Call: Email:

Meesteres zoekt slavin stevige neukpartij


meesteres zoekt slavin stevige neukpartij

Alleen ze heeft wel een bos haar op haar gleuf lachte hij, de persoon aan de andere kant van de lijn zei nog wat waarna het gesprek werd beëindigd. Erik trok nu met een ruk haar string kapot, stond op uit zijn stoel waarop hij Anita over de leuning duwde. Haar enkels werden vastgemaakt aan de stoelpoten.

Ze merkte dat het niet mogelijk was om uit deze houding overeind te komen mede omdat haar handen nog steeds op haar rug in de boeien zaten, net toen ze zich wat comfortabeler wilde positioneren voelde ze een striemende slag op haar blote kont. Met moeite kon ze zich bedwingen om niet te schreeuwen onder de neer dalende slagen op haar billen.

Na de derde slag werd haar dwingend gezegd mee te tellen en dat voor elke slag die ze miste, ze er twee extra kon verwachten. Dit leidde haar aandacht wat af van de pijn en wat ze niet had verwacht dat ze steeds geiler werd.

Ze voelde zelfs dat het vocht uit haar kutje begon te lopen wat haar weer een opmerking opleverde van de mannen. Bij twintig zuchtte ze opgelucht dat ze er niet één gemist had.

Haar blouse werd uitgetrokken waarna ze werd meegenomen naar een andere ruimte, ze gingen de trap af waarna ze werd opgetild en op een tafel werd gelegd die koud was wat heerlijk aanvoelde op haar gloeiende billen. Ze hoorde het geluid van een schaar waarna haar schaamhaar voor het grootste gedeelte werd verwijderd. Ze kon hier niets tegen doen omdat haar benen in iets van beugels lagen waarin ze waren vast gemaakt en haar armen werden achter haar hoofd vastgehouden door Rene.

Opeens voelde ze iets kouds tussen haar benen. Dit bleek scheerschuim te zijn waarmee haar kutje werd ingesmeerd waarna haar kutje vakkundig werd gladgeschoren zelf tussen haar billen en haar schaamlippen werden de kleinste haartjes verwijderd. Ter controle voelde ze een hand over haar venusheuvel gaan wat een goedkeurend “mmmm lekker een stuk beter zo zonder haar” opleverde van Erik. Nu werd ze van de tafel af geholpen waarna haar handen weer achter haar rug werden vast gemaakt.

Hierop knielde ze voor hem neer en opende met haar tanden zijn pantalon en stroopte zijn slip naar beneden op dezelfde manier waarop ze zijn half stijve geslacht in haar mond op hapte.

Hij legde nu zijn hand achter op haar hoofd om zo haar hoofd over zijn stijve pik heen en weer te duwen. Ze zoog op zijn stijve piemel en speelde met haar tong rond zijn eikel en voelde hoe er tegelijk iets tegen haar kontgaatje werd geduwd. Ze wilde opstaan, maar hierdoor werd het voorwerp steeds verder in haar anus geduwd. Snel hapte ze weer de stijve piemel van Erik in haar mond en begon weer verwoed te pijpen hopende dat het voorwerp niet verder in haar kontje geduwd werd, maar in tegendeel het dikste gedeelte floepte achter haar sluitspier waardoor Anita wist dat het voorwerp een anus plug moest zijn en nu helemaal in haar kontje moest zitten.

Haar lichaam werd nu bekeken als handelswaar, waar ze zich zeer ongemakkelijk bij voelde, maar aan de andere kant wond het haar ook weer op. Hij deed zijn benen bij elkaar, trok Anita een stukje naar zich toe en zei, “Draai je om en ga met gespreide benen boven mij staan”.

Ze deed weer wat er gevraagd werd en hij deed zijn benen wat uit elkaar zodat haar benen raakte. Nu moest ze zich laten zakken begreep ze, Erik pakte het einde van de plug in haar kontje vast en begon deze op en neer te bewegen.

Anita vond het niet onprettig maar door de dikte van het geval was het toch wat gevoelig, daarom liet ze zich snel zakken tot ze zijn stijve piemel tegen haar kutje voelde drukken. Het was een stevige pik niet abnormaal lang maar zeker vijf a’ zes cm dik, langzaam liet ze zich verder zakken het zweet stond op haar hoofd van opwinding die ze niet kon verbergen toen ze de dikke eikel tussen haar lipjes voelde glijden.

Opeens floepte zijn dikke eikel voorbij haar grote schaamlippen. Erik hield nu met zijn vingers haar schaamlippen uiteen waardoor hij langzaam verder in haar lichaam schoof tot ongeveer halverwege de lengte. Ze voelde zich nu al compleet opgevuld en bleef even zo zitten om aan het lekkere gevulde gevoel te wennen.

Volgens Erik schoot het niet zo op want hij pakte haar stevig bij haar heupen en duwde met zijn benen de hare opzij zodat ze geen steun meer had en meer druk zette op zijn lul. Zijn dikke piemel schoot meteen door als een warm mes door de boter en werd zo in haar kutje gedrukt.

Hierdoor werd tegelijkertijd ook de plug in haar kontje maximaal naar binnen gedrukt doordat ze nu met haar billen op zijn bovenbenen rustte. Dit alles gaf een schrijnend vol gevoel in haar kutje en ze voelde hoe zijn lul tegen haar baarmoeder aandrukte. Als een klein kind zat ze nu op de schoot van Erik en kon niks doen.

Net toen ze aan het gevoel gewend was, werden op zijn verzoek klemmen op haar tepels geplaatst. Dit gebeurde snel en vakkundig zeker niet door iemand die dit voor het eerst deed. Ook werden er een paar flinke gewichten aan gehangen waardoor de tandjes van de klemmen gemeen in haar tepels beten.

Ze kreeg er een paar flinke klappen op haar nog nagloeiende billen bij met het commando, “kom op neuken sletje”. Voorzichtig begon ze op en neer te bewegen waardoor de gewichten heen en weer begonnen te slingeren. De mannen die toe zaten te kijken floten tussen hun tanden waardoor ze zich echt als een hoertje voelde die haar klant bereed. De kleerkast, ‘Rene’ ging nu achter haar staan en bewerkte met een leren plak haar billen op het tempo waarmee ze Erik onder haar bereed, die om haar nog meer te beproeven aan de klemmen trok op haar tepels.

Ze voelde hoe ze gevoeliger werden en stijver werden onder deze behandeling zelfs met de klemmen erop, en de klappen op haar billen zorgde voor de extra sensatie waardoor haar kutje steeds natter werd. De dikke piemel voelde ze tegen de wanden van haar kutje glijden, het gaf een super lekker gevoel als hij zijn benen telkens opende en daarna weer naar elkaar deed waardoor ze weer naar onder zakte en zijn lul weer naar binnenschoof tot aan haar baarmoeder.

Ze probeerde te voorkomen om te laten blijken dat ze het echt lekker vond, maar haar orgasme naderde, dit was nu net wat ze niet al wilde, maar haar lichaam reageerde op de klappen op haar na gloeiende billen van de eerste behandeling en de gemene klemmen op haar tepels en de dikke schuivende pik in haar kutje deden hier ook geen goed aan.

Zodat ze steeds meer moeite had om het te verbergen. Erik merkte dat ze haar climax probeerde te vertragen daarop pakte hij het uitende van de plug die hij met een ruk uit haar kontje trok. Hierdoor had ze zichzelf even niet onder controle en kwam rillend tot een orgasme. Tijd om bij te komen kreeg ze niet. De klemmen werden van haar tepels verwijderd, ze werd van zijn pik getild door vier sterke armen en weer op de tafel gelegd. Benen in de beugels die meteen werden vast gemaakt met haar kont over de rand.

Ook haar armen werden vast gemaakt boven haar hoofd waardoor ze nu beschikbaar lag voor een ieder in de kamer die haar wilde gebruiken, waren haar gedachten die verstoord werden doordat de blinddoek werd verwijderd. Anita zag dat één van de heren opstond, een flacon pakte en haar met de inhoud ervan besprenkelde. Nu kwamen alle aanwezige heren rond de tafel staan en begonnen het goedje over haar lichaam uit te smeren.

Overal werd ze betast, voelde vingers in haar kontje en kutje roeren. Haar borsten werden ruw betast en van haar tenen tot haar nek werd ze ingesmeerd met een soort olie. Toen de voorkant glom van het goedje werd ze losgemaakt om ook haar achterkant in te smeren. Waarna ze weer werd vastgemaakt op haar rug. Nu werd het hoofdeind van de tafel gekanteld en er kwam een man achter haar staan die zijn half stijve pik aanbood.

Gretig werd de pik door Anita in haar mond genomen waarna ze er verwoed op begon te zuigen. Rene had zich inmiddels ook van zijn kleding ontdaan en was tussen haar benen gaan staan. Hij drukte zijn eikel tegen de half openstaande schaamlippen die nog kletsnat waren van de neukpartij met Erik waardoor hij soepel naar binnen schoof.

Zonder omhaal begon hij haar te neuken, maar door de kloppende pik in haar mond kon ze zichzelf niet goed concentreren op eigen genot. De piemel van de man in haar mond werd door de harde stoten ver achter in haar keel gedrukt en zonder waarschuwing spoot hij zijn warme sperma met een paar dikke stralen achter in haar keel.

Nikki wilde niet slikken en probeerde het langs zijn piemel naar buiten te werken. Hierop werd haar neus dicht geknepen met de mededeling “slikken sletje, of denk je dat de Meesters je straks voor niets betalen”. Met moeite verzwolg ze de witte smurrie. Rene trok zich plots terug uit haar gloeiende kutje en spoot zijn lading op haar buik, ondertussen stevig in de al gepijnigde tepels van Anita knijpend en smeerde hierna zijn warme zaad over haar borsten uit.

Nu werd ze losgemaakt en hoorde ze hoe de aanwezigen opmerkingen maakte over haar gekleurde billen dacht ze die ze niet begreep maar dat zou snel duidelijk worden. Er werd een metalen stoel gehaald waar ze op moest gaan zitten, wat ze niet meteen in de gaten had was dat er op de zitting een dildo met een zuignap geplakt was die ze voor haar kontje gestuurd kreeg.

Toen ze hem tegen haar sluitspier voelde duwen probeerde ze zich even te verzetten want deze was veel dikker als haar eigen plug en degene die ze eerder in haar kontje had gehad.

Echter dit had niet veel zin met al die sterke handen die haar vast hielden. Ze werd vastgehouden bij haar benen, haar borsten en haar hoofd werd in bedwang gehouden doordat iemand haar haren vast pakte, kortom overal werd ze vastgehouden zodat ze geen kant op kon.

De Dildo voelde koud en glad aan en werd millimeter voor millimeter in haar kontje geschoven. Echt lekker vond ze het niet maar de pijn was verdraagzaam en ze riep nu voor het eerst dat ze voorzichtig met haar moesten doen.

Haar benen werden gespreid aan de stoelpoten vastgemaakt zodat ze niet! Even later werd er ook een dildo in haar soppende spleet gestopt die tegelijkertijd met de staaf in haar kontje begon te trillen. Haar hele lijf begon te trillen, haar sappen dropen uit haar kutje, haar borsten werden nu bewerkt met een zweepje waardoor pijn en genot zich vermengde en binnen een kwartier kwam ze vier keer klaar zonder dat ze er iets tegen kon doen.

Haar geil droop op de zitting waar ze na een tijdje op zat te soppen met haar billen. De mannen keken verlekkerd aan hun pik trekkend toe en sommige maakten foto's!

Terwijl ze door de dildo’s nog steeds zat te trillen wat ze niet helemaal bewust meer mee kreeg omdat ze wel één groot orgasme leek te beleven.

Nu voelde ze wel dat de stoel werd opgetild door twee man waarop door een ander de poten verwijderde. Toen dat gedaan was, werd de 'stoel' weer op de grond neergezet. Een wat oudere man die de hele tijd gewoon toe had staan kijken opende nu zijn gulp en haalde zijn lul te voorschijn. Ruw duwde hij zijn lul in haar mond en haalde hem er daarna weer uit. Dit ging een paar keer zo terwijl de dildo’s nog steeds hun werk deden.

En weer kwam ze klaar, de man kreeg het al snel moeilijk en zei, “doe je mond ver open en hou je hoofd naar achteren sletje, je mag pas slikken als ik het zeg! Zijn zaad droop aan alle kanten over haar gezicht en zat zelf in haar haren, “Jesus wat had die ouwe veel zaad zeg” haar hele mond was gevuld met sperma wat Anita niet prettig vond, maar protesteren had geen zin wist ze inmiddels al.

Toen hij uiteindelijk was uitgespoten, mocht ze het nog niet doorslikken. Verdoofd door haar orgasme’s, al ging het steeds moeizamer. Kwam ze toch weer klaar op de trillende staven in haar onderlijf, het verbaasde haar dat ze al zo vaak was klaargekomen en probeerde ondertussen haar mond dicht te houden. De man, die me net had gespoten, zei nu tegen haar dat ze zijn zaad door mocht slikken zodat ze zijn verslappende piemel nog even schoon kon likken. Hierna werden haar handen losgemaakt en werd ze uit haar positie bevrijd.

De dildo in haar kontje had goed zijn werk gedaan, want die bleef open staan nadat deze was verwijderd. Meteen werd weer een voorwerp in haar kontje gestoken. Ze zag dat het deze keer geen plug of dildo was maar een soort van soort piramide vormig ding van rubber met een spitse bovenkant.

Dit keer deed dit inbrengen minder pijn omdat alles al redelijk was opgerekt al voelde haar kontje wel rauw aan. De dildo in haar kutje floepte hierdoor naar buiten. Ze werd hierbij geholpen en ondersteund door twee heren. Tijdens het lopen naar de tafel voelde ze het geil uit haar gleufje langs haar benen stromen. Ze werd weer op haar rug op de tafel gelegd en vast gemaakt. Het viel haar op dat ze het piramide vormige geval in haar kontje haast niet voelde ondanks dat ze niet echt heel vaak dingen in dat gaatje naar binnen had gehad.

Haar hele lijf werd nu zachtjes gestreeld door de handen van alle aanwezigen wat ze als geweldig ervoer na de eerdere ruwe behandeling. Rene, de kleerkast die haar opgehaald had, zag het schouwspel en zei dat het tijd werd voor een beslissing als ze er klaar voor was. Er werd gevraagd of ze het zag zitten om in de club te komen werken. Ook werd verteld dat dit nog maar een voorproefje was geweest om haar niet af te schrikken en dat het altijd heftiger kon.

Oh ja, en klanten zien graag gepiercte slavinnen dus dat is nog een voorwaarde. Hij maakte nu een gebaar naar één van de heren die haar losmaakte, er werd een drankje aangeboden met de mededeling dat ze haar even alleen zouden laten om over haar beslissing na te kunnen denken.

Daar zat ze dan totaal bevredigd met rode strepen over haar hele lijf, gloeiende billen en een opgerekt kontgaatje. Rustig overdacht ze wat haar was overkomen en wat ze zou doen, voor zover dat mogelijk was met de adrenaline die nog door haar lijf gierde. Piercings leken haar wel geil, hier had ze wel eens aan gedacht maar het eigenlijk nooit aangedurfd.

Na een minuut of tien was ze eruit “Ze wilde het”. Dus toen even later de heren terug kwamen vertelde ze haar beslissing. Erik gaf haar een zoen en feliciteerde Anita met haar beslissing. Toen ze even later weer fris de ruimte betrad kwam er op een gebaar van hem kwam er nu een man binnen met een koffertje dat hij op tafel zette.

Hij opende het en Anita zag een hele verzameling ringen, staafjes enz. De tafel was inmiddels ook schoon gemaakt waar ze nu voorzichtig op werd neergelegd en uiteraard moesten haar benen weer in de beugels, ook armen werden gespreid en gebonden zodat ze niet kon tegen stribbelen als de piercer zij werk deed. Er werd uitgelegd dat haar kutje later aan de beurt kwam en dat nu alleen haar tepels gepierced werden. Hij liet haar de doos zien met verschillende ringen en vroeg welke ze wilde hebben voor door haar tepels en met deed zijn handen Anita’s haar goed.

Pakte daarna haar borsten vast met zijn in rubber gehulde handen en rolde haar tepels tussen zijn vingers wat haat even deed kreunen want haar tepels hadden het al flink te voorduren gehad.

Even zocht hij in de koffer en zei toen. Anita zette even grote ogen op toen ze zag hoe groot de ringen waren die de man had uitgezocht en moest even slikken, maar berustte in zijn keuze.

Ze sloot haar ogen, haar tepels werden ontsmet en werden door de koude vloeistof nog harder als ze al waren. De man zette aan beide kanten van haar tepels een puntje met een soort van markeerpen, waarna hij vroeg of ze er klaar voor was, waarop ze knikte knikte.

Ze gaf een gil toen de man haar linker tepel doorboorde met de dikke naald, “Schreeuw maar lekker hoor, daar kick ik wel op! Vakkundig trok hij de naald terug, plaatste de ring in het achtergebleven kokertje en trok hem toen terug. Nu pakte hij een nieuwe naald en stak deze resoluut door de andere tepel heen terwijl deze door een andere man omhoog getrokken werd.

Meteen na het inbrengen van de piercings werd er een balletje tussen geklikt en werd er een zalfje of zoiets op gedaan om het bloeden te stoppen en de pijn wat te verzachten. En zo had ze opeens twee dikke gouden ringen door haar tepels. Tijdens het gebeuren waren er foto’s gemaakt iets wat ze niet meteen in de gaten had maar pas toen gevraagd werd om op te staan en voor de camera te poseren met haar nieuwe aanwinst in haar tepels werd ze zich er van bewust.

De piercer vond wel dat ze hem er voor mocht belonen en pakte nu de piercings vast. In elk hand pakte hij er één en hield ze stevig vast zodat ze niet terug zou trekken wat ze toch al niet van plan was. Ze dacht dat hij wilde dat ze hem zou pijpen maar dat bleek niet zijn bedoeling te zijn. Hij stuurde haar naar een lage met leer beklede tafel en duwde Anita rustig achterover.

Nu nam hij zelf plaats met zijn knieën op de steunen ernaast en boog zich voorover zodat zijn lul tussen haar borsten kwam en begon met haar borsten langs zijn lul te wrijven. Met zijn handen trok hij steeds aan de piercings om de borsten zo langs zijn penis te wrijven en deze bevredigen. Haar tepels deden enorm pijn, maar nu ging ze zich niet laten kennen bedacht ze en liet de man zijn gang gaan en werd er zelf eigenlijk ook wel weer opgewonden van.

Onder dit schouwspel werden er alweer of nog steeds foto’s gemaakt. Als de les voorbij is branden mijn billen en rug behoorlijk toch kan ik niet zeggen dat ik het onaangenaam vond op de cane na eigenlijk wel lekker het vocht loopt dan ook weer lang mijn benen naar beneden en er klinken wat complimentjes van de meesters naar de leerlingen toe dan word er uitgelegd dat er na zo’n sessie ook beloning voor de slavin hoort te zijn zo worden mijn billen en rug met zalfolie ingesmeerd krijg ik een heerlijke beurt mondje kontje kutje en mag ik samen met de heren klaarkomen meerdere handen besmeren mijn billen en rug verschillende vingers verdwijnen in mijn kutje en ook mijn kontje word niet overgeslagen heerlijk mmmmm jaaaaa dit is meer genieten mmmm een lul in mijn mond ik begin automatisch te zuigen en te slikken GENOEG iedereen naar boven douchen over 30 minuten kunnen we weer eten dan wil ik iedereen hier weer terug zien vanavond gaan de slavinnen naar hun kooi terug jullie krijgen een film voor het slapen gaan.

Ik schrik wakker als mijn enkels en polsen los gemakt worden nog steeds die stilte ik voel duidelijk twee vrouwen handen mijn lichaam betasten met een tikje tussen mijn benen spreid ik ze ietsjes uitelkaar nog een tikje waardoor ik ze nog verder spreid iemand begint me te beffen terwijl een ander mijn borsten voor haar rekening neemt dan duwen ze me iets naar achteren en laten me gaan zitten ik kom boven op een harde pik terecht en hij verdwijnt in mijn kontje dan gaat hij liggen en neemt mij met hem mee en er word een tweede lul in mijn kutje gestoken zo beginne ze me te neuken eerst met lange rustige halen maar al snel worden de stoten sneller en feller en we komen kreunend tot een orgasme dan wisselen ze van plaats of misschien zijn dit weer andere weer word ik dubbel genomen maar nu word er een kut een mijn gezicht geduwd en ik begin haar te beffen.

Na een kleine wandeling gaan we ergens naar binnen als de deur op gaat klinken er veel stemmen ik word naar binnen geleid en meester John verteld ons even te wachten het duurt maar even voor hij terug komt ik verstijf even als ze mijn cape afdoen en het word ook ineens heel stil een rukje aan mijn riem brengt me weer in beweging de zenuwen gieren door mijn lichaam daar sta ik dan in een wild vreemde omgeving naakt tussen wild vreemde mensen “ach wat zeur ik nou als of ik alle meesters en de leerlingen ken” ik ontspan weer en laat het allemaal maar over me heen komen ik ben ten slotte de slavin en heb niet aan gegeven dat ik dit niet wilde de stem van meester John brengt me terug naar de realiteit goed heren ga je gang laat maar zien wat je vanmorgen geleerd hebt en maak onze slavinnen gereed voor gebruik ik wil dat ze zo komen te hangen dat ze zowel van voren als van achteren genomen kunnen worden maar ieder op een andere manier jullie hebben 10 minuten de tijd om er iets van te maken.

Na 40 slagen is het nog niet voorbij en gaat hij weer met de hand verder ik vergeet dat ik moet tellen en te danken waar door de eerste 10 slagen niet tellen begint weer opnieuw na 40 slagen trekt hij me bij mijn haren overeind en brengt me terug naar de keuken maakt me weer aan aanrecht vast en verwijdert mijn blinddoek pats weer een in mijn gezicht dat zal je leren om beter voor het eten te zorgen dan draait hij zich om naar Siska zijn ze klaar snauwt hij haar toe jjja mmmeester mooi jou beurd hij grijpt haar beet en neemt haar mee naar de eetzaal ik probeer niet naar de klappen of het gekerm van Sis te leusteren ik hou best van een straf maar dit was menens en deed echt zeer mijn billen branden gewoon maar ondertussen druipt mijn sap ook langs mijn benen naar beneden die eieren zitten toch wel lekker en geven tijdens het bewegen een heerlijk gevoel van binnen.

Als Sis terug gebracht word heeft ook zij de tranen in haar ogen staan en als meester Peter uit de keuken weg is omhelzen we elkaar snel. Zo meester Peter heeft gesproken dan verwijderen ze de bit gag maar al snel is deze vervangen door een grote dikke lul mmmm.. Sis pakt een dienblad en loopt achter meesteres Joke aan als ze voor de vierde keer terug komt kan ze de eieren meenemen een ding is zeker ze zijn zacht gekookt als ook wij ons ontbijt genuttigd hebben en alles weer is opgeruimd rijgt ook sis een bit gag in en krijgen we onze blinddoek weer om.

Ik moet even slikken als ik het goed onthouden heb berekend dit dat we minimaal 15 keer een sessie gaan ondervinden van 30 minuten dat betekend dat we 7. Bert en Jacob mmm Jacob die naam heb ik meer gehoord dan gaat het beginnen in word omhoog getrokken en moet me voorover buigen er word een touw over mijn rug gelegd dan legt hij een heerlijke borstbondage aan duwt hij me omhoog zodat ik rechtop sta hij gaat verder met de bondage waardoor mijn armen kruislings achter op mijn rug bijna mijn nek aanraken, prettig vraagt hij is het niet te strak ja meester nee meester antwoord ik eerlijk, dat is wat van me verlangt word eerlijk zijn en de leerlingen met meester antwoorden.

Oommmmm… een tweede vinger en een derde komen erbij dan laat hij me zakken waardoor ik weer op de grond sta ooooommmmmjaaaa, hij steekt zijn stijve pik in mijn kontje en begint me te neuken met lange halen die steeds sneller en sneller worden ooooo ik voel mijn eigen orgasme op komen maar net als ik bijna kom stopt hij en haalt zijn stijve pik er uit draait mij om en forceert zijn pik mijn mond binnen daar neukt hij me verder tot hij weer in mijn mond klaarkomt, dan gaat de gong zijn tijd is om snel word de bondage afgedaan en word ik inde beginners positie gezet op de knieën met de handen daar op gelegd.

Flats terwijl ik nog lig bij te komen van mijn orgasme krijg ik met de cat o nine op mijn billen als straf omdat ik bij mijn eerste vraag geen alstublieft had gezegd een goede reden al zeg ik het zelf na twintig slagen stopt hij en wrijft hij met zijn hand over mijn brandende billen dan tilt hij me verder omhoog waardoor ik ondersteboven kom te hangen ik ga verder naar boven dan ik had verwacht maar snap al snel waarom, mijn hoofd word beetgepakt waarna hij zijn grote pik in mijn mond forceert pijpen is het commando en ik probeer hem zo goed mogelijk te pijpen waarna ook hij in mijn mond klaarkomt ik probeer het weg te slikken maar dat gaat niet zo makkelijk als je op zijn kop hangt en ik mors dan ook wat op de grond de tafel word weer onder me schoven en hij laat me weer zaken net op tijd, de gong gaat weer en voor ik het weet zit ik weer in mijn houding.

Willem en Bas zijn de volgende nu begint het ander ik word bij mijn haren gepakt KRUIPEN klinkt een krachtig commando, dit is een felle oppassen dus anders kan de afstraffing wel een heel naar worden, ik kruip met hem mee dan duwt hij mijn gezicht op de vloer waar ik iets nats voel en ik weet donder goed wat dat is.

OPLIKKEN ik lik de vloer schoon als kennelijk alles weg is trekt hij me omhoog en krijg ik zijn lul in mijn mond geduwd PIJPEN ik doe wat er gezegd word als zijn sperma doorgeslikt is volg de bondage krijg ik 20 harde klappen op mijn billen met zijn vlakke hand waarna hij mij hard in mijn kont neukt als hij klaar is pakt hij me beet omhelst en bedankt me met een kus op mijn voorhoofd dan gaat de gong weer.

Jerry en Steef ze beginnen weer dit keer weer de spreidstang daar mee word ik omhoog getakeld, dan begint hij met de bondage voor ik het weet hang ik acht over weer omhoog met mijn schouder via de bondage aan de spreidstang vast gemaakt waardoor beneden alles open komt te staan, eerst word er gepijpt daarna in het kontje geneukt als hij mij laat zakken gaan de kom ik verticaal te hangen knieën naar beneden. Pets au pets autsss pats mijn borsten en buik krijgen met de cate o nine te maken hij slaat niet extreem hard maar gevoelig is het wel na tien slagen stopt hij.

Au au ooo autssss aaaaaa hij slaat met de cat o nin tussen mijn benen geen harde klappen maar wel heel gevoelig auttttsssss de tiende slag is iets harder dan de andere tranen springen in mijn ogen hij pakt mijn kruis beet en wrijft er over terwijl hij mijn hoofd van achteren pakt en me begint te tongen dan gaat de gong weer.

Ik werk ze allemaal af nou ja zij werken mij af en ik onderga hun sessies als meester Peter aan geeft dat we klaar zijn spring ik in gedachte van blijdschap ik word op gepakt en mee genomen we gaan niet gelijk terugnaar onze kooi of de eetzaal van de leerlingen. De ruimte waar we naar binnen gaan klinkt hol de denk ik dat het een douche ruimte is als mijn blinddoek af gaat zie ik dat ik gelijk had een mooie grote bad kamer met een heel groot bad on het midden van de ruimte hij zit al vol met dampend water en badschuim onze pols en enkel banden en collar worden afgedaan en Meesteres Katja en Joke begeleiden ons naar het bad het water voelt heerlijk geniet ervan over een uurtje komen we jullie weer halen dan draaien ze zich om en lopen de badkamer uit daar zit ik samen met Sis in grote bad waar toch zeker nog twee mensen in kunnen ik vind een grote spons en begin Sis rug te wassen.

Ben je nou niet nieuwsgierig Maaike “waarna” vraag ik haar verbaast ze draait zich om en kijkt me aan, naar die vier meesters die jij niet maar ik wel mag zien vraagt ze me met een serieus ik kijk haar verbaasd aan dan moet ik lachen en draai haar weer om zodat ik verder kan met haar rug wassen “ja Sis maar toch ook weer niet ergens ben ik bang dat ik ze heel goed ken of in ieder geval zij mij want als ik alleen bij hen ben noemen ze me gewoon bij mijn eigen naam ik weet niet of ik het wil weten misschien gaat het dan mij mijn baan wel kosten en die heb ik veel te hard nodig”.

Zou niet eens een beschrijving willen hoe ze eruit zien vraagt ze terwijl ze haar eigen omdraait ik schut mijn hoofd van nee en draai me eigen om zodat ze mijn rug kan wassen denk je dat we nu klaar zijn er komt een glimlach op mijn lippen “dat betwijfel ik Sis”ik draai me om en kijk haar aan “wil je dat dan” ze schud haar hoofd en laat deze zakken nee hier zou ik voor altijd wel willen blijven zegt ze zachtjes ik pak haar gezucht tussen mijn handen en til het voorzichtig omhoog ze heeft tranen in haar ogen is dat niet belachelijk snikt ze ik vind niet alles fijn wat ze doen ook niet alles lekker maar ik geniet ervan en als ze stoppen schreeuwt mijn lichaam om meer hoe vaker ze seks met me hebben hoe meer ik wil hoe vaker ze me straffen hoe liever ik het heb en als ik dan samen met jou weer in onze kooi lig vind ik het heerlijk om samen na te genieten ik heb je zo gemist gisteren ik zou zo graag willen dat je samen met mij hier kon blijven.

Sis pakt me beet en kust me dat weet i maar zeg het nu eerlijk zou je dit niet vaker willen als ze het zouden vragen zij kijkt me met haar vragende puppy ogen aan, ik laat mijn hoofd hangen hier heb ik op dit moment geen eerlijk antwoord op ik weet het echt niet ik kan geen ja maar ook niet direct een nee als antwoord geven ik heb er van genoten maar ik he.

Even is het stil dan hoor ik voetstappen op het podium mmmm hoor ik naast me Sis heeft een partner dan worden mijn borsten zachtjes beetgepakt gemasseerd en gekust ook mijn klitje word gemasseerd terwijl ik teder gekust word, ik kan het niet laten zoek met mijn handen zijn rug op en pak hem beet dan voel ik zijn been tussen de mijn schuiven de ander volgt al snel zijn handen schuiven onder mijn rug zo tilt hij me een beetje op en hij glijd bij me naar binnen terwijl we elkaar kussen kronkelen mijn handen over zijn rug naar zijn billen en weer terug mmmmmm jaaaa kommm steeds sneller worden zijn bewegingen oooooohhhhh jaaaaa samen komen we tot de climax we kussen elkaar nog even dan werkt hij zijn eigen naar beneden en likt mijn vagina schoon dan is hij weer weg.

Heel even heb ik rust dan voel ik een tong mijn klitje likken snel daarna begint hij met beffen terwijl hij mij vagina met zijn vingers bewerkt ik pak zijn haren beet en krul er mijn vinger doorheen mijn voeten zet ik op zijn schouder zodat hij meer ruimte heeft oooohhhhjaaaaa mijn orgasme is hevig dan komt hij omhoog en terwijl hij mij kust glijd hij zonder moeite mijn vochtige vagina binnen met heerlijke bewegingen brengt hij me in no time weer tot naar mijn hoogte punt en weer kom ik gelijk met mijn partner klaar ook hij likt mijn vagina schoon.

De volgende draait me op mijn buik en legt wat kussen onder me dan begint hij mijn rug te masseren kust me een paar keer op mijn billen voor hij met zijn tong mijn sterretje begint te masseren dan steekt hij een natte vinger in mijn anus en gaat rustig heen ik volg zijn ritme zodat hij kan zien dat ik er van geniet, een tweede en derde vinger volgen dan trekt hij ze terug en duwt voorzichtig zijn harde penis naar binnen, heerlijke lange halen volgen waarbij hij vaak bijna tot zijn eikel eruit komt stopt dan even en komt weer helemaal naar binnen tot ik zijn ballen tegen mijn klitje voel klutsen dat windt me hij weet me weer tot mijn hoogte punt te brengen mmmmm jaaaaa spuitend kom ik klaar ook hij spuit zich leeg in de condoom kust mijn rug naar beneden likt mijn anus en vagina weer schoon.

Ze komen en gaan allemaal 1 voor 1 en elke keer weer kom ik 1 of 2 keer tot een orgasme meerdere keren kom ik spuitend klaar.

...

Meiden geil geile petra

Veerle knielt, maar Paul merkt haar aarzeling meteen op. Veerle legt uit dat ze had gedacht nu naar haar eigen kamer in het andere appartement te mogen gaan. Ze zou wel naar bed willen gaan na alle inspanningen van vandaag.

Paul buigt zich wat voorover, pakt onverhoeds de halsband vast en trekt Veerle naar zich toe. Een paar harde petsen in haar gezicht zijn het antwoord. Ik had moeten zeggen 'een halsband meester''. En waar duidt deze op? Legt een vinger onder haar kin en kijkt haar zwijgend aan. Streelt even de wang die hij daarnet nog sloeg. Veerle begrijpt wat haar meester wil horen.

Maar ze worstelt met de vraag of ze dat wel wil zeggen. Ze zoekt nog naar de juiste woorden wanneer de stem van Anika klinkt. Zal ik haar zo dadelijk de regels nog eens bijbrengen? Dan kun jij je over Quirine ontfermen. Die zit in de bench op onze slaapkamer en overdenkt haar fouten. Hij houdt zijn vinger van de linkerhand nog steeds onder haar kin, terwijl hij met zijn rechter een borst van Veerle kneedt. Dan laat hij de ander los en neemt een slok koffie.

Het is het oude liedje. Die verdomde eigengereidheid van haar. Ze begrijpt dat haar huisgenoot ongehoorzaam is geweest tegenover Anita en dat nu moet bezuren. Voor haarzelf weet ze niet wat ze kan verwachten. De zweep naast Anita ontgaat haar niet.

De meesteres komt veelal als lief over, maar was al eerder op strenge wijze met haar bezig. Ze heeft zelfs nog straf tegoed, realiseert ze zich opeens. Drie harde slagen in haar gezicht zijn het antwoord. Anita laat zich van haar strenge kant zien. Wat denk je dat Paul met Quirine gaat doen, subje? Paul gaat haar stevig met de zweep bewerken. Misschien is het een goed idee wanneer jij haar pijnlijke plekken straks met wat zalf helpt verzachten. Want reken maar dat Paul niet al te zachtzinnig met haar lijf om zal gaan.

Kijkt vanuit haar geknielde positie even omhoog naar het gezicht van Anita en buigt zich dan weer snel naar beneden. De hand van Anita die de halsband pakt, komt onverwacht. Het volgende moment bevindt Veerle zich met haar hoofd tussen de dijen van Anita. Ze denkt aan de eerste keer dat ze met de kut van haar meesteres kennis mocht maken. Wat lijkt dat al lang geleden Zweepslagen op haar naakte schouders en rug zetten de woorden van Anita kracht bij.

Daarna mag je gaan slapen. Het werken aan je volgzaamheid komt nog wel. Ik ben zelf nu te moe. Lang duurt het niet voordat Anita klaarkomt. Anita staat op en loopt de kamer uit. Het wachten valt Veerle zwaar. Ze weet niet hoe lang het wel niet duurt, voordat de deur van de kamer weer opengaat. Weer heel lief nu. Morgenochtend moeten we vroeg op pad. Beleefd zoals het hoort. De slaapkamer van Paul en Anita is groot. Met recht een master bedroom.

Middenin staat tegen de achterwand een breed bed. Misschien wel cm breed. Paul komt de aangrenzende badkamer uitgelopen. Hij heeft net een douche genomen. Veerle is benieuwd waar Quirine is. Mocht zij wel naar huis? Ik ga me douchen en jij mag je meesteres daarbij assisteren. De ruime inloopdouche biedt voldoende ruimte voor twee personen om zicht te wassen.

Tot haar verrassing zoekt Anita onder de douche met haar vingers het kutje van Veerle. En terwijl hun tongen elkaar omcirkelen voelt Veerle hoe de ander haar tot een orgasme vingert. Zo meester Peter heeft gesproken dan verwijderen ze de bit gag maar al snel is deze vervangen door een grote dikke lul mmmm..

Sis pakt een dienblad en loopt achter meesteres Joke aan als ze voor de vierde keer terug komt kan ze de eieren meenemen een ding is zeker ze zijn zacht gekookt als ook wij ons ontbijt genuttigd hebben en alles weer is opgeruimd rijgt ook sis een bit gag in en krijgen we onze blinddoek weer om.

Ik moet even slikken als ik het goed onthouden heb berekend dit dat we minimaal 15 keer een sessie gaan ondervinden van 30 minuten dat betekend dat we 7. Bert en Jacob mmm Jacob die naam heb ik meer gehoord dan gaat het beginnen in word omhoog getrokken en moet me voorover buigen er word een touw over mijn rug gelegd dan legt hij een heerlijke borstbondage aan duwt hij me omhoog zodat ik rechtop sta hij gaat verder met de bondage waardoor mijn armen kruislings achter op mijn rug bijna mijn nek aanraken, prettig vraagt hij is het niet te strak ja meester nee meester antwoord ik eerlijk, dat is wat van me verlangt word eerlijk zijn en de leerlingen met meester antwoorden.

Oommmmm… een tweede vinger en een derde komen erbij dan laat hij me zakken waardoor ik weer op de grond sta ooooommmmmjaaaa, hij steekt zijn stijve pik in mijn kontje en begint me te neuken met lange halen die steeds sneller en sneller worden ooooo ik voel mijn eigen orgasme op komen maar net als ik bijna kom stopt hij en haalt zijn stijve pik er uit draait mij om en forceert zijn pik mijn mond binnen daar neukt hij me verder tot hij weer in mijn mond klaarkomt, dan gaat de gong zijn tijd is om snel word de bondage afgedaan en word ik inde beginners positie gezet op de knieën met de handen daar op gelegd.

Flats terwijl ik nog lig bij te komen van mijn orgasme krijg ik met de cat o nine op mijn billen als straf omdat ik bij mijn eerste vraag geen alstublieft had gezegd een goede reden al zeg ik het zelf na twintig slagen stopt hij en wrijft hij met zijn hand over mijn brandende billen dan tilt hij me verder omhoog waardoor ik ondersteboven kom te hangen ik ga verder naar boven dan ik had verwacht maar snap al snel waarom, mijn hoofd word beetgepakt waarna hij zijn grote pik in mijn mond forceert pijpen is het commando en ik probeer hem zo goed mogelijk te pijpen waarna ook hij in mijn mond klaarkomt ik probeer het weg te slikken maar dat gaat niet zo makkelijk als je op zijn kop hangt en ik mors dan ook wat op de grond de tafel word weer onder me schoven en hij laat me weer zaken net op tijd, de gong gaat weer en voor ik het weet zit ik weer in mijn houding.

Willem en Bas zijn de volgende nu begint het ander ik word bij mijn haren gepakt KRUIPEN klinkt een krachtig commando, dit is een felle oppassen dus anders kan de afstraffing wel een heel naar worden, ik kruip met hem mee dan duwt hij mijn gezicht op de vloer waar ik iets nats voel en ik weet donder goed wat dat is.

OPLIKKEN ik lik de vloer schoon als kennelijk alles weg is trekt hij me omhoog en krijg ik zijn lul in mijn mond geduwd PIJPEN ik doe wat er gezegd word als zijn sperma doorgeslikt is volg de bondage krijg ik 20 harde klappen op mijn billen met zijn vlakke hand waarna hij mij hard in mijn kont neukt als hij klaar is pakt hij me beet omhelst en bedankt me met een kus op mijn voorhoofd dan gaat de gong weer.

Jerry en Steef ze beginnen weer dit keer weer de spreidstang daar mee word ik omhoog getakeld, dan begint hij met de bondage voor ik het weet hang ik acht over weer omhoog met mijn schouder via de bondage aan de spreidstang vast gemaakt waardoor beneden alles open komt te staan, eerst word er gepijpt daarna in het kontje geneukt als hij mij laat zakken gaan de kom ik verticaal te hangen knieën naar beneden. Pets au pets autsss pats mijn borsten en buik krijgen met de cate o nine te maken hij slaat niet extreem hard maar gevoelig is het wel na tien slagen stopt hij.

Au au ooo autssss aaaaaa hij slaat met de cat o nin tussen mijn benen geen harde klappen maar wel heel gevoelig auttttsssss de tiende slag is iets harder dan de andere tranen springen in mijn ogen hij pakt mijn kruis beet en wrijft er over terwijl hij mijn hoofd van achteren pakt en me begint te tongen dan gaat de gong weer.

Ik werk ze allemaal af nou ja zij werken mij af en ik onderga hun sessies als meester Peter aan geeft dat we klaar zijn spring ik in gedachte van blijdschap ik word op gepakt en mee genomen we gaan niet gelijk terugnaar onze kooi of de eetzaal van de leerlingen. De ruimte waar we naar binnen gaan klinkt hol de denk ik dat het een douche ruimte is als mijn blinddoek af gaat zie ik dat ik gelijk had een mooie grote bad kamer met een heel groot bad on het midden van de ruimte hij zit al vol met dampend water en badschuim onze pols en enkel banden en collar worden afgedaan en Meesteres Katja en Joke begeleiden ons naar het bad het water voelt heerlijk geniet ervan over een uurtje komen we jullie weer halen dan draaien ze zich om en lopen de badkamer uit daar zit ik samen met Sis in grote bad waar toch zeker nog twee mensen in kunnen ik vind een grote spons en begin Sis rug te wassen.

Ben je nou niet nieuwsgierig Maaike “waarna” vraag ik haar verbaast ze draait zich om en kijkt me aan, naar die vier meesters die jij niet maar ik wel mag zien vraagt ze me met een serieus ik kijk haar verbaasd aan dan moet ik lachen en draai haar weer om zodat ik verder kan met haar rug wassen “ja Sis maar toch ook weer niet ergens ben ik bang dat ik ze heel goed ken of in ieder geval zij mij want als ik alleen bij hen ben noemen ze me gewoon bij mijn eigen naam ik weet niet of ik het wil weten misschien gaat het dan mij mijn baan wel kosten en die heb ik veel te hard nodig”.

Zou niet eens een beschrijving willen hoe ze eruit zien vraagt ze terwijl ze haar eigen omdraait ik schut mijn hoofd van nee en draai me eigen om zodat ze mijn rug kan wassen denk je dat we nu klaar zijn er komt een glimlach op mijn lippen “dat betwijfel ik Sis”ik draai me om en kijk haar aan “wil je dat dan” ze schud haar hoofd en laat deze zakken nee hier zou ik voor altijd wel willen blijven zegt ze zachtjes ik pak haar gezucht tussen mijn handen en til het voorzichtig omhoog ze heeft tranen in haar ogen is dat niet belachelijk snikt ze ik vind niet alles fijn wat ze doen ook niet alles lekker maar ik geniet ervan en als ze stoppen schreeuwt mijn lichaam om meer hoe vaker ze seks met me hebben hoe meer ik wil hoe vaker ze me straffen hoe liever ik het heb en als ik dan samen met jou weer in onze kooi lig vind ik het heerlijk om samen na te genieten ik heb je zo gemist gisteren ik zou zo graag willen dat je samen met mij hier kon blijven.

Sis pakt me beet en kust me dat weet i maar zeg het nu eerlijk zou je dit niet vaker willen als ze het zouden vragen zij kijkt me met haar vragende puppy ogen aan, ik laat mijn hoofd hangen hier heb ik op dit moment geen eerlijk antwoord op ik weet het echt niet ik kan geen ja maar ook niet direct een nee als antwoord geven ik heb er van genoten maar ik he. Even is het stil dan hoor ik voetstappen op het podium mmmm hoor ik naast me Sis heeft een partner dan worden mijn borsten zachtjes beetgepakt gemasseerd en gekust ook mijn klitje word gemasseerd terwijl ik teder gekust word, ik kan het niet laten zoek met mijn handen zijn rug op en pak hem beet dan voel ik zijn been tussen de mijn schuiven de ander volgt al snel zijn handen schuiven onder mijn rug zo tilt hij me een beetje op en hij glijd bij me naar binnen terwijl we elkaar kussen kronkelen mijn handen over zijn rug naar zijn billen en weer terug mmmmmm jaaaa kommm steeds sneller worden zijn bewegingen oooooohhhhh jaaaaa samen komen we tot de climax we kussen elkaar nog even dan werkt hij zijn eigen naar beneden en likt mijn vagina schoon dan is hij weer weg.

Heel even heb ik rust dan voel ik een tong mijn klitje likken snel daarna begint hij met beffen terwijl hij mij vagina met zijn vingers bewerkt ik pak zijn haren beet en krul er mijn vinger doorheen mijn voeten zet ik op zijn schouder zodat hij meer ruimte heeft oooohhhhjaaaaa mijn orgasme is hevig dan komt hij omhoog en terwijl hij mij kust glijd hij zonder moeite mijn vochtige vagina binnen met heerlijke bewegingen brengt hij me in no time weer tot naar mijn hoogte punt en weer kom ik gelijk met mijn partner klaar ook hij likt mijn vagina schoon.

De volgende draait me op mijn buik en legt wat kussen onder me dan begint hij mijn rug te masseren kust me een paar keer op mijn billen voor hij met zijn tong mijn sterretje begint te masseren dan steekt hij een natte vinger in mijn anus en gaat rustig heen ik volg zijn ritme zodat hij kan zien dat ik er van geniet, een tweede en derde vinger volgen dan trekt hij ze terug en duwt voorzichtig zijn harde penis naar binnen, heerlijke lange halen volgen waarbij hij vaak bijna tot zijn eikel eruit komt stopt dan even en komt weer helemaal naar binnen tot ik zijn ballen tegen mijn klitje voel klutsen dat windt me hij weet me weer tot mijn hoogte punt te brengen mmmmm jaaaaa spuitend kom ik klaar ook hij spuit zich leeg in de condoom kust mijn rug naar beneden likt mijn anus en vagina weer schoon.

Ze komen en gaan allemaal 1 voor 1 en elke keer weer kom ik 1 of 2 keer tot een orgasme meerdere keren kom ik spuitend klaar. Het is een genot om door zoveel mannen bevredigt te mogen worden en ik weet zeker dat al Tom en de kinderen niet thuis op me zouden wachten ik samen met Sis hier als slavin zou willen blijven maar ik mis mijn kinderen en ik mis Tom nu nog meer dan de andere dagen en er verschijnen tranen in mijn ogen die ik de vrijeloop geef.

Voor hij over me heen valt voel ik dat hij van me word af gehaald onze handen vinden elkaar nog op tijd en we houden elkaar stevig vast laat hem los of hij zal door jou gestraft worden sist meester Peter me toe ik laat onmiddellijk zijn handen los maar hij houd de mijne vast pets hoor ik pets het klinkt als een cat o nine pets nog een keer en nog een keer dan laat ook hij mijn handen los.

Een kus op mijn mond doet mij wakker schrikken ik was inslaap gevallen hoe lang al dat weet ik niet ik weet niet eens hoe laat het is weer word er een kus op mijn mond geplaatst als ik de kus beantwoord word er een tong mijn mond in gewerkt we spelen met elkaars tong een vinger verdwijnt in mijn vagina kort daarna gevold door een harde grote penis terwijl mijn borsten door zowel mannen als vrouwen handen gemasseerd worden een van mijn handen word los gemaakt en naar een klitje gebracht die ik onmiddellijk begin te masseren dan word de andere hand los gemaakt en naar een redelijk stijve penis gebracht zonder commando begin ik hem af ter trekken we komen als een eenheid samen klaar daarna volgen er nog vele vrij partijen en vele orgasmes voordat we in elkaars armen inslaap vallen.

Het lijkt een eeuwigheid te duren voor ze ons komen halen voor ze me meenemen word ik eerst grondig gecontroleerd dan voel ik de slang weer in mijn anus verdwijnen en langzaam maar zeker lopen mijn darmen vol met vloeistof ik weet dan ook dat we nog niet klaar zijn als de slang word verwijderd knijp ik mijn billen tegen elkaar om het zolang mogelijk in te houden dan pakt iemand me beet en neemt me mee duwt me zonder iets te zeggen naar achteren waar door ik op een wc terecht kom een tikje op mijn schouder is een teken dat ik mag lossen het spuit er uit ik word schoon gespoten en de interne schoonmaak begint op nieuw.

Na vier schoonmaak beurten vinden ze het goed genoeg en nemen me mee naar buiten ik word de bus in geholpen en naar mijn inmiddels vaste plaats gebracht dan laten ze mij zover ik weet alleen, alleen met al mijn gedachten het idee dat ik eindelijk weer naar huis mag of vind ik het eigenlijk jammer het idee dat als we straks gaan rijden ze misschien weer allemaal op me springen als een soort afscheid cadeau wat gaat Jason dadelijk doen hij is tot nu toe de enige die ik herkend heb en hij mij gaat hij moeilijk doen geld vragen om te zwijgen of gaat hij het gelijk rond bazuinen zodat het hele chauffeurs wereldje weet dat ik zo geil ben ik verslaafd aan seks, ik moet van binnen even lachen het idee dat straks bij de Efteling mijn manlijke collega’s ineen rij bij mijn bus staan om een keertje te mogen neuken geeft ons weer geen goede naam.
meesteres zoekt slavin stevige neukpartij

Alleen ze heeft wel een bos haar op haar gleuf lachte hij, de persoon aan de andere kant van de lijn zei nog wat waarna het gesprek werd beëindigd. Erik trok nu met een ruk haar string kapot, stond op uit zijn stoel waarop hij Anita over de leuning duwde. Haar enkels werden vastgemaakt aan de stoelpoten. Ze merkte dat het niet mogelijk was om uit deze houding overeind te komen mede omdat haar handen nog steeds op haar rug in de boeien zaten, net toen ze zich wat comfortabeler wilde positioneren voelde ze een striemende slag op haar blote kont.

Met moeite kon ze zich bedwingen om niet te schreeuwen onder de neer dalende slagen op haar billen. Na de derde slag werd haar dwingend gezegd mee te tellen en dat voor elke slag die ze miste, ze er twee extra kon verwachten. Dit leidde haar aandacht wat af van de pijn en wat ze niet had verwacht dat ze steeds geiler werd. Ze voelde zelfs dat het vocht uit haar kutje begon te lopen wat haar weer een opmerking opleverde van de mannen. Bij twintig zuchtte ze opgelucht dat ze er niet één gemist had.

Haar blouse werd uitgetrokken waarna ze werd meegenomen naar een andere ruimte, ze gingen de trap af waarna ze werd opgetild en op een tafel werd gelegd die koud was wat heerlijk aanvoelde op haar gloeiende billen.

Ze hoorde het geluid van een schaar waarna haar schaamhaar voor het grootste gedeelte werd verwijderd. Ze kon hier niets tegen doen omdat haar benen in iets van beugels lagen waarin ze waren vast gemaakt en haar armen werden achter haar hoofd vastgehouden door Rene. Opeens voelde ze iets kouds tussen haar benen. Dit bleek scheerschuim te zijn waarmee haar kutje werd ingesmeerd waarna haar kutje vakkundig werd gladgeschoren zelf tussen haar billen en haar schaamlippen werden de kleinste haartjes verwijderd.

Ter controle voelde ze een hand over haar venusheuvel gaan wat een goedkeurend “mmmm lekker een stuk beter zo zonder haar” opleverde van Erik. Nu werd ze van de tafel af geholpen waarna haar handen weer achter haar rug werden vast gemaakt. Hierop knielde ze voor hem neer en opende met haar tanden zijn pantalon en stroopte zijn slip naar beneden op dezelfde manier waarop ze zijn half stijve geslacht in haar mond op hapte.

Hij legde nu zijn hand achter op haar hoofd om zo haar hoofd over zijn stijve pik heen en weer te duwen. Ze zoog op zijn stijve piemel en speelde met haar tong rond zijn eikel en voelde hoe er tegelijk iets tegen haar kontgaatje werd geduwd.

Ze wilde opstaan, maar hierdoor werd het voorwerp steeds verder in haar anus geduwd. Snel hapte ze weer de stijve piemel van Erik in haar mond en begon weer verwoed te pijpen hopende dat het voorwerp niet verder in haar kontje geduwd werd, maar in tegendeel het dikste gedeelte floepte achter haar sluitspier waardoor Anita wist dat het voorwerp een anus plug moest zijn en nu helemaal in haar kontje moest zitten.

Haar lichaam werd nu bekeken als handelswaar, waar ze zich zeer ongemakkelijk bij voelde, maar aan de andere kant wond het haar ook weer op. Hij deed zijn benen bij elkaar, trok Anita een stukje naar zich toe en zei, “Draai je om en ga met gespreide benen boven mij staan”. Ze deed weer wat er gevraagd werd en hij deed zijn benen wat uit elkaar zodat haar benen raakte. Nu moest ze zich laten zakken begreep ze, Erik pakte het einde van de plug in haar kontje vast en begon deze op en neer te bewegen.

Anita vond het niet onprettig maar door de dikte van het geval was het toch wat gevoelig, daarom liet ze zich snel zakken tot ze zijn stijve piemel tegen haar kutje voelde drukken. Het was een stevige pik niet abnormaal lang maar zeker vijf a’ zes cm dik, langzaam liet ze zich verder zakken het zweet stond op haar hoofd van opwinding die ze niet kon verbergen toen ze de dikke eikel tussen haar lipjes voelde glijden. Opeens floepte zijn dikke eikel voorbij haar grote schaamlippen.

Erik hield nu met zijn vingers haar schaamlippen uiteen waardoor hij langzaam verder in haar lichaam schoof tot ongeveer halverwege de lengte. Ze voelde zich nu al compleet opgevuld en bleef even zo zitten om aan het lekkere gevulde gevoel te wennen.

Volgens Erik schoot het niet zo op want hij pakte haar stevig bij haar heupen en duwde met zijn benen de hare opzij zodat ze geen steun meer had en meer druk zette op zijn lul.

Zijn dikke piemel schoot meteen door als een warm mes door de boter en werd zo in haar kutje gedrukt. Hierdoor werd tegelijkertijd ook de plug in haar kontje maximaal naar binnen gedrukt doordat ze nu met haar billen op zijn bovenbenen rustte. Dit alles gaf een schrijnend vol gevoel in haar kutje en ze voelde hoe zijn lul tegen haar baarmoeder aandrukte. Als een klein kind zat ze nu op de schoot van Erik en kon niks doen.

Net toen ze aan het gevoel gewend was, werden op zijn verzoek klemmen op haar tepels geplaatst. Dit gebeurde snel en vakkundig zeker niet door iemand die dit voor het eerst deed. Ook werden er een paar flinke gewichten aan gehangen waardoor de tandjes van de klemmen gemeen in haar tepels beten.

Ze kreeg er een paar flinke klappen op haar nog nagloeiende billen bij met het commando, “kom op neuken sletje”. Voorzichtig begon ze op en neer te bewegen waardoor de gewichten heen en weer begonnen te slingeren. De mannen die toe zaten te kijken floten tussen hun tanden waardoor ze zich echt als een hoertje voelde die haar klant bereed. De kleerkast, ‘Rene’ ging nu achter haar staan en bewerkte met een leren plak haar billen op het tempo waarmee ze Erik onder haar bereed, die om haar nog meer te beproeven aan de klemmen trok op haar tepels.

Ze voelde hoe ze gevoeliger werden en stijver werden onder deze behandeling zelfs met de klemmen erop, en de klappen op haar billen zorgde voor de extra sensatie waardoor haar kutje steeds natter werd. De dikke piemel voelde ze tegen de wanden van haar kutje glijden, het gaf een super lekker gevoel als hij zijn benen telkens opende en daarna weer naar elkaar deed waardoor ze weer naar onder zakte en zijn lul weer naar binnenschoof tot aan haar baarmoeder.

Ze probeerde te voorkomen om te laten blijken dat ze het echt lekker vond, maar haar orgasme naderde, dit was nu net wat ze niet al wilde, maar haar lichaam reageerde op de klappen op haar na gloeiende billen van de eerste behandeling en de gemene klemmen op haar tepels en de dikke schuivende pik in haar kutje deden hier ook geen goed aan.

Zodat ze steeds meer moeite had om het te verbergen. Erik merkte dat ze haar climax probeerde te vertragen daarop pakte hij het uitende van de plug die hij met een ruk uit haar kontje trok. Hierdoor had ze zichzelf even niet onder controle en kwam rillend tot een orgasme. Tijd om bij te komen kreeg ze niet. De klemmen werden van haar tepels verwijderd, ze werd van zijn pik getild door vier sterke armen en weer op de tafel gelegd.

Benen in de beugels die meteen werden vast gemaakt met haar kont over de rand. Ook haar armen werden vast gemaakt boven haar hoofd waardoor ze nu beschikbaar lag voor een ieder in de kamer die haar wilde gebruiken, waren haar gedachten die verstoord werden doordat de blinddoek werd verwijderd.

Anita zag dat één van de heren opstond, een flacon pakte en haar met de inhoud ervan besprenkelde. Nu kwamen alle aanwezige heren rond de tafel staan en begonnen het goedje over haar lichaam uit te smeren. Overal werd ze betast, voelde vingers in haar kontje en kutje roeren. Haar borsten werden ruw betast en van haar tenen tot haar nek werd ze ingesmeerd met een soort olie. Toen de voorkant glom van het goedje werd ze losgemaakt om ook haar achterkant in te smeren.

Waarna ze weer werd vastgemaakt op haar rug. Nu werd het hoofdeind van de tafel gekanteld en er kwam een man achter haar staan die zijn half stijve pik aanbood. Gretig werd de pik door Anita in haar mond genomen waarna ze er verwoed op begon te zuigen. Rene had zich inmiddels ook van zijn kleding ontdaan en was tussen haar benen gaan staan.

Hij drukte zijn eikel tegen de half openstaande schaamlippen die nog kletsnat waren van de neukpartij met Erik waardoor hij soepel naar binnen schoof. Zonder omhaal begon hij haar te neuken, maar door de kloppende pik in haar mond kon ze zichzelf niet goed concentreren op eigen genot.

De piemel van de man in haar mond werd door de harde stoten ver achter in haar keel gedrukt en zonder waarschuwing spoot hij zijn warme sperma met een paar dikke stralen achter in haar keel. Nikki wilde niet slikken en probeerde het langs zijn piemel naar buiten te werken. Hierop werd haar neus dicht geknepen met de mededeling “slikken sletje, of denk je dat de Meesters je straks voor niets betalen”.

Met moeite verzwolg ze de witte smurrie. Rene trok zich plots terug uit haar gloeiende kutje en spoot zijn lading op haar buik, ondertussen stevig in de al gepijnigde tepels van Anita knijpend en smeerde hierna zijn warme zaad over haar borsten uit. Nu werd ze losgemaakt en hoorde ze hoe de aanwezigen opmerkingen maakte over haar gekleurde billen dacht ze die ze niet begreep maar dat zou snel duidelijk worden.

Er werd een metalen stoel gehaald waar ze op moest gaan zitten, wat ze niet meteen in de gaten had was dat er op de zitting een dildo met een zuignap geplakt was die ze voor haar kontje gestuurd kreeg. Toen ze hem tegen haar sluitspier voelde duwen probeerde ze zich even te verzetten want deze was veel dikker als haar eigen plug en degene die ze eerder in haar kontje had gehad.

Echter dit had niet veel zin met al die sterke handen die haar vast hielden. Ze werd vastgehouden bij haar benen, haar borsten en haar hoofd werd in bedwang gehouden doordat iemand haar haren vast pakte, kortom overal werd ze vastgehouden zodat ze geen kant op kon.

De Dildo voelde koud en glad aan en werd millimeter voor millimeter in haar kontje geschoven. Echt lekker vond ze het niet maar de pijn was verdraagzaam en ze riep nu voor het eerst dat ze voorzichtig met haar moesten doen. Haar benen werden gespreid aan de stoelpoten vastgemaakt zodat ze niet!

Even later werd er ook een dildo in haar soppende spleet gestopt die tegelijkertijd met de staaf in haar kontje begon te trillen. Haar hele lijf begon te trillen, haar sappen dropen uit haar kutje, haar borsten werden nu bewerkt met een zweepje waardoor pijn en genot zich vermengde en binnen een kwartier kwam ze vier keer klaar zonder dat ze er iets tegen kon doen.

Haar geil droop op de zitting waar ze na een tijdje op zat te soppen met haar billen. De mannen keken verlekkerd aan hun pik trekkend toe en sommige maakten foto's! Terwijl ze door de dildo’s nog steeds zat te trillen wat ze niet helemaal bewust meer mee kreeg omdat ze wel één groot orgasme leek te beleven. Nu voelde ze wel dat de stoel werd opgetild door twee man waarop door een ander de poten verwijderde. Toen dat gedaan was, werd de 'stoel' weer op de grond neergezet.

Een wat oudere man die de hele tijd gewoon toe had staan kijken opende nu zijn gulp en haalde zijn lul te voorschijn. Ruw duwde hij zijn lul in haar mond en haalde hem er daarna weer uit. Dit ging een paar keer zo terwijl de dildo’s nog steeds hun werk deden. En weer kwam ze klaar, de man kreeg het al snel moeilijk en zei, “doe je mond ver open en hou je hoofd naar achteren sletje, je mag pas slikken als ik het zeg! Zijn zaad droop aan alle kanten over haar gezicht en zat zelf in haar haren, “Jesus wat had die ouwe veel zaad zeg” haar hele mond was gevuld met sperma wat Anita niet prettig vond, maar protesteren had geen zin wist ze inmiddels al.

Toen hij uiteindelijk was uitgespoten, mocht ze het nog niet doorslikken. Verdoofd door haar orgasme’s, al ging het steeds moeizamer. Kwam ze toch weer klaar op de trillende staven in haar onderlijf, het verbaasde haar dat ze al zo vaak was klaargekomen en probeerde ondertussen haar mond dicht te houden.

De man, die me net had gespoten, zei nu tegen haar dat ze zijn zaad door mocht slikken zodat ze zijn verslappende piemel nog even schoon kon likken. Hierna werden haar handen losgemaakt en werd ze uit haar positie bevrijd. De dildo in haar kontje had goed zijn werk gedaan, want die bleef open staan nadat deze was verwijderd. Meteen werd weer een voorwerp in haar kontje gestoken. Ze zag dat het deze keer geen plug of dildo was maar een soort van soort piramide vormig ding van rubber met een spitse bovenkant.

Dit keer deed dit inbrengen minder pijn omdat alles al redelijk was opgerekt al voelde haar kontje wel rauw aan. De dildo in haar kutje floepte hierdoor naar buiten. Ze werd hierbij geholpen en ondersteund door twee heren. Tijdens het lopen naar de tafel voelde ze het geil uit haar gleufje langs haar benen stromen. Ze werd weer op haar rug op de tafel gelegd en vast gemaakt. Het viel haar op dat ze het piramide vormige geval in haar kontje haast niet voelde ondanks dat ze niet echt heel vaak dingen in dat gaatje naar binnen had gehad.

Haar hele lijf werd nu zachtjes gestreeld door de handen van alle aanwezigen wat ze als geweldig ervoer na de eerdere ruwe behandeling.

Rene, de kleerkast die haar opgehaald had, zag het schouwspel en zei dat het tijd werd voor een beslissing als ze er klaar voor was. Er werd gevraagd of ze het zag zitten om in de club te komen werken. Ook werd verteld dat dit nog maar een voorproefje was geweest om haar niet af te schrikken en dat het altijd heftiger kon. Oh ja, en klanten zien graag gepiercte slavinnen dus dat is nog een voorwaarde. Hij maakte nu een gebaar naar één van de heren die haar losmaakte, er werd een drankje aangeboden met de mededeling dat ze haar even alleen zouden laten om over haar beslissing na te kunnen denken.

Daar zat ze dan totaal bevredigd met rode strepen over haar hele lijf, gloeiende billen en een opgerekt kontgaatje. Rustig overdacht ze wat haar was overkomen en wat ze zou doen, voor zover dat mogelijk was met de adrenaline die nog door haar lijf gierde. Piercings leken haar wel geil, hier had ze wel eens aan gedacht maar het eigenlijk nooit aangedurfd.

Na een minuut of tien was ze eruit “Ze wilde het”. Dus toen even later de heren terug kwamen vertelde ze haar beslissing. Erik gaf haar een zoen en feliciteerde Anita met haar beslissing. Toen ze even later weer fris de ruimte betrad kwam er op een gebaar van hem kwam er nu een man binnen met een koffertje dat hij op tafel zette.

Hij opende het en Anita zag een hele verzameling ringen, staafjes enz. De tafel was inmiddels ook schoon gemaakt waar ze nu voorzichtig op werd neergelegd en uiteraard moesten haar benen weer in de beugels, ook armen werden gespreid en gebonden zodat ze niet kon tegen stribbelen als de piercer zij werk deed.

Er werd uitgelegd dat haar kutje later aan de beurt kwam en dat nu alleen haar tepels gepierced werden. Hij liet haar de doos zien met verschillende ringen en vroeg welke ze wilde hebben voor door haar tepels en met deed zijn handen Anita’s haar goed. Pakte daarna haar borsten vast met zijn in rubber gehulde handen en rolde haar tepels tussen zijn vingers wat haat even deed kreunen want haar tepels hadden het al flink te voorduren gehad. Even zocht hij in de koffer en zei toen. Anita zette even grote ogen op toen ze zag hoe groot de ringen waren die de man had uitgezocht en moest even slikken, maar berustte in zijn keuze.

Ze sloot haar ogen, haar tepels werden ontsmet en werden door de koude vloeistof nog harder als ze al waren. De man zette aan beide kanten van haar tepels een puntje met een soort van markeerpen, waarna hij vroeg of ze er klaar voor was, waarop ze knikte knikte.

Ze gaf een gil toen de man haar linker tepel doorboorde met de dikke naald, “Schreeuw maar lekker hoor, daar kick ik wel op! Vakkundig trok hij de naald terug, plaatste de ring in het achtergebleven kokertje en trok hem toen terug. Nu pakte hij een nieuwe naald en stak deze resoluut door de andere tepel heen terwijl deze door een andere man omhoog getrokken werd.

Meteen na het inbrengen van de piercings werd er een balletje tussen geklikt en werd er een zalfje of zoiets op gedaan om het bloeden te stoppen en de pijn wat te verzachten. En zo had ze opeens twee dikke gouden ringen door haar tepels. Tijdens het gebeuren waren er foto’s gemaakt iets wat ze niet meteen in de gaten had maar pas toen gevraagd werd om op te staan en voor de camera te poseren met haar nieuwe aanwinst in haar tepels werd ze zich er van bewust.

De piercer vond wel dat ze hem er voor mocht belonen en pakte nu de piercings vast. In elk hand pakte hij er één en hield ze stevig vast zodat ze niet terug zou trekken wat ze toch al niet van plan was. Ze dacht dat hij wilde dat ze hem zou pijpen maar dat bleek niet zijn bedoeling te zijn. Hij stuurde haar naar een lage met leer beklede tafel en duwde Anita rustig achterover.

Nu nam hij zelf plaats met zijn knieën op de steunen ernaast en boog zich voorover zodat zijn lul tussen haar borsten kwam en begon met haar borsten langs zijn lul te wrijven. Met zijn handen trok hij steeds aan de piercings om de borsten zo langs zijn penis te wrijven en deze bevredigen. Haar tepels deden enorm pijn, maar nu ging ze zich niet laten kennen bedacht ze en liet de man zijn gang gaan en werd er zelf eigenlijk ook wel weer opgewonden van. Onder dit schouwspel werden er alweer of nog steeds foto’s gemaakt.

Als de les voorbij is branden mijn billen en rug behoorlijk toch kan ik niet zeggen dat ik het onaangenaam vond op de cane na eigenlijk wel lekker het vocht loopt dan ook weer lang mijn benen naar beneden en er klinken wat complimentjes van de meesters naar de leerlingen toe dan word er uitgelegd dat er na zo’n sessie ook beloning voor de slavin hoort te zijn zo worden mijn billen en rug met zalfolie ingesmeerd krijg ik een heerlijke beurt mondje kontje kutje en mag ik samen met de heren klaarkomen meerdere handen besmeren mijn billen en rug verschillende vingers verdwijnen in mijn kutje en ook mijn kontje word niet overgeslagen heerlijk mmmmm jaaaaa dit is meer genieten mmmm een lul in mijn mond ik begin automatisch te zuigen en te slikken GENOEG iedereen naar boven douchen over 30 minuten kunnen we weer eten dan wil ik iedereen hier weer terug zien vanavond gaan de slavinnen naar hun kooi terug jullie krijgen een film voor het slapen gaan.

Ik schrik wakker als mijn enkels en polsen los gemakt worden nog steeds die stilte ik voel duidelijk twee vrouwen handen mijn lichaam betasten met een tikje tussen mijn benen spreid ik ze ietsjes uitelkaar nog een tikje waardoor ik ze nog verder spreid iemand begint me te beffen terwijl een ander mijn borsten voor haar rekening neemt dan duwen ze me iets naar achteren en laten me gaan zitten ik kom boven op een harde pik terecht en hij verdwijnt in mijn kontje dan gaat hij liggen en neemt mij met hem mee en er word een tweede lul in mijn kutje gestoken zo beginne ze me te neuken eerst met lange rustige halen maar al snel worden de stoten sneller en feller en we komen kreunend tot een orgasme dan wisselen ze van plaats of misschien zijn dit weer andere weer word ik dubbel genomen maar nu word er een kut een mijn gezicht geduwd en ik begin haar te beffen.

Na een kleine wandeling gaan we ergens naar binnen als de deur op gaat klinken er veel stemmen ik word naar binnen geleid en meester John verteld ons even te wachten het duurt maar even voor hij terug komt ik verstijf even als ze mijn cape afdoen en het word ook ineens heel stil een rukje aan mijn riem brengt me weer in beweging de zenuwen gieren door mijn lichaam daar sta ik dan in een wild vreemde omgeving naakt tussen wild vreemde mensen “ach wat zeur ik nou als of ik alle meesters en de leerlingen ken” ik ontspan weer en laat het allemaal maar over me heen komen ik ben ten slotte de slavin en heb niet aan gegeven dat ik dit niet wilde de stem van meester John brengt me terug naar de realiteit goed heren ga je gang laat maar zien wat je vanmorgen geleerd hebt en maak onze slavinnen gereed voor gebruik ik wil dat ze zo komen te hangen dat ze zowel van voren als van achteren genomen kunnen worden maar ieder op een andere manier jullie hebben 10 minuten de tijd om er iets van te maken.

Na 40 slagen is het nog niet voorbij en gaat hij weer met de hand verder ik vergeet dat ik moet tellen en te danken waar door de eerste 10 slagen niet tellen begint weer opnieuw na 40 slagen trekt hij me bij mijn haren overeind en brengt me terug naar de keuken maakt me weer aan aanrecht vast en verwijdert mijn blinddoek pats weer een in mijn gezicht dat zal je leren om beter voor het eten te zorgen dan draait hij zich om naar Siska zijn ze klaar snauwt hij haar toe jjja mmmeester mooi jou beurd hij grijpt haar beet en neemt haar mee naar de eetzaal ik probeer niet naar de klappen of het gekerm van Sis te leusteren ik hou best van een straf maar dit was menens en deed echt zeer mijn billen branden gewoon maar ondertussen druipt mijn sap ook langs mijn benen naar beneden die eieren zitten toch wel lekker en geven tijdens het bewegen een heerlijk gevoel van binnen.

Als Sis terug gebracht word heeft ook zij de tranen in haar ogen staan en als meester Peter uit de keuken weg is omhelzen we elkaar snel. Zo meester Peter heeft gesproken dan verwijderen ze de bit gag maar al snel is deze vervangen door een grote dikke lul mmmm..

Sis pakt een dienblad en loopt achter meesteres Joke aan als ze voor de vierde keer terug komt kan ze de eieren meenemen een ding is zeker ze zijn zacht gekookt als ook wij ons ontbijt genuttigd hebben en alles weer is opgeruimd rijgt ook sis een bit gag in en krijgen we onze blinddoek weer om. Ik moet even slikken als ik het goed onthouden heb berekend dit dat we minimaal 15 keer een sessie gaan ondervinden van 30 minuten dat betekend dat we 7.

Bert en Jacob mmm Jacob die naam heb ik meer gehoord dan gaat het beginnen in word omhoog getrokken en moet me voorover buigen er word een touw over mijn rug gelegd dan legt hij een heerlijke borstbondage aan duwt hij me omhoog zodat ik rechtop sta hij gaat verder met de bondage waardoor mijn armen kruislings achter op mijn rug bijna mijn nek aanraken, prettig vraagt hij is het niet te strak ja meester nee meester antwoord ik eerlijk, dat is wat van me verlangt word eerlijk zijn en de leerlingen met meester antwoorden.

Oommmmm… een tweede vinger en een derde komen erbij dan laat hij me zakken waardoor ik weer op de grond sta ooooommmmmjaaaa, hij steekt zijn stijve pik in mijn kontje en begint me te neuken met lange halen die steeds sneller en sneller worden ooooo ik voel mijn eigen orgasme op komen maar net als ik bijna kom stopt hij en haalt zijn stijve pik er uit draait mij om en forceert zijn pik mijn mond binnen daar neukt hij me verder tot hij weer in mijn mond klaarkomt, dan gaat de gong zijn tijd is om snel word de bondage afgedaan en word ik inde beginners positie gezet op de knieën met de handen daar op gelegd.

Flats terwijl ik nog lig bij te komen van mijn orgasme krijg ik met de cat o nine op mijn billen als straf omdat ik bij mijn eerste vraag geen alstublieft had gezegd een goede reden al zeg ik het zelf na twintig slagen stopt hij en wrijft hij met zijn hand over mijn brandende billen dan tilt hij me verder omhoog waardoor ik ondersteboven kom te hangen ik ga verder naar boven dan ik had verwacht maar snap al snel waarom, mijn hoofd word beetgepakt waarna hij zijn grote pik in mijn mond forceert pijpen is het commando en ik probeer hem zo goed mogelijk te pijpen waarna ook hij in mijn mond klaarkomt ik probeer het weg te slikken maar dat gaat niet zo makkelijk als je op zijn kop hangt en ik mors dan ook wat op de grond de tafel word weer onder me schoven en hij laat me weer zaken net op tijd, de gong gaat weer en voor ik het weet zit ik weer in mijn houding.

Willem en Bas zijn de volgende nu begint het ander ik word bij mijn haren gepakt KRUIPEN klinkt een krachtig commando, dit is een felle oppassen dus anders kan de afstraffing wel een heel naar worden, ik kruip met hem mee dan duwt hij mijn gezicht op de vloer waar ik iets nats voel en ik weet donder goed wat dat is.

OPLIKKEN ik lik de vloer schoon als kennelijk alles weg is trekt hij me omhoog en krijg ik zijn lul in mijn mond geduwd PIJPEN ik doe wat er gezegd word als zijn sperma doorgeslikt is volg de bondage krijg ik 20 harde klappen op mijn billen met zijn vlakke hand waarna hij mij hard in mijn kont neukt als hij klaar is pakt hij me beet omhelst en bedankt me met een kus op mijn voorhoofd dan gaat de gong weer.

Jerry en Steef ze beginnen weer dit keer weer de spreidstang daar mee word ik omhoog getakeld, dan begint hij met de bondage voor ik het weet hang ik acht over weer omhoog met mijn schouder via de bondage aan de spreidstang vast gemaakt waardoor beneden alles open komt te staan, eerst word er gepijpt daarna in het kontje geneukt als hij mij laat zakken gaan de kom ik verticaal te hangen knieën naar beneden.

Pets au pets autsss pats mijn borsten en buik krijgen met de cate o nine te maken hij slaat niet extreem hard maar gevoelig is het wel na tien slagen stopt hij. Au au ooo autssss aaaaaa hij slaat met de cat o nin tussen mijn benen geen harde klappen maar wel heel gevoelig auttttsssss de tiende slag is iets harder dan de andere tranen springen in mijn ogen hij pakt mijn kruis beet en wrijft er over terwijl hij mijn hoofd van achteren pakt en me begint te tongen dan gaat de gong weer.

Ik werk ze allemaal af nou ja zij werken mij af en ik onderga hun sessies als meester Peter aan geeft dat we klaar zijn spring ik in gedachte van blijdschap ik word op gepakt en mee genomen we gaan niet gelijk terugnaar onze kooi of de eetzaal van de leerlingen.

De ruimte waar we naar binnen gaan klinkt hol de denk ik dat het een douche ruimte is als mijn blinddoek af gaat zie ik dat ik gelijk had een mooie grote bad kamer met een heel groot bad on het midden van de ruimte hij zit al vol met dampend water en badschuim onze pols en enkel banden en collar worden afgedaan en Meesteres Katja en Joke begeleiden ons naar het bad het water voelt heerlijk geniet ervan over een uurtje komen we jullie weer halen dan draaien ze zich om en lopen de badkamer uit daar zit ik samen met Sis in grote bad waar toch zeker nog twee mensen in kunnen ik vind een grote spons en begin Sis rug te wassen.

Ben je nou niet nieuwsgierig Maaike “waarna” vraag ik haar verbaast ze draait zich om en kijkt me aan, naar die vier meesters die jij niet maar ik wel mag zien vraagt ze me met een serieus ik kijk haar verbaasd aan dan moet ik lachen en draai haar weer om zodat ik verder kan met haar rug wassen “ja Sis maar toch ook weer niet ergens ben ik bang dat ik ze heel goed ken of in ieder geval zij mij want als ik alleen bij hen ben noemen ze me gewoon bij mijn eigen naam ik weet niet of ik het wil weten misschien gaat het dan mij mijn baan wel kosten en die heb ik veel te hard nodig”.

Zou niet eens een beschrijving willen hoe ze eruit zien vraagt ze terwijl ze haar eigen omdraait ik schut mijn hoofd van nee en draai me eigen om zodat ze mijn rug kan wassen denk je dat we nu klaar zijn er komt een glimlach op mijn lippen “dat betwijfel ik Sis”ik draai me om en kijk haar aan “wil je dat dan” ze schud haar hoofd en laat deze zakken nee hier zou ik voor altijd wel willen blijven zegt ze zachtjes ik pak haar gezucht tussen mijn handen en til het voorzichtig omhoog ze heeft tranen in haar ogen is dat niet belachelijk snikt ze ik vind niet alles fijn wat ze doen ook niet alles lekker maar ik geniet ervan en als ze stoppen schreeuwt mijn lichaam om meer hoe vaker ze seks met me hebben hoe meer ik wil hoe vaker ze me straffen hoe liever ik het heb en als ik dan samen met jou weer in onze kooi lig vind ik het heerlijk om samen na te genieten ik heb je zo gemist gisteren ik zou zo graag willen dat je samen met mij hier kon blijven.

Sis pakt me beet en kust me dat weet i maar zeg het nu eerlijk zou je dit niet vaker willen als ze het zouden vragen zij kijkt me met haar vragende puppy ogen aan, ik laat mijn hoofd hangen hier heb ik op dit moment geen eerlijk antwoord op ik weet het echt niet ik kan geen ja maar ook niet direct een nee als antwoord geven ik heb er van genoten maar ik he.

Even is het stil dan hoor ik voetstappen op het podium mmmm hoor ik naast me Sis heeft een partner dan worden mijn borsten zachtjes beetgepakt gemasseerd en gekust ook mijn klitje word gemasseerd terwijl ik teder gekust word, ik kan het niet laten zoek met mijn handen zijn rug op en pak hem beet dan voel ik zijn been tussen de mijn schuiven de ander volgt al snel zijn handen schuiven onder mijn rug zo tilt hij me een beetje op en hij glijd bij me naar binnen terwijl we elkaar kussen kronkelen mijn handen over zijn rug naar zijn billen en weer terug mmmmmm jaaaa kommm steeds sneller worden zijn bewegingen oooooohhhhh jaaaaa samen komen we tot de climax we kussen elkaar nog even dan werkt hij zijn eigen naar beneden en likt mijn vagina schoon dan is hij weer weg.

Heel even heb ik rust dan voel ik een tong mijn klitje likken snel daarna begint hij met beffen terwijl hij mij vagina met zijn vingers bewerkt ik pak zijn haren beet en krul er mijn vinger doorheen mijn voeten zet ik op zijn schouder zodat hij meer ruimte heeft oooohhhhjaaaaa mijn orgasme is hevig dan komt hij omhoog en terwijl hij mij kust glijd hij zonder moeite mijn vochtige vagina binnen met heerlijke bewegingen brengt hij me in no time weer tot naar mijn hoogte punt en weer kom ik gelijk met mijn partner klaar ook hij likt mijn vagina schoon.

De volgende draait me op mijn buik en legt wat kussen onder me dan begint hij mijn rug te masseren kust me een paar keer op mijn billen voor hij met zijn tong mijn sterretje begint te masseren dan steekt hij een natte vinger in mijn anus en gaat rustig heen ik volg zijn ritme zodat hij kan zien dat ik er van geniet, een tweede en derde vinger volgen dan trekt hij ze terug en duwt voorzichtig zijn harde penis naar binnen, heerlijke lange halen volgen waarbij hij vaak bijna tot zijn eikel eruit komt stopt dan even en komt weer helemaal naar binnen tot ik zijn ballen tegen mijn klitje voel klutsen dat windt me hij weet me weer tot mijn hoogte punt te brengen mmmmm jaaaaa spuitend kom ik klaar ook hij spuit zich leeg in de condoom kust mijn rug naar beneden likt mijn anus en vagina weer schoon.

Ze komen en gaan allemaal 1 voor 1 en elke keer weer kom ik 1 of 2 keer tot een orgasme meerdere keren kom ik spuitend klaar.

...

Kutjekijken prive hoeren


En kus de piemel en ballen van je meester. En gaat al gauw over tot het pijpen van de harde pik na daartoe door Paul te zijn aangespoord. Anita gaat aan de ander kant op haar zij naast Paul liggen en kijkt even toe.

Met één hand streelt zij even later over de haren van de Veerle. Hij wil Anita neuken en tegelijk het kutje van zijn subje likken, verklaar hij. En daarbij weten dat beide vrouwen elkaar strelen en tongen. Veerle geniet heftig en intens. Geniet van de intimiteit met haar meester en meesteres. Zou willen dat het niet ophield Anita speelt met de kleine borsten van Veerle terwijl ze elkaar weer zalig kussen. Gelijktijdig voelt Veerle de tong van haar meester in haar kutje en gaat ze mee op het neukritme van de andere twee.

Paul komt als eerste, al snel gevolgd door Anita. Veerle is ondertussen behoorlijk geil geworden van de tong van haar meester. Ze vindt het heerlijk om zo door hem gebeft te worden, terwijl ze de borsten van Anita mag strelen en kussen. Maar klaarkomen zit er voor haar niet in. Anita laat zich naast Paul op het bed vallen.

Veerle krijgt opdracht piemel en kut van haar meester en meesteres schoon te likken, terwijl dezen zich helemaal op elkaar richten.

Veerle doet er niet meer toe. Wanneer Anita tevreden is over het subje, mag Veerle haar plekje op het dekentje op de grond op zoeken. Vanaf daar hoort ze hoe Paul en Anita elkaar zoenend in slaap knuffelen. Veerle weet dat het niet mag, maar vingert zichzelf. Klaarkomen doet ze niet; voordat het zover is, slaapt ze al. Verhaal Veerle - studente en trotse slavin D Deelnemer Openbare reacties op dit Verhaal Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen. D Deelnemer Grandioos verhaal, kan werkelijkheid zijn in het studentenmilieu.

Daar gebeuren wel meer rare dingen. Hopelijk was dit niet het laatste deel. Wachten vol ongeduld om wat verder komen gaat.

Voor wanneer een vervolg op dit prachtverhaal? Alle hoofdstukken van dit verhaal Datum Volgnr Hoofdstuktitel 27 - 09 - 20 13 1 Een nieuwe kamer 27 - 09 - 20 13 2 Nadere kennismaking 27 - 09 - 20 13 3 De verhuurders 27 - 09 - 20 13 4 De verboden kamer 29 - 09 - 20 13 5 Eerste leefregels 03 - 10 - 20 13 6 Een opdracht 10 - 10 - 20 13 7 Uitvoering van de opdracht 10 - 10 - 20 13 8 Van zacht naar hard 14 - 10 - 20 13 9 Het kan harder 21 - 10 - 20 13 10 Het echtpaar 21 - 10 - 20 13 11 Cuckoldress 29 - 10 - 20 13 12 Cuckold 06 - 11 - 20 13 13 College 14 - 11 - 20 13 14 Een verplicht aanbod 27 - 11 - 20 13 15 Een ongewone avondmaaltijd 27 - 11 - 20 13 16 Het genootschap 05 - 12 - 20 13 17 Opmaat voor het weekend 07 - 04 - 20 14 18 Een gedenkwaardig weekend I 29 - 04 - 20 14 19 Een gedenkwaardig weekend II.

Algemene gegevens Webmaster Keuze. Ingevoerd 21 - 10 - 20 13 Geactiveerd 21 - 10 - 20 13 Gewijzigd 00 - 00 - 00 00 Leukste seksblog van Nederland!

Uitvoering van de opdracht. Van zacht naar hard. Haar benen werden gespreid aan de stoelpoten vastgemaakt zodat ze niet! Even later werd er ook een dildo in haar soppende spleet gestopt die tegelijkertijd met de staaf in haar kontje begon te trillen.

Haar hele lijf begon te trillen, haar sappen dropen uit haar kutje, haar borsten werden nu bewerkt met een zweepje waardoor pijn en genot zich vermengde en binnen een kwartier kwam ze vier keer klaar zonder dat ze er iets tegen kon doen. Haar geil droop op de zitting waar ze na een tijdje op zat te soppen met haar billen. De mannen keken verlekkerd aan hun pik trekkend toe en sommige maakten foto's!

Terwijl ze door de dildo’s nog steeds zat te trillen wat ze niet helemaal bewust meer mee kreeg omdat ze wel één groot orgasme leek te beleven. Nu voelde ze wel dat de stoel werd opgetild door twee man waarop door een ander de poten verwijderde. Toen dat gedaan was, werd de 'stoel' weer op de grond neergezet. Een wat oudere man die de hele tijd gewoon toe had staan kijken opende nu zijn gulp en haalde zijn lul te voorschijn. Ruw duwde hij zijn lul in haar mond en haalde hem er daarna weer uit.

Dit ging een paar keer zo terwijl de dildo’s nog steeds hun werk deden. En weer kwam ze klaar, de man kreeg het al snel moeilijk en zei, “doe je mond ver open en hou je hoofd naar achteren sletje, je mag pas slikken als ik het zeg! Zijn zaad droop aan alle kanten over haar gezicht en zat zelf in haar haren, “Jesus wat had die ouwe veel zaad zeg” haar hele mond was gevuld met sperma wat Anita niet prettig vond, maar protesteren had geen zin wist ze inmiddels al.

Toen hij uiteindelijk was uitgespoten, mocht ze het nog niet doorslikken. Verdoofd door haar orgasme’s, al ging het steeds moeizamer. Kwam ze toch weer klaar op de trillende staven in haar onderlijf, het verbaasde haar dat ze al zo vaak was klaargekomen en probeerde ondertussen haar mond dicht te houden.

De man, die me net had gespoten, zei nu tegen haar dat ze zijn zaad door mocht slikken zodat ze zijn verslappende piemel nog even schoon kon likken. Hierna werden haar handen losgemaakt en werd ze uit haar positie bevrijd. De dildo in haar kontje had goed zijn werk gedaan, want die bleef open staan nadat deze was verwijderd. Meteen werd weer een voorwerp in haar kontje gestoken.

Ze zag dat het deze keer geen plug of dildo was maar een soort van soort piramide vormig ding van rubber met een spitse bovenkant. Dit keer deed dit inbrengen minder pijn omdat alles al redelijk was opgerekt al voelde haar kontje wel rauw aan. De dildo in haar kutje floepte hierdoor naar buiten. Ze werd hierbij geholpen en ondersteund door twee heren. Tijdens het lopen naar de tafel voelde ze het geil uit haar gleufje langs haar benen stromen. Ze werd weer op haar rug op de tafel gelegd en vast gemaakt.

Het viel haar op dat ze het piramide vormige geval in haar kontje haast niet voelde ondanks dat ze niet echt heel vaak dingen in dat gaatje naar binnen had gehad. Haar hele lijf werd nu zachtjes gestreeld door de handen van alle aanwezigen wat ze als geweldig ervoer na de eerdere ruwe behandeling.

Rene, de kleerkast die haar opgehaald had, zag het schouwspel en zei dat het tijd werd voor een beslissing als ze er klaar voor was. Er werd gevraagd of ze het zag zitten om in de club te komen werken. Ook werd verteld dat dit nog maar een voorproefje was geweest om haar niet af te schrikken en dat het altijd heftiger kon.

Oh ja, en klanten zien graag gepiercte slavinnen dus dat is nog een voorwaarde. Hij maakte nu een gebaar naar één van de heren die haar losmaakte, er werd een drankje aangeboden met de mededeling dat ze haar even alleen zouden laten om over haar beslissing na te kunnen denken.

Daar zat ze dan totaal bevredigd met rode strepen over haar hele lijf, gloeiende billen en een opgerekt kontgaatje. Rustig overdacht ze wat haar was overkomen en wat ze zou doen, voor zover dat mogelijk was met de adrenaline die nog door haar lijf gierde. Piercings leken haar wel geil, hier had ze wel eens aan gedacht maar het eigenlijk nooit aangedurfd.

Na een minuut of tien was ze eruit “Ze wilde het”. Dus toen even later de heren terug kwamen vertelde ze haar beslissing. Erik gaf haar een zoen en feliciteerde Anita met haar beslissing. Toen ze even later weer fris de ruimte betrad kwam er op een gebaar van hem kwam er nu een man binnen met een koffertje dat hij op tafel zette. Hij opende het en Anita zag een hele verzameling ringen, staafjes enz.

De tafel was inmiddels ook schoon gemaakt waar ze nu voorzichtig op werd neergelegd en uiteraard moesten haar benen weer in de beugels, ook armen werden gespreid en gebonden zodat ze niet kon tegen stribbelen als de piercer zij werk deed. Er werd uitgelegd dat haar kutje later aan de beurt kwam en dat nu alleen haar tepels gepierced werden.

Hij liet haar de doos zien met verschillende ringen en vroeg welke ze wilde hebben voor door haar tepels en met deed zijn handen Anita’s haar goed. Pakte daarna haar borsten vast met zijn in rubber gehulde handen en rolde haar tepels tussen zijn vingers wat haat even deed kreunen want haar tepels hadden het al flink te voorduren gehad. Even zocht hij in de koffer en zei toen. Anita zette even grote ogen op toen ze zag hoe groot de ringen waren die de man had uitgezocht en moest even slikken, maar berustte in zijn keuze.

Ze sloot haar ogen, haar tepels werden ontsmet en werden door de koude vloeistof nog harder als ze al waren. De man zette aan beide kanten van haar tepels een puntje met een soort van markeerpen, waarna hij vroeg of ze er klaar voor was, waarop ze knikte knikte. Ze gaf een gil toen de man haar linker tepel doorboorde met de dikke naald, “Schreeuw maar lekker hoor, daar kick ik wel op! Vakkundig trok hij de naald terug, plaatste de ring in het achtergebleven kokertje en trok hem toen terug.

Nu pakte hij een nieuwe naald en stak deze resoluut door de andere tepel heen terwijl deze door een andere man omhoog getrokken werd. Meteen na het inbrengen van de piercings werd er een balletje tussen geklikt en werd er een zalfje of zoiets op gedaan om het bloeden te stoppen en de pijn wat te verzachten.

En zo had ze opeens twee dikke gouden ringen door haar tepels. Tijdens het gebeuren waren er foto’s gemaakt iets wat ze niet meteen in de gaten had maar pas toen gevraagd werd om op te staan en voor de camera te poseren met haar nieuwe aanwinst in haar tepels werd ze zich er van bewust.

De piercer vond wel dat ze hem er voor mocht belonen en pakte nu de piercings vast. In elk hand pakte hij er één en hield ze stevig vast zodat ze niet terug zou trekken wat ze toch al niet van plan was. Ze dacht dat hij wilde dat ze hem zou pijpen maar dat bleek niet zijn bedoeling te zijn.

Hij stuurde haar naar een lage met leer beklede tafel en duwde Anita rustig achterover. Nu nam hij zelf plaats met zijn knieën op de steunen ernaast en boog zich voorover zodat zijn lul tussen haar borsten kwam en begon met haar borsten langs zijn lul te wrijven.

Met zijn handen trok hij steeds aan de piercings om de borsten zo langs zijn penis te wrijven en deze bevredigen. Haar tepels deden enorm pijn, maar nu ging ze zich niet laten kennen bedacht ze en liet de man zijn gang gaan en werd er zelf eigenlijk ook wel weer opgewonden van.

Onder dit schouwspel werden er alweer of nog steeds foto’s gemaakt. Na ongeveer een kwartiertje kwam de man klaar en spoot zijn zaad met grote golven over haar net gepiercte borsten die nu wel heel er gevoelig geworden waren. De laatste warme spermastraal spoot hij tegen haar gezicht. Waarna ze zijn verslappende piemel schoon mocht likken. Eindelijk liet hij nu haar gepijnigde tieten los.

Anita streelde haar gevoelige trots en bekeek haar borsten en dacht “eindelijk even rust”. Ze werd door een vrouw gewassen en werd stevig opgemaakt, ook werden haar haren werden in een vlecht gedaan.

Verder kreeg ze een brede leren halsband om waar met grote letters “SLUT”op stond. En ze kreeg iets aangereikt wat ze als kleding tussen aanhalingstekens aan moest trekken.. Het bleek een pakje te zijn van leren riempjes waarvan er eentje strak tussen haar schaamlippen door werd getrokken en vast werd gemaakt aan een riempje rond haar middel tot het goed strak tussen haar schaamlippen zat. Hierna werd het even losgemaakt waarna er iemand twee grote rode ballen in haar kut probeerde te stoppen ter grote van een biljartbal.

In eerste instantie lukte dit niet meteen maar met een beetje glijmiddel en wat meer pressie lukte het om de ballen naar binnen te persen. Nu werd het riempje weer werd vastgemaakt, ‘alsof die er vanzelf uit gaan vallen’ dacht Anita gniffelend met een opgevuld gevoel. Ook rond haar borsten kwam een dergelijk soort van bh tuigje te zitten.

Samen met een paar zwarte pumps was dit haar outfit voor haar eerste publieke sessie. Ze moest voor de mannen wat heen en weer lopen, met haar billen en borsten draaien en schudden om te laten zien hoe het stond. Haar borsten bewogen echter niet mee, zo stevig waren ze ingesnoerd door het leren tuigje, de ballen in haar kutje gaven echter wel resultaat want het vocht liep alweer tussen haar dijen vandaan, als ze bewoog door te lopen schommelde er iets heen en weer in de ballen wat een heerlijk gevoel gaf in haar onderbuik.

De mannen vonden het resultaat voldoende en gaven haar een nog een paar laatste instructies en tips voor later die avond. Als er iemand binnenkomt, loop je naar de persoon toe, je stelt jezelf voor en je vraagt of je hen van dienst kunt zijn door ze naar hun plaats te begeleiden.

Als iedereen er is kun je naar achteren gaan waar je wordt voorbereid op ontvangst op het podium. Daar je blijft staan totdat iemand zegt dat je mag gaan, Begrepen? Totaal verrast wist ze niet wat te zeggen, want om je voor te stellen aan totale vreemden met nagenoeg niets aan was ze nu niet echt gewend, maar goed niet zeuren dacht ze bij zichzelf, ik heb ten slotte vandaag al dingen gedaan die ik anders ook niet gedaan zou hebben.

Anita werd nu meegenomen naar een vertrek achter in de hal totdat de gasten arriveerden. Deze werden verwelkomt door haar zoals haar opgedragen totdat de podium sessie begon. Toen het tijd was en iedereen aanwezig die verwacht werd, werd ze op het grote podium in de centrale zaal binnen gebracht en voorgesteld als het nieuwe slavinnetje in opleiding die vanavond haar eerste sessie op het podium zou meemaken.

Ze moest met haar handen in de nek knielen voor de aanwezigen die nu allen een masker op hadden om herkenning te voorkomen zo bleek later, voor op de foto’s die er die avond overvloedig gemaakt zouden worden. Verder zag ze dat er verschillende attributen op het podium aanwezig waren waaronder een Andreas kruis en een bok die centraal stonden opgesteld en een rek met zwepen en andere speelwerktuigen zoals dildo’s enz.

Een vrouw uit de zaal werd op het podium geroepen en voorgesteld als Meesteres Sonja die de eer had Anita als slavin in te wijden in de vrouwen liefde. Hier had ze niet echt op gerekend maar ze wist dat nu nog protesteren zinloos zou zijn en besloot haar lot te ondergaan.

De vrouw zag er prachtig uit in een zwarte leren jurk met opengewerkte borsten en had een rood veren masker voor haar gezicht en droeg een paar lange leren laarzen met glimmende zilverkleurige stilettohakken. Na een kleine wandeling gaan we ergens naar binnen als de deur op gaat klinken er veel stemmen ik word naar binnen geleid en meester John verteld ons even te wachten het duurt maar even voor hij terug komt ik verstijf even als ze mijn cape afdoen en het word ook ineens heel stil een rukje aan mijn riem brengt me weer in beweging de zenuwen gieren door mijn lichaam daar sta ik dan in een wild vreemde omgeving naakt tussen wild vreemde mensen “ach wat zeur ik nou als of ik alle meesters en de leerlingen ken” ik ontspan weer en laat het allemaal maar over me heen komen ik ben ten slotte de slavin en heb niet aan gegeven dat ik dit niet wilde de stem van meester John brengt me terug naar de realiteit goed heren ga je gang laat maar zien wat je vanmorgen geleerd hebt en maak onze slavinnen gereed voor gebruik ik wil dat ze zo komen te hangen dat ze zowel van voren als van achteren genomen kunnen worden maar ieder op een andere manier jullie hebben 10 minuten de tijd om er iets van te maken.

Na 40 slagen is het nog niet voorbij en gaat hij weer met de hand verder ik vergeet dat ik moet tellen en te danken waar door de eerste 10 slagen niet tellen begint weer opnieuw na 40 slagen trekt hij me bij mijn haren overeind en brengt me terug naar de keuken maakt me weer aan aanrecht vast en verwijdert mijn blinddoek pats weer een in mijn gezicht dat zal je leren om beter voor het eten te zorgen dan draait hij zich om naar Siska zijn ze klaar snauwt hij haar toe jjja mmmeester mooi jou beurd hij grijpt haar beet en neemt haar mee naar de eetzaal ik probeer niet naar de klappen of het gekerm van Sis te leusteren ik hou best van een straf maar dit was menens en deed echt zeer mijn billen branden gewoon maar ondertussen druipt mijn sap ook langs mijn benen naar beneden die eieren zitten toch wel lekker en geven tijdens het bewegen een heerlijk gevoel van binnen.

Als Sis terug gebracht word heeft ook zij de tranen in haar ogen staan en als meester Peter uit de keuken weg is omhelzen we elkaar snel. Zo meester Peter heeft gesproken dan verwijderen ze de bit gag maar al snel is deze vervangen door een grote dikke lul mmmm..

Sis pakt een dienblad en loopt achter meesteres Joke aan als ze voor de vierde keer terug komt kan ze de eieren meenemen een ding is zeker ze zijn zacht gekookt als ook wij ons ontbijt genuttigd hebben en alles weer is opgeruimd rijgt ook sis een bit gag in en krijgen we onze blinddoek weer om.

Ik moet even slikken als ik het goed onthouden heb berekend dit dat we minimaal 15 keer een sessie gaan ondervinden van 30 minuten dat betekend dat we 7. Bert en Jacob mmm Jacob die naam heb ik meer gehoord dan gaat het beginnen in word omhoog getrokken en moet me voorover buigen er word een touw over mijn rug gelegd dan legt hij een heerlijke borstbondage aan duwt hij me omhoog zodat ik rechtop sta hij gaat verder met de bondage waardoor mijn armen kruislings achter op mijn rug bijna mijn nek aanraken, prettig vraagt hij is het niet te strak ja meester nee meester antwoord ik eerlijk, dat is wat van me verlangt word eerlijk zijn en de leerlingen met meester antwoorden.

Oommmmm… een tweede vinger en een derde komen erbij dan laat hij me zakken waardoor ik weer op de grond sta ooooommmmmjaaaa, hij steekt zijn stijve pik in mijn kontje en begint me te neuken met lange halen die steeds sneller en sneller worden ooooo ik voel mijn eigen orgasme op komen maar net als ik bijna kom stopt hij en haalt zijn stijve pik er uit draait mij om en forceert zijn pik mijn mond binnen daar neukt hij me verder tot hij weer in mijn mond klaarkomt, dan gaat de gong zijn tijd is om snel word de bondage afgedaan en word ik inde beginners positie gezet op de knieën met de handen daar op gelegd.

Flats terwijl ik nog lig bij te komen van mijn orgasme krijg ik met de cat o nine op mijn billen als straf omdat ik bij mijn eerste vraag geen alstublieft had gezegd een goede reden al zeg ik het zelf na twintig slagen stopt hij en wrijft hij met zijn hand over mijn brandende billen dan tilt hij me verder omhoog waardoor ik ondersteboven kom te hangen ik ga verder naar boven dan ik had verwacht maar snap al snel waarom, mijn hoofd word beetgepakt waarna hij zijn grote pik in mijn mond forceert pijpen is het commando en ik probeer hem zo goed mogelijk te pijpen waarna ook hij in mijn mond klaarkomt ik probeer het weg te slikken maar dat gaat niet zo makkelijk als je op zijn kop hangt en ik mors dan ook wat op de grond de tafel word weer onder me schoven en hij laat me weer zaken net op tijd, de gong gaat weer en voor ik het weet zit ik weer in mijn houding.

Willem en Bas zijn de volgende nu begint het ander ik word bij mijn haren gepakt KRUIPEN klinkt een krachtig commando, dit is een felle oppassen dus anders kan de afstraffing wel een heel naar worden, ik kruip met hem mee dan duwt hij mijn gezicht op de vloer waar ik iets nats voel en ik weet donder goed wat dat is. OPLIKKEN ik lik de vloer schoon als kennelijk alles weg is trekt hij me omhoog en krijg ik zijn lul in mijn mond geduwd PIJPEN ik doe wat er gezegd word als zijn sperma doorgeslikt is volg de bondage krijg ik 20 harde klappen op mijn billen met zijn vlakke hand waarna hij mij hard in mijn kont neukt als hij klaar is pakt hij me beet omhelst en bedankt me met een kus op mijn voorhoofd dan gaat de gong weer.

Jerry en Steef ze beginnen weer dit keer weer de spreidstang daar mee word ik omhoog getakeld, dan begint hij met de bondage voor ik het weet hang ik acht over weer omhoog met mijn schouder via de bondage aan de spreidstang vast gemaakt waardoor beneden alles open komt te staan, eerst word er gepijpt daarna in het kontje geneukt als hij mij laat zakken gaan de kom ik verticaal te hangen knieën naar beneden. Pets au pets autsss pats mijn borsten en buik krijgen met de cate o nine te maken hij slaat niet extreem hard maar gevoelig is het wel na tien slagen stopt hij.

Au au ooo autssss aaaaaa hij slaat met de cat o nin tussen mijn benen geen harde klappen maar wel heel gevoelig auttttsssss de tiende slag is iets harder dan de andere tranen springen in mijn ogen hij pakt mijn kruis beet en wrijft er over terwijl hij mijn hoofd van achteren pakt en me begint te tongen dan gaat de gong weer.

Ik werk ze allemaal af nou ja zij werken mij af en ik onderga hun sessies als meester Peter aan geeft dat we klaar zijn spring ik in gedachte van blijdschap ik word op gepakt en mee genomen we gaan niet gelijk terugnaar onze kooi of de eetzaal van de leerlingen. De ruimte waar we naar binnen gaan klinkt hol de denk ik dat het een douche ruimte is als mijn blinddoek af gaat zie ik dat ik gelijk had een mooie grote bad kamer met een heel groot bad on het midden van de ruimte hij zit al vol met dampend water en badschuim onze pols en enkel banden en collar worden afgedaan en Meesteres Katja en Joke begeleiden ons naar het bad het water voelt heerlijk geniet ervan over een uurtje komen we jullie weer halen dan draaien ze zich om en lopen de badkamer uit daar zit ik samen met Sis in grote bad waar toch zeker nog twee mensen in kunnen ik vind een grote spons en begin Sis rug te wassen.

meesteres zoekt slavin stevige neukpartij