Call: Email:

Oma met natte kut lik mijn kut


oma met natte kut lik mijn kut

Sally's rijpe anus word volgespoten met jong zaad. Druipend zaad uit oma haar rijpe kut. Puber wordt geil van oma's onderbroekje. Schoonmaak oma heeft ook een natte mop in haar broek. Oma's bdsm fantasie met jonge slaaf gaat in vervulling. Oma haalt hebberig zijn jonge lul uit de broek. Eenzame oma verleid de klusjesman. Oma Mayna geeft een perfecte pijpbeurt kado.

Oude vrouw en een jonge pik. Jonge piemel voor oma Angela. Mooie oma goed in haar fijne kontje gepakt. Geile blonde mature geniet van anaal neuken. Jonge rakker drukt zijn harde lul zo in oma's kontje. De buurjongen begluurt oma in bikini en neemt haar te grazen. Oma's poesje word nog steeds heel nat en heet. Jonge pik in een oude kut.

Ik word ineens een beetje geil op mijn Moeder en loop naar haar toe. Ik buk me naar haar toe en wil haar een zoen op haar wang geven. Omdat ze juist op dat moment haar hoofd naar me toe draait, raken onze lippen elkaar. We schrikken, kijken elkaar aan en als ze haar ogen sluit en haar lippen een beetje wijken druk ik mijn mond weer op de hare.

Zacht wrijven onze monden tegen elkaar en voel ik haar tong tussen mijn lippen. Ne een paar seconden stoppen we en zegt mijn Moeder terwijl ze opstaat. Ik ga weer zitten en voel even aan mijn stijve penis. Mijn Moeder staat bij het aanrecht de koffie in te schenken en ik kijk eens goed naar haar.

Truitje, rok tot net boven de knie, blote benen die, door haar slanke enkels en volle kuiten, heel mooi zijn, en pumps met kleine hak. Ik sta op en loop naar haar toe. Ze steunt met haar handen op het aanrecht en ik sla mijn armen om haar taille met mijn handen op haar onderbuik. Ik zoek haar mond weer op en druk een kus op haar lippen. Weer opent ze haar lippen en zoekt haar tong de mijne, terwijl ze haar handen langs mijn heupen naar mijn kont laat gaan en me vaster tegen zich aandrukt.

Ze trekt een been op en wrijft haar dij tegen mijn been. Ik pak haar been bij de onderkant van haar dij en voel hoe warm ze is. Mijn hand glijdt onder haar rok langs haar dij omhoog tot ik bij haar slip ben en ik mijn vingers langs het elastiek naar haar bil laat gaan. Ze kreunt wat en drukt haar mond wat meer op de mijne met haar tong heerlijk in mijn mond woelend. Langzaam trekt ze haar mond van me af en mompelt ze.. Ik zak door mijn knieen en leg mijn handen op haar kuiten.

Langzaam laat ik ze onder haar rok omhoog glijden de stof mee omhoog nemend. Als ik bij haar slip ben, neemt ze zelf de zoom in haar hand en trekt ze haar rok verder omhoog zodat ik haar onderbroek zie. Nou onderbroek, het blijkt eigenlijk een modern slipje, met wat kant aan de boordjes te zijn. Ik duw mijn neus in het driekoekje en ruik haar vrouwelijkheid. Heel subtiel drukt ze haar kruis tegen me aan en ik druk mijn mond op het meest bolle stukje.

Terwijl ik over het kruisje lik en een wat zuigende beweging maak voel ik haar vingers en trekt ze het kruis van haar broekje wat opzij. Twee gezwollen schaamlippen en een lang kittelaartunneltje komen te voorschijn. Ik leg mijn handen tussen haar dijen en trek haar schaamlippen wat van elkaar. Een mooi roze kut wordt zichtbaar en met een kreun haal ik mijn slappe tong door haar heerlijke gleuf.

Ik kijk even naar haar blote kut en zie binnenin haar roze kut samenknijpen en weer openen en druppeltjes verschijnen. Weer lik ik haar diep en met haar hand op mijn achterhoofd drukt ze me steviger tegen haar kut. Door het likken zijn haar schaamlippen glad en staan nu wat verder uiteen. Ik laat mijn handen over haar billen gaan en trek dan haar broekje naar beneden. Als ik het over haar knieen trek, lift ze een been op en stapt uit haar broekje. Snel trekt ze haar truitje over haar hoofd.

Dan ritst ze haar rok los en laat deze aan haar voeten vallen. Nu staat ze tegen het aanrecht geleund in haar bh die van dezelfde stof als haar slipje is en alleen haar schoenen nog aan. Ze bukt zich en trekt me omhoog. Mijn mond weer opzoekend voel ik haar handen aan mijn riem friemelen en ik help haar een beetje door mijn rits te openen en mijn broek naar beneden te trekken.

Ze trekt mijn boxershort naar beneden en pakt mijn stijve jongeheer. Ze draait zich om en bukt zich over het aanrecht. Als ze haar benen spreidt zie ik haar ronde stevige billen. Ik buk me en lik aan haar uitstulpende schaamlippen. Ik zoek haar gaatje en duw me naar binnen in haar warme kut. Ik doe mijn ogen dicht en probeer te voelen of er verschil is met Joke of de meisjes terwijl ik me zacht in en uit mijn Moeders kut beweeg.

Het is zacht, warm en vochtig, dus een goeie kut. Ik grijp haar bij de heupen en neuk haar hard en diep waarbij mijn ballen tegen haar kut slaan. Een hand laat ik voorlangs tussen haar dijen glijden en voel haar best grote klit. Met twee vingers wrijf ik over haar heen en dat ontlokt een kreet bij mijn Moeder. Ineens is het gevoel bij me weg en beweeg ik me nog in haar warme lijf zonder geilheid. Ik trek mijn lul uit haar warme kut en mijn Moeder gaat recht staan en draait zich om.

Ik omhels haar en voel haar warmte tegen mijn blote wat slap geworden lul, wat weer een prettig gevoel geeft. Met elkaar neuken is voor mij ook samen lekker klaarkomen. Je hebt een heerlijke kut, maar ik wil jou ook zien genieten. We pakken onze kleren op en gaan naar de slaapkamer van mijn Moeder. Ik druk mijn mond weer op die van haar en ze zoent me terug.

Voorzichtig tongen we en leg ik mijn hand op haar borst. Verrassend stevig voelt haar vlees en als ik een lichte kneding doe voel ik haar tepels weer hard worden.

Kleine kusjes gevend ga ik van haar mondhoek naar haar hals, schouder en als ik haar armen boven haar hoofd leg kus ik haar geschoren oksel. Ze ruikt heerlijk naar een licht parfum en ik kus nu de aanzet van haar borsten en eindig door over haar tepel te likken en in mijn mond te nemen. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze haar benen wat spreidt en af en toe haar heup heel licht omhoog drukt.

Ik verplaats mijn hand naar haar buik en ga er met mijn mond achterna. Telkens verleg ik mijn hand en kus haar tot ik bij haar dijen ben. Ik leg mijn hand op de binnenkant van haar bovenbeen waarbij mijn vingers tegen haar kut liggen. Ze doet haar benen weer wat wijder, maar ik doe of ik dat niet merk en ga met mijn hand verder langs haar been naar beneden en volg met mijn mond. Wel kijk ik naar haar mooie volwassen kut die met licht wijkende schaamlippen er lekker uitziet en ik me moet inhouden mijn mond er niet meteen op te drukken.

Mijn lul ligt dik en kloppend tussen mijn benen en ik knijp mijn dijen even lekker tegen elkaar. Traag laat ik mijn hand verder zakken en volg met mijn mond tot ik bij haar voeten ben. Regelmatig gaat ze naar de pedicure en haar voeten zien er mooi en verzorgd uit. Ik laat mijn hand weer langs haar been omhoog schuiven tot ik bij haar kut ben en mijn handpalm over haar kut leg en wat druk uitvoer.

Gelijk lik ik haar tenen en neem ze in mijn mond. Ik voel dat ze vochtig is geworden en wrijf met mijn duim over haar schaamlippen terwijl ik nu haar andere voet met mijn mond liefkoos.

Voorzichtig begint mijn Moeder wat neukbewegingen te maken en hoor ik haar diep zuchten. Langzaam kus ik me een weg naar boven langs haar andere been en ik de binnenkant van haar dij begin te likken.

.

Meide van holand daten met een shemale
oma met natte kut lik mijn kut

Sally's rijpe anus word volgespoten met jong zaad. Druipend zaad uit oma haar rijpe kut. Puber wordt geil van oma's onderbroekje.

Schoonmaak oma heeft ook een natte mop in haar broek. Oma's bdsm fantasie met jonge slaaf gaat in vervulling. Oma haalt hebberig zijn jonge lul uit de broek. Eenzame oma verleid de klusjesman. Oma Mayna geeft een perfecte pijpbeurt kado.

Oude vrouw en een jonge pik. Jonge piemel voor oma Angela. Mooie oma goed in haar fijne kontje gepakt.

Geile blonde mature geniet van anaal neuken. Jonge rakker drukt zijn harde lul zo in oma's kontje. De buurjongen begluurt oma in bikini en neemt haar te grazen. Oma's poesje word nog steeds heel nat en heet. Jonge pik in een oude kut. Ik word ineens een beetje geil op mijn Moeder en loop naar haar toe. Ik buk me naar haar toe en wil haar een zoen op haar wang geven. Omdat ze juist op dat moment haar hoofd naar me toe draait, raken onze lippen elkaar.

We schrikken, kijken elkaar aan en als ze haar ogen sluit en haar lippen een beetje wijken druk ik mijn mond weer op de hare.

Zacht wrijven onze monden tegen elkaar en voel ik haar tong tussen mijn lippen. Ne een paar seconden stoppen we en zegt mijn Moeder terwijl ze opstaat. Ik ga weer zitten en voel even aan mijn stijve penis. Mijn Moeder staat bij het aanrecht de koffie in te schenken en ik kijk eens goed naar haar. Truitje, rok tot net boven de knie, blote benen die, door haar slanke enkels en volle kuiten, heel mooi zijn, en pumps met kleine hak.

Ik sta op en loop naar haar toe. Ze steunt met haar handen op het aanrecht en ik sla mijn armen om haar taille met mijn handen op haar onderbuik.

Ik zoek haar mond weer op en druk een kus op haar lippen. Weer opent ze haar lippen en zoekt haar tong de mijne, terwijl ze haar handen langs mijn heupen naar mijn kont laat gaan en me vaster tegen zich aandrukt. Ze trekt een been op en wrijft haar dij tegen mijn been. Ik pak haar been bij de onderkant van haar dij en voel hoe warm ze is. Mijn hand glijdt onder haar rok langs haar dij omhoog tot ik bij haar slip ben en ik mijn vingers langs het elastiek naar haar bil laat gaan.

Ze kreunt wat en drukt haar mond wat meer op de mijne met haar tong heerlijk in mijn mond woelend. Langzaam trekt ze haar mond van me af en mompelt ze.. Ik zak door mijn knieen en leg mijn handen op haar kuiten. Langzaam laat ik ze onder haar rok omhoog glijden de stof mee omhoog nemend. Als ik bij haar slip ben, neemt ze zelf de zoom in haar hand en trekt ze haar rok verder omhoog zodat ik haar onderbroek zie. Nou onderbroek, het blijkt eigenlijk een modern slipje, met wat kant aan de boordjes te zijn.

Ik duw mijn neus in het driekoekje en ruik haar vrouwelijkheid. Heel subtiel drukt ze haar kruis tegen me aan en ik druk mijn mond op het meest bolle stukje. Terwijl ik over het kruisje lik en een wat zuigende beweging maak voel ik haar vingers en trekt ze het kruis van haar broekje wat opzij. Twee gezwollen schaamlippen en een lang kittelaartunneltje komen te voorschijn.

Ik leg mijn handen tussen haar dijen en trek haar schaamlippen wat van elkaar. Een mooi roze kut wordt zichtbaar en met een kreun haal ik mijn slappe tong door haar heerlijke gleuf. Ik kijk even naar haar blote kut en zie binnenin haar roze kut samenknijpen en weer openen en druppeltjes verschijnen.

Weer lik ik haar diep en met haar hand op mijn achterhoofd drukt ze me steviger tegen haar kut. Door het likken zijn haar schaamlippen glad en staan nu wat verder uiteen. Ik laat mijn handen over haar billen gaan en trek dan haar broekje naar beneden.

Als ik het over haar knieen trek, lift ze een been op en stapt uit haar broekje. Snel trekt ze haar truitje over haar hoofd. Dan ritst ze haar rok los en laat deze aan haar voeten vallen. Nu staat ze tegen het aanrecht geleund in haar bh die van dezelfde stof als haar slipje is en alleen haar schoenen nog aan.

Ze bukt zich en trekt me omhoog. Mijn mond weer opzoekend voel ik haar handen aan mijn riem friemelen en ik help haar een beetje door mijn rits te openen en mijn broek naar beneden te trekken.

Ze trekt mijn boxershort naar beneden en pakt mijn stijve jongeheer. Ze draait zich om en bukt zich over het aanrecht. Als ze haar benen spreidt zie ik haar ronde stevige billen. Ik buk me en lik aan haar uitstulpende schaamlippen. Ik zoek haar gaatje en duw me naar binnen in haar warme kut. Ik doe mijn ogen dicht en probeer te voelen of er verschil is met Joke of de meisjes terwijl ik me zacht in en uit mijn Moeders kut beweeg.

Het is zacht, warm en vochtig, dus een goeie kut. Ik grijp haar bij de heupen en neuk haar hard en diep waarbij mijn ballen tegen haar kut slaan. Een hand laat ik voorlangs tussen haar dijen glijden en voel haar best grote klit. Met twee vingers wrijf ik over haar heen en dat ontlokt een kreet bij mijn Moeder.

Ineens is het gevoel bij me weg en beweeg ik me nog in haar warme lijf zonder geilheid. Ik trek mijn lul uit haar warme kut en mijn Moeder gaat recht staan en draait zich om. Ik omhels haar en voel haar warmte tegen mijn blote wat slap geworden lul, wat weer een prettig gevoel geeft.

Met elkaar neuken is voor mij ook samen lekker klaarkomen. Je hebt een heerlijke kut, maar ik wil jou ook zien genieten. We pakken onze kleren op en gaan naar de slaapkamer van mijn Moeder.

Ik druk mijn mond weer op die van haar en ze zoent me terug. Voorzichtig tongen we en leg ik mijn hand op haar borst. Verrassend stevig voelt haar vlees en als ik een lichte kneding doe voel ik haar tepels weer hard worden.

Kleine kusjes gevend ga ik van haar mondhoek naar haar hals, schouder en als ik haar armen boven haar hoofd leg kus ik haar geschoren oksel. Ze ruikt heerlijk naar een licht parfum en ik kus nu de aanzet van haar borsten en eindig door over haar tepel te likken en in mijn mond te nemen.

Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze haar benen wat spreidt en af en toe haar heup heel licht omhoog drukt. Ik verplaats mijn hand naar haar buik en ga er met mijn mond achterna. Telkens verleg ik mijn hand en kus haar tot ik bij haar dijen ben. Ik leg mijn hand op de binnenkant van haar bovenbeen waarbij mijn vingers tegen haar kut liggen.

Ze doet haar benen weer wat wijder, maar ik doe of ik dat niet merk en ga met mijn hand verder langs haar been naar beneden en volg met mijn mond. Wel kijk ik naar haar mooie volwassen kut die met licht wijkende schaamlippen er lekker uitziet en ik me moet inhouden mijn mond er niet meteen op te drukken. Mijn lul ligt dik en kloppend tussen mijn benen en ik knijp mijn dijen even lekker tegen elkaar.

Traag laat ik mijn hand verder zakken en volg met mijn mond tot ik bij haar voeten ben. Regelmatig gaat ze naar de pedicure en haar voeten zien er mooi en verzorgd uit. Ik laat mijn hand weer langs haar been omhoog schuiven tot ik bij haar kut ben en mijn handpalm over haar kut leg en wat druk uitvoer. Gelijk lik ik haar tenen en neem ze in mijn mond. Ik voel dat ze vochtig is geworden en wrijf met mijn duim over haar schaamlippen terwijl ik nu haar andere voet met mijn mond liefkoos.

Voorzichtig begint mijn Moeder wat neukbewegingen te maken en hoor ik haar diep zuchten. Langzaam kus ik me een weg naar boven langs haar andere been en ik de binnenkant van haar dij begin te likken.

.

Ik wil je neuken, wierp ik haar toe. Wat wil je bracht ze verbaast uit. Ik wil je neuken, herhaalde ik mezelf nogmaals. Ik ben je oma. Dus, wierp ik haar nog steeds diep vingerend toe, je hebt me toch ook gepijpt. En als ik het goed gezien heb vind je het helemaal niet erg om door een jonge knul te worden genaaid. Ze keek me even afwachtend en nadenkend aan maar aan haar gehijg te horen zat ze ook al bijna op mijn vingers klaar te komen.

Oké, wierp ze me hakkelend toe, vooruit dan maar. Ik hoorde haar ademhaling veranderen en ze bracht met trillende stem hakkelend toe, vooruit dan maar. Ik hoorde haar ademhaling veranderen en ze bracht met trillende stem uit dat ze nu toch ook ging komen. Met mijn vrije hand omklemde ik haar bil en trok haar nog harder tegen mijn vingers aan. Snel en hard ragde ik nu drie vingers door haar kut en voelde ik dat ze ging komen. Ik wil je neuken wierp ik haar nog één keer toe. Ja schatje je mag, je mag, je maggggggggggggggggggggg.

Terwijl ik mijn vingers nu snel nat voelde worden en nog steeds met mijn vingers haar kut neukte vroeg ik het haar nog één keer voor de zekerheid. Wat mag ik oma, wat mag ik. O, lieverd je mag oma neuken. Je mag oma neuken met die goddelijke pik. Geil als ik nog steeds was liet ik nu mijn natte vingers uit haar druipende kut glijden en met een snelle beweging greep ik nu de bovenkant van haar jurk vast om die ter hoogte van haar borsten voor een deel stuk te trekken.

Ze slaakte even een kreet van afschuw maar niet veel later voelde ik haar handen al weer liefde vol langs mijn lichaam glijden terwijl ik één van haar dikke tepels stond af te zuigen.

O wat lekker lieverd, wat maak je, je oma heet met je mond. Ze begon nu ook aan mijn kleren te trekken en even later stond ik naakt tegenover mijn geil kijkende grootmoeder. Mijn pik werd haast nog harder van het zien van die enorme tieten die nu uit haar kapotje jurkje hingen en ik voelde haar hand stevig aan mijn pik sjorren. Weer greep ik naar die prachtige wat hangende tieten en trok haar aan haar tepels naar het bed toe. Met slurpende geluiden zoog ik haar schaamlappen diep mijn mond in en vingerde haar met twee vingers nogmaals hard in haar zeiknatte doos.

De smaak van haar pruim was wonderwel eindeloos lekker en smaakte zo zoet als limonade. Diep haalde ik dan ook mijn tong door haar kut heen en ik probeerde haar telkens zo diep mogelijk te bezitten. Even later zoog ik me vast op de dikke parel tussen haar schaam lippen. Hard zuigend dan weer bijtend wisselde ik van tempo maar na een stevige tien minuten kwam ze al nooit te voren. Ooooooo, hoorde ik haar ten tweede maal brullen. Ik ga komennnnnnnnn, oma gaat komennnnnnnnnnnn. Hees kierde ze nu onverstaanbare taal.

Haar schokkende lichaam trilde om mijn vinger die ik alsmaar door in en uit haar kut liet pompen. En ineens leek het alsof ze me recht in mijn bek piste. Met dikke stralen spoot ze als een man. Eerst schrok ik daarna wilde ik meer en liet haar gaan met mijn mond open. Oooooooooooooooooooooo, brulde ze nogmaals, zo ben ik nog nooit gekomen. Je zuigt je oma leeg. Haar orgasme ebde weg en ze trok de jurk over mijn gezicht om mijn volgespoten gezicht goed te bekijken.

O, jongen, het spijt me je ziet er uit alsof ik je hele gezicht heb geneukt. Zo ben ik nog nooit klaar gekomen. Met mijn tong likte ik in een lange haal door haar openstaan de kut wat bij haar een tinteling veroorzaakte. Geeft niets sprak ik haar toe, je kut smaakt eindeloos.

Nu gebaarde ze mij op mijn rug te gaan liggen waar ik maar al te graag gehoor aan wilde geven. Zelf stroopte ze haar jurk weer over haar hoofd om ver volgens over mij heen te komen zitten.

Eerst spuugde ze even op haar hand om me even snel aan mijn nog steeds stijve pik te trekken. Zo dus je wilt je oma neuken, wierp ze me streng toe. Ik knikte van ja. Zonder verder nog wat te zeggen drukte ze nu de kop van mijn paarse eikel tussen haar natte schaamlippen. Oké dan, bracht ze weer uit, als je dit dan echt wilt, dan zul je het krijgen. In één keer zakte ze nu door haar benen over mijn lul heen en ik kon haar warme natte kut tot aan mijn ballen voelen.

Gebiologeerd keek ik naar haar kutlippen die als zachte kussentjes langs mijn paal bewogen. Ik voelde haar kut knijpende bewegingen maken. En, riep ze me geil toe terwijl ze achterover, met haar handen op het bed, naar mij zat te kijken, hoe voelt het om in die oude kut te zitten.

Ooo oma, je kut voelt geweldig lekker, riep ik haar toe. Godverdomme jongen wat voelt jouw pik lekker, ik kan je pikspuit lekker voelen in mijn natte kut. Ooooo, jammerde ik weer, je kut voelt geweldig, ik wil hem helemaal vol spuiten. Met een geil lachje keek ze me aan en antwoordde op dampende toon. Als je dat wilt mag je al je zaad in mijn kut verschieten. Spuit jij maar lekker oma haar kut vol. Oma wil niets liever dan dat. Nu voelde ik haar handen op mijn borst en kuste ik haar innig.

Ik greep haar ronde billen en stootte mee in haar ritme. Ze likte mijn gezicht die nog onder haar eigen vocht zat en kreunde van genot bij elke stoot. Terwijl we samen naar een orgasme lagen te gaan likte ik haar stevige tieten en haar staal harde tepels. Ik voelde mijn ballen borrelen en ik voelde de drang komen. Kom maar jongen, wierp ze me gevoelig toe, spuit je zaadstang maar in me leeg.

Ik ga komen oma, begon ik terug te roepen. Zij hitste me alleen maar verder op. Spuit je pik in oma leeg, spuit je zaad maar diep in mijn oude kut. Neuk je oma maar klaar lieverd, naai me maar zoals je dat altijd al heb gewild. Ik wil je jonge geil mijn kut in voelen schieten. Naai me klaar, rammen kleinzoon, rammen. Geile oma Maria laat zich even fijn aandrukken. Oma huurt die student niet alleen voor de huishoudelijke klusjes.

Oma hard in haar harige ouwe gleuf gebeukt. Japanse oma zuigt een vreemdeling. Sally's rijpe anus word volgespoten met jong zaad. Druipend zaad uit oma haar rijpe kut. Puber wordt geil van oma's onderbroekje. Schoonmaak oma heeft ook een natte mop in haar broek. Oma's bdsm fantasie met jonge slaaf gaat in vervulling.

Oma haalt hebberig zijn jonge lul uit de broek. Eenzame oma verleid de klusjesman. Oma Mayna geeft een perfecte pijpbeurt kado. Oude vrouw en een jonge pik. Jonge piemel voor oma Angela. Mooie oma goed in haar fijne kontje gepakt. Geile blonde mature geniet van anaal neuken.Erotic massage alkmaar turkse meid geneukt


Druipend zaad uit oma haar rijpe kut. Puber wordt geil van oma's onderbroekje. Schoonmaak oma heeft ook een natte mop in haar broek. Oma's bdsm fantasie met jonge slaaf gaat in vervulling. Oma haalt hebberig zijn jonge lul uit de broek. Eenzame oma verleid de klusjesman. Oma Mayna geeft een perfecte pijpbeurt kado. Oude vrouw en een jonge pik. Jonge piemel voor oma Angela. Mooie oma goed in haar fijne kontje gepakt. Voorzichtig begint mijn Moeder wat neukbewegingen te maken en hoor ik haar diep zuchten.

Langzaam kus ik me een weg naar boven langs haar andere been en ik de binnenkant van haar dij begin te likken. Steeds een beetje harder likkend ben ik bij haar kut aangekomen. Met mijn hand leg ik haar schaamlippen wat opzij en lik de plooi tussen haar dij en kut. Zonder haar schaamlippen te likken ga ik nu de andere kant likken. Ik zit nu tussen haar wijd uitgespreide benen en neem haar voeten in mijn handen en zorg dat ze haar benen buigt en haar voeten op mijn dijen rusten.

Meteen zie ik haar heupen omhoog komen. Ik lik haar huidplooien zonder haar schaamlippen aan te raken en ik voel dat ze haar heupen zo probeert te draaien zodat mijn tong haar kut likt. Als ik haar voetzolen tegen mijn harde lul zet kreunt ze weer. Ik lik haar even over haar schaamlippen zonder haar klit aan te raken en ga dan weer met mijn tong naar haar buik en borsten mijn hand weer op haar kut leggend. Ik lik haar tepels en ga verder naar boven en via haar andere oksel en hals zoen ik haar geopende lippen weer.

Ze zoent me nat en hevig terug en haar tong drukt ze diep in mijn mond. Als tieners tongen we en likken elkaars mond. Ik haal mijn hand van haar kut en duw mijn bekken wat naar beneden zodat mijn eikel tegen haar schaamlippen ligt.

Daar laat ik hem even om al zoenend mijn eikel langzaam tussen haar vochtige schaamlippen tot net voorbij het toompje te duwen. Ieder keer als ik voel dat ze me dieper in zich wil hebben trek ik me terug zodat alleen mijn afgestroopte eikel in haar blijft zitten. Traag kus ik me weer een weg naar beneden alle hoekjes en lekkere plekjes zoenend terwijl ik mijn eikel weer uit haar warme doos laat glijden en mijn hand weer over haar nu heel vochtige kut leg.

Ik kniel tussen haar benen en leg haar warme zachte voetzolen weer tegen mijn lul. Met haar knieen zowat plat op het bed ligt ze wijd open voor me en drukt haar heupen omhoog. Haar armen boven haar hoofd en een grote glimlach op haar gezicht.

Tergend langzaam kus ik de zachte binnenkant van haar dijen en lik even tussen haar schaamlippen. Afwisselend lik ik aan haar volle schaamlippen en zuig ik ze naar binnen terwijl ik mijn tong er dan over laat glijden. Het ene moment een voor een en het ander allebei tegelijk. Steeds wilder beweegt en draait ze haar billen om haar klit gelikt te krijgen.

Ik zuig me aan haar vochtige opening vast en schuif mijn handen onder haar billen. Als ik dat doe kreunt ze het uit. Ik lik haar nog even diep door haar drijfnatte poes en kom dan weer overeind. Ik ga op haar liggen en duw weer mijn eikel in haar heerlijke kut die nu zo warm en nat is dat ik heel soepel tussen haar schaamlippen glijd. Ik laat met veel moeite alleen mijn eikel in haar zakken en beweeg deze op en neer tussen haar gladde schaamlippen.

Steeds harder drukt ze haar in elkaar gehaakte voeten op mijn billen, als ik me ineens helemaal in haar laat glijden. Heel langzaam trek ik me uit haar tot alleen mijn eikel nog tussen haar schaamlippen zit om mijn lul dan ineens weer volledig in haar kut te stoten. Diep in haar maak ik een paar kleine stevige stoten en draai mijn kont wat in het rond. Langzaam trek ik mijn leuter weer zover uit haar lekkere lijf dat alleen haar schaamlippen mijn eikel nog vasthouden.

Net als ze denkt dat ik me weer in haar zal stoten, doe ik het niet en ga ik op mijn knieen zitten. Ik plaats mijn duim op haar lange verborgen klit en wrijf over de volle lengte, met alleen mijn eikel tussen haar opgezwollen lippen. Ze trekt haar knieen op en met haar voeten op het bed drukt ze haar heupen omhoog. Ik kus haar door de lucht en trek me nu helemaal uit haar. Op mijn knieen zak ik met mijn mond naar haar ruim openstaande kutlippen en lik haar gladde gleuf.

Als per ongeluk lik ik over het lange dakje van haar klit. Eerst weer lekker mijn slappe tong door haar dik gezwollen en ver uitstekende schaamlippen om dan weer over haar nog verborgen klit te halen.

Weer hoor ik mijn Moeder heerlijk kreunen en zie haar kut omhoog komen. Heel voorzichtig steek twee vingers rechtop tussen haar schaamlippen en draai ze dan plat. Ik duw mijn vingers tot de helft in haar en krom ze dan een beetje en masseer de bovenkant van haar soppende kut. Ze heeft haar ogen dicht en rolt een beetje met haar hoofd heen en weer op het kussen. Heel voorzichtig, zodat ze het niet merkt, breng ik mijn gezicht bij haar kut en plaats dan mijn mond over haar kittelaar en zuig er op.

Even stop ik met zuigen en kijk naar haar kittelaar. Ze is dikker geworden en een heel klein stukje komt naar buiten. Zacht druk ik het dakje wat verder naar achter en lik ik over het kleine knopje. Zelf stroopte ze haar jurk weer over haar hoofd om ver volgens over mij heen te komen zitten.

Eerst spuugde ze even op haar hand om me even snel aan mijn nog steeds stijve pik te trekken. Zo dus je wilt je oma neuken, wierp ze me streng toe. Ik knikte van ja. Zonder verder nog wat te zeggen drukte ze nu de kop van mijn paarse eikel tussen haar natte schaamlippen. Oké dan, bracht ze weer uit, als je dit dan echt wilt, dan zul je het krijgen. In één keer zakte ze nu door haar benen over mijn lul heen en ik kon haar warme natte kut tot aan mijn ballen voelen.

Gebiologeerd keek ik naar haar kutlippen die als zachte kussentjes langs mijn paal bewogen. Ik voelde haar kut knijpende bewegingen maken. En, riep ze me geil toe terwijl ze achterover, met haar handen op het bed, naar mij zat te kijken, hoe voelt het om in die oude kut te zitten.

Ooo oma, je kut voelt geweldig lekker, riep ik haar toe. Godverdomme jongen wat voelt jouw pik lekker, ik kan je pikspuit lekker voelen in mijn natte kut. Ooooo, jammerde ik weer, je kut voelt geweldig, ik wil hem helemaal vol spuiten. Met een geil lachje keek ze me aan en antwoordde op dampende toon.

Als je dat wilt mag je al je zaad in mijn kut verschieten. Spuit jij maar lekker oma haar kut vol. Oma wil niets liever dan dat. Nu voelde ik haar handen op mijn borst en kuste ik haar innig. Ik greep haar ronde billen en stootte mee in haar ritme. Ze likte mijn gezicht die nog onder haar eigen vocht zat en kreunde van genot bij elke stoot.

Terwijl we samen naar een orgasme lagen te gaan likte ik haar stevige tieten en haar staal harde tepels. Ik voelde mijn ballen borrelen en ik voelde de drang komen. Kom maar jongen, wierp ze me gevoelig toe, spuit je zaadstang maar in me leeg.

Ik ga komen oma, begon ik terug te roepen. Zij hitste me alleen maar verder op. Spuit je pik in oma leeg, spuit je zaad maar diep in mijn oude kut. Neuk je oma maar klaar lieverd, naai me maar zoals je dat altijd al heb gewild.

Ik wil je jonge geil mijn kut in voelen schieten. Naai me klaar, rammen kleinzoon, rammen. Kom op Erik, harder, harder, harderrrrrrrrrr.

Tegelijkertijd kwamen we zinderend tot een orgasme en spoog ik mijn zaad diep bij haar in haar warme natte kut. Oooooooooo Erik ik voel je zaad in mijn buik komen, spuit maar jongen spuittttttttt. Ik kommmm, ik kommmmmmm, ik kommmmmmm, brulde ik.

Bij mijn laatste stoot nog eenmaal beamend met, ik spuit je lekker kut vol omaaaaaa. Uitgeput draaide ze daarna van me af. O schat dat was geweldig. Laten we dit alsjeblief vaker doen. Ik keek haar verbaast aan. Vaker, antwoordde ik dan ook, wat als papa of mama hier achter komen. Met een lieve glimlach keek ze nu mijn kant op. Als jij je mond kan houden dan zal ook ik er niets van zeggen en dan mag je elke keer als je zin hebt bij me langs komen om me te neuken.

Yes dacht ik en keek haar blij aan. Ik wil je zaad zo vaak en zo veel als je het maar kwijt wilt, vervolgde ze haar verhaal. Ik ben echt heel blij dat je mij hebt willen neuken en ik zal er altijd voor je zijn om je te helpen je ballen te legen. Vanaf dat moment kwam ik elke week bij haar langs en liet ik haar mijn ballen leeg pijpen en mijn zaad slikken, maar ook neukte ik haar zo vaak en zo veel als ik maar kon. Ik heb haar zelfs zo ver gekregen dat ik haar in haar ster mocht naaien.

Ook nu ik getrouwd ben ga ik nog vaak bij haar langs. Mijn vrouw weet als enige wat ik doe en heeft zelfs wel eens zitten kijken terwijl ik mij door mijn oma liet pijpen.

oma met natte kut lik mijn kut