Call: Email:

Geile tiener sletjes vrouw zoekt vrouw seks


Polygamie bestond toen ook dus. Vrouwen moesten veel kinderen maken. De stamleden leerden dat je ook zaadjes kon planten in plaats van ze op te eten. We stapten van jager-verzamelaars zijn over naar landbouw dus. En voor landbouw had je…. En ra-ra wie dit land kreeg lees: De vrouw heeft het vermogen om hem kindjes te schenken. Mannen met veel land, hebben veel voedsel en dus zekerheid. Hier willen veel vrouwtjes bij horen. En dit werd de geboorte van polygamie.

Veel zouden zeggen door monotheïstische geloven zoals het christendom en Islam. Zowel in het Christendom en Islam is polygamie de normaalste zaak van de wereld. Nee, om de overgang naar monogamie te snappen moeten we ergens anders kijken.

De Grieken bedachten democratie. Hierbij hoorde een nieuwe staat: In een democratie is iedereen gelijk en hoort iedereen evenveel rechten te hebben. De losers van de Griekse maatschappij wilden dit ook met betrekking tot vrouwen.

Daarvoor hadden namelijk de rijke mannen veel vrouwen. De losers hadden er geen of maar één. De losers planten zich toen vooral voort door…verkrachtingen. If the means of access to legitimate, consenting sex is not available, then a male may be faced with the choice between force or genetic extinction. The Science of Sex: Glenn Wilson on Rape. Verkrachtingen zijn niet goed. Vooral niet als je een stabiele polis wil hebben.

Dus kregen de losers hun zin. Iedereen één vrouw geven bracht orde in het systeem. De losers waren tevreden. Aangezien zij het merendeel van een maatschappij zijn, was dus een merendeel van de maatschappij nu blij. En doordat het merendeel van een maatschappij tevreden was, kon er in een stabiele toestand geleefd worden. Zo hadden de hoog geplaatste mensen minder last van de losers van de maatschappij. Denk je echter dat Alfamannetjes gingen vreemd om zoveel mogelijk kinderen te maken.

En vrouwen gingen vreemd met alfamannen. Om de beste genen voor haar kind te scoren. Terwijl ze tegelijkertijd de zekerheid van de loser hebben. Lees in deze blog meer over wat een alpha man is. Vaak hoor je het argument dat monogamie bullshit is. Tim zegt zelf dat monogamie een mythe is. Hierboven heb ik je de evolutie van monogamie laten zien. Het was niks anders dan een politiek spelletje.

Oooh, je vraagt je misschien af: De Romeinen stalen eigenlijk alles wat Grieks was. Hun cultuur, hun gewoonten en hun wetten. Zo ook hun model van democratie, monogamie….. Daarom zie je dat in Westerse landen eigenlijk altijd democratie, monogamie en wijn aanwezig zijn. Dit hebben de Romeinen verspreid tijdens hun veroveringen door Europa heen.

Dus we waren eigenlijk geëvolueerd voor polygamie. En niet alleen zijn we gemaakt voor polygamie. We zijn zelf gemaakt om vreemd te gaan. Het klinkt absurd, I know. Gelukkig hebben we wetenschap. En wetenschap is er duidelijk over: Dit zal vooral met zijn vaste partner zijn. De persoon met wie je getrouwd bent. Als je naar de geboortecijfer van dit soort relaties kijkt, valt er iets op.

Als je gemiddeld keer seks hebt, waarom hebben mensen zo weinig kinderen? Anti-conceptie is natuurlijk een antwoord. Maar wat als we naar culturen kijkt waar geen anti-conceptie aanwezig is.

In de meest afgelegen gebieden op aarde hebben mensen ook gemiddeld keer seks in hun leven. Wat is het gemiddelde aantal kinderen per vrouw? Yep, maar 7 kinderen. Waarom dit getal zo laag is? Waarom heeft ze niet meer kinderen van haar vaste partner? Want het is nadelig voor een vrouw om van haar vaste partner zwanger te raken.

In de biologieboeken op school wordt je verteld dat vrouwen regelmatig menstrueren. Het blijkt dat vrouwen heel onregelmatig menstrueren. De menstruatiecyclus van een vrouw is verre van regelmatig. Het is bedoelt om je vaste partner in het duister te laten over wanneer je vruchtbaar bent.

Ook aan een vrouw haar gedrag is niet echt te zien in welke fase ze in de mentruatiecyclus zit. Dit allemaal om haar partner voor de gek te houden. Om te voorkomen dat ze zwanger wordt van hem. Het is zelf zo dat een vrouw minder vaak seks met je wil hebben wanneer ze op haar vruchtbaarst is. Eén onderzoeksduo, Stanislaw en Rice, vroeg vierduizend vrouwen de eerste dag in hun menstruatiecyclus te noteren waarop ze hun lustgevoelens voelden toenemen: Vrouwen met een partner nemen in die periode vaker het initiatief tot seks dan de rest van de maand — mits ze betrouwbare anticonceptie gebruiken en niet zwanger kunnen raken dus.

Is dat niet het geval, dan vermijden ze seks rond deze tijd juist. Vrouwen worden net als mannen gestuurd door twee dingen: De genen zorgen voor de aanmaak van de hormonen. De hormonen zorgen ervoor dat jij je genen wil doorgeven.

Het zorgt er ook voor dat zoveel getrouwde vrouwen zich laten versieren en vreemdgaan. Het zorgt er ook voor dat ze liever seks hebben met een wildvreemde man dan hun vaste partner.

The same is not true for infidelity. A woman is much more likely to have penetrative sex with a man other than her partner during her fertile phase. Moreover, she is much less likely to use or insist on the man using contraception on such occasions. Ze zullen er dus soms op staan dat een man geen condoom gebruikt.

Als het aan een vrouw ligt, heeft ze het liefst sperma van verschillende mannen tegelijkertijd in zich. Geloof je me niet? Wat heb je aan een alfaman met slecht zaad? Niet echt een gedachte waar je snel bij stil zal staan.

Toch wil de vrouw altijd weten wat de kwaliteit van het sperma is van een man. Wat heeft het voor zin om seks te hebben met een alfaman als zijn spermakwaliteit laag is? Je krijgt kinderen met slap zaad. Als je die überhaupt kan krijgen. Dus ga je voor het beste sperma dat de markt te bieden heeft. Maar hoe test je de kwaliteit van het sperma van een man? Door je als vrouw in een kort tijdstip door meerdere mannen te laten insemineren. Sperma bestaat niet alleen uit de kenmerkende cellen met één kopje en één staartje.

Er zijn verschillende typen sperma cellen. Het type die jij kent één kop en één staart is het type wat de eicel bevrucht. Eén procent van een klodder sperma blijkt hieruit te bestaan. Hulptroepen die het verschil uitmaken tussen winnen en verliezen. Copulation, masturbation and infidelity Om kinderen te krijgen die makkelijk kinderen kunnen krijgen, wil een vrouw twee dingen: Door zich tegelijkertijd te laten insemineren door verschillende mannen kan ze een oorlog beginnen in haar baarmoeder.

Ze laat mannen het in haar vagina en baarmoeder uitvechten. Hier voorbeelden van vrouwen die seks hadden met verschillende mannen binnen 24 uur. Sperma blijft zelfs 3 dagen houdbaar in een vrouw. Blijkbaar wilden de vrouwen in dat onderzoek weten wie sterker zaad had: Toen ik dit feitje tegenkwam was ik echt geshockeerd: This is also the level found in Industrial Western societies.

Afhankelijk van waar je meet kan het zelfs oplopen tot 30 procent. Het onderstaande onderzoek is gepubliceerd in The Lancet. Het meest toonaangevende tijdschrift binnen de wetenschap. Macintyre  PhD, Non-paternity and prenatal genetic screening. Vrouwen worden liever zwanger van alfamannetjes. Maar dat soort mannetjes blijven vaak niet hangen. De kans is dus groot dat ze het kind alleen moet opvoeden.

Dus eet ze van twee walletjes: Ze kies voor de zekerheid van een beta mannetje en het sperma van een alfamannetje. Jaloezie is grappig genoeg ook genetisch geprogrammeerd bij ons mensen. Is ze urenlang niet bij je en laat ze niks van zich horen? Dan zal je achterdochtig worden. Je genen gaan met je spelen. Grappig genoeg is een man hierop voorbereid. Dan liggen er miljoen spermacellen klaar.

Verdenkt hij haar van vreemdgaan? Dan kan het aantal zelfs oplopen tot miljoen spermacellen. De partner zal zelfs vaker seks met het vrouwtje hebben als hij het vermoeden heeft van vreemdgaan. Het lichaam van de partner doet er alles aan om de alfaman te verslaan in de sperma oorlog. Je lichaam weet dat vrouwen niet altijd even loyaal zijn. Chris Brown had gelijk: Ze pijpt liever een nieuwe man dan haar vriendje. En niet om de reden waarom je denkt dat ze het wil doen.

Ze wil ruiken en proeven of hij met andere vrouwen is geweest. Met andere vrouwen naar bed gaan vergroot de kans op een soa. Waarom pijpt ze hem daarom nog meer? Ze wil proeven of hij een soa heeft. Of je werd onvruchtbaar. Het eerste antibioticum werd namelijk pas in ontdekt.

Vrouwen pijpen daarom liever een wildvreemde man liever dan hun vriendje. Van hun vriendje weten ze het neukgedrag wel. Van de wildvreemde man niet.

Daarom moeten ze even een smaaktest doen. Wij mannen voeren om dezelfde reden orale seks uit bij vrouwen. We willen ruiken of alles wel klopt.

We willen ruiken en proeven of er een man voor hun is geweest. Dat kunnen we het aantal spermacellen bijstellen die we in een vrouw gaan brengen. Pham, Oral sex as infidelity-detection. Als je goed met vrouwen wordt zal je het volgende scenario weleens meemaken: Je neemt een dame mee. Wel is ze bereid je te pijpen. Je mag niet in haar mond komen. Je mag wel OVER haar heen klaar komen. Soms zeggen ze dat ze je willen zien klaarkomen over hun heen. Of over de lakens. Ik vond het altijd vreemd.

Chlamydia meest voorkomende soa hebben de meeste mensen symptoom vrij. Chlamydia kan in zijn symptoomvrije vorm wel tot onvruchtbaarheid leiden. Infertility has numerous causes, but the most avoidable cause is STDs.

Vrouwen willen om de bovenstaande reden je sperma zien. De kleur van het sperma zegt wat over de kwaliteit. Het hoort wit te zijn. Want wat heeft het voor zin om zwanger te worden om vervolgens met soa rond te lopen?

Dat zou de dood betekenen. Is het volgende je weleens opgevallen: Je gaat al een tijdje met een dame. In het begin is de seks geweldig. Na een tijdje neemt de frequentie wat af. Tenzij je haar eerst klaar beft. Dan pas daarna mag je erin. Gek genoeg laten vrouwen zich minder snel beffen door alfamannen. De moeilijke uitleg zal ik je besparen. Dit is wat je moet weten. Vrouwen hebben een soort filter in hun baarmoeder.

Dit filter kan op verschillende manier spermacellen tegenhouden, doorlaten en bewaren. De sterkte van dit filter kan een vrouw aanpassen. Dit weten de meeste vrouwen niet. Ze weten waarschijnlijk niet eens dat ze dat filter hebben. Namelijk door een orgasme voor de penetratie. De reden hiervoor laat ik achterwege omdat het niet belangrijk is voor deze blog.

Door het filter sterker te maken komen er minder spermacellen door. Bij wie hebben vrouwen vaker een orgasme door orale seks? Bij hun vaste partner. Wat maakt het filter van de vrouw zwakker? Masturbatie en een orgasme via penetratie. Vrouwen die verwachten dat ze vreemdgaan of het van plan zijn te doen, masturberen vaker. Dat komt omdat ze onbewust hun baarmoeder alvast voorbereiden op het sperma van het alfamannetje.

Women have more orgasms with wealthy partners, study finds. Hetzelfde geldt voor een orgasme via penetratie. Ook dit verzwakt het filter. Hierdoor is het verwekken van een kind door een alfaman groter. Usually, a climax during intercourse weakens her cervical filter greatly, allowing many more sperm to leave the seminal pool, penetrate the cervical mucus, and hence be retained.

Such a climax therefore means fewer sperm are ejected in the flowback. Vrouwen willen alfamannetjes met kwalitatief sperma. Ik denk dat we daar inmiddels uit zijn. Maar ze willen evolutionair gezien ook iemand die met veel vrouwen naar bed is geweest. Nee het gaat hier dieper dan dat. Opgewonden raken en het krijgen van een erectie gaat vanzelf.

Het zijn dingen waarmee je geboren bent. Met de skills om vrouwen te versieren ben je daarentegen niet geboren. Jij kunt het weten. Je weet dus dat het een vaardigheid is die je moet leren. Niemand wordt er mee geboren. Om een vrouw zwanger te maken moet je haar eerst versieren. Je moet de intellectuele en emotionele intelligentie hebben om haar te versieren.

En als je met vrouwen het bed hebt gedeeld, heb die twee blijkbaar. En als jij ze hebt…kunnen je kinderen dit van je leren of deels overerven. In veel culturen krijgen jonge kinderen vaak jongens seks les van de volwassenen. Vaak alleen verbale uitleg.

Hoewel het bovenstaande heel ranzig klinkt, heeft het krijgen van lessen over seks wel degelijk nut. Een man die weet wat hij doet is aantrekkelijk. Hij kan eerder beginnen met seks. Des te eerder je begint, des te meer kinderen je kan maken. Des te meer chicks je hebt gehad, des te beter je met vrouwen bent. Althans, dit denken vrouwen onbewust. En die skills kan jij je kindjes leren, denken vrouwen. Hierdoor kunnen je zonen ook veel chicks scoren.

En zodoende worden veel van je genen doorgegeven. En dat is het enige wat belangrijk is voor je genen. Wat al je gedrag bepaald.

De drang om je genen door te geven en veilig te stellen is sterker dan wat dan ook. This is a truth which still fills me with astonishment. Though I have known it for years, I never seem to get fully used to it. Het beschreef allemaal cijfers over date rape op Amerikaanse campussen. Het meest verbazingwekkende feit uit het onderzoek? Voordat ik verder ga wil ik iets duidelijk hebben. Ik ben tegen verkrachtingen.

Ook wil ik niet aanzetten tot verkrachtingen of date rape. Ik presenteer hier cijfers die iemand anders heeft gevonden. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat jij ermee doet. De kans is dus drie keer groter dat een vrouw bij je blijft als je seks forceert en het lukt, dan wanneer het niet lukt. Dat is absurd toch? Waarom zou een vrouw bij een man willen blijven als zijn poging tot verkrachting slaagt?

De kans is drie keer zo hoog. In de wetenschap is dat gigantisch. Zou seks hebben, tegen de wil van een vrouw in, een evolutionair voordeel hebben voor de vrouw? Daar kom ik zo op. Als we naar nertsen kijken, zien we iets bijzonder. Een vrouwelijke nerts  ovuleert niet eens als ze niet hardhandig wordt aangepakt. Pas wanneer ze fysieke pijn ondervindt van de man, zal ze ovuleren. En dus zwanger kunnen worden. Hetzelfde patroon zien we bij chimpansees.

Agressieve mannetjes verwekken meer kinderen bij vrouwen dan passieve mannetjes. En qua gedrag wijken we ook niet heel veel van elkaar af. Stel een vrouw verwekt een kind van een agressieve man. Stel je zelfs het scenario voor dat ze verkracht is. Wat voor genen krijgen de jongetjes die geboren worden? Waarschijnlijk dezelfde agressieve genen als hun papa. De jongetjes zullen later ook vrouwen hardhandig aanpakken.

Ze zullen daardoor meer kinderen op de wereld brengen vergeleken met mannen die niet hardhandig zijn. Het verschil tussen een man die doorzet wanneer een vrouw tegenstribbelt en een man die stopt, is het verschil tussen je genen doorgeven en uitsterven. Deze hele blog ging over hoe vrouwen niet monogaam zijn. Maar mannen zijn dit ook niet. Onlangs werd er onder Nederlanders een onderzoek gedaan over vreemdgaan.

Als dit percentage je verbaast, moet jij jezelf dit eens afvragen. Is het risico dat ik loopt de potentiële beloning waard? Of het risico op een soa van een alfaman? Is het verkrijgen van alfamansperma het risico waard dat ik betrapt wordt door mijn beta partner? Hierdoor loopt ze het risico dat ze de kinderen alleen op moeten voeden. Dit betekende duizenden jaren geleden de dood. Voor mannen geldt precies hetzelfde.

Ze kunnen alleen een soa oplopen van de vrouw. Of betrapt worden in de daad door de beta man. Dit is ook de reden waarom mannen vaker vreemdgaan. Mannen hebben gewoon minder te verliezen dan vrouwen. Tegenwoordig heb je echter alimentatie.

Je kon er op los neuken met je super sperma. Je hebt ook gezien dat monogamie nooit heeft bestaan. Als je het dierenrijk bekijkt is het duidelijk: Nouja, op één diertje na dan.

Die is monogaam vanwege een hele speciale reden…. Fidelity and Infidelity in Animals. Er is dus maar één dier monogaam…en dat komt omdat hij vastgelijmd zit aan zijn partner.

De lintworm kan niet eens fysiek weggaan als het dat zou willen. Wederom stel ik dezelfde vraag aan je.

In monogamie geloven is hetzelfde als in de tandenfee geloven. Dat jij het heel graag wil, betekent nog niet dat het echt bestaat.

Ongeacht hoe vaak je een tand onder je kussen legt. Als je wil dat monogamie werkt, moet jij jezelf forceren tot iets waar je evolutionair gezien niet voor gemaakt bent. Wil je een monogame relatie laten werken? Dan moet jij jezelf veel restricties opleggen. Je moet tegen je biologische drang ingaan.

De helft van de mensen kan zich dwingen om zijn partner trouw te blijven. De andere helft, zo hebben we gezien, gaat vreemd. Ik ga de keuze niet voor je maken. Dat kan je zelf wel. Ik heb je het bewijs geleverd over de oorsprong van monogamie. Ik heb je laten zien hoe vrouwen gemaakt zijn om vreemd te gaan.

In een open relatie laat je elkaar lekker vrij om te doen en laten waar je zin in hebt. Je legt elkaar geen restricties op. Wat je bij monogamie wel doet. Hetzelfde geldt voor mij. Want stel ik vind een dame echt leuk. En ik begin een open relatie met haar. En als ik ondanks het feit dat ik met andere vrouwen seks heb, bij haar blijf? Dat ik haar echt leuk vind. Die andere fuckbuddies bewijzen alleen maar hoe awesome mijn vriendinnetje is.

Het is een win-win situatie. Dus gaan ze een persoon toe-eigenen als bezit. Dat is niet mijn pakkie aan. Iedereen is vrij om te doen waar ze zin in hebben. Kies waar jij je goed bij voelt. Laat de keuze je niet opgelegd worden door de mensen om je heen.

Uiteindelijk moet jij met die keuze leven. Als je overigens nog wat tips wil om je relatie zo leuk mogelijk te houden, of een vriendin te krijgen, lees dan dit artikel: Je denkt misschien nu dat dit een vrouw onvriendelijke blog is.

Dat is helemaal niet waar. De bedoeling is dat mannen de vrouw beter gaan begrijpen. Haar gedrag gaan snappen. Hun eigen gedrag ook trouwens. De schrijver van dat boek gaf in het voorwoord aan dat hij bang was. Bang voor boze vrouwen op zijn dak door de inhoud van het boek. Hij verwachtte heel veel brieven in zijn postvak. Hij kreeg inderdaad veel brieven. Ze waren heel vaak van vrouwen.

Maar tot zijn verbazing waren de vrouwen niet boos op hem. Ze waren hem dankbaar. Dankbaar voor het feit dat ze eindelijk een verklaring hadden voor hun gedrag. Waarom ze soms zo graag vreemd wilden gaan. Waarom ze soms schaamteloos met mannen gingen flirten. Most of these letters concerned infidelity or promiscuity; others were about masturbation or nocturnal climaxing.

Als je als vrouw deze blog leest. Zie het meer als een verklaring voor je gedrag. Het is mijn manier om mannen en vrouwen dichterbij elkaar te brengen.

Ik laat je weliswaar hele confronterende dingen horen. Misschien wil je het niet horen, maar je moet het wel horen. Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen. Zo krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij. Duitse onderzoekers hebben zich verdiept in het seksleven van de spin en komen met opmerkelijke conclusies.

Zo blijkt een mannelijke spin maar twee keer in zijn leven seks te kunnen hebben. Duurt de vrijpartij langer dan tien seconden dan wordt hij bovendien door het vrouwtje verslonden.

De onderzoekers brachten een aantal spinnen vanuit het ei groot door ze fruitvliegjes te voeren. Zodra de spinnen volwassen waren, bestudeerden ze het gedrag en met name het seksleven van de diertjes. Ze ontdekten dat een spin twee organen heeft die hij tijdens het paren gebruikt. De spin kan dus maar twee keer in zijn leven copuleren. Ook bleken de mannelijke spinnen niet langer dan tien seconden seksueel actief te mogen zijn.

Duurde het langer dan at hun partner hen op. De kans dat het mannetje werd verslonden was groter wanneer hij niet met één van zijn zussen paarde. Een poging van broer om met zijn zus te paren duurde namelijk standaard veel korter, waardoor van kannibalisme geen sprake was. Uit het onderzoek bleek dat de vrouwelijke spinnen vaker het initiatief namen om incest te voorkomen. Dit verhoogt de druk op de mannetjes om een geschikt vrouwtje te zoeken. Ons experiment wijst erop dat mannetjes hun inspanningen kunnen aanpassen aan de geschiktheid van het vrouwtje.

Thanks voor het delen van je artikel. Laten we het er maar op houden dat je al klein jongetje graag bioloog wou worden ;. Het fenomeen dat de ene partner de ander opeet komt bij meerdere insecten voor. Ook wat het nut ervan is. Je lange tekst je stopt er veel energie en tijd in denk ik roept vragen bij me op.

Je kunt niet voorkomen dat een vrouw vreemd gaat begrijp ik of juist wel door het toepassen van jullie versiertechnieken, enz? Maar als je open relaties aangaat doet het er niet toe als ze vreemd gaat dan is het geen vreemdgaan meer lijkt me dan.

Stel je bent super verliefd op een meisje vind je het dan ok Ali als ze vreemd gaat? Dat kun je niet voorkomen denk ik wat vind jij? Ik snap dat mijn tekst vragen bij je oproept. Vrouwen maken constant de volgende afweging: Wanneer je een super toffe man bent, zal de kans klein zijn dat ze vreemdgaat. Immers, ze heeft al een alpha man jij , dus vreemdgaan brengt niet heel veel rendement op. Zelfs wanneer ik supeverliefd ben op een dame, laat ik de relatie open.

Als mens hebben we ik en zij soms behoefte aan andere mensen. Dus laat ik haar met andere mannen naar bed gaan. En ik met andere vrouwen. Dit vergeet ik nog: Wat bedoel je hiermee? In een gevecht wint de alpha man toch wel. Dit heeft lijkt me betrekking op dieren? Als het beta mannetje een badre hari blijkt te zijn heb je als alpha mannetje toch een probleem niet?

Badr hari is een alpha mannetje. Beta mannetjes zijn fysiek, psychologisch en emotioneel zwakker dan alpha mannetjes. Daarom staan alpha mannetjes boven beta mannetjes. Dus eigenlijk is de enige manier om te verkleinen dat je vriendin vreemd gaat als je monogaam bent. Door een alpha man te worden en te blijven? Ja daar komt het eigenlijk op neer. Je moet nooit chillen. Je moet jezelf altijd blijven verbeteren. Iets in je leven moet je passie geven, waar je vervolgens in moet groeien.

Hierdoor ziet je vriendin dat je een aantrekkelijke man bent. En dat je met de jaren alleen maar beter gaat worden. Je kwijt raken is dan gewoon teveel waard voor haar. Ongeacht hoe klein en tenger je ook bent? Ik vind het onderverdelen van mannen in beta en Alpha mannen toch wat kort door de bocht eerlijk gezegd. Als je een vincent van gogh naast bijv een arnold schwarzenegger zet dan zou je denken dat vincent een beta man was en arnold een alpha man, of niet?

Vrouwen zoeken een man die sterk is. Zowel fysiek, psychologisch als emotioneel. Het is een bepaalde uitstraling aan de hand van je zelfvertrouwen. Ik ken genoeg kleine mannen die grote brede mannen onzeker kunnen laten voelen: Sporten en vrouwenversier skills helpen enorm.

Maar dat is niet het enige wat je in je leven moet hebben. Je moet vooral ondernemend zijn. Shit doen met je leven. Als er problemen zijn, geen moeite hebben om ze op te lossen. Ik heb in tijden niet zo genoten als dat ik zonet deed tijdens het lezen van dit artikel. Het is misschien grootspraak om te zeggen dat de zo pas gelezen dingen mijn kijk op dit aspect van ons leven doen veranderen.

Veel lijkt te ongelooflijk om waar te zijn, maar ik ben van mening dat deze feiten ons niks anders dan de waarheid vertellen. Je keus om niet in detail op bepaalde dingen in te gaan snap ik volledig, echter ben ik er wel razend benieuwd naar. Zou je een aantal bronnen kunnen noemen waar ik mij net even wat dieper op de dingen in kan lezen? Ben je er niet bang voor? Bedankt voor deze blog en het gaat je goed! Awesome dat je de blog cool vindt.

Het is geen makkelijker materie. Ook niet materie wat veel mensen aankunnen. Een goed boek om hierover meer te lezen is Sperm Wars van Robin Baker. Een echt wetenschappelijk boek is Human Sperm Competition: Copulation, Masturbation and Infidelity. Deze is ook van Robin Baker. Hij heeft Sperm Wars geschreven aan de hand van het boek Sperm Competition. Dus ik zou eigenlijk alleen Sperm Wars aanraden.

Leest heel makkelijk zonder TE wetenschappelijk te worden. Ja ik gebruik met alle vrouwen condooms. Of ze mijn vriendinnetje is of niet. Voor mijn eigen EN haar veiligheid. Daarnaast laat ik me om de drie maanden testen.

Of ik nou klachten heb of niet. Better safe than sorry;. Hun 'god' is even erg, die heeft het in de oren van mohammed 'gefluisterd'. Discussieer daar maar eens over met uw islamitische kennissen.

Ben benieuwd of zij wel zo light zijn zoals zij laten uitschijnen. Men blijft nog steeds ontkennen of verzwijgen dat hun crapuleus gedrag voortvloeit uit dat haatboekje. Wat willen die linkse idioten hier eigenlijk bereiken? Zoals verwacht neemt Abou Jahjah de verdediging van dat stuk krapuul op zich op Twitter. Vriendinnetjes van een mede-rapper? Tja, die zijn dan al gewend als kech aangesproken te worden, zeker? Ook marginalen zonder een greintje zelfrespect, besmet door rond te hangen met zuipende kech lopers?

En meer publiciteit vanwege deze stunt van die schooier? Ja, nu gaan mensen misschien eens éven beter luisteren naar dat debiel gewauwel en de teksten herkennen als 'moslim zonder masker': Van de boycot op mnm en andere radiostations zal ie danig geschrokken zijn hij dacht overal mee weg te komen en dan meteen maar geveinsde excuses aanbieden zoals een laf stuk onbenul betaamt maar hij zal toch na deze 'stunt' verdwijnen wegens aangebrand en Tegelijk komen de mede-ratten zoals hermans en jahboel uit hun hol om het ware gelaat van de moslim te verdoezelen en het arme ventje uit de wind te zetten, ook zij bekennen zo openbaar kleur: Wat ben je aan het doen?

Je bent gewoon een kech. Ik begrijp wel wat hij bedoelt.. Veel mensen denken hetzelfde, maar het is niet politiek correct om dat luidop te zeggen. Dat is niet de bedoeling he, het is gemakkelijker om hooivork- en fakkeltje te spelen. Eerder nog werd "tentsletjes" tot woord van het jaar werd verkozen. Vergeleken met sommigen op dit eigenste forum is Boef een hele beleefde jongen: Veel mensen denken dat helemaal niet, de meerderheid bestaat namelijk niet uit holbewoners of religieuze randdebielen.

Dat " u begrijpt wat hij bedoelt" zegt iets over u, niets meer of minder. Moet echt iemand hier uitleggen dat" rapteksten" en vrouwen hoeren noemen, die je nota bene uit de shit hielpen,niet hetzelfde zijn?

U moet uzelf zo niet schofferen Ondankbare zwijnen Zo zie ik het graag, nagel op de kop! Blijkbaar snap jij ook al niet wat politiek correct wil zeggen?

Anders had de leugenpers het wel stil gehouden ipv van de daken te schreeuwen dat deze brulkikker geboycot werd omdat hij zegt wat zijn bijgelovige minderheid denkt.

Het wil met dat soort toch maar niet doordringen dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen, dat dit wét is maar het toont weeral eens het tekort aan IQ, de minachting en respectloosheid, zowel voor vrouwen als voor de wet En als jij hetzelfde denkt, dan mag je met die gelijkgestemden en de algerijnse marginaal ophoepelen want dan hoor je hier niet thuis!

Die blijven mekaar dekken Maakt niet uit wie wie dekt, de publieke opinie zal het weleens heel duidelijk maken: Dat em nu maar islamitische festivals organiseert, die muziek verbiedt!!

Organisatoren laten boef nog steeds optreden maar het publiek pikt dat niet: Dat vat hun plan dan ook mooi samen: Dat zal de respectloze aangebrande sukkel leren om de helft van de wereldbevolking te schofferen. De wet zegt ook dat je niet mag stelen en moorden. Ga jij elke keer als er een diefstal gebeurt er een heel schijnproces van maken en die persoon publiekelijk belachelijk maken dan ga je zeer veel werk hebben. Ken je wel het verschil tussen een rechtstaat en willekeurige lynchpartijen?

Die Boef kan gewoon een topadvocaat inhuren en dat MNM mens aanklagen voor duizenden euro's wegens laster. Iedereen is gelijk voor de wet. Dus ik kan ook beginnen met allerlei lynchpartijen en rechtszaken tegen vrouwen die tijdens hun roddelkrans zich uitlaten over bepaalde mensen Dan is het einde zoek en het is pure tijdsverspilling.

Ga wat roddelen tijdens je theekransje en val er niet de hele samenleving met lastig Meer dan hoeren en kut komt er niet uit. Op FB zegt een vrouw ongezouten haar mening over dat stuk verdriet. Hallo Droef- eh, Boeftoeter! DroeftoeterUP-date; de jarige dame uit Eindhoven die "rapper" Boef een lift gaf, heeft nog geen bedankje noch excuses van hem gekregen. Haar reactie op zijn filmpje op Insta werd verwijderd en ze werd direct geblokkeerd.

Ondertussen publiciteitstuntelt Boef gezellig verder waarbij hij keer op keer alle vooroordelen bevestigt. Zijn vriendjes zijn te dom om een bandje te verwisselen of om hem op te pikken, maar de reddende dames durven niet met naam en toenaam in de krant uit angst voor represailles vanuit zijn vriendengroepje.

De hamvraag van vandaag; moeten "wij" iemand als Boef serieus nemen? Boef stond met pech langs de weg, en was niet mannelijk genoeg om zijn eigen bandje te verwisselen. Dus het bontkraagje werd in de nek gelegd en het duimpje ditmaal zonder een waaier van kleurenkopietjes van briefjes van EUR ,- in de lucht gestoken. Drie aardige, onafhankelijke Hollandse dames die hier in het Westen helemaal zelf mogen weten of zij tot laat in de nacht blijven dansen en wat voor jurkjes ze dragen, besloten te stoppen om het Boefje uit de brand te helpen.

Ze brachten hem helemaal naar zijn optreden. In plaats van een bedankje, een leuke bos bloemen of een uitnodiging om vooral nog gezellig van het optreden te genieten, werden ze en passant door deze knul op Instagram uitgemaakt voor "kech", iets wat in het Arabisch vertaald zoiets als "hoer" betekent.

Boefje heeft namelijk -als keurige, normen en waarden respecterende man- geen hoge pet op van de onafhankelijke, Westerse vrouw en zijn eerlijke filmpje met zijn heerlijke uitspraken geeft op perfecte en niet mis te verstane wijze weer hoe het gros van dit soort tiepes daadwerkelijk over vrouwen denkt.

Boefje, zelf volledig vrij van onfatsoenlijk gedrag -hij springt dronken op politie-auto's, zong over de dochter van een rechercheur "Ik neuk jouw dochter. Het is een fijne en serieus prima wetenschap om te lezen en te horen hoe mannen uit het Boefjesegment daadwerkelijk over de rest van Nederland denken. Het maakt niet uit hoeveel buurthuizen er worden geopend, rapwerkgroepjes georganiseerd worden, trajecten worden aangeboden, podia's worden gecreëerd en tv-programma's aan dit soort Boefjes worden besteed.

Je blijft altijd een hoer. En als deze meiden waren doorgereden, dan waren ze geen hoeren maar racisten geweest. Voor de volledigheid een fotootje van Boefje erbij.

Precies zoals hij is. Iemand die je een stuiver moet toewerpen en vooral hard voorbij moet rijden. En natuurlijk mogen alle Vrouwen dit bericht delen. Of je nu in slobberbroek, leren broek, netpanty, korte of lange broek dan wl rok of lekker zonder broek of rok of slip loopt.

Power aan de vrouwen! Ik heb het genoegen het bedoeld uilskuiken niet te kennen, maar ik heb er net iets over gelezen in de onlineversie van een Vlaams lokaal dagblad, meer bepaald in een artikeltje dat gaat over het door festivalorganisatoren van hun programma afvoeren van betrokkene. Eerlijk gezegd verbaast het mij uitermate dat dergelijk rapaille kennelijk zelfs in zogenaamd normale omstandigheden ooit geprogrammeerd wordt op muziek nou ja festivals….

Hersen- en cultuurloosheid is weliswaar van alle tijden en kleuren. Het doet in ieder geval denken aan de meestal uit de bek stinkende pummels wier gebrek aan opvoeding en verstand hen doet geloven dat paraderen met een grote auto of een sommetje geld hen als bij wonder voldoende klasse verstrekt om zowat elke vrouw of dame te kunnen krijgen, en die derhalve nooit zullen snappen dat een plouc die uit een limousine stapt nog steeds een plouc is, en een heer die wel eens bescheiden gebruik maakt van een doordeweeks Renaultje daarom niet minder heer is, wel integendeel.

Boef is een schoft, daar is geen discussie over. Maar hoe naïef ben je als dame om zo'n reptiel op te pikken langs de kant van de weg? Dat belachelijk maken doet de leugenpers elke dag maar heel selectief, enkel wat niet politiek correct genoeg is..

Jaja, als er geen argumenten te vinden zijn voor als de waarheid pikt, dan nemen sukkelaars hun toevlucht tot ad hominem, meestal gevolgd door scheldpartijen uit pure onmacht Áf, bobby, terug je hok in That was not how it happened: Ze wil wel een en ander rechtszetten. Zo boden ze Boef niet spontaan een lift aan, maar vroeg die daar zelf om. De twee vroegen aan haar of we hen wilden meenemen.

Wij zaten er niet echt op te wachten, het was al laat. Maar voor haar hebben we het toch gedaan. Ah, jij gelooft dit ook echt? Toch maar even afwachten hoe de organisatoren gaan reageren. Het duurt nog wel een tijdje voor de festivals beginnen. Moest het nu gaan over een autochtone zanger die allochtone vrouwen schoffeerde, die zou zijn carrière wellicht voor een tijd mogen vergeten.

Voor De Strangers was destijds een optreden op een Vlaams Blok feest voldoende voor een jarenlange boycot. Zoveel vrouwen zijn pro "open grenzen". En nu hebben die vreemdelingen ook afgedaan, alleen zitten wij er nu wel mee Wat aantoont dat je vrouwen geen grote beslissingen mag laten nemen.

Boef zingt al jaren over hoeren en sletten, wat is het probleem? Ze staan allemaal met hun doos half ontbloot en half open op zijn concerten. Die man weet gewoon waarover hij praat. Hier zit nogal van dat respectloze, onopgevoed gespuis precies. Jullie vaders hebben slaag nodig dat hij je geen respect aanleerde voor vrouwen. Wat zeggen jullie moeders als ze hoer en slet genoemd wordt door haar zonen?

Respect moet je verdienen. Wanneer slaan de stoppen eindelijk volledig door? We zullen een weddenschap doen. Ik geef je een weekje Nu wordt het nog mooier. Niet Boef is in de fout maar wel al wie kritiek heeft op die uitspraken van dat ranzig krapuul.

Abou Jahjah neemt het op voor Boef: Elementaire beleefdheid lijkt me een vrij normaal gegeven. Niet iets wat geplaatst hoort te worden in uw denktrant. Ach, er moet niet meer aandacht gegeven worden aan Jahjah dan wat hij waard is. Naar vaste gewoonte zoekt hij de polemiek. Mij is altijd dat dubbelinterview met FdWinter en hem bijgebleven.

Hij glunderde als hij door een felle uitspraak de ander op zijn paard wist te krijgen. Onderschat de intelligentiegraad van Jahjah niet, net als zijn listigheid. Blijkbaar had de bedenkster van de "term" tentsletjes weinig respect voor de andere vrouwen hun activiteiten op de festivals.

Dergelijke woorden komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. Gewillige vrouwen hebben al altijd bestaan, net zoals er ook altijd mannen hebben bestaan die een gemakkelijke prooi zoeken. Waarom zou dat nu anders zijn? Men heeft het voortdurend over 'verkeerde uitspraken' van dit crapuul. Maar het is verdorie zijn gedachtegoed, ontsproten aan de vrouwonderdrukkende islam. Hetzelfde met die Egyptische voetballer van Anderlecht, die alle vrouwen op een foto wegkleurde.

Dat werd afgedaan als een verkeerde 'beoordeling'. Valse excuses volstonden toen, maar zijn achterlijk gedachtegoed bleef. Islamieten schatten hun geiten hoger in dan hun vrouwen. Opvallend dat de politiek correcte bende daar nog nooit door 'geschokt' is geweest.

Gisteren nog een artikel gelezen over een Algerijnse islamitische sekte, waar vrouwen volledig bedekt zijn, behalve één oog! Mensonterend, het zijn zelfs folterpraktijken.

Maar over de islam geen kwaad woord natuurlijk. Het enige wat nu anders is dat een bekende allochtone persoon dat zei. De Nederlandse rapper Boef is niet de enige die niet veel aanleiding nodig heeft om meisjes als sletten weg te zetten. Het schrikbeeld van de slet — de vrouw die zo fout is dat ze verstoten wordt — zit nog sterk in de hoofden, van jongens en van meisjes, ongeacht hun afkomst, godsdienst of opleiding. Er zijn geen objectieve criteria.

Ben je een slet als je een nauw aansluitende broek combineert met een diep decolleté? Ben je een slet als je met vier jongens muilt op één avond? Als je seks hebt op een eerste date?

Word je een sloerie als je met je 27ste man slaapt, of als je die 27 mannen in één maand tijd naar je kot sleept? Niemand weet waar de grens ligt, wat het extra moeilijk maakt om je eigen gedragingen in te schatten op het sletgehalte. Vandaag moet je dus bang zijn om dat dus extreem sletterig te vinden want ze zijn nog steeds aan het zoeken waar de grens ligt tussen sletterig en gezond jeuk tussen de benen.

Neen, het grote verschil is dat hij bijt in de hand van wie hem helpt. Dat vind ik trouwens veel erger dan zijn losgeslagen machopraat die je ongetwijfeld ook bij bepaalde autochtone mannen wel vindt. Schijnbaar ontgaat het sommigen dat je bij zulke zaken met twee bent.

Waarom dan alleen over de ene kant spreken? Stank voor dank is al zo oud als de straat. Wat is dan uw punt? Dat is precies mijn punt. Ik ben echter geïntegreerd en probeer quasi dagelijks mijn taal bij te schaven. Kan je aangeven wie of wat "elementaire beleefdheid" definieert? Volgens de online versie van Van Dale betekent "elementair": Wat mij niet duidelijk is wie de basis of het elementaire van beleefdheid definieert.

Ik raad u het boekje van t'Serstevens aan, "Savoir-vivre in dagen". Met dank voor de leestip. Bepaalt voor jou Anne T Serstevens het elementaire van de beleefdheid? Hoe ga je het gedaan krijgen dat iedereen Anne T Serstevens leest en naar haar schrijven handelt? Dus jij weet niet wat elementaire beleefdheid is? Nou, ergens geloof ik je wel, het zou immers veel verklaren. En daar gaat het uiteindelijk om.

Hopelijk leert u iets bij! En rapper die een vrouw een hoer noemt. Dat is du jamais vu. Hij scheldt ook schooldirectrices uit voor kankerhoer. Veel vrouwen vinden het terecht dat mensen die recht hebben op het statuut van vluchteling dit ook krijgen. Dat betekent niet dat vrouwen dan vinden dat mannen hen mogen aanranden of beledigen.

Misschien is het verschil wat lastig voor u, want je intelligentie moet wel iets hoger zijn dan dit van een pinda.

Voor de rest is uw mening over vrouwen te achterlijk voor woorden en ronduit beledigend, opnieuw eerder uw probleem dan dit van vrouwen. Volgens uw redenering is iedereen die ook danste op" cocaïne" van Eric Clapton een snuiver, en wie ooit " cream " van Prince goed vond , een vrouw die wel verkracht wil worden. En daar moet je discussie mee voeren, jongens toch Het gaat hier over het vrije woord, de gedachten zijn vrij. Zo'n boef kan je ook gewoon negeren maar je geeft hem zo gratis publiciteit.

Een eeuw geleden was het ook normaal dat er over geen enkel gevoel werd gesproken. Wie wel zich open en bloot uitte was een raar figuur. Je kan gevoelens bannen uit de maatschappij maar dan beginnen ze ondergronds te etteren.

Hetzelfde met het vrije woord. De meest extreme gedachtengoeden beginnen dan ondergronds te etteren en mensen gaan extreem rechts of extreem links stemmen. Als je vrije gevoelens bant krijg je nog grotere hysterie en waanzin over zaken zoals koude koffie. Laat die boef zijn mening hebben en zijn frustraties wat ventileren via het vrije woord.

Dat jij of een paar andere grieten dat persoonlijk neemt zegt veel over jou. Ben je mss stiekem ook een klein sletje die haar seksuele macht uitbuit over de "pinda's". Het importeren van vreemde culturen en religies die haaks staan op de principes van de verwijfde mannetjes van hier is pure zelfdestructie. Heren als boef zijn geen vluchtelingen met opgeblazen buikjes en vliegen op de oogballen: Je kan in het leven dergelijke beslissingen niet maken op basis van je cyclus, op basis van je hormonen of emoties.

Immigratiebeleid moet je overlaten aan mannen, niet aan een horde hormoonbommen die onbewust zoeken naar het beste sperma. Mannetjes als boef komen uit culturen waar de mannen dominant zijn.

Dat gaan jullie heus niet veranderen, of die mensen "herkweken". Nee hoor, op basis van dergelijke vooroordelen en geroddel trek ik geen conclusies. Dat is nu net iets waar vrouwen erg goed in zijn, interessant dat je dergelijk voorbeeld uit je hoed tovert. Jullie bazige, dominante, feministische vrouwtjes moeten zich niet moeien in een immigratiebeleid van een land.

Niet voordat jullie in staat zijn om huizen te bouwen, of een bokaal confituur open te draaien. Op dit moment worden mannen aan de lopende band gebrandmerkt als verkrachters, monsters en aanranders, binnen die vreemde metoo beweging. Vrouwen hebben hun stempel gezet op het migratiebeleid met alle gevolgen van dien.

En nu moet ik deze koeien beschermen tegen "boefjes"? Staan de begrippen beleefdheid en liefde tussen man en vrouw dan voor hetzelfde? U hebt precies niet al te positieve ervaringen met vrouwen gehad. Sedertdien wat verzuurd geworden? Zo een fenomeen heeft niets te maken met liefde Het is altijd gemakkelijk om iemand te bestempelen als verzuurd wanneer die zijn mening geeft.

Ook dat is een vrouwelijk trekje. Ik ben nog in 2 romans bezig en jouw leestip is niet het volgende boek op mijn lijstje. Wat hoop jij dat iemand zou kunnen bijleren uit het boek dat jij voorstelt? Scheidingen hebben vaak heel veel met liefde te maken: Of een partij werd bedrogen in de liefde. En ongetwijfeld zullen er wel scheidingen voorkomen die er om andere redenen zijn gekomen.

Daar twijfel ik niet aan. U zult het wel zien. Jouw boekbespreking valt me tegen. Ik ga het niet om mijn te-lezen-lijstje zetten. Ik wist van bij het begin al dat er geen echte belangstelling was. Maar niet bij de dierenliefhebbers. Rapper Boef blijkt een nog grotere boef dan wij al dachten. Nadat hij eerder deze maand werd opgepakt voor opruiing in Tilburg, wordt meneer nu in de wakkerste krant van Nederland beschuldigd van uitbuiting en dierenmishandeling.

Feit is dat deze kerel volledig is uitgezongen. Nergens komt hij nog aan de bak. Hij kan gaan grazen in de wei. Ik denk dat u vooral eenzaam moet zijn, vrouwen met enig verstand lopen om mannen met een mening zoals jij met een grote boog om heen.

Mogen alle mannen die geen huis kunnen bouwen ook niet stemmen? Want zo " bemoei je jezelf met het beleid" of had je daar nog niet over nagedacht? Mocht je een probleem hebben met je bokaal confituur, klein gaatje maken in de deksel, zo open. En dat voor een moslim! Bwah, dat is allemaal tijdelijk. Ach ik ben vrouwvriendelijk maar ik heb genoeg vrouwen zonder verstand gepoept omdat ze een mooie carrosserie hadden.

Niet de vrouwen sublimeren. Er zijn er van alle soorten, om te consumeren en weg te gooien en andere die je een tijdje kan houden of uitzonderlijk die je in huis pakt. Weet je wat het probleem is met mannen??? Vrouwen gooien geen kinderen weg. Ach ik heb er nog gemaakt die op een andere trouwboek staan. Natuurlijk gooien ze die niet altijd weg.

Soms wel als ze nog hun studies moeten afmaken en ze verstandig genoeg zijn om het kind hun toekomst niet te laten verbrassen. Ik ken die zever wel. Jullie geloven werkelijk jullie eigen leugens en verzinsels. Er is geen sprake van elementaire beleefdheid in een maatschappij waar scheiden hip is en waar bitches en dramaqueens de plak zwaaien. Moederinstinct ophemelen tot iets sacraal terwijl het pure biochemie is.

Dat is je programma. Mannen hebben hun programma; het blind achterna lopen van hun testosteron. Dat noemen ze de natuur, biologie. Het verschil is dat sommige mannen bewust zijn van hun programma. En dat vrouwen wel onbewust weten dat moederliefde een kwestie van hormonen is maar het verdringen om hun ego niet te veel pijn te doen Ach teveel vrouwen buiten hun seksuele macht uit.

Dat noemen ze sletterij, wat gemeen en vals is. Zonder de power van hun kutje kregen ze keer minder dingen gedaan van mannen Niks wat het vuistje niet kan hoor.

Je hoeft je niet te laten verleiden door die gruwelijke wezens. En als je eigen apparatuur het niet voor elkaar krijgt, er zijn genoeg andere mannen die je wel willen helpen. Een puberende jongen heeft een overdaad aan hormonen.

En als er dan zo'n vleugje pruim in de lucht hangt , dan is er niet veel denken meer aan. Dan doet het kleine kopje de job wel. Indien TV verslaafde in die groep "mannen" valt, is het wel te vergeven. Maar blijft mijn uitspraak wel staan als een paal boven water of uit de broek.

En jij denkt dat die vrouwen zich lieten neuken, voor een andere reden, dan je zelf had? Misschien vonden ze jou ook enkel maar goed voor een wilde nacht. Of dacht je vrouwen er een andere mening over mannen op nahouden? Die heb je ook voor puur genot, voor een tijdje, een beetje, of helemaal. Eindelijk een normale mens! Wanneer je dit forum zo leest zijn er dus echt mannen die bang zijn om tussen twee tieten dood geslagen te worden, om vervolgens aan één teen het hol in gesleept te worden om slavenarbeid te verrichten, en daarna terwijl ze echt niet willen bereden te worden door een madam met een snor!

Je zou voor minder vrouwenschuw worden ;-. Je zou voor minder vrouwenschuw worden ;- ben niet verder geraakt dan tussen de twee tieten hoor: Zonder de power van hun kutje of dank zij de non-power van onze grote helden die zich door een kutje totaal van streek laten maken???

D afgeleid door natte vrouwen daaraantegen Zie je wel, regen! Een koppel op een brommer; de jonge man reed heel dwaas en wist blijkbaar niet heel goed waar hij naar toe moest. Mijn man vroeg zich af wat hij deed Ik antwoorde dat hij gewoon zijn penis volgde Hier komen afgeven op vrouwen omdat sommigen hun kut gebruiken of misbruiken Waarom kan dat zo gemakkelijk bij ons???

Hewel omdat we overwegend in een mannenmaatschappij leven waarbij het zicht van een kut het verstand van vele mannen in hun broek doet zakken Heb ik niet gezegd; maar zij hebben wel geen hele maatschappij achter zich waar ze de grote baas kunnen spelen Vrouwen die hun sexualiteit niet de baas kunnen klimmen niet omhoog maar vallen meestal heel diep Gelukkig maar ;- zij na wa kalm Alice!

Daar zeg je wat.. Kortom, hetzelfde gedrag met andere maatstaven beoordeeld? Nu , er zit wel een verklaring achter, mannen die hun zaad zo veel mogelijk verspreiden hebben de grootste kans op nakomelingen. Vrouwen die van verschillende mannen zaad ontvangen maken de zekerheid kleiner, dat ze zwanger is van jouw zaad, want die zekerheid willen mannen wel hebben. En dus wordt er van vrouwen zaken verwacht zoals het maagd zijn, jezelf bedekken zodat niemand je nog ziet, zelfs zwanger worden zonder seks, zoals de bijbel getuigt.

De seksuele drive wordt dus bij vrouwen als bedreigend gezien, wat leidt tot verschil in moreel oordeel over hetzelfde gedrag. En ookal slaat het vandaag de dag nergens nog op, het is zo oud en ondersteund door religie, die angst voor vrouwen, dat binnen samenlevingen die dubbele maatstaf de norm is gaan bepalen.

Collectieve gedragspatronen buigen moeizaam om, en al zeker wanneer er minderheden bijkomen die de scheve opvattingen over mannen en vrouwen als onbespreekbaar, omdat het religie is, in stand houden en zelfs weer tot norm proberen door te drukken. Zo oud is de uitvinding van geboortecontrole die massaal kan worden toegepast niet, vrouwen hadden dus zelf belang bij het in stand houden van die normen.

Zwanger worden was al een ramp wanneer je niet getrouwd was, met de reputatie van slet zeker. Nu verloopt het nog moeizamer, omdat er steeds meer mensen bijkomen die over religie beginnen, in plaats van redelijk denken.

Dat kan ik begrijpen. Het is gewoon de geschiedenis, want wat is cultuur anders? En kijk maar eens op dit forum en welke uitspraken sommigen steevast doen over vrouwen.. Dat speelt natuurlijk mee, maar niet alleen dat Zolang Gaia de moeder van de hele schepping was kwam de eerste rol in de samenleving toe aan de vrouwen Ze hebben Gaia, de moeder, waar geen enkele man boven stond opgeheven tot het niveau van Godin met het mannelijke als stormgoden om haar te beschermen En wij bevinden ons, hopelijk, in de laatste verkrampingen van dat mannelijke onvolwassen en dwaas overwicht De zoon is volwassen geworden en moet nu dus de rol van de vader, de oppergod overnemen Zolang het over vrije keuzes gaat, ok Maar als je je eigen sexualiteit niet meer de baas kunt, is de vrije keuze automatisch uitgeschakeld Wat wil je zeggen met " je eigen seksualiteit niet de baas kunnen"?

En wat maakt dat je dit ziet als " geen vrije keuze meer hebben"? Wanneer je omdat je je eigen seksualiteit niet de baas kunt handelt uit dwang, ben je dan geen psychopaat met seksuele problemen?

Sorry, beetje te zweverig voor me Marie, dat gedoe met Goden. Die handelen niet dwangmatig hoor. Ze bepalen nog altijd waar, met wie en wanneer je seks hebt. Het dwangmatige zit niet in het handelen maar in extreme nood tot seks, meer dan gemidddeld in vergelijking tot anderen.

Seksverslaafd is een containerbegrip, De drang is dwangmatig maar in het handelen zit wel vrije keuze tenzij er bijkomende problematiek is, zoals andere psychische problemen, mentale of fysieke beperkingen Wanneer jij iets hebt wat de ander wil, heb je altijd macht, maar je beslist wel zelf wat je er mee doet! Wanneer dit wederzijds is heb je een leuke tijd. Het gaat niet over wel of niet goden, god Het gaat over de geschiedenis van het mensendom dat we tot ver in het verleden kunnen terugvinden door het nagaan van de evolutie van sommige godsdiensten Denk je niet dat vele vrouwenmishandeling juist daar te vinden valt???

Hoe kan een vrouw met gezond verstand aanvaarden dat ze zo uitgebuit en mishandeld wordt Een goede vraag, Marie. Nu spreek je dus over seksuele macht. Mannen rond je vinger winden en bespelen zoals een piano zoals een goede slet het betaamt. Alle vrouwen doen dat in meer of mindere mate. Mannen hebben een machtspositie in de maatschappij die dan is verworven via sluwe spelletjes en politiek. Vrouwen willen freeloaden en bespelen machtige mannen.

Alsof mannen met hun lichaam sexy kunnen zijn?!

..

Sexafspraak den haag stijve aftrekken
Polygamie bestond toen ook dus. Vrouwen moesten veel kinderen maken. De stamleden leerden dat je ook zaadjes kon planten in plaats van ze op te eten. We stapten van jager-verzamelaars zijn over naar landbouw dus. En voor landbouw had je…. En ra-ra wie dit land kreeg lees: De vrouw heeft het vermogen om hem kindjes te schenken. Mannen met veel land, hebben veel voedsel en dus zekerheid.

Hier willen veel vrouwtjes bij horen. En dit werd de geboorte van polygamie. Veel zouden zeggen door monotheïstische geloven zoals het christendom en Islam. Zowel in het Christendom en Islam is polygamie de normaalste zaak van de wereld.

Nee, om de overgang naar monogamie te snappen moeten we ergens anders kijken. De Grieken bedachten democratie. Hierbij hoorde een nieuwe staat: In een democratie is iedereen gelijk en hoort iedereen evenveel rechten te hebben. De losers van de Griekse maatschappij wilden dit ook met betrekking tot vrouwen. Daarvoor hadden namelijk de rijke mannen veel vrouwen. De losers hadden er geen of maar één. De losers planten zich toen vooral voort door…verkrachtingen. If the means of access to legitimate, consenting sex is not available, then a male may be faced with the choice between force or genetic extinction.

The Science of Sex: Glenn Wilson on Rape. Verkrachtingen zijn niet goed. Vooral niet als je een stabiele polis wil hebben. Dus kregen de losers hun zin. Iedereen één vrouw geven bracht orde in het systeem. De losers waren tevreden. Aangezien zij het merendeel van een maatschappij zijn, was dus een merendeel van de maatschappij nu blij. En doordat het merendeel van een maatschappij tevreden was, kon er in een stabiele toestand geleefd worden.

Zo hadden de hoog geplaatste mensen minder last van de losers van de maatschappij. Denk je echter dat Alfamannetjes gingen vreemd om zoveel mogelijk kinderen te maken. En vrouwen gingen vreemd met alfamannen. Om de beste genen voor haar kind te scoren. Terwijl ze tegelijkertijd de zekerheid van de loser hebben.

Lees in deze blog meer over wat een alpha man is. Vaak hoor je het argument dat monogamie bullshit is. Tim zegt zelf dat monogamie een mythe is. Hierboven heb ik je de evolutie van monogamie laten zien. Het was niks anders dan een politiek spelletje. Oooh, je vraagt je misschien af: De Romeinen stalen eigenlijk alles wat Grieks was. Hun cultuur, hun gewoonten en hun wetten. Zo ook hun model van democratie, monogamie…..

Daarom zie je dat in Westerse landen eigenlijk altijd democratie, monogamie en wijn aanwezig zijn. Dit hebben de Romeinen verspreid tijdens hun veroveringen door Europa heen. Dus we waren eigenlijk geëvolueerd voor polygamie.

En niet alleen zijn we gemaakt voor polygamie. We zijn zelf gemaakt om vreemd te gaan. Het klinkt absurd, I know. Gelukkig hebben we wetenschap. En wetenschap is er duidelijk over: Dit zal vooral met zijn vaste partner zijn. De persoon met wie je getrouwd bent. Als je naar de geboortecijfer van dit soort relaties kijkt, valt er iets op. Als je gemiddeld keer seks hebt, waarom hebben mensen zo weinig kinderen? Anti-conceptie is natuurlijk een antwoord.

Maar wat als we naar culturen kijkt waar geen anti-conceptie aanwezig is. In de meest afgelegen gebieden op aarde hebben mensen ook gemiddeld keer seks in hun leven. Wat is het gemiddelde aantal kinderen per vrouw?

Yep, maar 7 kinderen. Waarom dit getal zo laag is? Waarom heeft ze niet meer kinderen van haar vaste partner? Want het is nadelig voor een vrouw om van haar vaste partner zwanger te raken. In de biologieboeken op school wordt je verteld dat vrouwen regelmatig menstrueren. Het blijkt dat vrouwen heel onregelmatig menstrueren. De menstruatiecyclus van een vrouw is verre van regelmatig. Het is bedoelt om je vaste partner in het duister te laten over wanneer je vruchtbaar bent.

Ook aan een vrouw haar gedrag is niet echt te zien in welke fase ze in de mentruatiecyclus zit. Dit allemaal om haar partner voor de gek te houden. Om te voorkomen dat ze zwanger wordt van hem. Het is zelf zo dat een vrouw minder vaak seks met je wil hebben wanneer ze op haar vruchtbaarst is. Eén onderzoeksduo, Stanislaw en Rice, vroeg vierduizend vrouwen de eerste dag in hun menstruatiecyclus te noteren waarop ze hun lustgevoelens voelden toenemen: Vrouwen met een partner nemen in die periode vaker het initiatief tot seks dan de rest van de maand — mits ze betrouwbare anticonceptie gebruiken en niet zwanger kunnen raken dus.

Is dat niet het geval, dan vermijden ze seks rond deze tijd juist. Vrouwen worden net als mannen gestuurd door twee dingen: De genen zorgen voor de aanmaak van de hormonen. De hormonen zorgen ervoor dat jij je genen wil doorgeven. Het zorgt er ook voor dat zoveel getrouwde vrouwen zich laten versieren en vreemdgaan. Het zorgt er ook voor dat ze liever seks hebben met een wildvreemde man dan hun vaste partner.

The same is not true for infidelity. A woman is much more likely to have penetrative sex with a man other than her partner during her fertile phase. Moreover, she is much less likely to use or insist on the man using contraception on such occasions. Ze zullen er dus soms op staan dat een man geen condoom gebruikt. Als het aan een vrouw ligt, heeft ze het liefst sperma van verschillende mannen tegelijkertijd in zich.

Geloof je me niet? Wat heb je aan een alfaman met slecht zaad? Niet echt een gedachte waar je snel bij stil zal staan. Toch wil de vrouw altijd weten wat de kwaliteit van het sperma is van een man. Wat heeft het voor zin om seks te hebben met een alfaman als zijn spermakwaliteit laag is? Je krijgt kinderen met slap zaad. Als je die überhaupt kan krijgen. Dus ga je voor het beste sperma dat de markt te bieden heeft.

Maar hoe test je de kwaliteit van het sperma van een man? Door je als vrouw in een kort tijdstip door meerdere mannen te laten insemineren. Sperma bestaat niet alleen uit de kenmerkende cellen met één kopje en één staartje. Er zijn verschillende typen sperma cellen. Het type die jij kent één kop en één staart is het type wat de eicel bevrucht.

Eén procent van een klodder sperma blijkt hieruit te bestaan. Hulptroepen die het verschil uitmaken tussen winnen en verliezen.

Copulation, masturbation and infidelity Om kinderen te krijgen die makkelijk kinderen kunnen krijgen, wil een vrouw twee dingen: Door zich tegelijkertijd te laten insemineren door verschillende mannen kan ze een oorlog beginnen in haar baarmoeder. Ze laat mannen het in haar vagina en baarmoeder uitvechten. Hier voorbeelden van vrouwen die seks hadden met verschillende mannen binnen 24 uur. Sperma blijft zelfs 3 dagen houdbaar in een vrouw.

Blijkbaar wilden de vrouwen in dat onderzoek weten wie sterker zaad had: Toen ik dit feitje tegenkwam was ik echt geshockeerd: This is also the level found in Industrial Western societies. Afhankelijk van waar je meet kan het zelfs oplopen tot 30 procent. Het onderstaande onderzoek is gepubliceerd in The Lancet. Het meest toonaangevende tijdschrift binnen de wetenschap.

Macintyre  PhD, Non-paternity and prenatal genetic screening. Vrouwen worden liever zwanger van alfamannetjes. Maar dat soort mannetjes blijven vaak niet hangen.

De kans is dus groot dat ze het kind alleen moet opvoeden. Dus eet ze van twee walletjes: Ze kies voor de zekerheid van een beta mannetje en het sperma van een alfamannetje.

Jaloezie is grappig genoeg ook genetisch geprogrammeerd bij ons mensen. Is ze urenlang niet bij je en laat ze niks van zich horen? Dan zal je achterdochtig worden.

Je genen gaan met je spelen. Grappig genoeg is een man hierop voorbereid. Dan liggen er miljoen spermacellen klaar. Verdenkt hij haar van vreemdgaan? Dan kan het aantal zelfs oplopen tot miljoen spermacellen.

De partner zal zelfs vaker seks met het vrouwtje hebben als hij het vermoeden heeft van vreemdgaan. Het lichaam van de partner doet er alles aan om de alfaman te verslaan in de sperma oorlog. Je lichaam weet dat vrouwen niet altijd even loyaal zijn. Chris Brown had gelijk: Ze pijpt liever een nieuwe man dan haar vriendje.

En niet om de reden waarom je denkt dat ze het wil doen. Ze wil ruiken en proeven of hij met andere vrouwen is geweest. Met andere vrouwen naar bed gaan vergroot de kans op een soa. Waarom pijpt ze hem daarom nog meer? Ze wil proeven of hij een soa heeft. Of je werd onvruchtbaar.

Het eerste antibioticum werd namelijk pas in ontdekt. Vrouwen pijpen daarom liever een wildvreemde man liever dan hun vriendje. Van hun vriendje weten ze het neukgedrag wel. Van de wildvreemde man niet. Daarom moeten ze even een smaaktest doen.

Wij mannen voeren om dezelfde reden orale seks uit bij vrouwen. We willen ruiken of alles wel klopt. We willen ruiken en proeven of er een man voor hun is geweest. Dat kunnen we het aantal spermacellen bijstellen die we in een vrouw gaan brengen. Pham, Oral sex as infidelity-detection.

Als je goed met vrouwen wordt zal je het volgende scenario weleens meemaken: Je neemt een dame mee. Wel is ze bereid je te pijpen. Je mag niet in haar mond komen. Je mag wel OVER haar heen klaar komen. Soms zeggen ze dat ze je willen zien klaarkomen over hun heen.

Of over de lakens. Ik vond het altijd vreemd. Chlamydia meest voorkomende soa hebben de meeste mensen symptoom vrij. Chlamydia kan in zijn symptoomvrije vorm wel tot onvruchtbaarheid leiden.

Infertility has numerous causes, but the most avoidable cause is STDs. Vrouwen willen om de bovenstaande reden je sperma zien. De kleur van het sperma zegt wat over de kwaliteit. Het hoort wit te zijn. Want wat heeft het voor zin om zwanger te worden om vervolgens met soa rond te lopen? Dat zou de dood betekenen. Is het volgende je weleens opgevallen: Je gaat al een tijdje met een dame.

In het begin is de seks geweldig. Na een tijdje neemt de frequentie wat af. Tenzij je haar eerst klaar beft. Dan pas daarna mag je erin. Gek genoeg laten vrouwen zich minder snel beffen door alfamannen. De moeilijke uitleg zal ik je besparen.

Dit is wat je moet weten. Vrouwen hebben een soort filter in hun baarmoeder. Dit filter kan op verschillende manier spermacellen tegenhouden, doorlaten en bewaren. De sterkte van dit filter kan een vrouw aanpassen. Dit weten de meeste vrouwen niet.

Ze weten waarschijnlijk niet eens dat ze dat filter hebben. Namelijk door een orgasme voor de penetratie. De reden hiervoor laat ik achterwege omdat het niet belangrijk is voor deze blog. Door het filter sterker te maken komen er minder spermacellen door. Bij wie hebben vrouwen vaker een orgasme door orale seks? Bij hun vaste partner. Wat maakt het filter van de vrouw zwakker?

Masturbatie en een orgasme via penetratie. Vrouwen die verwachten dat ze vreemdgaan of het van plan zijn te doen, masturberen vaker. Dat komt omdat ze onbewust hun baarmoeder alvast voorbereiden op het sperma van het alfamannetje. Women have more orgasms with wealthy partners, study finds. Hetzelfde geldt voor een orgasme via penetratie. Ook dit verzwakt het filter.

Hierdoor is het verwekken van een kind door een alfaman groter. Usually, a climax during intercourse weakens her cervical filter greatly, allowing many more sperm to leave the seminal pool, penetrate the cervical mucus, and hence be retained.

Such a climax therefore means fewer sperm are ejected in the flowback. Vrouwen willen alfamannetjes met kwalitatief sperma.

Ik denk dat we daar inmiddels uit zijn. Maar ze willen evolutionair gezien ook iemand die met veel vrouwen naar bed is geweest. Nee het gaat hier dieper dan dat. Opgewonden raken en het krijgen van een erectie gaat vanzelf.

Het zijn dingen waarmee je geboren bent. Met de skills om vrouwen te versieren ben je daarentegen niet geboren. Jij kunt het weten. Je weet dus dat het een vaardigheid is die je moet leren. Niemand wordt er mee geboren. Om een vrouw zwanger te maken moet je haar eerst versieren. Je moet de intellectuele en emotionele intelligentie hebben om haar te versieren. En als je met vrouwen het bed hebt gedeeld, heb die twee blijkbaar. En als jij ze hebt…kunnen je kinderen dit van je leren of deels overerven.

In veel culturen krijgen jonge kinderen vaak jongens seks les van de volwassenen. Vaak alleen verbale uitleg. Hoewel het bovenstaande heel ranzig klinkt, heeft het krijgen van lessen over seks wel degelijk nut. Een man die weet wat hij doet is aantrekkelijk. Hij kan eerder beginnen met seks. Des te eerder je begint, des te meer kinderen je kan maken. Des te meer chicks je hebt gehad, des te beter je met vrouwen bent.

Althans, dit denken vrouwen onbewust. En die skills kan jij je kindjes leren, denken vrouwen. Hierdoor kunnen je zonen ook veel chicks scoren. En zodoende worden veel van je genen doorgegeven. En dat is het enige wat belangrijk is voor je genen. Wat al je gedrag bepaald. De drang om je genen door te geven en veilig te stellen is sterker dan wat dan ook.

This is a truth which still fills me with astonishment. Though I have known it for years, I never seem to get fully used to it. Het beschreef allemaal cijfers over date rape op Amerikaanse campussen. Het meest verbazingwekkende feit uit het onderzoek? Voordat ik verder ga wil ik iets duidelijk hebben. Ik ben tegen verkrachtingen.

Ook wil ik niet aanzetten tot verkrachtingen of date rape. Ik presenteer hier cijfers die iemand anders heeft gevonden. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat jij ermee doet.

De kans is dus drie keer groter dat een vrouw bij je blijft als je seks forceert en het lukt, dan wanneer het niet lukt. Dat is absurd toch? Waarom zou een vrouw bij een man willen blijven als zijn poging tot verkrachting slaagt? De kans is drie keer zo hoog. In de wetenschap is dat gigantisch. Zou seks hebben, tegen de wil van een vrouw in, een evolutionair voordeel hebben voor de vrouw?

Daar kom ik zo op. Als we naar nertsen kijken, zien we iets bijzonder. Een vrouwelijke nerts  ovuleert niet eens als ze niet hardhandig wordt aangepakt.

Pas wanneer ze fysieke pijn ondervindt van de man, zal ze ovuleren. En dus zwanger kunnen worden. Hetzelfde patroon zien we bij chimpansees. Agressieve mannetjes verwekken meer kinderen bij vrouwen dan passieve mannetjes. En qua gedrag wijken we ook niet heel veel van elkaar af. Stel een vrouw verwekt een kind van een agressieve man. Stel je zelfs het scenario voor dat ze verkracht is. Wat voor genen krijgen de jongetjes die geboren worden?

Waarschijnlijk dezelfde agressieve genen als hun papa. De jongetjes zullen later ook vrouwen hardhandig aanpakken. Ze zullen daardoor meer kinderen op de wereld brengen vergeleken met mannen die niet hardhandig zijn. Het verschil tussen een man die doorzet wanneer een vrouw tegenstribbelt en een man die stopt, is het verschil tussen je genen doorgeven en uitsterven.

Deze hele blog ging over hoe vrouwen niet monogaam zijn. Maar mannen zijn dit ook niet. Onlangs werd er onder Nederlanders een onderzoek gedaan over vreemdgaan. Als dit percentage je verbaast, moet jij jezelf dit eens afvragen.

Is het risico dat ik loopt de potentiële beloning waard? Of het risico op een soa van een alfaman? Is het verkrijgen van alfamansperma het risico waard dat ik betrapt wordt door mijn beta partner? Hierdoor loopt ze het risico dat ze de kinderen alleen op moeten voeden. Dit betekende duizenden jaren geleden de dood. Voor mannen geldt precies hetzelfde.

Ze kunnen alleen een soa oplopen van de vrouw. Of betrapt worden in de daad door de beta man. Dit is ook de reden waarom mannen vaker vreemdgaan. Mannen hebben gewoon minder te verliezen dan vrouwen. Tegenwoordig heb je echter alimentatie. Je kon er op los neuken met je super sperma. Je hebt ook gezien dat monogamie nooit heeft bestaan. Als je het dierenrijk bekijkt is het duidelijk: Nouja, op één diertje na dan. Die is monogaam vanwege een hele speciale reden….

Fidelity and Infidelity in Animals. Er is dus maar één dier monogaam…en dat komt omdat hij vastgelijmd zit aan zijn partner. De lintworm kan niet eens fysiek weggaan als het dat zou willen. Wederom stel ik dezelfde vraag aan je. In monogamie geloven is hetzelfde als in de tandenfee geloven. Dat jij het heel graag wil, betekent nog niet dat het echt bestaat.

Ongeacht hoe vaak je een tand onder je kussen legt. Als je wil dat monogamie werkt, moet jij jezelf forceren tot iets waar je evolutionair gezien niet voor gemaakt bent. Wil je een monogame relatie laten werken? Dan moet jij jezelf veel restricties opleggen. Je moet tegen je biologische drang ingaan. De helft van de mensen kan zich dwingen om zijn partner trouw te blijven. De andere helft, zo hebben we gezien, gaat vreemd. Ik ga de keuze niet voor je maken. Dat kan je zelf wel.

Ik heb je het bewijs geleverd over de oorsprong van monogamie. Ik heb je laten zien hoe vrouwen gemaakt zijn om vreemd te gaan. In een open relatie laat je elkaar lekker vrij om te doen en laten waar je zin in hebt. Je legt elkaar geen restricties op. Wat je bij monogamie wel doet.

Hetzelfde geldt voor mij. Want stel ik vind een dame echt leuk. En ik begin een open relatie met haar. En als ik ondanks het feit dat ik met andere vrouwen seks heb, bij haar blijf? Dat ik haar echt leuk vind. Die andere fuckbuddies bewijzen alleen maar hoe awesome mijn vriendinnetje is. Het is een win-win situatie. Dus gaan ze een persoon toe-eigenen als bezit. Dat is niet mijn pakkie aan.

Iedereen is vrij om te doen waar ze zin in hebben. Kies waar jij je goed bij voelt. Laat de keuze je niet opgelegd worden door de mensen om je heen. Uiteindelijk moet jij met die keuze leven. Als je overigens nog wat tips wil om je relatie zo leuk mogelijk te houden, of een vriendin te krijgen, lees dan dit artikel: Je denkt misschien nu dat dit een vrouw onvriendelijke blog is. Dat is helemaal niet waar.

De bedoeling is dat mannen de vrouw beter gaan begrijpen. Haar gedrag gaan snappen. Hun eigen gedrag ook trouwens. De schrijver van dat boek gaf in het voorwoord aan dat hij bang was. Bang voor boze vrouwen op zijn dak door de inhoud van het boek. Hij verwachtte heel veel brieven in zijn postvak. Hij kreeg inderdaad veel brieven. Ze waren heel vaak van vrouwen. Maar tot zijn verbazing waren de vrouwen niet boos op hem.

Ze waren hem dankbaar. Dankbaar voor het feit dat ze eindelijk een verklaring hadden voor hun gedrag.

Waarom ze soms zo graag vreemd wilden gaan. Waarom ze soms schaamteloos met mannen gingen flirten. Most of these letters concerned infidelity or promiscuity; others were about masturbation or nocturnal climaxing. Als je als vrouw deze blog leest. Zie het meer als een verklaring voor je gedrag.

Het is mijn manier om mannen en vrouwen dichterbij elkaar te brengen. Ik laat je weliswaar hele confronterende dingen horen. Misschien wil je het niet horen, maar je moet het wel horen. Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen. Zo krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij.

Duitse onderzoekers hebben zich verdiept in het seksleven van de spin en komen met opmerkelijke conclusies. Zo blijkt een mannelijke spin maar twee keer in zijn leven seks te kunnen hebben. Duurt de vrijpartij langer dan tien seconden dan wordt hij bovendien door het vrouwtje verslonden. De onderzoekers brachten een aantal spinnen vanuit het ei groot door ze fruitvliegjes te voeren.

Zodra de spinnen volwassen waren, bestudeerden ze het gedrag en met name het seksleven van de diertjes. Ze ontdekten dat een spin twee organen heeft die hij tijdens het paren gebruikt. De spin kan dus maar twee keer in zijn leven copuleren. Ook bleken de mannelijke spinnen niet langer dan tien seconden seksueel actief te mogen zijn.

Duurde het langer dan at hun partner hen op. De kans dat het mannetje werd verslonden was groter wanneer hij niet met één van zijn zussen paarde.

Een poging van broer om met zijn zus te paren duurde namelijk standaard veel korter, waardoor van kannibalisme geen sprake was. Uit het onderzoek bleek dat de vrouwelijke spinnen vaker het initiatief namen om incest te voorkomen.

Dit verhoogt de druk op de mannetjes om een geschikt vrouwtje te zoeken. Ons experiment wijst erop dat mannetjes hun inspanningen kunnen aanpassen aan de geschiktheid van het vrouwtje.

Thanks voor het delen van je artikel. Laten we het er maar op houden dat je al klein jongetje graag bioloog wou worden ;. Het fenomeen dat de ene partner de ander opeet komt bij meerdere insecten voor. Ook wat het nut ervan is.

Je lange tekst je stopt er veel energie en tijd in denk ik roept vragen bij me op. Je kunt niet voorkomen dat een vrouw vreemd gaat begrijp ik of juist wel door het toepassen van jullie versiertechnieken, enz? Maar als je open relaties aangaat doet het er niet toe als ze vreemd gaat dan is het geen vreemdgaan meer lijkt me dan. Stel je bent super verliefd op een meisje vind je het dan ok Ali als ze vreemd gaat? Dat kun je niet voorkomen denk ik wat vind jij? Ik snap dat mijn tekst vragen bij je oproept.

Vrouwen maken constant de volgende afweging: Wanneer je een super toffe man bent, zal de kans klein zijn dat ze vreemdgaat. Immers, ze heeft al een alpha man jij , dus vreemdgaan brengt niet heel veel rendement op. Zelfs wanneer ik supeverliefd ben op een dame, laat ik de relatie open. Als mens hebben we ik en zij soms behoefte aan andere mensen.

Dus laat ik haar met andere mannen naar bed gaan. En ik met andere vrouwen. Dit vergeet ik nog: Wat bedoel je hiermee? In een gevecht wint de alpha man toch wel. Dit heeft lijkt me betrekking op dieren? Als het beta mannetje een badre hari blijkt te zijn heb je als alpha mannetje toch een probleem niet?

Badr hari is een alpha mannetje. Beta mannetjes zijn fysiek, psychologisch en emotioneel zwakker dan alpha mannetjes.

Daarom staan alpha mannetjes boven beta mannetjes. Dus eigenlijk is de enige manier om te verkleinen dat je vriendin vreemd gaat als je monogaam bent. Door een alpha man te worden en te blijven? Ja daar komt het eigenlijk op neer. Je moet nooit chillen. Je moet jezelf altijd blijven verbeteren.

Iets in je leven moet je passie geven, waar je vervolgens in moet groeien. Hierdoor ziet je vriendin dat je een aantrekkelijke man bent. En dat je met de jaren alleen maar beter gaat worden. Je kwijt raken is dan gewoon teveel waard voor haar. Ongeacht hoe klein en tenger je ook bent? Ik vind het onderverdelen van mannen in beta en Alpha mannen toch wat kort door de bocht eerlijk gezegd. Als je een vincent van gogh naast bijv een arnold schwarzenegger zet dan zou je denken dat vincent een beta man was en arnold een alpha man, of niet?

Vrouwen zoeken een man die sterk is. Zowel fysiek, psychologisch als emotioneel. Het is een bepaalde uitstraling aan de hand van je zelfvertrouwen. Ik ken genoeg kleine mannen die grote brede mannen onzeker kunnen laten voelen: Sporten en vrouwenversier skills helpen enorm.

Maar dat is niet het enige wat je in je leven moet hebben. Je moet vooral ondernemend zijn. Shit doen met je leven. Als er problemen zijn, geen moeite hebben om ze op te lossen.

Ik heb in tijden niet zo genoten als dat ik zonet deed tijdens het lezen van dit artikel. Het is misschien grootspraak om te zeggen dat de zo pas gelezen dingen mijn kijk op dit aspect van ons leven doen veranderen.

Veel lijkt te ongelooflijk om waar te zijn, maar ik ben van mening dat deze feiten ons niks anders dan de waarheid vertellen. Je keus om niet in detail op bepaalde dingen in te gaan snap ik volledig, echter ben ik er wel razend benieuwd naar. Zou je een aantal bronnen kunnen noemen waar ik mij net even wat dieper op de dingen in kan lezen? Ben je er niet bang voor? Bedankt voor deze blog en het gaat je goed! Awesome dat je de blog cool vindt. Het is geen makkelijker materie. Ook niet materie wat veel mensen aankunnen.

Een goed boek om hierover meer te lezen is Sperm Wars van Robin Baker. Een echt wetenschappelijk boek is Human Sperm Competition: Copulation, Masturbation and Infidelity. Deze is ook van Robin Baker. Hij heeft Sperm Wars geschreven aan de hand van het boek Sperm Competition. Dus ik zou eigenlijk alleen Sperm Wars aanraden. Leest heel makkelijk zonder TE wetenschappelijk te worden.

Ja ik gebruik met alle vrouwen condooms. Of ze mijn vriendinnetje is of niet. Voor mijn eigen EN haar veiligheid. Daarnaast laat ik me om de drie maanden testen.

Of ik nou klachten heb of niet. Better safe than sorry;. Hun 'god' is even erg, die heeft het in de oren van mohammed 'gefluisterd'. Discussieer daar maar eens over met uw islamitische kennissen. Ben benieuwd of zij wel zo light zijn zoals zij laten uitschijnen. Men blijft nog steeds ontkennen of verzwijgen dat hun crapuleus gedrag voortvloeit uit dat haatboekje.

Wat willen die linkse idioten hier eigenlijk bereiken? Zoals verwacht neemt Abou Jahjah de verdediging van dat stuk krapuul op zich op Twitter. Vriendinnetjes van een mede-rapper?

Tja, die zijn dan al gewend als kech aangesproken te worden, zeker? Ook marginalen zonder een greintje zelfrespect, besmet door rond te hangen met zuipende kech lopers? En meer publiciteit vanwege deze stunt van die schooier? Ja, nu gaan mensen misschien eens éven beter luisteren naar dat debiel gewauwel en de teksten herkennen als 'moslim zonder masker': Van de boycot op mnm en andere radiostations zal ie danig geschrokken zijn hij dacht overal mee weg te komen en dan meteen maar geveinsde excuses aanbieden zoals een laf stuk onbenul betaamt maar hij zal toch na deze 'stunt' verdwijnen wegens aangebrand en Tegelijk komen de mede-ratten zoals hermans en jahboel uit hun hol om het ware gelaat van de moslim te verdoezelen en het arme ventje uit de wind te zetten, ook zij bekennen zo openbaar kleur: Wat ben je aan het doen?

Je bent gewoon een kech. Ik begrijp wel wat hij bedoelt.. Veel mensen denken hetzelfde, maar het is niet politiek correct om dat luidop te zeggen. Dat is niet de bedoeling he, het is gemakkelijker om hooivork- en fakkeltje te spelen. Eerder nog werd "tentsletjes" tot woord van het jaar werd verkozen. Vergeleken met sommigen op dit eigenste forum is Boef een hele beleefde jongen: Veel mensen denken dat helemaal niet, de meerderheid bestaat namelijk niet uit holbewoners of religieuze randdebielen.

Dat " u begrijpt wat hij bedoelt" zegt iets over u, niets meer of minder. Moet echt iemand hier uitleggen dat" rapteksten" en vrouwen hoeren noemen, die je nota bene uit de shit hielpen,niet hetzelfde zijn?

U moet uzelf zo niet schofferen Ondankbare zwijnen Zo zie ik het graag, nagel op de kop! Blijkbaar snap jij ook al niet wat politiek correct wil zeggen? Anders had de leugenpers het wel stil gehouden ipv van de daken te schreeuwen dat deze brulkikker geboycot werd omdat hij zegt wat zijn bijgelovige minderheid denkt. Het wil met dat soort toch maar niet doordringen dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen, dat dit wét is maar het toont weeral eens het tekort aan IQ, de minachting en respectloosheid, zowel voor vrouwen als voor de wet En als jij hetzelfde denkt, dan mag je met die gelijkgestemden en de algerijnse marginaal ophoepelen want dan hoor je hier niet thuis!

Die blijven mekaar dekken Maakt niet uit wie wie dekt, de publieke opinie zal het weleens heel duidelijk maken: Dat em nu maar islamitische festivals organiseert, die muziek verbiedt!! Organisatoren laten boef nog steeds optreden maar het publiek pikt dat niet: Dat vat hun plan dan ook mooi samen: Dat zal de respectloze aangebrande sukkel leren om de helft van de wereldbevolking te schofferen.

De wet zegt ook dat je niet mag stelen en moorden. Ga jij elke keer als er een diefstal gebeurt er een heel schijnproces van maken en die persoon publiekelijk belachelijk maken dan ga je zeer veel werk hebben. Ken je wel het verschil tussen een rechtstaat en willekeurige lynchpartijen? Die Boef kan gewoon een topadvocaat inhuren en dat MNM mens aanklagen voor duizenden euro's wegens laster.

Iedereen is gelijk voor de wet. Dus ik kan ook beginnen met allerlei lynchpartijen en rechtszaken tegen vrouwen die tijdens hun roddelkrans zich uitlaten over bepaalde mensen Dan is het einde zoek en het is pure tijdsverspilling. Ga wat roddelen tijdens je theekransje en val er niet de hele samenleving met lastig Meer dan hoeren en kut komt er niet uit.

Op FB zegt een vrouw ongezouten haar mening over dat stuk verdriet. Hallo Droef- eh, Boeftoeter! DroeftoeterUP-date; de jarige dame uit Eindhoven die "rapper" Boef een lift gaf, heeft nog geen bedankje noch excuses van hem gekregen. Haar reactie op zijn filmpje op Insta werd verwijderd en ze werd direct geblokkeerd. Ondertussen publiciteitstuntelt Boef gezellig verder waarbij hij keer op keer alle vooroordelen bevestigt. Zijn vriendjes zijn te dom om een bandje te verwisselen of om hem op te pikken, maar de reddende dames durven niet met naam en toenaam in de krant uit angst voor represailles vanuit zijn vriendengroepje.

De hamvraag van vandaag; moeten "wij" iemand als Boef serieus nemen? Boef stond met pech langs de weg, en was niet mannelijk genoeg om zijn eigen bandje te verwisselen. Dus het bontkraagje werd in de nek gelegd en het duimpje ditmaal zonder een waaier van kleurenkopietjes van briefjes van EUR ,- in de lucht gestoken. Drie aardige, onafhankelijke Hollandse dames die hier in het Westen helemaal zelf mogen weten of zij tot laat in de nacht blijven dansen en wat voor jurkjes ze dragen, besloten te stoppen om het Boefje uit de brand te helpen.

Ze brachten hem helemaal naar zijn optreden. In plaats van een bedankje, een leuke bos bloemen of een uitnodiging om vooral nog gezellig van het optreden te genieten, werden ze en passant door deze knul op Instagram uitgemaakt voor "kech", iets wat in het Arabisch vertaald zoiets als "hoer" betekent. Boefje heeft namelijk -als keurige, normen en waarden respecterende man- geen hoge pet op van de onafhankelijke, Westerse vrouw en zijn eerlijke filmpje met zijn heerlijke uitspraken geeft op perfecte en niet mis te verstane wijze weer hoe het gros van dit soort tiepes daadwerkelijk over vrouwen denkt.

Boefje, zelf volledig vrij van onfatsoenlijk gedrag -hij springt dronken op politie-auto's, zong over de dochter van een rechercheur "Ik neuk jouw dochter. Het is een fijne en serieus prima wetenschap om te lezen en te horen hoe mannen uit het Boefjesegment daadwerkelijk over de rest van Nederland denken. Het maakt niet uit hoeveel buurthuizen er worden geopend, rapwerkgroepjes georganiseerd worden, trajecten worden aangeboden, podia's worden gecreëerd en tv-programma's aan dit soort Boefjes worden besteed.

Je blijft altijd een hoer. En als deze meiden waren doorgereden, dan waren ze geen hoeren maar racisten geweest. Voor de volledigheid een fotootje van Boefje erbij.

Precies zoals hij is. Iemand die je een stuiver moet toewerpen en vooral hard voorbij moet rijden. En natuurlijk mogen alle Vrouwen dit bericht delen. Of je nu in slobberbroek, leren broek, netpanty, korte of lange broek dan wl rok of lekker zonder broek of rok of slip loopt. Power aan de vrouwen! Ik heb het genoegen het bedoeld uilskuiken niet te kennen, maar ik heb er net iets over gelezen in de onlineversie van een Vlaams lokaal dagblad, meer bepaald in een artikeltje dat gaat over het door festivalorganisatoren van hun programma afvoeren van betrokkene.

Eerlijk gezegd verbaast het mij uitermate dat dergelijk rapaille kennelijk zelfs in zogenaamd normale omstandigheden ooit geprogrammeerd wordt op muziek nou ja festivals…. Hersen- en cultuurloosheid is weliswaar van alle tijden en kleuren. Het doet in ieder geval denken aan de meestal uit de bek stinkende pummels wier gebrek aan opvoeding en verstand hen doet geloven dat paraderen met een grote auto of een sommetje geld hen als bij wonder voldoende klasse verstrekt om zowat elke vrouw of dame te kunnen krijgen, en die derhalve nooit zullen snappen dat een plouc die uit een limousine stapt nog steeds een plouc is, en een heer die wel eens bescheiden gebruik maakt van een doordeweeks Renaultje daarom niet minder heer is, wel integendeel.

Boef is een schoft, daar is geen discussie over. Maar hoe naïef ben je als dame om zo'n reptiel op te pikken langs de kant van de weg? Dat belachelijk maken doet de leugenpers elke dag maar heel selectief, enkel wat niet politiek correct genoeg is.. Jaja, als er geen argumenten te vinden zijn voor als de waarheid pikt, dan nemen sukkelaars hun toevlucht tot ad hominem, meestal gevolgd door scheldpartijen uit pure onmacht Áf, bobby, terug je hok in That was not how it happened: Ze wil wel een en ander rechtszetten.

Zo boden ze Boef niet spontaan een lift aan, maar vroeg die daar zelf om. De twee vroegen aan haar of we hen wilden meenemen. Wij zaten er niet echt op te wachten, het was al laat.

Maar voor haar hebben we het toch gedaan. Ah, jij gelooft dit ook echt? Toch maar even afwachten hoe de organisatoren gaan reageren. Het duurt nog wel een tijdje voor de festivals beginnen. Moest het nu gaan over een autochtone zanger die allochtone vrouwen schoffeerde, die zou zijn carrière wellicht voor een tijd mogen vergeten.

Voor De Strangers was destijds een optreden op een Vlaams Blok feest voldoende voor een jarenlange boycot. Zoveel vrouwen zijn pro "open grenzen". En nu hebben die vreemdelingen ook afgedaan, alleen zitten wij er nu wel mee Wat aantoont dat je vrouwen geen grote beslissingen mag laten nemen.

Boef zingt al jaren over hoeren en sletten, wat is het probleem? Ze staan allemaal met hun doos half ontbloot en half open op zijn concerten. Die man weet gewoon waarover hij praat. Hier zit nogal van dat respectloze, onopgevoed gespuis precies. Jullie vaders hebben slaag nodig dat hij je geen respect aanleerde voor vrouwen. Wat zeggen jullie moeders als ze hoer en slet genoemd wordt door haar zonen? Respect moet je verdienen. Wanneer slaan de stoppen eindelijk volledig door?

We zullen een weddenschap doen. Ik geef je een weekje Nu wordt het nog mooier. Niet Boef is in de fout maar wel al wie kritiek heeft op die uitspraken van dat ranzig krapuul. Abou Jahjah neemt het op voor Boef: Elementaire beleefdheid lijkt me een vrij normaal gegeven.

Niet iets wat geplaatst hoort te worden in uw denktrant. Ach, er moet niet meer aandacht gegeven worden aan Jahjah dan wat hij waard is.

Naar vaste gewoonte zoekt hij de polemiek. Mij is altijd dat dubbelinterview met FdWinter en hem bijgebleven. Hij glunderde als hij door een felle uitspraak de ander op zijn paard wist te krijgen. Onderschat de intelligentiegraad van Jahjah niet, net als zijn listigheid.

Blijkbaar had de bedenkster van de "term" tentsletjes weinig respect voor de andere vrouwen hun activiteiten op de festivals. Dergelijke woorden komen natuurlijk niet uit de lucht vallen.

Gewillige vrouwen hebben al altijd bestaan, net zoals er ook altijd mannen hebben bestaan die een gemakkelijke prooi zoeken. Waarom zou dat nu anders zijn? Men heeft het voortdurend over 'verkeerde uitspraken' van dit crapuul.

Maar het is verdorie zijn gedachtegoed, ontsproten aan de vrouwonderdrukkende islam. Hetzelfde met die Egyptische voetballer van Anderlecht, die alle vrouwen op een foto wegkleurde.

Dat werd afgedaan als een verkeerde 'beoordeling'. Valse excuses volstonden toen, maar zijn achterlijk gedachtegoed bleef. Islamieten schatten hun geiten hoger in dan hun vrouwen.

Opvallend dat de politiek correcte bende daar nog nooit door 'geschokt' is geweest. Gisteren nog een artikel gelezen over een Algerijnse islamitische sekte, waar vrouwen volledig bedekt zijn, behalve één oog!

Mensonterend, het zijn zelfs folterpraktijken. Maar over de islam geen kwaad woord natuurlijk. Het enige wat nu anders is dat een bekende allochtone persoon dat zei. De Nederlandse rapper Boef is niet de enige die niet veel aanleiding nodig heeft om meisjes als sletten weg te zetten. Het schrikbeeld van de slet — de vrouw die zo fout is dat ze verstoten wordt — zit nog sterk in de hoofden, van jongens en van meisjes, ongeacht hun afkomst, godsdienst of opleiding.

Er zijn geen objectieve criteria. Ben je een slet als je een nauw aansluitende broek combineert met een diep decolleté? Ben je een slet als je met vier jongens muilt op één avond? Als je seks hebt op een eerste date? Word je een sloerie als je met je 27ste man slaapt, of als je die 27 mannen in één maand tijd naar je kot sleept?

Niemand weet waar de grens ligt, wat het extra moeilijk maakt om je eigen gedragingen in te schatten op het sletgehalte. Vandaag moet je dus bang zijn om dat dus extreem sletterig te vinden want ze zijn nog steeds aan het zoeken waar de grens ligt tussen sletterig en gezond jeuk tussen de benen. Neen, het grote verschil is dat hij bijt in de hand van wie hem helpt. Dat vind ik trouwens veel erger dan zijn losgeslagen machopraat die je ongetwijfeld ook bij bepaalde autochtone mannen wel vindt.

Schijnbaar ontgaat het sommigen dat je bij zulke zaken met twee bent. Waarom dan alleen over de ene kant spreken? Stank voor dank is al zo oud als de straat.

Wat is dan uw punt? Dat is precies mijn punt. Ik ben echter geïntegreerd en probeer quasi dagelijks mijn taal bij te schaven. Kan je aangeven wie of wat "elementaire beleefdheid" definieert? Volgens de online versie van Van Dale betekent "elementair": Wat mij niet duidelijk is wie de basis of het elementaire van beleefdheid definieert.

Ik raad u het boekje van t'Serstevens aan, "Savoir-vivre in dagen". Met dank voor de leestip. Bepaalt voor jou Anne T Serstevens het elementaire van de beleefdheid? Hoe ga je het gedaan krijgen dat iedereen Anne T Serstevens leest en naar haar schrijven handelt? Dus jij weet niet wat elementaire beleefdheid is? Nou, ergens geloof ik je wel, het zou immers veel verklaren.

En daar gaat het uiteindelijk om. Hopelijk leert u iets bij! En rapper die een vrouw een hoer noemt. Dat is du jamais vu. Hij scheldt ook schooldirectrices uit voor kankerhoer. Veel vrouwen vinden het terecht dat mensen die recht hebben op het statuut van vluchteling dit ook krijgen.

Dat betekent niet dat vrouwen dan vinden dat mannen hen mogen aanranden of beledigen. Misschien is het verschil wat lastig voor u, want je intelligentie moet wel iets hoger zijn dan dit van een pinda. Voor de rest is uw mening over vrouwen te achterlijk voor woorden en ronduit beledigend, opnieuw eerder uw probleem dan dit van vrouwen.

Volgens uw redenering is iedereen die ook danste op" cocaïne" van Eric Clapton een snuiver, en wie ooit " cream " van Prince goed vond , een vrouw die wel verkracht wil worden. En daar moet je discussie mee voeren, jongens toch Het gaat hier over het vrije woord, de gedachten zijn vrij. Zo'n boef kan je ook gewoon negeren maar je geeft hem zo gratis publiciteit.

Een eeuw geleden was het ook normaal dat er over geen enkel gevoel werd gesproken. Wie wel zich open en bloot uitte was een raar figuur. Je kan gevoelens bannen uit de maatschappij maar dan beginnen ze ondergronds te etteren. Hetzelfde met het vrije woord.

De meest extreme gedachtengoeden beginnen dan ondergronds te etteren en mensen gaan extreem rechts of extreem links stemmen. Als je vrije gevoelens bant krijg je nog grotere hysterie en waanzin over zaken zoals koude koffie.

Laat die boef zijn mening hebben en zijn frustraties wat ventileren via het vrije woord. Dat jij of een paar andere grieten dat persoonlijk neemt zegt veel over jou. Ben je mss stiekem ook een klein sletje die haar seksuele macht uitbuit over de "pinda's". Het importeren van vreemde culturen en religies die haaks staan op de principes van de verwijfde mannetjes van hier is pure zelfdestructie. Heren als boef zijn geen vluchtelingen met opgeblazen buikjes en vliegen op de oogballen: Je kan in het leven dergelijke beslissingen niet maken op basis van je cyclus, op basis van je hormonen of emoties.

Immigratiebeleid moet je overlaten aan mannen, niet aan een horde hormoonbommen die onbewust zoeken naar het beste sperma. Mannetjes als boef komen uit culturen waar de mannen dominant zijn. Dat gaan jullie heus niet veranderen, of die mensen "herkweken". Nee hoor, op basis van dergelijke vooroordelen en geroddel trek ik geen conclusies.

Dat is nu net iets waar vrouwen erg goed in zijn, interessant dat je dergelijk voorbeeld uit je hoed tovert. Jullie bazige, dominante, feministische vrouwtjes moeten zich niet moeien in een immigratiebeleid van een land. Niet voordat jullie in staat zijn om huizen te bouwen, of een bokaal confituur open te draaien. Op dit moment worden mannen aan de lopende band gebrandmerkt als verkrachters, monsters en aanranders, binnen die vreemde metoo beweging.

Vrouwen hebben hun stempel gezet op het migratiebeleid met alle gevolgen van dien. En nu moet ik deze koeien beschermen tegen "boefjes"? Staan de begrippen beleefdheid en liefde tussen man en vrouw dan voor hetzelfde?

U hebt precies niet al te positieve ervaringen met vrouwen gehad. Sedertdien wat verzuurd geworden? Zo een fenomeen heeft niets te maken met liefde Het is altijd gemakkelijk om iemand te bestempelen als verzuurd wanneer die zijn mening geeft. Ook dat is een vrouwelijk trekje. Ik ben nog in 2 romans bezig en jouw leestip is niet het volgende boek op mijn lijstje. Wat hoop jij dat iemand zou kunnen bijleren uit het boek dat jij voorstelt? Scheidingen hebben vaak heel veel met liefde te maken: Of een partij werd bedrogen in de liefde.

En ongetwijfeld zullen er wel scheidingen voorkomen die er om andere redenen zijn gekomen. Daar twijfel ik niet aan. U zult het wel zien. Jouw boekbespreking valt me tegen. Ik ga het niet om mijn te-lezen-lijstje zetten. Ik wist van bij het begin al dat er geen echte belangstelling was. Maar niet bij de dierenliefhebbers.

Rapper Boef blijkt een nog grotere boef dan wij al dachten. Nadat hij eerder deze maand werd opgepakt voor opruiing in Tilburg, wordt meneer nu in de wakkerste krant van Nederland beschuldigd van uitbuiting en dierenmishandeling.

Feit is dat deze kerel volledig is uitgezongen. Nergens komt hij nog aan de bak. Hij kan gaan grazen in de wei. Ik denk dat u vooral eenzaam moet zijn, vrouwen met enig verstand lopen om mannen met een mening zoals jij met een grote boog om heen.

Mogen alle mannen die geen huis kunnen bouwen ook niet stemmen? Want zo " bemoei je jezelf met het beleid" of had je daar nog niet over nagedacht?

Mocht je een probleem hebben met je bokaal confituur, klein gaatje maken in de deksel, zo open. En dat voor een moslim! Bwah, dat is allemaal tijdelijk. Ach ik ben vrouwvriendelijk maar ik heb genoeg vrouwen zonder verstand gepoept omdat ze een mooie carrosserie hadden. Niet de vrouwen sublimeren. Er zijn er van alle soorten, om te consumeren en weg te gooien en andere die je een tijdje kan houden of uitzonderlijk die je in huis pakt. Weet je wat het probleem is met mannen???

Vrouwen gooien geen kinderen weg. Ach ik heb er nog gemaakt die op een andere trouwboek staan. Natuurlijk gooien ze die niet altijd weg. Soms wel als ze nog hun studies moeten afmaken en ze verstandig genoeg zijn om het kind hun toekomst niet te laten verbrassen. Ik ken die zever wel. Jullie geloven werkelijk jullie eigen leugens en verzinsels. Er is geen sprake van elementaire beleefdheid in een maatschappij waar scheiden hip is en waar bitches en dramaqueens de plak zwaaien.

Moederinstinct ophemelen tot iets sacraal terwijl het pure biochemie is. Dat is je programma. Mannen hebben hun programma; het blind achterna lopen van hun testosteron. Dat noemen ze de natuur, biologie. Het verschil is dat sommige mannen bewust zijn van hun programma. En dat vrouwen wel onbewust weten dat moederliefde een kwestie van hormonen is maar het verdringen om hun ego niet te veel pijn te doen Ach teveel vrouwen buiten hun seksuele macht uit. Dat noemen ze sletterij, wat gemeen en vals is.

Zonder de power van hun kutje kregen ze keer minder dingen gedaan van mannen Niks wat het vuistje niet kan hoor. Je hoeft je niet te laten verleiden door die gruwelijke wezens. En als je eigen apparatuur het niet voor elkaar krijgt, er zijn genoeg andere mannen die je wel willen helpen. Een puberende jongen heeft een overdaad aan hormonen.

En als er dan zo'n vleugje pruim in de lucht hangt , dan is er niet veel denken meer aan. Dan doet het kleine kopje de job wel. Indien TV verslaafde in die groep "mannen" valt, is het wel te vergeven. Maar blijft mijn uitspraak wel staan als een paal boven water of uit de broek. En jij denkt dat die vrouwen zich lieten neuken, voor een andere reden, dan je zelf had?

Misschien vonden ze jou ook enkel maar goed voor een wilde nacht. Of dacht je vrouwen er een andere mening over mannen op nahouden? Die heb je ook voor puur genot, voor een tijdje, een beetje, of helemaal.

Eindelijk een normale mens! Wanneer je dit forum zo leest zijn er dus echt mannen die bang zijn om tussen twee tieten dood geslagen te worden, om vervolgens aan één teen het hol in gesleept te worden om slavenarbeid te verrichten, en daarna terwijl ze echt niet willen bereden te worden door een madam met een snor!

Je zou voor minder vrouwenschuw worden ;-. Je zou voor minder vrouwenschuw worden ;- ben niet verder geraakt dan tussen de twee tieten hoor: Zonder de power van hun kutje of dank zij de non-power van onze grote helden die zich door een kutje totaal van streek laten maken???

D afgeleid door natte vrouwen daaraantegen Zie je wel, regen! Een koppel op een brommer; de jonge man reed heel dwaas en wist blijkbaar niet heel goed waar hij naar toe moest. Mijn man vroeg zich af wat hij deed Ik antwoorde dat hij gewoon zijn penis volgde Hier komen afgeven op vrouwen omdat sommigen hun kut gebruiken of misbruiken Waarom kan dat zo gemakkelijk bij ons???

Hewel omdat we overwegend in een mannenmaatschappij leven waarbij het zicht van een kut het verstand van vele mannen in hun broek doet zakken Heb ik niet gezegd; maar zij hebben wel geen hele maatschappij achter zich waar ze de grote baas kunnen spelen Vrouwen die hun sexualiteit niet de baas kunnen klimmen niet omhoog maar vallen meestal heel diep Gelukkig maar ;- zij na wa kalm Alice! Daar zeg je wat..

Kortom, hetzelfde gedrag met andere maatstaven beoordeeld? Nu , er zit wel een verklaring achter, mannen die hun zaad zo veel mogelijk verspreiden hebben de grootste kans op nakomelingen. Vrouwen die van verschillende mannen zaad ontvangen maken de zekerheid kleiner, dat ze zwanger is van jouw zaad, want die zekerheid willen mannen wel hebben. En dus wordt er van vrouwen zaken verwacht zoals het maagd zijn, jezelf bedekken zodat niemand je nog ziet, zelfs zwanger worden zonder seks, zoals de bijbel getuigt.

De seksuele drive wordt dus bij vrouwen als bedreigend gezien, wat leidt tot verschil in moreel oordeel over hetzelfde gedrag. En ookal slaat het vandaag de dag nergens nog op, het is zo oud en ondersteund door religie, die angst voor vrouwen, dat binnen samenlevingen die dubbele maatstaf de norm is gaan bepalen. Collectieve gedragspatronen buigen moeizaam om, en al zeker wanneer er minderheden bijkomen die de scheve opvattingen over mannen en vrouwen als onbespreekbaar, omdat het religie is, in stand houden en zelfs weer tot norm proberen door te drukken.

Zo oud is de uitvinding van geboortecontrole die massaal kan worden toegepast niet, vrouwen hadden dus zelf belang bij het in stand houden van die normen. Zwanger worden was al een ramp wanneer je niet getrouwd was, met de reputatie van slet zeker. Nu verloopt het nog moeizamer, omdat er steeds meer mensen bijkomen die over religie beginnen, in plaats van redelijk denken.

Dat kan ik begrijpen. Het is gewoon de geschiedenis, want wat is cultuur anders? En kijk maar eens op dit forum en welke uitspraken sommigen steevast doen over vrouwen.. Dat speelt natuurlijk mee, maar niet alleen dat Zolang Gaia de moeder van de hele schepping was kwam de eerste rol in de samenleving toe aan de vrouwen Ze hebben Gaia, de moeder, waar geen enkele man boven stond opgeheven tot het niveau van Godin met het mannelijke als stormgoden om haar te beschermen En wij bevinden ons, hopelijk, in de laatste verkrampingen van dat mannelijke onvolwassen en dwaas overwicht De zoon is volwassen geworden en moet nu dus de rol van de vader, de oppergod overnemen Zolang het over vrije keuzes gaat, ok Maar als je je eigen sexualiteit niet meer de baas kunt, is de vrije keuze automatisch uitgeschakeld Wat wil je zeggen met " je eigen seksualiteit niet de baas kunnen"?

En wat maakt dat je dit ziet als " geen vrije keuze meer hebben"? Wanneer je omdat je je eigen seksualiteit niet de baas kunt handelt uit dwang, ben je dan geen psychopaat met seksuele problemen? Sorry, beetje te zweverig voor me Marie, dat gedoe met Goden. Die handelen niet dwangmatig hoor. Ze bepalen nog altijd waar, met wie en wanneer je seks hebt. Het dwangmatige zit niet in het handelen maar in extreme nood tot seks, meer dan gemidddeld in vergelijking tot anderen.

Seksverslaafd is een containerbegrip, De drang is dwangmatig maar in het handelen zit wel vrije keuze tenzij er bijkomende problematiek is, zoals andere psychische problemen, mentale of fysieke beperkingen Wanneer jij iets hebt wat de ander wil, heb je altijd macht, maar je beslist wel zelf wat je er mee doet!

Wanneer dit wederzijds is heb je een leuke tijd. Het gaat niet over wel of niet goden, god Het gaat over de geschiedenis van het mensendom dat we tot ver in het verleden kunnen terugvinden door het nagaan van de evolutie van sommige godsdiensten Denk je niet dat vele vrouwenmishandeling juist daar te vinden valt??? Hoe kan een vrouw met gezond verstand aanvaarden dat ze zo uitgebuit en mishandeld wordt Een goede vraag, Marie. Nu spreek je dus over seksuele macht.

Mannen rond je vinger winden en bespelen zoals een piano zoals een goede slet het betaamt. Alle vrouwen doen dat in meer of mindere mate. Mannen hebben een machtspositie in de maatschappij die dan is verworven via sluwe spelletjes en politiek. Vrouwen willen freeloaden en bespelen machtige mannen. Alsof mannen met hun lichaam sexy kunnen zijn?!

..Klusjesman natura geile homo jongens


Dat betekent 3 jaar lang, zo'n 7 a 8 per jaar ; Ik was totáál losgeslagen, héérlijk en nooit spijt van gehad. Nu al vier jaar met één en dezelfde en dat is helemaal goed. Ik ben eigenlijk wel blij dat ik veel mannen heb gehad voordat ik me ging settelen.

Nu weet ik van iedere man wel zo ongeveer hoe het zou kunnen zijn, en voor mij is het daardoor makkelijker om trouw te zijn. Ik heb immers alles wel gezien en meegemaakt wat ik wilde meemaken op dat gebied Met mijn huidige partner ontdek ik weer hele andere aspecten van seks. Wat boeit het of het veel is of niet zeg.

Maar ik verbaas me ook wel eens over de dubbele moraal. Als man ben je een hele piet als je het veel vrouwen hebt gedaan. Als vrouw met veel mannen ben je een slet Ach, iedereen mag vinden wat hij of zij wil vinden, maar oordelen over zoiets puur uitgaande van platte tekst vind ik kul.

Al doe ik elk weekend mee aan gangbangs, dat moet ik toch zelf weten? Zolang ik er plezier aan beleef en me er goed bij voel is het wat mij betreft prima.

Laatst zei iemand me dat ze vond dat mensen die meer sekspartners hebben gehad eerder ontrouw zouden zijn. Nog nooit zoiets vreemds gehoord. Alsof mijn aantal gelijk zou staan aan mijn trouw. De man die twijfelt aan mijn intenties om zo'n reden zal ik zonder pardon de deur wijzen. Op mijn zeventiende ontmaagd en ben nu 33 en met maar een en dezelfde man. Wel heel vaak goede seks maar dat telt zeker niet. Antoon69 zaterdag 17 maart Nee sorry, dat telt niet nee.

Vind ik ook kul En ja, mijn vrouw weet van alle vrouwen. Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Die mensen die zulke reacties geven, zijn dat dezelfde die moeilijk doen dat iemand 'dick' heet? Of 1 van de politieseries met Cock geschreven wordt? Of meer dat 'hihi ik zie een piemel!!! Beide gevallen, grow up en ga ergens anders moeilijk doen.. Blijkbaar doe je meer dan lezen, want je reageert hier toch?

Blijkbaar ook vanuit een soort onderbuikgevoel, aangezien het hier gaat om reacties van waarschijnlijk Nederlandse tweakers en niet om mensen uit de Verenigde Staten. Overdrijven en dingen op de klif jagen helpt geen enkele discussie overigens.

Voor mij en waarschijnlijk voor de tweakers die reageren gaat het meer om context en geloofwaardigheid dan om vrouwonterend-zijn van dit spel. Ik bedoel, om met zulke kledij in een spel terecht te komen dan moet het haast wel zo zijn dat die meid zich klaar aan het maken was om te gaan zonnen op het strand en dat Snake er toen aankwam met de mededeling dat ze mee moest om de wereld te redden en geen tijd had om zich weer aan te kleden gedurende het hele spel.

Vergeet niet dat de afgelopen maanden de game-industrie nogal is opgeschrikt door haat jegens vrouwen. Een vrouw die een artikel publiceerde over de positie van vrouwen in games kreeg maanden lang doodsbedreigingen van gamers. Een andere vrouw een game-maker had een ex die uit wraak een blog-post schreef over hoe de vrouw sliep met reviewers van game-magazines zogenaamd om goede reviews voor haar game over depressie te krijgen.

Zij werd als slet weggezet en ook zij werd gestalkt en kreeg maandenlang doodsbedreigingen van mensen op het internet. Dat kan niet de bedoeling zijn lijkt mij. Waarom kunnen mensen als SinergyX niet gewoon mensen die bepaalde vrouwen te bloot vinden niet gewoon in hun waarde laten? Waarom moeten die mensen meteen hypocriet en "Amerikaan" genoemd worden of zelfs doodsbedreigingen ontvangen?

Het lijkt me dat als de game-community serieus genomen wilt worden, ze ook serieus zal moeten opgroeien. Ook mensen met een andere mening moeten welkom zijn. Je leest zoveel verhalen van game-makers die gewoon stoppen met games maken omdat iedere game gewoon meer gezeik oplevert dan positieve reacties. Grappig dat die discussie nu hier pas komt. Op het forum van a song of ice and fire westeros. En eigenlijk in een nutshell zelfde als hier. Misschien moet dat maar aan die japanners gevraagd worden.

Die stoppen overal die schaars geklede dames in. Lijkt mij een soort cultuur ding daar te zijn. Maar ik snap wel dat er vraagtekens bij de ontstane ophef gemaakt worden. In sommige fighting games mortal combat, of tekken ofzo zitten ook van die dames waar de tieten half uit hun jurk hangen en met een string aan tegenstanders proberen om te leggen.

Daar geldt hetzelfde voor. Dat gebeurd ook niet in real life. Daarom zijn het in mijn ogen nog steeds videogames. Nogmaals, bij MGS lijkt het ook meer iets met cultuur uit die landen te maken hebben. Ramon schreef op maandag 22 september Pykow Pykow Gaming BuG. Ik zie liever vrouwen gamen, dan vrouwen in games. Toch gezellige dates en je hebt dezelfde interesses Mijn vriendin speelt alleen Disney infinity, omdat ze de poppetjes zo leuk vindt haha.

Als je gewoon op straat vraagt wat een Gamer is, dan krijg je meestal de volgende antwoorden. Dat zijn mannen die spelletjes spelen. Dat zijn Nerds zonder een echte leven 3.

Ow ik game ook, zoals candy crush op mijn mobiel, ben ik nu ook een gamer? Vrouwen antwoord Nou en waar staat een Man om bekend? SinergyX schreef op maandag 22 september Het doet mij opeens meer, omdat ik hier aangeef hoe ik er over denk? Nee, dat is mijn kijk erop en klaar. Elke discussie die je hierover denkt aan te slingeren, negeer ik standaard al had je nu nog valide punten, was het een inhoudelijke reactie waard.

Dus in die lengte, ook jouw post lees ik met een grote en ga ik weer een koffie pakken. SomerenV schreef op zondag 21 september Marzman They'll never get caught. Als ik die screenshots zie is het ook compleet belachelijk. Allemaal mannen in camouflagekleding van het leger en die vrouw in een bikini. Maar er zijn genoeg actiefilms die het ook zo doen, sex sells quote:. Als game titels zoals Metal Gear Solid dergelijke karakters gaan inzetten om de game te promoten dan heeft dat absoluut een seksuele gronding.

Je zou denken dat een goede game wel wat meer zou kunnen laten zien, maar dit zijn de beelden die ze naar buiten brengen die vooral focus hebben op een schaars geklede dame. Dus ja sex sells. Is het een probleem Is het een probleem als men dit stellig ontkent?

Het is overduidelijk, mooie jonge dames zijn aantrekkelijk voor de meeste gamers Zijn vooral jonge gamers eerder geneigd om naar iets te kijken als de inhoud wat meer expliciet is? Maakt de industrie daar gebruik van? Zullen er altijd mensen zijn die daar problemen mee hebben? Moeten we rekeningen houden met die mensen? Zodra men thumbnails, screenshots en filmpjes presenteert waarin de initiële visuele lokker 'een lekker wijf' is dan gaat het toch echt een beetje scheef Ik vind dit jammer DigitalError wijzigde deze reactie Dat is ook weer een beetje overdreven.

Het is ook niet dat de mannen allemaal op Ron Jeremy lijken in dit soort games en mannen worden er niet onzeker van. Alleen het is een beetje onzinnig dat ze die kleding aan heeft. DigitalError schreef op maandag 22 september Sex sells, dat is wel duidelijk. Ik vind het alleen jammer dat zo weer alle stereotypen bevestigd worden.

En dat alleen maar om weer een paar extra euro's te verdienen. Ik stoor me soms ook aan dingen in verhalen van games die eigenlijk alleen maar toegevoegd worden om sympathie te wekken voor het karakter terwijl dit ook anders had gekund.

Denk daarbij vooral aan sexueel misbruik, ik vind niet dat dit soort dingen in games thuishoren. Ik laat zulke games dan ook vaak links liggen, maar dat is natuurlijk aan een ieder om vrij te bepalen. Ik moet ook zeggen dat het eerste wat ik dacht toen Quiet zag niet was hoe ze er uit zag. Dat kwam later pas, en het is wel een beetje debiel natuurlijk. Van mij mag ze wel een SC ghost pakje aantrekken.

Houd toch alsjeblieft op. Ik word zo moe van dit soort reacties. Schaars geklede mannen, schaars geklede vrouwen, schaars geklede goblins, trollen, elven, het kan me geen zak schelen. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die een spel kopen omdat er een schaars geklede dame op de cover staat.

Wind je toch niet zo op over iets wat zo ongekend weinig uitmaakt. Laat je toch niet zo kennen, meiden. Niet iedereen houdt altijd rekening met je, dus pas je a. Het is niet zo dat ze als een pin-up girl achter een fornuis staat of dat er echt duidelijk vrouwenhaat in zit. Zou dat het geval zijn, dat was ik het helemaal met jullie eens geweest.

Boss en de rest zijn gewoon pussies, omdat ze zoveel gear nodig hebben. Quiet heeft genoeg aan een bikini en een gescheurde panty. Ik zie het probleem niet.

Het is toch niet zo dat ze neergezet wordt als een zwakke vrouw, die niks kan en overal hulp bij nodig heeft? Ik vraag me af of de mensen die in de reacties klagen over het gebrek aan kleren zich ook opwinden over schaars geklede dames in reclames, films, tijdschriften en op internet.

Lijkt me zeer vermoeiend. Grappig al die mannen die over de zeik gaan Maar zijn er ook meningen van vrouwen? Volgens mij boeit dit de gemiddelde vrouw echt niet. Die zijn allang gewend dat sex gebruikt word als middel om producten aan de man te brengen. Ik denk dat de haat tegen vrouwen een beetje verdraaiing is. Je hebt één Tweaker die daarover post en ik denk dat dit niet het 'tegen' kamp vertegenwoordigd.

Volgens mij hebben de meester Tweakers niks tegen halfnaakte dames, maar moet het wel passen bij het thema van de game. Wordt erg veel werk besteed aan realistische graphix. De sfeer is redelijk serieus en het is een conflictsituatie. In zo'n game past het niet als er plots een vrouw 'toevallig' het fijn vind om halfnaakt te vechten in plaats van serieuze professionele equipment die je zou verwachten in deze context.

Daarom vinden veel mensen het niet fijn. Ik denk dat dit heel anders is als in Tekken of Bayonetta waar het allemaal prima in de sfeer past. Het is vergelijkbaar hoewel minder extreem met Link in Counterstrike proppen. Link is een prima ontworpen karakter, maar hij past niet in die game. De nieuwe SSB heeft Zero Suit Samus speciale schoenen aan die idd veel op hoge hakken lijken, wat een redelijke woede van sommige mensen opriep.

Het zijn maar pixels. Ga eens het wapenprobleem in de VS oplossen.. Of andere serieuze zaken. Ik denk dat de manier waarop vrouwen worden neergezet in games niet echt helpt in het creeëren van een beeld van onafhankelijke vrouwen.

Je kunt stellen dat het alleen voor de grap is gedaan, maar waarom lopen die gasten dan nooit rond in alleen hun boxer gelukkig niet overigens? Het is omdat de eigenschappen van vrouwen in games eigenlijk alleen is gebaseerd op hun sexualiteit en overige stereotypes.

Kijk naar Moxxi in Borderlands 2, of naar alle Final Fantasy karakters. Genoeg voorbeelden te bedenken waarin de vrouwen minimale rollen hebben. Ik kan het wel waarderen als vrouwen een meer protagonistische verhouding krijgen in games. Eigenlijk is het ook wel interessant om te bedenken waar dit vandaan komt, hetzelfde gebeurt ook veel in films. Ook daar komt het omdat het stereotype van een vrouw wordt genomen welke vervolgens als een karikatuur van dat stereotype wordt neergezet.

Zolang de entertainment industrie dit beeld niet zal veranderen zal dit stereotype beeld niet veranderen. DR; Door altijd vrouwen neer te zetten als simpele en erotische personages gaat het dit beeld niet verbeteren. Ircghost schreef op maandag 22 september Ryangr0 schreef op maandag 22 september Ik zie echt het probleem niet. Ga je eens druk maken over belangrijke dingen in plaats van of Samus wel of niet hoge hakken aanheeft.

Ik snap alle ophef ook niet. Ik weet bijna zeker dat alle 'trollers' nog nooit een MGS game hebben gespeeld. Het is namelijk echt niet de eerste x dat een dergelijk personage in beeld verschijnt. Alleen met de graphics is het natuurlijk beter gesteld, dus iets meer detail. Dat neemt niet weg dat stringetjes en side-boobs veelvuldig voorkwamen in eerdere delen. Het is een stealth game, 18 plus, veel geweld, lichtelijk seksistisch en de humor druipt er zo nu en dan vanaf. De fans zijn schaars ken persoonlijk maar weinig mensen die de game liefhebben maar de mensen die de game waarderen zit dat meestal ook gelijk erg diep, zo ook bij mij.

Ik vind al dat commentaar maar kortzichtig gezeik, als het je niet bevalt pak je toch lekker de volgende game? De mega-tetten in dead or alive is toch ook prima? Mensen in elkaar slaan in GTA toch ook? Laat ons dan lekker genieten van een gescheurde panty, stelletje pessimisten! Dat is wat sommigen ervan vinden. Dan zijn er anderen die het allemaal niet goed vinden en weer anderen die het harstikke leuk vinden.

Andere mensen vinden het blijkbaar wel belangrijk. Het is totaal niet relevant of je een game wel of niet kan spelen. Makkelijk geld is mijn aanbod en de vrouwtjes vallen als vliegen. Of ja tegenwoordig "werken" vrouwen ook en hebben ze geld. Maar er zijn veel vrouwen die kiezen voor makkelijk werk ipv hard werk en zweet. Waarom mag dat "boef" figuur die vrouwen geen hoeren noemen? Elke vrouw die kiest voor makkelijk geld is een hoer.

Vanaf men de wortel begon te gebruiken ipv de stok zijn vrouwen helemaal hoeren geworden. Maar steek het maar op mannen bedrijven die affiches plaatsen van seksueel getinte vrouwen. Die vrouw heeft ook een vrije wil en kan ook weigeren om op zo'n affiche te staan. Wat zijn mannen toch slecht, hé. De uitverkoper heeft zijn excuses al aangeboden onder druk van de geldschieters. Ook gangsta rappers zijn niet opgewassen tegen metooism.

De regels gelden voor iedereen die wil meegraaien in de ton van de mainstream media. Waarom noemt iemand zich "Boef" als de echte naam Sofiane Boussaadi is? Misschien krijgen we er straks prul mee. Begint hij op te duiken in filmpjes vanuit het Midden-Oosten terwijl hij Nederlanders de keel oversnijdt. Het zou zomaar kunnen. Al die opgekropte frustraties. Rappers kotsen hun woorden uit.

Neen, "metoo" dat draait niet om makkelijk geld; dat is propaganda van het boze patriarchaat die wel eens de stok zouden durven hanteren. Vrouwen hebben altijd nobele intenties omdat ze zo nijverig zijn; zulke bezige bijtjes met al hun "burn-outs", "mental breakdowns", "stress", "koppijn", "theater", "depressie", "zelfmoordneigingen". Nog nooit zo'n harde wishful thinking gelezen. In een huwelijkscontract staat nergens dat er elke dag wordt geneukt.

En moest dat wel zo zijn, zouden de meeste vrouwen liever de straat verkiezen. Het gaat er net om dat 'Boef' de vrouwen die dat 'mannenwerk' deden hoeren noemde. Ik vind het nu niet bepaald vrouwelijk om een nacht uit te gaan en dan nog een wildvreemde man een lift aan te bieden. Die van mij noemt vrouwen die te onafhankelijk zijn ook 'nr2 vrouwen'. Volgens mij heb je dus totaal geen idee van de vrije wil van een vrouw. Teken maar snel een huwelijkscontract en wees dan 'welkom op aarde': De noten op uw zang zullen trouwens ook slinken: Zeg, mag ik mij niet meer amuseren.

Vrouwen vallen toch altijd in dezelfde val van het makkelijke geld; een waarheid als een koe. Omdat ze zo passief zijn en niet nijverig worden ze al 20 eeuwen gedomineerd door mannen als zijnde een huisdier.

Niet dat vrouwen hun wapens hebben; theater, zagen, makkelijk geld, manipulaties, verdraaiingen van de realiteit, leven in een zeepbel, enz.. Makkelijk geld heeft 1 nadeel; totale afhankelijkheid. Dus wees maar lui; de man zal het u in dankbaarheid afnemen.

Die "Boef" denkt dat hoer een koosnaampje is voor vrouwen die geen familieleden zijn. Hij heeft dat nooit slecht bedoeld.

Hoe dat ie wandelende tenten noemt, geen idee. Wat TV-verslaafde hier komt wauwelen is ronduit degoutant. Hetgeen jij hierop poneert komt jezelf waarschijnlijk heel weerleggend over, helaas illustreer je enkel en alleen weer treffend hoe religie mensen aanzet tot het innemen van achterlijke standpunten. Thuleander is een moslim? Hij zal de gevolgen wel dragen. Ook de bekende Antwerpse ondernemer Sihame El Kaouakibi is niet van plan om nog iets met Boef te maken te hebben.

Ook zij reageerde op Twitter. Als 'm dat woord 20 keer in 'n raptekst had verwerkt, had er niemand notie van genomen. Mss moeten de metoo amazones maar eens de teksten van de hele hiphop scene uitvlooien, op aanwezigheid van soortgelijke synoniemen.

C'mon ladies, work to do! De slappe vod heeft zich al verontschuldigd uit schrik dat ze zijn plaatjes niet meer zouden draaien op de radio. Dat Marokkaans geBoefte is blijkbaar een rolmodel voor een gedeelte van onze jeugd Pochen als een idioot, vrouwen zomaar uitmaken voor hoeren, constant opscheppen met het zogezegd verdiende geld, Een gedeelte van onze jeugd kijkt er blijkbaar naar op als iets wat zij zelf ook willen.

Je vraagt je af waar het naartoe gaat met deze maatschappij. Het is blijkbaar nog veel erger dan dat: Onderweg hielden de twee mannen zich koest. Het stuk uitschot uitwijzen naar zijn zandbak van herkomst. Daar maak ik me al geruime tijd geen illusies meer over. Zoals het spreekwoord over een neger: Je krijgt een neger uit de brousse maar de brousse niet uit een neger, krijg je een bruine uit de zandbak maar de zandbak niet uit een bruine.

Een variatie op hetzelfde thema Eerst met beide handen de hulp van die meiden aanpakken, en pas d? Plots komt het radicale moslimjochie uit de rapper gekropen, kijk es aan????

Met wat kwaaie wil zou je kunnen zeggen dat je een moslim wel uit de Middeleeuwen kan halen, maar de Middeleeuwen nooit helemaal uit de moslim. Als ik de cijfers van Pornhub echter mag geloven, dan staan er 9 moslimlanden in de top van drukst pornosurfende landjes. Nuja, dat krijg je dan als je wordt grootgebracht in een milieu waar religieuze doctrines je leventje bepalen, en al wat een piemeltje heeft als superieur wordt beschouwd.

Dalillah Hermans zou hem waarschijnlijk vergoelijken wegens tekort aan kansen, en een niet al te pientere pummel zou voor minder Breda gaan verwarren met The Bronx Het drama van moslimjongens is dat ze liegen tegen alles en iedereen. Dat komt omdat ze zich naar buiten toe willen onderwerpen aan belachelijke regels, maar er in werkelijkheid nooit 1 dag aan kunnen voldoen. Liegen geblazen dus maar. Tegen hun moeders en vaders. Tegen hun eigen broers en zussen.

Maar toch vooral tegen zichzelf Je bent geen boefje. Wel een deerniswekkende sukkelaar met kapsones en praatjes. Dat weet Boefje diep vanbinnen natuurlijk zelf ook wel. De moeders lijken ten andere totaal niet in staat om hun koters ooit deftig opgevoed te krijgen. Naast het besef dat de integratie al 6 decennia totaal mislukt is.

Komaan Mark, trakteer me maar gauw op de eerste ban van het nieuwe jaar, want dit moest er effe uit. Ik zal me dan wel achter die virtuele tralies van jou een echt boefje wanen.

Ja, stoere Boef kiest eieren voor zijn geld. Mag een vrouw wel een vrije wil hebben? Loopt ze dan niet het risico door bepaalde bevolkingsgroepen als een nr. Ben je een kech of een vrouw? Complexe redenering rapper Boef in handzaam overzicht 2 januari door Laura van Gelder en Laura van der Haar Rapper Boef zette in een Snapchat-video uiteen hoe je onderscheid kunt maken tussen vrouwen en kechs. Ging zijn complexe redenering iets te snel voor je, maar ben je wel benieuwd of je gewoon een kech bent?

Met dit handige overzicht kom je er binnen een minuut achter. Inderdaad, bang om een CD minder te verkopen en al direct excuses. Toch maar een mietje van een rapper hoor.

Bij Boef zit er niet alleen zand tussen zijn tenen, maar ook tussen zijn 2 hersencellen. Voor een stuk poëzie? Al dat gezaag voor niks, zonder Boef hadden we niet geweten waarom Marrakech , Marrakech noemt. Wees dus een beetje dankbaar. Betekent dat stad van de hoeren? Allé, het racismeriedeltje wordt al bovengehaald: Kutalgerijnen dan, een pot kamelenzeik da's ook nat.

Denk je dat ik me in zijn biografie ga verdiepen? Drop hem boven de Sahara. Eigenlijk verdienen die meisjes die hem meenamen nog petsen rond hun oren.

Wie neemt er nu een bruin stuk uitschot mee die met pech langs de kant staat? Huilen dat er racisme wordt gebruikt terwijl je zelf een pocherige, laffe seksist bent. Islamieten, kutvolk, om het even waar ze vandaan komen. KIjk eens naar die lelijke smoel, de inteelt druipt er vanaf. Had boef dan misschien toch een klein beetje gelijk? Dat onbenullig boefje moet geraakt worden waar het hem veel pijn doet: Een over den ezel getilde moslim die nog geen lekke autoband kan vervangen en vriendelijk geholpen wordt door enkele vrouwen, drukt z'n bepaalde manier van waardering daarvoor uit en vraagt zich dan af waarom 'm door duizenden mensen wordt uitgespuwd: Boef kaatst de bal terug Discriminatie dus, jaja, ongetwijfeld, arme jongen Helaas, voor het high blown zelfbeeld van rapper Boertje zijn er andere factoren in het spel dan dat eeuwige nepexcuus, nl het psychologische element dat zich in de psyche van de doorsnee moslim genesteld heeft: En dan kan je beginnen met hem te veranderen.

Een moslim heeft de neiging heeft om te zeggen: Als je de oorzaak van je problemen vooral ziet in factoren buiten je zelf, ben je niet gemotiveerd om aan jezelf te werken. Daarom zijn er in islamitische landen dan ook zo weinig psychologen en therapeuten. In een ander interview laat de psycholoog het achterste van z'n tong zien: Was het mijn dochter ze kon in 't vervolg met de bus op stap ipv met de Jag. Van een milieu waar men dolt met geiten en schapen ineens met een echte vrouw geconfronteerd worden moet wel een echte koeltoerschok geweest zijn voor deze gediscrimineerde jongere.

Een beetje begrip aub. We proberen er al 40 jaar begrip voor te hebben, oprotten kunnen ze, van de eerste tot de laatste. Och, we moeten ons niet druk maken over een bruine"rapper" die denkt dat hij hier ook nog een grote smoel moet opzetten want meneer is moslim en staat boven de rest van de mensheid verheven Dat er mensen zijn die nog interesse hebben in dergelijke onbenullige vreemde zeikers, niet te begrijpen En over de "vrije wil" van de vrouw, uitgelegd vanuit moslimstandpunt, laat maar zitten Leg maar je burka klaar, ziet men het minder als je "een paar tikken" zult krijgen van onze wereldveroveraars, volledig in overeenstemming met de koran Alleen Boefje zelf mag blijkbaar discriminerende taal gebruiken.

Als mensen hetzelfde doen tegen hem, gaat hij uit zijn dak. Boef is geen lomperik en een goede commercant. Het is allemaal bewust opgezet spel.

De vrouwen die hij publiek beledigt zitten mee in het complot. Het zijn vriendinnen van een mede-rapbroer. Het is zowat hetzelfde als Logan Paul die de klassieke media haalt met de meest wansmakelijke video's.

Hierdoor bereiken ze een groter publiek. Ze brengen ook commotie bij hun bestaand publiek. Daar is het allemaal om te doen. Achteraf bieden ze hun lafhartige excuses aan en beweren ze dat ze oprecht zijn in hun spijt betuigingen. Ze ontkennen ook dat ze er munt uit wouwen slagen.

Het is zielig dat de journalisten in deze val intrappen. Indien ze klachten hebben dienen ze niet de artiesten zelf publiek aan te vallen. Ze kunnen hun beklag kwijt bij de sociale media maatschappijen en de agenten, de mcn's en de platenmaatschappijen van de betrokken artiesten. Pewdiepie geeft meer uitleg over deze marketingtechnieken in zijn video's.

Knap geschreven, maar komt dat uit een blog of zo? Ik vind het niet via de gewone zoekmachines. Ben wel benieuwd waar die stukjes verschijnen.

Vindt uw man ritmisch vertellen ik gebruik bewust niet de termen "muziek" en en "zingen" over geweld, drugs en misdaad dan eerbaar? Aha, het is een complot. Ik dacht al, een rapper van Algerijnse afkomst die vrouwen hoeren vindt, dat kan gewoon niet.

Maar nu blijkt het dan toch een complot te zijn. Eigenaardig, al die ophef Alsof dit niet geweten was, sinds jaar en dag. Ja, binnen de krijtlijnen van de sharia Net zoals mannen eigenlijk. Dit gezegd zijnde is 'rapper boef' nu niet bepaald het voorbeeld van de doorsnee moslimman. Dus de dames hadden onze cRapper Boef gewoon moeten laten staan met zijn lekke band. Goed om weten dat mensen helpen ook niet in uw aard zit. Er zouden dan vast wel enkele 'kutmarokkanen' zijn gestopt om te helpen.

Ik begrijp zelfs niet wat die vrouwen bezielt om blindelings eender wie of wat te willen helpen. Zelfs een hoop mannen hebben die gasten wellicht in de kou laten staan. Wat een hoop gezeik alweer voor niets. Past wel in de huidige tijdsgeest waar vrouwen geëvolueerd zijn tot geëmancipeerde en bazige westerse krengen die niets meer verdragen.

Wordt het niet eens tijd dat men zich bezig houdt met belangrijke thema's in plaats van al die muggen waarvan men een olifant maakt de laatste tijd? Maar dat is niet gebeurd. Tja, ze zagen daar zo'n knappe exotische gast langs de kant van de weg staan, en ze dachten, "da's lekker vlees, laat ons een orgie bouwen", maar onze zedige cRapper hield de boot af en vond zich in zijn eer getast.

Met recht en reden. Lees een doorsnee krant maar eens. En da's nog een gekuiste vorm van media. Ook een punt moet ik toegeven. Langs de andere kant, ergens moet het wel eens stoppen, hoer is niet bepaald een koosnaampje dat te pas en te onpas gebruikt kan worden. Maar jullie schrijven je wel in in zijn gangsterislam als het er om gaat jonge vrouwen die uitgaan te benoemen. Als die wildvreemde man op dat moment een moslim blijkt te zijn met een mentaliteit als die van Boef of die van jou, lijkt het me inderdaad aangewezen gewoon door te rijden en die persoon in de shit te laten zitten.

Gelukkig ken ik ook nog andere moslims met een warm, vriendelijk en gezellig karakter. Maar de bloeddorstige en barbaarse profeet, die oproept om iedere ongelovige te doden of tot slaaf te maken, is nog altijd hun grote voorbeeld. Of keuren zij bepaalde daden van hun profeet misschien toch af?

Onbegrijpelijk dat zoveel heisa wordt gemaakt rond het gewauwel van dat stuk onderwereld-verschijnsel. Wie dan nog zo dom is om het "boef"-geval te vereren met de term "artiest" moet dringend op consultatie bij een psychiater. Intussen heeft ook Dalilla Hermans zich in het debat gemoeid en de bal nog eens misgeslagen. In het Nieuwsblad pleit ze voor censuur: Quote Er zijn zo veel hiphopartiesten met foute teksten. Veel beter zou zijn om hen allemaal te bannen en enkel nog ruimte te geven aan de hiphoppers met een intelligente boodschap Unquote.

Als je haar zienswijze consequent volgt, dan moeten ook de boeken van Herman Brusselmans geband worden wegens niet altijd zo vrouwvriendelijk. Intussen heeft ze via haar Facebook al een rechtzetting geplaatst.

Ze blijkt verkeerd geciteerd door de journalist. Iets wat we wel eens meer als flauw excuus horen wanneer gesproken woord eenmaal op papier is verschenen. Ik acht het waarschijnlijker dat ze zich achteraf heeft gerealiseerd dat haar ongetwijfeld politiek zeer correcte vriendenkring de roep om "kunst" te censureren niet zo genegen is.

Ik kan je geruststellen. Mijn moslimkennissen zijn absoluut niet bloeddorstig: Dan zijn het geen echte moslims. Van welke planeet komt u? Zo denk ik er ook over. Boef valt onder de categorie 'onnozel ventje'. Boef is een moslim, dat verklaart zijn gedrag tegenover vrouwen en de rest. Hij volgt gewoon de koran waar volgens sommigen niets mis mee is. Hij zal het nu wel voelen in zijn geldbeugel. Alweer een Nederlands festival dat Boef schrapt van zijn affiche. Op korte termijn kan hij misschien iets voelen in zijn geldbeugel.

Op langere termijn is hij een ervaring rijker. Velen die nog nooit van Boef hebben gehoord hebben nu zijn naam horen vallen. Het is te vergelijken met de stunt die Pewdiepie deed met zijn "death to all jews" video. Het heeft hem zijn contract met Disney gekost.

Hij heeft dankzij deze stunt nieuw publiek aangeboord en extra ervaring bij gewonnen. Ik blijf er bij dat het allemaal opgezet spel is, met weliswaar wat improvisatie en zonder echt een specifiek doel in zicht te houden. Vergeet niet dat de meisjes die hij voor "kech" uitmaakte vriendinnen zijn van een mede-rapper. Een vrije wil binnen de krijtlijnen van de sharia. Dat is net als zeggen dat je in vrijheid leeft binnen de afgrenzing van je gevangeniscel. Ik heb een voorstel tot naamsverandering voor rapper boef waarmee hij het misschien weer kan goedmaken: Hun 'god' is even erg, die heeft het in de oren van mohammed 'gefluisterd'.

Discussieer daar maar eens over met uw islamitische kennissen. Ben benieuwd of zij wel zo light zijn zoals zij laten uitschijnen. Men blijft nog steeds ontkennen of verzwijgen dat hun crapuleus gedrag voortvloeit uit dat haatboekje.