn hoofd tegen mijn schouder siste ik kom zo hoor.
  • Dikke lul in kont je eigen lul aftrekken
  • PRIVE SEX THUIS ANAAL BEFFEN
  • 85
  • Studentes voor sex blote borsten gratis