Call: Email:

Glibberig kutje neuken in de caravan


glibberig kutje neuken in de caravan

Die is net zo oud als ik! Ik had zin om het te proberen en hij wilde wel. Zal ik het je leren? Elly schoof naar me toe, een arm liet ze op mijn borst rusten. Haar adem kwam dichterbij, ik voelde het in mijn gezicht. Daarna volgde het hemelse gevoel van haar lippen op de mijne. Eerst wreven onze monden tegen elkaar, het was sensationeel. Mijn erectie duwde de slaapzak in een bolling omhoog. Elly likte met haar tong langs de buitenkant van mijn mond.

Ik voelde weer haar lippen over de mijne glijden, haar tong duwde er tegen. Ik opende mijn mond, toch een beetje ongerust. Haar tong kronkelde naar binnen en likte mijn tong. Ik deed hetzelfde, duwde en draaide met mijn tong in haar mond, het werd haast een wedstrijd.

Onze lippen gleden harder op elkaar.. Ik mompelde ‘ja’, sloeg mijn arm om haar heen en drukte weer mijn mond op haar mond. Ik wilde hier nog niet mee ophouden!

Minutenlang lagen we te kussen en ik probeerde alles uit. In de duisternis van de tent kon ik vaag zien hoe ze haar hand bij haar pyjamabroek in had gestoken. Ik sloeg mijn slaapzak ook open en bevrijde mijn stijve uit mijn onderbroek. Terwijl ik probeerde te zien wat Elly deed, begon ik te rukken.

Ik deed m’n best om haar naakte, slanke tienerlichaam te zien… Shit.. Liggend op onze matjes waren we met onszelf bezig, zachtjes hijgend.. Ik boog me over haar heen want ik wilde nog even zoenen.

Haar tongetje gleed bij mij naar binnen, hongerig zoog ze zich op mijn lippen. Ik kon het niet meer houden, het tongzoenen was zo geil… ik kreunde: Elly schokte toen ze de spetters tegen haar lichaam voelde en kwam wild vingerend klaar. Ze smoorde haar stem tot een rare kreun en trilde heen en weer. Ik lag ook raar te schokken, terwijl ik de laatste restjes sperma er uit perste. Ik wist niet dat ik zo vet klaar kon komen!

We waren een tijdje helemaal in onszelf verdiept en toen we weer bij onze positieven kwamen, moesten we lachen. Terwijl ik mijn buik droog maakte zag ik in de schemer hoe Elly een paar vingers in haar mond stak en aflikte.. Het ruikt ook gek, een beetje chloorachtig” Ik had me daar nog nooit in verdiept, en gaf haar de wc-papier.

Dat leek me wel wat! Kort daarop vielen we in slaap. Ik werd wakker toen ik de rits van de tent open hoorde gaan. Het was nog nacht. Elly kroop naar buiten. Ik schoot snel in mijn onderbroek en kroop achter haar aan de tent uit. In het maanlicht zag ze er betoverend uit, het leek wel een droom.

Ze hurkte achter de tent, maar ik zei dat ik zo niks kon zien. Ze moest wat naar voren komen. Ze concentreerde zich, het duurde even, maar toen kwam haar plasstraal op gang. Ik was verbaasd over de woeste straal die als een fontein tussen haar benen vandaan spoot. Ze veegde met een velletje pleepapier haar kruis droog en rende snel naar de tent terug.

Ik zag in een flits haar tietjes dansen. Even later lagen we weer in ons tentje te slapen, dromend van de dag van morgen. Elly lag diep weggedoken in haar slaapzak. Ik sloeg de mijne open en bekeek mijn ochtenderectie. Mijn pik mocht er wezen, vond ik zelf. Een lichte kromming omhoog, en lang genoeg om er twee handen omheen te slaan. De dieproze eikel kwam glanzend naar voren als ik de voorhuid terug rolde. Ik begon me af te trekken, terwijl ik ondertussen de opgedroogde zaadresten van gisteravond van mijn buik veegde.

Ik dacht aan Elly’s lekkere mond die ik gezoend had, en dat we vandaag weer zouden tongen met elkaar, nu bij daglicht! Ik streelde met mijn andere hand mijn ballen, waar nog geen haar op groeide, maar waar wel veel zaad uit kwam.

Mam had een dun hemdje aan, maar geen BH, zodat je haar grote borsten vrij heen en weer zag bewegen tegen de stof. Mam’s tepels prikten er doorheen. Zou haar lichaam vroeger op dat van haar dochter hebben geleken? Toen ze bij het mini-aanrecht stond in haar onderbroekje, kon ik zien dat haar billen niet zo strak waren als die van Elly. Toch moest ik er de hele tijd naar kijken.. Mam heeft een slanke taille waardoor haar billen heerlijk naar achteren steken. Mijn vader kwam erbij staan, sloeg haar voor de kont, en pakte haar van achteren om.

Ze knuffelden even met elkaar, maar toen moest hij opdonderen, anders zouden de omeletten mislukken. Een half uur later kwam Elly er ook aan, weer met die tepels die door haar T-shirt heen prikten… Onder tafel voelde ik mijn jongeheer opzwellen. We keken elkaar veelbetekenend aan. Het was meteen na de afwas dat Elly gebaarde dat we ‘m zouden smeren. Dat was precies wat ik hoopte dat ze zou zeggen. We dwaalden rond tot we buiten de camping kwamen, op de hei. Tussen bomen en bosjes vonden we een kuil waar we in gingen zitten.

Nu kon ik alles heel goed zien! Elke sproet op Elly’s gezicht zag ik.. Pareltjes zweet stonden op haar voorhoofd, het was weer een warme dag.

Zij keek naar mij. Zou ze me niet te kinderachtig vinden? Ik leunde naar haar over en drukte mijn mond op haar mond. Onze tongen gingen tot actie over, draaiden rondjes, likten..

Met de ogen dicht zaten we zo een kwartier lang te tongzoenen, ik was weer verschrikkelijk geil. Je bent gewoon mijn zoenlerares. Kijk dan, die tent in mijn broek.. Ik kwam vanmorgen al bijna klaar toen ik dacht aan wat er gebeurd was en wat we misschien nog zouden gaan doen.

Daar zit ook een meganatte plek in hoor. Ze ritste haar korte broek open en deed hem uit. Toen ze haar benen wijd deed, zag ik het: Voor als je wil neuken, dan glijdt ‘ie er makkelijker in, snap je?

Ik moet eigenlijk een inlegkruisje gebruiken want ik maak nogal veel van dat vocht aan.. Maarre… jij hebt dus ook van dat vocht wat uit je piemel komt.. Kleeft je lul al aan je zwembroek Gert? Ik keek in het rond over de omgeving, maar zag niemand. Toen schoof ik mijn zwemshort naar beneden en liet Elly mijn lul zien. Mag ik eens voelen? Zacht haalde ze de voorhuid over de eikel heen en weer en fluisterde nog eens dat ze ‘m mooi vond.

Ze verkende met haar vingertjes mijn eikel, aaide het pisgaatje, en liet een hand onder mijn balzak gaan die meteen in hoogste staat van paraatheid gebracht werd. Ze hield even op. Plotseling boog ze zich voorover en nam mijn stijve pik in haar mond. Dit was het lekkerste dat ik ooit gevoeld had!! Alsof mijn lul in een warme oliepomp zat… het was niet te geloven zo fijn als ze me pijpte. Het duurde maar even of ik voelde mijn orgasme weer aan komen rollen.

Mijn pik schoot uit haar mond en razendsnel trok ze me af. Meteen knalde het sperma er uit. Op de Veluwe, dat moest toch kunnen. Elly trok lekker verder, ze wilde mijn lul helemaal leeg hebben. Ik zakte versuft achterover, besefte nog net dat ze mijn pik weer in haar mond nam, die volle lippen met dat lekkere tongetje die ik net nog heerlijk gezoend had..

Ik liet haar begaan, ze likte aan mijn zaad en dan weer aan mijn pik, ze kreeg er geen genoeg van. Het was de man die we gisteren begluurd hadden! Samen met zijn vrouw stond hij op twee meter afstand op ons neer te kijken… “Wel wel wel.. Hebben jullie gisteren goed gekeken hoe het moet?

Hij had een dwingende, diepe stem, maar je kon aan zijn gezicht zien dat hij geen boef was. Zijn ogen glinsterden ondeugend. Zijn vrouw hield hem bij zijn arm vast en zei: Je maakt die kinderen nog bang. Een beetje bij andere mensen door de ramen gluren? Wij hebben hun begluurd en zij ons.. Maar wel een leuke wedstrijd! Wij zijn het team Anton en Lia, hoe heten jullie? Zijn jullie net aangekomen op de camping? Ze had een heel lief gezicht en een leuke glimlach al kon ze m’n oma zijn.

Anton en ik zijn daar ook gek op, he lieve? Maar dat wisten jullie al…” Anton had zich stil gehouden, misschien bang om ons af te schrikken met zijn zware stem. Nu klonk hij heel rustig: Mijn vrouw en ik vinden niks zo lekker als, nou ja..

Lekker geil zijn met elkaar! Zou je ’t weer willen? Misschien kun je er nog wat van leren? Ik keek Elly aan, die een rood hoofd had. We knikten naar elkaar en zeiden toen tegelijk: Wij gaan nu naar onze camper. Kom daar straks maar naar toe, het liefst een beetje onopvallend. Nu zag ik pas dat er nog sperma op mijn buik zat, het zat ook opgedroogd aan Elly’s wenkbrauw en in haar haar!

Had ik nog zo opgelet, worden we toch nog gesnapt.. Ze hadden ons zien aankomen, want de deur zwaaide open, en de vriendelijke stem van Lia zei: Binnen was het eigenlijk heel ruim, en Anton liet ons trots zien, hoeveel handigheidjes er in de camper zaten. De tafel kon er zo uit.. We kregen wat te drinken en ze vertelden wat meer over zichzelf.

Hij was 62 jaar, maar had nog een sterk, gespierd lichaam, waarschijnlijk van het zware werk op booreilanden. Zij was een knappe vrouw van 59 jaar, vroeger was ze fotomodel geweest, daarna had ze in de horeca en in hotels gewerkt.

Ze waren met de VUT en konden met hun tijd doen wat ze wilden. Je ziet en beleeft gewoon heel veel op die manier”, zei Lia er veelbetekenend achteraan. Ik voelde mijn gezicht gloeien. Zal ik je iets verklappen?

Ik heb ook seks gehad met mijn broer toen ik zo oud was. Ik heb er nooit spijt van gehad, integendeel. Ik heb er nog steeds plezier van.. Zou ze het nog steeds met haar broer doen? Wat een lekkere borsten had ze trouwens…groter dan die van mama… als ze praatte, schommelden ze in haar bikinitopje heen en weer.

Ik zag haar tepels achter de stof zitten. Af en toe lachte ze heel lief naar me en bleef me dan aankijken. Ik werd er verlegen van. Anton had zijn T-shirt uitgedaan, het was warm hier binnen, al stonden de raampjes open. Hij leek wel een worstelaar die even pauze had, zoals ‘ie daar zat. Als wij het voordoen, dan kunnen jullie lekker kijken en het daarna ook doen als je wil. Lia begon direct haar man over zijn gespierde borst te strelen, ze gaf hem kusjes op zijn gezicht.

Daarna gleed haar hand naar beneden tot ze de bult in zijn kruis bereikt had. Hun monden gleden op elkaar en ze begonnen elkaar heftig te tongen.

Lia’s hand gleed bij Anton’s korte broek naar binnen, ze streelde zijn pik. Elly en ik keken elkaar aan, die twee lieten ons echt kijken terwijl ze het deden! Anton had het topje van Lia’s bikini brutaal omhoog geschoven.

Ze kroop met haar grote, wat hangende borsten tegen haar man op. Daarna greep ze haar tieten vast en hield ze Anton voor. Hij likte haar tepels hard en schoof ondertussen Lia’s broekje over haar billen. Elly keek me aan met een rood hoofd van opwinding. Ze hield mijn hand vast, zo spannend vond ze het.

Ineens duwde Anton zijn vrouw achterover op de bank, trok met een ruk haar broek uit en het topje over haar hoofd. Ze keek me met een verhit gezicht uitdagend aan: Hebben jullie wel eens een volwassen vagina goed bekeken? Ze trok haar schaamlippen open en liet twee vingers naar binnen glijden. Kijk hier zit mijn pisgaatje verstopt en daar mijn klit, dat is een heel gevoelig knopje… heb jij die al bij jezelf ontdekt? Heeft Gert jou al gevingerd zoals het hoort?

Nee, ook nog niet. Nu keek ze naar mij: Laat je ons je kutje zien lieve Elly? Allemaal keken we naar haar onderbroekje waar een grote, natte plek in haar kruis te zien was. Het natte broekje kleefde tussen haar schaamlipjes. Kom, doe maar gauw uit en laat ons je mooie kutje zien. Wauw… ze had korte schaamhaartjes, roodblond, net als op haar hoofd, daartussen twee dikke lippen, als een cheeseburger.

Lia gebaarde dat ze op de bank moest zitten met haar benen wijd. De oude vrouw liet zich snel voor de bank zakken en stak haar tong in Elly’s kutje. Lia ging langzaam en zachtjes door met beffen. Je hoorde haar slurpen en smakken. Toen ze omhoog kwam, dreef haar gezicht van het kutsap.

Anton kuste zijn vrouw begerig op de mond en likte het jongemeidensap van haar gezicht. Misschien mag je straks ook wel even proeven.. Maar hoe lijkt dat heren, wij dames zitten hier bloot en jullie hebben je broeken nog aan. Ik zie bij jou een flinke tent Gert, en bij m’n man ook. Als jullie nou ook eens je kleren uit deden? We waren benieuwd hoe zijn pik er uit zou zien.

Toen zijn broek op de vloer lag, konden we een uitroep van bewondering niet onderdrukken. Allemachtig, daar zwaaide een enorme pik van 25cm tussen zijn benen, met van die dikke aders er op. Zijn eikel glansde prachtig, als een roze paddestoel. Onder zijn pik hingen twee grote ballen. Maar hij weet er mee om te gaan. Al 25 jaar word ik door deze fantastische paal gevuld in alle openingen, ik heb niks te klagen.. Ik was onder de indruk van die volwassen hengstelul. Toch liet ik zonder aarzeling mijn zwemshort liet zakken, en mijn pik zien.

Van alle gebeurtenissen was ik flink geil geworden, mijn speer stond trots en hard naar voren, de sfeer was geil en relaxed. Zo glad en hard als ‘ie omhoog staat, en met die strakke balzak er onder..

Je hebt nog bijna geen haar rond je piemel.. Of scheer je het? Anton trok aan zijn stijve en zei: Op jouw leeftijd had ik ook zo’n pik jongen, ze groeien nog een tijdje door. En tè groot is niet handig, dan past ‘ie soms niet meer in het kutje! Elly nam nog een slok van haar cola en zei: Of ben je nog te moe van zonet?

De tepels groeiden onder mijn vingers, ik begon te snappen wat de bedoeling was. Toen kuste ik m’n zus.. Ze speelde met haar tongetje rond mijn lippen en tanden, en toen ik mijn hand over de bolling van haar kutje liet glijden, zoog ze mijn mond hongerig op de hare.

Ik voelde een hand om mijn stijve penis glijden. Het was Lia, die naast me was gekropen, en onze verrichtingen van dichtbij volgde. Ze trok me traag af. Goed zo, verwen je zus maar…” Ze liet haar handen over mijn billen gaan.

Ik liet een vinger in Elly’s drijfnatte kutje glijden, hij ging er tot aan de knokkel in! Anton was aan de andere kant komen liggen, tegen Elly aan. Terwijl ik haar vingerde, kon ik Anton aan zijn pik zien trekken.

Hij deed af en toe wat speeksel op zijn vingers en smeerde daarmee zijn eikel in. De neukworst zwaaide als een glimmende knuppel in zijn vuist. Ook begon hij voorzichtig Elly te strelen, over haar tietjes, haar zachte strakke buik. Toen begon hij haar tepels te likken. Ze liet het allemaal toe, ze schudde haar hoofd van links naar rechts, en leek weer naar een hoogtepunt te gaan.

Anton keek me aan: Ga haar zachtjes beffen.. Het rook er zalig, een beetje zoet.. Blijkbaar vond Thea het een geile aanblik, want ze zakte onderuit op de bank en trok haar rok omhoog. Ik keek plotseling recht tussen haar benen en zag dat haar slipje vochtig was.

Ze streelde zich over haar stukje textiel en kreunde van genot. Ineens stopte ze en ging rechtop zitten. Ik deed wat ze vroeg. Met mijn short omlaag stompelde ik wat onhandig richting de receptioniste. Thea aarzelde geen tel en nam mijn penis ter hand.

Met haar tong maakte ze cirkeltjes over mijn paarse en glimmende eikel, die zo strak stond als maar zijn kan. Vervolgens nam ze mijn knots in haar mond. Met lange halen maakte ze een slurpend geluid.

Na enkele minuten pijpen stopte ze, stond ze op en kleedde ze zich uit. Voor me stond een bloedmooie vrouw, halflang bruin haar, met romige borsten, lichtroze tepels en een heerlijke stevige kont. Ze duwde me op de bank en kwam toen met haar middel boven mijn gezicht zitten.

Ik wilde nog wat zeggen, maar ze duwde haar spleet pontificaal in mijn verbaasde snoet. Ze smaakte heerlijk, enigszins zoutig, en rook van beneden zalig. Ze trok met haar handen haar billen uit elkaar en wreef over haar prachtige aars. Het volgende ogenblik duwde ze een vinger in haar nauwe gaatje. Ik werd geil en likte alsmaar sneller, haar opzwepend zodat ze zich in rap tempo in haar kont neukte.

Ineens ging een telefoon. Ze pakte het ding en bitste enigszins. Ik ben in camper 27, ff een klusje doen. Kom even hierheen, ik heb hulp nodig. Een paar minuten later kwam een jonge meid, ik denk 23, 24 jaar. Gitzwart haar, klein, stevig gebouwd maar ook weer niet te. En een lekker koppie. Thea trok haar naar binnen, sloot de deur en keek Fleur geil aan. Op haar vraag wat ze aan het doen was, zei Thea doodleuk dat ze met mijn stoute dingen aan het doen was.

Fleur bloosde, ik ook, maar Thea niet. En vroeg Fleur of zij mij wilde pijpen. Fleur zoog heftig aan mijn staaf en Thea griste in de koelkast een pakje bijna gesmolten boter en komkommer. Ze smeerde het witte spul door haar kletsnatte spleet en deed een klontje in haar openstaande kont. Daar verdween de komkommer in. Staand neukte ze zich alzo. Fleur trok van opwinding haar truitje uit en ik zag twee heerlijke tieten voor me bungelen. Ik zoog aan haar tepels, voelde aan haar onderkant en bespeurde nattigheid.

Ik daalde omlaag, likte aan haar kutje en keek toe naar Thea die zichzelf helemaal klaar maakte. Toen kwam Thea met het voorstel dat Fleur op me moest zitten. Ze moest me neuken. Mijn lul verdween in haar jonge kutje. Thea haalde hem af en toe uit de liefdesgrot van haar jonge medewerkster die haar dochter had kunnen zijn en nam mijn stijve in haar mond. Gulzig zoog ze er aan. En daarna stopte ze mijn jongen weer in de zompige kut van Fleur. Na een paar lange halen moest ik even stoppen, want nu wilde ik ook in de twintig jaar oudere doos van Thea.

Die spreidde haar benen en ik gleed zo naar binnen. Ik deed wat zij vroeg. Ik legde Thea op haar rug, Fleur hield de benen omhoog en spreidde ze zover mogelijk. Met een hand graaide Thea nog maar eens in de boter en smeerde het over haar kont.

Mijn lul had vervolgens geen moeite om het glibberige gat binnen te gaan. Na flink wat stoten voelde ik mijn hoogtepunt naderen, zeker omdat ik al die tijd had zitten toekijken hoe Fleur de klit van Thea had zitten bespelen met een kletsnatte vinger. Ze had het nog niet gezegd, of ik voelde het zaad opkomen. Gauw trok ik mijn lul uit haar bruine gat en Thea en Fleur gingen voor me zitten op de bank.

Beiden zogen nog wat aan mijn leuter en toen kwam ik klaar. Het witte goud vloog in het rond, in de mooie gezichten van twee geile meiden. Thea had echter nog niet genoeg en duwde Fleur voorover op de bank.

Ze pakte de komkommer en duwde het groene gevaarte diep in de wat nauwere kut dan die van haar. Af en toe likte ze aan de groente en stopte ‘m dan weer in Fleurs kut. Met haar andere hand maakte ze masserende bewegingen over het tweede gaatje van Fleur. Het duurde kort tot ze ook daar wat induwde: Alsjeblieft, harder, harder, dieper, dieper…’ Thea ragde de komkommer in en uit en ook de vingers gingen nu hard in de kont van de twintiger.

.

Sexdate skype goedkope escort limburg

Wat weet jij daar allemaal van dan? Ook van Lia en Anton? Wat gebeurt hier allemaal? Het is je zus! En toen, wat gebeurde er nog meer? Je kan haar wel zwanger maken.. Elly is nog niet aan de pil! Zou ze nu niet verder willen gaan? Mijn stijve was verdwenen.. Ik kroop overeind en wilde van het bed afgaan. Kom hier, ik ben niet boos Gert”, zei haar stem achter me. Ik draaide me om, ze opende haar armen en even later lagen we weer heerlijk tegen elkaar. Ze rook lekker, mijn gezicht lag begraven in haar hals, ze streelde mijn rug en ze had haar benen ver uit elkaar gedaan..

We kusten elkaar, het was best gek om m’n eigen moeder te zoenen, maar ik was zo geil dat ik het meteen weer vergat. Zij aarzelde ook even, maar stak al snel haar grote tong diep in mijn mond. Deze tong was veel groter dan die van m’n zusje! Mam liet zich gaan, likte me diep in de mond en zuchtte dat ik fijne lippen had en lekker kon zoenen. Ik ging er even bij staan, half over haar heen, het lukte net onder het lage plafond. Mijn broek gleed naar beneden, ik stapte er uit.. Haar ogen waren spleetjes, haar mond stond open, haar tong likte haar lippen: Die is echt lekker groot geworden..

Ze trok me langzaam af en toen trok ze me aan mijn lul omlaag, tot ik bovenop haar zat.. Ik snapte wel wat ze wilde.. Haar mond ging open, en daar schoof mijn paarse eikel, over haar tong heen, haar keel binnen… Haar mond was een gretige pijpmachine, ik had dit nooit achter mijn eigen moeder gezocht. Ze slobberde mijn lul tot aan de ballen naar binnen, liet haar handen achter mijn billen gaan, en moedigde me aan om nog dieper te stoten.

Ik stootte als een wilde in en uit, moeder kirde van genot terwijl haar vingers geil mijn ballen aaiden. Af en toe gaf ik haar een adempauze, de tranen stonden haar in de ogen, zo diep liet ze zich in de mond neuken. Ze nam even de tijd om uitgebreid mijn ballen te zuigen.. Ik trok me brutaalweg af in haar gezicht, en liet mama mijn zaadfabriekje afzuigen. Omdat ik vanochtend door Elly was klaar gerukt, kon ik mijn orgasme wat beter uitstellen. Zelfs toen mam nog dieper onder me dook, en het gevoelige plekje achter mijn scrotum likte, waarbij haar tong steeds tot in mijn anus likte, zelfs toen kon ik me nog inhouden..

Het voorzaad droop uit mijn eikel, ik wilde dat mam het zou proeven. Dus schoof ik naar achteren en stak mijn harde pik weer in haar natglimmende mond. Ze keek me strak aan terwijl ze me pijpte: Ze had nog uren door mogen gaan, maar ik wilde iets anders.. Dus kroop ik naar beneden, tussen haar benen en duwde mijn pik tegen haar soppende kut op. Het was hemels, zo warm, zo nat en glibberig. Ik stootte mijn heupen naar voren en pompte wild op haar in. Toen zakte ik uitgeput in en vertraagde het tempo.

We lagen allebei enorm te zweten, mam keek me verwilderd aan, haren plakten op haar voorhoofd. Haar gezicht zei me dat ze nog veel meer wilde Nu stak ik traag en diep mijn pik in mams gleuf, ik voelde haar lippen knijpen. Steeds ging ik er bijna uit en dan er weer langzaam in tot aan mijn ballen. Dan gromde ze diep en kneep me in mijn armen.

Haar orgasme kwam er aan.. Ik plaagde haar door mijn eikel langs haar schaamlippen heen en weer te halen.. Ze begon te jammeren: Ik gleed even later uit haar, trok met mijn pik een nat spoor over de slaapzakken en dook met mijn mond op haar natte poes.

Voorzichtig begon ik haar te likken: Deed haar benen verder uit elkaar zelfs. Ik mocht elk plekje onderzoeken, overal met mijn tong doorheen gaan, zacht in haar schaamlippen bijten, haar klit zuigen.. Ze deed haar benen omhoog waardoor ik alles nog beter kon bekijken. Mam genoot ervan, om haar prachtige sterke billen te tonen, haar druipende poes en haar donker gekleurde anus. Haar kut was langs de bikinilijn geschoren, in het midden had ze een strook kort geknipt, donkerbruin schaamhaar laten staan, dat glom van haar sappen.

Ik dook er middenin, stak mijn tong diep in haar zoete gleuf, terwijl mama haar benen naar achteren trok. Geile knul van me!! Ik verwerkte het met mijn tong en wijsvinger tot smering van haar anus, die steeds verder open ging staan.. Terwijl ik haar kut likte, duwde ik twee vingers diep in mama’s hol Nadat ze even bijgekomen was, trok ze me naast zich en kroop bovenop mij.

Ze kuste me en greep naar achteren waar mijn stijve pik klaar stond om te penetreren. De eikelkop werd voor haar spleet gezet, en toen zakte haar knijpende kut rond mijn leuter. Ik was er aan toe om eindelijk te spuiten! Met haar grote warme borsten in mijn gezicht gedrukt, en haar kutje knijpend rond mijn pik, neukte ik mam weer in een fel tempo. Ik zei dat ik het niet lang meer hield.

Toen ze mijn zaad in zich voelde spatten, kwam ze zelf ook weer klaar: Toch wilde ze nog éen ding. Ze kwam omhoog, hield een hand voor haar kut terwijl ze zei: Ze vond het gewoon lekker om onze sappen er af te likken. Wat dat betreft had Elly haar neigingen niet van een vreemde. Ik voelde hoe mijn pik alweer stijver werd, ik was niet te houden. Mam smakte en zoog, als een kind op een pas veroverde lolly.

Ik likte de binnenkant van haar dijen, probeerde haar billen te likken, hier vlak voor me.. Mam drukte ze in mijn gezicht, wreef heen en weer, en haalde ineens de hand van haar kut af..

Even later proefde ik de bekende smaak van mijn eigen sperma, de tweede keer vandaag! Mijn tong zat weer diep begraven in haar druipende pruim, mam kneep haar kut leeg en overal zaten klodders sperma in haar schaamhaar.

Ik stak een vinger diep in haar knijpende kontgat en zoog wild haar dikke klit in mijn mond en liet haar zoete sappen over mijn tong lopen. Mijn hele gezicht droop van het geil. Mam lag schuddend bovenop me. Hijgend lag ze daar, overwonnen door haar orgasmen.. Nog een keer kuste en likte ik haar mooie poes. Daarna kroop ik naast haar, tegen haar dikke borsten aan.

We kusten elkaar, onze tongen gleden vol liefde om elkaar heen. Onze handen streelden elkaar. Ze genoot van mijn jonge lijf, ik van haar volle, rijpe vormen. Je kan er echt wat van hoor! En heb je dat allemaal van Elly geleerd? Ik zou straks zo in het water springen, lekker!

En mam kwam dan ook.. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Een heel goed verhaal. Hoop snel op een vervolg. Ben benieuwd hoe het verder gaat met Elly en haar vader.

Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Jo merkte dat ook en schuurde nog steeds tegen me aan, hield me vast terwijl ze lief lachte.

Ze vroeg nog steeds lachend: Door de ligging van de caravan en het terras aan het water was er veel privacy. Het licht brandde van uit de caravan en scheen genoeg licht om elkaar te bekijken. Wat was dat lekker zeg zo buiten en spiernaakt, ik voelde de onzekerheid van me afvallen.

We hebben zo even gestaan en toen vroeg ze: Maar dat boeide me niet want dit was Jo en zij wilde mij alles leren. Ze begon me nu heel zachtjes te trekken. Hij glijd goed door mijn hand lieverdje zei ze. Ja dat klopt zei ik want toen ik net met u bezig was voelde ik er steeds vocht uit druppelen en nu ook. Ze lachte en liet hem zacht door haar hand glijden door mijn vocht. Mannetje van me, ik heb een idee wat we gaan doen samen.

Het neuken gaan we echt wel doen maar niet nu, vind je het erg? Ok zei ik, vond het al spannend genoeg zo. Help me even op de tafel vroeg ze, wat ik deed. Ze ging met haar billen op de rand van de tafel zitten en toen op haar rug liggen en haar benen bungelden over de rand.

Pak 2 stoelen, zet ze aan de zijkant van de tafel zodat ik mijn voeten erop kan zetten en jij tussen mijn benen kan komen. Dat deed ik toen. Maar doe hem er niet in want dat is voor een andere keer, je moet eerst wennen ok?

Wat had ik zo een lekker uitzicht over haar. Nu ze op haar rug lag vielen haar grote borsten naar opzij haar buik leek nu platter en haar poes stond wijder open. Wat een geil gezicht zeg. Ik moet zo spuiten Jo zei ik. Ze lachte en zei: Ze kwam nu schuin omhoog en trok haar lipjes wijd open en zei: Omdat ze haar lipjes open had getrokken hingen haar borsten nu naar voren.

Ik raakte haar poes en schaamhaar een klein beetje, maar over haar borsten en armen spoot ik toch wel het meeste. Wat een ontlading zeg, ik moest even rustig bijkomen. Ze maakte nog een grapje dat ze boos was dat ik over haar borsten had gespoten en dat ze naar bed ging. Ook was ik de eerste voor haar op sexgebied met wie ze nu vreemd ging. Ondanks het leeftijdsverschil van meer dan 40 jaar. Jeetje wat ben jij een jonge hete bliksem zeg, zei ze. Ondertussen veegde ze mijn sperma van haar borsten, armen en schaamhaar in haar gleuf en begon zich zacht te vingeren, ik hielp haar mee om het sperma van haar borsten in haar gleuf te vegen en stak ook mijn vinger erin.

Het sopte nu goed in haar poes en even later had ik het idee dat je haar sopgeluiden een paar meter ver kon horen. Schattelieverdje van me, ik kom, ik voel het weer aankomen.

Ze riep allerlei woordjes tegen me en dat ze vanaf nu regelmatig gesopt moest worden door mij. Daar kwam ze voor de 2de keer klaar zeg, vocht wat uit haar gleuf loopt, ze rolde opzij op de tafel, zodat ik haar terug op haar rug moest liggen omdat ze anders van de tafel viel.

Ze begon langzaam bij te komen, bedankte me voor haar 2de orgasme en kuste me. Alleen als jij het ook wil doen we samen allerlei dingen op sexgebied. Ja natuurlijk wil ik dat zei ik. Onthoud wel dat ik getrouwd ben en we niet overal en altijd samen kunnen zijn. En hier logeer je vaak op de camping, maar thuis bij ons bijna niet dus ik kan je niet in huis nemen. Je weet m,n man komt niet zo vaak meer op de camping dus hier kunnen we wel eens afspreken. En samen gaan ze ook vaak op zondagen naar treinbeurzen en shows toe.

En op dat soort dagen spreken we dan maar af. Maar als ik bij jullie thuis ben dan kunnen we toch ook wel wat doen? Lieverd, we zijn voordat dit gebeurde toch ook vaak met z,n tweeen bij mij thuis geweest als Joop en Toni—haar man en zoon— weggingen? Ja zei ik, ik was nu gerust gesteld door Jo. Ik was nu gewoon verliefd geworden op Jo en moest er maar aan wennen dat we niet zoals nu altijd intiem konden zijn.

Na nog een anderhalf uur buiten te hebben gezeten was het nu tijd om naar binnen te gaan. We stonden op, Jo pakte me vast en zei: We kusten elkaar gewoon maar het werd een lange tongzoen uiteindelijk. Ik ben echt supergeil nu, Jo, zei ik met een hele schorre stem. Is dit snel genoeg voor je? O lekker ga door , zei ik met een kurkdroge stem.

Ok geile bink zei ze, goed dat je het zegt. We stonden toen bij de voordeur van de caravan, ze wenkte van: Ik ga zo spuiten, Jo zei ik en gelijk stopte ze. Stoel voor de tafel neerzetten en zitten, zei ze. Zij ging op de rand van de tafel zitten vlak voor me en ging met haar voeten richting mijn pik. Ik ga nu kijken of je ongeveer weet wanneer je moet spuiten zei ze. Pak hem in je hand en ruk nu zelf eens zei ze. Ik vind het lekkerder en geiler als u het doet, zei ik.

Doe het maar even zelf, zei ze. Als je voelt dat je gaat komen dan stop je maar. Maar zeg het ruim van tevoren. Ik begon mijzelf nu te rukken in hetzelfde tempo als Jo zich nu zachtjes begon te vingeren.

Ik rukte me nu sneller als Jo zich vingerde. O wat was dit supergeil zeg, ik hoorde haar weer een beetje soppen.

Deze zalige ronde rijpe vrouw motiveerde mij goed. Ik ga nu komen Jo,zei ik. Hand weg,zei ze,stoppen nu. Ik wil komen zei ik. Zelfs tussen haar voeten was het warm en voelde super-supergeil. Ondertussen zei ze weer allerlei lieve woorden, dat ik haar geile bink was en dat ik weer moest klaarkomen. Ik spuit Jo, het komt. Het kwam zeker,want ik spoot nu echt een straal of 2 een flink eind omhoog, die terecht kwamen op de voeten en onderbenen van Jo. Een stuk of 5 kleine stralen kwamen direct op de geile voeten van Jo neer.

Als ik dan toch mocht, dan maar meteen goed spuiten. Ze zei nog steeds allerlei lieve woordjes tegen me en ging rustig door.
glibberig kutje neuken in de caravan

Die is net zo oud als ik! Ik had zin om het te proberen en hij wilde wel. Zal ik het je leren? Elly schoof naar me toe, een arm liet ze op mijn borst rusten. Haar adem kwam dichterbij, ik voelde het in mijn gezicht.

Daarna volgde het hemelse gevoel van haar lippen op de mijne. Eerst wreven onze monden tegen elkaar, het was sensationeel. Mijn erectie duwde de slaapzak in een bolling omhoog. Elly likte met haar tong langs de buitenkant van mijn mond. Ik voelde weer haar lippen over de mijne glijden, haar tong duwde er tegen. Ik opende mijn mond, toch een beetje ongerust.

Haar tong kronkelde naar binnen en likte mijn tong. Ik deed hetzelfde, duwde en draaide met mijn tong in haar mond, het werd haast een wedstrijd. Onze lippen gleden harder op elkaar.. Ik mompelde ‘ja’, sloeg mijn arm om haar heen en drukte weer mijn mond op haar mond. Ik wilde hier nog niet mee ophouden! Minutenlang lagen we te kussen en ik probeerde alles uit.

In de duisternis van de tent kon ik vaag zien hoe ze haar hand bij haar pyjamabroek in had gestoken. Ik sloeg mijn slaapzak ook open en bevrijde mijn stijve uit mijn onderbroek. Terwijl ik probeerde te zien wat Elly deed, begon ik te rukken. Ik deed m’n best om haar naakte, slanke tienerlichaam te zien… Shit..

Liggend op onze matjes waren we met onszelf bezig, zachtjes hijgend.. Ik boog me over haar heen want ik wilde nog even zoenen. Haar tongetje gleed bij mij naar binnen, hongerig zoog ze zich op mijn lippen.

Ik kon het niet meer houden, het tongzoenen was zo geil… ik kreunde: Elly schokte toen ze de spetters tegen haar lichaam voelde en kwam wild vingerend klaar. Ze smoorde haar stem tot een rare kreun en trilde heen en weer. Ik lag ook raar te schokken, terwijl ik de laatste restjes sperma er uit perste.

Ik wist niet dat ik zo vet klaar kon komen! We waren een tijdje helemaal in onszelf verdiept en toen we weer bij onze positieven kwamen, moesten we lachen. Terwijl ik mijn buik droog maakte zag ik in de schemer hoe Elly een paar vingers in haar mond stak en aflikte.. Het ruikt ook gek, een beetje chloorachtig” Ik had me daar nog nooit in verdiept, en gaf haar de wc-papier.

Dat leek me wel wat! Kort daarop vielen we in slaap. Ik werd wakker toen ik de rits van de tent open hoorde gaan. Het was nog nacht. Elly kroop naar buiten.

Ik schoot snel in mijn onderbroek en kroop achter haar aan de tent uit. In het maanlicht zag ze er betoverend uit, het leek wel een droom. Ze hurkte achter de tent, maar ik zei dat ik zo niks kon zien. Ze moest wat naar voren komen. Ze concentreerde zich, het duurde even, maar toen kwam haar plasstraal op gang.

Ik was verbaasd over de woeste straal die als een fontein tussen haar benen vandaan spoot. Ze veegde met een velletje pleepapier haar kruis droog en rende snel naar de tent terug.

Ik zag in een flits haar tietjes dansen. Even later lagen we weer in ons tentje te slapen, dromend van de dag van morgen. Elly lag diep weggedoken in haar slaapzak. Ik sloeg de mijne open en bekeek mijn ochtenderectie. Mijn pik mocht er wezen, vond ik zelf. Een lichte kromming omhoog, en lang genoeg om er twee handen omheen te slaan. De dieproze eikel kwam glanzend naar voren als ik de voorhuid terug rolde.

Ik begon me af te trekken, terwijl ik ondertussen de opgedroogde zaadresten van gisteravond van mijn buik veegde. Ik dacht aan Elly’s lekkere mond die ik gezoend had, en dat we vandaag weer zouden tongen met elkaar, nu bij daglicht! Ik streelde met mijn andere hand mijn ballen, waar nog geen haar op groeide, maar waar wel veel zaad uit kwam.

Mam had een dun hemdje aan, maar geen BH, zodat je haar grote borsten vrij heen en weer zag bewegen tegen de stof. Mam’s tepels prikten er doorheen. Zou haar lichaam vroeger op dat van haar dochter hebben geleken?

Toen ze bij het mini-aanrecht stond in haar onderbroekje, kon ik zien dat haar billen niet zo strak waren als die van Elly. Toch moest ik er de hele tijd naar kijken.. Mam heeft een slanke taille waardoor haar billen heerlijk naar achteren steken. Mijn vader kwam erbij staan, sloeg haar voor de kont, en pakte haar van achteren om. Ze knuffelden even met elkaar, maar toen moest hij opdonderen, anders zouden de omeletten mislukken. Een half uur later kwam Elly er ook aan, weer met die tepels die door haar T-shirt heen prikten… Onder tafel voelde ik mijn jongeheer opzwellen.

We keken elkaar veelbetekenend aan. Het was meteen na de afwas dat Elly gebaarde dat we ‘m zouden smeren. Dat was precies wat ik hoopte dat ze zou zeggen.

We dwaalden rond tot we buiten de camping kwamen, op de hei. Tussen bomen en bosjes vonden we een kuil waar we in gingen zitten. Nu kon ik alles heel goed zien! Elke sproet op Elly’s gezicht zag ik.. Pareltjes zweet stonden op haar voorhoofd, het was weer een warme dag.

Zij keek naar mij. Zou ze me niet te kinderachtig vinden? Ik leunde naar haar over en drukte mijn mond op haar mond. Onze tongen gingen tot actie over, draaiden rondjes, likten.. Met de ogen dicht zaten we zo een kwartier lang te tongzoenen, ik was weer verschrikkelijk geil. Je bent gewoon mijn zoenlerares. Kijk dan, die tent in mijn broek..

Ik kwam vanmorgen al bijna klaar toen ik dacht aan wat er gebeurd was en wat we misschien nog zouden gaan doen. Daar zit ook een meganatte plek in hoor. Ze ritste haar korte broek open en deed hem uit. Toen ze haar benen wijd deed, zag ik het: Voor als je wil neuken, dan glijdt ‘ie er makkelijker in, snap je? Ik moet eigenlijk een inlegkruisje gebruiken want ik maak nogal veel van dat vocht aan.. Maarre… jij hebt dus ook van dat vocht wat uit je piemel komt..

Kleeft je lul al aan je zwembroek Gert? Ik keek in het rond over de omgeving, maar zag niemand. Toen schoof ik mijn zwemshort naar beneden en liet Elly mijn lul zien. Mag ik eens voelen? Zacht haalde ze de voorhuid over de eikel heen en weer en fluisterde nog eens dat ze ‘m mooi vond. Ze verkende met haar vingertjes mijn eikel, aaide het pisgaatje, en liet een hand onder mijn balzak gaan die meteen in hoogste staat van paraatheid gebracht werd.

Ze hield even op. Plotseling boog ze zich voorover en nam mijn stijve pik in haar mond. Dit was het lekkerste dat ik ooit gevoeld had!! Alsof mijn lul in een warme oliepomp zat… het was niet te geloven zo fijn als ze me pijpte. Het duurde maar even of ik voelde mijn orgasme weer aan komen rollen. Mijn pik schoot uit haar mond en razendsnel trok ze me af. Meteen knalde het sperma er uit. Op de Veluwe, dat moest toch kunnen.

Elly trok lekker verder, ze wilde mijn lul helemaal leeg hebben. Ik zakte versuft achterover, besefte nog net dat ze mijn pik weer in haar mond nam, die volle lippen met dat lekkere tongetje die ik net nog heerlijk gezoend had.. Ik liet haar begaan, ze likte aan mijn zaad en dan weer aan mijn pik, ze kreeg er geen genoeg van. Het was de man die we gisteren begluurd hadden! Samen met zijn vrouw stond hij op twee meter afstand op ons neer te kijken… “Wel wel wel.. Hebben jullie gisteren goed gekeken hoe het moet?

Hij had een dwingende, diepe stem, maar je kon aan zijn gezicht zien dat hij geen boef was. Zijn ogen glinsterden ondeugend. Zijn vrouw hield hem bij zijn arm vast en zei: Je maakt die kinderen nog bang. Een beetje bij andere mensen door de ramen gluren?

Wij hebben hun begluurd en zij ons.. Maar wel een leuke wedstrijd! Wij zijn het team Anton en Lia, hoe heten jullie? Zijn jullie net aangekomen op de camping? Ze had een heel lief gezicht en een leuke glimlach al kon ze m’n oma zijn. Anton en ik zijn daar ook gek op, he lieve? Maar dat wisten jullie al…” Anton had zich stil gehouden, misschien bang om ons af te schrikken met zijn zware stem.

Nu klonk hij heel rustig: Mijn vrouw en ik vinden niks zo lekker als, nou ja.. Lekker geil zijn met elkaar! Zou je ’t weer willen? Misschien kun je er nog wat van leren? Ik keek Elly aan, die een rood hoofd had. We knikten naar elkaar en zeiden toen tegelijk: Wij gaan nu naar onze camper. Kom daar straks maar naar toe, het liefst een beetje onopvallend. Nu zag ik pas dat er nog sperma op mijn buik zat, het zat ook opgedroogd aan Elly’s wenkbrauw en in haar haar! Had ik nog zo opgelet, worden we toch nog gesnapt..

Ze hadden ons zien aankomen, want de deur zwaaide open, en de vriendelijke stem van Lia zei: Binnen was het eigenlijk heel ruim, en Anton liet ons trots zien, hoeveel handigheidjes er in de camper zaten. De tafel kon er zo uit.. We kregen wat te drinken en ze vertelden wat meer over zichzelf.

Hij was 62 jaar, maar had nog een sterk, gespierd lichaam, waarschijnlijk van het zware werk op booreilanden. Zij was een knappe vrouw van 59 jaar, vroeger was ze fotomodel geweest, daarna had ze in de horeca en in hotels gewerkt. Ze waren met de VUT en konden met hun tijd doen wat ze wilden. Je ziet en beleeft gewoon heel veel op die manier”, zei Lia er veelbetekenend achteraan.

Ik voelde mijn gezicht gloeien. Zal ik je iets verklappen? Ik heb ook seks gehad met mijn broer toen ik zo oud was. Ik heb er nooit spijt van gehad, integendeel. Ik heb er nog steeds plezier van.. Zou ze het nog steeds met haar broer doen? Wat een lekkere borsten had ze trouwens…groter dan die van mama… als ze praatte, schommelden ze in haar bikinitopje heen en weer. Ik zag haar tepels achter de stof zitten. Af en toe lachte ze heel lief naar me en bleef me dan aankijken. Ik werd er verlegen van.

Anton had zijn T-shirt uitgedaan, het was warm hier binnen, al stonden de raampjes open. Hij leek wel een worstelaar die even pauze had, zoals ‘ie daar zat. Als wij het voordoen, dan kunnen jullie lekker kijken en het daarna ook doen als je wil. Lia begon direct haar man over zijn gespierde borst te strelen, ze gaf hem kusjes op zijn gezicht. Daarna gleed haar hand naar beneden tot ze de bult in zijn kruis bereikt had. Hun monden gleden op elkaar en ze begonnen elkaar heftig te tongen.

Lia’s hand gleed bij Anton’s korte broek naar binnen, ze streelde zijn pik. Elly en ik keken elkaar aan, die twee lieten ons echt kijken terwijl ze het deden! Anton had het topje van Lia’s bikini brutaal omhoog geschoven. Ze kroop met haar grote, wat hangende borsten tegen haar man op. Daarna greep ze haar tieten vast en hield ze Anton voor.

Hij likte haar tepels hard en schoof ondertussen Lia’s broekje over haar billen. Elly keek me aan met een rood hoofd van opwinding. Ze hield mijn hand vast, zo spannend vond ze het. Ineens duwde Anton zijn vrouw achterover op de bank, trok met een ruk haar broek uit en het topje over haar hoofd. Ze keek me met een verhit gezicht uitdagend aan: Hebben jullie wel eens een volwassen vagina goed bekeken? Ze trok haar schaamlippen open en liet twee vingers naar binnen glijden.

Kijk hier zit mijn pisgaatje verstopt en daar mijn klit, dat is een heel gevoelig knopje… heb jij die al bij jezelf ontdekt? Heeft Gert jou al gevingerd zoals het hoort? Nee, ook nog niet. Nu keek ze naar mij: Laat je ons je kutje zien lieve Elly?

Allemaal keken we naar haar onderbroekje waar een grote, natte plek in haar kruis te zien was. Het natte broekje kleefde tussen haar schaamlipjes. Kom, doe maar gauw uit en laat ons je mooie kutje zien. Wauw… ze had korte schaamhaartjes, roodblond, net als op haar hoofd, daartussen twee dikke lippen, als een cheeseburger. Lia gebaarde dat ze op de bank moest zitten met haar benen wijd.

De oude vrouw liet zich snel voor de bank zakken en stak haar tong in Elly’s kutje. Lia ging langzaam en zachtjes door met beffen. Je hoorde haar slurpen en smakken. Toen ze omhoog kwam, dreef haar gezicht van het kutsap. Anton kuste zijn vrouw begerig op de mond en likte het jongemeidensap van haar gezicht. Misschien mag je straks ook wel even proeven.. Maar hoe lijkt dat heren, wij dames zitten hier bloot en jullie hebben je broeken nog aan.

Ik zie bij jou een flinke tent Gert, en bij m’n man ook. Als jullie nou ook eens je kleren uit deden? We waren benieuwd hoe zijn pik er uit zou zien. Toen zijn broek op de vloer lag, konden we een uitroep van bewondering niet onderdrukken.

Allemachtig, daar zwaaide een enorme pik van 25cm tussen zijn benen, met van die dikke aders er op. Zijn eikel glansde prachtig, als een roze paddestoel.

Onder zijn pik hingen twee grote ballen. Maar hij weet er mee om te gaan. Al 25 jaar word ik door deze fantastische paal gevuld in alle openingen, ik heb niks te klagen..

Ik was onder de indruk van die volwassen hengstelul. Toch liet ik zonder aarzeling mijn zwemshort liet zakken, en mijn pik zien. Van alle gebeurtenissen was ik flink geil geworden, mijn speer stond trots en hard naar voren, de sfeer was geil en relaxed. Zo glad en hard als ‘ie omhoog staat, en met die strakke balzak er onder.. Je hebt nog bijna geen haar rond je piemel.. Of scheer je het? Anton trok aan zijn stijve en zei: Op jouw leeftijd had ik ook zo’n pik jongen, ze groeien nog een tijdje door.

En tè groot is niet handig, dan past ‘ie soms niet meer in het kutje! Elly nam nog een slok van haar cola en zei: Of ben je nog te moe van zonet? De tepels groeiden onder mijn vingers, ik begon te snappen wat de bedoeling was. Toen kuste ik m’n zus.. Ze speelde met haar tongetje rond mijn lippen en tanden, en toen ik mijn hand over de bolling van haar kutje liet glijden, zoog ze mijn mond hongerig op de hare. Ik voelde een hand om mijn stijve penis glijden. Het was Lia, die naast me was gekropen, en onze verrichtingen van dichtbij volgde.

Ze trok me traag af. Goed zo, verwen je zus maar…” Ze liet haar handen over mijn billen gaan. Ik liet een vinger in Elly’s drijfnatte kutje glijden, hij ging er tot aan de knokkel in! Anton was aan de andere kant komen liggen, tegen Elly aan. Terwijl ik haar vingerde, kon ik Anton aan zijn pik zien trekken. Hij deed af en toe wat speeksel op zijn vingers en smeerde daarmee zijn eikel in. De neukworst zwaaide als een glimmende knuppel in zijn vuist.

Ook begon hij voorzichtig Elly te strelen, over haar tietjes, haar zachte strakke buik. Toen begon hij haar tepels te likken. Ze liet het allemaal toe, ze schudde haar hoofd van links naar rechts, en leek weer naar een hoogtepunt te gaan. Anton keek me aan: Ga haar zachtjes beffen.. Het rook er zalig, een beetje zoet.. Blijkbaar vond Thea het een geile aanblik, want ze zakte onderuit op de bank en trok haar rok omhoog. Ik keek plotseling recht tussen haar benen en zag dat haar slipje vochtig was.

Ze streelde zich over haar stukje textiel en kreunde van genot. Ineens stopte ze en ging rechtop zitten. Ik deed wat ze vroeg. Met mijn short omlaag stompelde ik wat onhandig richting de receptioniste. Thea aarzelde geen tel en nam mijn penis ter hand.

Met haar tong maakte ze cirkeltjes over mijn paarse en glimmende eikel, die zo strak stond als maar zijn kan. Vervolgens nam ze mijn knots in haar mond.

Met lange halen maakte ze een slurpend geluid. Na enkele minuten pijpen stopte ze, stond ze op en kleedde ze zich uit. Voor me stond een bloedmooie vrouw, halflang bruin haar, met romige borsten, lichtroze tepels en een heerlijke stevige kont. Ze duwde me op de bank en kwam toen met haar middel boven mijn gezicht zitten. Ik wilde nog wat zeggen, maar ze duwde haar spleet pontificaal in mijn verbaasde snoet.

Ze smaakte heerlijk, enigszins zoutig, en rook van beneden zalig. Ze trok met haar handen haar billen uit elkaar en wreef over haar prachtige aars. Het volgende ogenblik duwde ze een vinger in haar nauwe gaatje.

Ik werd geil en likte alsmaar sneller, haar opzwepend zodat ze zich in rap tempo in haar kont neukte. Ineens ging een telefoon. Ze pakte het ding en bitste enigszins. Ik ben in camper 27, ff een klusje doen. Kom even hierheen, ik heb hulp nodig. Een paar minuten later kwam een jonge meid, ik denk 23, 24 jaar.

Gitzwart haar, klein, stevig gebouwd maar ook weer niet te. En een lekker koppie. Thea trok haar naar binnen, sloot de deur en keek Fleur geil aan. Op haar vraag wat ze aan het doen was, zei Thea doodleuk dat ze met mijn stoute dingen aan het doen was. Fleur bloosde, ik ook, maar Thea niet. En vroeg Fleur of zij mij wilde pijpen.

Fleur zoog heftig aan mijn staaf en Thea griste in de koelkast een pakje bijna gesmolten boter en komkommer. Ze smeerde het witte spul door haar kletsnatte spleet en deed een klontje in haar openstaande kont.

Daar verdween de komkommer in. Staand neukte ze zich alzo. Fleur trok van opwinding haar truitje uit en ik zag twee heerlijke tieten voor me bungelen. Ik zoog aan haar tepels, voelde aan haar onderkant en bespeurde nattigheid. Ik daalde omlaag, likte aan haar kutje en keek toe naar Thea die zichzelf helemaal klaar maakte. Toen kwam Thea met het voorstel dat Fleur op me moest zitten. Ze moest me neuken. Mijn lul verdween in haar jonge kutje. Thea haalde hem af en toe uit de liefdesgrot van haar jonge medewerkster die haar dochter had kunnen zijn en nam mijn stijve in haar mond.

Gulzig zoog ze er aan. En daarna stopte ze mijn jongen weer in de zompige kut van Fleur. Na een paar lange halen moest ik even stoppen, want nu wilde ik ook in de twintig jaar oudere doos van Thea. Die spreidde haar benen en ik gleed zo naar binnen. Ik deed wat zij vroeg. Ik legde Thea op haar rug, Fleur hield de benen omhoog en spreidde ze zover mogelijk.

Met een hand graaide Thea nog maar eens in de boter en smeerde het over haar kont. Mijn lul had vervolgens geen moeite om het glibberige gat binnen te gaan. Na flink wat stoten voelde ik mijn hoogtepunt naderen, zeker omdat ik al die tijd had zitten toekijken hoe Fleur de klit van Thea had zitten bespelen met een kletsnatte vinger.

Ze had het nog niet gezegd, of ik voelde het zaad opkomen. Gauw trok ik mijn lul uit haar bruine gat en Thea en Fleur gingen voor me zitten op de bank. Beiden zogen nog wat aan mijn leuter en toen kwam ik klaar.

Het witte goud vloog in het rond, in de mooie gezichten van twee geile meiden. Thea had echter nog niet genoeg en duwde Fleur voorover op de bank. Ze pakte de komkommer en duwde het groene gevaarte diep in de wat nauwere kut dan die van haar.

Af en toe likte ze aan de groente en stopte ‘m dan weer in Fleurs kut. Met haar andere hand maakte ze masserende bewegingen over het tweede gaatje van Fleur. Het duurde kort tot ze ook daar wat induwde: Alsjeblieft, harder, harder, dieper, dieper…’ Thea ragde de komkommer in en uit en ook de vingers gingen nu hard in de kont van de twintiger.

.


Trio studente ontvangt thuis

  • 135
  • En tè groot is niet handig, dan past ‘ie soms niet meer in het kutje! Ik pompte haar vol en mijn zaad vermengde zich met haar kutsappen.
  • 348