Call: Email:

Natte kale kut geile petra


natte kale kut geile petra

Ik lag daar naakt naast te kijken hoe ze elkaar in verschillende standjes lieten klaar komen. Duidelijk was dat het voor hun samen niet de eerste keer was samen. Na een kleine half uur begonnen de dames mijn lul te pijpen en daar had ik al moeite om niet te komen. Petra kwam met haar natte kut op mijn mond zitten en ik likte haar gulzig. Wauw wat smaakte die lekker zeg.

Nadat ze was gekomen op mij. Mond gleed mijn lul heerlijk in haar klets natte kutje met klein streepje. Wauw heerlijk strak kutje net als Linda. Soms de dames alleen en ik kijken en soms naaide ik beide dames. Had de grootste moeite niet te komen.

Petra zat heerlijk op mijn lul en Linda haar kutje op mijn mond. Petra hijgde en riep, spuit zijn mond eens vol dan mag hij mijn kut volspuiten en leeg likken. Nou Linda kwam snel en haar geile sap spoot ze in mijn mond terwijl Petra flink hoopte en klaar kwam wat mij ook te veel was. Nu moest ik haar kut schoonlikken wat ik deed en al snel kwam ze weer. Daarna als een heerlijke blok slapen.

Linda en ik waren het eens dat het super was die nacht en ook Petra was in voor meer. Afgelopen zaterdag zouden we bij haar borrelen en slapen. Ik was er klaar voor, hoopte stiekem op sex met hun. Wat ik niet wist was dat beide dames wat geregeld hadden. We kwamen aan en niet veel later stapte er twee oudere mannen binnen. Simon en Pim, shit daar ging de sex dacht ik nog, beide mannen ouder dan ik zelf, ik nu 43 maar hun waren zeker eind Bleek ook wel toen de leeftijden uit kwamen, Simon 62 en Pim Waren wel aardige kerels en ik vond beide dames erg nerveus.

Drank ging snel en beide dames zagen er heerlijk uit, rokje aan met mooie panty en licht doorschijnende blouse met mooie bh.

Petra vroeg mij of ik haar wilde helpen in de keuken. We stonden daar en Petra was best wel nerveus. Ik pakte 5 biertjes en Petra stak een sigaret aan. Oke normaal moest dit buiten op balkon maar goed ja hoor. We rookte even en vanuit de woonkamer kwam geen geluid meer dan alleen de muziek. Petra keek om de hoek en lachte, ze keek me aan en zei, heb je zin om de fantasie van je vriendin te zien. Ik schrok en keek om de hoek.

Ik zag dat beide mannen aan een mant van Linda zaten en ze tongde om en om met hun, terwijl beide heren haar lichaam streelde.

Haar borsten bloot maakte en Linda gewillig wijdbeens ging zitten. Ik versteende wat en keek Petra aan, die lachte nerveus en vertelde dat ze hier al weken mee bezig waren. Linda wilde sex met twee oudere mannen en hun flinke lul en ik moest het zien.

Ik pakte mijn bier nerveus en keek weer, huh waar waren ze nou? Petra lachte en zei, slaapkamer. We stapte de woonkamer in waar hun kleding lag. Shit ze waren dus naakt in de slaapkamer. Ik hinkte op twee gedachtes, wauw geil en nee dit wil ik niet. Keek om de hoek van de slaapkamer en zag ze alle drie naakt op bed liggen.

Het,licht branden en ik zag dat beide oude mannen een flinke lul hadden. Ik hoorde de vingers van de mannen soppen in de kut van Linda die beide mannen trokken tongde. Oke dat zag er wel geil uit. Twee oude kerels die zich vergrepen aan mijn jonge vriendin. Petra liep met een stoel voorbij en zei, ga zitten. Ik stapte de slaapkamer in en de ogen van Linda spoten geil en ze lachte naar me.

Ik lachte terug en ging nerveus zitten nog altijd niet echt overtuigd dat ik dit wilde zien. Oke laat maar werd door Petra vast gezet aan de stoel. Petra ging op schoot zitten wijdbeens en speelde met haar kutje en zei, ziet er geil uit hè. Tja eerlijk was eerlijk het zag er geil uit hoe Linda beide lullen pijpte.

Ze zoog zo te zien beide heren goed, wat ook niet anders kon wat ze kon heerlijk pijpen. Nu ging zij op mijn schoot zitten met haar rug naar mijn borst. Petra stond achter me en beide heren lieten zich weer pijpen door Linda. Die draaide af en toe haar hoofd en zoende mij met het kwijl van die lullen aan haar mond. Dat was best wel apart. En tja het duurde dan ook niet lang voordat er een lul tussen onze mond zat van die van mij en Linda.

En zo zoog ik een lul. Linda werd zo te horen en zien heerlijk gelikt en gevingerd. Ze hijgde lekker en keek me aan terwijl ik een lul pijpte, ze lachte en zei,deze twee gaan mij neuken en jij kijkt en Petra pest jouw soms.

Mijn broek ging uit en mijn stijve vriend was vrij en de heren likte Linda en soms mij. Wauw best wel apart. Linda weer op bed benen wijd en de eerste grote lul naakt in haar mega natte kut.

Ze hijgde zwaar en zei, wauw die is dik en groot doe het neuk me. Wauw zo geil had ik haar nog niet gezien. Petra trok mijn lul terwijl ze op schoot zat en wreef hem door haar natte kutje. Shit die man naaide mijn meisje flink stevig en haar sap vloog uit haar kut. De heren wisselde vaak en naaide haar in diverse standjes en af en toe gleed mijn lul bij Petra naar binnen. De heren speelde soms wild met Linda en soms teder.

Ik hoorde haar dan ook alleen maar hijgen of gillen en ze kwam vaak spuitend klaar. Ook haar kontje werd in het spel betrokken en Linda liet elk gaat heerlijk nemen door deze twee oudjes. Ik keek mijn ogen uit hoe mijn sletje steeds een stap verder ging. Nu werd ze dubbel genomen en was Petra aan het likken.

Jezus wat was ze geil bezig. Na een paar standjes dubbel geneukt te zijn en vele keren klaarkomen van haar kant werd ik log gemaakt. Ging liggen op bed en Linda over me heen. Simon nam haar weer stevig en ik likte haar druppelende en zeker klaar komende kut. Linda speelde met mijn lul waar Petra soms weer opzat. Ik had een kussen onder mijn hoofd en mijn mond tegen haar kut en voelde die lul langs mijn mond in haar kut glijden, Simon ging sneller en wilder en daar kwam hij klaar terwijl Linda dat ook deed en ik klem lag en zijn zaad en haar sap in mijn mond kreeg.

Gelijk deed Pim zijn lul in haar kut en naaide haar ook wild. Hij kwam met een flinke lading klaar wat ik ook kreeg en Linda liet haar kut likken door mij terwijl Petra mijn lul melkte. Shit wat was dit geil zeg. Terug in de woonkamer weer aan de drank.

Iedereen nog naakt en duidelijk was dat Linda nog niet klaar was. Petra nam Pim mee naar haar kamer en zei slaap lekker.

Wij op bed met Simon welke Linda al weer lag te pijpen en ik hielp haar. Zijn lul stijf naaide hij haar door de hele kamer. Af en toe zoog ik zijn lul en hij die van mij. Ik voelde nu zelf hoe het was Linda dubbel te nemen. Wat een geil gevoel die dunne wand die ons scheiden.

Pim kwam binnen en lachte,,Petra is in slaap gevallen. Zijn lul strak vooruit. Linda ging op de stoel zitten en zei tegen mij laat maar zien hoe geil je bent. Ik lag daar met twee kerels die ik zoog en zij met mijn lul speelde. Simon deed een condoom om en zei, even kijken. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kontje aan.

Linda kwam erbij en zoog mij en zei, wauw dat wil ik zien. Oke was even pijnlijk. Was toch iets dikker dan die dildo die we normaal gebruikte. Vervolgens schoof ze haar kletsnatte broek naar beneden zodat ik na haar tieten ook haar natte kale kut kon likken. Ik heb nog wat pis voor je bewaard, mijn buurman” kreeg ik te horen en ze spreidde haar benen zodat haar kutlippen iets open gingen staan.

Daarna toverde ze mijn lul uit mijn broek en ging er met haar kletsnatte kut boven op zitten zodat ik haar lekker kon naaien. Anita kwam met haar kut voor mijn gezicht met het verzoek om haar lekker klaar te likken. Zo kwam ik al snel tot een spetterend hoogtepunt en na flink door likken van mijn kant Anita ook.

Vervolgens likte Anita Petra naar een gillend orgasme. Uithijgend namen we naakt plaats op de bank waarna ik een vinger in beide kale kutten moest stoppen en kreeg ik om beurten fraaie tieten in mijn gezicht geslingerd.

Na zo een paar uurtjes op de bank te hebben door gebracht kwam Anita met het voorstel om gedrieën wat rond te kijken in het nabij gelegen warenhuis.

Daarvoor moest Anita wel andere kleren voor uitzoeken. Het open ruime shirt met lage decolleté en ultra korte micromicrorokje waren iets te heftig. Anita verscheen nu in jeans en een dunne bloes, maar uiteraard nog steeds zonder beha en haar over bekende enkellaarsjes. Ook Petra kwam met een dunne bloes op de proppen maar trok haar nog nauwelijks opgedroogde jeans, waar ze uitgebreid in had gepist, en de nog met pis gevulde laarsjes gewoon weer aan.

Ook voor Petra was de beha taboe. Zo gingen we richting het warenhuis. Als je niet beter wist zou je denken dat de jeans van Petra hier en daar iets anders gekeurd waren, wie zou op het idee komen dat deze nog nauwelijks gedroogd was na een flinke pisbui van Petra? De sop geluidjes uit haar laarzen vergezelden ons op de tocht.

Op de roltrap in het warenhuis gebeurde het onvermijdelijke: Anita ontspande zich en haar jeans begonnen donker te kleuren, ze stond in haar broek te pissen midden in het warenhuis! Het liep ook nog via haar broekspijpen haar laarsjes in. Ondertussen waren we op de kledingafdeling gekomen. Tegen de eerste de beste verkoopster die we tegen kwamen verkondigde Anita de smoes dat ze gestruikeld was op de roltrap en van schrik in haar broek geplast had.

Of er misschien een leuk minirokje voor haar in de aanbieding was ter vervanging van de natte broek. De verkoopster vond het nog geloofwaardig ook en ging direct naar een leuk rokje op zoek. Dat Anita ook in haar laarsjes gepist had ontging de enthousiaste verkoopster blijkbaar.

Even later poseerde Anita in het minirokje en de verkoopster vond het haar erg goed staan. Ze had niet in de gaten dat Anita haar natte slipje ook had uit getrokken en dus eigenlijk in haar kale kut stond. Na het afrekenen zocht Anita snel een stil hoekje op en trok haar natgepiste jeans weer aan en stapte weer in haar volgepiste laarsjes. Op de roltrap naar beneden fluisterde Petra in mijn oor: De jeans raakten daardoor nog veel sneller verzadigd van haar pis en het gutste via haar broekspijpen haar enkellaarsjes in die nu nog verder gevuld werden en bijna overliepen..

Petra liep nu echt in haar pislaarsjes te plonzen en haar jeans glinsterden van de pis net als de jeans van Anita. Zo moest ik twee meiden in werkelijk zeiknatte jeans en soppend in hun laarsjes begeleiden naar de uitgang. Lachend vervolgden Petra en Anita in hun pisbroeken de weg terug naar huis. Aan de vreemde en verbaasde blikken van de mensen die we tegen kwamen hadden ze maling. Sterker nog, Anita stelde voor om op een terras nog even wat te drinken.

De ober keek wel met vreemde ogen naar de natte broeken van de meiden maar nam toch zonder problemen de bestelling op. Onderweg passereden we ook nog een ijscokar en Petra bestelde drie ijsjes en stond daarbij wederom in haar jeans te pissen.

De verkoper kreeg een vuur rode kop toen hij dat zag en gaf pardoes veel te veel geld terug! Nadat we van het ijsje hadden genoten gingen we weer verder. De pis gutste zo nu en dan uit de enkellaarsjes van Petra vooral toen ze hurkte omdat Anita ook weer vol in haar jeans stond te zeiken. De soppende meiden waren helemaal los geslagen en wilden weer ergens wat gaan drinken zodat ze direct konden pissen als we weer terug in het vakantiehuisje waren.

Petra pakte mijn inmiddels al weer stijve pik en richtte de inmiddels aanzwellende straal over haar bloes en die van Anita, ook hun haar werd niet vergeten. Ze leken nu op half verzopen katjes die direct uit een nabij gelegen meer gekropen waren. Daarom durfde Anita wel het voostel te doen om gewoon op het terras bij het meertje een biertje te nuttigen. Het smoesje dat ze met dit warme weer graag wilden zwemmen maar hun badkleding waren vergeten en daarom er maar met hun kleren ingesprongen waren konden ze wel verkopen dachten ze.

Het feit dat ik nog helemaal droog was versterkte het verhaal alleen maar. De ober lachte inderdaad om het verhaal en keek met grote ogen naar de natte meiden.

...

Super geil wijf spullen voor sex

Het klinkt gek maar ik werd geil bij de gedachte, dat zij zich liet gaan en zou laten neuken. Ik zei niks en Petra bleef tegen hem aan zitten en zei "geeft niks hoor, ik ben ook wel eens geil". Daniel lachte en zei "nu ook".

Petra keek hem met een geile blik aan en zei niks. Ik lachte nu en zei, "ja, nu is ze ook heel geil, dat zie je gewoon in haar ogen". Daniel keek haar aan, lachte en zei, "ja, ze is geil". Ik wilde nu wel eens weten hoe ver Petra zou gaan.

Ik stond op en pakte onze videocamera en zei, "nou dan moet ik het maar filmen". Petra stond op en zei, "oké, maar dan moet ik er wel geil uitzien". Ze liep naar boven en een paar minuten later was ze terug. Ondertussen lachte Daniel en zei, "jij laat mij je meisje neuken".

Ik lachte en zei. Petra stond op de trap die in de woonkamer uitkomt en ze droeg een heel kort rokje met leuke netkousen tot over haar knieën en een jasje zonder mouwen waar haar borsten aan de zijkant bloot waren. Ik startte de camera en filmde haar. Ze draaide zich om en bukte wat voorover. Shit, je zag haar geile kontje en ze droeg geen string. Daniel keek zijn ogen uit en zei, "trek je billen eens wat open". Petra deed dit en inderdaad geen string. Gelijk schonk ze ons een blik op haar geile kutje.

Ik zoomde wat in en zag dat haar kutje al aardig nat was. Ik keek naar Daniel die lachte en ik zei "waarom zit je daar nog". Hij stond op en liep naar Petra en ging achter haar op zijn knieën zitten, hij trok haar billen weer open en duwde zijn mond op haar kletsnatte kut.

Ik kwam ook dichterbij en filmde dit goed en voelde hoe mijn lul steigerde van dit geile zicht. Petra wreef haar kut langs zijn mond en duwde zijn hoofd tegen haar kut op. Hij vingerde haar, keek me aan en zei "man ze is verschrikkelijk nat en smaakt heerlijk". Ik lachte en zei, "dat geloof ik graag, verwen haar maar goed".

Hij likte en vingerde verder en Petra hijgde zwaarder en zwaarder en ze kwam klaar. Ze keek me geil aan en zei, "je vind het geil hé, kijken".

Ik lachte en zei, "echt wel, laat maar eens zien hoe geil je bent". Ze liepen naar boven en ik volgende. Petra kroop op bed met haar benen wijd en speelde met haar kale kletsnatte kut en zei tegen Daniel "kleding uit". Hij trok heel snel zijn kleding uit en kroop naakt op bed met een stijve kwijlende lul. Petra zakte omlaag en zat op haar knieën op bed en begon zijn natte eikel te likken, ik filmde haar kut van dichtbij en wreef er met mijn vinger door.

Ze was echt heel nat en het sap liep uit haar kut. Nu filmde ik hoe ze Daniel pijpte en haar geil over zijn eikel liet glijden. Ze kwijlde en pijpte hem stevig en diep. Petra kroop na een poosje op haar rug en spreidde haar benen en Daniel wreef zijn pik langs haar natte, om lul vragende kut.

Ik pakte zijn lul vast en wreef hem langs haar kut en langs haar kleine clitje. Ze was zeiknat en hijgde lekker. Ik duwde zijn pik in haar kut en hij begon haar te neuken. Lekker stevig en diep schoof hij zijn pik in mijn kleine sletje die flink lag te hijgen. Ze had ondertussen mijn lul uit mijn broek gehaald en zoog er lekker aan. Zo werd ze genomen door Daniel en zoog ze mij. Ik had haar nog nooit zo geil gezien. Ze hijgde zwaar door het neuken van Daniel en kwijlde flink op mijn pik.

Ze kwam weer heerlijk klaar en keek heel geil in de cameralens. Nu zat ze op mijn pik en Daniel filmde ons. Hij vingerde en likte haar kontje en Petra hijgde geil in mijn oor en zei, "aaah, wat lekker is dit". Daniel zette de camera zo neer dat die ons van achter opnam en wreef zijn pik langs haar kontje. Ik trok haar billen open en hij duwde zijn eikel heel rustig bij haar in haar kontje. Petra hijgde zwaar en zei, "ja doe het, ik wil er twee voelen".

Nu had ze twee lullen in zich en ze hijgde zwaar en kwam behoorlijk luidruchtig klaar. Ze kwam bij ons op bed en lag naast Linda, ze kletste nog altijd of die fantasie. Beide dames lagen in een nacht hemd en in het kleine beetje licht wat aan stond was duidelijk dat bij beide stijve tepels waren te zien. Wauw best een geil gezicht. Petra keek naar Linda en zei, nou ga maar op het logeer bed met mezelf spelen.

Linda lachte en zei, ook al zo geil. Even keken de dames elkaar aan en nu volgde er een kusje en nog 1. Wauw droomde ik nou of lagen die twee elkaar nu te tongen. Nee hoor zag het goed, Linda liet haar handen glijden over de borstjes van Petra en Petra bij Linda.

Wauw die lagen elkaar hier toch wel geil te tongen. Ik liet mijn hand tussen de benen van Linda glijden die gewillig wijdbeens ging liggen. Shit haar kale kutje was klets nat, haar string was doorweekt. Al snel voelde ik de vingers van Petra door het kutje van Linda glijden. Linda pakte mijn hand en plaatste deze bij Petra tussen de benen. Wauw ook al mega nat en geen string aan, gelijk haar blote kutje te pakken welke ik begon te vingeren.

Linda draaide hijgend naar mij met haar hoofd en zei, ik wil dat je kijkt hoe wij het doen. Je mag je niet klaar trekken. Beide dames naakt, wauw twee mooie geile lichamen en meiden die elkaar likte. Ze vingerde en likte elkaar zo te zien lekker. Ik lag daar naakt naast te kijken hoe ze elkaar in verschillende standjes lieten klaar komen. Duidelijk was dat het voor hun samen niet de eerste keer was samen. Na een kleine half uur begonnen de dames mijn lul te pijpen en daar had ik al moeite om niet te komen.

Petra kwam met haar natte kut op mijn mond zitten en ik likte haar gulzig. Wauw wat smaakte die lekker zeg. Nadat ze was gekomen op mij. Mond gleed mijn lul heerlijk in haar klets natte kutje met klein streepje. Wauw heerlijk strak kutje net als Linda. Soms de dames alleen en ik kijken en soms naaide ik beide dames. Had de grootste moeite niet te komen. Petra zat heerlijk op mijn lul en Linda haar kutje op mijn mond. Petra hijgde en riep, spuit zijn mond eens vol dan mag hij mijn kut volspuiten en leeg likken.

Nou Linda kwam snel en haar geile sap spoot ze in mijn mond terwijl Petra flink hoopte en klaar kwam wat mij ook te veel was. Nu moest ik haar kut schoonlikken wat ik deed en al snel kwam ze weer. Daarna als een heerlijke blok slapen. Linda en ik waren het eens dat het super was die nacht en ook Petra was in voor meer.

Afgelopen zaterdag zouden we bij haar borrelen en slapen. Ik was er klaar voor, hoopte stiekem op sex met hun. Wat ik niet wist was dat beide dames wat geregeld hadden. We kwamen aan en niet veel later stapte er twee oudere mannen binnen. Simon en Pim, shit daar ging de sex dacht ik nog, beide mannen ouder dan ik zelf, ik nu 43 maar hun waren zeker eind Bleek ook wel toen de leeftijden uit kwamen, Simon 62 en Pim Waren wel aardige kerels en ik vond beide dames erg nerveus.

Drank ging snel en beide dames zagen er heerlijk uit, rokje aan met mooie panty en licht doorschijnende blouse met mooie bh. Petra vroeg mij of ik haar wilde helpen in de keuken. We stonden daar en Petra was best wel nerveus.

Ik pakte 5 biertjes en Petra stak een sigaret aan. Oke normaal moest dit buiten op balkon maar goed ja hoor. We rookte even en vanuit de woonkamer kwam geen geluid meer dan alleen de muziek. Petra keek om de hoek en lachte, ze keek me aan en zei, heb je zin om de fantasie van je vriendin te zien.

Ik schrok en keek om de hoek. Ik zag dat beide mannen aan een mant van Linda zaten en ze tongde om en om met hun, terwijl beide heren haar lichaam streelde.

Haar borsten bloot maakte en Linda gewillig wijdbeens ging zitten. Ik versteende wat en keek Petra aan, die lachte nerveus en vertelde dat ze hier al weken mee bezig waren. Linda wilde sex met twee oudere mannen en hun flinke lul en ik moest het zien. Ik pakte mijn bier nerveus en keek weer, huh waar waren ze nou? Petra lachte en zei, slaapkamer. We stapte de woonkamer in waar hun kleding lag. Shit ze waren dus naakt in de slaapkamer. Ik hinkte op twee gedachtes, wauw geil en nee dit wil ik niet.

Keek om de hoek van de slaapkamer en zag ze alle drie naakt op bed liggen. Het,licht branden en ik zag dat beide oude mannen een flinke lul hadden. Ik hoorde de vingers van de mannen soppen in de kut van Linda die beide mannen trokken tongde. Oke dat zag er wel geil uit. Twee oude kerels die zich vergrepen aan mijn jonge vriendin.

Petra liep met een stoel voorbij en zei, ga zitten. Ik stapte de slaapkamer in en de ogen van Linda spoten geil en ze lachte naar me. Ik lachte terug en ging nerveus zitten nog altijd niet echt overtuigd dat ik dit wilde zien. Oke laat maar werd door Petra vast gezet aan de stoel. Petra ging op schoot zitten wijdbeens en speelde met haar kutje en zei, ziet er geil uit hè. Tja eerlijk was eerlijk het zag er geil uit hoe Linda beide lullen pijpte. Ze zoog zo te zien beide heren goed, wat ook niet anders kon wat ze kon heerlijk pijpen.

Nu ging zij op mijn schoot zitten met haar rug naar mijn borst. Petra stond achter me en beide heren lieten zich weer pijpen door Linda. Die draaide af en toe haar hoofd en zoende mij met het kwijl van die lullen aan haar mond. Dat was best wel apart. En tja het duurde dan ook niet lang voordat er een lul tussen onze mond zat van die van mij en Linda.

En zo zoog ik een lul. Linda werd zo te horen en zien heerlijk gelikt en gevingerd. Ze hijgde lekker en keek me aan terwijl ik een lul pijpte, ze lachte en zei,deze twee gaan mij neuken en jij kijkt en Petra pest jouw soms.

Mijn broek ging uit en mijn stijve vriend was vrij en de heren likte Linda en soms mij. Wauw best wel apart. Linda weer op bed benen wijd en de eerste grote lul naakt in haar mega natte kut. Ze hijgde zwaar en zei, wauw die is dik en groot doe het neuk me.

Wauw zo geil had ik haar nog niet gezien. Petra trok mijn lul terwijl ze op schoot zat en wreef hem door haar natte kutje.

Shit die man naaide mijn meisje flink stevig en haar sap vloog uit haar kut. De heren wisselde vaak en naaide haar in diverse standjes en af en toe gleed mijn lul bij Petra naar binnen. De heren speelde soms wild met Linda en soms teder. Ik hoorde haar dan ook alleen maar hijgen of gillen en ze kwam vaak spuitend klaar.

Ook haar kontje werd in het spel betrokken en Linda liet elk gaat heerlijk nemen door deze twee oudjes. Ik keek mijn ogen uit hoe mijn sletje steeds een stap verder ging. Nu werd ze dubbel genomen en was Petra aan het likken. Jezus wat was ze geil bezig. Na een paar standjes dubbel geneukt te zijn en vele keren klaarkomen van haar kant werd ik log gemaakt. Ging liggen op bed en Linda over me heen. Simon nam haar weer stevig en ik likte haar druppelende en zeker klaar komende kut.

Linda speelde met mijn lul waar Petra soms weer opzat. Ik had een kussen onder mijn hoofd en mijn mond tegen haar kut en voelde die lul langs mijn mond in haar kut glijden, Simon ging sneller en wilder en daar kwam hij klaar terwijl Linda dat ook deed en ik klem lag en zijn zaad en haar sap in mijn mond kreeg.

Gelijk deed Pim zijn lul in haar kut en naaide haar ook wild. Hij kwam met een flinke lading klaar wat ik ook kreeg en Linda liet haar kut likken door mij terwijl Petra mijn lul melkte.
natte kale kut geile petra

Ik lag daar naakt naast te kijken hoe ze elkaar in verschillende standjes lieten klaar komen. Duidelijk was dat het voor hun samen niet de eerste keer was samen. Na een kleine half uur begonnen de dames mijn lul te pijpen en daar had ik al moeite om niet te komen. Petra kwam met haar natte kut op mijn mond zitten en ik likte haar gulzig.

Wauw wat smaakte die lekker zeg. Nadat ze was gekomen op mij. Mond gleed mijn lul heerlijk in haar klets natte kutje met klein streepje. Wauw heerlijk strak kutje net als Linda. Soms de dames alleen en ik kijken en soms naaide ik beide dames.

Had de grootste moeite niet te komen. Petra zat heerlijk op mijn lul en Linda haar kutje op mijn mond. Petra hijgde en riep, spuit zijn mond eens vol dan mag hij mijn kut volspuiten en leeg likken. Nou Linda kwam snel en haar geile sap spoot ze in mijn mond terwijl Petra flink hoopte en klaar kwam wat mij ook te veel was.

Nu moest ik haar kut schoonlikken wat ik deed en al snel kwam ze weer. Daarna als een heerlijke blok slapen. Linda en ik waren het eens dat het super was die nacht en ook Petra was in voor meer.

Afgelopen zaterdag zouden we bij haar borrelen en slapen. Ik was er klaar voor, hoopte stiekem op sex met hun. Wat ik niet wist was dat beide dames wat geregeld hadden. We kwamen aan en niet veel later stapte er twee oudere mannen binnen. Simon en Pim, shit daar ging de sex dacht ik nog, beide mannen ouder dan ik zelf, ik nu 43 maar hun waren zeker eind Bleek ook wel toen de leeftijden uit kwamen, Simon 62 en Pim Waren wel aardige kerels en ik vond beide dames erg nerveus.

Drank ging snel en beide dames zagen er heerlijk uit, rokje aan met mooie panty en licht doorschijnende blouse met mooie bh. Petra vroeg mij of ik haar wilde helpen in de keuken. We stonden daar en Petra was best wel nerveus.

Ik pakte 5 biertjes en Petra stak een sigaret aan. Oke normaal moest dit buiten op balkon maar goed ja hoor. We rookte even en vanuit de woonkamer kwam geen geluid meer dan alleen de muziek. Petra keek om de hoek en lachte, ze keek me aan en zei, heb je zin om de fantasie van je vriendin te zien. Ik schrok en keek om de hoek. Ik zag dat beide mannen aan een mant van Linda zaten en ze tongde om en om met hun, terwijl beide heren haar lichaam streelde.

Haar borsten bloot maakte en Linda gewillig wijdbeens ging zitten. Ik versteende wat en keek Petra aan, die lachte nerveus en vertelde dat ze hier al weken mee bezig waren. Linda wilde sex met twee oudere mannen en hun flinke lul en ik moest het zien. Ik pakte mijn bier nerveus en keek weer, huh waar waren ze nou? Petra lachte en zei, slaapkamer. We stapte de woonkamer in waar hun kleding lag. Shit ze waren dus naakt in de slaapkamer. Ik hinkte op twee gedachtes, wauw geil en nee dit wil ik niet.

Keek om de hoek van de slaapkamer en zag ze alle drie naakt op bed liggen. Het,licht branden en ik zag dat beide oude mannen een flinke lul hadden. Ik hoorde de vingers van de mannen soppen in de kut van Linda die beide mannen trokken tongde.

Oke dat zag er wel geil uit. Twee oude kerels die zich vergrepen aan mijn jonge vriendin. Petra liep met een stoel voorbij en zei, ga zitten. Ik stapte de slaapkamer in en de ogen van Linda spoten geil en ze lachte naar me. Ik lachte terug en ging nerveus zitten nog altijd niet echt overtuigd dat ik dit wilde zien. Oke laat maar werd door Petra vast gezet aan de stoel. Petra ging op schoot zitten wijdbeens en speelde met haar kutje en zei, ziet er geil uit hè.

Tja eerlijk was eerlijk het zag er geil uit hoe Linda beide lullen pijpte. Ze zoog zo te zien beide heren goed, wat ook niet anders kon wat ze kon heerlijk pijpen.

Nu ging zij op mijn schoot zitten met haar rug naar mijn borst. Petra stond achter me en beide heren lieten zich weer pijpen door Linda. Die draaide af en toe haar hoofd en zoende mij met het kwijl van die lullen aan haar mond.

Dat was best wel apart. En tja het duurde dan ook niet lang voordat er een lul tussen onze mond zat van die van mij en Linda. En zo zoog ik een lul. Linda werd zo te horen en zien heerlijk gelikt en gevingerd. Ze hijgde lekker en keek me aan terwijl ik een lul pijpte, ze lachte en zei,deze twee gaan mij neuken en jij kijkt en Petra pest jouw soms.

Mijn broek ging uit en mijn stijve vriend was vrij en de heren likte Linda en soms mij. Wauw best wel apart. Linda weer op bed benen wijd en de eerste grote lul naakt in haar mega natte kut. Ze hijgde zwaar en zei, wauw die is dik en groot doe het neuk me. Wauw zo geil had ik haar nog niet gezien. Petra trok mijn lul terwijl ze op schoot zat en wreef hem door haar natte kutje. Shit die man naaide mijn meisje flink stevig en haar sap vloog uit haar kut.

De heren wisselde vaak en naaide haar in diverse standjes en af en toe gleed mijn lul bij Petra naar binnen. De heren speelde soms wild met Linda en soms teder. Ik hoorde haar dan ook alleen maar hijgen of gillen en ze kwam vaak spuitend klaar.

Ook haar kontje werd in het spel betrokken en Linda liet elk gaat heerlijk nemen door deze twee oudjes. Ik keek mijn ogen uit hoe mijn sletje steeds een stap verder ging.

Nu werd ze dubbel genomen en was Petra aan het likken. Jezus wat was ze geil bezig. Na een paar standjes dubbel geneukt te zijn en vele keren klaarkomen van haar kant werd ik log gemaakt. Ging liggen op bed en Linda over me heen. Simon nam haar weer stevig en ik likte haar druppelende en zeker klaar komende kut.

Linda speelde met mijn lul waar Petra soms weer opzat. Ik had een kussen onder mijn hoofd en mijn mond tegen haar kut en voelde die lul langs mijn mond in haar kut glijden, Simon ging sneller en wilder en daar kwam hij klaar terwijl Linda dat ook deed en ik klem lag en zijn zaad en haar sap in mijn mond kreeg.

Gelijk deed Pim zijn lul in haar kut en naaide haar ook wild. Hij kwam met een flinke lading klaar wat ik ook kreeg en Linda liet haar kut likken door mij terwijl Petra mijn lul melkte. Shit wat was dit geil zeg.

Terug in de woonkamer weer aan de drank. Iedereen nog naakt en duidelijk was dat Linda nog niet klaar was. Petra nam Pim mee naar haar kamer en zei slaap lekker. Wij op bed met Simon welke Linda al weer lag te pijpen en ik hielp haar. Zijn lul stijf naaide hij haar door de hele kamer. Af en toe zoog ik zijn lul en hij die van mij.

Ik voelde nu zelf hoe het was Linda dubbel te nemen. Wat een geil gevoel die dunne wand die ons scheiden. Pim kwam binnen en lachte,,Petra is in slaap gevallen. Zijn lul strak vooruit. Linda ging op de stoel zitten en zei tegen mij laat maar zien hoe geil je bent.

Ik lag daar met twee kerels die ik zoog en zij met mijn lul speelde. Simon deed een condoom om en zei, even kijken. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kontje aan. Linda kwam erbij en zoog mij en zei, wauw dat wil ik zien. Oke was even pijnlijk. Was toch iets dikker dan die dildo die we normaal gebruikte. Vervolgens schoof ze haar kletsnatte broek naar beneden zodat ik na haar tieten ook haar natte kale kut kon likken.

Ik heb nog wat pis voor je bewaard, mijn buurman” kreeg ik te horen en ze spreidde haar benen zodat haar kutlippen iets open gingen staan. Daarna toverde ze mijn lul uit mijn broek en ging er met haar kletsnatte kut boven op zitten zodat ik haar lekker kon naaien. Anita kwam met haar kut voor mijn gezicht met het verzoek om haar lekker klaar te likken. Zo kwam ik al snel tot een spetterend hoogtepunt en na flink door likken van mijn kant Anita ook.

Vervolgens likte Anita Petra naar een gillend orgasme. Uithijgend namen we naakt plaats op de bank waarna ik een vinger in beide kale kutten moest stoppen en kreeg ik om beurten fraaie tieten in mijn gezicht geslingerd. Na zo een paar uurtjes op de bank te hebben door gebracht kwam Anita met het voorstel om gedrieën wat rond te kijken in het nabij gelegen warenhuis.

Daarvoor moest Anita wel andere kleren voor uitzoeken. Het open ruime shirt met lage decolleté en ultra korte micromicrorokje waren iets te heftig. Anita verscheen nu in jeans en een dunne bloes, maar uiteraard nog steeds zonder beha en haar over bekende enkellaarsjes. Ook Petra kwam met een dunne bloes op de proppen maar trok haar nog nauwelijks opgedroogde jeans, waar ze uitgebreid in had gepist, en de nog met pis gevulde laarsjes gewoon weer aan.

Ook voor Petra was de beha taboe. Zo gingen we richting het warenhuis. Als je niet beter wist zou je denken dat de jeans van Petra hier en daar iets anders gekeurd waren, wie zou op het idee komen dat deze nog nauwelijks gedroogd was na een flinke pisbui van Petra?

De sop geluidjes uit haar laarzen vergezelden ons op de tocht. Op de roltrap in het warenhuis gebeurde het onvermijdelijke: Anita ontspande zich en haar jeans begonnen donker te kleuren, ze stond in haar broek te pissen midden in het warenhuis! Het liep ook nog via haar broekspijpen haar laarsjes in.

Ondertussen waren we op de kledingafdeling gekomen. Tegen de eerste de beste verkoopster die we tegen kwamen verkondigde Anita de smoes dat ze gestruikeld was op de roltrap en van schrik in haar broek geplast had.

Of er misschien een leuk minirokje voor haar in de aanbieding was ter vervanging van de natte broek. De verkoopster vond het nog geloofwaardig ook en ging direct naar een leuk rokje op zoek.

Dat Anita ook in haar laarsjes gepist had ontging de enthousiaste verkoopster blijkbaar. Even later poseerde Anita in het minirokje en de verkoopster vond het haar erg goed staan.

Ze had niet in de gaten dat Anita haar natte slipje ook had uit getrokken en dus eigenlijk in haar kale kut stond. Na het afrekenen zocht Anita snel een stil hoekje op en trok haar natgepiste jeans weer aan en stapte weer in haar volgepiste laarsjes.

Op de roltrap naar beneden fluisterde Petra in mijn oor: De jeans raakten daardoor nog veel sneller verzadigd van haar pis en het gutste via haar broekspijpen haar enkellaarsjes in die nu nog verder gevuld werden en bijna overliepen.. Petra liep nu echt in haar pislaarsjes te plonzen en haar jeans glinsterden van de pis net als de jeans van Anita.

Zo moest ik twee meiden in werkelijk zeiknatte jeans en soppend in hun laarsjes begeleiden naar de uitgang. Lachend vervolgden Petra en Anita in hun pisbroeken de weg terug naar huis. Aan de vreemde en verbaasde blikken van de mensen die we tegen kwamen hadden ze maling. Sterker nog, Anita stelde voor om op een terras nog even wat te drinken. De ober keek wel met vreemde ogen naar de natte broeken van de meiden maar nam toch zonder problemen de bestelling op.

Onderweg passereden we ook nog een ijscokar en Petra bestelde drie ijsjes en stond daarbij wederom in haar jeans te pissen. De verkoper kreeg een vuur rode kop toen hij dat zag en gaf pardoes veel te veel geld terug! Nadat we van het ijsje hadden genoten gingen we weer verder. De pis gutste zo nu en dan uit de enkellaarsjes van Petra vooral toen ze hurkte omdat Anita ook weer vol in haar jeans stond te zeiken.

De soppende meiden waren helemaal los geslagen en wilden weer ergens wat gaan drinken zodat ze direct konden pissen als we weer terug in het vakantiehuisje waren. Petra pakte mijn inmiddels al weer stijve pik en richtte de inmiddels aanzwellende straal over haar bloes en die van Anita, ook hun haar werd niet vergeten.

Ze leken nu op half verzopen katjes die direct uit een nabij gelegen meer gekropen waren. Daarom durfde Anita wel het voostel te doen om gewoon op het terras bij het meertje een biertje te nuttigen. Het smoesje dat ze met dit warme weer graag wilden zwemmen maar hun badkleding waren vergeten en daarom er maar met hun kleren ingesprongen waren konden ze wel verkopen dachten ze. Het feit dat ik nog helemaal droog was versterkte het verhaal alleen maar. De ober lachte inderdaad om het verhaal en keek met grote ogen naar de natte meiden.

...

Prive ontvangst friesland erotische massage asten


Weer werd er gelachen en toen sloeg ook de sfeer om, er hing nu een geile spanning. Hij sloeg een arm om Petra heen en gaf haar een kus op haar wang. Petra lag tegen hem aan en Daniel zei, "sorry maar ik ben zo geil, dit had ik niet mogen zeggen".

Het klinkt gek maar ik werd geil bij de gedachte, dat zij zich liet gaan en zou laten neuken. Ik zei niks en Petra bleef tegen hem aan zitten en zei "geeft niks hoor, ik ben ook wel eens geil". Daniel lachte en zei "nu ook". Petra keek hem met een geile blik aan en zei niks. Ik lachte nu en zei, "ja, nu is ze ook heel geil, dat zie je gewoon in haar ogen". Daniel keek haar aan, lachte en zei, "ja, ze is geil".

Ik wilde nu wel eens weten hoe ver Petra zou gaan. Ik stond op en pakte onze videocamera en zei, "nou dan moet ik het maar filmen". Petra stond op en zei, "oké, maar dan moet ik er wel geil uitzien". Ze liep naar boven en een paar minuten later was ze terug. Ondertussen lachte Daniel en zei, "jij laat mij je meisje neuken".

Ik lachte en zei. Petra stond op de trap die in de woonkamer uitkomt en ze droeg een heel kort rokje met leuke netkousen tot over haar knieën en een jasje zonder mouwen waar haar borsten aan de zijkant bloot waren.

Ik startte de camera en filmde haar. Ze draaide zich om en bukte wat voorover. Shit, je zag haar geile kontje en ze droeg geen string. Daniel keek zijn ogen uit en zei, "trek je billen eens wat open". Petra deed dit en inderdaad geen string. Gelijk schonk ze ons een blik op haar geile kutje. Ik zoomde wat in en zag dat haar kutje al aardig nat was. Ik keek naar Daniel die lachte en ik zei "waarom zit je daar nog". Hij stond op en liep naar Petra en ging achter haar op zijn knieën zitten, hij trok haar billen weer open en duwde zijn mond op haar kletsnatte kut.

Ik kwam ook dichterbij en filmde dit goed en voelde hoe mijn lul steigerde van dit geile zicht. Petra wreef haar kut langs zijn mond en duwde zijn hoofd tegen haar kut op. Hij vingerde haar, keek me aan en zei "man ze is verschrikkelijk nat en smaakt heerlijk". Ik lachte en zei, "dat geloof ik graag, verwen haar maar goed".

Hij likte en vingerde verder en Petra hijgde zwaarder en zwaarder en ze kwam klaar. Ze keek me geil aan en zei, "je vind het geil hé, kijken". Ik lachte en zei, "echt wel, laat maar eens zien hoe geil je bent". Ze liepen naar boven en ik volgende. Petra kroop op bed met haar benen wijd en speelde met haar kale kletsnatte kut en zei tegen Daniel "kleding uit". Hij trok heel snel zijn kleding uit en kroop naakt op bed met een stijve kwijlende lul. Aan de vreemde en verbaasde blikken van de mensen die we tegen kwamen hadden ze maling.

Sterker nog, Anita stelde voor om op een terras nog even wat te drinken. De ober keek wel met vreemde ogen naar de natte broeken van de meiden maar nam toch zonder problemen de bestelling op.

Onderweg passereden we ook nog een ijscokar en Petra bestelde drie ijsjes en stond daarbij wederom in haar jeans te pissen. De verkoper kreeg een vuur rode kop toen hij dat zag en gaf pardoes veel te veel geld terug! Nadat we van het ijsje hadden genoten gingen we weer verder. De pis gutste zo nu en dan uit de enkellaarsjes van Petra vooral toen ze hurkte omdat Anita ook weer vol in haar jeans stond te zeiken. De soppende meiden waren helemaal los geslagen en wilden weer ergens wat gaan drinken zodat ze direct konden pissen als we weer terug in het vakantiehuisje waren.

Petra pakte mijn inmiddels al weer stijve pik en richtte de inmiddels aanzwellende straal over haar bloes en die van Anita, ook hun haar werd niet vergeten. Ze leken nu op half verzopen katjes die direct uit een nabij gelegen meer gekropen waren. Daarom durfde Anita wel het voostel te doen om gewoon op het terras bij het meertje een biertje te nuttigen.

Het smoesje dat ze met dit warme weer graag wilden zwemmen maar hun badkleding waren vergeten en daarom er maar met hun kleren ingesprongen waren konden ze wel verkopen dachten ze. Het feit dat ik nog helemaal droog was versterkte het verhaal alleen maar. De ober lachte inderdaad om het verhaal en keek met grote ogen naar de natte meiden. Dat was niet verwonderlijk want de natgepiste bloesjes waren aardig doorzichtig geworden en omdat zowel Petra als Anita geen beha aan hadden schemerden hun tieten al aardig door de natte stoffen heen.

En de tieten van de meiden mochten gezien worden! Daarna vervolgden we de weg terug. In het huisje stapten ze onmiddellijk uit hun natte jeans en kwam Petra met haar kut boven mijn gezicht toen ik mij op de bank vleide. Al snel verdween er een volle straal pis in mijn mond. Dit herhaalde zich met Anita’s kale kut. Als middag eten nuttigden we een pannetje soep waar Anita en Petra eerst nog even lekker in hadden zitten pissen.

Daarna genoten we poedelnaakt op de bank nog een aantal uurtjes van de TV. Petra was geabonneerd op een kanaal waarop keiharde porno werd uitgezonden. Ze vond het alleen jammer dat daarbij geen plassex te zien was en stelde uiteindelijk voor om maar naar bed te gaan. We doken gezamenlijk in één bed en waren daardoor gedwongen om dicht tegen elkaar aan te liggen. Natuurlijk waren Anita en Petra niet naar het tolet gegaan en lagen ze dus al snel in bed te pissen en moedigden mij aan om dat ook te doen.

Het werd daardoor wel een natte boel maar dat zouden we de volgende dag wel op ruimen. De volgende ochtend maakte ze me ook wakker door gewoon met hun kut op mijn gezicht te gaan zitten en over mij heen te pissen.

Daarna werd ik aangemoedigd om ook over hen heen te zeiken. We besloten die dag in en rond het huisje door te brengen. Het lag vrij afgelegen dus we konden gewoon ons gang gaan zonder pottenkijkers. Aangezien mijn wagen voor de deur stond wist ze dat ik thuis was en moet ik de deur wel open doen. Ik ging naar de parlofoon en opende de deur beneden van het appartementsgebouw.

Ik was een beetje in paniek, sloot het venster met het verhaaltje op de pc en verstopte mijn slipje dat nog op de tafel lag snel onder een van de kussentjes die in de zetel lagen. Als ik de deur opende stond ze al boven. Ja we wonen ook maar op de eerste verdieping en had al wat tijd verloren..

We gaven elkaar een kus en gingen samen naar het salon waar we elk in een zetel plaats namen. Petra vroeg of ik mij niet goed voelde omdat ik zo warm had, maar dit ontkende ik terwijl ik een onaangenaam rood kleurtje kreeg. Ik stoor toch niet, wat was je aan het doen? Je was toch niet aan het chatten met de ene of andere vreemde man, is het daarom dat je zo kleurt?.

Ze pakte de laptop op de tafel en keek naar het schermpje, maar daar was niets te zien want ik had alles gesloten. Omdat de pc nog in het stopcontact zat om op te laden verplaatste het kussentje zich een beetje door de aangetrokken kabel en viel mijn vrijgekomen zwart kanten slipje wel erg op in de beige zetelIk legde het kussentje snel weer op zijn plaats en trok de kabel weg.

Niemand had wat gezien dacht ik Petra vroeg nogmaals, wat was je aan het doen, door het bijna opgemerkte slipje, mijn blote kutje onder mijn rokje en mijn geile toestand kleurde ik weer vuurrood. Ze lachte met mij en zei je moet niet blozen hoor. Ik probeerde een antwoord te vermijden door te vragen of ze iets wenste te drinken, ja een wit wijntje was haar antwoord. Ik snelde naar de keuken om twee glaasjes wijn, als ik terug in de salon kwam zag ik Petra met mijn natte slipje in haar handen en ik kleurde weer vuurrood.

Ik zette de twee glazen op de salontafel als ik plots Patras hand onder mijn rokje aan mijn natte doos voelde tasten. Dat is het antwoord op de vraag die ik nooit beantwoord kreeg lachte ze. Allé Anne, we zijn nu al twintig jaar vriendinnen, vertel me nu eens wat je aan het doen was vroeg ze uitdagend. Ik vertelde over het geile gevoel bij het opstaan, de grote dikke leuter van het paard op weg naar de bakker en dus ook maar dat ik mij aan het vingeren was bij een leuk verhaaltje.

Ze lachte en vroeg me het verhaaltje eens te laten lezen.

natte kale kut geile petra