Call: Email:

Druip kut klein neukertje


druip kut klein neukertje

.

Hard sex gratis sex filem gratisdruip kut klein neukertje

.

Steeds luider begint ze te kreunen en schokt ze met haar onderlijf tegen mijn gezicht. Haar wat bezweten dijen klemt ze hijgend weer om mijn hoofd en ze laat haar billen weer op mijn slaapzak vallen. Ik masseer haar borsten en geef kleine kusjes op haar enorm natte kutje.

Als ze haar benen weer op het bed legt, strekt ze haar armen naar me uit. Ik geef lachend een natte klapzoen op haar kutje en kruip op haar warme nog nahijgende lichaam. Ze slaat haar armen om m’n nek en kust me lang en vochtig. Het was wel heeel erg lekker, ik wil nog wel een keer, maar eerst wil ik het bij jou doen. Jij moet me dan wel helpen want ik heb geen ervaring”, zegt ze, en ze knuffelt me.

Ik moet lachen en zeg dan, “je bent nu geil hoor, schatje van me, je kutje is dik en nat, je drukt je onderlijf tegen me aan, en je wilt deze harde piemel in je kutje”, mijn stijve tegen haar aandrukkend. Ik voel hoe ze haar benen spreidt en haar bekken tegen me omhoog kantelt. Ik blijf op haar liggen, lift m’n kont wat en pak mijn harde lul in mijn hand.

Als ik m’n heupen naar voren druk voel ik haar warme schaamlippen tegen m’n eikeltje. Zacht druk ik wat door en glijden haar schaamlippen er langs. Doe nog ’s voorzichtig wat dieper”. Ik duw mijn lul een stukje verder en het lekkere plekje net onder mijn eikel glijdt nu tussen haar natte lipjes. Langzaam beweeg ik mijn heupen op en neer en voel haar strakke gleufje langs mijn zeer harde lul glijden.

Ik duw me steeds iets verder in haar tot ik een lichte weerstand voel. Heerlijk voelt ze aan en ik beweeg me op en neer, steeds dieper in haar.

Ik stop even om haar te laten wennen aan het gevoel opgevuld te zijn en zeg dan, ”je bent nu geen meisje meer schatje, maar een jonge, ontzettend lekkere vrouw”.

Ze slaat haar armen stijf om m’n nek en zoent me zuigend en likkend in mijn nek. Ik zoek haar mond, geef haar een hele diepe tongzoen, en druk mijn lul in haar kutje tot onze schaambenen tegen elkaar stoten. Ik zoek met mijn handen haar stotende billen en begraaf m’n vingers, ondertussen heftig in haar kutje stotend, in haar malse vlees. Ik hoor de rits van de tent opengaan en twee warme handen op mijn billen.

Dan schuift Anneke naast onze zwoegende lijven. Truusje kijkt opzij naar haar zus en opent haar mond. Anneke kust haar vol op de mond en zegt dan, “Is het lekker zusje, fijne lul heeft Ivo hè”.

Truusje kantelt haar bekken nog meer, glijdt met haar zachte dijen langs mijn lenden en legt haar voeten zo hoog mogelijk op mijn rug. Haar warme nauwe kutje, haar benen om me heen én de hand van Anneke om mijn kloten zijn genoeg om dat zalige gevoel net onder mijn eikel weer te voelen. Bloedgeil stoot ik nu stevig en diep in haar hete gleufje. Anneke rolt mijn ballen tussen haar vingers en zegt, “Je zak wordt hard Ivo, spuit maar in mijn geil geworden zusje”.

Ik verstop mijn hoofd in haar nek en maak nog wat spastische neukbewegingen in haar soppende poesje. Anneke kruipt tegen ons aan en ik voel nu dat ze naakt is. Ze legt een been over ons heen en kust dan de een dan de ander. Truusje kijkt haar zus aan en zegt, “ik ben blij dat ik een lekke band gehad heb vandaag.

Ik ben ontmaagd, heb een warm nat kloppend kutje, en een lieve zus erbij gekregen”. Ik rol van haar af, en op mijn zij liggend, kijk ik langs het lijfje van het meisje dat ik net zo heerlijk geneukt heb. Ik buig me over haar borsten en lik de stijve tepels. Truusje kijkt opzij en pakt mijn slappe nog vochtige lul. Zacht glijdt haar hand er langs. Dan schuift ze naar beneden en mij nog stevig vasthoudend brengt ze haar mond naar mijn lul. Ze opent haar mond en glijdt met haar lippen tot ver over de schacht.

Ik ga op mijn rug liggen en geniet van haar zuigende mond. Ik doe mijn ogen open en kijk in twee grote pupillen. Ik steek mijn tong naar buiten en maak een geile likkende beweging. Met een kreun kruipt Anneke achter mijn hoofd langs en laat zich met gespreide dijen op me zakken. Mijn tong kent haar doosje nog en ik lik haar lekkere gleufje.

Tussen haar kleine schaamlipjes tot boven aan haar klitje. Vond ik vanmiddag al en Mams zei het net nog. Ze begint wat te hijgen en schuift en draait haar kutje zo, dat mijn tong haar raakt waar ze wil. Truusje is nu half op me gaan liggen en ik voel haar borsten op mijn benen drukken. Haar mond glijdt ontzettend lekker en geil over mijn weer harde lul en haar hand verlengd dit gevoel. Anneke gaat wat omhoog met haar kutje en ik zeg, “ik geloof nooit dat dit voor jou de eerste keer is, je pijpt heerlijk”.

Vol overgave gaat ze door met pijpen en begint ze ook m’n ballen te zoenen. Lekker geil laat Anneke zich weer op mijn mond zakken en bef ik haar klitje. Ze laat zich voorover over me heen vallen en met haar gezicht bij dat van haar zusje begint ze ook aan mijn lul te likken. Haar kutje ligt net iets voor m’n gezicht en ik zie een helder stroompje vocht uit haar kutje druipen.

Ik hoopte erop om een geile middag met haar door te brengen en bood haar aan om met haar mee te gaan om haar te helpen met het sjouwwerk.

En zo belandden we een kwartiertje later in de lokale Appie Hein. Ik duwde haar karretje terwijl Paula het vulde. Toen we ongeveer halverwege waren botste ik bijna tegen het wagentje van Miranda uit de kantine aan. Ik stamelde met een rood hoofd mijn excuses die ze lachend aanvaardde.

Ze keek mij even bedenkelijk aan maar accepteerde mijn uitnodiging en gaf mij snel haar adres. Voor ik er erg in had was ze weer verdwenen en kwam Paula naast mij staan. Thuis aangekomen hielp ik Paula met het naar binnen brengen van de boodschappen. Terwijl zij met de koffie bezig was kwam Mia binnen, blijkbaar had zij een eigen sleutel want een bel had ik niet gehoord. Paula vertelde haar grinnikend dat ik een afspraakje met een dametje in de supermarkt had gemaakt.

Ook Mia reageerde een beetje gemaakt jaloers maar ook haar beloofde ik met een knipoog dat zij eerdaags niets te kort hoefde te komen. Omdat ik totaal de weg in Den Helder niet kende en nog geen leuke restaurantjes wist bespraken we samen waar ik op een eerste date het beste heen kon gaan.

Na verschillende opties besproken te hebben en op advies van de dames viel mijn keus op "linke loetje" in Schagen, dat zag er volgens mij wel gezellig en intiem uit. Miranda pikte ik rond 8 uur op en we vertrokken naar Schagen. Gelukkig wist zij waar het was zodat we niet lang hoefden te zoeken. Miranda had zich heerlijk opgedoft, ze was gekleed in een kort zwart jurkje met zwarte nylonkousen en haar haar had ze ruig opgestoken.

We vonden een knus tafeltje, een beetje achteraf in een hoekje en onder het genot van diverse zeer goede gerechten en een heerlijke wijn hadden we een heel gezellige avond. Eigenlijk wilde ik na het eten nog ergens iets gaan drinken, maar omdat ik nog moest rijden en om het niet te laat voor de oppas te maken besloten we om terug naar huis te gaan. Ik vond het prima want ik verheugde mij op een voortzetting bij haar thuis.

Bij Miranda voor de deur aangekomen verwachtte ik dat zij mij zou vragen om nog even binnen te komen, maar ze gaf mij een kus op mijn wang, mompelde iets wat ik niet goed verstond over de leuke avond en stapte uit de auto. Voor ze naar binnen ging groette ze mij nog even met een lieve lach en liet mij verbaasd in de auto achter. Een beetje gefrustreerd en naar mijn mening veel te vroeg reed ik naar mijn eigen huis.

Net toen ik binnen was stond Mia met een glas wijn in haar hand voor de deur. Ik vertelde haar net van het abrupte einde van mijn uitje toen mijn telefoon zich meldde. Het was Miranda met de vraag waarom ik zo snel verdwenen was. Ze wilde de oppas de deur uit werken voor ze mij binnen liet. Ik zei haar dat ik daar de volgende keer rekening mee zou houden en geërgerd kapte ik het gesprek af. Ook dit vertelde ik aan Mia, die hoofdschuddend voor mij stond.

Ik besefte dat ik mijn kans had laten lopen en zou Miranda eerdaags wel een bloemetje brengen. Ik keek nog een filmpje en ging daarna teleurgesteld naar mijn bed.

Het is heerlijk om op zondagochtend vroeg een stuk te gaan hardlopen, zeker hier door de duinen en over het strand. Toen ik hiervan totaal bezweet terug was stond Paula, enkel gekleed in een badjas, voor mijn deur. Er was iets met haar verwarmingsketel en of ik even wilde kijken.

Natuurlijk liep ik met haar mee om te kijken wat het probleem was. Paula vertelde dat ze onder het douchen opeens alleen nog koud water kreeg en de CV ketel nu in storing stond. Bij de ketel aangekomen zag ik dat er een cijfer in het display stond te knipperen, wat duidde op een gebrek aan waterdruk in het systeem.

Ik vulde het CV systeem tot 2 bar bij en resette de ketel. De ketel leek weer normaal te functioneren en bij mij kwam het idee op om samen met Paula onder de douche te stappen om te testen of alles nu in orde was. Waarschijnlijk had de lieverd mijn idee geraden, want voor ik er erg in had stapte zij de badkamer binnen en draaide de deur luid lachend op slot.

Ik klopte nog en stelde voor om haar rug te wassen, maar helaas kreeg ik haar niet zover en droop af om thuis een douche te pakken. De middag wilde ik doorbrengen met een beetje voor de televisie hangen om voetbal te kijken, maar om een uur of 3 stond Miranda voor de deur.

Ze zag er prachtig uit, ze droeg mooie nylon kousen, een kort rokje en een strak sexy truitje. Blij verrast liet ik haar binnen en bood haar wat te drinken aan. Onder het genot van een lekker glas wijn verontschuldigde zij zich voor de afgelopen avond. Ze had wat haar betreft duidelijker moeten zijn vond ze, maar ze had niet verwacht dat ik het belletje van haar zo bruusk zou afbreken en wilde het graag goedmaken.

Ik vond het natuurlijk allang best en om mijn goede wil te tonen ging ik naast haar zitten en zonder omweg drukte ik mijn lippen op haar lippen. Ze beantwoordde mijn kus direct door haar lippen iets te openen en mijn tong toegang tot haar mond te verlenen, waarna een heerlijke en vurige tongzoen volgde. Deze kans liet ik niet voorbij gaan. Na een poosje heerlijk te hebben zitten vrijen durfde ik wat verder te gaan en liet mijn hand voorzichtig van haar middel naar een borst glijden.

Ik nam haar borst in mijn hand en door de stof heen kneedde ik hem zacht. Een klein zuchtje van Miranda was voor mij het sein om door te gaan en ik liet mijn hand onder haar truitje verdwijnen. Ik vond een heerlijke naakte borst met een staalharde tepel die ik even door mijn vingers liet rollen.

Weer zuchtte Miranda enkele malen zacht, maar toen ik haar truitje helemaal omhoog schoof en haar tepel even met mijn tong beroerde ging het zuchten over in een zacht gekreun. Snel ontdeed de schat zichzelf van haar truitje, wat voor mij de weg vrijmaakte om haar tepels om en om tussen mijn lippen te nemen en er heerlijk aan te zuigen.

Ook liet ik mijn tong al verkennend over haar tieten gaan, wat haar duidelijk nog meer opwond. Mijn hand liet ik langzaam over haar been naar boven glijden en toen ik het naakte vlees van haar bovenbeen bereikte ging er een siddering door ons beide heen.

Ik ging verder omhoog met mijn hand en verwachtte ieder moment de stof van haar slipje te bereiken, maar opeens voelde ik de warmte van haar al druipende spleetje, dat niet gehinderd werd door wat voor stof dan ook. Gewillig opende ze haar benen en zonder moeite liet ik een vinger tussen haar schaamlippen glijden. Ik vingerde haar in een rustig tempo naar een hoogtepunt. Toen ze klaarkwam bracht ik mijn hoofd tussen haar benen en likte al haar zalig sap uit haar gladde poesje.

Even liet zij mij haar zo likken, wat weer een hevig gekreun bij haar veroorzaakte, maar voor ze weer zou klaarkomen duwde zij mijn hoofd weg en liet zich op haar knieën glijden.

Handig haalde zij mijn paal tevoorschijn en liet die zonder twijfel langzaam diep in haar keeltje verdwijnen. Zonder haar blik van mij af te wenden pijpte zij mij heerlijk totdat ik bijna mijn hoogtepunt bereikte. Net voor ik zou spuiten stopte ze met pijpen en ging op de bank liggen.

Nadat ik mijn zelfbeheersing teruggevonden had zocht ik mijn plaats tussen haar benen en bracht mijn lul bij haar naar binnen. Ik kuste haar eerst nog even op haar neus en haar lippen, maar neukte haar toen langzaam en diep. Dat was voor mij te veel en met een diepe zucht spoot ik vier of vijf stralen sperma diep bij haar naar binnen. Ik liet mij hijgend op haar zakken en al vrijend genoten we nog even van elkaar. Na even rolde ik van haar af en stond Miranda op. Ze trok haar truitje weer aan en kuste mij nogmaals op mijn mond.

Miranda was nog geen kwartiertje verdwenen toen Mia voor de deur stond. Met een brede grijns kwam ze binnen. Eerst deed ik of ik van niets wist, maar mijn ogen en opgeluchte blik verraadden mij, wat Mia nog meer deed lachen. Ze wilde alles weten en dwong mij om het hele voorval tot in details op te biechten. Nadat we samen nog een wijntje gedronken hadden ging Mia nog even bij Paula kijken. Ik wou meelopen maar Mia hield mij tegen. Eigenlijk wilde ik, nadat Mia weggegaan was, direct achter Miranda aan want ik was zeker nog niet uitgeblust.

Maar haar vraag om in de loop van de week langs te komen weerhield mij ervan. Ik bracht de rest van de zondag een beetje verveeld voor de televisie door. Mijn werk slokte mijn aandacht de volgende dagen volkomen op.

Doordat ik nieuw op deze vestiging was moest ik veel tijd aan de klanten hier besteden. Ook moest ik nog enkele malen naar mijn vorige vestiging om het daar af te ronden. Zodoende had ik echt geen tijd gevonden om verder aandacht aan een van mijn buren of Miranda te schenken. Wel had ik mijn collega nog bedankt voor zijn tip en had mijn avontuurtje met Miranda met hem besproken.

Zijn volgende tip was om ergens een jong hondje te lenen, met al die vrouwtjes om je heen is succes verzekerd beloofde hij lachend. Het was vrijdagavond voor ik er erg in had, de week was omgevlogen door het vele werk. Toen mijn telefoon ging schrok ik even en nam wat geïrriteerd op. Het was Miranda met de vraag of ik nog wist wat ze had gevraagd.

Met een duizendmaal excuus en de belofte om binnen een uurtje bij haar te zijn hing ik weer op en nam snel een douche. Toen ik naar buiten stapte kwam ik Paula tegen. Ze groette mij uitbundig en gaf mij zelfs een kus op mijn mond. Het viel mij op dat ze bijzonder luchtig gekleed was. Ik kon door haar doorschijnende kleding alles zien wat een vrouw voor een man zo aantrekkelijk maakt en kon niet voorkomen dat mijn penis op haar reageerde.

Ik gaf haar een uitgebreid compliment voor haar kledingkeuze maar moest haar toch laten gaan. Even wachtte ik in het trappenhuis om te zien waar ze heen zou gaan. Toen ik zag dat ze bij Mia binnenging ving ik een glimp van Mia haar kleding op en zag dat ook zij er erg sexy uitzag.

Even moest ik grinniken. Gelukkig was het niet moeilijk om de blonde schat te overtuigen van mijn drukke week en we zaten dan ook snel heerlijk te vrijen op de bank. Deze keer wilde ik niet overhaast te werk gaan en haar vanavond echt een beurt geven die haar nog lang zou bijblijven.

Onder het vrijen streelde ik haar hele lichaam zonder haar intieme delen te raken. Ik kuste haar gezicht en haar hals en merkte dat zij hier ongelofelijk geil van werd. Telkens als zij een poging deed om mij te plezieren wendde ik dat met zachte hand af en zorgde er voor dat zij de erotische aandacht kreeg die zij verdiende.

Miranda had zich geil opgemaakt en droeg een niets verhullend zwart wetlook jurkje waar haar borsten bijna uitpuilden. Ook droeg ze zwarte kousen en zwarte pumps met hoge hak. Eerst begreep zij mijn bedoelingen niet, maar na even mijn gang te zijn gegaan, gaf zij zich aan mij over en lag heerlijk onderuit gezakt van mijn aandacht voor haar heerlijke lichaam te genieten. Na enige tijd kon ik niet voorkomen dat ik haar heerlijke borsten raakte, wat een diepe zucht bij het geile ding veroorzaakte.

Eenmaal haar tieten gevoeld te hebben kon ik het niet laten om beide bollen uit hun beknelling te bevrijden. Langzaam stroopte ik haar jurkje van haar schouders en nam ze in mijn handen en kneedde hen zachtjes. Haar tepels nam ik om en om even tussen mijn lippen en beet er speels even op. Voorzichtig en met beleid stroopte ik haar jurkje verder van haar lichaam en na een klein wipje met haar kont belande het kledingstuk op de grond. Ik zag dat ze een doorschijnend zwart kanten slipje droeg waarin haar schaamlipjes duidelijk te zien waren en zag dat het vocht rijkelijk uit haar kutje vloeide.

Ik knielde voor haar neer en stroopte het slipje van haar kont tot op haar knieën. Ik drukte net mijn tong op haar natte scheur toen er gemaakt gekucht werd. Ik schrok mij wezenloos en vloog overeind. Een jonge vrouw van een jaar of 26 stond ons met een brede grijns op haar gezicht aan te staren.

Snel griste Miranda haar jurkje van de vloer en hield dat beschermend voor zich. Ik hield mij even op de achtergrond en was blij dat ik al mijn kleren nog aanhad.

Waarom heb jij eigenlijk je broek nog aan? Mijn snikkel had zich wat terug getrokken na de abrupte storing, maar meldde zich weer door de geile blik in de ogen van de vrouw die mij niet was ontgaan. Anita bleek het jongere zusje van Miranda te heten, die tot mijn grote vreugd en verbazing minstens net zo geil als haar zus was.

Ze liep op haar zus af. Ik liet het jongere ding even haar gang gaan maar al snel voegde ik mij bij hen en nam de andere tepel zacht tussen mijn lippen.

Ik zag dat de hand van Anita al snel tussen de benen van haar zus zat en zag dat ze haar snel en hard vingerde. Even had Miranda nodig om op adem te komen en in die tijd richtte Anita haar aandacht op mij. Snel ontdeed zij mij van mijn broek en hapte mijn harde lul gulzig in haar mondje. Ze liet haar tongetje heerlijk over mijn eikel cirkelen, wat mij rillingen over mijn rug bezorgde.

Nadat ook Miranda weer bijgekomen was knielde ze naast haar zusje zodat de dames om en om even aan mijn lul konden zuigen. Natuurlijk kon ik dit nooit lang verdragen en spoot mijn zaad dan ook zonder waarschuwing pardoes bij Miranda in haar gezicht. Ze probeerde nog om het meeste in haar mond op te vangen maar daardoor kwam ze helemaal onder te zitten. Haar jongere zusje bedacht zich niet en likte al mijn lekkers van haar gezicht en al tongzoenend deelden ze alles met elkaar.

Toen ik van deze zalige ontlading bekomen was kleedde ik samen met haar zus de jonge vrouw uit. Langzaam ontdeden wij haar van haar blouse en bh. Ik kon het niet laten om de wat kleine, spitse tietjes even flink met mijn handen te strelen en haar zeer harde tepels tussen mijn lippen te zuigen. Het meisje stapte zelf uit haar broek en Miranda hielp haar om het slipje over haar bijzonder mooie kontje te stropen. Miranda knielde voor haar staande zusje en likte het poesje van haar zo diep als mogelijk.

Ik kneedde haar heerlijke billen stevig terwijl ik mijn tong door haar mond liet dwalen. Aan haar bewegingen kon ik merken dat nu Anita tegen een orgasme aanzat maar ik wilde haar niet zo laten klaarkomen.

Ik gaf Miranda een teken dat ze moest stoppen en zette de geile vrouw op haar knieën op de bank. Toen Miranda zag wat ik wou hielp zij mij om mijn lul achterlangs bij Anita in haar kutje te brengen. Mijn eikel verdween makkelijk in het soppende poesje en ik liet hem er pesterig even inzitten. Langzaam schoof ik mijn lul dieper in het hete kutje van Anita en toen ik er helemaal in zat begon ik langzaam te stoten.

Ik voelde plotseling een natte vinger tegen mijn anus en toen ik in het lachende gezicht van Miranda keek drukte ze door en kwam ik spontaan klaar. Ik spoot mijn zaad diep in Anita haar buikje. Hier moesten we natuurlijk even van bijkomen, Miranda schonk onze glazen nog eens vol en kwam heerlijk in mijn armen tegen mij aangekropen.

Anita dronk haar glas in een teug leeg en kleedde zich weer aan. Natuurlijk wilde ik graag weten wat Anita bedoelde, maar Miranda verzekerde mij dat dit wel goed kwam en dat dit echt niet het laatste hoefde te zijn wat ik van haar zusje had gezien.Bi meid gezocht squirten


Ze was 1,70 lang had blond lang haar een lichtbuikje met een paar prachtige borsten waar ik menig vriend naar zag kijken als ze bij me kwamen spelen. Mijn moeder was een vrouw die van zon zee en strand hield dus elk jaar was het dan ook twee weken naar de kust.

Al die jaren had ze maar één doel voor ogen naar een warm land om daar in de zon te gaan liggen en toen ze een prijsvraag won kwam die droom eindelijk uit. We gaan naar Ibiza brulde ze me toe en zo zaten we een maand later in een prachtig hotel, kompleet verzorgd.

Voor de gelegenheid had ze nieuwe bikini's gekocht die niet veel om het lijf hadden. Door het warme weer en de kleding, of eigenlijk geen kleding, die menige vrouw daar zo draagt begonnen bij mij de hormonen te spelen en ook de aanblik van mijn niets verhullende moeder deed mijn bloed sneller stromen. Thuis zag ik haar gerust wel eens naakt, maar hier onder de zon was dat anders.

Na het avond maal besloten we nog even lekker op het balkon te gaan zitten en in de warmte te genieten van de laaste zon. Weer trok ze haar kleding uit om enkel gehuld in een knal gele bikini van de zon te genieten. Ik keek vanuit mijn stoel naar haar gebruinde lichaam en zag haar borsten gehuld in de strakke stof. Enkele haar tepels bleven bedekt en ook rond haar kruis zat niet meer dan een lapje om alles te verhullen.

De string sneed haast in haar vlees en ik voelde mijn bloedgraad stijgen. Ik begon me langzaam maar stevig af te trekken met in gedachte het sensuele lijf van mijn eigen ma. Ineens, alsof ze uit het niets kwam, hoorde ik nu mijn moeder achter me verschrikt zuchten. Snel liet ik mijn pik los en keek ik recht in haar ogen, die haast drulerig naar mijn vol harde paal leken te staren. Zonder iets te zeggen nam ze een stap naar voren om vervolgens haar éne hand op mijn naakte schouwder te leggen.

Een tinteling voelde ik door mijn lijf trekken terwijl ze nog steeds in stilte haar hand naar beneden liet gaan. Met verbazing en een gevoel van absolute geilheid bekek ik haar zachte hand die als een elektrische geladen schok mijn dikke jongen opnam. Haar warme hand voelde heerlijk zacht en terwijl ze langzaam mijn voorhuid langs mij eikel nar achteren liet bewegen keek ik haar recht in haar ogen aan.

Ze stopte even zich waarschijnlijk realiserend wat ze aan het doen was maar door de warmte de drank en mijn geilheid om sloot ik mijn mijn eigen hand de hare om vervolgens haar opweg te helpen mij het genot te schenken. Lang zou het niet duren maar al snel voerde ze het tempo op en sopte haar hand stevig langs mijn lid.

Ik kom, ik kom, kreunde ik en nog steeds geholpen door de warme hand van mijn eigen moeder begon mijn pik nu te spuiten zoals ik nog nooit had gedaan.

Dikke strallen liet ze uit mijn pik komen en alles belande op de muren en de vloer. Nog steeds had ze niets gezegt en ook nu weer zei ze niets. Uitgeput maar voldaan bleef ik alleen achter en ruimde ik uiteindelijk mijn witte zaad op. Terug in de kamer bleek ze al in bed te liggen en uiteindelijk viel ik naast haar in slaap. Ik keek om me heen en zag dat ze al haar bed uit was gegaan en al op het balkon lag te zonnen.

Snel stond ik op en wagelde naar het terras. Goeiemorgen, knorde ik nog half slaperig en ik kuste haar op haar wang. Lekker geslapen, wilde ze weten. Ja heerlijk, antwooordde ik haar. Wil je me even insmeren, wilde ze van me weten en terwijl ik een hap brood naar binnen werkte dat ze door de roomservis had laten komen stond ik op om aan haar vraag te voldoen. Ik smeerde haar rug in en voelde haar warme lichaam onder mijn handen door glijden.

Haar rug haar benen maar ook haar ronde billen besmeerde ik met het goedje. Vervolgens draaide ze zich nu weer om en keek me verleidelijk aan. Weer had ze dat gele setje aangetrokken en weer voelde ik mijn pik groeien in mijn broek. Wil je mijn benen ook niet even doen lachte ze vanachter haar zonnen bril. Ik knielde neer en spoot het goedje in mijn handen.

Langzaam begon ik aan mijn taak en zag vanuit mijn ooghoeken mijn moeder meer dan normaal genieten van mijn strelingen op haar huid. Heel langzaam zag ik zelfs hoe ze haar benen iets voor me uit elkaar liet glijden om me zo beter de ruimte te geven ook de binnenkant van haar dijen te voorzien.

Steeds verder kwamen mijn handen zo naar boven en bijna aangekomen bij de rand van haar kleine slipje kon ik nu duidelijk haar verdikte schaamlippen zien zitten.

Als gebiologeerd bekeek ik de magische driehoek en tot mijn stomme verbazing leek er wel een donker plekje in te ontstaan. Al die tijd staarde ik naar haar kruis maar nu keek ik even naar haar gezicht om tot mijn nog grotere verbazing te zien dat ze haar handen naar haar borsten had verplaast en die uit haar bikini had gevist om er voor mijn ogen mee te spelen.

Ik zag haar vingers knippende bewegingen maken in haar harde donker tepels en al die tijd liet ik nog steeds mijn handen over haar dijen gaan. Als in een roes bleef ik dat doen en ineens voelde ik mijn vingertoppen haar broekje raken. Ik keek weer ven omlaag en zag nu duidelijk een natte plek in de gele stof. Mmmmmm, hoorde ik haar nu zeggen en met een zeker tegen druk voelde ik haar kutje nu terug drukken tegen mijn ondertussen natte vingers.

Heel doortastend en totaal niet gegeneerd liet ze nu één hand afzakken naar het kleine lapje stof en voor mijn ogen trok ze het nu opzij om mij alles duidelijk te kunnen aanbieden. Met mijn vingers betaste ik nu haar warme zachte lippen en zonder enige tegen druk liet ze er een van feiloos nar binnen glijden. Zonder pardon vingerde ik mijn eigen moeder en genoot van elke beweging langs mijn hand. Nu we toch zo ver waren had ik ook geen echte angst meer om mezelf voor haar te onthulen dus haalde ik met mijn vrije hand mijn pik uit mijn broek om er zachtjes aan te gaan rukken.

Weer bekeek ik haar van extase vertrokken gezicht en zag haar goedkeurend terug kijken en weer voelde ik haar warme hand het trekwerk van me overnemen.

Net als de avond er voor genoot ik van elke massage van haar zachte hand en weer was er niet veel voor nodig om me te laten komen. Zo stil ik kon onderdrukte ik mijn gekreun terwijl ik klaar zat te komen, dit vanwege de buren.

Ik spoot alles uit mijn pik met grote stralen over mijn moeder heen en voeld haar tegelijkertijd met haar kut om mijn vingers knijpen. Bij het openen van mijn ogen zag ik al mijn zaad op haar gebruinde lijf zitten en keek ze geil naar al mijn verschoten zaad. Nadat we beiden gedoucht hadden en nog steeds niets gezegt vervolgde we onze dag alsof er niets was gebeurd.

Die avond na het eten liepen we terug naar ons hotel. Nog steeds was er geen woord over gevallen en ik voelde de spanning tussen ons stijgen. Het was al aardig donker en mijn moeder wilde perse over het strand terug naar het hotel. Ik ging verder omhoog met mijn hand en verwachtte ieder moment de stof van haar slipje te bereiken, maar opeens voelde ik de warmte van haar al druipende spleetje, dat niet gehinderd werd door wat voor stof dan ook.

Gewillig opende ze haar benen en zonder moeite liet ik een vinger tussen haar schaamlippen glijden. Ik vingerde haar in een rustig tempo naar een hoogtepunt. Toen ze klaarkwam bracht ik mijn hoofd tussen haar benen en likte al haar zalig sap uit haar gladde poesje. Even liet zij mij haar zo likken, wat weer een hevig gekreun bij haar veroorzaakte, maar voor ze weer zou klaarkomen duwde zij mijn hoofd weg en liet zich op haar knieën glijden.

Handig haalde zij mijn paal tevoorschijn en liet die zonder twijfel langzaam diep in haar keeltje verdwijnen. Zonder haar blik van mij af te wenden pijpte zij mij heerlijk totdat ik bijna mijn hoogtepunt bereikte. Net voor ik zou spuiten stopte ze met pijpen en ging op de bank liggen.

Nadat ik mijn zelfbeheersing teruggevonden had zocht ik mijn plaats tussen haar benen en bracht mijn lul bij haar naar binnen. Ik kuste haar eerst nog even op haar neus en haar lippen, maar neukte haar toen langzaam en diep. Dat was voor mij te veel en met een diepe zucht spoot ik vier of vijf stralen sperma diep bij haar naar binnen.

Ik liet mij hijgend op haar zakken en al vrijend genoten we nog even van elkaar. Na even rolde ik van haar af en stond Miranda op. Ze trok haar truitje weer aan en kuste mij nogmaals op mijn mond. Miranda was nog geen kwartiertje verdwenen toen Mia voor de deur stond. Met een brede grijns kwam ze binnen. Eerst deed ik of ik van niets wist, maar mijn ogen en opgeluchte blik verraadden mij, wat Mia nog meer deed lachen. Ze wilde alles weten en dwong mij om het hele voorval tot in details op te biechten.

Nadat we samen nog een wijntje gedronken hadden ging Mia nog even bij Paula kijken. Ik wou meelopen maar Mia hield mij tegen.

Eigenlijk wilde ik, nadat Mia weggegaan was, direct achter Miranda aan want ik was zeker nog niet uitgeblust. Maar haar vraag om in de loop van de week langs te komen weerhield mij ervan. Ik bracht de rest van de zondag een beetje verveeld voor de televisie door.

Mijn werk slokte mijn aandacht de volgende dagen volkomen op. Doordat ik nieuw op deze vestiging was moest ik veel tijd aan de klanten hier besteden. Ook moest ik nog enkele malen naar mijn vorige vestiging om het daar af te ronden. Zodoende had ik echt geen tijd gevonden om verder aandacht aan een van mijn buren of Miranda te schenken.

Wel had ik mijn collega nog bedankt voor zijn tip en had mijn avontuurtje met Miranda met hem besproken. Zijn volgende tip was om ergens een jong hondje te lenen, met al die vrouwtjes om je heen is succes verzekerd beloofde hij lachend. Het was vrijdagavond voor ik er erg in had, de week was omgevlogen door het vele werk. Toen mijn telefoon ging schrok ik even en nam wat geïrriteerd op. Het was Miranda met de vraag of ik nog wist wat ze had gevraagd.

Met een duizendmaal excuus en de belofte om binnen een uurtje bij haar te zijn hing ik weer op en nam snel een douche. Toen ik naar buiten stapte kwam ik Paula tegen. Ze groette mij uitbundig en gaf mij zelfs een kus op mijn mond. Het viel mij op dat ze bijzonder luchtig gekleed was. Ik kon door haar doorschijnende kleding alles zien wat een vrouw voor een man zo aantrekkelijk maakt en kon niet voorkomen dat mijn penis op haar reageerde.

Ik gaf haar een uitgebreid compliment voor haar kledingkeuze maar moest haar toch laten gaan. Even wachtte ik in het trappenhuis om te zien waar ze heen zou gaan. Toen ik zag dat ze bij Mia binnenging ving ik een glimp van Mia haar kleding op en zag dat ook zij er erg sexy uitzag.

Even moest ik grinniken. Gelukkig was het niet moeilijk om de blonde schat te overtuigen van mijn drukke week en we zaten dan ook snel heerlijk te vrijen op de bank. Deze keer wilde ik niet overhaast te werk gaan en haar vanavond echt een beurt geven die haar nog lang zou bijblijven. Onder het vrijen streelde ik haar hele lichaam zonder haar intieme delen te raken. Ik kuste haar gezicht en haar hals en merkte dat zij hier ongelofelijk geil van werd.

Telkens als zij een poging deed om mij te plezieren wendde ik dat met zachte hand af en zorgde er voor dat zij de erotische aandacht kreeg die zij verdiende. Miranda had zich geil opgemaakt en droeg een niets verhullend zwart wetlook jurkje waar haar borsten bijna uitpuilden. Ook droeg ze zwarte kousen en zwarte pumps met hoge hak.

Eerst begreep zij mijn bedoelingen niet, maar na even mijn gang te zijn gegaan, gaf zij zich aan mij over en lag heerlijk onderuit gezakt van mijn aandacht voor haar heerlijke lichaam te genieten. Na enige tijd kon ik niet voorkomen dat ik haar heerlijke borsten raakte, wat een diepe zucht bij het geile ding veroorzaakte. Eenmaal haar tieten gevoeld te hebben kon ik het niet laten om beide bollen uit hun beknelling te bevrijden. Langzaam stroopte ik haar jurkje van haar schouders en nam ze in mijn handen en kneedde hen zachtjes.

Haar tepels nam ik om en om even tussen mijn lippen en beet er speels even op. Voorzichtig en met beleid stroopte ik haar jurkje verder van haar lichaam en na een klein wipje met haar kont belande het kledingstuk op de grond. Ik zag dat ze een doorschijnend zwart kanten slipje droeg waarin haar schaamlipjes duidelijk te zien waren en zag dat het vocht rijkelijk uit haar kutje vloeide.

Ik knielde voor haar neer en stroopte het slipje van haar kont tot op haar knieën. Ik drukte net mijn tong op haar natte scheur toen er gemaakt gekucht werd. Ik schrok mij wezenloos en vloog overeind. Een jonge vrouw van een jaar of 26 stond ons met een brede grijns op haar gezicht aan te staren. Snel griste Miranda haar jurkje van de vloer en hield dat beschermend voor zich.

Ik hield mij even op de achtergrond en was blij dat ik al mijn kleren nog aanhad. Waarom heb jij eigenlijk je broek nog aan? Mijn snikkel had zich wat terug getrokken na de abrupte storing, maar meldde zich weer door de geile blik in de ogen van de vrouw die mij niet was ontgaan. Anita bleek het jongere zusje van Miranda te heten, die tot mijn grote vreugd en verbazing minstens net zo geil als haar zus was. Ze liep op haar zus af. Ik liet het jongere ding even haar gang gaan maar al snel voegde ik mij bij hen en nam de andere tepel zacht tussen mijn lippen.

Ik zag dat de hand van Anita al snel tussen de benen van haar zus zat en zag dat ze haar snel en hard vingerde. Even had Miranda nodig om op adem te komen en in die tijd richtte Anita haar aandacht op mij. Snel ontdeed zij mij van mijn broek en hapte mijn harde lul gulzig in haar mondje. Ze liet haar tongetje heerlijk over mijn eikel cirkelen, wat mij rillingen over mijn rug bezorgde. Nadat ook Miranda weer bijgekomen was knielde ze naast haar zusje zodat de dames om en om even aan mijn lul konden zuigen.

Natuurlijk kon ik dit nooit lang verdragen en spoot mijn zaad dan ook zonder waarschuwing pardoes bij Miranda in haar gezicht. Ze probeerde nog om het meeste in haar mond op te vangen maar daardoor kwam ze helemaal onder te zitten. Haar jongere zusje bedacht zich niet en likte al mijn lekkers van haar gezicht en al tongzoenend deelden ze alles met elkaar. Toen ik van deze zalige ontlading bekomen was kleedde ik samen met haar zus de jonge vrouw uit.

Langzaam ontdeden wij haar van haar blouse en bh. Ik kon het niet laten om de wat kleine, spitse tietjes even flink met mijn handen te strelen en haar zeer harde tepels tussen mijn lippen te zuigen. Het meisje stapte zelf uit haar broek en Miranda hielp haar om het slipje over haar bijzonder mooie kontje te stropen. Miranda knielde voor haar staande zusje en likte het poesje van haar zo diep als mogelijk.

Ik kneedde haar heerlijke billen stevig terwijl ik mijn tong door haar mond liet dwalen. Aan haar bewegingen kon ik merken dat nu Anita tegen een orgasme aanzat maar ik wilde haar niet zo laten klaarkomen. Ik gaf Miranda een teken dat ze moest stoppen en zette de geile vrouw op haar knieën op de bank. Toen Miranda zag wat ik wou hielp zij mij om mijn lul achterlangs bij Anita in haar kutje te brengen. Mijn eikel verdween makkelijk in het soppende poesje en ik liet hem er pesterig even inzitten.

Langzaam schoof ik mijn lul dieper in het hete kutje van Anita en toen ik er helemaal in zat begon ik langzaam te stoten. Ik voelde plotseling een natte vinger tegen mijn anus en toen ik in het lachende gezicht van Miranda keek drukte ze door en kwam ik spontaan klaar. Ik spoot mijn zaad diep in Anita haar buikje. Hier moesten we natuurlijk even van bijkomen, Miranda schonk onze glazen nog eens vol en kwam heerlijk in mijn armen tegen mij aangekropen.

Anita dronk haar glas in een teug leeg en kleedde zich weer aan. Natuurlijk wilde ik graag weten wat Anita bedoelde, maar Miranda verzekerde mij dat dit wel goed kwam en dat dit echt niet het laatste hoefde te zijn wat ik van haar zusje had gezien.

We hielden ons een tijdje, op wat vrijen na, in maar en na een poosje besloten we naar boven te gaan en hervatte ik mijn speciale aandacht voor haar lichaam en likte Miranda nog twee keer naar een orgasme terwijl ik mijn snikkel de nodige rust gunde.

Gelukkig bleek het zoontje van Miranda het weekend bij haar ouders te logeren zodat we ongestoord konden uitslapen. Om een uur of tien 's morgens werd ik langzaam wakker en kroop nog even lekker tegen Miranda aan.

We vreeën even met elkaar maar na een poosje ging zij rechtop zitten. Ik begreep haar en wilde al uit het bed stappen, maar zij hield mij nog even tegen. Ik zag daar geen kwaad in en vond het prima. Ik bleef nog even liggen en nam een korte douche. Met alle soorten van plezier én genot verwen ik haar jonge kutje nog even door. Langzaam wordt ze steeds geiler en natter en gaat haar kutje echt open staan. Ik zuig stevig haar klitje naar binnen en laat snel het puntje van mijn tong over dat geile knopje op en neer gaan.

Voorzichtig laat ze haar knieen wat los en ik zuig haar nu wat gezwollen schaamlippen naar binnen. Met een binnenpretje doe ik het en Truusje slaakt een diepe zucht van tevredenheid. Ik leg mijn handen in die heerlijke kromming tussen haar dijen en onderbuik, en lik nu diep tussen haar lipjes en over haar klitje. Steeds luider begint ze te kreunen en schokt ze met haar onderlijf tegen mijn gezicht. Haar wat bezweten dijen klemt ze hijgend weer om mijn hoofd en ze laat haar billen weer op mijn slaapzak vallen.

Ik masseer haar borsten en geef kleine kusjes op haar enorm natte kutje. Als ze haar benen weer op het bed legt, strekt ze haar armen naar me uit. Ik geef lachend een natte klapzoen op haar kutje en kruip op haar warme nog nahijgende lichaam.

Ze slaat haar armen om m’n nek en kust me lang en vochtig. Het was wel heeel erg lekker, ik wil nog wel een keer, maar eerst wil ik het bij jou doen. Jij moet me dan wel helpen want ik heb geen ervaring”, zegt ze, en ze knuffelt me. Ik moet lachen en zeg dan, “je bent nu geil hoor, schatje van me, je kutje is dik en nat, je drukt je onderlijf tegen me aan, en je wilt deze harde piemel in je kutje”, mijn stijve tegen haar aandrukkend.

Ik voel hoe ze haar benen spreidt en haar bekken tegen me omhoog kantelt. Ik blijf op haar liggen, lift m’n kont wat en pak mijn harde lul in mijn hand. Als ik m’n heupen naar voren druk voel ik haar warme schaamlippen tegen m’n eikeltje. Zacht druk ik wat door en glijden haar schaamlippen er langs. Doe nog ’s voorzichtig wat dieper”. Ik duw mijn lul een stukje verder en het lekkere plekje net onder mijn eikel glijdt nu tussen haar natte lipjes.

Langzaam beweeg ik mijn heupen op en neer en voel haar strakke gleufje langs mijn zeer harde lul glijden. Ik duw me steeds iets verder in haar tot ik een lichte weerstand voel.

Heerlijk voelt ze aan en ik beweeg me op en neer, steeds dieper in haar. Ik stop even om haar te laten wennen aan het gevoel opgevuld te zijn en zeg dan, ”je bent nu geen meisje meer schatje, maar een jonge, ontzettend lekkere vrouw”. Ze slaat haar armen stijf om m’n nek en zoent me zuigend en likkend in mijn nek. Ik zoek haar mond, geef haar een hele diepe tongzoen, en druk mijn lul in haar kutje tot onze schaambenen tegen elkaar stoten. Ik zoek met mijn handen haar stotende billen en begraaf m’n vingers, ondertussen heftig in haar kutje stotend, in haar malse vlees.

Ik hoor de rits van de tent opengaan en twee warme handen op mijn billen. Dan schuift Anneke naast onze zwoegende lijven.

Truusje kijkt opzij naar haar zus en opent haar mond. Anneke kust haar vol op de mond en zegt dan, “Is het lekker zusje, fijne lul heeft Ivo hè”. Truusje kantelt haar bekken nog meer, glijdt met haar zachte dijen langs mijn lenden en legt haar voeten zo hoog mogelijk op mijn rug.

Haar warme nauwe kutje, haar benen om me heen én de hand van Anneke om mijn kloten zijn genoeg om dat zalige gevoel net onder mijn eikel weer te voelen. Bloedgeil stoot ik nu stevig en diep in haar hete gleufje. Anneke rolt mijn ballen tussen haar vingers en zegt, “Je zak wordt hard Ivo, spuit maar in mijn geil geworden zusje”. Ik verstop mijn hoofd in haar nek en maak nog wat spastische neukbewegingen in haar soppende poesje.

druip kut klein neukertje

Lesbo plassex naakte paaldanseres


Ik duw me steeds iets verder in haar tot ik een lichte weerstand voel. Heerlijk voelt ze aan en ik beweeg me op en neer, steeds dieper in haar. Ik stop even om haar te laten wennen aan het gevoel opgevuld te zijn en zeg dan, ”je bent nu geen meisje meer schatje, maar een jonge, ontzettend lekkere vrouw”. Ze slaat haar armen stijf om m’n nek en zoent me zuigend en likkend in mijn nek. Ik zoek haar mond, geef haar een hele diepe tongzoen, en druk mijn lul in haar kutje tot onze schaambenen tegen elkaar stoten.

Ik zoek met mijn handen haar stotende billen en begraaf m’n vingers, ondertussen heftig in haar kutje stotend, in haar malse vlees. Ik hoor de rits van de tent opengaan en twee warme handen op mijn billen. Dan schuift Anneke naast onze zwoegende lijven. Truusje kijkt opzij naar haar zus en opent haar mond. Anneke kust haar vol op de mond en zegt dan, “Is het lekker zusje, fijne lul heeft Ivo hè”. Truusje kantelt haar bekken nog meer, glijdt met haar zachte dijen langs mijn lenden en legt haar voeten zo hoog mogelijk op mijn rug.

Haar warme nauwe kutje, haar benen om me heen én de hand van Anneke om mijn kloten zijn genoeg om dat zalige gevoel net onder mijn eikel weer te voelen. Bloedgeil stoot ik nu stevig en diep in haar hete gleufje. Anneke rolt mijn ballen tussen haar vingers en zegt, “Je zak wordt hard Ivo, spuit maar in mijn geil geworden zusje”. Ik verstop mijn hoofd in haar nek en maak nog wat spastische neukbewegingen in haar soppende poesje. Anneke kruipt tegen ons aan en ik voel nu dat ze naakt is.

Ze legt een been over ons heen en kust dan de een dan de ander. Truusje kijkt haar zus aan en zegt, “ik ben blij dat ik een lekke band gehad heb vandaag. Ik ben ontmaagd, heb een warm nat kloppend kutje, en een lieve zus erbij gekregen”. Ik rol van haar af, en op mijn zij liggend, kijk ik langs het lijfje van het meisje dat ik net zo heerlijk geneukt heb. Ik buig me over haar borsten en lik de stijve tepels.

Truusje kijkt opzij en pakt mijn slappe nog vochtige lul. Zacht glijdt haar hand er langs. Dan schuift ze naar beneden en mij nog stevig vasthoudend brengt ze haar mond naar mijn lul. Ze opent haar mond en glijdt met haar lippen tot ver over de schacht. Ik ga op mijn rug liggen en geniet van haar zuigende mond. Ik doe mijn ogen open en kijk in twee grote pupillen. Ik steek mijn tong naar buiten en maak een geile likkende beweging.

Met een kreun kruipt Anneke achter mijn hoofd langs en laat zich met gespreide dijen op me zakken. Mijn tong kent haar doosje nog en ik lik haar lekkere gleufje. Tussen haar kleine schaamlipjes tot boven aan haar klitje. Vond ik vanmiddag al en Mams zei het net nog. Ze begint wat te hijgen en schuift en draait haar kutje zo, dat mijn tong haar raakt waar ze wil.

Truusje is nu half op me gaan liggen en ik voel haar borsten op mijn benen drukken. Haar mond glijdt ontzettend lekker en geil over mijn weer harde lul en haar hand verlengd dit gevoel. Anneke gaat wat omhoog met haar kutje en ik zeg, “ik geloof nooit dat dit voor jou de eerste keer is, je pijpt heerlijk”. Vol overgave gaat ze door met pijpen en begint ze ook m’n ballen te zoenen. Ik bracht de rest van de zondag een beetje verveeld voor de televisie door. Mijn werk slokte mijn aandacht de volgende dagen volkomen op.

Doordat ik nieuw op deze vestiging was moest ik veel tijd aan de klanten hier besteden. Ook moest ik nog enkele malen naar mijn vorige vestiging om het daar af te ronden. Zodoende had ik echt geen tijd gevonden om verder aandacht aan een van mijn buren of Miranda te schenken. Wel had ik mijn collega nog bedankt voor zijn tip en had mijn avontuurtje met Miranda met hem besproken. Zijn volgende tip was om ergens een jong hondje te lenen, met al die vrouwtjes om je heen is succes verzekerd beloofde hij lachend.

Het was vrijdagavond voor ik er erg in had, de week was omgevlogen door het vele werk. Toen mijn telefoon ging schrok ik even en nam wat geïrriteerd op. Het was Miranda met de vraag of ik nog wist wat ze had gevraagd. Met een duizendmaal excuus en de belofte om binnen een uurtje bij haar te zijn hing ik weer op en nam snel een douche.

Toen ik naar buiten stapte kwam ik Paula tegen. Ze groette mij uitbundig en gaf mij zelfs een kus op mijn mond. Het viel mij op dat ze bijzonder luchtig gekleed was. Ik kon door haar doorschijnende kleding alles zien wat een vrouw voor een man zo aantrekkelijk maakt en kon niet voorkomen dat mijn penis op haar reageerde.

Ik gaf haar een uitgebreid compliment voor haar kledingkeuze maar moest haar toch laten gaan. Even wachtte ik in het trappenhuis om te zien waar ze heen zou gaan. Toen ik zag dat ze bij Mia binnenging ving ik een glimp van Mia haar kleding op en zag dat ook zij er erg sexy uitzag. Even moest ik grinniken. Gelukkig was het niet moeilijk om de blonde schat te overtuigen van mijn drukke week en we zaten dan ook snel heerlijk te vrijen op de bank. Deze keer wilde ik niet overhaast te werk gaan en haar vanavond echt een beurt geven die haar nog lang zou bijblijven.

Onder het vrijen streelde ik haar hele lichaam zonder haar intieme delen te raken. Ik kuste haar gezicht en haar hals en merkte dat zij hier ongelofelijk geil van werd. Telkens als zij een poging deed om mij te plezieren wendde ik dat met zachte hand af en zorgde er voor dat zij de erotische aandacht kreeg die zij verdiende. Miranda had zich geil opgemaakt en droeg een niets verhullend zwart wetlook jurkje waar haar borsten bijna uitpuilden. Ook droeg ze zwarte kousen en zwarte pumps met hoge hak.

Eerst begreep zij mijn bedoelingen niet, maar na even mijn gang te zijn gegaan, gaf zij zich aan mij over en lag heerlijk onderuit gezakt van mijn aandacht voor haar heerlijke lichaam te genieten. Na enige tijd kon ik niet voorkomen dat ik haar heerlijke borsten raakte, wat een diepe zucht bij het geile ding veroorzaakte.

Eenmaal haar tieten gevoeld te hebben kon ik het niet laten om beide bollen uit hun beknelling te bevrijden. Langzaam stroopte ik haar jurkje van haar schouders en nam ze in mijn handen en kneedde hen zachtjes. Haar tepels nam ik om en om even tussen mijn lippen en beet er speels even op. Voorzichtig en met beleid stroopte ik haar jurkje verder van haar lichaam en na een klein wipje met haar kont belande het kledingstuk op de grond.

Ik zag dat ze een doorschijnend zwart kanten slipje droeg waarin haar schaamlipjes duidelijk te zien waren en zag dat het vocht rijkelijk uit haar kutje vloeide.

Ik knielde voor haar neer en stroopte het slipje van haar kont tot op haar knieën. Ik drukte net mijn tong op haar natte scheur toen er gemaakt gekucht werd. Ik schrok mij wezenloos en vloog overeind. Een jonge vrouw van een jaar of 26 stond ons met een brede grijns op haar gezicht aan te staren. Snel griste Miranda haar jurkje van de vloer en hield dat beschermend voor zich. Ik hield mij even op de achtergrond en was blij dat ik al mijn kleren nog aanhad.

Waarom heb jij eigenlijk je broek nog aan? Mijn snikkel had zich wat terug getrokken na de abrupte storing, maar meldde zich weer door de geile blik in de ogen van de vrouw die mij niet was ontgaan. Anita bleek het jongere zusje van Miranda te heten, die tot mijn grote vreugd en verbazing minstens net zo geil als haar zus was. Ze liep op haar zus af. Ik liet het jongere ding even haar gang gaan maar al snel voegde ik mij bij hen en nam de andere tepel zacht tussen mijn lippen.

Ik zag dat de hand van Anita al snel tussen de benen van haar zus zat en zag dat ze haar snel en hard vingerde. Even had Miranda nodig om op adem te komen en in die tijd richtte Anita haar aandacht op mij. Snel ontdeed zij mij van mijn broek en hapte mijn harde lul gulzig in haar mondje.

Ze liet haar tongetje heerlijk over mijn eikel cirkelen, wat mij rillingen over mijn rug bezorgde. Nadat ook Miranda weer bijgekomen was knielde ze naast haar zusje zodat de dames om en om even aan mijn lul konden zuigen. Natuurlijk kon ik dit nooit lang verdragen en spoot mijn zaad dan ook zonder waarschuwing pardoes bij Miranda in haar gezicht.

Ze probeerde nog om het meeste in haar mond op te vangen maar daardoor kwam ze helemaal onder te zitten. Haar jongere zusje bedacht zich niet en likte al mijn lekkers van haar gezicht en al tongzoenend deelden ze alles met elkaar. Toen ik van deze zalige ontlading bekomen was kleedde ik samen met haar zus de jonge vrouw uit. Langzaam ontdeden wij haar van haar blouse en bh.

Ik kon het niet laten om de wat kleine, spitse tietjes even flink met mijn handen te strelen en haar zeer harde tepels tussen mijn lippen te zuigen. Het meisje stapte zelf uit haar broek en Miranda hielp haar om het slipje over haar bijzonder mooie kontje te stropen. Miranda knielde voor haar staande zusje en likte het poesje van haar zo diep als mogelijk. Ik kneedde haar heerlijke billen stevig terwijl ik mijn tong door haar mond liet dwalen. Aan haar bewegingen kon ik merken dat nu Anita tegen een orgasme aanzat maar ik wilde haar niet zo laten klaarkomen.

Ik gaf Miranda een teken dat ze moest stoppen en zette de geile vrouw op haar knieën op de bank. Toen Miranda zag wat ik wou hielp zij mij om mijn lul achterlangs bij Anita in haar kutje te brengen. Mijn eikel verdween makkelijk in het soppende poesje en ik liet hem er pesterig even inzitten. Langzaam schoof ik mijn lul dieper in het hete kutje van Anita en toen ik er helemaal in zat begon ik langzaam te stoten.

Ik voelde plotseling een natte vinger tegen mijn anus en toen ik in het lachende gezicht van Miranda keek drukte ze door en kwam ik spontaan klaar. Ik spoot mijn zaad diep in Anita haar buikje. Hier moesten we natuurlijk even van bijkomen, Miranda schonk onze glazen nog eens vol en kwam heerlijk in mijn armen tegen mij aangekropen.

Anita dronk haar glas in een teug leeg en kleedde zich weer aan. Natuurlijk wilde ik graag weten wat Anita bedoelde, maar Miranda verzekerde mij dat dit wel goed kwam en dat dit echt niet het laatste hoefde te zijn wat ik van haar zusje had gezien.

We hielden ons een tijdje, op wat vrijen na, in maar en na een poosje besloten we naar boven te gaan en hervatte ik mijn speciale aandacht voor haar lichaam en likte Miranda nog twee keer naar een orgasme terwijl ik mijn snikkel de nodige rust gunde.

Gelukkig bleek het zoontje van Miranda het weekend bij haar ouders te logeren zodat we ongestoord konden uitslapen. Om een uur of tien 's morgens werd ik langzaam wakker en kroop nog even lekker tegen Miranda aan.

We vreeën even met elkaar maar na een poosje ging zij rechtop zitten. Ik begreep haar en wilde al uit het bed stappen, maar zij hield mij nog even tegen.

Ik zag daar geen kwaad in en vond het prima. Ik bleef nog even liggen en nam een korte douche. Na mij aangekleed te hebben dronken we samen nog een kop koffie waarna ik het huis via de achterdeur verliet.

Thuis aangekomen stonden al snel mijn buurvrouwtjes voor de deur die alles over mijn vorige avond wilden weten. Ze waren verschillende keren aan de deur geweest om mij te verrassen maar hadden na een poosje begrepen dat ik ergens anders de nacht doorgebracht had. Om een uur of vier belde Miranda. Ik vond het prima en zij beloofde mij om mij om een uur of zeven op te pikken. Even voor de afgesproken tijd belde zij, ook nu weer sexy gekleed, aan en samen liepen wij naar het adres van haar ook gehuwde vriendin.

Karlijn was een charmante donkerharige vrouw van ongeveer 26 jaar, die gekleed was in een rood kort rokje en een doorschijnend rode blouse, die helemaal niets van haar pronte tieten verborgen liet. Nadat we aan elkaar waren voorgesteld en van een simpele maar smakelijke maaltijd hadden genoten, verliet Miranda ons met een smoesje.

Ik had dit niet verwacht maar de bedoelingen van Karlijn werden mij snel duidelijk. Toen we een poosje heel gezellig met elkaar hadden zitten babbelen vroeg Karlijn mij, totaal onverwacht, om mij helemaal uit te kleden. Eerst twijfelde ik nog, maar nadat zij haar verzoek een beetje smekend herhaalde, voldeed ik aan haar verzoek en ontdeed mij zelf van al mijn kleding.

Helemaal naakt moest ik voor haar gaan staan. Ze nam mijn half harde pik in haar mond en zoog er net zo lang op tot hij op volle sterkte was. Ze liet mij een stap achteruit doen en ik moest mijzelf zeer langzaam aftrekken. Met grote geile ogen keek zij naar mijn op en neer gaande hand. Het wond haar waarschijnlijk enorm op, want het duurde niet lang tot zij haar benen ver spreidde en met haar hand haar poesje zocht en zichzelf voor mijn ogen heerlijk uitgebreid ging zitten vingeren.

Met haar andere hand knoopte zij haar strak gespannen blouse open en gaf haar tieten de vrijheid en masseerde hen zacht. Ik voelde dat ook mijn opwinding hoger en hoger steeg tot het moment dat ik het niet meer hield. Karlijn had het in de gaten en kwam met haar hoofd naar voren, zodat al mijn sperma in haar lachende gezicht en mond terechtkwam.

Ik kuste haar en proefde mijn eigen zaad, en terwijl ik met mijn handen haar tieten zocht en haar keiharde tepels tussen mijn vingers liet rollen, zakte ik door mijn knieën en kwam zo met mijn mond voor haar drijfnatte poes. Zonder omweg stak ik mijn tong tussen haar kutlippen en likte en zoog al haar sap gulzig naar binnen. Ook nam ik haar klitje even tussen mijn lippen en zoog er even lekker aan. Jannie kijkt naar mij en zegt: Eigenlijk zie ik dit soort gesprekken niet zo zitten maar schoonmoeder Jannie gaat verder en antwoord: Van lieverlee zakt haar badjas wat open en zie ik de welving van een paar forse prachtige tieten, dat heeft ze wel in de gaten natuurlijk als ze plotseling vraagt: Rustig zit ik even naar haar te kijken en zeg: Even weet ik niet wat ik moet zeggen en bekijk wat ik te zien krijg, met zachte stem vraagt ze: Dan zeg ik dapper en brutaal tegen mijn schoonmoeder: Heerlijk voelt die zachte en soepele warme tiet aan in mijn handen, tussen mijn vingers voel ik de tepel hard worden.

Langzaam bewegen onze gezichten naar elkaar, dat eindigt in een tongzoen, ondertussen zit ik vol overgaven met haar heerlijke tieten te spelen, ze pakt die hand daar weg, zet haar benen verder uit elkaar en duwt mijn hand op haar kut. Deze voelt heerlijk zacht en nat aan, soepel glijdt er een vinger naar binnen, wat is ze geil en lekker bedenk ik mij, zwaar fout wat we doen maar ik ga jou neuken neem ik mij voor.

Zo zitten we even heerlijk met elkaar te geilen, tot ik haar omhoog duw en in dezelfde beweging achterover op de keukentafel duw waardoor ze met haar benen wijd voor mij ligt, vanuit mijn zittende positie duw ik zonder iets te zeggen mijn mond op haar kale en natte kut en begin haar te likken. Wat een heerlijke en soepele kut heeft ze, en ook lekkere dikke lippen, een zaligheid om deze te likken, ook duw ik een aar vingers naar binnen.

Luid ligt Jannie te kreunen en te roepen dat ze hier zo naar verlangde, mega veel geil komt er uit haar kut gelopen, heerlijk smaakt ze wat is ze lekker en bovenal wat is ze vreselijk geil. Op deze manier ben ik flink met haar bezig haar klit staat omhoog het lijkt wel een klein vingertopje zo groot en zo hard staat die omhoog. Aan de geluiden en bewegingen te merken komt Jannie al bijna klaar, extra diep stoot ik mijn vingers in haar heerlijke kut Omdat ze daar nu wel heel erg gevoelig is laat ik haar even met rust en maak van de gelegenheid gebruik om mijn broek uit te doen, mijn paal staat natuurlijk knetterhard recht vooruit, ik pak Jannie bij haar enkels, duw haar benen uit elkaar, richt mijn paal op haar openstaande kut en duw hem naar binnen, omdat ze drijfnat is glij ik soepel en gemakkelijk naar binnen.

Met een langgerekt “jjjaaaaaaa dit wil ik voelen” geeft ze aan dat ze dit wil, met haar vingers trekt ze haar kut wat verder open wat een vreselijk lekker en geil wijf is dit, rustig maar wel stevig en diep stoot ik in deze heerlijke kut.

Haar benen laat ik los en trek haar naar een zit houding, we gaan even aan het tongen en duw haar badjas naar beneden snel doet ze die verder uit.

Met mijn handen onder haar kont til ik haar op, we staan nu staande te neuken. Met haar armen om mijn nek hangt ze aan me en zit zo op mijn paal.

Ik beweeg haar op en neer, steeds kom ik op deze manier geweldig diep in haar hemelse kut. Allerlei onverstaanbare geluiden produceert ze en beweegt zich steeds sneller op en neer over mijn paal, onwijs lekker is mijn schoonmoeder en ook onwijs geil, en op een voor mij onbekende manier knijpt ze met haar kut. Dit is te geil en te lekker dit kan ik niet lang volhouden, dan roept ze: Nog steviger beweeg ik haar op en neer dan duw ik haar zo hard mogelijk omlaag om zo diep mogelijk in haar te komen en jaag ik de eerste straal sperma diep in haar geile kut.

Met grote ogen kijkt ze me aan om daarna helemaal de weg kwijt te raken en op een ongekende manier klaar te komen, bij elke stoot jaag ik een straal zaad bij haar naar binnen, zo vreselijk geil ben ik dat ik blijf spuiten lijkt het wel. Door mijn super heftige orgasme beginnen mijn knieën wat week te worden, om te voorkomen dat we vallen laat ik haar op de tafel zakken, maar mijn paal blijft wel in haar kut. Langzaamaan komen we weer terug op deze aarde, met een nog troebele blik kijkt Jannie mij aan en zegt zacht: In stilte zitten we wan elkaars lichaamswarmte te genieten, met verbazing voel ik dat mijn paal niet echt helemaal slap wordt nog steeds zit deze in haar kut.

Dan zeg ik in haar oor: