Call: Email:

Kik sletjes stofzuiger neuken


kik sletjes stofzuiger neuken

Toch ga ik daar niet ver in, want mijn verlegenheid heeft de overhand. Ale je je hoofd naar me toedraait kijk ik in je ogen. Ik voel je onderdanigheid van top tot teen door mijn heen lijf heen stromen. Ik hoor je stem "één tik maar" zeggen en voordat de woorden uit je mond mijn oren hebben bereikt, heb je al een felle korte tik op je billen te pakken. De Pets weerklinkt als een zweepslag door de ruimte heen. Ik kijk je met een uitdagende glimlach aan terwijl de 2e tik nog harder op je billen terecht komt.

Ik zie dat de mensen om ons heen de aandacht verleggen als ze het geluid van de hand op de billen horen. De mannen kijken met een goedkeurende blik, veel vrouwen kijken met een verlangende blik naar mijn hand die langzaam omhoog gaat en als een zweepslag zijn doel bereikt.

Ik slaak een kreun als de eerste tik mijn billen doorstroomt langs mijn rug als een scherpe pijn. Een aangename scherpe pijn. Ik sluit mijn ogen en mijn ademhaling word rustiger. Ik heb al die mensen niet eens meer in de gaten.

Ik tel een tweede klap. Ik voel mijn billen gloeien en laat voorzichtig mijn jurkje los als ik voorover leun over en barstoel. Mijn handen vinden het harde en koude leer, te houten vierkante poten. De barstoel is best hoog. Mijn jurkje blijft ergen op mijn onderrug hangen nadat ik die heb losgelaten. Als ik je handen voel strelen over mijn billen en geen pijn meer voel open ik mijn ogen. Ik zie dat je het glas voor me houd en kom overeind om een slokje te nemen.

Ik wil het glas van je overnemen en kijk je aan. Ik laat je rechtop staan, trek je jurkje goed en pak je arm vast. Er verschijnt een diepe frons in mijn voorhoofd als je mij jouw sletje noemt.

Ik ben geen slet Verbale vernedering is niet mijn ding en ik maak dat meteen duidelijk. Mijn ogen vernauwen zich tot minimale spleetjes en ik kijk je wantrouwend aan met mijn armen over elkaar.

Dan pak ik de 2 limonadeglazen van de bar en passeer je met een grimnas. Een subhandje is snel gevuld. IK pak je hoofd vast door je kin tussen mijn handen te nemen en je hoofd omhoog naar me toe te draaien. Pets een harde tik van achter op je billen!! Volg me zeg ik dwingend tegen je, en ik draai om en loop naar de trap toe zonder om te kijken.

Ik loop langzaam omhoog naar de hal boven de zaal. De glazen vallen op de grond en het glas spat uit elkaar. Ik spring opzij voor het rondvliegende glas en de limonade en kijk verschrikt op als je mijn kin beet pakt.

Ik slik en kijk je met een verschrikte blik aan. Ik kijk even rond en zie de mensen me aangapen. Het glas en de limonade word al opgeruimd en ol volg je op mijn pumps. Bij de trap kijk ik de trap naar boven en vertwijfelt nog een keer naar de zaal waar ik net vandaan kom.

Ik neem voorzichtig de trap naar boven en kijk omhoog de leuning vasthoudend. Zwijgend volg ik je een zaal in en vouw mijn armen om me heen omdat er een vleug kilte door me heen trekt. Ik heb geen ervaring met dit. Ik heb nauwelijks ervaring. Alleen met een geliefde.

Wat doe ik hier? Wat bezielde me om hier graag heen te willen? Het is ook spannend en een rush. Ik slaak een diepe zucht en draai rond mijn eigen as in de ronde de zaal te bewonderen. Je zet voetje voor voetje en je onzekerheid druipt van je gezicht af. Ik laat je wennen aan de omgeving en loop langzaam naar je toe. Zonder iets te zeggen leid ik je rustig maar dwingend naar het midden van de zaal.

Ik laat langzaam de kroonluchter wat zakken en zie je omhoog kijken. De ringen die onderaan de kroonluchter hangen zijn onopvallend voorzien van eromheen gedraaide lederen boeien. Ik maak de boeien los en pak je armen vast en zwijgend begin ik je armen vast te maken en ik laat de kroonluchter weer wat omhoog gaan zodat je armen wat aangespannen worden.

Ik pak je jurkje vast maak de zijkant los zodat het van je lichaam afglijdt. Mijn adem schokt als ik naar je lichaam kijk.

Wat een betoverend heerlijk lichaam verschijnt daar toch. Ik loop van je af naar de zijkant en bekijk je rustig op afstand. Ik kijk verbaasd omhoog als ik de kroonluchter naar beneden zie komen. Ik zet automatisch een stapje opzij voor het geval dat. Ik merk de boeien aan de kroonluchter later op. Eigenlijk pas op het moment dat je mijn armen eraan vast maakt. Ik ben lamgeslagen en kijk omhoog als je de kroonluchter weer een stukje optakelt.

Ik sta op mijn tenen als je mijn jurkje los maakt. Oh dat is niet fijn. Aan de ene kant ben ik exhibitionistisch, maar aan de andere kant kan ik me diep onzeker voelen als ik niemand bij me heb waar ik zeker van kan zijn dat hij me mooi vindt. Ik verplaats mijn blik van de kroonluchter op zoek naar jou. Een vertwijfelde en onzekere blik vind jou als je me van de zijkant bewondert. Het liefst maak ik me nu klein.

Als in elkaar gedoken op de grond. Niet zo uitgespreid staand in het zicht. Niet zodat je alles kunt zien. Dsan kan ik me verstoppen. Doen alsof ik er niet helemaal ben. Alleen mijn billen en mijn rug. Ik voel me ongemakkelijk als je kijkt. Met een hulpeloze blik kijk ik je aan. Al deze woorden gaan door me heen. Je ogen smeken me bijna. Ik hoor geluiden op de gang en zie dan pas aan de zijkant van de zaal de luikjes waardoor mensen kunnen kijken. Mijn blik gaat van de luikjes naar jou en weer terug.

Dan sta ik op en loop rustig op je af. Ik draai je om zodat je met je rug naar de wand met luikjes staat. Er is weinig te zien maar veel te raden, Ik zie de opluchting in je ogen en ik buk me naar je en geef je een snelle warme kus op je lippen. Dan draai ik me om je heen, je gezicht is gericht op de wand met luikjes en ik sta achter je en ga met mijn hand langzaam van je hals over je naakte rug naar je billen toe, ze voelen nog een klein beetje warm aan Dan laat ik nogmaals mijn nagel langzaam over je billen weer omhoog gaan naar je hals.

Ik vervang mijn vingers door het uiteinde van de flogger en lsat het langzaam vol over je rug heen glijden totdat hij over je billen heen tot stilstand komt De luikjes had ik nog niet eens gezien. Niet totdat jij er naar keek.

Ik pers mijn lippen stevig op elkaar en lijk paniekerig te worden zo naakt. Er is inderdaad een opluchting op mijn gezicht af te lezen als je mijn jurk om me heen knoopt. Dat is een fijner en zekerder gevoel. Ik draai mijn hoofd opzij als je mijn lippen kussen wilt en laat de kus landen op mijn linker wang. Een voornemen dat ik alleen mijn geliefde zoen en niemand anders. Ik draai mijn hoofd terug om je aan te kijken, maar je bent al voor me weg. Even ben ik je kwijt.

Heel even en dan voel ik je nagels weer over mijn billen en mijn rug. Met een ruk draait mijn hoofd de andere kant op en vind jou. Ik voel een strokenzweep over mijn billen heen.

Een zweep die ik ken. Tenminste iets wat ik weet hoe het voelt. Een lieve glimlach verschijnt op mijn gezicht. Er verschijnt een lichte twinkel in mijn ogen. Oh je weigert een subtiele oppervlakkige kus denk ik bij me. De flogger komt tot leven. Ik loop rustig om je heen en pak je kin vast en draai je hoofd naar me toe, Ik kijk naar je ogen om je reactie te zien en tegelijk laat ik mijn vingers door je jurkje heen glijden en pak je rechtertepel vast tussen mijn duim en wijsvinger.

Ik blijf je aankijken en draai je tepel en voer de druk tegelijk op. Ik verwacht een slag op mijn billen. Ik heb ze nooit ergens anders gehad als op mijn billen en benen. De verbazing is zichtbaar als ik die op mijn schouder voel.

Ik schrik ervan en roep een zachte 'auw' uit schrik. Het doet niet eens pijn. Ik voel de volgende slag op mijn rug gevolgd door een felle slag op mijn billen. Ik draai een beetje en kijk op in je ogen als je me ertoe dwingt door mijn kin vast te pakken. Ik kijk je aan met grote ogen en een onderdanige blik. Als je mijn tepel beet pakt wil ik naar beneden kijken en je hand volgen, maar dat kan niet. Ik moet je blijven aan kijken en sla mijn ogen neer. Ik wil nu niet meer kijken.

Als je mijn tepel beet pakt en knijpt stokt mijn adem. Auw dat doet zeer. Ze zijn zo gevoelig en dat doet zeer. Toch is het ook wel weer opwindend een beetje. Meer als de zweepslagen denk ik.

Ik kijk weer op en pers mijn lippen stevig op elkaar. Een gasp ontsnapt over mijn lippen als ik probeer de pijn nu te verhappen. Zonder iets te zeggen maak ik de boeien van je armen los. Op je knieen zeg ik dwingend tegen je en als ik van je wegloop zeg ik 1 woord: Er schiet een onzekere uitdrukking over mijn gezicht als je dat knikje geeft.

Heel heel kort vraag ik me af wat je ermee bedoelt, maar als je harder knijpt stort de waarheid neer als een baksteen op de grond. Nu open ik wel mijn mond en kerm ik het uit van de pijn. Ik voel dat mijn armen vrij zijn en buig voorover over je armen heen.

Je dirigiert me dichter en dichter naar de grond. Als ik mijzelf niet wil martelen door terug te trekken zal ik moeten volgen wat ik dan ook doe. Ik plaats mijn handen op de grond als mijn knieen de grond raken en kreun kermend. Mijn ademhaling is versnelt en mijn hart klopt in mijn keel.

Ik slaak een zucht van verlichting als je loslaat en bij me vandaan loopt. Ik sluit mijn ogen even. Dan hoor ik je stem een commando loslaten. Ik kijk op en kruip naar je toe op handen en knieen. De enige hoop die door me heen gaat is dat ik zo niet het hele kasteel door hoef te kruipen. Zo gek ben ik niet. Dan ga ik opstaan. Als ik bij je ben zie ik je weglopen. Nee nee nee blijf staan. Ik stop met kruipen en kijk je afwachtend aan.

Als je stopt kruip ik naar je toe en leg mijn hand op je rechter schoen. Ik zak door mijn voorhand naar de grond en slaak een zucht van verlichting. Ik heb zijn voet Ik ben er en ik heb zijn voet Ik til mijn voet en zet hem op je schouder.

Ik open de veters en als ik mijn voet van je schouder afhaal trek ik mijn schoen uit waardoor mijn blote voet vrijkomt. Ik zet mijn blote voet tegen je hand aan. Hetzelfde doe ik met mijn andere voet. Als ik mijn beide blote voeten tegen je handen aan heb staan, laat ik ineens de flogger met een felle slag op je billen terechtkomen. Ik loop van je weg en ga 5 meter verder staan en draai me om. Ik kijk je aan en knik, hierkomen.

Als je jouw voet optilt trek ik mijn hand terug. Ik kreun als ik de druk op mijn schouder voel en draai mijn hoofd om te zien wat je doet. Ik blink een paar keer met mijn ogen als je jouw voet zonder schoen en sokken aan terug neer zet en de andere volgt.

Met grote ogen kijk ik je aan en voel de scherpe pijn van de flogger door me heen gaan. Ik wil net mijn hand op je voet leggen als je wegloopt. Nee nee nee blijf hier. De pijn is dragelijker met troost om vast te houden. Ik blijf niet eens zitten totdat je me wenkt. Ik volg je al meteen. Je moet niet te ver weg gaan. Ik kijk op als ik weer bij je voeten aangekomen ben en leg mijn hand er weer op. Ik ga op mijn billen zitten met mijn voeten eronder gevouwen en kijk je aan met onderdanige grote oogjes.

Heel onbewust wurm ik me tegen je benen aan en sla één arm om je benen heen. Niet meer weg gaan Ik wrik net zo lang totdat ik ergens tussen je benen zit onder je. Ik leg mijn hoofd er tegenaan en sluit mijn ogen. Je ogen beginnen te twinkelen en je lichaam komt tot rust.

Ik laat mijn handen door je haar heen gaan en streel je hoofd. Ik sis in je oor, vanavond. Ik open mijn ogen als je wat in mijn oren sist na heerlijk even tot rust gekomen te zijn.

Voor ik het weet ga je terig omhoog en loop je weg. Mijn handen vallen in mijn schoot als ik je lamgeslagen nakijk. Hij kijkt niet eens om! Mijn ogen zijn weer wijd open gesperrt. Hij slaapt in dit kasteel? Ik kijk rond naar de luikjes en sta dan op. Ik knoop mijn jurk netjes dicht en loop verdwaast terug naar beneden. Ik neem een drankje aan van mijn beste vriendin die dat aanrijkt en me vraagt waar ik was al die tijd.

Ik weet niet wat ik zeggen moet. Ik kijk op de klok. Het lijkt een eeuwigheid te duren tot de klok op Ik klop niet aan. Ik neem een stapje terug en leun met mijn rug tegen de muur. In godsnaam wat doe ik hier? Waar ben ik mee bezig? Kruipen achter een paar voeten aan? Een stemmetje in mijn hoofd fluitert me dat ik niet spoor. Een ander stemmetje verteld me dat ik nou eenmaal zo ontspoort geboren ben en het beter accepteren kan.

Ik kijk weer op naar de deur. Voorzichtig neem ik de stap en klop 2x heel zachtjes. Ik loop ernaar toe en kijk door het oogje heen en zie je nerveus en onzeker staan. Met een korte zwaai open ik de deur. Ik knik zwijgend dat je binnen moet komen en ik sluit de deur achter je. Daar is je plaats zeg ik op een rustige maar dwingende toon maar eerst toon je me respect!!! Ik kijk je aan als je de deur opent en luister naar je woorden. Je hebt de deur nog niet dicht of ik heb me omgedraaid.

Dit was inderdaad geen goed idee. De achterkant van het bed is mijn plaats? Ik doe niet aan roleplay. Ik ben geen hond. En ik moet eerst respect tonen? Wat heb ik daarstraks dan gedaan? Nu voelt het niet goed. Dit voelt nu heel fout Neeeeeeeee alsjeblieft haak in. Dat is juist leuk om dit met meerderen te schrijven! Ik had al heel bewust mijn verhaal gestart met mijzelf en een beste vriendin. Ik heb geen idee wanneer Bart er weer is ooit en het verder kan zo, maar voorlopig heb ik rechtsomkeerd gemaakt hahahaha.

Ik kan de draad oppakken bij mijn beste vriendin die nog ergens anders in het kasteel is of zelf beneden aankomen whatever. Dat hangt er juist een beetje vanaf wie er mee schrijft, so please please please do. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dan word het alleen leuker en een beter verhaal: Ik loop over de gang en hoor vanachter de deur een vrouw huilen met lange uithalen.

Dat klinkt niet goed en ik besluit in te grijpen. Kloppen en bonzen op de deur werkt niet, dan maar intrappen. Ajjjj, die deur is sterker dan ik dacht, met mijn hele gewicht lukt het toch de deur te ontzetten, tot schrik van de man in de kamer. Nou ben ik niet zo'n indrukwekkende figuur, eerder een normale vent, maar mijn actie maakt indruk.

De dame in de kamer, knielend bij het bed, komt overeind en loopt de gang op Zonder woorden loop ik de gang in en zie haar nog net de lift ingaan. Ik sta in de lift en die stopt omdat er blijkbaar iemand in wil ook naar beneden. Dan zie ik Drago en geef hem een beleefde glimlach.

Bart mag het even uitzoeken met zijn bed en voeteneind LOL. Ik vraag me af wat hij nou werkelijk dacht. Dat ik me ging gedragen als een hond?

Dat soort RolePlay trekt me totaal niet. Ik heb geen zin om me als een dier te gaan gedragen en ik was ook niet van plan om dat te gaan doen.

Het eerste wat ik denk is, "Tjeemig, wat een koele, net uit die kamer ontsnapt en nu alweer rustig. Oh ik was niet dat gillende en schreeuwende subje hoor hahaha Ik knik en stap de lift uit als de deuren open gaan.

Ik kijk rond en zie diverse Dom's een sub of slavin onder handen nemen. Niet eens noodzakelijk hun eigen sub of slavin. Het is 'vrij spel' in het kasteel. Iedereen heeft bij de portier de testuitslagen moeten overhandigen dat ze soa vrij zijn en het betreden van het kasteel is geheel op eigen risico. Je mag hooguit je stopwoord gebruiken als het je te ver gaat, maar meer heb je als sub of slaaf niet te zeggen binnen de muren van het kasteel. Je hebt simpel te ondergaan.

Ik begeef me richting een opblaaszwembad waar 3 slavinnen een squirt wedstrijd aan het houden zijn. Mijn god wat een Ze zitten gewoon in elkaars ehm Ik kuch en trek een ongemakkelijk gezicht. Squirten kan ik niet. Het lijkt me ook niet fijn om in de sappen van een ander te gaan zitten. Ik slaak een zucht en draai me om op weg naar de bar voor wat te drinken. Dat word nu wel tijd. Ik zie J's pet aan de bar om haar heen kijken en neem met een vriendelijk lachend gezicht plaats naast haar.

Ik kijk haar aan en bestel opnieuw een tonic met een schijfje citroen. Daarvoor moet ik even mijn blik afwenden en kijk al snel terug naar J's pet. Ben je alleen gekomen? Ik kijk nu ook even rond.

Er hangt inderdaad een hele fijne sfeer. Iedereen respecteert elkaar, geeft elkaar alle ruimte. Je hoort wat geschreeuw zo nu en dan van een sub die het even uit kermt en de pijn verhapt.

Het doet me doen glimlachen. Hier moet ik vaker heen. Ik schud je hand na mijzelf voorgesteld te hebben. Ik heb het geprobeerd als Domina 2 jaartjes, maar dat was niks voor mij. Ik was jaloers op mijn sub en wou daar geknield zitten. Hoe ervaren ben jij dan? Als ik het zo bekijk is iedereen hier behoorlijk ver Het ziet er geweldig uit.

Ik heb respect voor bepaalde subs hoe ze bepaalde dingen kunnen doorstaan en voel ontzag. Het verlangen 'kon ik dat maar', maar ik weet ook dat daar de juiste Dom voor nodig is om dat te kunnen. Ik kijk terug en luister naar je verhaal.

Ik neem je mee naar de loungebank en crash neer. Een ondeugende twinkel in mijn ogen. Ik giechel en kijk waarom je zo bloost. Ja die ziet er zeker leuk en interessant uit. Laat hem naar jou toe komen. Ik rol meg mijn ogen en fake een vermoeid gezicht. Nu hoef ik hem niet te gaan halen. Ik bekijk je nauwkeurig en glimlach als hij voor je stopt en zijn hand uitreikt naar je. Hij trekt je overeind en neemt je mee de vloer op. Daar zit ik dan nog alleen op de bank. Ik kijk je na en zie hoe hij je haar uit je nek streelt en je bekijkt van top tot teen.

Owwwwwww ik besef heel goed hoe ongemakkelijk jij je nu moet voelen als hij dat doet. Die keuring is het ergste moment. PETS en die heb ik te pakken Ik ben getuige van het feit dat die Dom na jouw ondeugende blik je haren naar achteren trekt en je een pets geeft op je billen.

Ik grinnik en weet dat het nu wel goed zit. Het is zo erg om gekeurd te worden als vlees bij de slager. Je voelt je dan zo onzeker. Ben ik mooi genoeg naar zijn smaak? Vindt hij me aantrekkelijk genoeg? De onzekerheid slaat je om het hart. De Dom begint meer aan je te zitten over je buik, je rug. Zijn handen zijn al overal over je bovenlichaam geweest en strelen je over je kleding.

Het volgende vernederende en onzekere punt zal snel aanbreken. Hij gaat je verder keuren. Een vrouwenlichaam doet me niks, maar ik zie jouw gezicht. Als je omkijkt naar me geef ik je een bemoedigend knikje met een serieus gezicht.

Ik heb even nergens aandacht voor. Ik ben bezorgd om jou een beetje. Of bezorgd is misschien niet het juiste woord. Ik snap je onzekerheid en ik wil dat die snel achter de rug is voor jou. KNIEL VOOR ME en ik zak snel door mijn knieen ik buig mijn hoofd ik voel zijn vinger over mijn rug naar beneden gaan ik verwacht een enorme tik maar die komt niet in plaats daarvan moet ik opstaan en hem volgen terug naar me veilige bank waar ik beschamend plaats neem en een lachende sierra zie zitten.

Ik kom overeind, plaats mijn benen naast elkaar ongekruisd en ga op het puntje van de bank zitten. Ik kijk bewonderend toe hoe de Dom je op je knieen dwingt en om je heen loopt. Ik kijk op naar de Dom en vang zijn blik op. Ik geef hem met fijn geknepen en wantrouwende ogen een blik. Hij mag je niet kwetsen. Ik vind je aardig. Ik weet hoe kwetsbaar je nu bent. Hij grijnst mijn blik weg en ik zucht.

Ik laat me achterover vallen en blijf het spel gade slaan. Hij duwt je hoofd naar de grond. Hij is ruiger met je nu en kijkt mij aan. Ik kijk terug en zijn blik is alsof zijn houding verandert is nu door mijn toedoen.

Oh ik walg van hem nu. Ik vind hem niet aardig. Het is voor mij meteen duidelijk dat hij niet aan me hoeft te komen.

Ik kan geen greintje genegenheid meer voor hem voelen, maar daar gaat het niet om. Het gaat om jou. Zolang het voor jou goed voelt is het goed. Ik hoop alleen dat je het stopt, opstaat en wegloopt als je niet verder wilt met hem. Mijn mond valt open. Ik vlieg overeind en haast me naar je toe. Ik help je jouw kleding bij elkaar te graaien en met aankleden.

Ik kijk je aan met een gezicht van spijt. Ze zijn niet allemaal zo Hier was ik bang voor. Het was een blik in zijn ogen die mijn weerstand opwekte. Ik kan me niet onderdanig opstellen naar dat soort types. Ik kan er niks van accepteren. Ik wou dit niet Ik krabbel overiend van mijn geknielde positie en neem wat te drinken met je. Als je een traan weg pinkt en ik dat zie voel ik me verschrikkelijk. Er was eens een Dom die dit punt van zwakte in mijn misbruikt heeft.

Ik keek een sessie toe tussen Hem en zijn slavin. Ik had eerder die avond een opmerking gemaakt en zijn slavin kreeg daar de straf voor. Een keiharde klap vol op haar clit. Ik ben toen misselijk de kamer uit gerend en was zo overstuur. Ik heb een sterk gevoel van empathy. Ik kan er niks aan doen. Ik weet het en ik wou dit niet. Het warme water klettert over mijn rug heen, ik draai me om zodat mijn borstkas de stralen kan opvangen.

Ik zet het water nog wat harder en warmer. De druppels kletteren met grote kracht op de grond. Zo alles is netjes. Als ik tevreden ben over het resultaat besluit ik terug te gaan naar de zaal. Ik neem de lift en in de deuropening van de zaal laat ik eerst mijn ogen wennen aan het licht en neem ik de omgeving in me op. Ik pak de hand van J's pet en begeleid haar mee in de richting van Bart.

Hij heeft mijn interesse gewekt. Ik laat haar hand los en blijf stil staan op korte afstand van Bart. Ik sla mijn ogen neer en bloos een beetje. Ik kijk met een schuine neergeslagen blik naar J's pet. Ik weet het niet. Ik weet niet of jij dat ook voelt. Heel voorzichtig kijk ik op. Ik zie Bart nergens meer. De paniek slaat me om het hart. Waar is hij ineens? Hij stond daar net nog! Dat is het eerste wat moet gebeuren, daarom loop ik door en ga aan de bar zitten en kijk naar de vele subjes om me heen.

Het sfeertje moet nog wat verder aangewakkerd worden hier. Ik bestel een koud biertje en neem een flinke teug van het glas en ik voel het koude vocht door mijn slokdarm naar mijn maag stromen. Het geeft een heerlijk gevoel. Ik laat me door J's pet meevoeren en ineens zie ik waar ze heen gaat.

Ze plaatst me wat beduusd op de barkruk naast je. Ik zit wat ongemakkelijk en geniet van haar kusje op mijn wang. Ik sla mijn ogen neer en voel me zo schuldig. Ik kijk voorzichtig op en zie dat je me gewoon negeert.

Oh, daar kan ik niet zo goed tegen. Ik kijk J's pet met een hulpeloze blik aan. Ik weet wel waarom je zo doet. Ik laat me van de kruk glijden en pak je hand. Ik sla mijn ogen neer en zak op mijn knieen naast je neer je hand vasthoudend. Ik laat die los en streel je voeten die in nu andere schoenen zitten merk ik. Als een of andere kat kroel ik tegen je op. Alsjeblieft niet boos op me zijn. Ik kan er niet tegen als mensen boos op me zijn.

Ik kijk strak naar de dame tegenover me die je op de kruk naast me hebt gezet. Ik geef haar een korte knipoog en dan gaat mijn aandacht weer naar sierra die ineens mijn hand pakt en zich aan mijn voeten tegen me aanvleit. Mijn blik blijft gericht op de dame tegenover me. Ik kreun zachtjes als je me gebied dit nooit meer te doen. Ik kan dat niet beloven. Hoe moet ik dat beloven? Als ik bang word of me ongemakkelijk voel en denk dat er iets komt wat ik echt niet wil ga ik rennen.

Hoe kan ik dat niet doen? Ik kijk op naar J's pet en glimlach. Ik rol mijn jurkje op en buig me tussen je benen.

Met mijn wang streel ik langs je broekspijpen. Ik spreek de woorden niet uit. Waarom kan het me eigenlijk wat schelen? Wat trigger jij in mij? Ik snap het niet. WEn J's pet moet ook blijven. Ze is zo lief en aardig. Ik zie die knipoog tussen jullie en de blik die jullie onderling uitwisselen. Ik slaak inwendig een zuchtje van opluchting. J's pet voelt zich ook op haar gemak. Dat is ook een opluchting om op te merken. Ik blijf niet stil zitten en kruip met een opgerolt jurkje continue tussen je benen door.

De poten van de kruk zitten me regelmatig in de weg en ik kruip eroverheen, tussendoor. Ik kijk hoe je lichaam reageert. Ik zie het verlangen in je ogen als de pijnscheut door je hele lichaam heen gaat. Ik streel de flogger over de plek op je billen en laat een wat kortere felle tik erop volgen. Ik kijk intussen naar J's pet en knik dat ze naar me toe moet komen. Rustig blijf ik met langzame maar steeds intensere slagen je billen teisteren met mijn flogger. Ik zie J's pet opstaan en naar me toelopen.

Een korte maar indringende blik naar je zegt genoeg. Ik voel hoe J's pet's hand over mijn billen streelt.

Het deert me niet al ben ik geen Bi. Ik kan het tot op zekere hoogte wel aan. Ik zie J's pet voeten naast die van Bart.

Ik staak mijn gekrioel tussen de barpoten door en ga stil op mijn knietjes voor Bart zitten met mijn blik neergeslagen. Ik kijk rond en een enkeling staart ons schouwspel gade en is erg benieuwd wat er met J's pet gaat gebeuren. Ik knijp en trek tegelijk terwijl ik met mijn flogger tussendoor langs de zijkant van het lichaam van sierra ga. Ik ben verbaasd dat je het zo lekker lijkt te vinden dat Bart te tepels pijnigd. Ik vind dat helemaal niet fijn. Aan de andere kant wel opwindend.

Pijn wind op, maar fijn vinden doe ik het niet met mijn tepels. Ik heb dan de neiging om terug te trekken of achteruit te stappen. Ik beweeg mijn heup langs de strokenzweep en pak die onverwachts beet. Ik geef er een rukje aan en trek die bij Bart uit zijn handen. Met de zweep kruip ik verder over de vloer en cirkel op een iets grotere afstand om jullie heen nu.

Bart kan nu niet bij me om me beet te grijpen. Ik wil hem uitdagen tot meer. Ik voer de druk nog verder op en zorg dat de spanning nog ondragelijker wordt. Heeee wat is dat brutaal nest, die sierra zomaar mijn flogger uit mijn handen trekken. Ik trek j's mee aan haar beide tepels naar het midden van de zaal waar sierra uitdagend zit te kijken. Ik kijk om en zie hoe Bart je mee trekt achter mij aan. Even versnel ik en giechel.

Dan stop ik in het midden van de zal en kijk ik Bart uitdagend aan. Ik gooi de flogger opzij. Op handen en knieen blijf ik zitten en glimlach naar je. Er straalt even geen onderdanigheid van me af nu. Ik zit vol ondeugd en streken. Ik kijk triomfantelijk om me heen, Kijk mij eens hier met 2 subjes!! Ik geef een hardere ruk aan haar haar om haar te corrigeren.

Ik kreun als Bart mijn haren grijpt en hard trekt. Ik zit meteen stil. Ik breng mijn handen omhoog en leg ze beide op zijn ene hand waarmee hij mijn haren vast heeft in een poging mijn haren uit zijn greep te krijgen.

Hij trekt harder en ik kerm zachtjes. Meteen gaat mijn hand terug naar de wang van sierra en ik streel er kort overheen. Ik loop de zaal uit. Ik kijk verschrikt op als Bart je een klap in je gelaat geeft. Even deins ik weg bang dat hij hetzelfde bij mij wil doen, maar als hij streelt moet ik toch opgelucht adem halen. Ik kan best schrikachtig zijn soms. Ik kijk Bart aan als hij ons beide beveelt te volgen en weg loopt. Ik krabbel overeind, doe mijn jurkje goed en haast me samen met jou achter Bart aan al doe jij het rustiger aan lijkt.

Ik laat de lift naar de 3e etage gaan en loop rustig naar mijn kamer. Zonder 1 woord te zeggen open ik de deur en knik: Daar staat een PC. Ik ga snel naar binnen en kijk hoe Bart de deur achter ons sluit. Als hij ons gebied uit te kleden start ik al snel.

Ik hang mijn jurkje netjes over een stoel heen en kniel neer. Met een nieuwsgierige en indrukwekkende blik kijk ik rond. Ik kruip naar Bart toe en leg mijn hand op zijn voeten. Ik maak kermende geluidjes van onderdanigheid. Ik wil zo graag. Ik voel me best op mijn gemak bij hem.

Ik weet niet waarom. Ik voel me ook op mijn gemak bij J's pet. Ik kijk hoe J's pet zich uitkleed en nog lang niet klaar is.

Ze neemt haar tijd en kijkt me aan. Ik knik haar bemoedigend toe. Tegelijk gaan mijn handen strelend door sierra;s haar. Af en toe laat ik met een kneep in haar wang blijken dat ze alert moet blijven. Terwijl ik naar J's kijk laat ik met mijn vlakke hand een harde tik op haar billen neerslaan.

Ik geef nogmaals een harde tik erop en herhaal mijn streling. Ik buig me wat verder voorover en trek haar billen wat open met 1 hand en ik geef nogmaals een tik. Ik blijf J;s aankijken en knik nogmaals naar de computer op het bureau.

Ik schrik op als Bart me alerter maakt door in mijn wang te knijpen. Ik klaag piepend en kruip weg bij hem vandaan. Kermend, klagend moppergeluidjes komen uit mij. Ik wil geen kneepjes en klappen in mijn gezicht. Hoewel kneepjes is nog geen harde N. Dat kan nog, maar leuk vinden doe ik dat niet. Als Bart op mijn billen slaat en ze vervolgens liefdevol streelt zie ik J's achter de computer kruipen. Wat gaat ze doen? Ik krijg nog een klap en voel hoe Bart mijn billen uit elkaar trekt.

Ik kreun een beetje en zak door mijn voorhand heen dichter naar de grond. Ik begin te kroelen met de vloer. Het is zo fijn! Ik besluit om haar billen en benen nog verder te openen. Af en toe geef ik een tik met mijn vlakke hand totdat ik zie dat het rood wordt en warm begint aan te voelen. Ik blaas met mijn mond over haar billen heen en de lucht gaat ook langs haar dijen heen. Kijk eens hier wil ik zeggen. Dan wordt er aan de deur geklopt: In een sexy serveersters outfit kom ik de kamer binnen.

Voor mij uit duw ik een kar. Op de kar liggen allerlei fruitsoorten uitgestald. Als ik de kamer binnenkom , zie ik drie paar ogen die mij aankijken. Ik geniet van wat Bart met me doet en sluit mijn ogen. Ik voel de koude adem die hij over mijn billen heen plaast en krijg kippenvel oversal. Mijn tepels zetten uit en groeien groter. Dan hoor ik een klop op de deur en Bart die 'Binnen' roept. Een vrouw duwt een kar naar binnen met fruit. Ik kruip opzij zodat ze erbij kan en kijk bewonderend naar al het fruit.

Snoep doet me niks, maar fruit Ik kijk op naar Bart en J's die bij Bart is gekomen blijkbaar op zijn gebaar. Opnieuw begin ik over de vloer heen te kroelen. Ik heb nog niet genoeg. Nog lang niet genoeg. Het carpet is mijn beste vriend geworden.

J;s kan zien hoe ik de billen van sierra afwisselend vertroetel en pijnig. Voor j;s gebruik ik nog de flogger die ik ook met regelmaat op haar billen laat neerslaan.

Ik kijk naar de groet ogen van Jls als ik haar billen ook ver spreid. Ik vertelde mama niets over deze extra bijverdienste en gaf haar enkel het briefje van Zo kon ik toch nog wat sparen voor mijn nieuwe I-phone die ik wilde gaan kopen. Omdat ik uiteindelijk toch niet geslaagd was voor het herexamen vond mijn vader het beter dat ik nog maar een jaar als hulpje van de Fam. Van bergen bleef werken.

Joke had dit zo met mijn vader besproken en zou met mij naar verschillende beroepskeuze adviseurs gaan. Hopelijk zou ik dan voor het volgend schooljaar weten wat ik verder zou gaan studeren.

Ondertussen werd ik steeds vertrouwder met Joke en mocht ik ook al eens gebruik maken van haar laptop en internet aansluiting. Zo stuurde ik Marco een paar e-mailtjes in de hoop dat ik weer in contact met hem kon komen. Er kwam echter geen antwoord?? Ik begreep het niet en stuurde tenslotte ook een e-mail aan Clara om haar te vragen wat zij wist van Marco.

Zij stuurde wel een belangstellend berichtje terug maar er stond niks in over Marco. Vond wel dat haar berichtje op een vreemde manier stopte alsof er deel weg was. De komende dagen was ik heel stil en zat vol heimwee. Joke probeerde mij wat te troosten en op te beuren. Na het vrijen bleven we extra lang tegen en soms ook op elkaar liggen. Joke zei steeds dat ik Marco maar moest vergeten. Hij zou vast wel een andere vriend gevonden hebben. Als student in een grote stad had hij natuurlijk heel veel mogelijkheden.

Het duurde meer dan een week voordat ik weer mijn humeur terug had en probeerde het leven maar niet al te zwaar te nemen. Probeer maar te genieten van hetgeen dat wel bereikbaar is.

Ik deed het gemiddeld 2 tot 3 keer week met Joke behalve als haar man het weekend thuis was. Na een paar maanden ging Joke zelf een weekend naar het appartement in Italië waar Gerard verbleef voor zijn werk. Er was daar een bedrijfs feest en Joke moest mee omdat alle belangrijke mannen met hun dames waren uitgenodigd. Joke had er geen zin in maar werd gedwongen als ze tenminste elke maand nog geld op haar rekening wilde krijgen.

Ik bleef achter met Annemarie want Henk mocht ook mee op speciaal verzoek van zijn vader. Toen ik zaterdag morgen in de schuur het hout wilden gaan hakken voor de haard kwam ze op mij toelopen. Ze keek woest en liep hardop te schelden. Eerst zei ik nog, heey heey beetje rustig jij, ben je soms met het verkeerde been uit bed gestapt? Zij keek mij doordringend aan. Mag jij wel zeggen, viespeuk dat je bent.

Jij hebt je verkeerde been in haar gestopt. Waar ben jij mee bezig man? Welke jongen van jouw leeftijd doet zoiets. Een eenzame vrouw te pakken nemen die altijd trouw heeft willen zijn aan papa. Ik kreeg een rood hoofd en keek met schaamte naar de grond. Nu realiseerde ik me dat ik met open ogen in haar val gelopen was. Ik had het gelijk moeten ontkennen. Ik had me weer kwetsbaar opgesteld en nu kon ik niet meer terug.

Waarom was ik altijd zo stom in mijn optreden naar andere mensen. Zo vaak had ik mijn neus al gestoten. Annemarie vervolgde; Dus jij hebt met mama geneukt?

Ik dacht dat je homo was? Ik maakte me meer zorgen om Henk. Iedere keer als jij weer eens naakt ging zwemmen en met je stijve lul liep te paraderen. Zo probeerde je Henk te verleiden. Maar die is gelukkig verstandig genoeg en laat zich niet door jouw inpakken. Maar ondertussen greep je mama en als een geile bok stopte je, je stijve lul in haar kut en liet je dikke ballen leeglopen.

Ik hield maar even mijn mond dat leek mij veiliger. Hoe vaak heb je dat al gedaan? Weet je dat ik je kan aangeven bij de politie of nog erger ik ga je zieke moeder vertellen wat voor een geile flikker jij bent. Ze is van dezelfde leeftijd als mijn mama. Stel je voor dat Henk het met haar deed, wat zou jij voelen. Zij heeft toch al zoveel pijn en verdriet. Niet voor niets dat ze is gaan drinken. Als je zo'n kinderen hebt zou ik ook niet lang uithouden.

Ik wist dat ze blufte, maar voelde me toch heel rot bij de dingen die ze zei. Het woord motherfokker bleef door mijn hoofd gaan. Ik had het woord vaak gehoord maar er nooit iets bij bedacht.

Ik had het zelf ook wel eens geroepen als jongens handtastelijk werden. Maar nu klonk het anders en met het beeld van joke voor ogen schaamde ik me heel erg. Je hoeft je nu niet meer te schamen zei Annemarie. Je bent gewoon een geile bok die alles en iedereen neukt as ie de kans krijgt. Heb je eigenlijk wel een condoom gebruikt. Mama gebruikt geen pil want daar is ze allergisch voor. Stomkop zei ik zachtjes tegen mijzelf, niet antwoorden. Ze wil je verder uit de tent lokken. Maar zou ze gelijk hebben?

Mijn mama werd toch ook nog ongesteld als was het dan zeer onregelmatig vanwege haar drankprobleem en de pillen die ze slikte. Nu geen tijd om te denken. Ik sta hier in mijn blote kont en Annemarie ging maar door.

Ik wil wel een deal met je maken as je dan toch zo graag wil neuken. Het blijft een geheim tussen ons maar dan moet je vandaag wel precies doen wat ik van je wil. Dit hout kom je dan morgen maar in je eigen tijd kappen.

Ik keek haar vragend aan. Ik wil dat je je nu helemaal uitkleed hier voor mij zodat ik zelf kan zien hoe geil jij bent. Opschieten want ik wil nog wel wat meer beleven vandaag. Met tegenzin volgde ik haar bevelen op en begon me langzaam te ontkleden. Toen ik enkel mijn onderbroek nog aan had gebood ze mij naar het voormalige paarden verblijf te gaan.

Er waren al lang geen paarden meer maar alle getuig en onderdelen lagen daar nog of hingen aan de wand. Er lagen ook nog en paar balen hooi. Ze zei; vind jezelf ook niet dat je straf verdiend hebt. Kijk om je heen en je kan zien hoe de hengsten hier voorheen getemd werden.

Ga daar in die box staan dan kan ik je armen vastgespen aan de railing. Kom op buk je voorover zodat ik de riemen kan bevestigen. Behendig bond ze me vast in de paarden box. Ze nam een van de riemen van het paardenstel en legde de platte kant op mijn billen. Ok nouw wil ik wel eens zien of je een echte dekhengst bent. Mama zei me laatst dat ze dacht, dat jij dat misschien ook wel in je hebt. Ze tikte een paar keer voorzichtig op mijn billen. Jij bent zeker geen doetje dus je kan wel wat hebben lijkt me zo.

Ik wil graag je grenzen kennen Schreeuw maar als het pijn doet anders ga ik gewoon door. Ze deed miijn werkhandschoenen aan sloeg een paar keer stevig door. Ik voelde hoe mijn huid vurig werd. Maar ik gaf geen kik. Je wil je groot houden hè, Johnan, stoere bink, maar je bent er nog niet vanaf.

Eens kijken naar het resultaat. Ze trok mijn onderbroek naar beneden en voelde met haar blote hand de warmte van de rode plekken.

Die billen van jouw werken wel als rubber bumpers. Maar je gaat zo toch wel huilen. Met nog meer agressie sloeg ze op mijn blote billen en de klappen weerkaatsen in de holle ruimte van de schuur. Het was zeker buiten ook te horen. De pijn werd erger met elke slag en het duurde niet lang of ik schreeuwde het uit.

Ok zei ze genoeg straf voor vandaag. Maar als je mijn moeder blijft lastig vallen gaan er meer en erger straffen volgen, dat kan ik je nu al zeggen. Dus beloof me dat je het niet weer doet. Ze maakte me los en keen me recht in mijn ogen. Nouw kom op Johnan. Zeg dat je er heel veel spijt van hebt en beloof me dat je het nooit weer doet. Toen ik aarzelde hief ze de riem nog een keer dreigend in de lucht.

Ok ik beloof het en herhaalde zachtjes wat ze voorgezegd had. Goed ik accepteer het maar je bent nog niet van mij af. Ik wil zelf ook ondervinden hoe je mama hebt verkracht. Want zo kan ik het toch wel noemen. Je hebt haar brutaal genomen. Maar laat maar eens zien wat je in huis hebt. Kom hier in het licht staan dan kan ik jouw geval eens goed bekijken.

Ze duwde mij richting openstaande deur en toen het zonlicht op mijn lijf scheen, ging ze haar knieën voor mij en nam mijn slappe in haar mond. Ze had duidelijk ervaring met dit soort werk en het duurde niet lang of ik kreeg een heuse stijven.

Ok mmmm werkt prima hier vanonder. FF voelen wat je in je zak hebt zitten. Ze greep mijn ballen en kneden ze flink over elkaar heen. Nouw die kunnen nog wel wat groter worden. Eens kijken wat we daarmee kunnen. Ze stond op en pakte een los hangend stro touw van de balk. Behendig knoopte ze het touw om mijn zak en trok het strak aan. Draaide het losse einden er nog een aantal keren omheen zodat mijn ballen strak gespannen stonden.

Zo nu wil ik zien wat voor zaad je hebt. Ze begon me opnieuw te pijpen en gebood me haar te waarschuwen as ik ging komen. Zuigen en aftrekken wisselde ze met elkaar af en ik al gauw riep ik dat ik ging komen.

Ze hield haar mond open en rok nog een paar stevig aan mijn lul terwijl ze met haat andere hand mijn super harde ballen masseerde. Toen spoot ik met volle kracht 5 of 6 dikke stralen in haar wijd openstaande mond. Haar ogen rolde door hun kassen en ze probeerde zoveel mogelijk te slikken. Het sperma liep over haar kin en een deel liep nog langs mijn lul. Ze likte en schrapte alles af en probeerde tot de laatste druppel te genieten.

Mmm, mmm, jammie jammie, Johnan wat een lekker sap heb jij. Lekker romig en geen sliertjes erin. Mmmmm heerlijk vind ik dat, jong zaad. Smaakt veel zoeter dan bij andere jongens. Zo en nu wil ik met je neuken. Ga jij daar met je rug op die hooibaal liggen. Zo kan ik niet weer een stijven krijgen.

Annemarie keek erna en zag hoe mijn ballen blauw aangelopen waren. Ze haalde het touw los en schudden een paar keer aan mijn zak. Maak je maar geen zorgen zei ze, zal zo wel weer bijtrekken. Ze begon zich uit te kleden. Haar zware tieten rolde uit haar bh toen ze mij vroeg die van achter los te maken.

Nu had ze enkel nog haar zwarte string aan die bijna onzichtbaar was door de vetrollen die er overheen hingen. Ze stapte over mij heen en liet haar lange tepels over mijn gezicht schuiven. Ze liet zich voorover vallen zodat mijn hoofd tussen haar borsten klemde. Ik kreeg geen lucht meer en probeerde haar van mij af te duwen. Het lukte me niet. Pas op het laatste moment trok ze zich op en kreeg ik weer lucht. Waarom doe je dat schreeuwde ik. Ik wil je gewoon testen. Kijken wat je kan hebben.

Als je mijn slaaf wil worden moet je toch wat kunnen hebben. Ik houw niet van doetjes. Die kleine jongens die gelijk gaan huilen als ik ze vastpak. Je mag ff op mijn tepels zuigen. Ze duwde gelijk een tepel in mijn open mond waarmee ik nog naar lucht stond te happen. Ze gebood mij erop te zuigen zodat haar tepel hard werd. Jij maakt mij tepels hard dan ik lul opstijven.

Ze draaide zich om en boog zich helemaal voorover. Ze pakte mijn slappe piemel in haar mond en ondertussen drukte ze haar billen in mijn richting. Daarna drukte ze haar onderlichaam op zodat haar kut ter hoogte van mijn mond kwam. Kom op Johnan jij ook likken, zuig aan mijn klit.

Ze keek onder zich door en liet toen haar kut op mijn mond zakken. Haar klit stak ver naar buiten en ik kon niet anders dan mijn mond openen om wederom niet te stikken tussen haar benen. Er kwam veel vocht uit haar poes en het smaakte niet slecht. Misschien een erfelijke eigenschap. Met haar behendige tong en vlugge vingers kreeg ze mijn lul weer snel in positie.

Zelfs als ik het niet wil krijg ik toch een stijven. Hetzelfde gevoel als op school na de gymles. Altijd stond ik daar met een dikke lul en een rooie kop te kijken. Je kon je niet verstoppen en iedereen zag het. Marco had me nog geadviseerd en gezegd, "jong je moet je voor de les ff aftrekken dan heb je daar geen last meer van". Terwijl ik zo dacht werd mijn pik nog harder ondanks dat ik me concentreerde op het zuigen van haar klit.

Annemarie werd steeds wilder en begon te schokken. Ze stond op en draaide zich weer om. Ze bracht haar kut recht boven mijn lul en wilde zich langzaam laten zakken. Plotseling ging haar telefoon af. Potverdomme riep ze wie kan dat nu weer zijn.

Net op dit moment. Ze liet zich snel nog ff zakken zodat ze mijn lul in grote kut voelde glijden. Toen liep ze naar haar kleren om haar phone op te nemen. Haar vriendin Angela was aan de lijn. Ze was blijkbaar vergeten dat die vandaag langs wilde komen en was haar aan het zoeken. Blijf jij daar liggen gebood ze dan probeer ik haar zo snel mogelijk weg te werken. Ze kleden zich vlug aan en liep de schuur uit. Ik voelde me moe en liet me ontspannen.

Nadat ik hun luidruchtige begroeting in de verte hoorde verstomde het geluid. De tijd verstreek langzaam zonder dat er iets gebeurde. Ik voelde het fris worden en besloot mijn kleren weer aan te doen en toch alvast te beginnen met de klus die ik me voor vandaag had voorgenomen.

Ik werkte stug door en durfde niet naar buiten te gaan ondanks dat het al middag was en ik ontzettend honger had. Ik gebruikte de waterkraan in de schuur om af en toe te drinken.

Angela kwam wel vaker op bezoek en ik hoopte vurig dat ze niet samen zouden komen. Angela gedroeg zich altijd erg verwaand en zag me niet staan. Ze heeft me vaak gekwetst met haar gemene opmerkingen. Gelukkig kwamen ze allebei niet meer terug en toen ik klaar was met mijn werk ben ik naar huis gegaan. De volgende maandag ging ik met lood in mijn schoenen naar de familie van Bergen. Ik melde me bij Joke en wachtte op de opdracht voor de dag. Ze was kortaf en gebood me verder te gaan met het opruimen van de schuur en het betegelen van het hoofd gedeelte.

Nu was alles zand i. Annemarie en Henkie waren naar school. Rond elf uur riep Joke voor de koffie. Met een zwaar gemoed ging ik aan de keuken tafel zitten. Joke zag het en vroeg wat ik had. Waarom kijk je zo droevig? Ik durfde niet goed opkijken en wist ook niet hoe ik erover moest beginnen.

Maar ze had toch eerder gezegd dat ik met mijn problemen altijd bij haar mocht komen. Na verder aandringen van Joke begon ik erover en met wat omwegen kwam het hoge woord eruit. Ik zag hoe ze zich stond op te winden en steeds kwaaier kijken. Johnan zei ze, wat ben jij een ongelofelijke stomkop. Wat een mietje ben je. Kijk eens naar je zelf, een man van bijna 1 meter negentig, gespierd tot en met en jij, jij laat je gebruiken door een meisje van amper Ik geef toe , niet op haar mondje gevallen maar waarom in godsnaam ben je niet weggelopen?

Ik dacht dat wij het samen goed hadden, dat je al je lusten met mij mocht delen. Nu ben ik een weekend weg en ga je gelijk mijn eigen dochter dekken.

Mijn bloedeigen dochter, hoe haal je het in je hoofd. Ondankbare vlerk dat je bent. Ik bedoel als je het niet wilde was je toch niet ingegaan op haar advances? Nee je hebt het potverdomme zelf uitgelokt met je sensuele gekonkel. Altijd die geile uitstraling op je gezicht. Ga weg ik wil je niet meer zien.

Even begon ze te huilen, toen herstelde ze zich en begon te vloeken en te tieren en gooide me het huis uit. Ik ging terug naar de schuur en begon te piekeren. Wat is het hier toch allemaal ingewikkeld. Ik snap er niks van. Steeds wordt alles weer anders uitgelegd als ik bedoeld had. Het klopt nooit wat ze zeggen. Alles wordt verdraaid en altijd is het weer mijn schuld als het verkeerd loopt.

Wat zou ik me nog druk maken over wat zij van mij denken of vinden. Ik liep naar buiten en voelde de warme zonnen stralen op mijn gezicht. Ik kleedde me uit en dook het zwembad in.

Ik zwom 50 baantjes zonder ophouden. Ik bleef nog even nahijgen in het water en bezorgde mijzelf een stijve. Toen ie goed hard was ging uit het water en ging op de meest zichtbare plaats op het gazon liggen.

Het was 3 uur dus de kinderen waren weer thuis van school. Zo nu kunnen ze me zien zoals ze het altijd willen. Annemarie zal zo wel bij mij staan. Henkie op de uitkijk zoals hij altijd doet. Met mijn paal recht omhoog lag ik uitgestrekt op het gazon. Maar er gebeurde niets. Geen enkele beweging vanuit het huis.

Zelfs Henkie stond niet te gluren. De zon scheen in mijn ogen en ik voelde mijn oogleden zwaar worden. Zonder dat ik er erg in had viel ik in slaap. Ik weet niet hoe lang ik gelegen heb maar ik werd wakker van jeuk aan mijn ballen. Ik wreef er wat over en keek naar mijn hand. Ik sprong meteen op en zag dat ik onder de mieren zat. Ze kropen over mijn piemel en beten me overal waar ze zaten. Ik stond onder de rooie bultjes.

Ik probeerde ze weg te wrijven maar er kwamen er steeds weer nieuwe. Toen dook ik het water in zodat ik ze kon verzuipen. Toen ik eruit kwam waren ze weggespoeld maar mijn piemel en alles waren helemaal opgezwollen en het jeukte als de pest.

Ik kleedde me aan en liep zo snel ik kon naar huis. Ik zocht naar zalf maar kon niks vinden. Een oud potje met uierzalf zag ik met een datum erop uit de tijd dat ik nog bij mama aan de borst hing. Ik liep naar mama die gelukkig redelijk fris uitzag en vroeg haar wat te doen. Ga maar naar de dokter zei ze. Het lijkt of je allergisch bent voor mieren beten. Zonder afspraak fietste ik naar de huisarts en hoopte dat hij nog aanwezig was.

Gelukkig liepen de laatste patiënten naar buiten en mocht ik na wat aandringen nog naar binnen. Het was al een wat oudere heer. Zo,zo ben jij niet die Johnan, het nieuwe sloofje van de fam. Ik had nu geen zin om alles uit te leggen en pakte nog een opzichtig naar mijn kruis om de jeuk weg te wrijven. Nu laat maar eens kijken wat je hebt. Ik kleedde me snel uit en liet mijn dikke opgezwollen lid zien.

Ook mijn zak was helemaal opgezet en zeker twee keer zo groot als normaal. Hij keek er indringend naar en mompelde wat onbegrijpelijke potjes Latijn. Scrotum tumides, testiculos perfectum et penis colossicotera. Hoef zeker niet te vragen hoe die mieren daar terecht komen. Je was zeker met je werk bezig toen het gebeurde. Ik keek hem vragend aan en vroeg wat hij bedoelde. Ja zei hij in dit dorp zijn er geen geheimen. Er wordt gezegd, vooral door de vrouwen die ik hier vaak in de wachtkamer heb, dat jij de nieuwe "dekhengst" bij de fam.

Je schijnt een super libido te hebben en dekt daar alles en iedereen. Misschien is dat je werk daar en krijg je er ook nog geld voor. Maar ik heb eigenlijk een beter voorstel voor jouw. Waarom wordt je geen zaaddonor. Dan kan je veel meer ongelukkige vrouwen helpen. Er is een groot tekort aan donoren en hoewel het eigenlijk niet mag en je 18 jaar of ouder moet zijn, wil ik je er wel voor betalen.

Ik geef je 10 euro per kwakje, zeg maar 2 euro per cc en je kan het gewoon hier doen. Je hoeft er niet voor naar een kliniek of zo. Maar ik moet natuurlijk wel eerst je zaad onderzoeken om te zien of de kwaliteit goed is of je verder niks onder de leden hebt, afgezien van deze mierenpest.

Hier heb je wat zalf om de pijn te verdoven. Het ziet er nu nogal pijnlijk uit maar bij het volgende consult wil ik je testikels nog eens uitgebreid onderzoeken. Kom over een week terug dan zal Angela, mijn assistente, een zaadmonster bij je afnemen. Na de test en de uitslag kunnen we dan afspreken over de verdere gang van zaken. Maar gezien jouw leeftijd en conditie verwacht ik gewoon super viriel sperma te zien.

Ok tijd is om, ik zal je geen rekening sturen maar dan moet je volgende week wel meewerken. En nogmaals niet masturberen want ik wil een rijp monster hebben.

Nouw prettige dag verder. Zonder dat ik nog kon reageren stuurde hij mij weg en sloot de praktijk af. Thuis gekomen heb ik meteen de zalf gebruikt en gelukkig werkte het direct. Na drie dagen was alles weer normaal. Alleen een hele week niet masturberen kon ik niet opbrengen. Normaal deed ik het elke morgen en meestal ook savons nog een keer als ik die dag niet had hoeven dekken.

Maar Joke had me de hele week al genegeerd en gaf me zoveel werk dat er geen tijd voor mezelf overbleef. Ondanks het mooie weer was ze niet gaan zwemmen. Het leek wel of ze, zich niet meer aan mij durfde tonen.

Ik zelf had me voorgenomen me verder niet meer te generen voor mijzelf. Ik maakte er geen probleem meer van om naakt te zwemmen. Of ik wel of niet een stijven kreeg het interesseerde me niet meer.

Laat ze maar kijken dacht ik, Dit is toch wat ze willen zien. Ook in onze kleine vakantiewoning deed ik niet meer moeilijk met handdoeken en zo, als ik me wilde douche.

De gordijnen van het stapelbed waar ik moest slapen deed ik niet meer dicht. Frisse lucht wilde ik hebben. Ze had nog wel een keer gezegd "ik vind het niet erg als je met je pik speelt, dat doen alle jongens, maar ik zou het wel op prijs stellen als je het voor jezelf hield'. Mag jij wel zeggen sprak ik haar brutaal tegen. Enkele dagen later heb ik dan toch nog mijn excuses aangeboden. Vrijdag moest ik voor controle terug naar de huisarts.

Angela had gebeld naar de fam. Van Bergen en via Annemarie doorgegeven dat ik tegen het eind van het spreekuur om 5 uur s'middags moest komen. Annemarie heeft me hard staan uitlachen toen ik moest opbiechten waarom ik naar de huisarts moest.

Ik vind het wel een verdiende straf voor jouw. Jammer dat ik dat gemist heb. Ook jammer dat je deze week niet met je lul mag spelen. Ik heb nog altijd wat tegoed van jouw. Dat weet je toch nog wel hoop ik?

Heey Johnan als je straks terug bent moet je me ff komen vertellen hoe het gegaan is. Houw je aan je afspraak anders krijg je nog weer met de riem lachte ze gemeen. Toen ik die middag bij de huisarts kwam was ik meteen aan de beurt en moest ik me gelijk ook helemaal uitkleden.

Kijk de zalf heeft goed gewerkt zei ik als een soort compliment naar de dokter De dokter liep om mij heen en bekeek en betasten me van alle kanten. Inderdaad alles weer normaal. Heb je nog gemasturbeerd de afgelopen dagen? Nee zie ik met een rood hoofd. De dokter keek mij vragend aan. Het zal wel, maar ik heb al wat meer ervaring met jullie soort jongens. Afin als het maar niet te vaak is geweest. Ik zie dat je ook billenkoek hebt gehad. Er staan nog altijd striemen op je billen. Dat moet je niet meer toelaten Johnan.

Ik wil dat je zaakje ongeschonden blijft, het zou toch jammer zijn als ze misslaan en je testikels raken. Hij vroeg mij op de onderzoek tafel te gaan liggen zodat hij mijn ballen kon onderzoeken. Ik moest blazen op mijn arm zodat hij de reactie kon zien. Hij pakte mijn ballen en kneedde ze langdurig tussen zijn vingers.

Zoals ik al verwachtte, testiculos perfectum. Maar mogelijk Testosterone insufficiens. Is geen ziekte zei hij kalmerend maar betekent dat je wel geschikt maar een beetje extra testosteron zou je nog beter maken als sperma donor. Ok onderzoek is klaar je kan naar Angela. Toen ik de assistente kamer binnen was moest ik nog even wachten en hoorde ik ze beide nog druk overleggen.

Ook dat ze een goede zaak hadden en een goede deal zouden kunnen sluiten met Von Frauenhoven kliniek. Voor wat extra productie zal ik hem wat preparaten voorschrijven.

Toen Angela binnenkwam had ze een foto toestel in de aanslag en gebood mij in verschillende standen te gaan staan zodat ze mijn van alle zijden kon vastleggen. Ze gaf uitleg en zei dat het wel anoniem bleef maar dat het van belang was dat de toekomstige cliënten vooraf konden zien hoe de donor er uitziet en dat hij zoveel mogelijk op de zorgvader lijkt. Maar sommige vrouwen willen ook dat de donor er goed uitziet zodat ze leuke en knappen kinderen krijgen.

En ook voor jouw is het natuurlijk goed als er veel aftrek is. Veel vraag betekent ook veel sperma en daar worden we hier allemaal beter van lachte ze breeduit. Goed ik ga nu de vacuum pomp starten en dan denk ik dat we snel het eerste monster binnen hebben.

Er stond een kastje op de tafel met een paar slangen en een soort glazen maatbekertje. Er zaten 2 tuitjes aan waar ze de slangen op kon aansluiten. Toen nam een stalen kolf met daarin een zacht rubberen voering.

Ok leg je hier op de tafel dan gaat het feest beginnen. Ze starten de pomp die gelijk behoorlijk hard ging brommen. Beetje raar geluid maakt ie, zei ze nog. Maar zonder verder na te kijken nam ze de kolf en ging richting mijn nog slappe pik.

Nouw die wordt zo wel stijf lachte ze nog, maak je maar geen zorgen. Ze drukte de kolf op mijn pik die gelijk naar binnen werd geslurpt.

Hetzelfde geluid en gevoel dat ik heel vroeger had beleefd toen mijn zusjes mijn piemeltje in de stofzuiger slang hadden gezogen terwijl deze op volle kracht stond te zuigen. En verdomme ook nu voelde ik weer die ontzettende pijn en zag ik hoe zelfs mijn ballen mee naar binnen werden getrokken. Het apparaat begon te loeien en Ik schreeuwde het uit. Meteen vloog de deur open en kwam de dokter binnen die gelijk de stekker uit het contact trok. Verdomme Angela, stomme trut, wat doe je, kan ik nouw niks aan jouw overlaten.

Je moet hem eerste in de laagste stand zetten en daarna heel langzaam opvoeren als de jongen daar aan toe is. Haal ff wat te drinken voor Johnan en zorg dat hij kan kalmeren. Dit is een buitenkans en jij hebt het al bijna verprutst voordat we het eerste monster binnen hebben.

De dokter keek naar machine en draaide aan wat knoppen. Vervolgens probeerde hij deze opnieuw te starten maar er gebeurde niks. Domme, gromde hij zachtjes, zul je net zien dat ie nu stuk is. Hij liep alles nog eens na maar wat hij ook probeerde de pomp gaf geen kik meer.

Toen ik wat gedronken had en de pijn was weggeëbd keek ik ook eens naar het apparaat. Ik wil me er niet mee bemoeien zei ik eerst maar het lijkt erop dat er geen olie inzit. Ja, zei ik, de meeste pompen moeten een beetje smering hebben anders lopen ze vast.

Kijk hier is een reservoirtje. Er staat "oil" op. Verrek ja zei de dokter, dat is me nooit opgevallen we hebben dit apparaat nog niet zo lang. Kijk eens in die doos Angela, daar zitten nog wat reserve kolven en verschillende maten in. Ze keken in de doos en zagen tot hun geluk dat er ook een flesje met olie inzat. Ze vulde het reservoirtje bij en deden een nieuwe startpoging maar zonder succes. Ik denk dat de pomp vastgelopen is dus moet ie eerst gerepareerd worden. Ik heb ook al van Mevrouw van Bergen gehoord dat jij handig bent met pompen.

Zou jij er eens naar willen kijken. Dan kan je hem ook eerst zelf uitproberen lachte hij geheimzinnig. Voor vandaag dan maar de ouderwetse handjob. Ik laat jullie ff alleen dan zie ik je zo weer in mijn spreekkamer.

We hebben hier geen video's en boekjes zoals in de kliniek maar ik neem aan dat Angela, je wel kan opbeuren. Tenslotte heeft ze ook iets goed te maken. Kijk maar wat je doet maar zorg dat het goed komt. Angela keek eerst wat hulpeloos om zich heen maar begon zich toen van haar bovenkleding te ontdoen.

Ondanks dat haar gezicht me helemaal niet aanstond had ze een mooi bijna volmaakt lichaam. Toen ze enkel nog haar bh en rode string aanhad stopte ze. Nouw meer kan en wil ik je niet bieden. Als mijn vriend dit te weten komt slaat hij me lam. Alleen kijken en niet aankomen. Ze nam een nieuw schoon glazen potje waar ik mijn kwakje zo dadelijk in moest doen. Ze deed plastic handschoenen aan en hield het potje voor mijn buik.

Je mag beginnen zei ze. Ik was totaal niet geil dus dit kon nog wel eens lang gaan duren. Ze zag dat ik hem niet stijf kreeg dus voelde zich gedwongen wat extra hulp te bieden.

Ze pakte me piemel tussen duim en wijsvinger een trok er zachtjes aan. Het had niet veel effect. Angela ,die wist dat de dokter veel ervaring had en wist wat hier gebeurde, boog zich met tegenzin voorover en likte voorzichtig met haar tong aan mijn eikel.

Meteen veegde ze haar mond af met een steriel doekje en gebruikte dit vervolgens om mijn piemel schoon te vegen. Vervolgens naam ze langzaam mijn lid in haar mond en begon te pijpen. Eerst heel voorzichtig en toen ze enig effect had werd ze langzaam enthousiaster. Ze draaide uitdagend met haar kont en duwde haar borsten boven in haar bh zodat de tepels bijna zichtbaar waren.

Ze had echt wel lekkere billen en ik voelde aandrang om ze te betasten. Eerst wilde ik geruststellen mijn arm om haar heen slaan maar die weerde ze meteen af. Blijf met je poten van mij af zei ze brutaal. Het is al erg genoeg dat ik dit moet doen.

Ik hield me verder stil en zag hoe Angela alle zeilen bijzetten om hem stijf te krijgen. Na 10 minuten hard werken was ie enigszins stijf maar dan had je het ook gehad. Ze keek me aan en zei. Nouw zou je zelf ook niet eens wat doen? Je denkt toch niet dat ik dit de hele avond volhoud. Ik dacht dat jij wel wat meer kon. Volgens Annemarie heb je anders ook niet zoveel tijd nodig.

Zelf had ik ook niet veel vertrouwen in de handelingen van Angela en begon dus maar zelf wat te fantaseren terwijl ik mezelf aftrok. Ik sloot me ogen zodat ik me kon concentreren. Angela hield het glaasje onder mijn eikel met het idee dat ik zo wel klaar zou komen. Ik nam mijn beproefde fantasie en dacht aan Marco in zijn roze onderbroek. Het werkte ook deze keer en ik voelde hoe mijn lul nu echt hard werd. Ik had mijn ogen dicht en zag niet hoe Angela met haar potje recht voor mij was gaan zitten op een laag krukje.

Ik was zeker al 10 minuten aan het trekken toen ik voelde dat mijn ballen optrokken en ik subiet ging spuiten. Om het moment niet te verliezen ging ik sneller en harder trekken. Ik voelde het komen en begon te kreunen. Angela zat geconcentreerd voor me en hield het potje recht onder mijn eikel waar alreeds een aantal druppels voorvocht af drupte.

Toen kwam ik met een zware grommend geluid klaar. Ik spoot mijn zaad met kracht naar voren, over het potje heen precies in het gezicht van Angela. Ze gaf een luide gil en sprong op.

Nog voordat ze het liet vallen pakte ik het potje en kon nog net de laatste druppels opvangen. Alweer was de dokter direct aanwezig om te zien wat nu weer mis was. Niet aankomen schreeuwde hij tegen Angela. Houw je handen omlaag.

Hij nam een spatel en probeerde zoveel mogelijk sperma van haar gezicht te halen en deponeerde dat alsnog in het potje. Meisje, meisje zei de dokter wat ben je toch een verschrikkelijke Oen. Wat leren jullie tegenwoordig nog op die verpleging opleiding.

Ze sputterde tegen en zei; maar vorige week bij meneer van Beek ging het wel zo. Ja, ja zei de dokter een man van bijna Die is blij als er überhaupt nog wat uitkomt.

En dat is al niet veel. Het meeste is ook nog "Simunalem" dus kan ik weggooien. Nee als Johnan doorgaat en dat hoop ik toch, hoeft Van beek niet meer te komen. Ga je maar wassen ik handel het hier verder wel af met Johnan. Angela liep de kamer uit draaide zich nog een keer om naar mij met de woorden. Schelden liep ze naar de douche. De dokter probeerde alles te sussen. Trek het je maar niet aan. Ze is nog onervaren. Als jij die pomp weer aan de praat krijgt kan je het volgende keer ook zonder haar doen.

Er hoeft eigenlijk alleen iemand bij te zijn om zeker te stellen dat er niet geknoeid wordt en we zeker weten dat het jouw sperma is. Goed kleed je maar aan. Ik zal het verder onderzoeken en meld je over 3 dagen zelfde tijd. Voor nu is het eigenlijk maar een halve Stilla dus hier heb je alvast 5 Euro. O ja en neem deze hormoon preparaten. Elke avond voor het slapen een tablet. Ik nam afscheid met de pomp onder mijn arm en fietste zo snel ik kon naar huis.

De volgende dage waren relatief rustig. Mevrouw was niet meer zo af snauwerig maar toonde verder geen interesse naar mij. Haar wulpse houding die ze voorheen vaak aannam was er niet meer. Ook haar kleding was bedekter. Geen strakke broekjes meer. Ze vroeg me verder te gaan met het herinrichten van de schuur. Ze wilde er een soort party ruimte van maken.

Dan konden de kinderen hier hun fuiven organiseren en werd niet haar hele woonkamer steeds overhoop gehaald. Ze wilde meer rust in huis. Annemarie had een heuse bar geregeld en die moest ik gaan installeren. Ik miste zo wel de extra vergoedingen en kon niet verder sparen voor mijn I-phone. Hopelijk zou het gecompenseerd worden door het toekomstige donorschap.

Ik weet niet of het daarmee te maken had maar na het innemen van de hormoon preparaten voelde ik nog vaker aandrang. Ik had steeds weer opnieuw een stijve en ging me steeds meer trekken. Meerdere keren per dag. Woensdag middag kwam Annemarie kijken hoe ik vorderde. Nouw Johnan dat begint er al aardig uit te zien. Je weet dat de voormalige paardenverblijven in dezelfde staat moeten blijven? Als papa weer thuis komt wonen nemen we weer een echt paard.

We hadden hier vroeger een echte Friese hengst staan. Wooh dat was een mooi paard. Mooie glanzende zwarte vacht, mooi opgeheven hoofd. En dan die ballen die zo'n paard heeft. Misschien raar dat ik het zeg maar ik keek daar altijd graag naar.

Soms als ie goed vast stond probeerde ik die aan te raken. Dan ging ie sneller ademen en schoof zijn penis naar buiten. Dat was nog een eens een ding. Zeker een halve meter wel. En als ik doorging met het aaien van zijn ballen dan werd ie zo hard dat ie onder tegen zijn buik opsloeg. Soms kwamen er boeren met merries op het erf. Die moesten dan gedekt worden door Heino.

Dat was super geil om te zien. Hoe zo'n hengst die paal in die merrie steekt. Zo in een keer. Geen voorspel of andere poespas. In een keer erin. Een paar keer schuiven en klaar is kees. Papa wilde niet dat ik zo dichtbij ging staan, maar ik wilde het gewoon goed zien Zelf ben ik ook een keer zolang doorgegaan met het masseren van zijn ballen en penis dat ie ook klaar kwam. Wooh wat daar uit komt dat wil je niet weten.

Echt ik schat meer dan een halve liter. Het flitste door mijn hoofd; Euro voor een paarden kwakje?? Papa heeft dit nog overwogen maar vanwege zijn nieuwe baan heeft hij toch besloten het paard te verkopen.

...

Tantra massage almelo dikke lul in kut

Hij slaapt in dit kasteel? Ik kijk rond naar de luikjes en sta dan op. Ik knoop mijn jurk netjes dicht en loop verdwaast terug naar beneden. Ik neem een drankje aan van mijn beste vriendin die dat aanrijkt en me vraagt waar ik was al die tijd.

Ik weet niet wat ik zeggen moet. Ik kijk op de klok. Het lijkt een eeuwigheid te duren tot de klok op Ik klop niet aan. Ik neem een stapje terug en leun met mijn rug tegen de muur. In godsnaam wat doe ik hier? Waar ben ik mee bezig? Kruipen achter een paar voeten aan? Een stemmetje in mijn hoofd fluitert me dat ik niet spoor. Een ander stemmetje verteld me dat ik nou eenmaal zo ontspoort geboren ben en het beter accepteren kan. Ik kijk weer op naar de deur.

Voorzichtig neem ik de stap en klop 2x heel zachtjes. Ik loop ernaar toe en kijk door het oogje heen en zie je nerveus en onzeker staan. Met een korte zwaai open ik de deur. Ik knik zwijgend dat je binnen moet komen en ik sluit de deur achter je. Daar is je plaats zeg ik op een rustige maar dwingende toon maar eerst toon je me respect!!! Ik kijk je aan als je de deur opent en luister naar je woorden.

Je hebt de deur nog niet dicht of ik heb me omgedraaid. Dit was inderdaad geen goed idee. De achterkant van het bed is mijn plaats? Ik doe niet aan roleplay. Ik ben geen hond. En ik moet eerst respect tonen? Wat heb ik daarstraks dan gedaan? Nu voelt het niet goed. Dit voelt nu heel fout Neeeeeeeee alsjeblieft haak in. Dat is juist leuk om dit met meerderen te schrijven!

Ik had al heel bewust mijn verhaal gestart met mijzelf en een beste vriendin. Ik heb geen idee wanneer Bart er weer is ooit en het verder kan zo, maar voorlopig heb ik rechtsomkeerd gemaakt hahahaha. Ik kan de draad oppakken bij mijn beste vriendin die nog ergens anders in het kasteel is of zelf beneden aankomen whatever.

Dat hangt er juist een beetje vanaf wie er mee schrijft, so please please please do. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dan word het alleen leuker en een beter verhaal: Ik loop over de gang en hoor vanachter de deur een vrouw huilen met lange uithalen. Dat klinkt niet goed en ik besluit in te grijpen. Kloppen en bonzen op de deur werkt niet, dan maar intrappen. Ajjjj, die deur is sterker dan ik dacht, met mijn hele gewicht lukt het toch de deur te ontzetten, tot schrik van de man in de kamer.

Nou ben ik niet zo'n indrukwekkende figuur, eerder een normale vent, maar mijn actie maakt indruk. De dame in de kamer, knielend bij het bed, komt overeind en loopt de gang op Zonder woorden loop ik de gang in en zie haar nog net de lift ingaan. Ik sta in de lift en die stopt omdat er blijkbaar iemand in wil ook naar beneden. Dan zie ik Drago en geef hem een beleefde glimlach.

Bart mag het even uitzoeken met zijn bed en voeteneind LOL. Ik vraag me af wat hij nou werkelijk dacht. Dat ik me ging gedragen als een hond?

Dat soort RolePlay trekt me totaal niet. Ik heb geen zin om me als een dier te gaan gedragen en ik was ook niet van plan om dat te gaan doen. Het eerste wat ik denk is, "Tjeemig, wat een koele, net uit die kamer ontsnapt en nu alweer rustig.

Oh ik was niet dat gillende en schreeuwende subje hoor hahaha Ik knik en stap de lift uit als de deuren open gaan. Ik kijk rond en zie diverse Dom's een sub of slavin onder handen nemen. Niet eens noodzakelijk hun eigen sub of slavin. Het is 'vrij spel' in het kasteel. Iedereen heeft bij de portier de testuitslagen moeten overhandigen dat ze soa vrij zijn en het betreden van het kasteel is geheel op eigen risico.

Je mag hooguit je stopwoord gebruiken als het je te ver gaat, maar meer heb je als sub of slaaf niet te zeggen binnen de muren van het kasteel. Je hebt simpel te ondergaan. Ik begeef me richting een opblaaszwembad waar 3 slavinnen een squirt wedstrijd aan het houden zijn. Mijn god wat een Ze zitten gewoon in elkaars ehm Ik kuch en trek een ongemakkelijk gezicht.

Squirten kan ik niet. Het lijkt me ook niet fijn om in de sappen van een ander te gaan zitten. Ik slaak een zucht en draai me om op weg naar de bar voor wat te drinken.

Dat word nu wel tijd. Ik zie J's pet aan de bar om haar heen kijken en neem met een vriendelijk lachend gezicht plaats naast haar. Ik kijk haar aan en bestel opnieuw een tonic met een schijfje citroen. Daarvoor moet ik even mijn blik afwenden en kijk al snel terug naar J's pet. Ben je alleen gekomen? Ik kijk nu ook even rond. Er hangt inderdaad een hele fijne sfeer. Iedereen respecteert elkaar, geeft elkaar alle ruimte.

Je hoort wat geschreeuw zo nu en dan van een sub die het even uit kermt en de pijn verhapt. Het doet me doen glimlachen. Hier moet ik vaker heen. Ik schud je hand na mijzelf voorgesteld te hebben. Ik heb het geprobeerd als Domina 2 jaartjes, maar dat was niks voor mij.

Ik was jaloers op mijn sub en wou daar geknield zitten. Hoe ervaren ben jij dan? Als ik het zo bekijk is iedereen hier behoorlijk ver Het ziet er geweldig uit. Ik heb respect voor bepaalde subs hoe ze bepaalde dingen kunnen doorstaan en voel ontzag. Het verlangen 'kon ik dat maar', maar ik weet ook dat daar de juiste Dom voor nodig is om dat te kunnen. Ik kijk terug en luister naar je verhaal.

Ik neem je mee naar de loungebank en crash neer. Een ondeugende twinkel in mijn ogen. Ik giechel en kijk waarom je zo bloost. Ja die ziet er zeker leuk en interessant uit. Laat hem naar jou toe komen. Ik rol meg mijn ogen en fake een vermoeid gezicht. Nu hoef ik hem niet te gaan halen. Ik bekijk je nauwkeurig en glimlach als hij voor je stopt en zijn hand uitreikt naar je. Hij trekt je overeind en neemt je mee de vloer op. Daar zit ik dan nog alleen op de bank. Ik kijk je na en zie hoe hij je haar uit je nek streelt en je bekijkt van top tot teen.

Owwwwwww ik besef heel goed hoe ongemakkelijk jij je nu moet voelen als hij dat doet. Die keuring is het ergste moment. PETS en die heb ik te pakken Ik ben getuige van het feit dat die Dom na jouw ondeugende blik je haren naar achteren trekt en je een pets geeft op je billen. Ik grinnik en weet dat het nu wel goed zit. Het is zo erg om gekeurd te worden als vlees bij de slager.

Je voelt je dan zo onzeker. Ben ik mooi genoeg naar zijn smaak? Vindt hij me aantrekkelijk genoeg? De onzekerheid slaat je om het hart. De Dom begint meer aan je te zitten over je buik, je rug. Zijn handen zijn al overal over je bovenlichaam geweest en strelen je over je kleding. Het volgende vernederende en onzekere punt zal snel aanbreken. Hij gaat je verder keuren. Een vrouwenlichaam doet me niks, maar ik zie jouw gezicht. Als je omkijkt naar me geef ik je een bemoedigend knikje met een serieus gezicht.

Ik heb even nergens aandacht voor. Ik ben bezorgd om jou een beetje. Of bezorgd is misschien niet het juiste woord. Ik snap je onzekerheid en ik wil dat die snel achter de rug is voor jou. KNIEL VOOR ME en ik zak snel door mijn knieen ik buig mijn hoofd ik voel zijn vinger over mijn rug naar beneden gaan ik verwacht een enorme tik maar die komt niet in plaats daarvan moet ik opstaan en hem volgen terug naar me veilige bank waar ik beschamend plaats neem en een lachende sierra zie zitten.

Ik kom overeind, plaats mijn benen naast elkaar ongekruisd en ga op het puntje van de bank zitten. Ik kijk bewonderend toe hoe de Dom je op je knieen dwingt en om je heen loopt. Ik kijk op naar de Dom en vang zijn blik op. Ik geef hem met fijn geknepen en wantrouwende ogen een blik. Hij mag je niet kwetsen. Ik vind je aardig. Ik weet hoe kwetsbaar je nu bent.

Hij grijnst mijn blik weg en ik zucht. Ik laat me achterover vallen en blijf het spel gade slaan. Hij duwt je hoofd naar de grond. Hij is ruiger met je nu en kijkt mij aan. Ik kijk terug en zijn blik is alsof zijn houding verandert is nu door mijn toedoen.

Oh ik walg van hem nu. Ik vind hem niet aardig. Het is voor mij meteen duidelijk dat hij niet aan me hoeft te komen.

Ik kan geen greintje genegenheid meer voor hem voelen, maar daar gaat het niet om. Het gaat om jou. Zolang het voor jou goed voelt is het goed. Ik hoop alleen dat je het stopt, opstaat en wegloopt als je niet verder wilt met hem. Mijn mond valt open. Ik vlieg overeind en haast me naar je toe. Ik help je jouw kleding bij elkaar te graaien en met aankleden.

Ik kijk je aan met een gezicht van spijt. Ze zijn niet allemaal zo Hier was ik bang voor. Het was een blik in zijn ogen die mijn weerstand opwekte.

Ik kan me niet onderdanig opstellen naar dat soort types. Ik kan er niks van accepteren. Ik wou dit niet Ik krabbel overiend van mijn geknielde positie en neem wat te drinken met je. Als je een traan weg pinkt en ik dat zie voel ik me verschrikkelijk. Er was eens een Dom die dit punt van zwakte in mijn misbruikt heeft. Ik keek een sessie toe tussen Hem en zijn slavin. Ik had eerder die avond een opmerking gemaakt en zijn slavin kreeg daar de straf voor. Een keiharde klap vol op haar clit.

Ik ben toen misselijk de kamer uit gerend en was zo overstuur. Ik heb een sterk gevoel van empathy. Ik kan er niks aan doen. Ik weet het en ik wou dit niet. Het warme water klettert over mijn rug heen, ik draai me om zodat mijn borstkas de stralen kan opvangen.

Ik zet het water nog wat harder en warmer. De druppels kletteren met grote kracht op de grond. Zo alles is netjes. Als ik tevreden ben over het resultaat besluit ik terug te gaan naar de zaal.

Ik neem de lift en in de deuropening van de zaal laat ik eerst mijn ogen wennen aan het licht en neem ik de omgeving in me op. Ik pak de hand van J's pet en begeleid haar mee in de richting van Bart. Hij heeft mijn interesse gewekt. Ik laat haar hand los en blijf stil staan op korte afstand van Bart.

Ik sla mijn ogen neer en bloos een beetje. Ik kijk met een schuine neergeslagen blik naar J's pet. Ik weet het niet. Ik weet niet of jij dat ook voelt. Heel voorzichtig kijk ik op. Ik zie Bart nergens meer. De paniek slaat me om het hart. Waar is hij ineens? Hij stond daar net nog! Dat is het eerste wat moet gebeuren, daarom loop ik door en ga aan de bar zitten en kijk naar de vele subjes om me heen.

Het sfeertje moet nog wat verder aangewakkerd worden hier. Ik bestel een koud biertje en neem een flinke teug van het glas en ik voel het koude vocht door mijn slokdarm naar mijn maag stromen. Het geeft een heerlijk gevoel. Ik laat me door J's pet meevoeren en ineens zie ik waar ze heen gaat.

Ze plaatst me wat beduusd op de barkruk naast je. Ik zit wat ongemakkelijk en geniet van haar kusje op mijn wang. Ik sla mijn ogen neer en voel me zo schuldig. Ik kijk voorzichtig op en zie dat je me gewoon negeert. Oh, daar kan ik niet zo goed tegen. Ik kijk J's pet met een hulpeloze blik aan. Ik weet wel waarom je zo doet. Ik laat me van de kruk glijden en pak je hand. Ik sla mijn ogen neer en zak op mijn knieen naast je neer je hand vasthoudend. Ik laat die los en streel je voeten die in nu andere schoenen zitten merk ik.

Als een of andere kat kroel ik tegen je op. Alsjeblieft niet boos op me zijn. Ik kan er niet tegen als mensen boos op me zijn. Ik kijk strak naar de dame tegenover me die je op de kruk naast me hebt gezet. Ik geef haar een korte knipoog en dan gaat mijn aandacht weer naar sierra die ineens mijn hand pakt en zich aan mijn voeten tegen me aanvleit.

Mijn blik blijft gericht op de dame tegenover me. Ik kreun zachtjes als je me gebied dit nooit meer te doen. Ik kan dat niet beloven. Hoe moet ik dat beloven? Als ik bang word of me ongemakkelijk voel en denk dat er iets komt wat ik echt niet wil ga ik rennen. Hoe kan ik dat niet doen? Ik kijk op naar J's pet en glimlach.

Ik rol mijn jurkje op en buig me tussen je benen. Met mijn wang streel ik langs je broekspijpen. Ik spreek de woorden niet uit. Waarom kan het me eigenlijk wat schelen? Wat trigger jij in mij? Ik snap het niet. WEn J's pet moet ook blijven. Ze is zo lief en aardig. Ik zie die knipoog tussen jullie en de blik die jullie onderling uitwisselen. Ik slaak inwendig een zuchtje van opluchting. J's pet voelt zich ook op haar gemak. Dat is ook een opluchting om op te merken.

Ik blijf niet stil zitten en kruip met een opgerolt jurkje continue tussen je benen door. De poten van de kruk zitten me regelmatig in de weg en ik kruip eroverheen, tussendoor. Ik kijk hoe je lichaam reageert. Ik zie het verlangen in je ogen als de pijnscheut door je hele lichaam heen gaat.

Ik streel de flogger over de plek op je billen en laat een wat kortere felle tik erop volgen. Ik kijk intussen naar J's pet en knik dat ze naar me toe moet komen.

Rustig blijf ik met langzame maar steeds intensere slagen je billen teisteren met mijn flogger. Ik zie J's pet opstaan en naar me toelopen. Een korte maar indringende blik naar je zegt genoeg. Ik voel hoe J's pet's hand over mijn billen streelt. Het deert me niet al ben ik geen Bi. Ik kan het tot op zekere hoogte wel aan.

Ik zie J's pet voeten naast die van Bart. Ik staak mijn gekrioel tussen de barpoten door en ga stil op mijn knietjes voor Bart zitten met mijn blik neergeslagen. Ik kijk rond en een enkeling staart ons schouwspel gade en is erg benieuwd wat er met J's pet gaat gebeuren. Ik knijp en trek tegelijk terwijl ik met mijn flogger tussendoor langs de zijkant van het lichaam van sierra ga. Ik ben verbaasd dat je het zo lekker lijkt te vinden dat Bart te tepels pijnigd. Ik vind dat helemaal niet fijn.

Aan de andere kant wel opwindend. Pijn wind op, maar fijn vinden doe ik het niet met mijn tepels. Ik heb dan de neiging om terug te trekken of achteruit te stappen. Ik beweeg mijn heup langs de strokenzweep en pak die onverwachts beet. Ik geef er een rukje aan en trek die bij Bart uit zijn handen. Met de zweep kruip ik verder over de vloer en cirkel op een iets grotere afstand om jullie heen nu. Bart kan nu niet bij me om me beet te grijpen. Ik wil hem uitdagen tot meer.

Ik voer de druk nog verder op en zorg dat de spanning nog ondragelijker wordt. Heeee wat is dat brutaal nest, die sierra zomaar mijn flogger uit mijn handen trekken. Ik trek j's mee aan haar beide tepels naar het midden van de zaal waar sierra uitdagend zit te kijken. Ik kijk om en zie hoe Bart je mee trekt achter mij aan. Even versnel ik en giechel. Dan stop ik in het midden van de zal en kijk ik Bart uitdagend aan.

Ik gooi de flogger opzij. Op handen en knieen blijf ik zitten en glimlach naar je. Er straalt even geen onderdanigheid van me af nu. Ik zit vol ondeugd en streken. Ik kijk triomfantelijk om me heen, Kijk mij eens hier met 2 subjes!!

Ik geef een hardere ruk aan haar haar om haar te corrigeren. Ik kreun als Bart mijn haren grijpt en hard trekt. Ik zit meteen stil. Ik breng mijn handen omhoog en leg ze beide op zijn ene hand waarmee hij mijn haren vast heeft in een poging mijn haren uit zijn greep te krijgen.

Hij trekt harder en ik kerm zachtjes. Meteen gaat mijn hand terug naar de wang van sierra en ik streel er kort overheen. Ik loop de zaal uit. Ik kijk verschrikt op als Bart je een klap in je gelaat geeft. Even deins ik weg bang dat hij hetzelfde bij mij wil doen, maar als hij streelt moet ik toch opgelucht adem halen. Ik kan best schrikachtig zijn soms. Ik kijk Bart aan als hij ons beide beveelt te volgen en weg loopt. Ik krabbel overeind, doe mijn jurkje goed en haast me samen met jou achter Bart aan al doe jij het rustiger aan lijkt.

Ik laat de lift naar de 3e etage gaan en loop rustig naar mijn kamer. Zonder 1 woord te zeggen open ik de deur en knik: Daar staat een PC. Ik ga snel naar binnen en kijk hoe Bart de deur achter ons sluit. Als hij ons gebied uit te kleden start ik al snel. Ik hang mijn jurkje netjes over een stoel heen en kniel neer.

Met een nieuwsgierige en indrukwekkende blik kijk ik rond. Ik kruip naar Bart toe en leg mijn hand op zijn voeten. Ik maak kermende geluidjes van onderdanigheid. Ik wil zo graag. Ik voel me best op mijn gemak bij hem. Ik weet niet waarom. Ik voel me ook op mijn gemak bij J's pet. Ik kijk hoe J's pet zich uitkleed en nog lang niet klaar is. Ze neemt haar tijd en kijkt me aan. Ik knik haar bemoedigend toe.

Tegelijk gaan mijn handen strelend door sierra;s haar. Af en toe laat ik met een kneep in haar wang blijken dat ze alert moet blijven. Terwijl ik naar J's kijk laat ik met mijn vlakke hand een harde tik op haar billen neerslaan.

Ik geef nogmaals een harde tik erop en herhaal mijn streling. Ik buig me wat verder voorover en trek haar billen wat open met 1 hand en ik geef nogmaals een tik.

Ik blijf J;s aankijken en knik nogmaals naar de computer op het bureau. Ik schrik op als Bart me alerter maakt door in mijn wang te knijpen. Ik klaag piepend en kruip weg bij hem vandaan. Kermend, klagend moppergeluidjes komen uit mij. Ik wil geen kneepjes en klappen in mijn gezicht.

Hoewel kneepjes is nog geen harde N. Dat kan nog, maar leuk vinden doe ik dat niet. Als Bart op mijn billen slaat en ze vervolgens liefdevol streelt zie ik J's achter de computer kruipen. Wat gaat ze doen? Ik krijg nog een klap en voel hoe Bart mijn billen uit elkaar trekt. Ik kreun een beetje en zak door mijn voorhand heen dichter naar de grond. Ik begin te kroelen met de vloer. Het is zo fijn! Ik besluit om haar billen en benen nog verder te openen. Af en toe geef ik een tik met mijn vlakke hand totdat ik zie dat het rood wordt en warm begint aan te voelen.

Ik blaas met mijn mond over haar billen heen en de lucht gaat ook langs haar dijen heen. Kijk eens hier wil ik zeggen. Dan wordt er aan de deur geklopt: In een sexy serveersters outfit kom ik de kamer binnen. Voor mij uit duw ik een kar. Op de kar liggen allerlei fruitsoorten uitgestald. Als ik de kamer binnenkom , zie ik drie paar ogen die mij aankijken.

Ik geniet van wat Bart met me doet en sluit mijn ogen. Ik voel de koude adem die hij over mijn billen heen plaast en krijg kippenvel oversal. Mijn tepels zetten uit en groeien groter. Dan hoor ik een klop op de deur en Bart die 'Binnen' roept.

Een vrouw duwt een kar naar binnen met fruit. Ik kruip opzij zodat ze erbij kan en kijk bewonderend naar al het fruit. Snoep doet me niks, maar fruit Ik kijk op naar Bart en J's die bij Bart is gekomen blijkbaar op zijn gebaar. Opnieuw begin ik over de vloer heen te kroelen.

Ik heb nog niet genoeg. Nog lang niet genoeg. Het carpet is mijn beste vriend geworden. J;s kan zien hoe ik de billen van sierra afwisselend vertroetel en pijnig. Voor j;s gebruik ik nog de flogger die ik ook met regelmaat op haar billen laat neerslaan.

Ik kijk naar de groet ogen van Jls als ik haar billen ook ver spreid. Het fruit leg ik intussen voor de beide dames neer. Je mag er allebei 1 uitkiezen zeg ik.

De vrouwen die ik zie hebben rode wangen en kijken verlangend naar de man en naar het fruit. Ik weet wat voor feest hier aan de gang is in dit kasteel. Eigenlijk zou ik ergens anders naar toe gaan vanavond maar omdat men veel mensen verwachtte, werd ik ingedeeld. Stiekem vond ik dat niet erg want ik had al veel verhalen gehoord over dergelijke bijeenkomsten.

Als meisje van de Roomservice kreeg je vaak dingen te zien die niet altijd prettig waren maar mijn ervaringen vanavond vond ik toch wel zeer opwindend. Bdsm , wat was het precies? Ik weet wel dat als een man mij streng en overheersend aankijkt , ik altijd mijn ogen wil neerslaan en kriebels voel.

Aan de andere kant ben ik nogal een brutaaltje. Ik voel de cane op mijn billen landen en toen moest ik improviseren, want ik ken die zweep niet. Een scherpe pijn gaat door me heen en ik sper mijn ogen. Ik voel de volgende klap en hij streelt mijn billen.

J's geniet ook zichtbaar. Bart leid me af door fruit voor me neer te leggen. Als hij zegt dat ik er maar 1 mag kiezen verschijnt er een pruillipje. Ik kijk hem een beetje zielig aan. Dan rol ik om op de grond over mijn rug. Ik ga niet kiezen. Het interesseert me niet welk stukje. Ik vind alle fruit lekker. Laat hem maar kiezen voor mij. Als J's een stukje pakt rol ik om en neem het stukje van haar over.

Ik voer haar een stukje en grinnik. J's krijgt een kusje op haar wang en ik rol weer als een speels kitten over mijn rug heen. Lief lief lief carpet! Ik rol tegen de voeten van de roomservice medewerkster aan en kijk op in haar ogen. Ze lijkt zo nieuwsgierig. Ik hoop dat ze blijft. Daar sta ik dan, keurig fruit gebracht en ineens een half naakte vrouw aan mijn voeten.

Een man kijkt streng maar ik zie dat de vrouwen genieten ondanks dat de ene net werd geslagen. Allerlei gevoelens gaan door me heen.

Ik voel de tepels tegen mijn bloesje prikken en weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Haar tepels priemen door haar blousje heen. SLuit de deur en kleed je uit! Ik laat de flogger af en toe ook wat meer van onderen omhoog komen zodat de strengen ook net haar schaamlippen raken. Sierra rolt op en neer maar ik kan haar dicht tegen me aanhouden door haar met de cane te sturen.

Ik sla het gareel gade en zie hoe J's knoeit met fruit. Bart stuurt me met de cane, maar op het moment dat hij me beveelt dat vruchtensap van J's tepel te likken weiger ik. Ik rol over op mijn buik, kom op handen en knieen en kruip bij Bart vandaan.

Met klagende piep geluidjes probeer ik duidelijk te maken dat ik dat niet wil doen en ga doen. Ik schud mijn hoofd en doe koppig mijn armen over elkaar met een pruil lipje. Ik vind J's heel heel lief, maar ik ben niet Bi. Ik voel het bed in mijn rug en het dekbed wat erover heen hangt.

Ik hervat mijn gekroel met het carpet onder het bed door. Onder het bed rol ik weer vrolijk verder. Ik hoor dat de man zegt: Ohhh , heeft hij het tegen mij? Langzaam knoop ik mijn bloesje los. Vraag ik mezelf af.. Oké doe maar even, als je niet meer wil, ga je gewoon weer. Mijn bloesje is uit, mijn rokje zakt en ligt aan mijn voeten op de grond. In mijn jarretels, en bh sta ik daar.. Wat moet ik nu? Ik voel me nogal belachelijk..

Waarom luisterde ik in godsnaam naar die man die vrouwen slaat. Bijna wil ik mijn bloesje weer aantrekken als Iers mijn aandacht trekt. Mijn aandacht gaat eerst uit naar sierra die zich onder het bed heeft verschanst. Ik voel onder het bed en heb haar been vast en trek haar eronderuit. Ik neem haar ff in mijn armen en knuffel even heel intens en stevig. Kom meisje fluister ik in haar oor en ik leid haar terug naar het midden van de kamer.

Ik draai mijn hoofd en zeg tegen J;s en ena. Ik pak het bondagetouw uit mijn koffer en neem plaats achter sierra. Ik begin vanachter met het touw vanaf de onderkant van haar borsten te bonderen en ik voel af en toe hoe strak ze komen te zitten.

Ik bekijk het plaatje met tevredenheid. Ik voel tussendoor voorzichtig hoe gevoel je tepels zijn. Ik kijk met een uitdagende blik naar J;s en ena. Ik zie de twinkeling in j;s oogjes. Met een purrend piepend geluid laat ik mij onder het bed vandaan trekken. Mijn vlakke handen glijden over de vloer. Ik sta op en volg de bewegingen van Bart.

Hij draait me om met mijn rug naar hem toe en begint me in te binden in bondagetouw. Het zit een beetje los en hij trekt het strakker. Dan voel ik het touw tussen mijn bilnaad gaan van achteren, langs mijn schaamlippen zo naar voren. Met een open mond buig ik ietsje voorover om mijn eigen 'privéstukje' te kunnen bewonderen in het touw. Dat heb ik nooit meegemaakt. Oh ik heb een nieuw vriendje. Ik kijk op naar Bart in zijn ogen als hij in de mijne wil kijken.

Ik straal intens verlangen uit en adem oppervlakkig. Ik kreun een beetje piepend in al mijn onderdanigheid. Met grote ogen kijk ik naar J's en ena.

Het is zo geweldig. Ik glimlach bemoedigend naar ena die zo onzeker is. Een twinkeling is in mijn ogen af te lezen. Dan kijk ik terug naar Bart en beworder de bewegingen die hij maakt als hij verder gaat. Als hij mijn tepels test winch ik een beetje. Mijn hemel, daar zit ik toe te kijken hoe er hier iemand wordt vastgebonden en er ook nog van lijkt te genieten.

De vrouw naast me wil ook, dat merk ik. Haar geruststellende woorden doen me goed en ik merk dat ik haar aantrekkelijk vind. Wat is hij van plan? Mijn slipje is nat en ik snap niet hoe dat kan, nog nooit heb ik me zo gevoeld, mijn zintuigen staan op scherp. Van binnen wil ik ook door hem aangeraakt worden maar hij te druk bezig.

Mijn hand glijdt in mijn slipje en ik begin mijn clitje te strelen. Ik kreun, dan hoor ik de vrouw naast mij zeggen dat dat niet zomaar mag. Verbaasd kijk ik haar aan. Ik bondeer ze op exact dezelfde wijze. Ik trek bij j's het touw wat strakker tegen haar schaamlippen aan. Ik kijk sierra aan als ik mijn vingers door de schaamlippen van zowel j's als ena laat gaan.

Het touw duwt de schaamlippen wat strakker tegen elkaar zodat mijn vingers strak in de lipjes blijven zitten.

Ik beweeeg mijn vingers en blijk sierra aankijken!!! Ik kijk met grote interesse en grote ogen hoe je J's en ena op dezelfde wijze in het touw knoopt. Ik kijk in je ogen als je met je vingers J's en ena begint te bevredigen. Er glimlach verschijnt op mijn gezicht en een twinkeling in mijn ogen.

Ik kan ervan genieten om te zien hoe J's en ena genieten nu. Het is best fijn om te zien. Ik hoef niet zo. Ik vind het heerlijk om zo te kijken in het touw. Ik hoor een hese fluisterend stem bijna smeken om strakker gebonden te worden. Ik draai me om en kijk naar ena die bijna klaarkomt onder mijn vingers.

Ik pak het bondage touw en trek het nog strakker om de borsten van j;s. Veel en veel strakker. Ik bind haar handen en voeten vast en spreid ze allebei zo dat ze helemaal niet meer kan bewegen. IK laat de kroonluchter wat zakken en ik maak de knoop op haar rug vast aan de haak van de kroonluchter en laat haar vervolgens kantelen zodat ze horizontaal komt te liggen. Ik duw mijn duim ff diep in haar kutje en dan gaat ze wat op en neer bundelen. Ik kijk om naar sierra?

En bevalt het wat je ziet? Ik knik met een twinkeling in mijn ogen en mijn verbaasde gezicht. Het is heerlijk om te zien hoe J's zo geniet. Ik kijk even naar ena met een nieuwsgierige blik.

Ik kijk met grote ogen terug naar J's en negeer de blikken van Bart. Pure onderdanigheid en machteloosheid. Om haar borsten, haar schouders, haar rug en billen.

Ik fluister in je oor dat je het heel goed gedaan hebt. Ik zeg dat ik heel trots ben op je. Voelt het goed meisje fluister in in je oren? Wat overkomt me allemaal.. Ik antwoord dat ik nog nooit aan Sm heb gedaan. Maar wat ik nu meemaak vind ik geiler dan geil.

Ik zie J hangen en vastgebonden. De blik van Bart: Maar natuurlijk weet ik het diep van binnen wel: Maar die woorden spreek ik niet hardop uit uit schaamte. Dit is toch vreemd en raar maar waarom voelt het dan zo goed? Ik kijk van ena terug naar Bart als hij op me af loopt. Ik volg zijn handen die me ontdoen van de bondage. Als ik opkijk in zijn ogen en voel hoe zijn hand mijn wangen streel sluit ik mijn ogen. Ik laat me mee begeleiden naar het bed en me op zijn schoot trekken.

Ik begin te krioelen op zijn schoot. Draaien en draaien van verlangen. Ik kerm piepende geluidjes van verlangen en onderdanigheid en geniet van zijn handen die mijn dijbenen strelen. Terloops voel ik hoe hij mijn schaamlippen raakt.

Zijn hand dwingt zich een weg tussen mijn benen en zijn duim begint mijn clit te masseren. Ik kan niet meer draaien en krioel op mijn rug al kronkelend op zijn schoot. Ik kreun zachtjes, sluit mijn ogen en bijt op mijn onderlip. Mijn lippen zijn nat net als de lippen tussen mijn benen. Het vaginale vocht drupt op Bart z'n schoot als hij zijn duim naar binnen duwt. Ik open mijn ogen en draai mijn gezicht naar hem toe als hij vraagt of ik verder wil.

Ik knik en blink met een twinkeling in mijn ogen. Oh jij mag alles doen met mij nu. Dit is zo fijn Mijn pik in mijn broek begint er van te knellen. Ik voel hoe ze natter en natter wordt en ik zie J. Ik haal mijn pik uit mijn broek en zorg dat zowel sierra sls j;s kunnen zien hoe hard ie is.

Ik laat 2 vingers diep het kutje van sierra binnenglijden en met mijn duim blijf ik haar clit met draaiende bewegingen bewerken totdat ik voel dat ze bijna klaarkomt.

Ik zie j;s kijken en met sierra dicht tegen me aan sta ik ff op en bevrijd ik j;s uit haar positie en bondage. Ik hou sierra dicht tegen me aan gedrukt. Met sierra op mijn schoot wrijf ik de pijnlijke plekken zo op dat de doorbloeding op gang komt, ik zie haar tepels ook heel erg stijf blijven en ik zie ook dat haar schaamlippen klets en kletsnat zijn.

Ik beweeg met Bart mee als hij opstaat om J's te bevrijden uit haar bondage. Hij gaat terug zitten op bed en houd me tegen zich aan. Ik kronkel verder op zijn schoot en kroel met mijn hoofd op J's rechter zijkant. Ik streel de striem waar de bondage heeft gezeten. Als ik bijna komt draai ik me half om naar Bart. Ik gasp zachtjes en kijk hem aan.

Ik streel zijn harde penis die ik nu pas zie. Ik kreun en richt me even op Bart. Ik wil met mijn gezicht naar zijn penis toe en kijk hem vragend aan, Ik weet niet of ik mag Ik voel me verward, Bart is druk bezig met siërra en J.

Ik stap achteruit en ga zitten en kijk toe hoe Bart zich bezig houdt met de dames. Ondertussen fantaseer ik stiekem dat ik een van hen ben. Ik kijk aandachtig en ondertussen streel ik mezelf. Als dit afgelopen is, ga ik mijn eigen D zoeken, denk ik dapper.

Ik zie de opwinding bij Bart en voel het bloed kloppen in mijn kutje. Ik wil een pik, denk ik geil. Ik wenk haar, hier komen jij!!!! Bart zegt dat ik moet komen. Voorzichtig stap ik naar voren en kijk hem recht in de ogen aan. Denk ik, de onzekerheid is verdwenen, mijn brutale, uitdagende houding neemt weer toe.

Ik sta nu voor hem terwijl siërra met hem bezig is. Mijn ademhaling ging snel en ik keek weg van hem. Voor hij weer zijn losse handjes tevoorschijn haalde, liet ik mijn rokje al van mijn heupen glijden.

In mijn ondergoed en panty stond ik voor hem, een rood hoofd van schaamte en angst, mijn voeten nog steeds in mijn hakjes. Heel traag liep hij een paar rondjes om me heen, terwijl ik zijn handen overal voelde. Mijn ruggengraat, mijn buik, mijn heupen en mijn billen. In een flits waren zijn vingers verstrengeld in mijn haar en hij trok mijn hoofd ruw achterover, terwijl hij zacht in mijn oor fluisterde. Je doet exact wat ik van je vraag.

Een kik, en je hebt serieuze problemen. Ik ga je gebruiken zoals je nog nooit gebruikt bent. En als je goed bent voor mij, ben ik ook goed voor jou. Heb je dat begrepen? Hij rukte nog eens aan mijn haren. Zijn we dat ineens vergeten? Hardhandig draaide hij me om en duwde me over de rugleuning, zodat ik met mijn billen naar hem toe gericht stond. Zacht voelde ik zijn vingers over de dunne stof van de panty, over mijn heupen omhoog langs mijn ruggengraat.

In een simpele beweging maakte hij de haakjes van mijn BH los. Losjes en nutteloos hing het stukje stof nog aan mijn lichaam, klaar om weggesmeten te worden. Zijn handen gleden naar voren en duwden de bandjes van mijn schouders.

Met een zacht plofje viel het stukje materiaal op de bank en ik sloot mijn ogen. Als ik het niet zou zien, zou het misschien minder erg zijn. Zijn handen gleden nu over mijn hangende borsten en vonden al snel mijn tepels. Hij begon zacht te strelen terwijl hij dichter achter me kwam staan, zijn heupen maakten af en toe zachte bewegingen tegen mijn billen. Het strelen van mijn tepels werd harder, hij begon te knijpen en af en toe te trekken, waardoor pijnscheuten door mijn lichaam gierden.

Zacht kreunde ik, maar ik durfde hem niet te smeken om los te laten. Om mij te laten gaan. Verwoed schudde ik nee, maar het leek geen effect te hebben.

Hij ging door, steeds harder, tot ik het niet meer kon hebben. Op dat moment stopte hij, streelde nog een laatste keer over mijn gevoelige tepels voor hij terug naar achteren gleed.

Over mijn panty, op zoek naar mijn stringetje. Hij kreunde zacht toen hij met zijn duimen door mijn panty heen duwde en het flinterdunne stofje in stukken scheurde. Nu kon hij bij mijn gevoelige huid en het duurde inderdaad niet lang voor zijn ruwe handen over mijn billen gleden. Iets lager naar mijn bovenbenen, waar ze naar binnen gleden. Ergens hoopte ik dat hij snel zijn ding zou doen, zodat dit snel voorbij was. Maar hij leek zijn tijd te nemen. Zijn vingers gleden over de stof, van voren naar achteren en weer terug, elke keer drukte hij iets harder op mijn gevoelige delen.

Ik merkte dat mijn lichaam reageerde, iets wat hij ook al snel genoeg doorkreeg. Om zo overgeleverd te zijn?

Ik voel het zelf. Ik kon een kreun niet onderdrukken toen hij mijn zachte vlees beroerde. Ik wist dat ik drijfnat was, en hij kon het nu ook voelen. Even snel als dat hij zijn vingers in mij had gedrukt, zo snel haalde hij ze er ook weer uit en hij drukte ze tegen mijn gezicht aan. Zie je hoe geil je bent? Jij wilt dit, vieze slet. Je kunt niet wachten om mijn pik in je te voelen. Hij beukte nog eens, ik kon het nu niet laten om hardgrondig te kreunen.

Hij had gelijk, ik was ontzettend geil en kon niet wachten om meer van hem te voelen. Ik wist gewoon dat hij grijnsde. Hij trok me aan mijn schouders omhoog en draaide me met mijn gezicht naar hem toe. Er zat een duistere twinkeling in zijn ogen die de rillingen over mijn rug lieten lopen. Hij boog naar voren en nam een van mijn tepels in zijn mond.

Meteen zette hij zijn tanden in mijn zachte vlees, waardoor ik nogmaals kreunde. Ik sloot mijn ogen en duwde mijn hoofd naar achteren, terwijl ik voelde hoe mijn string steeds vochtiger werd. Ik wist dat ik nu niet meer weg kon komen, en kon er maar beter het beste van maken. Nadat beide tepels van flinke tandafdrukken waren voorzien, zakte ik uit mezelf op mijn knieën en maakte ik zijn broek open.

Voor me verscheen een enorme erectie en een beetje angstig keek ik omhoog. Zijn hand vond mijn haren en hij duwde me naar voren. Ik probeerde tegen te stribbelen, maar hij was sterker dan ik.

Zonder pardon drukte hij zijn gehele erectie in mijn keel, waardoor ik kokhalsde. Ik probeerde me weg te trekken, hem weg te duwen, maar het had geen effect. Ik kreeg het steeds benauwder en ik werd iets licht in mijn hoofd. Op dat moment trok hij me naar achteren, waar ik enkele seconden kreeg om bij te komen, voor hij het nogmaals deed.

Tranen stroomden over mijn wangen, er was niets wat ik kon doen. Weer liet hij me los, gaf me opnieuw een paar seconden, voor hij ruw mijn keel begon te neuken. Ik kneep mijn ogen dicht en probeerde me te ontspannen, maar het was erg moeilijk. Zijn hand in mijn haar begon zeer te doen, mijn keel was rauw en ik voelde me compleet overgeleverd.

Op het moment dat ik me overgaf aan de situatie, trok hij zich terug. Ik snakte naar adem, maar hij gaf mij nog steeds geen rust. In plaats daarvan trok hij me overeind, duwde me over de tafel heen en schoof zijn natte penis diep in mij.

Ik voelde hoe mijn lichaam zich nog even verzette tegen zijn mannelijkheid, maar het al snel de strijd verloor. In harde, onvermoeibare stoten ging hij tekeer als een beest, terwijl hij onverstaanbare dingen gromden. Zijn handen klauwden aan mijn huid, trokken aan mijn haren, sloegen op mijn billen. Mijn hele lichaam deed zeer, ik wist ook niet of ik dit leuk vond, maar mijn lichaam wist beter.

Een orgasme bouwde zich snel op en met zijn nagels diep in mijn rug geboord, kwam ik gillend klaar. Het was het meest intense orgasme wat ik ooit had gehad, maar hij was er nog niet. Nog steeds ging hij door, maar ik merkte dat hij ook op het randje zat. Nog een paar snoeiharde klappen tegen mijn billen aan.

Nog een paar donkerrode krassen op mijn rug erbij. Ineens trok hij zich uit mij, duwde mij op mijn knieën en drukte zijn harde erectie diep in mijn mond. Luid kreunend kwam golf na golf van zijn sperma in mijn keel terecht, ik probeerde het snel door te slikken. Ik wist zeker dat hij niets anders van me zou verwachten. Mijn rauwe vagina, tintelende huid op mijn billen en brandende krassen op mijn rug waren het bewijs daarvoor.

Hij stootte nog een aantal keer in mijn gevoelige keel, voor hij zich traag terugtrok. Hij knielde naast me neer en trok me stevig in zijn armen. Deze actie voelde vreemd aan, het klopte niet, maar toch sloeg ik mijn armen om hem heen. Ik nestelde me dicht tegen hem aan en liet mijn lichaam tegen dat van hem tot rust komen. Een aantal keer zuchtte ik diep, terwijl hij zacht over mijn hoofd en rug streelde tot mijn lichaam en geest helemaal gekalmeerd waren.

kik sletjes stofzuiger neuken

Toch ga ik daar niet ver in, want mijn verlegenheid heeft de overhand. Ale je je hoofd naar me toedraait kijk ik in je ogen. Ik voel je onderdanigheid van top tot teen door mijn heen lijf heen stromen. Ik hoor je stem "één tik maar" zeggen en voordat de woorden uit je mond mijn oren hebben bereikt, heb je al een felle korte tik op je billen te pakken.

De Pets weerklinkt als een zweepslag door de ruimte heen. Ik kijk je met een uitdagende glimlach aan terwijl de 2e tik nog harder op je billen terecht komt.

Ik zie dat de mensen om ons heen de aandacht verleggen als ze het geluid van de hand op de billen horen. De mannen kijken met een goedkeurende blik, veel vrouwen kijken met een verlangende blik naar mijn hand die langzaam omhoog gaat en als een zweepslag zijn doel bereikt.

Ik slaak een kreun als de eerste tik mijn billen doorstroomt langs mijn rug als een scherpe pijn. Een aangename scherpe pijn. Ik sluit mijn ogen en mijn ademhaling word rustiger. Ik heb al die mensen niet eens meer in de gaten. Ik tel een tweede klap.

Ik voel mijn billen gloeien en laat voorzichtig mijn jurkje los als ik voorover leun over en barstoel. Mijn handen vinden het harde en koude leer, te houten vierkante poten. De barstoel is best hoog. Mijn jurkje blijft ergen op mijn onderrug hangen nadat ik die heb losgelaten. Als ik je handen voel strelen over mijn billen en geen pijn meer voel open ik mijn ogen. Ik zie dat je het glas voor me houd en kom overeind om een slokje te nemen.

Ik wil het glas van je overnemen en kijk je aan. Ik laat je rechtop staan, trek je jurkje goed en pak je arm vast. Er verschijnt een diepe frons in mijn voorhoofd als je mij jouw sletje noemt. Ik ben geen slet Verbale vernedering is niet mijn ding en ik maak dat meteen duidelijk. Mijn ogen vernauwen zich tot minimale spleetjes en ik kijk je wantrouwend aan met mijn armen over elkaar. Dan pak ik de 2 limonadeglazen van de bar en passeer je met een grimnas.

Een subhandje is snel gevuld. IK pak je hoofd vast door je kin tussen mijn handen te nemen en je hoofd omhoog naar me toe te draaien. Pets een harde tik van achter op je billen!! Volg me zeg ik dwingend tegen je, en ik draai om en loop naar de trap toe zonder om te kijken. Ik loop langzaam omhoog naar de hal boven de zaal. De glazen vallen op de grond en het glas spat uit elkaar. Ik spring opzij voor het rondvliegende glas en de limonade en kijk verschrikt op als je mijn kin beet pakt.

Ik slik en kijk je met een verschrikte blik aan. Ik kijk even rond en zie de mensen me aangapen. Het glas en de limonade word al opgeruimd en ol volg je op mijn pumps. Bij de trap kijk ik de trap naar boven en vertwijfelt nog een keer naar de zaal waar ik net vandaan kom. Ik neem voorzichtig de trap naar boven en kijk omhoog de leuning vasthoudend. Zwijgend volg ik je een zaal in en vouw mijn armen om me heen omdat er een vleug kilte door me heen trekt.

Ik heb geen ervaring met dit. Ik heb nauwelijks ervaring. Alleen met een geliefde. Wat doe ik hier? Wat bezielde me om hier graag heen te willen? Het is ook spannend en een rush. Ik slaak een diepe zucht en draai rond mijn eigen as in de ronde de zaal te bewonderen.

Je zet voetje voor voetje en je onzekerheid druipt van je gezicht af. Ik laat je wennen aan de omgeving en loop langzaam naar je toe. Zonder iets te zeggen leid ik je rustig maar dwingend naar het midden van de zaal. Ik laat langzaam de kroonluchter wat zakken en zie je omhoog kijken. De ringen die onderaan de kroonluchter hangen zijn onopvallend voorzien van eromheen gedraaide lederen boeien.

Ik maak de boeien los en pak je armen vast en zwijgend begin ik je armen vast te maken en ik laat de kroonluchter weer wat omhoog gaan zodat je armen wat aangespannen worden. Ik pak je jurkje vast maak de zijkant los zodat het van je lichaam afglijdt.

Mijn adem schokt als ik naar je lichaam kijk. Wat een betoverend heerlijk lichaam verschijnt daar toch. Ik loop van je af naar de zijkant en bekijk je rustig op afstand.

Ik kijk verbaasd omhoog als ik de kroonluchter naar beneden zie komen. Ik zet automatisch een stapje opzij voor het geval dat. Ik merk de boeien aan de kroonluchter later op.

Eigenlijk pas op het moment dat je mijn armen eraan vast maakt. Ik ben lamgeslagen en kijk omhoog als je de kroonluchter weer een stukje optakelt. Ik sta op mijn tenen als je mijn jurkje los maakt. Oh dat is niet fijn. Aan de ene kant ben ik exhibitionistisch, maar aan de andere kant kan ik me diep onzeker voelen als ik niemand bij me heb waar ik zeker van kan zijn dat hij me mooi vindt.

Ik verplaats mijn blik van de kroonluchter op zoek naar jou. Een vertwijfelde en onzekere blik vind jou als je me van de zijkant bewondert. Het liefst maak ik me nu klein. Als in elkaar gedoken op de grond. Niet zo uitgespreid staand in het zicht. Niet zodat je alles kunt zien. Dsan kan ik me verstoppen. Doen alsof ik er niet helemaal ben. Alleen mijn billen en mijn rug. Ik voel me ongemakkelijk als je kijkt. Met een hulpeloze blik kijk ik je aan. Al deze woorden gaan door me heen. Je ogen smeken me bijna.

Ik hoor geluiden op de gang en zie dan pas aan de zijkant van de zaal de luikjes waardoor mensen kunnen kijken. Mijn blik gaat van de luikjes naar jou en weer terug. Dan sta ik op en loop rustig op je af. Ik draai je om zodat je met je rug naar de wand met luikjes staat. Er is weinig te zien maar veel te raden, Ik zie de opluchting in je ogen en ik buk me naar je en geef je een snelle warme kus op je lippen.

Dan draai ik me om je heen, je gezicht is gericht op de wand met luikjes en ik sta achter je en ga met mijn hand langzaam van je hals over je naakte rug naar je billen toe, ze voelen nog een klein beetje warm aan Dan laat ik nogmaals mijn nagel langzaam over je billen weer omhoog gaan naar je hals. Ik vervang mijn vingers door het uiteinde van de flogger en lsat het langzaam vol over je rug heen glijden totdat hij over je billen heen tot stilstand komt De luikjes had ik nog niet eens gezien.

Niet totdat jij er naar keek. Ik pers mijn lippen stevig op elkaar en lijk paniekerig te worden zo naakt. Er is inderdaad een opluchting op mijn gezicht af te lezen als je mijn jurk om me heen knoopt. Dat is een fijner en zekerder gevoel. Ik draai mijn hoofd opzij als je mijn lippen kussen wilt en laat de kus landen op mijn linker wang.

Een voornemen dat ik alleen mijn geliefde zoen en niemand anders. Ik draai mijn hoofd terug om je aan te kijken, maar je bent al voor me weg. Even ben ik je kwijt. Heel even en dan voel ik je nagels weer over mijn billen en mijn rug.

Met een ruk draait mijn hoofd de andere kant op en vind jou. Ik voel een strokenzweep over mijn billen heen. Een zweep die ik ken. Tenminste iets wat ik weet hoe het voelt. Een lieve glimlach verschijnt op mijn gezicht. Er verschijnt een lichte twinkel in mijn ogen.

Oh je weigert een subtiele oppervlakkige kus denk ik bij me. De flogger komt tot leven. Ik loop rustig om je heen en pak je kin vast en draai je hoofd naar me toe, Ik kijk naar je ogen om je reactie te zien en tegelijk laat ik mijn vingers door je jurkje heen glijden en pak je rechtertepel vast tussen mijn duim en wijsvinger.

Ik blijf je aankijken en draai je tepel en voer de druk tegelijk op. Ik verwacht een slag op mijn billen. Ik heb ze nooit ergens anders gehad als op mijn billen en benen. De verbazing is zichtbaar als ik die op mijn schouder voel. Ik schrik ervan en roep een zachte 'auw' uit schrik. Het doet niet eens pijn. Ik voel de volgende slag op mijn rug gevolgd door een felle slag op mijn billen. Ik draai een beetje en kijk op in je ogen als je me ertoe dwingt door mijn kin vast te pakken.

Ik kijk je aan met grote ogen en een onderdanige blik. Als je mijn tepel beet pakt wil ik naar beneden kijken en je hand volgen, maar dat kan niet. Ik moet je blijven aan kijken en sla mijn ogen neer.

Ik wil nu niet meer kijken. Als je mijn tepel beet pakt en knijpt stokt mijn adem. Auw dat doet zeer. Ze zijn zo gevoelig en dat doet zeer. Toch is het ook wel weer opwindend een beetje. Meer als de zweepslagen denk ik.

Ik kijk weer op en pers mijn lippen stevig op elkaar. Een gasp ontsnapt over mijn lippen als ik probeer de pijn nu te verhappen. Zonder iets te zeggen maak ik de boeien van je armen los. Op je knieen zeg ik dwingend tegen je en als ik van je wegloop zeg ik 1 woord: Er schiet een onzekere uitdrukking over mijn gezicht als je dat knikje geeft. Heel heel kort vraag ik me af wat je ermee bedoelt, maar als je harder knijpt stort de waarheid neer als een baksteen op de grond.

Nu open ik wel mijn mond en kerm ik het uit van de pijn. Ik voel dat mijn armen vrij zijn en buig voorover over je armen heen. Je dirigiert me dichter en dichter naar de grond. Als ik mijzelf niet wil martelen door terug te trekken zal ik moeten volgen wat ik dan ook doe.

Ik plaats mijn handen op de grond als mijn knieen de grond raken en kreun kermend. Mijn ademhaling is versnelt en mijn hart klopt in mijn keel.

Ik slaak een zucht van verlichting als je loslaat en bij me vandaan loopt. Ik sluit mijn ogen even. Dan hoor ik je stem een commando loslaten. Ik kijk op en kruip naar je toe op handen en knieen. De enige hoop die door me heen gaat is dat ik zo niet het hele kasteel door hoef te kruipen.

Zo gek ben ik niet. Dan ga ik opstaan. Als ik bij je ben zie ik je weglopen. Nee nee nee blijf staan. Ik stop met kruipen en kijk je afwachtend aan.

Als je stopt kruip ik naar je toe en leg mijn hand op je rechter schoen. Ik zak door mijn voorhand naar de grond en slaak een zucht van verlichting. Ik heb zijn voet Ik ben er en ik heb zijn voet Ik til mijn voet en zet hem op je schouder. Ik open de veters en als ik mijn voet van je schouder afhaal trek ik mijn schoen uit waardoor mijn blote voet vrijkomt. Ik zet mijn blote voet tegen je hand aan. Hetzelfde doe ik met mijn andere voet. Als ik mijn beide blote voeten tegen je handen aan heb staan, laat ik ineens de flogger met een felle slag op je billen terechtkomen.

Ik loop van je weg en ga 5 meter verder staan en draai me om. Ik kijk je aan en knik, hierkomen. Als je jouw voet optilt trek ik mijn hand terug. Ik kreun als ik de druk op mijn schouder voel en draai mijn hoofd om te zien wat je doet. Ik blink een paar keer met mijn ogen als je jouw voet zonder schoen en sokken aan terug neer zet en de andere volgt.

Met grote ogen kijk ik je aan en voel de scherpe pijn van de flogger door me heen gaan. Ik wil net mijn hand op je voet leggen als je wegloopt. Nee nee nee blijf hier. De pijn is dragelijker met troost om vast te houden.

Ik blijf niet eens zitten totdat je me wenkt. Ik volg je al meteen. Je moet niet te ver weg gaan. Ik kijk op als ik weer bij je voeten aangekomen ben en leg mijn hand er weer op. Ik ga op mijn billen zitten met mijn voeten eronder gevouwen en kijk je aan met onderdanige grote oogjes.

Heel onbewust wurm ik me tegen je benen aan en sla één arm om je benen heen. Niet meer weg gaan Ik wrik net zo lang totdat ik ergens tussen je benen zit onder je. Ik leg mijn hoofd er tegenaan en sluit mijn ogen. Je ogen beginnen te twinkelen en je lichaam komt tot rust. Ik laat mijn handen door je haar heen gaan en streel je hoofd. Ik sis in je oor, vanavond. Ik open mijn ogen als je wat in mijn oren sist na heerlijk even tot rust gekomen te zijn.

Voor ik het weet ga je terig omhoog en loop je weg. Mijn handen vallen in mijn schoot als ik je lamgeslagen nakijk. Hij kijkt niet eens om! Mijn ogen zijn weer wijd open gesperrt. Hij slaapt in dit kasteel? Ik kijk rond naar de luikjes en sta dan op. Ik knoop mijn jurk netjes dicht en loop verdwaast terug naar beneden. Ik neem een drankje aan van mijn beste vriendin die dat aanrijkt en me vraagt waar ik was al die tijd. Ik weet niet wat ik zeggen moet.

Ik kijk op de klok. Het lijkt een eeuwigheid te duren tot de klok op Ik klop niet aan. Ik neem een stapje terug en leun met mijn rug tegen de muur. In godsnaam wat doe ik hier? Waar ben ik mee bezig? Kruipen achter een paar voeten aan? Een stemmetje in mijn hoofd fluitert me dat ik niet spoor. Een ander stemmetje verteld me dat ik nou eenmaal zo ontspoort geboren ben en het beter accepteren kan. Ik kijk weer op naar de deur. Voorzichtig neem ik de stap en klop 2x heel zachtjes.

Ik loop ernaar toe en kijk door het oogje heen en zie je nerveus en onzeker staan. Met een korte zwaai open ik de deur. Ik knik zwijgend dat je binnen moet komen en ik sluit de deur achter je. Daar is je plaats zeg ik op een rustige maar dwingende toon maar eerst toon je me respect!!! Ik kijk je aan als je de deur opent en luister naar je woorden.

Je hebt de deur nog niet dicht of ik heb me omgedraaid. Dit was inderdaad geen goed idee. De achterkant van het bed is mijn plaats? Ik doe niet aan roleplay. Ik ben geen hond. En ik moet eerst respect tonen? Wat heb ik daarstraks dan gedaan? Nu voelt het niet goed. Dit voelt nu heel fout Neeeeeeeee alsjeblieft haak in.

Dat is juist leuk om dit met meerderen te schrijven! Ik had al heel bewust mijn verhaal gestart met mijzelf en een beste vriendin. Ik heb geen idee wanneer Bart er weer is ooit en het verder kan zo, maar voorlopig heb ik rechtsomkeerd gemaakt hahahaha. Ik kan de draad oppakken bij mijn beste vriendin die nog ergens anders in het kasteel is of zelf beneden aankomen whatever.

Dat hangt er juist een beetje vanaf wie er mee schrijft, so please please please do. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dan word het alleen leuker en een beter verhaal: Ik loop over de gang en hoor vanachter de deur een vrouw huilen met lange uithalen. Dat klinkt niet goed en ik besluit in te grijpen. Kloppen en bonzen op de deur werkt niet, dan maar intrappen. Ajjjj, die deur is sterker dan ik dacht, met mijn hele gewicht lukt het toch de deur te ontzetten, tot schrik van de man in de kamer.

Nou ben ik niet zo'n indrukwekkende figuur, eerder een normale vent, maar mijn actie maakt indruk. De dame in de kamer, knielend bij het bed, komt overeind en loopt de gang op Zonder woorden loop ik de gang in en zie haar nog net de lift ingaan.

Ik sta in de lift en die stopt omdat er blijkbaar iemand in wil ook naar beneden. Dan zie ik Drago en geef hem een beleefde glimlach. Bart mag het even uitzoeken met zijn bed en voeteneind LOL. Ik vraag me af wat hij nou werkelijk dacht.

Dat ik me ging gedragen als een hond? Dat soort RolePlay trekt me totaal niet. Ik heb geen zin om me als een dier te gaan gedragen en ik was ook niet van plan om dat te gaan doen. Het eerste wat ik denk is, "Tjeemig, wat een koele, net uit die kamer ontsnapt en nu alweer rustig. Oh ik was niet dat gillende en schreeuwende subje hoor hahaha Ik knik en stap de lift uit als de deuren open gaan.

Ik kijk rond en zie diverse Dom's een sub of slavin onder handen nemen. Niet eens noodzakelijk hun eigen sub of slavin. Het is 'vrij spel' in het kasteel. Iedereen heeft bij de portier de testuitslagen moeten overhandigen dat ze soa vrij zijn en het betreden van het kasteel is geheel op eigen risico.

Je mag hooguit je stopwoord gebruiken als het je te ver gaat, maar meer heb je als sub of slaaf niet te zeggen binnen de muren van het kasteel. Je hebt simpel te ondergaan. Ik begeef me richting een opblaaszwembad waar 3 slavinnen een squirt wedstrijd aan het houden zijn. Mijn god wat een Ze zitten gewoon in elkaars ehm Ik kuch en trek een ongemakkelijk gezicht.

Squirten kan ik niet. Het lijkt me ook niet fijn om in de sappen van een ander te gaan zitten. Ik slaak een zucht en draai me om op weg naar de bar voor wat te drinken. Dat word nu wel tijd. Ik zie J's pet aan de bar om haar heen kijken en neem met een vriendelijk lachend gezicht plaats naast haar. Ik kijk haar aan en bestel opnieuw een tonic met een schijfje citroen.

Daarvoor moet ik even mijn blik afwenden en kijk al snel terug naar J's pet. Ben je alleen gekomen? Ik kijk nu ook even rond. Er hangt inderdaad een hele fijne sfeer. Iedereen respecteert elkaar, geeft elkaar alle ruimte. Je hoort wat geschreeuw zo nu en dan van een sub die het even uit kermt en de pijn verhapt.

Het doet me doen glimlachen. Hier moet ik vaker heen. Ik schud je hand na mijzelf voorgesteld te hebben. Ik heb het geprobeerd als Domina 2 jaartjes, maar dat was niks voor mij. Ik was jaloers op mijn sub en wou daar geknield zitten. Hoe ervaren ben jij dan? Als ik het zo bekijk is iedereen hier behoorlijk ver Het ziet er geweldig uit. Ik heb respect voor bepaalde subs hoe ze bepaalde dingen kunnen doorstaan en voel ontzag.

Het verlangen 'kon ik dat maar', maar ik weet ook dat daar de juiste Dom voor nodig is om dat te kunnen. Ik kijk terug en luister naar je verhaal. Ik neem je mee naar de loungebank en crash neer. Een ondeugende twinkel in mijn ogen. Ik giechel en kijk waarom je zo bloost.

Ja die ziet er zeker leuk en interessant uit. Laat hem naar jou toe komen. Ik rol meg mijn ogen en fake een vermoeid gezicht. Nu hoef ik hem niet te gaan halen. Ik bekijk je nauwkeurig en glimlach als hij voor je stopt en zijn hand uitreikt naar je. Hij trekt je overeind en neemt je mee de vloer op. Daar zit ik dan nog alleen op de bank. Ik kijk je na en zie hoe hij je haar uit je nek streelt en je bekijkt van top tot teen.

Owwwwwww ik besef heel goed hoe ongemakkelijk jij je nu moet voelen als hij dat doet. Die keuring is het ergste moment. PETS en die heb ik te pakken Ik ben getuige van het feit dat die Dom na jouw ondeugende blik je haren naar achteren trekt en je een pets geeft op je billen. Ik grinnik en weet dat het nu wel goed zit.

Het is zo erg om gekeurd te worden als vlees bij de slager. Je voelt je dan zo onzeker. Ben ik mooi genoeg naar zijn smaak? Vindt hij me aantrekkelijk genoeg? De onzekerheid slaat je om het hart. De Dom begint meer aan je te zitten over je buik, je rug.

Zijn handen zijn al overal over je bovenlichaam geweest en strelen je over je kleding. Het volgende vernederende en onzekere punt zal snel aanbreken. Hij gaat je verder keuren.

Een vrouwenlichaam doet me niks, maar ik zie jouw gezicht. Als je omkijkt naar me geef ik je een bemoedigend knikje met een serieus gezicht. Ik heb even nergens aandacht voor. Ik ben bezorgd om jou een beetje. Of bezorgd is misschien niet het juiste woord. Ik snap je onzekerheid en ik wil dat die snel achter de rug is voor jou.

KNIEL VOOR ME en ik zak snel door mijn knieen ik buig mijn hoofd ik voel zijn vinger over mijn rug naar beneden gaan ik verwacht een enorme tik maar die komt niet in plaats daarvan moet ik opstaan en hem volgen terug naar me veilige bank waar ik beschamend plaats neem en een lachende sierra zie zitten.

Ik kom overeind, plaats mijn benen naast elkaar ongekruisd en ga op het puntje van de bank zitten. Ik kijk bewonderend toe hoe de Dom je op je knieen dwingt en om je heen loopt. Ik kijk op naar de Dom en vang zijn blik op. Ik geef hem met fijn geknepen en wantrouwende ogen een blik. Hij mag je niet kwetsen. Ik vind je aardig. Ik weet hoe kwetsbaar je nu bent.

Hij grijnst mijn blik weg en ik zucht. Ik laat me achterover vallen en blijf het spel gade slaan. Hij duwt je hoofd naar de grond. Hij is ruiger met je nu en kijkt mij aan. Ik kijk terug en zijn blik is alsof zijn houding verandert is nu door mijn toedoen. Oh ik walg van hem nu. Ik vind hem niet aardig. Het is voor mij meteen duidelijk dat hij niet aan me hoeft te komen. Ik kan geen greintje genegenheid meer voor hem voelen, maar daar gaat het niet om. Het gaat om jou. Zolang het voor jou goed voelt is het goed.

Ik hoop alleen dat je het stopt, opstaat en wegloopt als je niet verder wilt met hem. Mijn mond valt open. Ik vlieg overeind en haast me naar je toe. Ik help je jouw kleding bij elkaar te graaien en met aankleden. Ik kijk je aan met een gezicht van spijt. Ze zijn niet allemaal zo Hier was ik bang voor. Het was een blik in zijn ogen die mijn weerstand opwekte. Ik kan me niet onderdanig opstellen naar dat soort types. Ik kan er niks van accepteren. Ik wou dit niet Ik krabbel overiend van mijn geknielde positie en neem wat te drinken met je.

Als je een traan weg pinkt en ik dat zie voel ik me verschrikkelijk. Er was eens een Dom die dit punt van zwakte in mijn misbruikt heeft. Ik keek een sessie toe tussen Hem en zijn slavin. Ik had eerder die avond een opmerking gemaakt en zijn slavin kreeg daar de straf voor. Een keiharde klap vol op haar clit. Ik ben toen misselijk de kamer uit gerend en was zo overstuur.

Ik heb een sterk gevoel van empathy. Ik kan er niks aan doen. Ik weet het en ik wou dit niet. Het warme water klettert over mijn rug heen, ik draai me om zodat mijn borstkas de stralen kan opvangen. Ik zet het water nog wat harder en warmer. De druppels kletteren met grote kracht op de grond. Zo alles is netjes.

Als ik tevreden ben over het resultaat besluit ik terug te gaan naar de zaal. Ik neem de lift en in de deuropening van de zaal laat ik eerst mijn ogen wennen aan het licht en neem ik de omgeving in me op. Ik pak de hand van J's pet en begeleid haar mee in de richting van Bart. Hij heeft mijn interesse gewekt. Ik laat haar hand los en blijf stil staan op korte afstand van Bart. Ik sla mijn ogen neer en bloos een beetje.

Ik kijk met een schuine neergeslagen blik naar J's pet. Ik weet het niet. Ik weet niet of jij dat ook voelt. Heel voorzichtig kijk ik op. Ik zie Bart nergens meer. De paniek slaat me om het hart. Waar is hij ineens? Hij stond daar net nog! Dat is het eerste wat moet gebeuren, daarom loop ik door en ga aan de bar zitten en kijk naar de vele subjes om me heen.

Het sfeertje moet nog wat verder aangewakkerd worden hier. Ik bestel een koud biertje en neem een flinke teug van het glas en ik voel het koude vocht door mijn slokdarm naar mijn maag stromen. Het geeft een heerlijk gevoel. Ik laat me door J's pet meevoeren en ineens zie ik waar ze heen gaat. Ze plaatst me wat beduusd op de barkruk naast je. Ik zit wat ongemakkelijk en geniet van haar kusje op mijn wang.

Ik sla mijn ogen neer en voel me zo schuldig. Ik kijk voorzichtig op en zie dat je me gewoon negeert. Oh, daar kan ik niet zo goed tegen. Ik kijk J's pet met een hulpeloze blik aan. Ik weet wel waarom je zo doet.

Ik laat me van de kruk glijden en pak je hand. Ik sla mijn ogen neer en zak op mijn knieen naast je neer je hand vasthoudend. Ik laat die los en streel je voeten die in nu andere schoenen zitten merk ik. Als een of andere kat kroel ik tegen je op. Alsjeblieft niet boos op me zijn. Ik kan er niet tegen als mensen boos op me zijn. Ik kijk strak naar de dame tegenover me die je op de kruk naast me hebt gezet. Ik geef haar een korte knipoog en dan gaat mijn aandacht weer naar sierra die ineens mijn hand pakt en zich aan mijn voeten tegen me aanvleit.

Mijn blik blijft gericht op de dame tegenover me. Ik kreun zachtjes als je me gebied dit nooit meer te doen. Ik kan dat niet beloven.

Hoe moet ik dat beloven? Als ik bang word of me ongemakkelijk voel en denk dat er iets komt wat ik echt niet wil ga ik rennen. Hoe kan ik dat niet doen? Ik kijk op naar J's pet en glimlach. Ik rol mijn jurkje op en buig me tussen je benen. Met mijn wang streel ik langs je broekspijpen. Ik spreek de woorden niet uit. Waarom kan het me eigenlijk wat schelen? Wat trigger jij in mij? Ik snap het niet.

WEn J's pet moet ook blijven. Ze is zo lief en aardig. Ik zie die knipoog tussen jullie en de blik die jullie onderling uitwisselen. Ik slaak inwendig een zuchtje van opluchting. J's pet voelt zich ook op haar gemak. Dat is ook een opluchting om op te merken. Ik blijf niet stil zitten en kruip met een opgerolt jurkje continue tussen je benen door.

De poten van de kruk zitten me regelmatig in de weg en ik kruip eroverheen, tussendoor. Ik kijk hoe je lichaam reageert. Ik zie het verlangen in je ogen als de pijnscheut door je hele lichaam heen gaat. Ik streel de flogger over de plek op je billen en laat een wat kortere felle tik erop volgen. Ik kijk intussen naar J's pet en knik dat ze naar me toe moet komen.

Rustig blijf ik met langzame maar steeds intensere slagen je billen teisteren met mijn flogger. Ik zie J's pet opstaan en naar me toelopen.

Een korte maar indringende blik naar je zegt genoeg. Ik voel hoe J's pet's hand over mijn billen streelt. Het deert me niet al ben ik geen Bi.

Ik kan het tot op zekere hoogte wel aan. Ik zie J's pet voeten naast die van Bart. Ik staak mijn gekrioel tussen de barpoten door en ga stil op mijn knietjes voor Bart zitten met mijn blik neergeslagen.

Ik kijk rond en een enkeling staart ons schouwspel gade en is erg benieuwd wat er met J's pet gaat gebeuren. Ik knijp en trek tegelijk terwijl ik met mijn flogger tussendoor langs de zijkant van het lichaam van sierra ga. Ik ben verbaasd dat je het zo lekker lijkt te vinden dat Bart te tepels pijnigd. Ik vind dat helemaal niet fijn. Aan de andere kant wel opwindend. Pijn wind op, maar fijn vinden doe ik het niet met mijn tepels. Ik heb dan de neiging om terug te trekken of achteruit te stappen.

Ik beweeg mijn heup langs de strokenzweep en pak die onverwachts beet. Ik geef er een rukje aan en trek die bij Bart uit zijn handen. Met de zweep kruip ik verder over de vloer en cirkel op een iets grotere afstand om jullie heen nu.

Bart kan nu niet bij me om me beet te grijpen. Ik wil hem uitdagen tot meer. Ik voer de druk nog verder op en zorg dat de spanning nog ondragelijker wordt. Heeee wat is dat brutaal nest, die sierra zomaar mijn flogger uit mijn handen trekken.

Ik trek j's mee aan haar beide tepels naar het midden van de zaal waar sierra uitdagend zit te kijken. Ik kijk om en zie hoe Bart je mee trekt achter mij aan.

Even versnel ik en giechel. Dan stop ik in het midden van de zal en kijk ik Bart uitdagend aan. Ik gooi de flogger opzij. Op handen en knieen blijf ik zitten en glimlach naar je. Er straalt even geen onderdanigheid van me af nu.

Ik zit vol ondeugd en streken. Ik kijk triomfantelijk om me heen, Kijk mij eens hier met 2 subjes!! Ik geef een hardere ruk aan haar haar om haar te corrigeren. Ik kreun als Bart mijn haren grijpt en hard trekt. Ik zit meteen stil. Ik breng mijn handen omhoog en leg ze beide op zijn ene hand waarmee hij mijn haren vast heeft in een poging mijn haren uit zijn greep te krijgen. Hij trekt harder en ik kerm zachtjes.

Meteen gaat mijn hand terug naar de wang van sierra en ik streel er kort overheen. Ik loop de zaal uit. Ik kijk verschrikt op als Bart je een klap in je gelaat geeft. Even deins ik weg bang dat hij hetzelfde bij mij wil doen, maar als hij streelt moet ik toch opgelucht adem halen. Ik kan best schrikachtig zijn soms. Ik kijk Bart aan als hij ons beide beveelt te volgen en weg loopt. Ik krabbel overeind, doe mijn jurkje goed en haast me samen met jou achter Bart aan al doe jij het rustiger aan lijkt.

Ik laat de lift naar de 3e etage gaan en loop rustig naar mijn kamer. Zonder 1 woord te zeggen open ik de deur en knik: Daar staat een PC. Ik ga snel naar binnen en kijk hoe Bart de deur achter ons sluit.

Als hij ons gebied uit te kleden start ik al snel. Ik hang mijn jurkje netjes over een stoel heen en kniel neer. Met een nieuwsgierige en indrukwekkende blik kijk ik rond. Ik kruip naar Bart toe en leg mijn hand op zijn voeten. Ik maak kermende geluidjes van onderdanigheid. Ik wil zo graag. Ik voel me best op mijn gemak bij hem. Ik weet niet waarom. Ik voel me ook op mijn gemak bij J's pet. Ik kijk hoe J's pet zich uitkleed en nog lang niet klaar is. Ze neemt haar tijd en kijkt me aan.

Ik knik haar bemoedigend toe. Tegelijk gaan mijn handen strelend door sierra;s haar. Af en toe laat ik met een kneep in haar wang blijken dat ze alert moet blijven. Terwijl ik naar J's kijk laat ik met mijn vlakke hand een harde tik op haar billen neerslaan.

Ik geef nogmaals een harde tik erop en herhaal mijn streling. Ik buig me wat verder voorover en trek haar billen wat open met 1 hand en ik geef nogmaals een tik. Ik blijf J;s aankijken en knik nogmaals naar de computer op het bureau. Ik schrik op als Bart me alerter maakt door in mijn wang te knijpen. Ik klaag piepend en kruip weg bij hem vandaan. Kermend, klagend moppergeluidjes komen uit mij. Ik wil geen kneepjes en klappen in mijn gezicht. Hoewel kneepjes is nog geen harde N.

Dat kan nog, maar leuk vinden doe ik dat niet. Als Bart op mijn billen slaat en ze vervolgens liefdevol streelt zie ik J's achter de computer kruipen. Wat gaat ze doen? Ik krijg nog een klap en voel hoe Bart mijn billen uit elkaar trekt. Ik kreun een beetje en zak door mijn voorhand heen dichter naar de grond.

Ik begin te kroelen met de vloer. Het is zo fijn! Ik besluit om haar billen en benen nog verder te openen. Af en toe geef ik een tik met mijn vlakke hand totdat ik zie dat het rood wordt en warm begint aan te voelen. Ik blaas met mijn mond over haar billen heen en de lucht gaat ook langs haar dijen heen.

Kijk eens hier wil ik zeggen. Dan wordt er aan de deur geklopt: In een sexy serveersters outfit kom ik de kamer binnen. Voor mij uit duw ik een kar. Op de kar liggen allerlei fruitsoorten uitgestald. Als ik de kamer binnenkom , zie ik drie paar ogen die mij aankijken.

Ik geniet van wat Bart met me doet en sluit mijn ogen. Ik voel de koude adem die hij over mijn billen heen plaast en krijg kippenvel oversal. Mijn tepels zetten uit en groeien groter. Dan hoor ik een klop op de deur en Bart die 'Binnen' roept. Een vrouw duwt een kar naar binnen met fruit. Ik kruip opzij zodat ze erbij kan en kijk bewonderend naar al het fruit. Snoep doet me niks, maar fruit Ik kijk op naar Bart en J's die bij Bart is gekomen blijkbaar op zijn gebaar. Opnieuw begin ik over de vloer heen te kroelen.

Ik heb nog niet genoeg. Nog lang niet genoeg. Het carpet is mijn beste vriend geworden. J;s kan zien hoe ik de billen van sierra afwisselend vertroetel en pijnig. Voor j;s gebruik ik nog de flogger die ik ook met regelmaat op haar billen laat neerslaan. Ik kijk naar de groet ogen van Jls als ik haar billen ook ver spreid. Ik vertelde mama niets over deze extra bijverdienste en gaf haar enkel het briefje van Zo kon ik toch nog wat sparen voor mijn nieuwe I-phone die ik wilde gaan kopen.

Omdat ik uiteindelijk toch niet geslaagd was voor het herexamen vond mijn vader het beter dat ik nog maar een jaar als hulpje van de Fam. Van bergen bleef werken. Joke had dit zo met mijn vader besproken en zou met mij naar verschillende beroepskeuze adviseurs gaan. Hopelijk zou ik dan voor het volgend schooljaar weten wat ik verder zou gaan studeren.

Ondertussen werd ik steeds vertrouwder met Joke en mocht ik ook al eens gebruik maken van haar laptop en internet aansluiting. Zo stuurde ik Marco een paar e-mailtjes in de hoop dat ik weer in contact met hem kon komen.

Er kwam echter geen antwoord?? Ik begreep het niet en stuurde tenslotte ook een e-mail aan Clara om haar te vragen wat zij wist van Marco. Zij stuurde wel een belangstellend berichtje terug maar er stond niks in over Marco. Vond wel dat haar berichtje op een vreemde manier stopte alsof er deel weg was. De komende dagen was ik heel stil en zat vol heimwee. Joke probeerde mij wat te troosten en op te beuren. Na het vrijen bleven we extra lang tegen en soms ook op elkaar liggen.

Joke zei steeds dat ik Marco maar moest vergeten. Hij zou vast wel een andere vriend gevonden hebben. Als student in een grote stad had hij natuurlijk heel veel mogelijkheden. Het duurde meer dan een week voordat ik weer mijn humeur terug had en probeerde het leven maar niet al te zwaar te nemen. Probeer maar te genieten van hetgeen dat wel bereikbaar is.

Ik deed het gemiddeld 2 tot 3 keer week met Joke behalve als haar man het weekend thuis was. Na een paar maanden ging Joke zelf een weekend naar het appartement in Italië waar Gerard verbleef voor zijn werk. Er was daar een bedrijfs feest en Joke moest mee omdat alle belangrijke mannen met hun dames waren uitgenodigd. Joke had er geen zin in maar werd gedwongen als ze tenminste elke maand nog geld op haar rekening wilde krijgen. Ik bleef achter met Annemarie want Henk mocht ook mee op speciaal verzoek van zijn vader.

Toen ik zaterdag morgen in de schuur het hout wilden gaan hakken voor de haard kwam ze op mij toelopen. Ze keek woest en liep hardop te schelden. Eerst zei ik nog, heey heey beetje rustig jij, ben je soms met het verkeerde been uit bed gestapt? Zij keek mij doordringend aan. Mag jij wel zeggen, viespeuk dat je bent. Jij hebt je verkeerde been in haar gestopt. Waar ben jij mee bezig man? Welke jongen van jouw leeftijd doet zoiets. Een eenzame vrouw te pakken nemen die altijd trouw heeft willen zijn aan papa.

Ik kreeg een rood hoofd en keek met schaamte naar de grond. Nu realiseerde ik me dat ik met open ogen in haar val gelopen was. Ik had het gelijk moeten ontkennen. Ik had me weer kwetsbaar opgesteld en nu kon ik niet meer terug.

Waarom was ik altijd zo stom in mijn optreden naar andere mensen. Zo vaak had ik mijn neus al gestoten. Annemarie vervolgde; Dus jij hebt met mama geneukt? Ik dacht dat je homo was? Ik maakte me meer zorgen om Henk. Iedere keer als jij weer eens naakt ging zwemmen en met je stijve lul liep te paraderen. Zo probeerde je Henk te verleiden. Maar die is gelukkig verstandig genoeg en laat zich niet door jouw inpakken.

Maar ondertussen greep je mama en als een geile bok stopte je, je stijve lul in haar kut en liet je dikke ballen leeglopen. Ik hield maar even mijn mond dat leek mij veiliger. Hoe vaak heb je dat al gedaan? Weet je dat ik je kan aangeven bij de politie of nog erger ik ga je zieke moeder vertellen wat voor een geile flikker jij bent. Ze is van dezelfde leeftijd als mijn mama.

Stel je voor dat Henk het met haar deed, wat zou jij voelen. Zij heeft toch al zoveel pijn en verdriet. Niet voor niets dat ze is gaan drinken. Als je zo'n kinderen hebt zou ik ook niet lang uithouden. Ik wist dat ze blufte, maar voelde me toch heel rot bij de dingen die ze zei. Het woord motherfokker bleef door mijn hoofd gaan.

Ik had het woord vaak gehoord maar er nooit iets bij bedacht. Ik had het zelf ook wel eens geroepen als jongens handtastelijk werden. Maar nu klonk het anders en met het beeld van joke voor ogen schaamde ik me heel erg. Je hoeft je nu niet meer te schamen zei Annemarie. Je bent gewoon een geile bok die alles en iedereen neukt as ie de kans krijgt.

Heb je eigenlijk wel een condoom gebruikt. Mama gebruikt geen pil want daar is ze allergisch voor. Stomkop zei ik zachtjes tegen mijzelf, niet antwoorden. Ze wil je verder uit de tent lokken. Maar zou ze gelijk hebben? Mijn mama werd toch ook nog ongesteld als was het dan zeer onregelmatig vanwege haar drankprobleem en de pillen die ze slikte.

Nu geen tijd om te denken. Ik sta hier in mijn blote kont en Annemarie ging maar door. Ik wil wel een deal met je maken as je dan toch zo graag wil neuken. Het blijft een geheim tussen ons maar dan moet je vandaag wel precies doen wat ik van je wil. Dit hout kom je dan morgen maar in je eigen tijd kappen. Ik keek haar vragend aan. Ik wil dat je je nu helemaal uitkleed hier voor mij zodat ik zelf kan zien hoe geil jij bent. Opschieten want ik wil nog wel wat meer beleven vandaag.

Met tegenzin volgde ik haar bevelen op en begon me langzaam te ontkleden. Toen ik enkel mijn onderbroek nog aan had gebood ze mij naar het voormalige paarden verblijf te gaan. Er waren al lang geen paarden meer maar alle getuig en onderdelen lagen daar nog of hingen aan de wand. Er lagen ook nog en paar balen hooi. Ze zei; vind jezelf ook niet dat je straf verdiend hebt. Kijk om je heen en je kan zien hoe de hengsten hier voorheen getemd werden. Ga daar in die box staan dan kan ik je armen vastgespen aan de railing.

Kom op buk je voorover zodat ik de riemen kan bevestigen. Behendig bond ze me vast in de paarden box. Ze nam een van de riemen van het paardenstel en legde de platte kant op mijn billen.

Ok nouw wil ik wel eens zien of je een echte dekhengst bent. Mama zei me laatst dat ze dacht, dat jij dat misschien ook wel in je hebt. Ze tikte een paar keer voorzichtig op mijn billen. Jij bent zeker geen doetje dus je kan wel wat hebben lijkt me zo.

Ik wil graag je grenzen kennen Schreeuw maar als het pijn doet anders ga ik gewoon door. Ze deed miijn werkhandschoenen aan sloeg een paar keer stevig door. Ik voelde hoe mijn huid vurig werd. Maar ik gaf geen kik. Je wil je groot houden hè, Johnan, stoere bink, maar je bent er nog niet vanaf. Eens kijken naar het resultaat. Ze trok mijn onderbroek naar beneden en voelde met haar blote hand de warmte van de rode plekken.

Die billen van jouw werken wel als rubber bumpers. Maar je gaat zo toch wel huilen. Met nog meer agressie sloeg ze op mijn blote billen en de klappen weerkaatsen in de holle ruimte van de schuur. Het was zeker buiten ook te horen. De pijn werd erger met elke slag en het duurde niet lang of ik schreeuwde het uit.

Ok zei ze genoeg straf voor vandaag. Maar als je mijn moeder blijft lastig vallen gaan er meer en erger straffen volgen, dat kan ik je nu al zeggen. Dus beloof me dat je het niet weer doet. Ze maakte me los en keen me recht in mijn ogen. Nouw kom op Johnan.

Zeg dat je er heel veel spijt van hebt en beloof me dat je het nooit weer doet. Toen ik aarzelde hief ze de riem nog een keer dreigend in de lucht. Ok ik beloof het en herhaalde zachtjes wat ze voorgezegd had. Goed ik accepteer het maar je bent nog niet van mij af. Ik wil zelf ook ondervinden hoe je mama hebt verkracht. Want zo kan ik het toch wel noemen. Je hebt haar brutaal genomen. Maar laat maar eens zien wat je in huis hebt. Kom hier in het licht staan dan kan ik jouw geval eens goed bekijken.

Ze duwde mij richting openstaande deur en toen het zonlicht op mijn lijf scheen, ging ze haar knieën voor mij en nam mijn slappe in haar mond. Ze had duidelijk ervaring met dit soort werk en het duurde niet lang of ik kreeg een heuse stijven.

Ok mmmm werkt prima hier vanonder. FF voelen wat je in je zak hebt zitten. Ze greep mijn ballen en kneden ze flink over elkaar heen. Nouw die kunnen nog wel wat groter worden.

Eens kijken wat we daarmee kunnen. Ze stond op en pakte een los hangend stro touw van de balk. Behendig knoopte ze het touw om mijn zak en trok het strak aan. Draaide het losse einden er nog een aantal keren omheen zodat mijn ballen strak gespannen stonden.

Zo nu wil ik zien wat voor zaad je hebt. Ze begon me opnieuw te pijpen en gebood me haar te waarschuwen as ik ging komen. Zuigen en aftrekken wisselde ze met elkaar af en ik al gauw riep ik dat ik ging komen.

Ze hield haar mond open en rok nog een paar stevig aan mijn lul terwijl ze met haat andere hand mijn super harde ballen masseerde. Toen spoot ik met volle kracht 5 of 6 dikke stralen in haar wijd openstaande mond.

Haar ogen rolde door hun kassen en ze probeerde zoveel mogelijk te slikken. Het sperma liep over haar kin en een deel liep nog langs mijn lul. Ze likte en schrapte alles af en probeerde tot de laatste druppel te genieten. Mmm, mmm, jammie jammie, Johnan wat een lekker sap heb jij. Lekker romig en geen sliertjes erin.

Mmmmm heerlijk vind ik dat, jong zaad. Smaakt veel zoeter dan bij andere jongens. Zo en nu wil ik met je neuken. Ga jij daar met je rug op die hooibaal liggen. Zo kan ik niet weer een stijven krijgen. Annemarie keek erna en zag hoe mijn ballen blauw aangelopen waren. Ze haalde het touw los en schudden een paar keer aan mijn zak. Maak je maar geen zorgen zei ze, zal zo wel weer bijtrekken.

Ze begon zich uit te kleden. Haar zware tieten rolde uit haar bh toen ze mij vroeg die van achter los te maken. Nu had ze enkel nog haar zwarte string aan die bijna onzichtbaar was door de vetrollen die er overheen hingen. Ze stapte over mij heen en liet haar lange tepels over mijn gezicht schuiven.

Ze liet zich voorover vallen zodat mijn hoofd tussen haar borsten klemde. Ik kreeg geen lucht meer en probeerde haar van mij af te duwen. Het lukte me niet. Pas op het laatste moment trok ze zich op en kreeg ik weer lucht. Waarom doe je dat schreeuwde ik. Ik wil je gewoon testen. Kijken wat je kan hebben. Als je mijn slaaf wil worden moet je toch wat kunnen hebben.

Ik houw niet van doetjes. Die kleine jongens die gelijk gaan huilen als ik ze vastpak. Je mag ff op mijn tepels zuigen. Ze duwde gelijk een tepel in mijn open mond waarmee ik nog naar lucht stond te happen. Ze gebood mij erop te zuigen zodat haar tepel hard werd.

Jij maakt mij tepels hard dan ik lul opstijven. Ze draaide zich om en boog zich helemaal voorover. Ze pakte mijn slappe piemel in haar mond en ondertussen drukte ze haar billen in mijn richting. Daarna drukte ze haar onderlichaam op zodat haar kut ter hoogte van mijn mond kwam. Kom op Johnan jij ook likken, zuig aan mijn klit. Ze keek onder zich door en liet toen haar kut op mijn mond zakken. Haar klit stak ver naar buiten en ik kon niet anders dan mijn mond openen om wederom niet te stikken tussen haar benen.

Er kwam veel vocht uit haar poes en het smaakte niet slecht. Misschien een erfelijke eigenschap. Met haar behendige tong en vlugge vingers kreeg ze mijn lul weer snel in positie. Zelfs als ik het niet wil krijg ik toch een stijven. Hetzelfde gevoel als op school na de gymles. Altijd stond ik daar met een dikke lul en een rooie kop te kijken.

Je kon je niet verstoppen en iedereen zag het. Marco had me nog geadviseerd en gezegd, "jong je moet je voor de les ff aftrekken dan heb je daar geen last meer van".

Terwijl ik zo dacht werd mijn pik nog harder ondanks dat ik me concentreerde op het zuigen van haar klit. Annemarie werd steeds wilder en begon te schokken. Ze stond op en draaide zich weer om. Ze bracht haar kut recht boven mijn lul en wilde zich langzaam laten zakken. Plotseling ging haar telefoon af. Potverdomme riep ze wie kan dat nu weer zijn. Net op dit moment. Ze liet zich snel nog ff zakken zodat ze mijn lul in grote kut voelde glijden.

Toen liep ze naar haar kleren om haar phone op te nemen. Haar vriendin Angela was aan de lijn. Ze was blijkbaar vergeten dat die vandaag langs wilde komen en was haar aan het zoeken.

Blijf jij daar liggen gebood ze dan probeer ik haar zo snel mogelijk weg te werken. Ze kleden zich vlug aan en liep de schuur uit. Ik voelde me moe en liet me ontspannen. Nadat ik hun luidruchtige begroeting in de verte hoorde verstomde het geluid. De tijd verstreek langzaam zonder dat er iets gebeurde.

Ik voelde het fris worden en besloot mijn kleren weer aan te doen en toch alvast te beginnen met de klus die ik me voor vandaag had voorgenomen. Ik werkte stug door en durfde niet naar buiten te gaan ondanks dat het al middag was en ik ontzettend honger had.

Ik gebruikte de waterkraan in de schuur om af en toe te drinken. Angela kwam wel vaker op bezoek en ik hoopte vurig dat ze niet samen zouden komen. Angela gedroeg zich altijd erg verwaand en zag me niet staan. Ze heeft me vaak gekwetst met haar gemene opmerkingen. Gelukkig kwamen ze allebei niet meer terug en toen ik klaar was met mijn werk ben ik naar huis gegaan.

De volgende maandag ging ik met lood in mijn schoenen naar de familie van Bergen. Ik melde me bij Joke en wachtte op de opdracht voor de dag. Ze was kortaf en gebood me verder te gaan met het opruimen van de schuur en het betegelen van het hoofd gedeelte.

Nu was alles zand i. Annemarie en Henkie waren naar school. Rond elf uur riep Joke voor de koffie. Met een zwaar gemoed ging ik aan de keuken tafel zitten. Joke zag het en vroeg wat ik had. Waarom kijk je zo droevig? Ik durfde niet goed opkijken en wist ook niet hoe ik erover moest beginnen. Maar ze had toch eerder gezegd dat ik met mijn problemen altijd bij haar mocht komen. Na verder aandringen van Joke begon ik erover en met wat omwegen kwam het hoge woord eruit.

Ik zag hoe ze zich stond op te winden en steeds kwaaier kijken. Johnan zei ze, wat ben jij een ongelofelijke stomkop.

Wat een mietje ben je. Kijk eens naar je zelf, een man van bijna 1 meter negentig, gespierd tot en met en jij, jij laat je gebruiken door een meisje van amper Ik geef toe , niet op haar mondje gevallen maar waarom in godsnaam ben je niet weggelopen? Ik dacht dat wij het samen goed hadden, dat je al je lusten met mij mocht delen. Nu ben ik een weekend weg en ga je gelijk mijn eigen dochter dekken.

Mijn bloedeigen dochter, hoe haal je het in je hoofd. Ondankbare vlerk dat je bent. Ik bedoel als je het niet wilde was je toch niet ingegaan op haar advances? Nee je hebt het potverdomme zelf uitgelokt met je sensuele gekonkel. Altijd die geile uitstraling op je gezicht. Ga weg ik wil je niet meer zien. Even begon ze te huilen, toen herstelde ze zich en begon te vloeken en te tieren en gooide me het huis uit.

Ik ging terug naar de schuur en begon te piekeren. Wat is het hier toch allemaal ingewikkeld. Ik snap er niks van. Steeds wordt alles weer anders uitgelegd als ik bedoeld had. Het klopt nooit wat ze zeggen. Alles wordt verdraaid en altijd is het weer mijn schuld als het verkeerd loopt. Wat zou ik me nog druk maken over wat zij van mij denken of vinden. Ik liep naar buiten en voelde de warme zonnen stralen op mijn gezicht.

Ik kleedde me uit en dook het zwembad in. Ik zwom 50 baantjes zonder ophouden. Ik bleef nog even nahijgen in het water en bezorgde mijzelf een stijve. Toen ie goed hard was ging uit het water en ging op de meest zichtbare plaats op het gazon liggen.

Het was 3 uur dus de kinderen waren weer thuis van school. Zo nu kunnen ze me zien zoals ze het altijd willen. Annemarie zal zo wel bij mij staan. Henkie op de uitkijk zoals hij altijd doet. Met mijn paal recht omhoog lag ik uitgestrekt op het gazon.

Maar er gebeurde niets. Geen enkele beweging vanuit het huis. Zelfs Henkie stond niet te gluren. De zon scheen in mijn ogen en ik voelde mijn oogleden zwaar worden. Zonder dat ik er erg in had viel ik in slaap.

Ik weet niet hoe lang ik gelegen heb maar ik werd wakker van jeuk aan mijn ballen. Ik wreef er wat over en keek naar mijn hand.

Ik sprong meteen op en zag dat ik onder de mieren zat. Ze kropen over mijn piemel en beten me overal waar ze zaten. Ik stond onder de rooie bultjes. Ik probeerde ze weg te wrijven maar er kwamen er steeds weer nieuwe.

Toen dook ik het water in zodat ik ze kon verzuipen. Toen ik eruit kwam waren ze weggespoeld maar mijn piemel en alles waren helemaal opgezwollen en het jeukte als de pest. Ik kleedde me aan en liep zo snel ik kon naar huis. Ik zocht naar zalf maar kon niks vinden. Een oud potje met uierzalf zag ik met een datum erop uit de tijd dat ik nog bij mama aan de borst hing.

Ik liep naar mama die gelukkig redelijk fris uitzag en vroeg haar wat te doen. Ga maar naar de dokter zei ze. Het lijkt of je allergisch bent voor mieren beten. Zonder afspraak fietste ik naar de huisarts en hoopte dat hij nog aanwezig was. Gelukkig liepen de laatste patiënten naar buiten en mocht ik na wat aandringen nog naar binnen. Het was al een wat oudere heer. Zo,zo ben jij niet die Johnan, het nieuwe sloofje van de fam.

Ik had nu geen zin om alles uit te leggen en pakte nog een opzichtig naar mijn kruis om de jeuk weg te wrijven. Nu laat maar eens kijken wat je hebt. Ik kleedde me snel uit en liet mijn dikke opgezwollen lid zien. Ook mijn zak was helemaal opgezet en zeker twee keer zo groot als normaal. Hij keek er indringend naar en mompelde wat onbegrijpelijke potjes Latijn. Scrotum tumides, testiculos perfectum et penis colossicotera. Hoef zeker niet te vragen hoe die mieren daar terecht komen. Je was zeker met je werk bezig toen het gebeurde.

Ik keek hem vragend aan en vroeg wat hij bedoelde. Ja zei hij in dit dorp zijn er geen geheimen. Er wordt gezegd, vooral door de vrouwen die ik hier vaak in de wachtkamer heb, dat jij de nieuwe "dekhengst" bij de fam.

Je schijnt een super libido te hebben en dekt daar alles en iedereen. Misschien is dat je werk daar en krijg je er ook nog geld voor.

Maar ik heb eigenlijk een beter voorstel voor jouw. Waarom wordt je geen zaaddonor. Dan kan je veel meer ongelukkige vrouwen helpen. Er is een groot tekort aan donoren en hoewel het eigenlijk niet mag en je 18 jaar of ouder moet zijn, wil ik je er wel voor betalen. Ik geef je 10 euro per kwakje, zeg maar 2 euro per cc en je kan het gewoon hier doen. Je hoeft er niet voor naar een kliniek of zo.

Maar ik moet natuurlijk wel eerst je zaad onderzoeken om te zien of de kwaliteit goed is of je verder niks onder de leden hebt, afgezien van deze mierenpest. Hier heb je wat zalf om de pijn te verdoven. Het ziet er nu nogal pijnlijk uit maar bij het volgende consult wil ik je testikels nog eens uitgebreid onderzoeken.

Kom over een week terug dan zal Angela, mijn assistente, een zaadmonster bij je afnemen. Na de test en de uitslag kunnen we dan afspreken over de verdere gang van zaken. Maar gezien jouw leeftijd en conditie verwacht ik gewoon super viriel sperma te zien. Ok tijd is om, ik zal je geen rekening sturen maar dan moet je volgende week wel meewerken. En nogmaals niet masturberen want ik wil een rijp monster hebben. Nouw prettige dag verder.

Zonder dat ik nog kon reageren stuurde hij mij weg en sloot de praktijk af. Thuis gekomen heb ik meteen de zalf gebruikt en gelukkig werkte het direct. Na drie dagen was alles weer normaal. Alleen een hele week niet masturberen kon ik niet opbrengen. Normaal deed ik het elke morgen en meestal ook savons nog een keer als ik die dag niet had hoeven dekken. Maar Joke had me de hele week al genegeerd en gaf me zoveel werk dat er geen tijd voor mezelf overbleef.

Ondanks het mooie weer was ze niet gaan zwemmen. Het leek wel of ze, zich niet meer aan mij durfde tonen. Ik zelf had me voorgenomen me verder niet meer te generen voor mijzelf. Ik maakte er geen probleem meer van om naakt te zwemmen. Of ik wel of niet een stijven kreeg het interesseerde me niet meer.

Laat ze maar kijken dacht ik, Dit is toch wat ze willen zien. Ook in onze kleine vakantiewoning deed ik niet meer moeilijk met handdoeken en zo, als ik me wilde douche. De gordijnen van het stapelbed waar ik moest slapen deed ik niet meer dicht.

Frisse lucht wilde ik hebben. Ze had nog wel een keer gezegd "ik vind het niet erg als je met je pik speelt, dat doen alle jongens, maar ik zou het wel op prijs stellen als je het voor jezelf hield'. Mag jij wel zeggen sprak ik haar brutaal tegen.

Enkele dagen later heb ik dan toch nog mijn excuses aangeboden. Vrijdag moest ik voor controle terug naar de huisarts. Angela had gebeld naar de fam. Van Bergen en via Annemarie doorgegeven dat ik tegen het eind van het spreekuur om 5 uur s'middags moest komen. Annemarie heeft me hard staan uitlachen toen ik moest opbiechten waarom ik naar de huisarts moest. Ik vind het wel een verdiende straf voor jouw.

Jammer dat ik dat gemist heb. Ook jammer dat je deze week niet met je lul mag spelen. Ik heb nog altijd wat tegoed van jouw. Dat weet je toch nog wel hoop ik? Heey Johnan als je straks terug bent moet je me ff komen vertellen hoe het gegaan is. Houw je aan je afspraak anders krijg je nog weer met de riem lachte ze gemeen. Toen ik die middag bij de huisarts kwam was ik meteen aan de beurt en moest ik me gelijk ook helemaal uitkleden. Kijk de zalf heeft goed gewerkt zei ik als een soort compliment naar de dokter De dokter liep om mij heen en bekeek en betasten me van alle kanten.

Inderdaad alles weer normaal. Heb je nog gemasturbeerd de afgelopen dagen? Nee zie ik met een rood hoofd. De dokter keek mij vragend aan. Het zal wel, maar ik heb al wat meer ervaring met jullie soort jongens. Afin als het maar niet te vaak is geweest.

Ik zie dat je ook billenkoek hebt gehad. Er staan nog altijd striemen op je billen. Dat moet je niet meer toelaten Johnan. Ik wil dat je zaakje ongeschonden blijft, het zou toch jammer zijn als ze misslaan en je testikels raken. Hij vroeg mij op de onderzoek tafel te gaan liggen zodat hij mijn ballen kon onderzoeken. Ik moest blazen op mijn arm zodat hij de reactie kon zien. Hij pakte mijn ballen en kneedde ze langdurig tussen zijn vingers.

Zoals ik al verwachtte, testiculos perfectum. Maar mogelijk Testosterone insufficiens. Is geen ziekte zei hij kalmerend maar betekent dat je wel geschikt maar een beetje extra testosteron zou je nog beter maken als sperma donor. Ok onderzoek is klaar je kan naar Angela. Toen ik de assistente kamer binnen was moest ik nog even wachten en hoorde ik ze beide nog druk overleggen. Ook dat ze een goede zaak hadden en een goede deal zouden kunnen sluiten met Von Frauenhoven kliniek.

Voor wat extra productie zal ik hem wat preparaten voorschrijven. Toen Angela binnenkwam had ze een foto toestel in de aanslag en gebood mij in verschillende standen te gaan staan zodat ze mijn van alle zijden kon vastleggen. Ze gaf uitleg en zei dat het wel anoniem bleef maar dat het van belang was dat de toekomstige cliënten vooraf konden zien hoe de donor er uitziet en dat hij zoveel mogelijk op de zorgvader lijkt.

Maar sommige vrouwen willen ook dat de donor er goed uitziet zodat ze leuke en knappen kinderen krijgen.

En ook voor jouw is het natuurlijk goed als er veel aftrek is. Veel vraag betekent ook veel sperma en daar worden we hier allemaal beter van lachte ze breeduit. Goed ik ga nu de vacuum pomp starten en dan denk ik dat we snel het eerste monster binnen hebben. Er stond een kastje op de tafel met een paar slangen en een soort glazen maatbekertje. Er zaten 2 tuitjes aan waar ze de slangen op kon aansluiten. Toen nam een stalen kolf met daarin een zacht rubberen voering.

Ok leg je hier op de tafel dan gaat het feest beginnen. Ze starten de pomp die gelijk behoorlijk hard ging brommen. Beetje raar geluid maakt ie, zei ze nog. Maar zonder verder na te kijken nam ze de kolf en ging richting mijn nog slappe pik. Nouw die wordt zo wel stijf lachte ze nog, maak je maar geen zorgen. Ze drukte de kolf op mijn pik die gelijk naar binnen werd geslurpt.

Hetzelfde geluid en gevoel dat ik heel vroeger had beleefd toen mijn zusjes mijn piemeltje in de stofzuiger slang hadden gezogen terwijl deze op volle kracht stond te zuigen.

En verdomme ook nu voelde ik weer die ontzettende pijn en zag ik hoe zelfs mijn ballen mee naar binnen werden getrokken. Het apparaat begon te loeien en Ik schreeuwde het uit.

Meteen vloog de deur open en kwam de dokter binnen die gelijk de stekker uit het contact trok. Verdomme Angela, stomme trut, wat doe je, kan ik nouw niks aan jouw overlaten. Je moet hem eerste in de laagste stand zetten en daarna heel langzaam opvoeren als de jongen daar aan toe is.

Haal ff wat te drinken voor Johnan en zorg dat hij kan kalmeren. Dit is een buitenkans en jij hebt het al bijna verprutst voordat we het eerste monster binnen hebben. De dokter keek naar machine en draaide aan wat knoppen. Vervolgens probeerde hij deze opnieuw te starten maar er gebeurde niks.

Domme, gromde hij zachtjes, zul je net zien dat ie nu stuk is. Hij liep alles nog eens na maar wat hij ook probeerde de pomp gaf geen kik meer. Toen ik wat gedronken had en de pijn was weggeëbd keek ik ook eens naar het apparaat. Ik wil me er niet mee bemoeien zei ik eerst maar het lijkt erop dat er geen olie inzit. Ja, zei ik, de meeste pompen moeten een beetje smering hebben anders lopen ze vast. Kijk hier is een reservoirtje. Er staat "oil" op. Verrek ja zei de dokter, dat is me nooit opgevallen we hebben dit apparaat nog niet zo lang.

Kijk eens in die doos Angela, daar zitten nog wat reserve kolven en verschillende maten in. Ze keken in de doos en zagen tot hun geluk dat er ook een flesje met olie inzat. Ze vulde het reservoirtje bij en deden een nieuwe startpoging maar zonder succes. Ik denk dat de pomp vastgelopen is dus moet ie eerst gerepareerd worden. Ik heb ook al van Mevrouw van Bergen gehoord dat jij handig bent met pompen.

Zou jij er eens naar willen kijken. Dan kan je hem ook eerst zelf uitproberen lachte hij geheimzinnig. Voor vandaag dan maar de ouderwetse handjob. Ik laat jullie ff alleen dan zie ik je zo weer in mijn spreekkamer. We hebben hier geen video's en boekjes zoals in de kliniek maar ik neem aan dat Angela, je wel kan opbeuren. Tenslotte heeft ze ook iets goed te maken.

Kijk maar wat je doet maar zorg dat het goed komt. Angela keek eerst wat hulpeloos om zich heen maar begon zich toen van haar bovenkleding te ontdoen. Ondanks dat haar gezicht me helemaal niet aanstond had ze een mooi bijna volmaakt lichaam. Toen ze enkel nog haar bh en rode string aanhad stopte ze. Nouw meer kan en wil ik je niet bieden. Als mijn vriend dit te weten komt slaat hij me lam.

Alleen kijken en niet aankomen. Ze nam een nieuw schoon glazen potje waar ik mijn kwakje zo dadelijk in moest doen. Ze deed plastic handschoenen aan en hield het potje voor mijn buik. Je mag beginnen zei ze. Ik was totaal niet geil dus dit kon nog wel eens lang gaan duren. Ze zag dat ik hem niet stijf kreeg dus voelde zich gedwongen wat extra hulp te bieden. Ze pakte me piemel tussen duim en wijsvinger een trok er zachtjes aan. Het had niet veel effect. Angela ,die wist dat de dokter veel ervaring had en wist wat hier gebeurde, boog zich met tegenzin voorover en likte voorzichtig met haar tong aan mijn eikel.

Meteen veegde ze haar mond af met een steriel doekje en gebruikte dit vervolgens om mijn piemel schoon te vegen. Vervolgens naam ze langzaam mijn lid in haar mond en begon te pijpen. Eerst heel voorzichtig en toen ze enig effect had werd ze langzaam enthousiaster. Ze draaide uitdagend met haar kont en duwde haar borsten boven in haar bh zodat de tepels bijna zichtbaar waren. Ze had echt wel lekkere billen en ik voelde aandrang om ze te betasten.

Eerst wilde ik geruststellen mijn arm om haar heen slaan maar die weerde ze meteen af. Blijf met je poten van mij af zei ze brutaal. Het is al erg genoeg dat ik dit moet doen. Ik hield me verder stil en zag hoe Angela alle zeilen bijzetten om hem stijf te krijgen.

Na 10 minuten hard werken was ie enigszins stijf maar dan had je het ook gehad. Ze keek me aan en zei. Nouw zou je zelf ook niet eens wat doen? Je denkt toch niet dat ik dit de hele avond volhoud. Ik dacht dat jij wel wat meer kon. Volgens Annemarie heb je anders ook niet zoveel tijd nodig. Zelf had ik ook niet veel vertrouwen in de handelingen van Angela en begon dus maar zelf wat te fantaseren terwijl ik mezelf aftrok.

Ik sloot me ogen zodat ik me kon concentreren. Angela hield het glaasje onder mijn eikel met het idee dat ik zo wel klaar zou komen. Ik nam mijn beproefde fantasie en dacht aan Marco in zijn roze onderbroek. Het werkte ook deze keer en ik voelde hoe mijn lul nu echt hard werd.

Ik had mijn ogen dicht en zag niet hoe Angela met haar potje recht voor mij was gaan zitten op een laag krukje. Ik was zeker al 10 minuten aan het trekken toen ik voelde dat mijn ballen optrokken en ik subiet ging spuiten.

Om het moment niet te verliezen ging ik sneller en harder trekken. Ik voelde het komen en begon te kreunen. Angela zat geconcentreerd voor me en hield het potje recht onder mijn eikel waar alreeds een aantal druppels voorvocht af drupte. Toen kwam ik met een zware grommend geluid klaar. Ik spoot mijn zaad met kracht naar voren, over het potje heen precies in het gezicht van Angela.

Ze gaf een luide gil en sprong op. Nog voordat ze het liet vallen pakte ik het potje en kon nog net de laatste druppels opvangen. Alweer was de dokter direct aanwezig om te zien wat nu weer mis was. Niet aankomen schreeuwde hij tegen Angela. Houw je handen omlaag. Hij nam een spatel en probeerde zoveel mogelijk sperma van haar gezicht te halen en deponeerde dat alsnog in het potje. Meisje, meisje zei de dokter wat ben je toch een verschrikkelijke Oen.

Wat leren jullie tegenwoordig nog op die verpleging opleiding. Ze sputterde tegen en zei; maar vorige week bij meneer van Beek ging het wel zo. Ja, ja zei de dokter een man van bijna Die is blij als er überhaupt nog wat uitkomt. En dat is al niet veel. Het meeste is ook nog "Simunalem" dus kan ik weggooien. Nee als Johnan doorgaat en dat hoop ik toch, hoeft Van beek niet meer te komen.

Ga je maar wassen ik handel het hier verder wel af met Johnan. Angela liep de kamer uit draaide zich nog een keer om naar mij met de woorden.

Schelden liep ze naar de douche. De dokter probeerde alles te sussen. Trek het je maar niet aan. Ze is nog onervaren. Als jij die pomp weer aan de praat krijgt kan je het volgende keer ook zonder haar doen.

Er hoeft eigenlijk alleen iemand bij te zijn om zeker te stellen dat er niet geknoeid wordt en we zeker weten dat het jouw sperma is. Goed kleed je maar aan. Ik zal het verder onderzoeken en meld je over 3 dagen zelfde tijd. Voor nu is het eigenlijk maar een halve Stilla dus hier heb je alvast 5 Euro. O ja en neem deze hormoon preparaten. Elke avond voor het slapen een tablet. Ik nam afscheid met de pomp onder mijn arm en fietste zo snel ik kon naar huis.

De volgende dage waren relatief rustig. Mevrouw was niet meer zo af snauwerig maar toonde verder geen interesse naar mij. Haar wulpse houding die ze voorheen vaak aannam was er niet meer. Ook haar kleding was bedekter. Geen strakke broekjes meer. Ze vroeg me verder te gaan met het herinrichten van de schuur. Ze wilde er een soort party ruimte van maken.

Dan konden de kinderen hier hun fuiven organiseren en werd niet haar hele woonkamer steeds overhoop gehaald. Ze wilde meer rust in huis. Annemarie had een heuse bar geregeld en die moest ik gaan installeren. Ik miste zo wel de extra vergoedingen en kon niet verder sparen voor mijn I-phone.

Hopelijk zou het gecompenseerd worden door het toekomstige donorschap. Ik weet niet of het daarmee te maken had maar na het innemen van de hormoon preparaten voelde ik nog vaker aandrang.

Ik had steeds weer opnieuw een stijve en ging me steeds meer trekken. Meerdere keren per dag. Woensdag middag kwam Annemarie kijken hoe ik vorderde. Nouw Johnan dat begint er al aardig uit te zien. Je weet dat de voormalige paardenverblijven in dezelfde staat moeten blijven? Als papa weer thuis komt wonen nemen we weer een echt paard. We hadden hier vroeger een echte Friese hengst staan. Wooh dat was een mooi paard. Mooie glanzende zwarte vacht, mooi opgeheven hoofd.

En dan die ballen die zo'n paard heeft. Misschien raar dat ik het zeg maar ik keek daar altijd graag naar. Soms als ie goed vast stond probeerde ik die aan te raken. Dan ging ie sneller ademen en schoof zijn penis naar buiten. Dat was nog een eens een ding. Zeker een halve meter wel. En als ik doorging met het aaien van zijn ballen dan werd ie zo hard dat ie onder tegen zijn buik opsloeg.

Soms kwamen er boeren met merries op het erf. Die moesten dan gedekt worden door Heino. Dat was super geil om te zien. Hoe zo'n hengst die paal in die merrie steekt. Zo in een keer. Geen voorspel of andere poespas. In een keer erin.

Een paar keer schuiven en klaar is kees. Papa wilde niet dat ik zo dichtbij ging staan, maar ik wilde het gewoon goed zien Zelf ben ik ook een keer zolang doorgegaan met het masseren van zijn ballen en penis dat ie ook klaar kwam. Wooh wat daar uit komt dat wil je niet weten. Echt ik schat meer dan een halve liter. Het flitste door mijn hoofd; Euro voor een paarden kwakje??

Papa heeft dit nog overwogen maar vanwege zijn nieuwe baan heeft hij toch besloten het paard te verkopen.

...

Haar vriendin Anita zou ook aanwezig zijn. Het verwonderde me dan ook helemaal niet dat Anita de deur opende toen ik Ik moet nog vertellen over het inlossen van mijn belofte aan mijn geile buurvrouw Petra.

Ik zou haar melden wanneer ik langs zou komen en ze reageerde blij dat het haar erg goed uitkwam. Zo melde ik mij bij het hek en ze liet me snel naar binnen. Onlangs ben ik verhuisd naar de rand van de stad. Het wonen daar is een stuk natuurlijker omdat je via een paadje al snel in een bosrijk gebied komt met ook nog een meertje voor recreatie.

De huizen staan vrij met een flink stuk grond erbij. Ik werd laatst gebeld door twee vriendinnen van me Lisette en Nicole. Met deze hete meiden had ik al menig wild avontuurtje gehad en ze vertelden dat ze een beetje omhoog zaten. Ze wilden een party houden met vier vriendinnen en konden wel wat hulp gebrui Op één van de spaarzame warme dagen afgelopen zomer is dan eindelijk mijn belofte aan Nicole en Lisette afgelost. We hadden afgesproken bij een stil meertje.

Toen ik daar aankwam zag ik aleen twee lege tassen en verder niets. Ik vond dat wel merkwaardig m Ik heb afgelopen weekend de belofte ingelost bij twee geile meiden. Ik werd dan ook enthiosiast door Nicole ontvangen.

Ze droeg een dunne bloes die half open stond zodat haar tieten bijna naar buiten piepten, mede omdat ze geen beha droeg. Ik had net mijn vriendin Kim opgehaald, een sexy blondine.

Ze droeg een doorkijkbloes zonder beha zodat haar tieten goed te zien waren. Verder droeg ze een witte legging zonder slipje en een paar lage laarsjes. Haar kutlippen waren zichtbaar in de legging Wij hadden besloten met onze vrienden een boswandeling te maken. Heerlijk de vrije natuur,vonden wij en het was een mooie warme zomerdag.

Hierdoor hadden Annie,mijn vrouw en Maaike onze vriendin niet te veel aan. Jan en ik konden die heerlijk borsten van die Natte Marloes Marloes liep bepaald niet met haar seksualiteit te koop. Ze was slank en donker, droeg het haar kort en had een expressief gezichtje. Maar in de regel keek ze erg zorgelijk met samen geknepen ogen.

Ze leek een meisje dat het leven heel er Carmen en Manuela hadden al zo'n jaar of drie een relatie met elkaar en zehadden elkaar twee dingen beloofd: Tot dusver was dat prima gelukt en door hun grenzen telkens teverleggen op sexueel gebied, hadden z Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van het verzoek " Geile moeder neukt jonge zoon " Geertje was midden 40 en zag er voor haar leeftijd nog beslist goed uit!

Zo'n acht jaar geleden was ze gescheiden van haar man die niets Toen ik veertien jaar was begon ik meer interesse te hebben voor mijn oudere zus Tinneke, die zestien was. Zij danste vaak terwijl ik toekeek De slagboom van het vrijwel uitgestorven parkeerterrein opende automatisch toen ze naderde. Susan wierp een blik op het klokje in het dashboard. Het zou krap worden, maar als het verkeer niet teveel tegenzat zou ze over een uurtje thuis kunnen Ik stap nu in de auto en rijd linea recta naar huis.

Mijn kinky tante Mijn naam is John,ben 17 jaar en ik wil jullie iets vertellen,wat ik heb meegemaakt afgelopen zomer. Ik logeer weleens bij m’n tante Marion en dat was nu ook weer het geval. Tante is 55 jaar,maar ze ziet er nog heel goed uit voor ha Hoi,mijn naam is Marga,ik ben 55 jaar en ik ben wat je noemt een geile,vieze slet!

Mij is eigentlijk niks te gek of te vies,ik ben zowat voor alles in en ik kick in het bijzonder op geile pis en poepsex Het liefst met meerdere personen,vrou Dat gebeurde onverwachts en het was heerlijk zo jonge felle paal in je kut en dan maar rammen.

Ik was bezig de was op te ruimen toen mijn zoon vroeg waar zijn sportspullen waren. Ik heb ze hier,zei ik,want ik heb ze gewassen.

Hij kwam naar de kamer waar ik b Ik ben Eric, 19 jaar en casual gekleed. Dat wil zeggen het liefst met de mode meegaand zegmaar. Mijn zusje heet Annet en is 16 en ziet er leuk uit. Mooi maatje, denk 34 of Zoals gezegd zijn on Wat doe je als je 18 bent, en in het bezit van twee hele lekker uitziende zusjes? Ellen was 16 toen, Petra was Ik gluurde dus enorm veel, en het kon ook niet uitblijven of ik moest betrapt worden.

Nu achteraf denk ik dat ik dat eigenlijk ook wilde, t Dit weekend zou een moeder Tanja en haar dochter bij mij komen logeren. Zij was gescheiden en haar ex deed er alles aan om het leven voor haar zo onaangenaam mogelijk te maken.

Haar dochter Ellemieke van 11 zwom bij mijn zwemclub en zo hadden we elkaar Ik wil vertellen hoe ik de gelegenheid kreeg om heerlijk met mijn moeder te vrijen. Ik was zeventien jaar en ik kan het rustig zeggen ik ben groot geschapen. Mijn ouders zijn een gezond en geil stel en ik hoorde ze vaak neuken want mijn moeder kreunde daar Ik , Willem woon in Enschede in een leuke volksbuurt waar veel oudere mensen wonen en ik woon hier nu bijna 3 jaar en ik ben een van de jongeren in de straat , ik ben een gescheiden man van 33 jaar en de gemiddelde leeftijd in de straat is toch wel iets v Ik wil graag eens vertellen hoe ik in een heerlijke geile familie ben gekomen.

Dan gebeurde een jaar geleden met mijn 18e vejaardag. Ik kende Menno al een poos en was daar ook regelmatig thuis gekomen. Wat mij opviel waren twee dingen. Je kunt niet maar zo bi Zusje neuken en ze weet het niet eens De een noemt het ziek de ander pervers noem het zoals je wil maar ik doe het omdat het de enige manier is waarop het kan.

Ik zal eerst uitleggen wie ik ben. Ik ben Ron 17 jaar oud en woon met mijn 1 jaar jongere zu Ik ben Harrie en nu 17 jaar. Ik ben bij mijn oma opgegroeid en kom er nog dagelijks.

Ik slaap erook veel. Mijn opa is helaas al heel wat jaren overleden. Ik kan hem nog maar weinig voor me halen. Mijn oma heeft mij nooit wat laten merken. Ze is er al Amy sloot de voordeur achter zich en liep met haar hond aan de lijn het pad af naar de weg. Het meisje praatte vrolijk met het dier, een jonge, vrouwelijke herdershond die naar de naam Zoë luisterde. Het meisje had haar al vanaf dat ze een pup was en was Met zijn scooter raast hij altijd door de straten als hij van school komt.

Aangezien zijn ouders in zaken Mijn moeder was nog heel jong toen ze mij kreeg, net zo oud als ik nu ben. Ik moet er niet aan denken nu al kinderen te krijgen, maar Enigszins geïnteresseerd kijk ik haar aan om daarna naar mijn dochter te kijken. Ik ben Melanie en 32 jaar oud.

Mijn zoon is nu 16 en hoe het gebeurde weet ik zelf niet eens meer. Ik was 18 dat ik van mijn zoon beviel. Ik had de liefde van mijn leven ,maar datveranderde snel. Naar onze zoon keek hij niet om , hij had het druk met zijn Door mijn contact , nu alweer een paar jaar geleden , blijkt maar weer dat bepaalde gedragingen en waarden gewoon overgenomen kunnen worden. Ik was een gewone jonge man en zoekende naar mijn sexuele interesses en wat er allemaal kon. Ik ging al vrij s Onder de douche met mijn schoonmoeder Door een weddenschap met mijn schoonmoeder joke Belande ik met haar onder de douche Ik had gezegd dat het bluf was dat ze met mij niet er onder durfde O jawel hoor maar ik doe wel een badpak aan dat is goed ze Met je moeder op vakantie Als 16 jarige heb je natuurlijk allang de meisjes van je leeftijd ontdekt.

Maar ze hebben me nooit echt geïnteresseerd. Altijd zo speels, alleen maar een beetje teasen nooit echt willen sexen. Nee ik val lievere op oudere vrou Het was het begin van de zomervakantie en ik Tom ging met mijn ouders op vakantie naar Spanje toe. Ik en mijn moeder Ellen zouden vrijdag met de camper gaan rijden en mijn vader Bert moest nog 2 dagen werken en dan zou hij met de auto en speedboot erac In die twaalf jaar dat ik nu in het medisch centrum werk, blijft me wel een dag zeer goed bij.

Het was een vrijdagnamiddag rond vier uur toen de verpleegster nog even mijn kabinet binnenkwam om me te vragen of ze uitzonderlijk wat vroeger naar huis mocht Dit verhaal gebeurde toen ik 15 jaar was. Bij ons op school gaan we ieder jaar voor een week op schoolreis naar een warm zuid-europees land. Zo ook dit jaar. Stiefzusje Verkracht door haar Stiefbroers Gemma huppelde door de woonkamer de hele vloer ging er van op en neer! Het was warm, Gemma had het warm, ze droeg een zelfgekni Mieke was eerder uit van school en haastte zich naar huis.

Ze zag in de schuur de scooter staan van haar bijna twee jaar oudere broer, waaruit ze de conclusie trok dat hij ook thuis was. Hij was al van school af en liep grotendeels Ik ben nu 19 jaar maar dit gebeurde met mij toen ik nog maar 14 was.

Ik was het enige meisje in een klas van 24 dus je kan je wel voorstellen wat ik elke dag door moest gaan met oversexte opmerkingen en tikken op mijn kont van de jongens in mijn toemalige Het was inmiddels al bijna half tien in de morgen. Hilde was die morgen al vroeg opgestaan, gelijk toen mam naar haar werk ging.

Zelf was ze vandaag vrij, en verdorie haar vader lag nog steeds in zijn nest. Tja haar vader, zelf was ze nu 20 en haar vad Ik ben Peter, 44 jaar. In de flat boven me woo Ik was net 16 jaar toen mijn ouders in een relatiecrisis zaten. Mijn zusjes en ik werden elk weekend uitbesteed bij oma em opa. Oma en opa waren niet de gezelligste mensen en waren ook behoorlijk streng. De weekeinden waren daarom voor mijn zusjes en mij, Hoi mijn naam is mark en ik heb 2 mooie lieve dochters.

Marieke is 17 en heeft nog nooit een vriendje gehad maar ik weet dat ze ook op meisjes valt. Mijn andere dochter heet lisa en is Lisa is ook bi dus wat er afgelopen zaterdag gebeurde verbaaste me Ik ben een meisje van 19 nu en de man die me ontmaagd heeft is 15 jaar ouder dan ik en mijn neef.

Hij had me op mijn 10e al naakt gezien maar omdat ik toen nog niet veel wist van sex maakte het mij niet uit dat hij toen aan mijn naakte lichaampje zat.

Vandaag kwam de nieuwe kinderoppas voor het eerst kennis maken, om op onze dochtertje van 6 maanden te passen in de toekomst. Het was dinsdagmiddag en mijn vrouw 31 jaar was aan het werk en ik Peter 37 jaar zit in de ploegendienst dus ik zou de nieuwe Onlangs had ik weer contact met mijn vriendin Alice. Ze had me dikwijls verteld over een vriendin van haar, Erica. Het werd hoog nodig tijd dat ik haar eens persoonlijk zou ontmoeten, bedacht Alice.

Alice was namelijk al een tijdje bij haar ingetrokken en Ondanks de natte boel had ik toch goed kunnen slapen maar werd gewekt door kreunende geluiden naast me.

Alice en Erica waren al wakker. Ik merkte ook dat het bed nog natter was geworden, Alice en Erica hadden in de nacht allebei flink in bed liggen pissen Toen mijn tante en oom op vakantie gingen hadden ze aan mij 16 gevraagd om mijn oudste nicht van 16 te helpen babysitten op mijn nichtjes van 13 en Mijn oom en tante vertrokken pas rond 5 uur in de avond dus had mijn tante nog eten voor ons gemaakt, Mijn jonge moeder Mijn moeder was net 17 toen ik werd geboren.

Een uit de hand gelopen examenfeest was de reden van mijn bestaan. Wie mijn vader was heeft tijden geduurd voor haar om er achter te komen. Ze leidde in die tijd een nogal wild bestaan. Het was ergens in november op een feest van de voetbalvereniging. Susan, mijn vrouw van 39 jaar, en ik waren er al redelijk vroeg. Susan zag er oogverblindend uit. Een strak zwart jurkje met een laag decolletee, waar haar borsten ongelooflijk lekker in ui Het was een warme zomerdag, mijn pa was naar de basket met mijn kleinere broer en zus.

En ik zat dus alleen thuis met mijn moeder. Ik ben intussen 16 jaar en heb amper liefjes gehad die met men pik wilden spelen. Daarom lag ik soms 's middags op men kamer In een tent kan zich soms heel wat afspelen. Onder een tentgewaad ook. Sinds enkele maanden woont er bij mij in de flat een orthodoxe islamitische familie uit Marokko. Moeder en dochter zijn goed verborgen onder een lange hoofddoek en een soort tentgewaad Ik had al een tijdje staan kijken naar dat lekkere jonge meisje in het zwembad.

Ze zwom heen en weer, en af en toe bleef ze midden in het water staan. Ze had een kleine bikini aan, zo klein dat haar schaambeen bijna zichtbaar werd. Als ik een beetje dicht Dat overkwam mij vorig jaar. Ik woon nog bij mijn ouders in,mijn vader is vaak lang weg en vindt het wel prettig dat ik dan in huis ben. Wij wonen in een flat op de bovenste verdieping en hebben daar ook een groot balkon waar wij naakt kunnen zonnen want i Ik had als werk een telefonische functie op een kantoor in een dorp verderop.

Ik werkte er pas sinds 3 weken. Dus ik moest alles nog een beetje verkennen en ik moest nog kennis gaan maken met mijn nieuwe collega's. Maar aangezien ik altijd spontaan ben en Lieke fietste huilend naar huis. Ze moest onmiddellijk uit haar kast al haar bh’s en slipjes ophalen en die naar Kees brengen.

Ze moest wel anders zouden de foto’s die ze hadden van haar papa hadden in de krant zetten. Haar papa was de burgemeester dus Li Ik ben nu net 18 geworden maar dit gebeurde 2 jaar terug. Mijn broer is 5 jaar ouder dan ik trouwens. Ik kwam thuis van school en ik wist dat mijn vader al naar zijn werk was want hij had avond dienst. Boven hoorde ik iets kraken en ik dacht dat mijn b Margie was met haar ouders en haar broertje Joris op vakantie.

Haar ouders deden een middagslaapje en Joris die zestien was, bouwde een zandkasteel. Zij verveelde zich, termeer haar vriend David geen vrij had kunnen krijgen. Zij peste haar broer door teg Mijn naam is An ik ben een tiener meisje van achttien jaar op mijn twaalfde heeft mijn moeder ons verlaten ik ben bij mijn vader gebleven.

Hij verzorgde mij goed maar hij had ook een drukke zaak en de tijd was erg krap voor hem. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Petra, 26 jaar en ben een heel normale vrouw. Ik ben heel gelukkig getrouwd, heb een plezierig seksleven en alles gaat eigenlijk goed. Afgelopen week is er iets gebeurd wat ik graag wil vertellen. Hallo ik ben Ivo een jongen van 18 jaar en ik heb een Manon zusje van net Wij kunnen het altijd heel goed met elkaar vinden. Mijn zusje zit nog op de Basischool groep 8 en ik zit op de middelbare school 2de klas.

Onze vader en moeder zijn vaak nie Het was erg warm die dag, Joost veegde het zweet van zijn voorhoofd. Joost was 16 en nog erg klein voor zijn leeftijd, niet dat hij zich klein voelde, hij was een echt haantje wel veel praatjes maar een klein hartje. Sinds een week heeft mijn man nietéén maar twee geile kutjes tot zijn beschikking om die heerlijk te verwennen want Ester,onze dochter van achtien doet ook mee. Mijn man Henk kwam haar laatst tegen toen ze uit de badkamer kwam. Ester had alleen een string a Ik ben opgevoed op de boerderij waar niet moeilijk werd gedaan met sex,ik denk dat ,dat komt omdat woij dicht bij de natuurr leven an daar hoort ook sex bij.

Ik werd daar al vroeg bij bepaald omdat de hengst op bezoek kwam bij de merrie die tochtig was ,bi Hi, ik ben Carla en ik wil jullie laten delen in een ervaring die toch wel mijn sexleven veranderd heeft. Ik ben een gescheiden vrouw van midden dertig, vol slank, zoals dat heet en helaas iets te kleine borsten.

Dat heeft echter het voordeel dat ik ei Om wat duidelijkheid te scheppen eerst een korte uitleg hoe alles in elkaar steekt. Ik ben een jongen van 19 ten tijde toen dit verhaal zich afspeelde en mijn zusje was toen 14 jaar. Uiteraard zag ik mijn zusje eerst niet als het geile zusje die Hallo , dit is een deels waargebeurd verhaal , maar om het extra spannend te maken heb ik er wat aan toegevoegd.

Dit overkwam mij vorige jaar en wanneer ik daar een terug denk wordt ik weer bere geil. Mijn vader was met de de bus op een reis met een gezelschap naar het zuiden van Italië en bleef drie weken weg. Dat was een reis die hij over nam van een collega die zi Ik ben Xanxa en ik ben 16 jaar oud, ik ben erg volwassen voor mijn leeftijd en begon dan ook al redelijk vroeg met experimenteren.

Op mijn 15e verjaardag was ik al ontmaagd door mijn ex-vriend en sinds dien doe ik maar al te graag aan seks. Ik heb dan ook Het was nogal warm die middag toen ik van school kwam en besloot onmiddellijk naar mijn kamer te gaan om iets frisser aan te trekken. Ik deed mijn kleren uit en stond enkel in mijn slipje in mijn kast te zoeken naar een topje. Ik vond meteen wat ik zocht, Sinds mijn scheiding ben ik nu helemaal tot rust gekomen.

Mijn ex ging er vandoor met een veel jongere secretaresse en liet mij achter met mijn zoon. Ik zie er volgens vrienden en bekenden nog goed uit.

Ben ook trots op mezelf. Heb een lekker figuur met e Het was een hete warme zomerdag, ik lag in de tuin met mijn dochter Karin te zonnen. Mijn dochter lag tegen over mij haar benen iets gespreid. Ik zag haar bolle schaamlipjes aftekenen in haar bikinibroekje. Het viel me op dat haar kruisje een vochtige plek h Na lang wikken en wegen heb ik in overleg met mijn lieve zoon besloten om de volgende bekentenis op te schrijven. Ik ben een moeder van 49 jaar en heet Ellen. Mijn zoon Rob is nu 18 jaar en we hebben inmiddels samen een dochtertje Annabelle van 4 jaar.

Onze dochter Debbie is al vele jaren actief op seksueel gebied. Al in groep 8 van de basisschool stond ze regelmatig te tongen met jongens van de naastgelegen VMBO school. We hebben haar vrij opgevoed en nooit geheimzinnig over sex gedaan. BBQ Op een dag vroeg mijn tante of ik een weekendje op m’n nichtjes wou passen, het betreffende weekend was geen probleem voor mij dus ik stemde toe. Normaal gesproken zie ik mijn nichtjes alleen met de kerst en de zomer, wanneer de hele familie bij el Het is zes jaar geleden dat het gebeurde.

Het was op een groot feest dat ik daar aan de praat raakte met een leuk vrouwtje van zo,n 43 jaar. Na wat complimentjes gemaakt te hebben fleurde ze helemaal op.

Nou dat vind ik nu eens leuk dat zo,n j Ik ben Corrie en nu 56 jaar. Ik kreeg mijn zoon op twintig jarige leeftijd en anderhalf erna mijn dochter.

Ik voede mijn kinderen vrij op , en we waren echt niet preuts of zo. We gingen samen met de kinderen in bad, en je weet hoe kinderen zijn. Mijn hoerige tante IV Ik ontwaakte als eerste uit onze sluimerende slaap. Met een tepel in mijn mond waaraan ik weer heerlijk aan zat te sabbelen.

Ik begon naar haar kut te zoeken en begon daar met mijn vinger in te wroeten. Ze ontwaakte uit haar lichte s Ik had nooit gedacht dat onze eerste bezoek aan Nel en Hans zo uit zou pakken. Het was een enerverende en spannende geile avond geworden. Het was onze eerste ervaring met ongeplande partnerruil. We hadden het er nog nooit over gehad, maar het overkwam mij Ja dat is mij overkomen en ik heb er heerlijk van genoten zo jonge god van 18 over je heen.

Hij ging op kamer wonenen en als moeder ga je natuurlijk helpen. Met wat vrienden bracht hij zijn spullen naar de kamers en ik hielp met het schoonmaken van de kaste Hoi, ik ben Corrie. Ik ben een geil brugpiepertje, die vorige week in slaagde om m’n vader te verleiden. Al geruime tijd fantaseerde ik over mijn ontmaagding, maar werd tegengehouden door de verschillende belevingen ervan.

Nu het gebeurt is en pappie en i Midden in de nacht word ik wakker. Ik kijk slaperig op mijn wekker en zie dat het bijna 4 uur 's nachts is. Ik draai me om in mijn bed, zodat ik op mijn buik komt te liggen. Ik voel dat ik een stijve heb. Ik beweeg mijn heupen zachtjes heen en weer over h Zusje moet neuken Al heel lang, vanaf mijn 12e heb ik sterke sexuele gevoelens. De oorzaak weet ik niet, maar mijn zus zou hier best mee te maken kunnen hebben.

Omdat zij in de kamer naast mij sliep, zag en hoord eik natuurlijk alles. Zij was 4 jaar oude Dierlijk Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. Ik wist dat ze ergens op m Het begon allemaal op een dagje internetten, na een tijdje kwam ik bij een stelletje contactadvertenties. Hier was ook de mogelijkheid om advertenties te zetten, nou heb ik met vrouwen wel de nodige ervaring maar met mannen had ik het nog nooit gedaan.

Ik ben Peter en was net 11 jaar toen het begon. Ik moet zeggen dat ik een behoorlijke christelijke opvoeding heb gehad, over seks wist ik echt helemaal niets, daar werd thuis en op school niet overgesproken. Mijn ouders hadden een klein schoenmakerswinke Het was een warme zomer, ik 14 was op vakantie met mijn ouders en mijn oom en tante en mijn neefje van 4 en mijn nichtje van Na een tijdje zwemmen gingen Sandra en ik een stukje lopen over het stra Veel mensen zullen zeggen dat ik een perverse vrouw ben, een slet.

Ze zullen mij met de vinger wijzen omdat ik met mijn neefje naar bed ga - een volmaakte minnaar die mij veel beter doet klaarkomen dan mijn eigen man. Hoewel hij achttien is en ik zesen Afgelopen zomer belde mijn broer, die twee straten verderop woont, mij op een zondagmiddag. Zijn auto was defect en hij moest die avond naar zijn werk omdat hij nachtdienst had. Hij vroeg of hij mijn auto mocht lenen.

Dat was voor mij geen probleem, omdat Toen ik nog een jong meisje was, ging ik al tijd met mijn moeder in de grote vakantie op vakantie naar het huisje van oom Frans. Oom Frans was een leuke oom. Altijd waren we welkom, ondanks de vroege scheiding van mijn moeder en vader en het feit dat mijn Langzaam werd ik wakker op de tafel.

Ik voelde hoe mijn polsen aan de hoeken strak waren vastgebonden met touw. Ik panikeerde toen ik vaststelde dat ook mijn enkels en benen wijd open waren gebonden.

Ik kon geen millimeter meer bewegen. In mijn mond was e Eerst wil iedereen bedanken die mij mailtjes stuurt,naar aanleiding van mijn verhalen. Deel 4 Ik lag bloot onder de dekens terwijl mijn zus Nadia en mijn nichtjes Zina en Hanan in mijn kamer zaten en aan het praten waren wanneer we naar het strand kunnen Ik ben Kai uit Leuven.

In mijn vorige verhaal konden jullie lezen hoe ik reeds op jonge leeftijd met mijn zus speelde. Wel daarnaast had ik nog een grote fantasie. Seks met men moeder. Al van zeer jong droomde ik hiervan. Er ging dan o Haar man Frank 48 liep vanuit de keuken naar haar toe met 2 glazen cola. Op een avond kwam ik redelijk moe van het werk en besloot om me eens lekker te douchen en te scheren.

Hierbij vergat ik natuurlijk niet om ook mijn pik en mijn zak te voorzien van een flinke scheerbeurt. Dit hou ik regelmatig goed bij, beter dan mijn kin. Hetgeen ik hier ga neerschrijven is echt gebeurt. Een hele tijd terug wel, dus moet mij baseren op oude herinneringen. Doordat het echt gebeurt is, is het mss wel minder hard en ruw als de andere verhalen die je hier leest maar ik hoop toch dat jullie er Door al die nachtdiensten was er de afgelo Na het lezen van de vele verhalen zal ik mijn ervaringen op papier zetten.

Omdat mijn beleveningen echt zijn gebeurd gebruik ik schuilnamen voor de personen die er in voorkomen. Het begon allemaal zo'n 4 jaar geleden, ik was 24 en had net mijn eerste Mijn zus was net 17 jaar geworden toen ze op een avond naar mijn kamer toe kwam en vroeg of ze even met me mocht praten.

Onze ouders waren weg en ze wilde iets in vertrouwen kwijt. Wim begon ze,ik denk dat ik op meiden val! Het hoge woord was er uit. Ik ging op een zaterdagmiddag met mijn zus naar het zwembad. Mijn zus Ilse is bijna 19 en ik ben 16 jr. Ik vond mezelf echt al een hele bink maar de bezoekers vielen tegen.

Mijn zus bleef bij mij in de buurt en na ongeveer 1,5 uur besloten we terug naar huis Ik lag met mijn vrouw heerlijk op onze zonneterras,natuurlijk naakt en dat liep altijd uit op een geile neuk beurt. Ik had al gevoelt dat haar kutje al lekker nat was en ik wist dat,wanneer ik er even mee zou gaan spelen het kutje goed zou soppen van haar Pappa zei dat wat mijn vriendje kan,…… Het was zaterdagavond en mijn vriendje Jason en ik gingen lekker stappen.

We hadden nog niet zo lang verkering maar hij was het meest geile vriendje dat ik gehad had. Hij wist echt hoe hij een meisje moest verwenn Op de bewuste zaterag ging ik al op tijd naar Erwin zijn huis, het was geen mooi weer,het was nattig, de temperatuur was wel oke hoor. Ik had een sportbroekje aan en een t-shirt, ik liep achterom het huis en de achterdeur was al van slot, ik stapte de keu Afgelopen zomer ben ik met mijn met mijn zeilboot op trektocht door Friesland en Groningen geweest.

Omdat ik wist dat mijn broer met zijn vrouw en kinderen in Terherne op een camping logeerde ben ik daar ook langs gegaan, maar dit was vooral om mijn nich Het leek een gewone treinrit. Aan het einde van een gewone dag. Rond het tijdstip dat ik naar huis ga is het meestal redelijk rustig in de trein, zeker het laatste stuk van de rit, vanaf Tiel.

De coupé was vrijwel uitgestorven, alleen half tegenover me za Hoi, hier ben ik en mijn naam is Jelle en mijn lul meet in erectie 20 cm lang 3 cm breed en ben gespierd het gaat ook over Naomi die is 3 jaar jonger dan mij 14 jaar dus is blond niet al te groot. Ik kende haar van een chatsite , we hadden afgesproken Broer en zus, en wat er ook gebeuren kan. Bas kan het niet langer voor zich houden.

Deel 1 Gauw naar huis, bah het was vies koud weer, en nog maar net september. Ook nog tegen de wind in, Bas baalde van dit klotenweer, gelukkig h Ik ben Frans en 17 jaar oud. Ik ben met mijn moeder al zeven jaar alleen doordat mijn vader met een bedrijfs ongeval om het leven is gekomen. Mijn moeder is 38 jaar oude en een tengere vrouw.

Ze is 1,73 lang en weegt 58 kg.. Zwemmen met mijn buurmeisje Al sinds ik ongeveer tien jaar geleden ernstige rugklachten had ga ik twee keer per week zwemmen Mijn vrouw zwemt niet graag dus ga ik meestal alleen, maar in de schoolvakanties gaat ons buurmeisje vaak mee.

Ik stond vol spanning te luisteren in de voortent van de caravan van mijn ouders. Het kraakte en ik zag somd het gordijntje wat opwaaien en zag mijn moeder liggen en zij werd geneukt door Ruud een vriend van mijn ouders. Ik had wel gedacht dat mijn moeder z Het was op een weekend dat mijn vriendin marja bleef slapen bij mijn vader en mij.

We waren toen 14 dus wisten ik niet echt veel beter. Nu dat ik 37 ben wel trouwens. Marja logeerde al jaren bij ons en ik wist dat zij wel eens naakt naar beneden liep en z Op een avondje stappen kwam ik, jongen van 21 jaar, een leuke rijpe vrouw,42jaar, tegen met een heerlijk lijf en fantastische borsten.

Ze had een mooie witte open blouse waarin haar borsten perfect naar voren kwamen en een rokje welke haar billen heerlij Het was die avond de zoveelste keer dat mijn moeder er over begon. We waren alleen thuis op de slaapkamer tv aan het kijken en ze had het weer over seks.

Uiteraard zou ik goed uitkijken en zorgen dat alles veilig gebeurde. Toen ze vroeg of ik echt alles w Ik ben een meisje van Ik heb bruin haar, bruine ogen, ben 1m73 groot, weeg 57kg, en heb C Niet slecht, vind ik zelf. Ik zal nu iets vertellen wat ik een maand geleden heb meegemaakt. Ik vinger me regelmatig en als ik er zin in heb ga ik alti Mijn moeder en ik waren een week alleen thuis, en ze kwam die avond mijn kamer binnen.

Ze vertelde dat ik als dank voor het feestje van laatst voor één keer iets seksueels met haar mocht doen. Ik kon eenmalig een k Ik myzelf eerst voorstellen.

Mijn naam is Muhamad Rasyid zij noemen my Mo. Dit verhaal gebeurde in I werkte voor een Amerikaanse olimaatschappij in Tarakan, een ijlandje in het Noorden van Kalimantan. Een van mijn kolegaas heeft een erg geile vrouw.

Jacco had een knappe moeder. Eén van zijn vrienden was stapelgek op haar. Op een dag was hij bij Jacco en zijn moeder op visite. Hij bewonderde haar borsen die hij een klein beetje kon zien door het laag uitgesneden decolleté. Jack, zelf nog maar Hoi alle Al aantal jaar ga ik samen met me ouders en 2 oudere zussen op vakanties naar nudisten campings. Ook gaat er altijd ander gezin mee wat bestaat ouders en hun 3 dochters.

Ik zelf ben een jongen van 13 heb een zus van 15 en De andere 3 uit het Voor ik begin zou ik graag een paar dingen zeggen: Ik vond mijn eerste verhaal redelijk slecht, wat ik met dit verhaal goed hoop te maken, daar ik dit véél beter vind en ten tweede wil ik even zeggen dat dit uiteraard niet echt gebeurt is, Eeen tijdje geleden kwam mijn zoon Eric en mijn schoondochter Anita bij mij en vertelde dat ze een ander huis op het oog hadden niet zo ver van mij af en dat ze ook al kopers hadden voor het huis waar ze nu in wonen, maar zei Eric er is een probleem, in Naakt in de duinen, Een vriendin van me belde me op of ik morgen zin had om mee te gaan naar het strand.

Ik had niets te doen en vond het wel gezellig. Bij het strand aan gekomen liepen we langs het naakt strand, “Goh” zij ze, zullen we naar het naak Dit gebeurde nog maar 4 maanden terug en mijn ouders weten het nog steeds niet.

Ik ben 19 en mijn broer is 22 en 4 maanden terug zijn we verhuisd en moest ik met mijn broer op 1 kamer slapen. Het probleem was ook dat alleen de 2 persoons bedden van mijn o Het was warm vorige week en ik zat bij mijn vriendin thuis zij is er net 17 en ik ben er We zaten in de tuin ons te vervellen en dan zijn we maar beginnen kaarten. Zij had een rokjes aan en een string met een topje zonder BH. We zaten te kaarten tot Op school, voor de lessen begonnen zat ik zoals gewoonlijk in de kantine.

Nog een aantal jongens bij mij uit de klas zaten erbij. En ook zoals gewoonlijk zaten er verschillende groepen meiden verspreidt door de kantine. Twee tafels verder zaten twee meide Ik ben een geile dame van 37 jaar. Ik woon met mijn zoontje van 16 jaar alleen op een apartement.

Ik ben nu vier jaar gescheiden gelukkig. Alleen in het begin viel het niet mee om metzo,n knul alleen te blijven en op te voeden. Maar na een jaar met Ik lag die middag juist te zonnen in mijn beschutte tuin toen er werd aangebeld. Ik liep in mijn kleine zwembroek naar de deur en deed open.

Voor mij stond Annelies, mijn jarige buurmeisje. Ze was gekleed in een heel kort spijkerrokje en een doorzichti Hier een waargebeurt verhaal dat al weer enige tijd geleden gebeurt is. Inmiddels is mijn vriendin uit het verhaal mijn vrouw en hebben wij nog zéér veel geile momenten. Het is zeker zo'n 6 jaar geleden dat dit gebeurde. Karl is mijn naam was toen Ik ben nu 48 jaar en al 7 jaar gescheiden gelukkig.

Maar twee jaar voor dat we gingen scheiden moest mijnheer zonodig een hond nemen. Ik had er helemaal geen trek in ,maar vooruit om geen ruzie te maken.

Ik stelde gelijk wel voorwaarden dat hij de h Dokter Landers keek op zijn afsprakenlijst en zag dat hij nog maar 2 patienten had. Frans van 52 jaar en Simone van 33 jaar. Je kunt al naar huis gaan Peggy , zei hij tegen zijn assistente. Prima dokter Landers dan hoef ik me vandaag niet te te haasten me Er is een prachtig zonnig weekend voorspeld, de hele Randstad bevolking trekt in de richting van het strand.

Wij hadden zelf ook het plan om vandaag naar het naaktstrand te gaan maar als we 's morgens op de radio horen over die lange files wijzigen we het Lekker was dat die kwispelende jonge lul van haar zoon diep in haar kut.

Hij beukte haar gespannen dijen steeds verder open. Steeds dieper beukte zijn grote eikel naar binnen, op weg naar haar baarmoedermond. Op weg naar haar eileiders die vol verwachting Ik ben een oma van 62 jaar en al 12 jaar weduwe. Nu is er iets tussen ons gebeurd en dat wilo ik wel even kwijd. Ik zit er al zolang mee. Mijn kleinzoontje heb ik al van de kleuterschool bij mij.

Ik breng en haal hem van school en blijft dan bij mij t Paardje hop Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriendin Sandra en haar twee dochters Maria van 14 en Hilde van Sandra is verpleegster en ik had haar leren op een feestje van Rob, mijn beste vriend. Sandra is nog steeds een mooie meid en alt Ik was een jongen van 17, Merel toen We kenden elkaar van de sportclub, en ik had wel belangstelling voor haar.

Het was een brunette, met mooie bruine ogen, nog wat kleine borstjes, maar niettemin al een beetje een vrouw. Opeens hoor ik wat gerommel en gekreun achter de garages in de bosjes. Ik besloot te gaan kijken en zag hoe een marokaanse jongen van rond de 25 jaar gepijpt werd door een meisje ter De rondgang stokte toen hij was aangekomen bij de aantrekkelijkste dame van zijn team. Mijn vader was gek op mij,dat was al van het begin,ik mocht veel van hem en dat werd alleen maar meer nadt ik ouder werd en mijn figuur begon te groeien en ik heb een goed figuur.

Hij was altijd nieuwschierig en vrog dan ook vaak of ik al haartjes op mijn Hoi ik ben een knul van Ik heb nog een zus van Ik ben de jongste van de 2 kinderen die mijn moeder heeft. Mijn moeder is in tegenstelling tot alle andere verhalen die je hier leest nog gelukkig getrouwd. Mijn zus woont nu alweer een paar jaar same Ik ga jullie een verhaal vertellen, het verhaal dat uitlegt hoe ik aan een baby kom op jarige leeftijd.

Maar eerst zal ik me even voorstellen: Ik heb donker blond lang haar, held Jasmijn was 14 jaar toen ze een zomerbaantje kreeg bij haar tante op de tennisclub. Haar moeder had haar aangemoedigd om niet thuis te gaan zitten niets doen en had gezegd dat haar tante, Marleen, wel een extra hulpje kon gebruiken in het clubhuis van de Hoi, Ik ben Robin, en ik ben nu 20 jaar.

Destijds was ik 11 jaar toen mijn ouders omkwamen bij een auto-ongeluk en de voogdij over mij werd toegewezen aan mijn tante Lies, de jarige zus van mijn moeder, het enige nog in leven zijnde familielid dat mij Esther en Hans hadden al ruim een jaar verkering. Het was voor hun beiden de eerste relatie geweest die ze aangingen en het klikte eigenlijk gelijk toen ze elkaar ontmoetten op een schoolfeest. Esther was toen 16 jaar en zat in de vierde klas van het VWO. De assistentes waren al aan het opruimen toen Samira zich meldde, een uur te laat.

Samira was een Het was een warme zomerdag ergens in juni. We hadden het rijk alleen en we zouden alleen maar leuke dingen gaan doen. Ik kwam naar huis en omhelsde mijn moeder. Ze pakte mijn stevig vast en mijn pik kwam tegen haar zachte dijen aan. Ik kreeg een harde pik. Mijn moeder merkte dat en het past eigenlijk niet in onze turkse cultuur en geloof.

Ze zei wat is dat. Ik ben Fabio, 18 jaar, een niet onknappe jongen, 1m78 en daar kwam waarschijnlijk nog iets bij , stoer gebouwd, ik had al de baardgroei van een volwassene en ik vond het wel tof om een sikje en snor te laten staan net als Orlando Bloom in Pirates of the Ik ben een jongen van 19 jaar en woon samen met mijn ouders.

Mijn vader van 54 jaar en mijn moeder van 52 jaar. Ze zien er allebei nog goed uit. Mijn moeder met name is eigen Al heel lang heb ik panty's van mijn zus gedragen. Meestal bruine 20 den panty's, als ook haar earobic maillots en andere dans tenus. Wij hadden thuis een grote zolder.

Deze was speciaal ingericht als dansruimte voor mijn getalanteerde zus Maike. Mama helpt een handje Hoi, ik ben Jeroen, voorbije lente 16 jaar geworden. Momenteel ben ik enkele dagjes ziek thuis, dus heb ik even de tijd om neer te pennen wat me deze zomer allemaal overkwam Ik denk er nog dagelijks aan terug, en hoop het z Het is alweer een jaar of vier geleden dat ik bij mijn tanteSylvia en oom Gerard op vacantie was.

Ging altijd tot mijn twaalfde jaar mee ,want zij woonde vlak bij strand,tien minuten met de auto. Het zijn naturisten en lopen graag in hun blote kont ,dat Hoi ik ben Janine en nu 20 jaar oud. Ik denk er nog alle dagen aan en word dan super geil.

Mijn broertje was toen 17 jaar en ik 16 jaar. Ik was erg sexueel actief en vingerde mij ook al en pr Hallo dit verhaal is ongeveer 21 jaar oud en waargebeurt niet iets waar ik direct trots op ben maar het is gebeurt mijn vrouw haar vriendin ik noem haar maar wilma kwam wel eens bij ons thuis niet echt mijn type ze was gescheiden en was wel slank en een Ik ben dertien jaar gescheiden, zesendertig jaar en ik heb een zoon, Bruno, van zeventien uit men huwelijk met Nico, een Antilliaan.

Dat is de reden dat Bruno licht gekleurd is. Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. Ik wist dat ze ergens op moest staan om boven mijn schutting uit te IK ben Harm en ben net 18 jaar geworden. Nu hebben wij naast op de galerij een turks stel gekregen. Ze wonen er al een paar jaar en ik heb haar nog nooit zonder hoofddoek gezien. Als ze met zijn tween zijn zeggen ze niks ,maar als zij alleen was dan Dit verhaal is allemaal begonnen op een warme zomerdag in april.

Mijn oom is een echte motor fan en mijn tante een beetje kunstzinnig typ met een lekkere dik kont en cup B. Ik vond al een tijdje heel geil! Terwijl ze toch al rond de 50 was.

Ik had er al vaak met Ellen , mijn vrouw, er over gehad dat een trio mij best leuk leek. Waarom, vroeg zij dan vaak,nou het lijkt mij heerlijk om te zien hoe jij verwend wordt door een ander en wij kunnen je samen verwennen. Ik heb aan één lul genoeg,zei ze De kinderen fietsen altijd met elkaar naar school, en ga zo maar door. Mijn zusje heeft ook zo'n fiets groepje, alleen zij gaat al naar de middelbare school.

Bij ons in de straat woont e Ik ben een jongen van 19 jaar. En ik heb seks gehad met mijn buurjongen. Vandaar dat ik dus ook anoniem wil blijven Het gebeurde in de meivakantie. Ik was vrij van school, en had het rijk 14 dagen voor me alleen.

Wat zijn die drie testen? Ten tweede, er zit buiten aan een ketting een pitbull met een zere kies. Die moet je eruithalen met je blote handen. Ten derde, er zit boven een vrouw van 90 jaar die in heel haar leven nog geen orgasme heeft gehad. Je moet ervoor zorgen dat ze klaarkomt. Je geld blijft in de ton.

Dat zijn de regels. Tranen stromen over zijn gezicht, maar hij vertrekt geen spier. Ze horen blaffen, schreeuwen, gillen en grommen, en plotseling een stilte.

Juist als ze denken dat de man zeker dood moet zijn, waggelt hij de bar weer binnen, zijn shirt aan repen en zijn lijf vol schrammen. OK", lalt hij, "waar izz die ouwe vwouw met die zeje kiesj. Frans zegt tegen Jef: Originally posted by Sennake Frans zegt tegen Jef: Your ass is never a factor in a job interview. Your orgasms are real. Wedding plans take care of themselves.

You can be President. You can wear a white shirt to a water park. You never feel compelled to stop a friend from getting laid. Car mechanics tell you the truth. Hot wax never comes near your pubic area. You never have to drive to another gas station because "this one's just too icky. You don't have to leave the room to make emergency crotch adjustments. People never glance at your chest when you're talking to them. The occasional well-rendered belch is practically expected.

New shoes don't cut, blister or mangle your feet. Porn movies are designed with you in mind. Your socks are not attached to your underpants. Your phone conversations are over in 30 seconds flat. A five-day vacation requires only one suitcase.

You can go to a public toilet without a support group. You get extra credit for the slightest act of thoughtfulness. If someone forgets to invite you to something, he or she can still be your friend. If you are 34 and single, nobody notices. Three pairs of shoes are more than enough. You can quietly watch a game with your buddy for hours without ever thinking, "He must be mad at me. If another guy shows up at a party in the same outfit, you just might become lifelong friends.

You are unable to see wrinkles in your clothes. Christmas shopping can be accomplished for 25 relatives, on December 24th, in 45 minutes. Een man heeft een penis van 40cm. Hij gaat naar de dokter en doet zijn beklag: Alle vrouwen zijn bang van mij. Kan jij dat ding niet wat verkorten? Hij dus naar die heks. Hij doet zijn verhaal, de heks begrijpt en zegt: Vraag hem of hij met jou wil trouwen en als hij NEE zegt, zal jouw penis met 5 cm verkorten".

Hij dus naar die vijver, vindt inderdaad die kikker en vraagt: Dat gaat goed denkt de man en vraagt nog eens: Het vrijheidsbeeld is een cadeau van Frankrijk aan Amerika en zal dus zelf wel Frans zijn ook he: Een man moet dringend naar het toilet in een chique restaurant. Helaas zijn alle deuren bezet. De maître d'hôtel, een begrijpend man, stelt daarom voor om de damestoiletten te gebruiken.

Gelieve deze in geen geval te gebruiken want ze zijn exclusief gereserveerd voor de dames". En de man verdwijnt door de deur. Eens zijn dringendste behoeften voldaan, gaat zijn aandacht toch naar de geheimzinnige knoppen.

En zijn nieuwsgierigheid haalt het. Mijn God, denkt hij, de vrouwen worden hier nogal verwend. En ondertussen heeft hij reeds op de knop WP gedrukt. Hij wordt wakker in een ziekenhuisbed. Verward vraagt hij om de verpleegster. U vindt uw penis onder uw hoofdkussen".

Verhaaltje van een man en 2 zussen ' k moet dit even kwijt, ik was gelukkig! Ik had al bijna een jaar een geweldige vriendin, en we besloten te gaan trouwen want onze relatie was geweldig, ze was lief en sexy. Alles wat een man maar wenst. Er was slechts een ding wat mij dwars zat, Ik voelde mij er soms ongemakkelijk bij.

Op een dag riep ze mij bij zich om de bruiloft goed door te nemen. Ze was immers Ceremoniemeester. Dus ik ging er heen. Ze was alleen thuis, luchtig gekleed en fluisterde in mijn oor dat ik binnenkort getrouwd zou zijn, en dat ze gevoelens had die ze niet langer meer kon controleren.

Binnenkort zou ik mijn hart aan haar zus geven, dus wilde ze voor de bruiloft de liefde met mij bedrijven. Wat kon ik zeggen, ik was geschokt! Ze liep de trap op en zei: Met tranen in zijn ogen zei hij: Je bent de ideale man voor mijn dochter. Welkom in de familie. Een Amerikaans bedrijf het een vacante betrekking in het Brusselse en plaatst een aankondiging waar 3 mensen op reageren: Pm te bewijzen dat ze de Engelse taal machtig zijn, dienen ze, bij wijze van proef, een zinnetje te vormen waarin de woorden green, pink en yellow ion voorkomen De Italiaan zegt: Oh that ies notte to dieficult.

When I week up in thie morning, I open my window, I siya thie grien grass, thie purple flowers anda thie yello sun. De Belg komt binnen en zegt: Tenslotte komt de Fransman binnen en zegt met veel "air": Oh, when I wake up in ze morning, my telefone goes green, green - I pink it up and say yellow.

Een drukke KLM vlucht was geannuleerd. Een enkele hostess was bezig met het herboeken van een lange rij passagiers. Plotseling duwt een boze passagier zijn weg naar haar desk. Hij kletst zijn ticket op de desk en zegt, "Ik MOET op deze vlucht zitten en het moet eerste klas zijn. Als iemand hem kan helpen om zijn identiteit terug te vinden, gelieve naar Gate 14 te komen. D daarnet nog een mailtje gekregen: For all of us who feel only the deepest love and affection for the way computers have enhanced our lives, read on.

In response to Bill's comments, General Motors issued a press release stating: If GM had developed technology like Microsoft, we would all be driving cars with the following characteristics: For no reason whatsoever, your car would crash twice a day.

Every time they repainted the lines in the road, you would have to buy a new car. Occasionally your car would die on the freeway for no reason. You would have to pull over to the side of the road, close all of the windows, shut off the car, restart it, and reopen the windows before you could continue. For some reason you would simply accept this. Occasionally, executing a maneuver such as a left turn would cause your car to shut down and refuse to restart, in which case you would have to reinstall the engine.

Macintosh would make a car that was powered by the sun, was reliable, five times as fast and twice as easy to drive - but would run on only five percent of the roads. The oil, water temperature, and alternator warning lights would all be replaced by a single "This Car Has Performed An Illegal Operation" warning light. The airbag system would ask "Are you sure?

Occasionally, for no reason whatsoever, your car would lock you out and refuse to let you in until you simultaneously lifted the door handle, turned the key and grabbed hold of the radio antenna.

Every time a new car was introduced car buyers would have to learn how to drive all over again because none of the controls would operate in the same manner as the old car. You'd have to press the "Start" button to turn the engine off. Oh ironie, bij de nieuwe Megane moet je inderdaad op de start knop drukken om de motor stil te leggen Doet GM dan aan industriele spionage bij Renault? Pieter staat aan de Hemelpoort te wachten op de zielen die naar boven komen, en ziet Jezus wandelen. Hij roept hem even bij zich en vraagt: Gewoon wat vragen stellen aan de zieltjes die hier aankomen en vragen naar hun achtergrond, hun familie, wat ze gedaan hebben in hun leven, Daarna moet je beslissen of ze hun toegang naar de Hemel verdiend hebben.

OK, ik let er wel even op Pieter zijn kleine boodschap gaat doen Plots komt er een verschrompelde oude man aan. Jezus roept hem bij zich en ze zetten zich over elkaar aan de tafel. Jezus kijkt naar de oude man en vraagt: Kan je me iets meer vertellen over hem? Er was geen sex bij te pas gekomen Een man klaagt tegen zijn vriend. In de supermarkt staat nu een computer die sneller en goedkoper een diagnose kan stellen!

En dat maar voor ene euro. De man denkt, hierbij heb ik niets te verliezen en hij vulde een potje met urine en ging naar de supermarkt. Bij de ingang vond hij de computer. Hij goot het urinestaal in de machine en stak een euro in de daarvoor bestemde gleuf. De computer maakte verschillende geluiden allerlei lichtjes begonnen te flitsen. Na een poosje gleed een smal strookje papier uit de automaat met daarop devolgende tekst: Hou de arm enkele dagen warm en vermijd zwaar werk.

Binnen twee weken zal de pijn verdwenen zijn. Later op de avond, denkend aan de snelheid waarmee de technologie evolueert en hoe deze machine de medische wereld in de toekomst zal beïnvloeden, begint de man zich af te vragen of hij het apparaat niet in de war zou kunnen sturen. Hij besluit het er op te wagen Hij mengt wat afwaswater met een staaltje van de uitwerpselen van de hond, samen met de urinestaal van zijn vrouw en zijn dochter.

Om het af te werken masturbeert hij nog eens in het mengsel, sluit het potje af en schudt alles goed door elkaar. Hij snelt naar de supermarkt en giet het mengsel in de machine, steekt een euro in de gleuf en wacht geduldig af De computer maakt weer dezelfde geluiden en print na een tijdje de volgende analyse: Uw leidingwater bevat te veel kalk.

Uw hond heeft wormen. Uw dochter is aan de drugs. Help haar met een ontwenningskuur!!! Uw vrouw is zwanger en u bent niet de vader. Zorg voor een goede advocaat!!! En als u niet stopt met masturberen, zal uw tenniselleboog nooit genezen!!! Na een training, zitten er enkele mannen echt moe in de kleedkamers van het fitnesscenter. Plotseling begint er in de zaal een GSM te piepen. Een van de mannen neemt de gsm tegen zijn goesting aan. Ben je aan het fitnessen? Er stond een hele mooie bij en ik heb met de verkoper onderhandeld, hij gaf me een heel goede prijs.

O ja, voor ik ophang nog? Prachtig, met een zwembadn tennisbaan, grote tuin en uitzicht op het strand! Wim bezoekt samen met zijn maat Henk zijn oude moeder. Terwijl Wim gezellig met zijn moeder praat, een Henk de pinda's op die op de tafel liggen. Als ze samen weer weg gaan, roept Henk: Sinds mijn kunstgebid kapot is kan ik alleen de chocolade er nog van afzuigen. Plots komt er een Duitser aan lopen die asosiaal op zijn kauwgom zit te kauwen. Deze gaat naast de Nederlander zitten.

Dan vraagt de Duitser aan de Nederlander: De buitenkant verzamelen we om te recycelenen. Daar maken we nieuwe croissantjes van en die verkopen we aan Nederland. Later vraagt de Duitser: Wij eten er altijd fruit bij en de pitten verzamelen we en recycelen het.

Daar maken we dan nieuw fruit van dat we verkopen aan Nederland. Vraagt de Nederlander aan de Duitser: Wij verzamelen ze en gaan ze recycelen en dan maken we er kauwgom van die we verkopen aan Duitsland. De posters van Scary Movie 3: Een tip voor alle mensen op De Paddock Vandaag een dagje zee gedaan. Langs de autosnelweg stond er een bord 'kust'.

Een grapjurk heeft d'r 'kust ze' van gemaakt: D En op de terugweg kwamen we een bord 'land van dWaas' tegen. Originally posted by Finish Vandaag een dagje zee gedaan. D Bij ons hebben ze een systeem gemaakt voor die borden. Ze hebben een bruine sticker over de plaats na Kust gekleefd. Iedere keer als er daar weer zo'n leuke ze op zet vervangen ze gewoon die sticker Als de huis-allochtoon van het forum vind ik dat deze moet kunnen ; Mijn marokkaanse buurman wil zijn auto verkopen: Hai ies nu te kop en iek vertel oe noe evien wat hai hep Aksesuar: Als jij porsje wiel, kaijk foto heieronder.

De redenen waarom vrijdag de 13de een ongeluksdag is: I received a junk mail item today with the subject title: The teacher invited him to write a formal letter of complaint to the principal. I glanced at his letter to see how it was going. His first sentence read, "Dear Principal, it is infair and unpossible that I failed english.

He finished the job he was hired for 5 years ago So now he basically does nothing all day and receives a pretty good paycheck. In fact, a couple of months ago he got called by his boss because they found out he used the Internet too much, and the boss said, "I don't even know who you are, and I don't care, but you don't seem to have a real job around here.

Could you just use the internet a little less? So she got the video, but she couldn't get the DVD player to work. So we told her maybe it's cold. She sent for the technician to get her a hairdryer and used it on the video player. This went on long enough for us to get a photo of her blow-drying the video. It never did play. Geeft jullie een idee'tje hoe ik me soms voel: Een nieuweling wordt naar het vreemdelingen legioen in de woestijn gestuurd.

De kommandant leidt hem rond. Nadat ze alles gezien hebben op een kleine barak na, vraagt de nieuwe: In deze barak staat onze kameel en wanneer een van onze mannen het niet meer kan uithouden De nieuwe zegt verontwaardigt: Tenslotte gaat hij naar de kommandant, en vraagt hem naar de kameel.

Na een tijdje opent de kommandant de deur en zegt: De term blondje is, de Breezer-slet is in: D Dames, die smerige spul drinken van Bacardi Breezer en hoe al die mierzoete troep mag heten.

Zaterdagavond, Johan en zijn vrouw moeten naar een trouwfeest. Johan, haast u ne keer, het is 5 voor 7 en jij moet je schone kleren nog aandoen. Johan gaat naar boven en komt even later terug met 18 kostuums boven elkaar aangetrokken. Maar Johan, was dat nu echt nodig van al je kostuums aan te trekken? Zwijg vrouw, ik heb alles uit de kast gehaald! Museeuw vraagt 20 km voor het einde van Parijs-Roubaix zijn sportdirecteur Patrick Lefevere bij zich. Snel, een pakje lucifers!

Maar Johan, waarom hebt gij nu lucifers nodig? Patrick zwijg, mijn pijp is uit! Museeuw koopt een lotje van een tombola en kan zijn geluk niet op als hij een CD met de 9de van Beethoven wint. Maar Johan, moet ge daar nu zo blij om zijn? Vrouw zwijg, ik ben nog niet te oud om een klassieker te winnen. Museeuw komt met een lege portemonnee thuis na een avondje kaarten.

Maar Johan, hoe komt het dat ge weeral verloren zijt? Vrouw zwijg, ik moest passen toen Bartoli alleen ging! Johan en zijn vrouw zijn op vakantie in Griekenland. Ze merkt dat Johan straf zit te schrijven. Wat is er aan de hand Johan? Zwijg vrouw, antwoordt hij, ik heb afgezien tijdens de koers.

Johan, wat doen al die gewapende Palestijnen hier? Zwijg vrouw, ik rijd vanaf nu met een serieus verzet. Johan komt in de woonkamer binnen, zijn vrouw kijkt verbaast: Johan wat doe je nu? Kleine Museeuw komt thuis van school. Johan, foei, zo’n slecht rapport! Zwijg ma, soms moet ge blijven zitten tot de moment daar is! Johan Museeuw komt na de ronde van vlaanderen en z'n vrouw staat in de keuken. Als ze Johan ziet vraagt ze: Zwijgt vrouw, de medevluchters hebben mijn wiel gehouden!

Museeuw komt hijgend binnengefietst met een zwart-wit gestreept uniform, kort daarop gevolgd door de politie. Ik zit volop in een ontsnapping! Ik ben een waaier aan het vormen! Vervolgens gaat hij erop staan en maakt allerlei overwinningsposes. Verbaasd vraagt zijn vrouw: Vrouw zwijg, ze reden allemaal tegen mij. Johan ,waarom ga je niet mee op reis met mij? Vrouw zwijg, ze komen me toch altijd terughalen.

Johan staat twee batterijtjes in de tandpasta te prutsen. Ben je helemaal gek geworden? Zwijg vrouw, 'k heb platten tuub. Mannen op de rand van een zenuwinzinking: Originally posted by Finish http: De nieuwe Scary Movie komt er aan, hier is alvast de trailer: Originally posted by Beemer Die eerste 2 zijn echt crimineel: Op zn minst, k snap nie da bij de eerste die mensen hun lach nog iets of wa kunnen inhouden, ik zou strike liggen.

Originally posted by redje Op zn minst, k snap nie da bij de eerste die mensen hun lach nog iets of wa kunnen inhouden, ik zou strike liggen. In het 2de filmpje lukt het ook niet: Gisteren reed ik op de E Ik keek even naar het overig verkeer, maar toen ik weer terugkeek, zat ze al voor een stuk op mijn weghelft. Hoewel ik bepaald geen mietje ben, schrok ik zo, dat ik mijn scheerapparaat liet vallen, dat ook nog eens mijn boterham uit mijn andere hand sloeg.

Terwijl ik probeerde met mijn knieen bij te sturen, viel mijn GSM, die ik tussen mijn schouder en oor geklemd had, ook nog eens in de hete koffie die tussen mijn benen stond. Die ging natuurlijk over de rand, waarbij mijn edele delen verbrand raakten en mijn GSM geruineerd werd, waardoor een belangrijk zakelijk gesprek werd verbroken.

De peuk in mijn mond kon ik nog net vasthouden. Man, wat haat ik vrouwen achter het stuur Dus als ik een keertje wil lache: Wanneer je een telefoon met druktoetsen gebruikt, druk dan voortdurend willekeurige nummers in wanneer je bestelt. Vraag de persoon aan de andere kant die de bestelling opneemt om met deze ongein te stoppen.

Maak zelf een klantenkaart en vraag of ze die accepteren. Spreek een raar taaltje wanneer dat zo uit komt. Bestel een Big Mac. Beëindig het telefoongesprek met: Vertel aan degene die de bestelling opneemt dat je een concurrent aan de andere lijn hebt en dat je met de laagste bieder in zee gaat. Geef ze je adres, roep dan "Oh, alstublieft wilt u me verrassen! Beantwoordt hun vragen met tegenvragen. Zeg met een hijgende stem dat ze de rotzooi van het eten moeten afsnijden en vraag of ze iets uitzonderlijk zondigs in huis hebben.

Gebruik de volgende indrukwekkende woorden in het gesprek: Zeg dat ze de korst deze keer aan de bovenkant moeten doen. Doe je bestelling zingend op de wijs van "Gimme hope Johanna, gimme hope Johanna, gimme hope Johanna, before the morning comes Zeg niet gewoon wat je hebben wilt, maar spel alles. Verhoog je stem wanneer je zegt: Stotter op de letter "p".

Vraag naar een aanbieding die je gelezen hebt in een advertentie van een andere pizzeria. Vraag wat voor kleren degene draagt die de pizza's rondbrengt. Knak je vingers vlak voor de hoorn van de telefoon.

Zeg hallo, blijf vijf seconden sprakeloos en doe dan net alsof ze jou belden. Ratel je bestelling af met een grote vastberadenheid. Als ze vragen of je er ook wat te drinken bij wilt hebben, raak dan in paniek en raak gedesoriënteerd. Maak een lijst van exotische keukens en bestel deze als menu-items. Verander je accent elke drie seconden.

Bestel 52 stukken pepperoni en zeg dat je ze gemaakt wilt hebben in fractal-structuur waarvan je de vergelijking zometeen zult dicteren. Vraag of ze papier bij de hand hebben. Doe net alsof je degene die de bestelling opneemt ergens van kent.

Begin de bestelling met: Sla jezelf even later voor het hoofd en zeg: Als ze even later de bestelling herhalen om te controleren of die goed is overgekomen, zeg dan: Bestel terwijl je aan het stofzuigen bent. Vraag of je de doos waarin de pizza gebracht wordt mag houden. Wanneer ze zeggen dat dat inderdaad mag, laat dan een zucht van opluchting horen. Leg de klemtoon op de laatste lettergreep van "pepperoni".

Hou de letter "i" lang aan. Pak je pizza begerig aan, niet ingehouden. Wanneer ze zeggen van wel, zeg dan: Dan moet u me dat toch eens uitleggen! Hou het spreekgedeelte van de hoorn steeds verder van je mond vandaan wanneer je praat.

Wanneer het gesprek eindigt, breng de hoorn dan weer vlak bij je mond en roep zo hard als je kunt: Zeg dat ze een dubbele controle moeten uitvoeren om te zien of je pizza inderdaad dood is. Doe de stem van degene die de bestelling aanneemt na. Spreek geen werkwoorden uit in het gesprek. Als ze zeggen "Wat zou u willen hebben?

Speel op een gitaar. Vermaak degene die de bestelling opneemt met kleine wetenswaardigheden over country en western dansen. Vraag of je een menu kunt zien. Zeg dat je kunt betalen wanneer de mensen waar je gesolliciteerd hebt teruggebeld hebben.

Vraag of ze enig idee hebben wat er op het spel staat bij deze pizza. Vraag welke pizza het beste smaakt bij een oude Chardonnay. Laat een boer in de hoorn van de telefoon en zeg dat je hond zich zou moeten schamen.

Bestel een stuk pizza, niet een hele pizza. Zend me een dozijn van je beste, Gaston! Ga midden in het gesprek zitten suffen, wordt weer helder en zeg: Doe een psychoanalyse op degene die de bestelling opneemt. Vraag wat hun telefoonnummer is. Hang op, bel ze opnieuw op en vraag het opnieuw. Bestel een gemengde pizza en zeg dan: Bel op om te klagen over de service.

Bel later nog een keer om te zeggen dat je dronken was en dat je het niet meende. Zeg tegen degene die de bestelling opneemt dat hij tegen de beheerder moet zeggen dat hij tegen de directeur moet zeggen dat hij ontslagen is. Geef verslag van een diefstal. Vraag naar degene die de laatste keer de bestelling voor je opgenomen heeft.

Vraag je hardop af of je je neusharen ook zult trimmen. Probeer te praten terwijl je iets drinkt. Begin het gesprek met: Neem er één en Vraag of de pizza biologisch geproduceerd is. Vraag naar het onderhoud en de reparatie van de pizza. Wees vaag in je bestelling. Wanneer ze je bestelling herhalen, zeg dan: Wanneer je een druktoetsapparaat gebruikt toets dan elke vijf seconden tijdens het gehele gesprek.

Zeg na het bestellen: Begin het gesprek door te zeggen welke datum het vandaag is en zeg: Vraag of ze vertrouwd zijn met de term "een geslagen pizza". Geef een omschrijving van de term en vraag om dit te doen met jouw pizza.

Zeg redelijk hard in de hoorn "Ksssssssssssssssssssjt". Vraag of ze dit gevoeld hebben. Probeer het psychische aura te achterhalen van degene die de bestelling opneemt. Gebruik het in je voordeel. Wanneer je bezig bent te vertellen welke lagen je allemaal op je pizza wilt hebben, zeg dan dat je ook nog een tweede wilt hebben.

Probeer een blues te spelen op een harmonica. Stop regelmatig met praten om op de harmonica te spelen. Vraag of ze je pizza willen bemonsteren. Stel voor dat ze het monster op dezelfde manier behandelen. Leer degene die de bestelling opneemt een geheime code. Gebruik de code bij alle volgende bestellingen. Zorg ervoor dat de eerste laag die je bestelt bestaat uit champignons. Wanneer de bestelling herhaald wordt, verander er dan iets aan. Als hij weer herhaald wordt, verander dan weer wat.

Als hij voor de derde keer herhaald wordt, zeg dan: Wanneer de prijs genoemd wordt, zeg dan: Probeer af te dingen. Je loopt wel het risico dat je honger over tegen de tijd dat je besteld hebt ;-. Het schijnt dat ie uit een collectie komt met als thema "If women ruled the world Daarin zijn foto's te zien van bowlingbanen waarvan de geulen beplant zijn met tulpen, van toiletten met een vastgehechte bril en van racewagens met een paintscheme zoals dit hier: De dames op dat forum vinden het een prachtige bolide.

Sta me toe te zeggen dat ik het maar niks vind. Da's een MSN-members only foto, Isabelle: Ja, inderdaad een beetje stom van mij om hier zo'n foto te zetten. Blijkbaar kan je hier zelf je post niet wissen, kan een admin dat a. Ik merk dat dat hier vaak gebeurt en het maakt het toch nogal onoverzichtelijk. Op het KanaalTwee forum is het de gewoonte dat je dan een gevolgd door de naam van de persoon in kwestie plaatst.

Isabelle ; Je post is gewist Wat mij betreft mag jij ook naam gebruiken THX Airco voor de wis en Finish voor de terechte opmerking. Als je mij toestaat nog één keer off-topic: Ik wil me niet moeien met het forumbeleid of met hoe anderen posten.

Het is enkel zo dat me een déjà vu gevoel overvalt als ik twee keer onder mekaar hetzelfde zie zeker foto's. Wat vrouwen nu eigenlijk bedoelen Zullen we maar gewoon vrienden zijn? Ik moet er niet aan denken dat je me nog ergens aanraakt. Ik heb gewoon wat ruimte nodig. Zie ik er dik uit in deze jurk? We hebben al lang geen ruzie meer gehad. Ik wil op dit moment geen vriend.

Ik wil op dit moment jou niet als vriend. Ik weet niet, wat wil jij? Niet te geloven dat je niks gepland hebt. Ik vind je leuk, maar… Ik vind je niet leuk. Ik ben zo klaar. Ik ben eigenlijk al lang klaar, maar ik laat je nog even wachten omdat ik weet dat je dat toch doet. Kun je me even helpen? Als ik maar lang genoeg blijf jammeren, doe je het wel. Mijn puppy doet dat ook. Nee hoor, ik betaal het zelf wel.
Gratis sexdate groningen sex nijmegen


Ben ook trots op mezelf. Heb een lekker figuur met e Het was een hete warme zomerdag, ik lag in de tuin met mijn dochter Karin te zonnen. Mijn dochter lag tegen over mij haar benen iets gespreid. Ik zag haar bolle schaamlipjes aftekenen in haar bikinibroekje. Het viel me op dat haar kruisje een vochtige plek h Na lang wikken en wegen heb ik in overleg met mijn lieve zoon besloten om de volgende bekentenis op te schrijven. Ik ben een moeder van 49 jaar en heet Ellen. Mijn zoon Rob is nu 18 jaar en we hebben inmiddels samen een dochtertje Annabelle van 4 jaar.

Onze dochter Debbie is al vele jaren actief op seksueel gebied. Al in groep 8 van de basisschool stond ze regelmatig te tongen met jongens van de naastgelegen VMBO school. We hebben haar vrij opgevoed en nooit geheimzinnig over sex gedaan. BBQ Op een dag vroeg mijn tante of ik een weekendje op m’n nichtjes wou passen, het betreffende weekend was geen probleem voor mij dus ik stemde toe.

Normaal gesproken zie ik mijn nichtjes alleen met de kerst en de zomer, wanneer de hele familie bij el Het is zes jaar geleden dat het gebeurde.

Het was op een groot feest dat ik daar aan de praat raakte met een leuk vrouwtje van zo,n 43 jaar. Na wat complimentjes gemaakt te hebben fleurde ze helemaal op. Nou dat vind ik nu eens leuk dat zo,n j Ik ben Corrie en nu 56 jaar. Ik kreeg mijn zoon op twintig jarige leeftijd en anderhalf erna mijn dochter. Ik voede mijn kinderen vrij op , en we waren echt niet preuts of zo. We gingen samen met de kinderen in bad, en je weet hoe kinderen zijn.

Mijn hoerige tante IV Ik ontwaakte als eerste uit onze sluimerende slaap. Met een tepel in mijn mond waaraan ik weer heerlijk aan zat te sabbelen. Ik begon naar haar kut te zoeken en begon daar met mijn vinger in te wroeten.

Ze ontwaakte uit haar lichte s Ik had nooit gedacht dat onze eerste bezoek aan Nel en Hans zo uit zou pakken. Het was een enerverende en spannende geile avond geworden.

Het was onze eerste ervaring met ongeplande partnerruil. We hadden het er nog nooit over gehad, maar het overkwam mij Ja dat is mij overkomen en ik heb er heerlijk van genoten zo jonge god van 18 over je heen. Hij ging op kamer wonenen en als moeder ga je natuurlijk helpen. Met wat vrienden bracht hij zijn spullen naar de kamers en ik hielp met het schoonmaken van de kaste Hoi, ik ben Corrie. Ik ben een geil brugpiepertje, die vorige week in slaagde om m’n vader te verleiden.

Al geruime tijd fantaseerde ik over mijn ontmaagding, maar werd tegengehouden door de verschillende belevingen ervan. Nu het gebeurt is en pappie en i Midden in de nacht word ik wakker. Ik kijk slaperig op mijn wekker en zie dat het bijna 4 uur 's nachts is. Ik draai me om in mijn bed, zodat ik op mijn buik komt te liggen. Ik voel dat ik een stijve heb. Ik beweeg mijn heupen zachtjes heen en weer over h Zusje moet neuken Al heel lang, vanaf mijn 12e heb ik sterke sexuele gevoelens.

De oorzaak weet ik niet, maar mijn zus zou hier best mee te maken kunnen hebben. Omdat zij in de kamer naast mij sliep, zag en hoord eik natuurlijk alles. Zij was 4 jaar oude Dierlijk Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. Ik wist dat ze ergens op m Het begon allemaal op een dagje internetten, na een tijdje kwam ik bij een stelletje contactadvertenties.

Hier was ook de mogelijkheid om advertenties te zetten, nou heb ik met vrouwen wel de nodige ervaring maar met mannen had ik het nog nooit gedaan. Ik ben Peter en was net 11 jaar toen het begon. Ik moet zeggen dat ik een behoorlijke christelijke opvoeding heb gehad, over seks wist ik echt helemaal niets, daar werd thuis en op school niet overgesproken.

Mijn ouders hadden een klein schoenmakerswinke Het was een warme zomer, ik 14 was op vakantie met mijn ouders en mijn oom en tante en mijn neefje van 4 en mijn nichtje van Na een tijdje zwemmen gingen Sandra en ik een stukje lopen over het stra Veel mensen zullen zeggen dat ik een perverse vrouw ben, een slet.

Ze zullen mij met de vinger wijzen omdat ik met mijn neefje naar bed ga - een volmaakte minnaar die mij veel beter doet klaarkomen dan mijn eigen man. Hoewel hij achttien is en ik zesen Afgelopen zomer belde mijn broer, die twee straten verderop woont, mij op een zondagmiddag. Zijn auto was defect en hij moest die avond naar zijn werk omdat hij nachtdienst had.

Hij vroeg of hij mijn auto mocht lenen. Dat was voor mij geen probleem, omdat Toen ik nog een jong meisje was, ging ik al tijd met mijn moeder in de grote vakantie op vakantie naar het huisje van oom Frans. Oom Frans was een leuke oom. Altijd waren we welkom, ondanks de vroege scheiding van mijn moeder en vader en het feit dat mijn Langzaam werd ik wakker op de tafel.

Ik voelde hoe mijn polsen aan de hoeken strak waren vastgebonden met touw. Ik panikeerde toen ik vaststelde dat ook mijn enkels en benen wijd open waren gebonden. Ik kon geen millimeter meer bewegen. In mijn mond was e Eerst wil iedereen bedanken die mij mailtjes stuurt,naar aanleiding van mijn verhalen. Deel 4 Ik lag bloot onder de dekens terwijl mijn zus Nadia en mijn nichtjes Zina en Hanan in mijn kamer zaten en aan het praten waren wanneer we naar het strand kunnen Ik ben Kai uit Leuven.

In mijn vorige verhaal konden jullie lezen hoe ik reeds op jonge leeftijd met mijn zus speelde. Wel daarnaast had ik nog een grote fantasie. Seks met men moeder. Al van zeer jong droomde ik hiervan. Er ging dan o Haar man Frank 48 liep vanuit de keuken naar haar toe met 2 glazen cola. Op een avond kwam ik redelijk moe van het werk en besloot om me eens lekker te douchen en te scheren. Hierbij vergat ik natuurlijk niet om ook mijn pik en mijn zak te voorzien van een flinke scheerbeurt.

Dit hou ik regelmatig goed bij, beter dan mijn kin. Hetgeen ik hier ga neerschrijven is echt gebeurt. Een hele tijd terug wel, dus moet mij baseren op oude herinneringen. Doordat het echt gebeurt is, is het mss wel minder hard en ruw als de andere verhalen die je hier leest maar ik hoop toch dat jullie er Door al die nachtdiensten was er de afgelo Na het lezen van de vele verhalen zal ik mijn ervaringen op papier zetten.

Omdat mijn beleveningen echt zijn gebeurd gebruik ik schuilnamen voor de personen die er in voorkomen. Het begon allemaal zo'n 4 jaar geleden, ik was 24 en had net mijn eerste Mijn zus was net 17 jaar geworden toen ze op een avond naar mijn kamer toe kwam en vroeg of ze even met me mocht praten.

Onze ouders waren weg en ze wilde iets in vertrouwen kwijt. Wim begon ze,ik denk dat ik op meiden val! Het hoge woord was er uit. Ik ging op een zaterdagmiddag met mijn zus naar het zwembad. Mijn zus Ilse is bijna 19 en ik ben 16 jr. Ik vond mezelf echt al een hele bink maar de bezoekers vielen tegen. Mijn zus bleef bij mij in de buurt en na ongeveer 1,5 uur besloten we terug naar huis Ik lag met mijn vrouw heerlijk op onze zonneterras,natuurlijk naakt en dat liep altijd uit op een geile neuk beurt.

Ik had al gevoelt dat haar kutje al lekker nat was en ik wist dat,wanneer ik er even mee zou gaan spelen het kutje goed zou soppen van haar Pappa zei dat wat mijn vriendje kan,…… Het was zaterdagavond en mijn vriendje Jason en ik gingen lekker stappen. We hadden nog niet zo lang verkering maar hij was het meest geile vriendje dat ik gehad had. Hij wist echt hoe hij een meisje moest verwenn Op de bewuste zaterag ging ik al op tijd naar Erwin zijn huis, het was geen mooi weer,het was nattig, de temperatuur was wel oke hoor.

Ik had een sportbroekje aan en een t-shirt, ik liep achterom het huis en de achterdeur was al van slot, ik stapte de keu Afgelopen zomer ben ik met mijn met mijn zeilboot op trektocht door Friesland en Groningen geweest. Omdat ik wist dat mijn broer met zijn vrouw en kinderen in Terherne op een camping logeerde ben ik daar ook langs gegaan, maar dit was vooral om mijn nich Het leek een gewone treinrit.

Aan het einde van een gewone dag. Rond het tijdstip dat ik naar huis ga is het meestal redelijk rustig in de trein, zeker het laatste stuk van de rit, vanaf Tiel. De coupé was vrijwel uitgestorven, alleen half tegenover me za Hoi, hier ben ik en mijn naam is Jelle en mijn lul meet in erectie 20 cm lang 3 cm breed en ben gespierd het gaat ook over Naomi die is 3 jaar jonger dan mij 14 jaar dus is blond niet al te groot. Ik kende haar van een chatsite , we hadden afgesproken Broer en zus, en wat er ook gebeuren kan.

Bas kan het niet langer voor zich houden. Deel 1 Gauw naar huis, bah het was vies koud weer, en nog maar net september. Ook nog tegen de wind in, Bas baalde van dit klotenweer, gelukkig h Ik ben Frans en 17 jaar oud.

Ik ben met mijn moeder al zeven jaar alleen doordat mijn vader met een bedrijfs ongeval om het leven is gekomen. Mijn moeder is 38 jaar oude en een tengere vrouw. Ze is 1,73 lang en weegt 58 kg.. Zwemmen met mijn buurmeisje Al sinds ik ongeveer tien jaar geleden ernstige rugklachten had ga ik twee keer per week zwemmen Mijn vrouw zwemt niet graag dus ga ik meestal alleen, maar in de schoolvakanties gaat ons buurmeisje vaak mee.

Ik stond vol spanning te luisteren in de voortent van de caravan van mijn ouders. Het kraakte en ik zag somd het gordijntje wat opwaaien en zag mijn moeder liggen en zij werd geneukt door Ruud een vriend van mijn ouders. Ik had wel gedacht dat mijn moeder z Het was op een weekend dat mijn vriendin marja bleef slapen bij mijn vader en mij.

We waren toen 14 dus wisten ik niet echt veel beter. Nu dat ik 37 ben wel trouwens. Marja logeerde al jaren bij ons en ik wist dat zij wel eens naakt naar beneden liep en z Op een avondje stappen kwam ik, jongen van 21 jaar, een leuke rijpe vrouw,42jaar, tegen met een heerlijk lijf en fantastische borsten. Ze had een mooie witte open blouse waarin haar borsten perfect naar voren kwamen en een rokje welke haar billen heerlij Het was die avond de zoveelste keer dat mijn moeder er over begon.

We waren alleen thuis op de slaapkamer tv aan het kijken en ze had het weer over seks. Uiteraard zou ik goed uitkijken en zorgen dat alles veilig gebeurde. Toen ze vroeg of ik echt alles w Ik ben een meisje van Ik heb bruin haar, bruine ogen, ben 1m73 groot, weeg 57kg, en heb C Niet slecht, vind ik zelf.

Ik zal nu iets vertellen wat ik een maand geleden heb meegemaakt. Ik vinger me regelmatig en als ik er zin in heb ga ik alti Mijn moeder en ik waren een week alleen thuis, en ze kwam die avond mijn kamer binnen. Ze vertelde dat ik als dank voor het feestje van laatst voor één keer iets seksueels met haar mocht doen.

Ik kon eenmalig een k Ik myzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Muhamad Rasyid zij noemen my Mo. Dit verhaal gebeurde in I werkte voor een Amerikaanse olimaatschappij in Tarakan, een ijlandje in het Noorden van Kalimantan.

Een van mijn kolegaas heeft een erg geile vrouw. Jacco had een knappe moeder. Eén van zijn vrienden was stapelgek op haar. Op een dag was hij bij Jacco en zijn moeder op visite. Hij bewonderde haar borsen die hij een klein beetje kon zien door het laag uitgesneden decolleté. Jack, zelf nog maar Hoi alle Al aantal jaar ga ik samen met me ouders en 2 oudere zussen op vakanties naar nudisten campings. Ook gaat er altijd ander gezin mee wat bestaat ouders en hun 3 dochters.

Ik zelf ben een jongen van 13 heb een zus van 15 en De andere 3 uit het Voor ik begin zou ik graag een paar dingen zeggen: Ik vond mijn eerste verhaal redelijk slecht, wat ik met dit verhaal goed hoop te maken, daar ik dit véél beter vind en ten tweede wil ik even zeggen dat dit uiteraard niet echt gebeurt is, Eeen tijdje geleden kwam mijn zoon Eric en mijn schoondochter Anita bij mij en vertelde dat ze een ander huis op het oog hadden niet zo ver van mij af en dat ze ook al kopers hadden voor het huis waar ze nu in wonen, maar zei Eric er is een probleem, in Naakt in de duinen, Een vriendin van me belde me op of ik morgen zin had om mee te gaan naar het strand.

Ik had niets te doen en vond het wel gezellig. Bij het strand aan gekomen liepen we langs het naakt strand, “Goh” zij ze, zullen we naar het naak Dit gebeurde nog maar 4 maanden terug en mijn ouders weten het nog steeds niet.

Ik ben 19 en mijn broer is 22 en 4 maanden terug zijn we verhuisd en moest ik met mijn broer op 1 kamer slapen. Het probleem was ook dat alleen de 2 persoons bedden van mijn o Het was warm vorige week en ik zat bij mijn vriendin thuis zij is er net 17 en ik ben er We zaten in de tuin ons te vervellen en dan zijn we maar beginnen kaarten.

Zij had een rokjes aan en een string met een topje zonder BH. We zaten te kaarten tot Op school, voor de lessen begonnen zat ik zoals gewoonlijk in de kantine. Nog een aantal jongens bij mij uit de klas zaten erbij. En ook zoals gewoonlijk zaten er verschillende groepen meiden verspreidt door de kantine. Twee tafels verder zaten twee meide Ik ben een geile dame van 37 jaar.

Ik woon met mijn zoontje van 16 jaar alleen op een apartement. Ik ben nu vier jaar gescheiden gelukkig. Alleen in het begin viel het niet mee om metzo,n knul alleen te blijven en op te voeden. Maar na een jaar met Ik lag die middag juist te zonnen in mijn beschutte tuin toen er werd aangebeld. Ik liep in mijn kleine zwembroek naar de deur en deed open.

Voor mij stond Annelies, mijn jarige buurmeisje. Ze was gekleed in een heel kort spijkerrokje en een doorzichti Hier een waargebeurt verhaal dat al weer enige tijd geleden gebeurt is. Inmiddels is mijn vriendin uit het verhaal mijn vrouw en hebben wij nog zéér veel geile momenten. Het is zeker zo'n 6 jaar geleden dat dit gebeurde. Karl is mijn naam was toen Ik ben nu 48 jaar en al 7 jaar gescheiden gelukkig. Maar twee jaar voor dat we gingen scheiden moest mijnheer zonodig een hond nemen.

Ik had er helemaal geen trek in ,maar vooruit om geen ruzie te maken. Ik stelde gelijk wel voorwaarden dat hij de h Dokter Landers keek op zijn afsprakenlijst en zag dat hij nog maar 2 patienten had.

Frans van 52 jaar en Simone van 33 jaar. Je kunt al naar huis gaan Peggy , zei hij tegen zijn assistente. Prima dokter Landers dan hoef ik me vandaag niet te te haasten me Er is een prachtig zonnig weekend voorspeld, de hele Randstad bevolking trekt in de richting van het strand.

Wij hadden zelf ook het plan om vandaag naar het naaktstrand te gaan maar als we 's morgens op de radio horen over die lange files wijzigen we het Lekker was dat die kwispelende jonge lul van haar zoon diep in haar kut. Hij beukte haar gespannen dijen steeds verder open. Steeds dieper beukte zijn grote eikel naar binnen, op weg naar haar baarmoedermond. Op weg naar haar eileiders die vol verwachting Ik ben een oma van 62 jaar en al 12 jaar weduwe.

Nu is er iets tussen ons gebeurd en dat wilo ik wel even kwijd. Ik zit er al zolang mee. Mijn kleinzoontje heb ik al van de kleuterschool bij mij. Ik breng en haal hem van school en blijft dan bij mij t Paardje hop Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriendin Sandra en haar twee dochters Maria van 14 en Hilde van Sandra is verpleegster en ik had haar leren op een feestje van Rob, mijn beste vriend. Sandra is nog steeds een mooie meid en alt Ik was een jongen van 17, Merel toen We kenden elkaar van de sportclub, en ik had wel belangstelling voor haar.

Het was een brunette, met mooie bruine ogen, nog wat kleine borstjes, maar niettemin al een beetje een vrouw. Opeens hoor ik wat gerommel en gekreun achter de garages in de bosjes. Ik besloot te gaan kijken en zag hoe een marokaanse jongen van rond de 25 jaar gepijpt werd door een meisje ter De rondgang stokte toen hij was aangekomen bij de aantrekkelijkste dame van zijn team.

Mijn vader was gek op mij,dat was al van het begin,ik mocht veel van hem en dat werd alleen maar meer nadt ik ouder werd en mijn figuur begon te groeien en ik heb een goed figuur. Hij was altijd nieuwschierig en vrog dan ook vaak of ik al haartjes op mijn Hoi ik ben een knul van Ik heb nog een zus van Ik ben de jongste van de 2 kinderen die mijn moeder heeft.

Mijn moeder is in tegenstelling tot alle andere verhalen die je hier leest nog gelukkig getrouwd. Mijn zus woont nu alweer een paar jaar same Ik ga jullie een verhaal vertellen, het verhaal dat uitlegt hoe ik aan een baby kom op jarige leeftijd. Maar eerst zal ik me even voorstellen: Ik heb donker blond lang haar, held Jasmijn was 14 jaar toen ze een zomerbaantje kreeg bij haar tante op de tennisclub.

Haar moeder had haar aangemoedigd om niet thuis te gaan zitten niets doen en had gezegd dat haar tante, Marleen, wel een extra hulpje kon gebruiken in het clubhuis van de Hoi, Ik ben Robin, en ik ben nu 20 jaar. Destijds was ik 11 jaar toen mijn ouders omkwamen bij een auto-ongeluk en de voogdij over mij werd toegewezen aan mijn tante Lies, de jarige zus van mijn moeder, het enige nog in leven zijnde familielid dat mij Esther en Hans hadden al ruim een jaar verkering.

Het was voor hun beiden de eerste relatie geweest die ze aangingen en het klikte eigenlijk gelijk toen ze elkaar ontmoetten op een schoolfeest. Esther was toen 16 jaar en zat in de vierde klas van het VWO. De assistentes waren al aan het opruimen toen Samira zich meldde, een uur te laat. Samira was een Het was een warme zomerdag ergens in juni. We hadden het rijk alleen en we zouden alleen maar leuke dingen gaan doen. Ik kwam naar huis en omhelsde mijn moeder.

Ze pakte mijn stevig vast en mijn pik kwam tegen haar zachte dijen aan. Ik kreeg een harde pik. Mijn moeder merkte dat en het past eigenlijk niet in onze turkse cultuur en geloof. Ze zei wat is dat. Ik ben Fabio, 18 jaar, een niet onknappe jongen, 1m78 en daar kwam waarschijnlijk nog iets bij , stoer gebouwd, ik had al de baardgroei van een volwassene en ik vond het wel tof om een sikje en snor te laten staan net als Orlando Bloom in Pirates of the Ik ben een jongen van 19 jaar en woon samen met mijn ouders.

Mijn vader van 54 jaar en mijn moeder van 52 jaar. Ze zien er allebei nog goed uit. Mijn moeder met name is eigen Al heel lang heb ik panty's van mijn zus gedragen. Meestal bruine 20 den panty's, als ook haar earobic maillots en andere dans tenus. Wij hadden thuis een grote zolder. Deze was speciaal ingericht als dansruimte voor mijn getalanteerde zus Maike. Mama helpt een handje Hoi, ik ben Jeroen, voorbije lente 16 jaar geworden. Momenteel ben ik enkele dagjes ziek thuis, dus heb ik even de tijd om neer te pennen wat me deze zomer allemaal overkwam Ik denk er nog dagelijks aan terug, en hoop het z Het is alweer een jaar of vier geleden dat ik bij mijn tanteSylvia en oom Gerard op vacantie was.

Ging altijd tot mijn twaalfde jaar mee ,want zij woonde vlak bij strand,tien minuten met de auto. Het zijn naturisten en lopen graag in hun blote kont ,dat Hoi ik ben Janine en nu 20 jaar oud. Ik denk er nog alle dagen aan en word dan super geil.

Mijn broertje was toen 17 jaar en ik 16 jaar. Ik was erg sexueel actief en vingerde mij ook al en pr Hallo dit verhaal is ongeveer 21 jaar oud en waargebeurt niet iets waar ik direct trots op ben maar het is gebeurt mijn vrouw haar vriendin ik noem haar maar wilma kwam wel eens bij ons thuis niet echt mijn type ze was gescheiden en was wel slank en een Ik ben dertien jaar gescheiden, zesendertig jaar en ik heb een zoon, Bruno, van zeventien uit men huwelijk met Nico, een Antilliaan.

Dat is de reden dat Bruno licht gekleurd is. Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. Ik wist dat ze ergens op moest staan om boven mijn schutting uit te IK ben Harm en ben net 18 jaar geworden.

Nu hebben wij naast op de galerij een turks stel gekregen. Ze wonen er al een paar jaar en ik heb haar nog nooit zonder hoofddoek gezien. Als ze met zijn tween zijn zeggen ze niks ,maar als zij alleen was dan Dit verhaal is allemaal begonnen op een warme zomerdag in april.

Mijn oom is een echte motor fan en mijn tante een beetje kunstzinnig typ met een lekkere dik kont en cup B. Ik vond al een tijdje heel geil! Terwijl ze toch al rond de 50 was. Ik had er al vaak met Ellen , mijn vrouw, er over gehad dat een trio mij best leuk leek. Waarom, vroeg zij dan vaak,nou het lijkt mij heerlijk om te zien hoe jij verwend wordt door een ander en wij kunnen je samen verwennen. Ik heb aan één lul genoeg,zei ze De kinderen fietsen altijd met elkaar naar school, en ga zo maar door.

Mijn zusje heeft ook zo'n fiets groepje, alleen zij gaat al naar de middelbare school. Bij ons in de straat woont e Ik ben een jongen van 19 jaar. En ik heb seks gehad met mijn buurjongen. Vandaar dat ik dus ook anoniem wil blijven Het gebeurde in de meivakantie. Ik was vrij van school, en had het rijk 14 dagen voor me alleen. Hij was ook vrij van school Ik was bezig mijnhuiswerk te maken,maar dat lukte niet zo best.

Ik had er mijn gedachten niet bij want ik had mijnvader die middag gezien terwijl hij zich aan het aftrekken was. Ik was wat eerder thuis gekomen en toen ik de kamer binnen kwam zat hij een por Ik ken me schoonzus Paula al bijna 25 jaar maar sinds afgelopen zomer ben ik anders naar haar gaan kijken.

Het was in juli van afgelopen zomer wij gingen met ze vijven op vakantie haar man en haar zoon en ik met me vrouw. Ik had toen al wel wat gevoel Ik ben Arnold en ben 16 jaar net geworden. In mijn vacantie ga ik altijd naar mijn oom en tante toe ,die wonen vlak bij de zee. Het was warm weer en tante had met oom Fred afgesproken dat we naar het naakt strand zouden gaan ,waar ze altijd liggen. Het is zeer uitzonderlijk dat in een voetbalploeg van jarigen nog een meisje meespeelt, maar bij ons is dat het geval.

Nathalie speelt al jaren in onze ploeg en anders komen we simpelweg spelers te kort. Hoewel ze daarmee soms getreiterd wordt, is het Ik trainde al jaren bij een sportschool in de buurt maar ondertussen had ik zelf ook al een behoorlijk colectie aan trainings apparatuur bij elkaar gespaard en ik begon thuis uit mijn jas te groeien. Mijn vader had gelukkig ruimte zat en omdat hij gestopt Maar terug naar Laura, Laura is een slank meisje bruin Op het zwembad Ik was net 18 geworden ik was op weg naar het zwembad.

Op de fiets dacht ik nog even terug naar die morgen waarop ik me drie keer had afgetrokken. Ik had geen vriendin, was nog maagd en dacht ieder moment van de dag aan seks. Ik kwam bij he Hoihoi, ben Annelies, ben 17, bijna 18 en trotse moeder van een meisje van 10 maanden. Zij is van me broer en mij. Zij zorgde er voor dat me broer en ik gingen neuken. We doen vaak een triootje. En mama en ik genieten ook erg van el Ik kan mij voorstellen dat een aantal van jullie het volgende verhaal liever niet willen lezen.

Althans, doen alsof je het niet wilt lezen in verband met grove anale sex Het gaat over mijn vriendin en haar moeder. Nou zal ik jullie niet alles vertel Ik ben Patrick en ben 16 jaar. Ik ben het enige kind van moeder Ankie 44 en van vader Peter Ik mag dan wel enig kind zijn thuis maar ben echt geen v Ik was geslaagd voor mijn Mulo diploma en probeerde met wat sollicitatie brieven aan de bak te komen, maar kreeg de ene na de andere afwijzing, om moedeloos te worden.

Ik zat maar thuis te niksen en geen geld op zak. Op een gegeven og Als 16 jarige heb je natuurlijk allang de meisjes van je leeftijd ontdekt. Nee ik val lievere op oudere vrouwen, voor al de vrouwen die z Ongeveer twaalf was ik en ik zat in de zesde klas van de lagere school, toen ik begon met me af te trekken.

Hoe ik het ontdekte weet ik niet meer. Wel dat ik het ontzettend lekker vond en het zo vaak als maar kon deed. Als ik m'n lul niet gewoon te voorsc Al heel vroeg liet ik me met jongens in. Nog maar net elf jaar was ik toen ik me al hartstochtelijk liet zoenen door jongens, die daar zin in hadden.

En als je zo vroeg bezig bent blijft 't natuurlijk niet bij zoenen. Al gauw voelde ik handen over mijn sn Het was een warme zomerdag. Ik zat in de tuin wat te lezen toen ik plotseling de deurbel hoorde.

Mij afvragend wie het zou kunnen zijn liep ik naar binnen en opende de voordeur. Het was Marieke, het meisje van de overkant. Ze was een jaar of 18 en had blo Gratis prive sex filmpjes, jonge negerin geneukt door witte lul. Erg geil seks filmpje om gratis te bekijken. Zoals deze waarin een jonge negerin geneukt word door een dikke witte lul. Een goed gemaakte amateur pornofilm. Zuigen kreng, je vindt het lekker!

Dit supergeile huisvrouwtje weet wel wat beters te doen met haar stofzuiger. Ze zet de stang op haar harde tepels, haar enorme klit en als toppunt stopt ze de halve slang in haar druipende kutje. Amateur sexy pics Een gezicht vol warm druipend sperma is heerlijk op foto. Dit milfje is gek op stijve pikken maar heeft wel wat moeite met het warme geile vocht van haar vriendje. Abigail goes down under.

Abigail is dol op natte poesjes likken en ze heeft er weer eentje gevonden. Twee lekkere wijven zijn heerlijk bezig met elkaar en vingeren elkaar suf.

Ze ligt met haar eigen kutje te spelen als haar vriendin ineens mee gaat doen. Dat had ze even niet zien aankomen, vuile lesbo! Negerin van achteren geneukt. Deze negerin met lekkere billen wordt stevig van achteren geneukt, zie haar billen lekker meetrillen als ze hard van achteren wordt geneukt.

Negerin met mooie ronde billen hard genaaid. Deze lekkere negerin met mooie ronde billen wordt hard genaaid door een mijnheer met een hele grote piemel, en wat kan ze naaien en pijpen zeg!

Geile grote neger neukt negerin. Een zwarte neger met grote pik en dikke ballen neukt haar diep in haar natte kut. Wat een geile dikke donkere kont heeft deze negerin. In de buurt van de derde verdieping kwam ik de ton tegen die terug omhoog ging. Dat verklaart de gebroken enkels en de kwetsuren aan mijn onderlichaam. De ontmoeting met de ton heeft mijnval gedeeltelijk gebroken. Toen ik tenslotte op de hoop stenen terecht kwam brak ik ook slechts twee wervels.

Helaas moet ik nog zeggen dat , toen ik beneden lag, ik van de pijn weer mijn vertegenwoordigheid van geest verloor en het touw losliet. De lege ton weegt meer dan het touw en deze kwam dus ook rap naar beneden. Hij plofte juist op mijn benen, en zo brak ik die ook. Ik hoop u hiermee voldoende informatie te hebben verstrekt over de wijze waarop het accident zich heeft voorgedaan. Originally posted by sledge kaarslicht. Dees was nu zo moeilijk niet hé: D hehe, toch iemand die het gezien heeft ;.

Originally posted by FastFons die metsers toch! Het bed in kwestie droeg de naam 'Gutvik'. Ikea heeft intussen alle reclame van de ramen gehaald waarin dit bed voorkomt. In Zweden is 'Gutvik' een klein dorpje en de woordvoerder gaf aan dat alle In dit geval werd de naamkeuze echter betreurd. Nederlanders en masturbatie 14 - 08 - Een Nederlander leest in een of ander erotisch tijdschrift dat je de daad kan verlengen door vooraf te masturberen.

Hij besluit dezelfde avond na het werk de proef op de som te nemen, maar zit nog met een probleempje met betrekking tot een geschikte locatie Op toilet is er immers te veel volk, achter het buro is het te riskant en in het park verderop zitten teveel spelende kinderen.

Uiteindelijk denkt hij de oplossing gevonden te hebben: Bovendien kan hij dan onder de wagen gaan liggen en doen of hij de auto inspecteert Zo gezegd, zo gedaan Broek open, ogen dicht en keihard aan z'n vriendin denken! Net voor het moment suprême, voelt ie iemand onderaan z'n broekspijp trekken. Om z'n ritme - zo kort voor de ontlading - niet te verliezen, houdt hij zijn ogen gesloten en gaat gewoon door.

Maar er wordt opnieuw aan z'n broekspijp getrokken. Nog steeds de ogen gesloten en druk bezig, roept ie: Ne hollander en ne Belg zitten op ne boot en die boot die zinkt. Den hollander en den belg zwemmen zwemmen tot ze een eiland tegen komen. Op da eiland daar zit een opperhoofd en die zegt: Het opperhoofd tegen den belg: Dan zegt iemand van het volk tegen de belg: Een familie kanibalen houdt een gezellig feestje thuis.

Grootmoeder staat in de keuken een mens te braden op traditionele wijze. Eén van de kinderen vraagt: Ik wil de nek!!! Originally posted by Werner Ne hollander en ne Belg zitten op ne boot en die boot die zinkt. Originally posted by Finish deze las ik vandaag op fokzine. In diezelfde trend zit volgende anecdote: Een Antwerpenaar, een West-Vlaming en een Limburger wachten in de States in de zogenaamde "Death Row" op de uitvoering van hun doodstraf.

De gevangenisdirekteur geeft hun alledrie de keuze: De Limburger knipoogt en zegt, "Injekteeer mich maaar met dien Aids-toestand!

De beul dient hem zijn injektie toe. De Limburger valt al lachend op de grond, en zegt: Geeef mich nog maaar wa van dien Aids-dinges", en de beul voert uit. De Limburger lacht nu zo hard, dat hij kronkelt van plezier.

De beul vraagt hem: Hela, ge moogt nie lachen met de Limburgers! Maar ik vind het toch een goede mop: Is wel geen echte mop, ma tis toch ook wel grappig en goed gevonden vind ik: Deze is voor elke voetbalclub in problemen: The voice whispered to him: The next day when he got home from work, the same thing happened.

Every day, the man was tormented by the same voice when he came home from work: Finally, after two weeks, he succumbed to the pressure. He quit his job, sold his house, got together all his money and headed to Vegas. The moment the man got off the plane in Vegas, the voice told him, "Go to Harrah's.

As soon as he set foot in the casino, the voice echoed, "Go to the roulette table. When he arrived at the roulette table, the voice firmly told him, "Put all your money on The dealer wished the man good luck and spun the roulette wheel. Around and around the ball caromed. The man anxiously watched the ball as it slowly lost speed until finally it settled into number The voice said, "Damn Originally posted by Anneke das in ieder geval nie mijn garage: Een vreemdeling komt in de stad en gaat een bar binnen.

Achter de bar ziet hij een grote ton die tot de rand is gevuld met tien-euro-biljetten. De man schat dat er duizenden euros in moeten zitten. Wat is dat met die ton? Wel, je moet tien euro betalen en als je drie testen hebt doorstaan krijg je al het geld: Wat zijn die drie testen? Ten tweede, er zit buiten aan een ketting een pitbull met een zere kies. Die moet je eruithalen met je blote handen. Ten derde, er zit boven een vrouw van 90 jaar die in heel haar leven nog geen orgasme heeft gehad.

Je moet ervoor zorgen dat ze klaarkomt. Je geld blijft in de ton. Dat zijn de regels. Tranen stromen over zijn gezicht, maar hij vertrekt geen spier. Ze horen blaffen, schreeuwen, gillen en grommen, en plotseling een stilte.

Juist als ze denken dat de man zeker dood moet zijn, waggelt hij de bar weer binnen, zijn shirt aan repen en zijn lijf vol schrammen. OK", lalt hij, "waar izz die ouwe vwouw met die zeje kiesj. Frans zegt tegen Jef: Originally posted by Sennake Frans zegt tegen Jef: Your ass is never a factor in a job interview. Your orgasms are real.

Wedding plans take care of themselves. You can be President. You can wear a white shirt to a water park. You never feel compelled to stop a friend from getting laid. Car mechanics tell you the truth. Hot wax never comes near your pubic area. You never have to drive to another gas station because "this one's just too icky. You don't have to leave the room to make emergency crotch adjustments. People never glance at your chest when you're talking to them.

The occasional well-rendered belch is practically expected. New shoes don't cut, blister or mangle your feet. Porn movies are designed with you in mind.

Your socks are not attached to your underpants. Your phone conversations are over in 30 seconds flat. A five-day vacation requires only one suitcase. You can go to a public toilet without a support group. You get extra credit for the slightest act of thoughtfulness. If someone forgets to invite you to something, he or she can still be your friend.

If you are 34 and single, nobody notices. Three pairs of shoes are more than enough. You can quietly watch a game with your buddy for hours without ever thinking, "He must be mad at me. If another guy shows up at a party in the same outfit, you just might become lifelong friends. You are unable to see wrinkles in your clothes. Christmas shopping can be accomplished for 25 relatives, on December 24th, in 45 minutes.

Een man heeft een penis van 40cm. Hij gaat naar de dokter en doet zijn beklag: Alle vrouwen zijn bang van mij. Kan jij dat ding niet wat verkorten? Hij dus naar die heks. Hij doet zijn verhaal, de heks begrijpt en zegt: Vraag hem of hij met jou wil trouwen en als hij NEE zegt, zal jouw penis met 5 cm verkorten".

Hij dus naar die vijver, vindt inderdaad die kikker en vraagt: Dat gaat goed denkt de man en vraagt nog eens: Het vrijheidsbeeld is een cadeau van Frankrijk aan Amerika en zal dus zelf wel Frans zijn ook he: Een man moet dringend naar het toilet in een chique restaurant. Helaas zijn alle deuren bezet.

De maître d'hôtel, een begrijpend man, stelt daarom voor om de damestoiletten te gebruiken. Gelieve deze in geen geval te gebruiken want ze zijn exclusief gereserveerd voor de dames".

En de man verdwijnt door de deur. Eens zijn dringendste behoeften voldaan, gaat zijn aandacht toch naar de geheimzinnige knoppen. En zijn nieuwsgierigheid haalt het. Mijn God, denkt hij, de vrouwen worden hier nogal verwend. En ondertussen heeft hij reeds op de knop WP gedrukt. Hij wordt wakker in een ziekenhuisbed. Verward vraagt hij om de verpleegster. U vindt uw penis onder uw hoofdkussen".

Verhaaltje van een man en 2 zussen ' k moet dit even kwijt, ik was gelukkig! Ik had al bijna een jaar een geweldige vriendin, en we besloten te gaan trouwen want onze relatie was geweldig, ze was lief en sexy. Alles wat een man maar wenst. Er was slechts een ding wat mij dwars zat, Ik voelde mij er soms ongemakkelijk bij. Op een dag riep ze mij bij zich om de bruiloft goed door te nemen.

Ze was immers Ceremoniemeester. Dus ik ging er heen. Ze was alleen thuis, luchtig gekleed en fluisterde in mijn oor dat ik binnenkort getrouwd zou zijn, en dat ze gevoelens had die ze niet langer meer kon controleren.

Binnenkort zou ik mijn hart aan haar zus geven, dus wilde ze voor de bruiloft de liefde met mij bedrijven. Wat kon ik zeggen, ik was geschokt! Ze liep de trap op en zei: Met tranen in zijn ogen zei hij: Je bent de ideale man voor mijn dochter.

Welkom in de familie. Een Amerikaans bedrijf het een vacante betrekking in het Brusselse en plaatst een aankondiging waar 3 mensen op reageren: Pm te bewijzen dat ze de Engelse taal machtig zijn, dienen ze, bij wijze van proef, een zinnetje te vormen waarin de woorden green, pink en yellow ion voorkomen De Italiaan zegt: Oh that ies notte to dieficult. When I week up in thie morning, I open my window, I siya thie grien grass, thie purple flowers anda thie yello sun.

De Belg komt binnen en zegt: Tenslotte komt de Fransman binnen en zegt met veel "air": Oh, when I wake up in ze morning, my telefone goes green, green - I pink it up and say yellow. Een drukke KLM vlucht was geannuleerd. Een enkele hostess was bezig met het herboeken van een lange rij passagiers.

Plotseling duwt een boze passagier zijn weg naar haar desk. Hij kletst zijn ticket op de desk en zegt, "Ik MOET op deze vlucht zitten en het moet eerste klas zijn. Als iemand hem kan helpen om zijn identiteit terug te vinden, gelieve naar Gate 14 te komen. D daarnet nog een mailtje gekregen: For all of us who feel only the deepest love and affection for the way computers have enhanced our lives, read on. In response to Bill's comments, General Motors issued a press release stating: If GM had developed technology like Microsoft, we would all be driving cars with the following characteristics: For no reason whatsoever, your car would crash twice a day.

Every time they repainted the lines in the road, you would have to buy a new car. Occasionally your car would die on the freeway for no reason. You would have to pull over to the side of the road, close all of the windows, shut off the car, restart it, and reopen the windows before you could continue. For some reason you would simply accept this. Occasionally, executing a maneuver such as a left turn would cause your car to shut down and refuse to restart, in which case you would have to reinstall the engine.

Macintosh would make a car that was powered by the sun, was reliable, five times as fast and twice as easy to drive - but would run on only five percent of the roads. The oil, water temperature, and alternator warning lights would all be replaced by a single "This Car Has Performed An Illegal Operation" warning light. The airbag system would ask "Are you sure? Occasionally, for no reason whatsoever, your car would lock you out and refuse to let you in until you simultaneously lifted the door handle, turned the key and grabbed hold of the radio antenna.

Every time a new car was introduced car buyers would have to learn how to drive all over again because none of the controls would operate in the same manner as the old car. You'd have to press the "Start" button to turn the engine off. Oh ironie, bij de nieuwe Megane moet je inderdaad op de start knop drukken om de motor stil te leggen Doet GM dan aan industriele spionage bij Renault?

Pieter staat aan de Hemelpoort te wachten op de zielen die naar boven komen, en ziet Jezus wandelen. Hij roept hem even bij zich en vraagt: Gewoon wat vragen stellen aan de zieltjes die hier aankomen en vragen naar hun achtergrond, hun familie, wat ze gedaan hebben in hun leven, Daarna moet je beslissen of ze hun toegang naar de Hemel verdiend hebben. OK, ik let er wel even op Pieter zijn kleine boodschap gaat doen Plots komt er een verschrompelde oude man aan. Jezus roept hem bij zich en ze zetten zich over elkaar aan de tafel.

Jezus kijkt naar de oude man en vraagt: Kan je me iets meer vertellen over hem? Er was geen sex bij te pas gekomen Een man klaagt tegen zijn vriend. In de supermarkt staat nu een computer die sneller en goedkoper een diagnose kan stellen! En dat maar voor ene euro. De man denkt, hierbij heb ik niets te verliezen en hij vulde een potje met urine en ging naar de supermarkt. Bij de ingang vond hij de computer.

Hij goot het urinestaal in de machine en stak een euro in de daarvoor bestemde gleuf. De computer maakte verschillende geluiden allerlei lichtjes begonnen te flitsen. Na een poosje gleed een smal strookje papier uit de automaat met daarop devolgende tekst: Hou de arm enkele dagen warm en vermijd zwaar werk.

Binnen twee weken zal de pijn verdwenen zijn. Later op de avond, denkend aan de snelheid waarmee de technologie evolueert en hoe deze machine de medische wereld in de toekomst zal beïnvloeden, begint de man zich af te vragen of hij het apparaat niet in de war zou kunnen sturen.

Hij besluit het er op te wagen Hij mengt wat afwaswater met een staaltje van de uitwerpselen van de hond, samen met de urinestaal van zijn vrouw en zijn dochter. Om het af te werken masturbeert hij nog eens in het mengsel, sluit het potje af en schudt alles goed door elkaar. Hij snelt naar de supermarkt en giet het mengsel in de machine, steekt een euro in de gleuf en wacht geduldig af De computer maakt weer dezelfde geluiden en print na een tijdje de volgende analyse: Uw leidingwater bevat te veel kalk.

Uw hond heeft wormen. Uw dochter is aan de drugs. Help haar met een ontwenningskuur!!! Uw vrouw is zwanger en u bent niet de vader. Zorg voor een goede advocaat!!! En als u niet stopt met masturberen, zal uw tenniselleboog nooit genezen!!!

Na een training, zitten er enkele mannen echt moe in de kleedkamers van het fitnesscenter. Plotseling begint er in de zaal een GSM te piepen. Een van de mannen neemt de gsm tegen zijn goesting aan. Ben je aan het fitnessen? Er stond een hele mooie bij en ik heb met de verkoper onderhandeld, hij gaf me een heel goede prijs. O ja, voor ik ophang nog? Prachtig, met een zwembadn tennisbaan, grote tuin en uitzicht op het strand!

Wim bezoekt samen met zijn maat Henk zijn oude moeder. Terwijl Wim gezellig met zijn moeder praat, een Henk de pinda's op die op de tafel liggen. Als ze samen weer weg gaan, roept Henk: Sinds mijn kunstgebid kapot is kan ik alleen de chocolade er nog van afzuigen. Plots komt er een Duitser aan lopen die asosiaal op zijn kauwgom zit te kauwen. Deze gaat naast de Nederlander zitten.

Dan vraagt de Duitser aan de Nederlander: De buitenkant verzamelen we om te recycelenen. Daar maken we nieuwe croissantjes van en die verkopen we aan Nederland. Later vraagt de Duitser: Wij eten er altijd fruit bij en de pitten verzamelen we en recycelen het.

Daar maken we dan nieuw fruit van dat we verkopen aan Nederland. Vraagt de Nederlander aan de Duitser: Wij verzamelen ze en gaan ze recycelen en dan maken we er kauwgom van die we verkopen aan Duitsland. De posters van Scary Movie 3: Een tip voor alle mensen op De Paddock Vandaag een dagje zee gedaan. Langs de autosnelweg stond er een bord 'kust'.

Een grapjurk heeft d'r 'kust ze' van gemaakt: D En op de terugweg kwamen we een bord 'land van dWaas' tegen. Originally posted by Finish Vandaag een dagje zee gedaan. D Bij ons hebben ze een systeem gemaakt voor die borden.

Ze hebben een bruine sticker over de plaats na Kust gekleefd. Iedere keer als er daar weer zo'n leuke ze op zet vervangen ze gewoon die sticker Als de huis-allochtoon van het forum vind ik dat deze moet kunnen ; Mijn marokkaanse buurman wil zijn auto verkopen: Hai ies nu te kop en iek vertel oe noe evien wat hai hep Aksesuar: Als jij porsje wiel, kaijk foto heieronder. De redenen waarom vrijdag de 13de een ongeluksdag is: I received a junk mail item today with the subject title: The teacher invited him to write a formal letter of complaint to the principal.

I glanced at his letter to see how it was going. His first sentence read, "Dear Principal, it is infair and unpossible that I failed english. He finished the job he was hired for 5 years ago So now he basically does nothing all day and receives a pretty good paycheck. In fact, a couple of months ago he got called by his boss because they found out he used the Internet too much, and the boss said, "I don't even know who you are, and I don't care, but you don't seem to have a real job around here.

Could you just use the internet a little less?

kik sletjes stofzuiger neuken