Call: Email:

Lekkend kutje kut vol plassen


lekkend kutje kut vol plassen

...

Erotische massage prive oudevrouwenneuken

Hij had het op zijn minst kunnen vragen. Was wel zo netjes geweest. Het lijkt mij ook een vies idee. Plas is toch een afval-product. Dan lijkt in je kontje mij veiliger. Maar dat houdt dan weer in anale seks zonder condoom, dus of het echt zo veilig is Dat de meeste jongens niet in een kutje kunnen plassen heeft niet hoofdzakelijk te maken met het afknellen. Dan zouden ze ook niet kunnen spuiten. Het ligt in de mate van opwinding. Het is namelijk de prostaat die bepaalt of er nog plas door komt of niet.

Natuurlijk heeft niet kunnen piesen in een meisje dr kut niks van doen met afknellen, al kan dat in haar kont wél het geval zijn, denk ik. Maar, eerst sperma lozen en dan gelijk ook piesen, dat is gewoon lastig, zijn plasbuis zit dan vol sperma nog immers, toch dikkig vergeleken met plas.

Enne, zaad stróómt gewoon naar buiten, daarmee heeft de prostaat niets van doen. Ik denk dat het toch vooral iets 'tussen de oren' is, je piest een meisje niet in dr kut, klaar. Plas mag 'afval' zijn, het is steriel, zit wél nog vol voedingsstoffen, dus naspoelen zou ikzelf wel doen, hihi.

Ik vind dit echt gewoon schandalig, een gebrek aan respect, even in de kut van je vriendin zeiken. Sperma spuiten is iets HEEL anders maar pissen dat hoort echt niet. Trouwens, de hoeveelheid plas is veel, veel meer dan de kleine hoeveelheid sperma dat je spuit en al die pis loopt er toch direct weer terug uit in haar bed of waar dan ook, bah!!!

Waarom 'hoort' het niet, eigenlijk? Ja, natuurlijk moet je zoiets niet in bed doen, maar op de douchevloer van een inloopdouche?? Het is weer eens wat anders dan als je elkaar onderplast, wat ook erg mooi, en intiem, en lekker, kan zijn. Ik vind het een beetje grof omdat de jongen het niet gevraagd heeft of het mocht.

Ik geloof er hjelemaal niets van. Jongens kunnen tijdens de sex met een stijve lul helemaal niet plassen. Hoe goed ze ook proberen, er komt hooguit één druppel uit en beslist niet meer. Ik kan wel plassen met een stijve lul en anderen ook weet ik. Maar ik denk niet dat het zou kunnen gebeuren als ik in een vagina binnengeschoven ben. Ik pis elke ochtend met een stijve lul, een echte ODOL ontzettend dikke ochtendlul en dat gaat prima.

Een kut volplassen is wel even wat anders, maar moet écht wel lukken. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Blonde pishoer heeft geen WC papier nodig. Het zusje van Patricia. Blondje laat zich onder zeiken in vrije natuur. Cindy mag graag even pissen. Lesbisch pis feestje in de bosjes. Even een plasje doen en vingeren op zolder.

Ouwe snikkel fotografeert en neukt een piskutje. Tiener laat zich in kont pissen en neuken. Tandartsassistente laat zich in de bek pissen. Dikke lul en golden showers voor Jessica. Kleine Tiffany is niet vies van haar eigen plasje. Sletten neuken en pissen in een openbaar restaurant.


lekkend kutje kut vol plassen

...

Dan zouden ze ook niet kunnen spuiten. Het ligt in de mate van opwinding. Het is namelijk de prostaat die bepaalt of er nog plas door komt of niet.

Natuurlijk heeft niet kunnen piesen in een meisje dr kut niks van doen met afknellen, al kan dat in haar kont wél het geval zijn, denk ik. Maar, eerst sperma lozen en dan gelijk ook piesen, dat is gewoon lastig, zijn plasbuis zit dan vol sperma nog immers, toch dikkig vergeleken met plas. Enne, zaad stróómt gewoon naar buiten, daarmee heeft de prostaat niets van doen.

Ik denk dat het toch vooral iets 'tussen de oren' is, je piest een meisje niet in dr kut, klaar. Plas mag 'afval' zijn, het is steriel, zit wél nog vol voedingsstoffen, dus naspoelen zou ikzelf wel doen, hihi.

Ik vind dit echt gewoon schandalig, een gebrek aan respect, even in de kut van je vriendin zeiken. Sperma spuiten is iets HEEL anders maar pissen dat hoort echt niet. Trouwens, de hoeveelheid plas is veel, veel meer dan de kleine hoeveelheid sperma dat je spuit en al die pis loopt er toch direct weer terug uit in haar bed of waar dan ook, bah!!! Waarom 'hoort' het niet, eigenlijk? Ja, natuurlijk moet je zoiets niet in bed doen, maar op de douchevloer van een inloopdouche??

Het is weer eens wat anders dan als je elkaar onderplast, wat ook erg mooi, en intiem, en lekker, kan zijn. Ik vind het een beetje grof omdat de jongen het niet gevraagd heeft of het mocht.

Ik geloof er hjelemaal niets van. Jongens kunnen tijdens de sex met een stijve lul helemaal niet plassen. Hoe goed ze ook proberen, er komt hooguit één druppel uit en beslist niet meer. Ik kan wel plassen met een stijve lul en anderen ook weet ik. Maar ik denk niet dat het zou kunnen gebeuren als ik in een vagina binnengeschoven ben.

Ik pis elke ochtend met een stijve lul, een echte ODOL ontzettend dikke ochtendlul en dat gaat prima. Een kut volplassen is wel even wat anders, maar moet écht wel lukken. Ik kan ook plassen met een stijve, wwel niet gemakkelijk om te mikken. Maar plassen in een kutje is wel erg als je het doet zonder toestemming.

Ik heb het ook een x gedaan mijn vriendin vond het een geil gevoel. Topics in dit forum. Fantasieën over beste vriend meisje, Ik heb zin in seks jongen, Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Pissen in Sindy haar kutje ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Blonde pishoer heeft geen WC papier nodig. Het zusje van Patricia. Blondje laat zich onder zeiken in vrije natuur. Cindy mag graag even pissen. Lesbisch pis feestje in de bosjes. Even een plasje doen en vingeren op zolder. Ouwe snikkel fotografeert en neukt een piskutje. Tiener laat zich in kont pissen en neuken. Tandartsassistente laat zich in de bek pissen. Dikke lul en golden showers voor Jessica.

Kleine Tiffany is niet vies van haar eigen plasje.Neuken voor 10 euro tantra massage lelystad

  • Neuk de juf geile cut
  • 7
  • 495
Erotisch adverteren stoute oma s


Maar dat houdt dan weer in anale seks zonder condoom, dus of het echt zo veilig is Dat de meeste jongens niet in een kutje kunnen plassen heeft niet hoofdzakelijk te maken met het afknellen. Dan zouden ze ook niet kunnen spuiten.

Het ligt in de mate van opwinding. Het is namelijk de prostaat die bepaalt of er nog plas door komt of niet. Natuurlijk heeft niet kunnen piesen in een meisje dr kut niks van doen met afknellen, al kan dat in haar kont wél het geval zijn, denk ik.

Maar, eerst sperma lozen en dan gelijk ook piesen, dat is gewoon lastig, zijn plasbuis zit dan vol sperma nog immers, toch dikkig vergeleken met plas. Enne, zaad stróómt gewoon naar buiten, daarmee heeft de prostaat niets van doen.

Ik denk dat het toch vooral iets 'tussen de oren' is, je piest een meisje niet in dr kut, klaar. Plas mag 'afval' zijn, het is steriel, zit wél nog vol voedingsstoffen, dus naspoelen zou ikzelf wel doen, hihi. Ik vind dit echt gewoon schandalig, een gebrek aan respect, even in de kut van je vriendin zeiken.

Sperma spuiten is iets HEEL anders maar pissen dat hoort echt niet. Trouwens, de hoeveelheid plas is veel, veel meer dan de kleine hoeveelheid sperma dat je spuit en al die pis loopt er toch direct weer terug uit in haar bed of waar dan ook, bah!!!

Waarom 'hoort' het niet, eigenlijk? Ja, natuurlijk moet je zoiets niet in bed doen, maar op de douchevloer van een inloopdouche?? Het is weer eens wat anders dan als je elkaar onderplast, wat ook erg mooi, en intiem, en lekker, kan zijn. Ik vind het een beetje grof omdat de jongen het niet gevraagd heeft of het mocht. Ik geloof er hjelemaal niets van. Jongens kunnen tijdens de sex met een stijve lul helemaal niet plassen. Hoe goed ze ook proberen, er komt hooguit één druppel uit en beslist niet meer.

Ik kan wel plassen met een stijve lul en anderen ook weet ik. Maar ik denk niet dat het zou kunnen gebeuren als ik in een vagina binnengeschoven ben. Ik pis elke ochtend met een stijve lul, een echte ODOL ontzettend dikke ochtendlul en dat gaat prima. Een kut volplassen is wel even wat anders, maar moet écht wel lukken. Ik kan ook plassen met een stijve, wwel niet gemakkelijk om te mikken. Maar plassen in een kutje is wel erg als je het doet zonder toestemming. Ik heb het ook een x gedaan mijn vriendin vond het een geil gevoel.

Topics in dit forum. Fantasieën over beste vriend meisje, Cindy mag graag even pissen. Lesbisch pis feestje in de bosjes. Even een plasje doen en vingeren op zolder. Ouwe snikkel fotografeert en neukt een piskutje. Tiener laat zich in kont pissen en neuken. Tandartsassistente laat zich in de bek pissen. Dikke lul en golden showers voor Jessica. Kleine Tiffany is niet vies van haar eigen plasje.

Sletten neuken en pissen in een openbaar restaurant. Tiener laat alles uit haar kutje lopen tijdens buitensex.

Sexy Angelina wil warme mannenzeik. Sabrina pist op de motorkap van haar Mercedes SUV. Blonde Isabel toont haar fetisj voor plasseks tijdens fotoshoot. Met dat warme weer moet je goed blijven drinken. Ouwe lul zeikt over meisje heen.

lekkend kutje kut vol plassen