Call: Email:

Opgerekte kut sperma tongen


opgerekte kut sperma tongen

Daardoor dacht hij ineens weer aan de afspraak die hij had gemaakt over het vrijgezellenfeest. Het zou vast zijn vriend Martin zijn die zou gaan vragen waar hij was. Door Marleen was hij dat helemaal vergeten. Hij zei haar dat hij waarschijnlijk wel wist wie er belde en dat hij het feestje vergeten was. Ze had hem gezegd dat hij dan juist even moest antwoorden en hij de vrijgezel best uit mocht nodigen.

Het was inderdaad wie hij al verwacht had, Martin. Wat hij voor een bericht terug had gestuurd wist ze niet maar hij was al snel weer terug en ging direct verder met waar hij gebleven was.

Hierop ging hij boven op haar liggen. Marleen had zijn dikke lul vast gepakt en tegen de opening van kut gehouden. Het enige wat Frank hoefde te doen was zijn onderlichaam wat naar voren te bewegen waardoor zijn enorme eikel haar smachtende kut in gleed.

Ze nam zijn dikke lul heel gemakkelijk in zich, schijnbaar zonder enige inspanning gleed die, tot aan zijn ballen haar kut in. Ze vertelde dat zijn bijna onwerkelijk geproportioneerd lengte en omtrek haar totaal had gevuld. Ze had hem gevraagd om, met de paal in haar even te stoppen. Ze lag er, met haar ogen gesloten, glimlachend en op haar onderlip bijtend van te genieten. Hij begon haar te neuken, als een dolle stier dier. Hard had hij zijn lul in en uit haar gepompt en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan klaarkomen in haar.

Ze wilde zelf, met die lekkere en vooral vreemde lul in haar ook wel komen en daarom perste ze haar rechterhandje tussen hun lichamen door naar haar klit en begon die te strelen.

Met twee glad van haar eigen geil zijnde vingers streelde ze zichzelf naar een orgasme. Ze had aan de dikke eikel gevoeld dat Frank ook begon te komen. Hij leek nog dikker te worden en rekte haar kut nog meer op. Ze begon met haar onderlichaam steeds meer terug te stoten over zijn paal. Haar sappen hadden gezorgd voor een perfecte smering van haar kut en de geweldige neukstaaf die maar in en uit haar bleef rammen en haar snel vol zou gaan spuiten.

Ze had haar vuisten gebald op het moment dat ook hij begon te komen, zijn lul was zonder twijfel veel dieper in haar dan dat die van mij ooit was geweest in haar! Ik weet niet of hij dat wel wil. Hij ging er echter mee door en spoot een lading van meerdere dagen diep in haar kut. Er leek geen einde te komen aan het spuiten en aan de orgasmes van beiden. Minuten lang hadden ze niets anders gedaan dan klaarkomen, kermen en zuchten. Precies op het moment dat Frank met veel kracht de laatste druppels uit zijn lul in haar kut had gespoten ging de bel.

Frank had dat waarschijnlijk al een beetje verwacht want meteen trok hij zijn lul uit Marleen en ging naakt naar de deur. Hij kwam terug met twee andere jongens bij hem die verlekkerd naar de naakte en wijdbeens liggende Marleen hadden gekeken. Ik dacht dat je het best wel spannend zou vinden als we dat hier vieren. Dit zijn Martin en Theo. Martin is de gelukkige die morgen gaat trouwen. Doordat bij Marleen het zaad van Frank uit haar kut begon te lopen besefte ze pas goed dat ze naakt was en met haar benen wijd en uitnodigend haar druppende kut liet zien.

De jongens hadden alles al gezien natuurlijk en wisten door Martin die nog ook altijd naakt was en waarvan de lul maar niet slap wilde worden wat er gebeurt moest zijn. Marleen had zich, omdat het twee wel erg leuke jongens van ongeveer dezelfde leeftijd als Frank waren er maar bij neer gelegd en deed dan ook geen moeite om haar naaktheid te verbergen.

Het enige wat ze deed was haar benen sluiten, dat had waarschijnlijk nog te maken met haar preutse opvoeding. Ze had Frank horen zeggen tegen de jongens hoe hij Marleen had leren kennen en waarom ze hem uitgenodigd had om mee naar huis te gaan.

Hij was meteen op de rand van het bed gaan zitten en had zijn handen naar haar naakte borsten laten gaan om die te strelen en kneden en om met haar harde tepels te spelen. Marleen had, zo zei ze me, heel even gedacht dat de jongens Frank op kwamen halen maar al snel begreep ze dat hun bedoelingen anders waren. Dat gevoel werd nog verhevigd toen Martin zich ook begon uit te kleden. Toen hij zijn onderbroek naar beneden had gedaan kwam er een echte stijve jongenspik tevoorschijn, lekker lang en dun met een voorhuid die de hele eikel bedekte en eindigde in een tuitje.

Theo begreep dat hij weinig anders kon doen dan ook zijn kleren uit te trekken. Hij had de borsten van mijn vrouw even met rust gelaten en trok ook alles uit.

Marleen vond het alle drie geweldige jongens om te zien en wist dat ze zich daar best mee zou willen laten gaan. Het zou heel stom zijn geweest van haar als ze er niet van zou gaan genieten. De jongens dachten hetzelfde over Marleen, ze vonden haar blijkbaar ook heel lekker want Theo knielde meteen op het bed naast haar neer en hield zijn lul boven haar langzaam open gaande mond. Martin ging, na haar benen met zachte drang uit elkaar gedrukt te hebben met zijn stijve lul in zijn hand tussen haar benen zitten.

Ze begreep wat er zou gaan gebeuren, ze zou er twee tegelijk te verwerken krijgen. Frank stond, zijn lul weer op krachten makend naast het bed genietend te kijken van wat er ging gebeuren met Marleen. Toe ze me dat vertelde was ik wel een beetje jaloers op hem, ik had het zelf ook best willen zien maar wie weet kwam dat nog eens. Theo boog zijn stijve strak tegen zijn buik staande lul naar beneden naar haar mond. Zelf reikte ze naar de lul van Martin om die, terwijl hij over haar heen boog naar de ingang van haar open kut te brengen.

Ze lag haar handen op de jonge billen van de jongen en trok ze naar zich toe. Martin stootte met plezier zijn lul helemaal door de met het sperma van Frank gevulde kut. Theo had hetzelfde gedaan met haar gulzige mond. Voor het eerst had Marleen twee harde lullen tegelijk in haar lichaam die ritmisch in en uit haar gleden. Martin leek geen bezwaar te hebben tegen het al aanwezige zaad van Frank in haar want hij had er stevig op los geneukt. Zonder stoppen had hij steeds weer de hele lengte tot aan haar baarmoedermond gepompt.

Theo genoot gelijkertijd van de lippen en glibberende tong van Marleen over zijn lul en van het spelen met haar tieten.

Ook die wist ze helemaal in haar op te nemen. Ze pijpt mij ook altijd diep maar volgens haar viel dat bij Theo niet mee omdat die zijn lul toch wel wat groter was dan die van mij. Na ongeveer 10 minuten had ze de lul van Theo uit haar mond laten glijden en had ze de jongens gevraagd om even te wisselen. Nu ze er toch voor gegaan was wilde ze wel graag alle drie de lullen in haar kut gehad hebben.

Ook Theo had totaal geen probleem met het neuken van een kut waar al een flinke lading sperma in aanwezig was, hij stootte hem er al net zo hard in dan zijn twee vrienden hadden gedaan. Ook hij vulde haar helemaal met zijn grote staaf en neukte ook zeker net zo lekker als de andere twee. Martin had de plaats van Theo ingenomen en Marleen had zijn lul met net zoveel plezier op gehapt, pijpen krijgt ze nooit genoeg van en dat doet ze het liefst de hele dag.

Het was haar opgevallen dat Frank maar wat bleef drentelen naast het bed. Hij was wat onrustig terwijl hij alles wat zijn twee vrienden deden met Marleen bekeek. Alleen toen Theo liet weten klaar te gaan komen was hij even rustig gaan zitten naast hen op bed om het goed van dichtbij te kunnen bekijken.

Theo stootte nog een paar keer met alle kracht die er in nog in zijn onderlichaam zat zo diep mogelijk in haar en begon zijn zaad te lozen op dezelfde plek waar Martin dat even eerder gedaan had.

De ene guts na de ander had ze tegen haar baarmoeder voelen schieten uit zijn pompende lul. De combinatie van het neuken door de twee jongens en het klaarkomen van Martin had Marleen ook weer zo ver gekregen dat ze weer begon te komen. Met de lul van Theo diep in haar keel had ze met haar schokkende onderlichaam en samentrekkende kutspieren de laatste druppels uit de lul van Martin gemolken.

Gelijkertijd had ze haar klit weer opgewreven voor een nog intenser orgasme. Minutenlang was er voor haar niets anders geweest dan een heel langgerekt orgasme waarbij haar sappen zich mengde met nog meer mannen zaad. Theo gaf haar na het orgasme geen kans om bij te komen, met zijn handen trok hij haar hoofd nog dichter naar zijn buik en hij neukte haar mond net zo lang door tot hij ook begon te spuiten. Na twee ladingen in haar kut ging ze er ook nog een in haar mond krijgen wist ze.

Hard had hij doorgestoten tot zijn spuitende eikel tot voorbij haar huig kwam. Ze hoefde bijna niet te slikken, het zaad verdween rechtstreeks tot in haar strottenhoofd. Ze slikte mijn sperma nooit tot een paar maanden eerder.

Nog maar kort dus was ze bij het pijpen van mij gaan slikken en dat kwam voor Theo nu goed uit. Ze was niet van plan om er een druppel van te verknoeien en zoals een man graag ziet slikte ze alles door. Ze had op dat moment het zaad van al drie mannen in haar gehad, ze kon zichzelf niet meer, hoe was ze zo geworden?

Op het moment dat Theo haar diep in haar keel spoot en ze zijn eikel en lul met haar tong schoonmaakte had ze gezien dat Frank de slaapkamer uitliep en hoorde ze dat de buitendeur geopend werd. Hij kwam terug met achter hem aan nog eens twee jongens, donkere jongens! Die keken hun ogen uit naar die naakte blanke vrouw met de drie net zo naakte jongens bij haar. Frank stelde ze voor als Leroy en Brian. Ze waren ook voor het vrijgezellenfeestje van Martin uitgenodigd geweest en na een berichtje via de mobiel nu ook bij mijn vrouw in de slaapkamer beland.

Het waren jongens die ongeveer net zo oud waren als de andere alleen waren deze een stuk donkerder. Ze kwamen van de Antillen en dat was ook wel te zien, het waren echt heel donkere jongens, tegen zwart aan.

Als ze hadden gezegd dat ze uit Gambia kwamen had je het ook geloofd, zo donker waren ze. Marleen vond ze beiden erg knap en vertrouwde me toe dat ze ook over zwarte mannen wel eens gefantaseerd had bij het vingeren, iets wat ze graag deed. Volgens mij had iedere vrouw daar wel fantasieën over zonder het te vertellen. Frank vertelde ook aan hen hoe en waarom ze in de slaapkamer van Marleen en mij terecht waren gekomen en vroeg ze of ze mee wilde doen met het verwennen van mij.

Daar hadden ze natuurlijk geen bezwaar tegen gehad en meteen begonnen ze zich uit te kleden. Ze had nog nooit een zwarte man naakt gezien en dus ook geen zwarte lul.

Het had er niet om gelogen wat ze hadden aan pik, zag ze. Marleen had haar ogen uit gekeken naar die donkere lichamen en enorme zwarte lullen die bij iedere beweging wild heen en weer zwengelde. Door het formaat en gewicht leken ze niet zo stijf te worden als die van de blanke jongens maar Marleen wist meteen dat ze er veel plezier van zou gaan hebben. De jongens klommen aan weerskanten van haar op het bed, pakten beide een wit handje en brachten die naar hun zware en vooral donkere pik.

Ik had dat best willen zien, die kleine witte vingertjes om de grote gitzwarte lullen maar wie weet kreeg ik die kans nog eens. Marleen had het geweldig gevonden en haar ogen gingen van de ene naar de andere paal met een verlekkerde blik. Leroy nam het initiatief en ging op zijn rug naast Marleen liggen Al snel werd haar de bedoeling daarvan duidelijk.

Hij pakte zijn lul met beide handen vast en vroeg Marleen om over hem heen te komen. Met aan beide kanten van Leroy een been liet ze zich zakken tot haar open kut de zwarte eikel van hem raakte.

Hij had haar bij haar heupen gepakt en haar zo langzaam met haar natte kut over de zwarte lul geduwd tot die bijna helemaal in haar kut zat.

Hij tilde haar een tijdje heen en weer over zijn neukstaaf tot hij bijna doorweekt was door haar sappen en het zaad wat er in zat. Hij tilde haar van zijn lul af en leidde de eikel naar haar nog gesloten aarsje.

Heerlijk een echt strakke, aanspannende anus om mijn lul voelen, mmm. Ze had geprobeerd om wat te ontspannen en drukte met haar kontgaatje tegen de enorme gladde, natte eikel. Met haar ogen samen geknepen en op haar onderlip bijtend voelde ze hoe haar kontje zich steeds meer ontspande, het leek met millimeters te gaan maar toch voelde ze dat de donkere eikel steeds iets verder haar kont in ging. Ze had zelf twee vingers in haar kut geduwd om daar nog wat natuurlijk glijmiddel uit te halen waar ze de pik nog eens extra mee insmeerde.

Brian was ook over de benen van Leroy gaan zitten en zat zo geknield met zijn zwarte lul op gezichtshoogte van haar. De pijpgeile Marleen had het niet kunnen laten en was met open mond voorover gebogen. Met de eikel van Leroy een klein stukje in haar kont nam ze die van Brian tussen haar lippen.

Ondanks de orgasmes die ze al gehad had vond ze het nog steeds geweldig en was ze nog altijd geil. Nu ze de kans had ging ze er echt voor. Een vrouw krijgt natuurlijk niet vaak de kans om met vijf palen tegelijk te doen wat ze wil en zeker geen getrouwde vrouw had ze beseft. Ze kon de donkere eikel maar net aan in haar niet al te grote mondje laten glijden. Ook de lengte kreeg ze niet helemaal opgeslokt. Het moet een prachtig gezicht geweest zijn om die zwarte lul tussen haar mooie lippen te zien glijden.

Met haar onderlichaam zakte ze gelijkertijd steeds wat meer over de lul van Leroy, net zolang tot ze met haar kont op zijn buik ruste. Met de lul helemaal in haar aars bleef ze een tijdje zitten om te wennen aan het enorme gevaarte in haar kont. Ze richtte voor even al haar aandacht op het pijpen van de grote paal van Brian en genoot van het gevoel wat haar gevulde kont gaf.

Marleen liet de lul van Brian uit haar mond glijden, leunde helemaal achterover en liggend op Leroy bood ze haar open kut aan Brian aan. Die had direct begrepen wat Marleen wilde en knielde tussen haar gespreide benen en richtte de zwarte eikel op haar die avond al zo goed gebruikte en gevulde kut.

Zonder problemen was zijn lul helemaal haar al opgerekte kut in gegleden en begonnen ze haar beiden te neuken. Als Leroy zijn lul deels uit haar kont trok stootte Brian die van hem er steeds helemaal in. Als een geoliede machine verwenden ze haar en zorgden met hun palen in haar dat ze heel snel bijna alweer kwam. De andere jongens gingen zich er ook mee bemoeien. Frank boog op hoofdhoogte over haar heen en bood zijn alweer stijf zijnde lul aan haar mond aan.

De andere twee jongens gingen op borsthoogte naast haar geknield zitten en leidde Marleen haar handjes naar hun lullen. Zo had ze op dat moment de beschikking over vijf palen tegelijk gekregen. Dit en het neuken van de twee jongens zorgde voor een minuten lang orgasme bij haar, er was een tijdlang niets anders dan het genot wat ze had.

Met drie lullen in haar lichaam en twee in haar handen bleef ze kreunen, zuchten, kermen en schokken. Er leek geen einde te komen aan haar orgasme en dat zorgde er voor dat ook de jongens begonnen te komen.

De eerste was Leroy die nog harder in haar kont begon te bewegen. Aan zijn kreunen wist ze dat ze daar ook met zaad gevuld zou worden. Ze voelde de spuitende eikel in haar lichaam langs de lul van Brian in haar kut glijden die zo extra gestimuleerd werd en ook begon te komen.

Gelijkertijd kreeg ze zo een lading in haar kont en kut van de zwarte jongens. De volgende was Frank. Die ging voor de tweede keer komen en deed dat nu in haar keel. Met de volle lengte in haar mond zoog ze het zaad tot de laatste druppel uit hem. Tranen lopen langs mijn wangen en pijnlijk sluit mijn spier rond zijn lul. Eric blijft heel stil liggen om mij te laten wennen aan wat gebeurd. Na een minuut trekt de pijn weg en wordt overheerst door het verlangen om verder te gaan.

Als ik dan samentrekkende bewegingen maak met mijn kutspieren begint Eric langzaam zijn neukstaaf verder naar binnen te werken. En dat voelt alleen maar heerlijk. En binnen een paar seconden verdwijnt zijn dikke lul met die mooie paarse eikel tot aan zijn ballen in mijn kont.

Dit wil ik al heel lang en nu gebeurt het dan eindelijk. En dan begint Eric aan een neukbeurt die ik nooit zal vergeten. Met lange halen ploegt hij door mijn kont en zijn zware zak klets bij elke diepe stoot tegen mijn billen. Eric neukt als een bezetene en ik voel zweet druppels op mijn rug vallen. Zelf hijg ik als een gek en smeek Eric om mij sneller en dieper te nemen. Lange diepe halen wisselt hij af met korte felle stoten waarbij zijn eikel bijna uit mijn kut gaat. En dan begint hij aan een eindsprint.

Minuten lang jaagt hij in een snel tempo zijn kloppende en neukende lul door mijn kut. Zijn ballen kletsen tegen mijn billen en uit mijn eigen lul die strak tegen mijn lichaam staat loopt een straal van geile druppels voorvocht. Ik voel de lul van Eric dikker worden en zijn zak wordt harder Ik hoor hem hijgen en kreunen en na een paar diepe stoten trekt hij plotseling zijn kloppende lul uit mij en als zijn eikel mijn sluitspier passeert voel ik nog even een scheut van pijn die direct over gaat in geile lust.

Ik draai mij snel om een wil Eric zien klaar komen. Hij slaat zijn hoofd in zijn nek en trekt het condoom van zijn lul. Zweet gutst van zijn lichaam en hij draait met zijn hoofd. Met één hand rond zijn lul en de ander rond zijn eikel begint hij aan het sluitstuk van een hete neukpartij. Hij rukt aan zijn harde lul en zijn andere hand maakt draaiende bewegingen rond de dikker en paarser wordende eikel.

En wat er dan gebeurd daar droom ik nog dagelijks van. Met een schreeuw van ontlading spuit een lange straal sperma uit zijn lul over mijn buik. Niette geloven wat een straal en tot aan mijn kin. Hij kruipt iets omhoog en blijft aan zijn lul sjorren. Een tweede straal warm zaad explodeert uit de paarse eikel en spat op mijn borst en gezicht uit elkaar.

Hij blijft trekken en spuiten. Niet te geloven wat een hoeveelheid sperma deze man uit zijn grote en dikke lul weet te trekken Ik heb veel pornofilms gezien en veel sperma zien vloeien maar dit slaat werkelijk alles. Met verwrongen gezicht trekt Eric nog zeker drie stralen zaad uit zijn leuter.

Ik krijg het over mijn hele lichaam. Zelfs in mijn haar zitten klodders en een straal spat over mijn neus. De zoete geur van zijn zaad vult mijn hoofd en ik wil hem kussen. Zijn mond staat open en hij hijgt en zweet.

En dan kijkt hij ineens met een glimlach naar mij en naar mijn met sperma bedekt lichaam. Hij laat zich voorover zakken neemt een hoeveelheid sperma op zijn tong en kruipt naar mij toe.

Onze monden, rijkelijk met zaad gevuld, tongen minuten lang. Mijn kont gloeit nog van een fantastische eerste neukbeurt en de pijn is overgegaan in een verlangen om dit nog veel vaker te doen. Ik heb de liefde voor mannen ontdekt en wil dit nog vaak beleven. Nu wil ik slapen en nagenieten maar morgenvroeg wil ik op tijd wakker worden om alles nog een keer te beleven.

Als ik Eric aankijk kijkt hij lief naar mij en als hij mij een knipoog geeft voel ik een hoeveelheid sperma mijn keel inglijden. Eric, slaap lekker tot morgen vroeg Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je eerst inloggen.

Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je een Gold Member worden.

...

Rood kutje geile moslimaopgerekte kut sperma tongen

Daardoor dacht hij ineens weer aan de afspraak die hij had gemaakt over het vrijgezellenfeest. Het zou vast zijn vriend Martin zijn die zou gaan vragen waar hij was. Door Marleen was hij dat helemaal vergeten. Hij zei haar dat hij waarschijnlijk wel wist wie er belde en dat hij het feestje vergeten was. Ze had hem gezegd dat hij dan juist even moest antwoorden en hij de vrijgezel best uit mocht nodigen.

Het was inderdaad wie hij al verwacht had, Martin. Wat hij voor een bericht terug had gestuurd wist ze niet maar hij was al snel weer terug en ging direct verder met waar hij gebleven was. Hierop ging hij boven op haar liggen. Marleen had zijn dikke lul vast gepakt en tegen de opening van kut gehouden. Het enige wat Frank hoefde te doen was zijn onderlichaam wat naar voren te bewegen waardoor zijn enorme eikel haar smachtende kut in gleed.

Ze nam zijn dikke lul heel gemakkelijk in zich, schijnbaar zonder enige inspanning gleed die, tot aan zijn ballen haar kut in. Ze vertelde dat zijn bijna onwerkelijk geproportioneerd lengte en omtrek haar totaal had gevuld. Ze had hem gevraagd om, met de paal in haar even te stoppen. Ze lag er, met haar ogen gesloten, glimlachend en op haar onderlip bijtend van te genieten. Hij begon haar te neuken, als een dolle stier dier.

Hard had hij zijn lul in en uit haar gepompt en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan klaarkomen in haar. Ze wilde zelf, met die lekkere en vooral vreemde lul in haar ook wel komen en daarom perste ze haar rechterhandje tussen hun lichamen door naar haar klit en begon die te strelen. Met twee glad van haar eigen geil zijnde vingers streelde ze zichzelf naar een orgasme. Ze had aan de dikke eikel gevoeld dat Frank ook begon te komen.

Hij leek nog dikker te worden en rekte haar kut nog meer op. Ze begon met haar onderlichaam steeds meer terug te stoten over zijn paal.

Haar sappen hadden gezorgd voor een perfecte smering van haar kut en de geweldige neukstaaf die maar in en uit haar bleef rammen en haar snel vol zou gaan spuiten. Ze had haar vuisten gebald op het moment dat ook hij begon te komen, zijn lul was zonder twijfel veel dieper in haar dan dat die van mij ooit was geweest in haar! Ik weet niet of hij dat wel wil. Hij ging er echter mee door en spoot een lading van meerdere dagen diep in haar kut. Er leek geen einde te komen aan het spuiten en aan de orgasmes van beiden.

Minuten lang hadden ze niets anders gedaan dan klaarkomen, kermen en zuchten. Precies op het moment dat Frank met veel kracht de laatste druppels uit zijn lul in haar kut had gespoten ging de bel. Frank had dat waarschijnlijk al een beetje verwacht want meteen trok hij zijn lul uit Marleen en ging naakt naar de deur. Hij kwam terug met twee andere jongens bij hem die verlekkerd naar de naakte en wijdbeens liggende Marleen hadden gekeken.

Ik dacht dat je het best wel spannend zou vinden als we dat hier vieren. Dit zijn Martin en Theo. Martin is de gelukkige die morgen gaat trouwen. Doordat bij Marleen het zaad van Frank uit haar kut begon te lopen besefte ze pas goed dat ze naakt was en met haar benen wijd en uitnodigend haar druppende kut liet zien. De jongens hadden alles al gezien natuurlijk en wisten door Martin die nog ook altijd naakt was en waarvan de lul maar niet slap wilde worden wat er gebeurt moest zijn.

Marleen had zich, omdat het twee wel erg leuke jongens van ongeveer dezelfde leeftijd als Frank waren er maar bij neer gelegd en deed dan ook geen moeite om haar naaktheid te verbergen.

Het enige wat ze deed was haar benen sluiten, dat had waarschijnlijk nog te maken met haar preutse opvoeding. Ze had Frank horen zeggen tegen de jongens hoe hij Marleen had leren kennen en waarom ze hem uitgenodigd had om mee naar huis te gaan.

Hij was meteen op de rand van het bed gaan zitten en had zijn handen naar haar naakte borsten laten gaan om die te strelen en kneden en om met haar harde tepels te spelen. Marleen had, zo zei ze me, heel even gedacht dat de jongens Frank op kwamen halen maar al snel begreep ze dat hun bedoelingen anders waren.

Dat gevoel werd nog verhevigd toen Martin zich ook begon uit te kleden. Toen hij zijn onderbroek naar beneden had gedaan kwam er een echte stijve jongenspik tevoorschijn, lekker lang en dun met een voorhuid die de hele eikel bedekte en eindigde in een tuitje. Theo begreep dat hij weinig anders kon doen dan ook zijn kleren uit te trekken. Hij had de borsten van mijn vrouw even met rust gelaten en trok ook alles uit.

Marleen vond het alle drie geweldige jongens om te zien en wist dat ze zich daar best mee zou willen laten gaan. Het zou heel stom zijn geweest van haar als ze er niet van zou gaan genieten. De jongens dachten hetzelfde over Marleen, ze vonden haar blijkbaar ook heel lekker want Theo knielde meteen op het bed naast haar neer en hield zijn lul boven haar langzaam open gaande mond. Martin ging, na haar benen met zachte drang uit elkaar gedrukt te hebben met zijn stijve lul in zijn hand tussen haar benen zitten.

Ze begreep wat er zou gaan gebeuren, ze zou er twee tegelijk te verwerken krijgen. Frank stond, zijn lul weer op krachten makend naast het bed genietend te kijken van wat er ging gebeuren met Marleen. Toe ze me dat vertelde was ik wel een beetje jaloers op hem, ik had het zelf ook best willen zien maar wie weet kwam dat nog eens. Theo boog zijn stijve strak tegen zijn buik staande lul naar beneden naar haar mond. Zelf reikte ze naar de lul van Martin om die, terwijl hij over haar heen boog naar de ingang van haar open kut te brengen.

Ze lag haar handen op de jonge billen van de jongen en trok ze naar zich toe. Martin stootte met plezier zijn lul helemaal door de met het sperma van Frank gevulde kut. Theo had hetzelfde gedaan met haar gulzige mond. Voor het eerst had Marleen twee harde lullen tegelijk in haar lichaam die ritmisch in en uit haar gleden.

Martin leek geen bezwaar te hebben tegen het al aanwezige zaad van Frank in haar want hij had er stevig op los geneukt. Zonder stoppen had hij steeds weer de hele lengte tot aan haar baarmoedermond gepompt.

Theo genoot gelijkertijd van de lippen en glibberende tong van Marleen over zijn lul en van het spelen met haar tieten. Ook die wist ze helemaal in haar op te nemen. Ze pijpt mij ook altijd diep maar volgens haar viel dat bij Theo niet mee omdat die zijn lul toch wel wat groter was dan die van mij.

Na ongeveer 10 minuten had ze de lul van Theo uit haar mond laten glijden en had ze de jongens gevraagd om even te wisselen. Nu ze er toch voor gegaan was wilde ze wel graag alle drie de lullen in haar kut gehad hebben. Ook Theo had totaal geen probleem met het neuken van een kut waar al een flinke lading sperma in aanwezig was, hij stootte hem er al net zo hard in dan zijn twee vrienden hadden gedaan.

Ook hij vulde haar helemaal met zijn grote staaf en neukte ook zeker net zo lekker als de andere twee. Martin had de plaats van Theo ingenomen en Marleen had zijn lul met net zoveel plezier op gehapt, pijpen krijgt ze nooit genoeg van en dat doet ze het liefst de hele dag.

Het was haar opgevallen dat Frank maar wat bleef drentelen naast het bed. Hij was wat onrustig terwijl hij alles wat zijn twee vrienden deden met Marleen bekeek. Alleen toen Theo liet weten klaar te gaan komen was hij even rustig gaan zitten naast hen op bed om het goed van dichtbij te kunnen bekijken. Theo stootte nog een paar keer met alle kracht die er in nog in zijn onderlichaam zat zo diep mogelijk in haar en begon zijn zaad te lozen op dezelfde plek waar Martin dat even eerder gedaan had.

De ene guts na de ander had ze tegen haar baarmoeder voelen schieten uit zijn pompende lul. De combinatie van het neuken door de twee jongens en het klaarkomen van Martin had Marleen ook weer zo ver gekregen dat ze weer begon te komen. Met de lul van Theo diep in haar keel had ze met haar schokkende onderlichaam en samentrekkende kutspieren de laatste druppels uit de lul van Martin gemolken. Gelijkertijd had ze haar klit weer opgewreven voor een nog intenser orgasme. Minutenlang was er voor haar niets anders geweest dan een heel langgerekt orgasme waarbij haar sappen zich mengde met nog meer mannen zaad.

Theo gaf haar na het orgasme geen kans om bij te komen, met zijn handen trok hij haar hoofd nog dichter naar zijn buik en hij neukte haar mond net zo lang door tot hij ook begon te spuiten.

Na twee ladingen in haar kut ging ze er ook nog een in haar mond krijgen wist ze. Hard had hij doorgestoten tot zijn spuitende eikel tot voorbij haar huig kwam.

Ze hoefde bijna niet te slikken, het zaad verdween rechtstreeks tot in haar strottenhoofd. Ze slikte mijn sperma nooit tot een paar maanden eerder.

Nog maar kort dus was ze bij het pijpen van mij gaan slikken en dat kwam voor Theo nu goed uit. Ze was niet van plan om er een druppel van te verknoeien en zoals een man graag ziet slikte ze alles door. Ze had op dat moment het zaad van al drie mannen in haar gehad, ze kon zichzelf niet meer, hoe was ze zo geworden?

Op het moment dat Theo haar diep in haar keel spoot en ze zijn eikel en lul met haar tong schoonmaakte had ze gezien dat Frank de slaapkamer uitliep en hoorde ze dat de buitendeur geopend werd. Hij kwam terug met achter hem aan nog eens twee jongens, donkere jongens!

Die keken hun ogen uit naar die naakte blanke vrouw met de drie net zo naakte jongens bij haar. Frank stelde ze voor als Leroy en Brian. Ze waren ook voor het vrijgezellenfeestje van Martin uitgenodigd geweest en na een berichtje via de mobiel nu ook bij mijn vrouw in de slaapkamer beland. Het waren jongens die ongeveer net zo oud waren als de andere alleen waren deze een stuk donkerder.

Ze kwamen van de Antillen en dat was ook wel te zien, het waren echt heel donkere jongens, tegen zwart aan. Als ze hadden gezegd dat ze uit Gambia kwamen had je het ook geloofd, zo donker waren ze.

Marleen vond ze beiden erg knap en vertrouwde me toe dat ze ook over zwarte mannen wel eens gefantaseerd had bij het vingeren, iets wat ze graag deed. Volgens mij had iedere vrouw daar wel fantasieën over zonder het te vertellen. Frank vertelde ook aan hen hoe en waarom ze in de slaapkamer van Marleen en mij terecht waren gekomen en vroeg ze of ze mee wilde doen met het verwennen van mij.

Daar hadden ze natuurlijk geen bezwaar tegen gehad en meteen begonnen ze zich uit te kleden. Ze had nog nooit een zwarte man naakt gezien en dus ook geen zwarte lul. Het had er niet om gelogen wat ze hadden aan pik, zag ze. Marleen had haar ogen uit gekeken naar die donkere lichamen en enorme zwarte lullen die bij iedere beweging wild heen en weer zwengelde.

Door het formaat en gewicht leken ze niet zo stijf te worden als die van de blanke jongens maar Marleen wist meteen dat ze er veel plezier van zou gaan hebben. De jongens klommen aan weerskanten van haar op het bed, pakten beide een wit handje en brachten die naar hun zware en vooral donkere pik.

Ik had dat best willen zien, die kleine witte vingertjes om de grote gitzwarte lullen maar wie weet kreeg ik die kans nog eens. Marleen had het geweldig gevonden en haar ogen gingen van de ene naar de andere paal met een verlekkerde blik. Leroy nam het initiatief en ging op zijn rug naast Marleen liggen Al snel werd haar de bedoeling daarvan duidelijk.

Hij pakte zijn lul met beide handen vast en vroeg Marleen om over hem heen te komen. Met aan beide kanten van Leroy een been liet ze zich zakken tot haar open kut de zwarte eikel van hem raakte.

Hij had haar bij haar heupen gepakt en haar zo langzaam met haar natte kut over de zwarte lul geduwd tot die bijna helemaal in haar kut zat.

Hij tilde haar een tijdje heen en weer over zijn neukstaaf tot hij bijna doorweekt was door haar sappen en het zaad wat er in zat. Hij tilde haar van zijn lul af en leidde de eikel naar haar nog gesloten aarsje. Heerlijk een echt strakke, aanspannende anus om mijn lul voelen, mmm.

Ze had geprobeerd om wat te ontspannen en drukte met haar kontgaatje tegen de enorme gladde, natte eikel. Met haar ogen samen geknepen en op haar onderlip bijtend voelde ze hoe haar kontje zich steeds meer ontspande, het leek met millimeters te gaan maar toch voelde ze dat de donkere eikel steeds iets verder haar kont in ging. Ze had zelf twee vingers in haar kut geduwd om daar nog wat natuurlijk glijmiddel uit te halen waar ze de pik nog eens extra mee insmeerde.

Brian was ook over de benen van Leroy gaan zitten en zat zo geknield met zijn zwarte lul op gezichtshoogte van haar. De pijpgeile Marleen had het niet kunnen laten en was met open mond voorover gebogen.

Met de eikel van Leroy een klein stukje in haar kont nam ze die van Brian tussen haar lippen. Ondanks de orgasmes die ze al gehad had vond ze het nog steeds geweldig en was ze nog altijd geil. Nu ze de kans had ging ze er echt voor. Een vrouw krijgt natuurlijk niet vaak de kans om met vijf palen tegelijk te doen wat ze wil en zeker geen getrouwde vrouw had ze beseft. Ze kon de donkere eikel maar net aan in haar niet al te grote mondje laten glijden.

Ook de lengte kreeg ze niet helemaal opgeslokt. Het moet een prachtig gezicht geweest zijn om die zwarte lul tussen haar mooie lippen te zien glijden. Met haar onderlichaam zakte ze gelijkertijd steeds wat meer over de lul van Leroy, net zolang tot ze met haar kont op zijn buik ruste.

Met de lul helemaal in haar aars bleef ze een tijdje zitten om te wennen aan het enorme gevaarte in haar kont. Ze richtte voor even al haar aandacht op het pijpen van de grote paal van Brian en genoot van het gevoel wat haar gevulde kont gaf. Marleen liet de lul van Brian uit haar mond glijden, leunde helemaal achterover en liggend op Leroy bood ze haar open kut aan Brian aan. Die had direct begrepen wat Marleen wilde en knielde tussen haar gespreide benen en richtte de zwarte eikel op haar die avond al zo goed gebruikte en gevulde kut.

Zonder problemen was zijn lul helemaal haar al opgerekte kut in gegleden en begonnen ze haar beiden te neuken. Als Leroy zijn lul deels uit haar kont trok stootte Brian die van hem er steeds helemaal in. Als een geoliede machine verwenden ze haar en zorgden met hun palen in haar dat ze heel snel bijna alweer kwam. De andere jongens gingen zich er ook mee bemoeien.

Frank boog op hoofdhoogte over haar heen en bood zijn alweer stijf zijnde lul aan haar mond aan. De andere twee jongens gingen op borsthoogte naast haar geknield zitten en leidde Marleen haar handjes naar hun lullen. Zo had ze op dat moment de beschikking over vijf palen tegelijk gekregen.

Dit en het neuken van de twee jongens zorgde voor een minuten lang orgasme bij haar, er was een tijdlang niets anders dan het genot wat ze had. Met drie lullen in haar lichaam en twee in haar handen bleef ze kreunen, zuchten, kermen en schokken.

Er leek geen einde te komen aan haar orgasme en dat zorgde er voor dat ook de jongens begonnen te komen. De eerste was Leroy die nog harder in haar kont begon te bewegen. Aan zijn kreunen wist ze dat ze daar ook met zaad gevuld zou worden. Ze voelde de spuitende eikel in haar lichaam langs de lul van Brian in haar kut glijden die zo extra gestimuleerd werd en ook begon te komen. Gelijkertijd kreeg ze zo een lading in haar kont en kut van de zwarte jongens.

De volgende was Frank. Die ging voor de tweede keer komen en deed dat nu in haar keel. Met de volle lengte in haar mond zoog ze het zaad tot de laatste druppel uit hem.

Tranen lopen langs mijn wangen en pijnlijk sluit mijn spier rond zijn lul. Eric blijft heel stil liggen om mij te laten wennen aan wat gebeurd. Na een minuut trekt de pijn weg en wordt overheerst door het verlangen om verder te gaan.

Als ik dan samentrekkende bewegingen maak met mijn kutspieren begint Eric langzaam zijn neukstaaf verder naar binnen te werken. En dat voelt alleen maar heerlijk. En binnen een paar seconden verdwijnt zijn dikke lul met die mooie paarse eikel tot aan zijn ballen in mijn kont. Dit wil ik al heel lang en nu gebeurt het dan eindelijk. En dan begint Eric aan een neukbeurt die ik nooit zal vergeten.

Met lange halen ploegt hij door mijn kont en zijn zware zak klets bij elke diepe stoot tegen mijn billen. Eric neukt als een bezetene en ik voel zweet druppels op mijn rug vallen. Zelf hijg ik als een gek en smeek Eric om mij sneller en dieper te nemen. Lange diepe halen wisselt hij af met korte felle stoten waarbij zijn eikel bijna uit mijn kut gaat. En dan begint hij aan een eindsprint. Minuten lang jaagt hij in een snel tempo zijn kloppende en neukende lul door mijn kut.

Zijn ballen kletsen tegen mijn billen en uit mijn eigen lul die strak tegen mijn lichaam staat loopt een straal van geile druppels voorvocht. Ik voel de lul van Eric dikker worden en zijn zak wordt harder Ik hoor hem hijgen en kreunen en na een paar diepe stoten trekt hij plotseling zijn kloppende lul uit mij en als zijn eikel mijn sluitspier passeert voel ik nog even een scheut van pijn die direct over gaat in geile lust. Ik draai mij snel om een wil Eric zien klaar komen. Hij slaat zijn hoofd in zijn nek en trekt het condoom van zijn lul.

Zweet gutst van zijn lichaam en hij draait met zijn hoofd. Met één hand rond zijn lul en de ander rond zijn eikel begint hij aan het sluitstuk van een hete neukpartij. Hij rukt aan zijn harde lul en zijn andere hand maakt draaiende bewegingen rond de dikker en paarser wordende eikel.

En wat er dan gebeurd daar droom ik nog dagelijks van. Met een schreeuw van ontlading spuit een lange straal sperma uit zijn lul over mijn buik. Niette geloven wat een straal en tot aan mijn kin. Hij kruipt iets omhoog en blijft aan zijn lul sjorren. Een tweede straal warm zaad explodeert uit de paarse eikel en spat op mijn borst en gezicht uit elkaar. Hij blijft trekken en spuiten. Niet te geloven wat een hoeveelheid sperma deze man uit zijn grote en dikke lul weet te trekken Ik heb veel pornofilms gezien en veel sperma zien vloeien maar dit slaat werkelijk alles.

Met verwrongen gezicht trekt Eric nog zeker drie stralen zaad uit zijn leuter. Ik krijg het over mijn hele lichaam. Zelfs in mijn haar zitten klodders en een straal spat over mijn neus. De zoete geur van zijn zaad vult mijn hoofd en ik wil hem kussen. Zijn mond staat open en hij hijgt en zweet. En dan kijkt hij ineens met een glimlach naar mij en naar mijn met sperma bedekt lichaam. Hij laat zich voorover zakken neemt een hoeveelheid sperma op zijn tong en kruipt naar mij toe.

Onze monden, rijkelijk met zaad gevuld, tongen minuten lang. Mijn kont gloeit nog van een fantastische eerste neukbeurt en de pijn is overgegaan in een verlangen om dit nog veel vaker te doen. Ik heb de liefde voor mannen ontdekt en wil dit nog vaak beleven. Nu wil ik slapen en nagenieten maar morgenvroeg wil ik op tijd wakker worden om alles nog een keer te beleven.

Als ik Eric aankijk kijkt hij lief naar mij en als hij mij een knipoog geeft voel ik een hoeveelheid sperma mijn keel inglijden. Eric, slaap lekker tot morgen vroeg Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite?

Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht.

Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je een Gold Member worden.

...

De andere is dunner maar heeft een opvallend grote, eivormige dikke eikel. Ik begin ze zachtjes af te trekken. Een derde jogger frommelt mijn jurk omhoog, trekt mijn panty en onderbroek naar beneden en komt achter me zitten. Ik voel zijn tong tussen mijn benen. Met het puntje van zijn tong likt hij aan mijn inmiddels drijfnatte kutje. Ik buig voorover om hem er gemakkelijker bij te laten kunnen.

Meteen voel ik zijn hele tong tussen mijn schaamlippen gaan en hij likt zelfs even aan mijn sterretje. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt maar het is wel ongelooflijk lekker. Omdat ik voorover gebogen sta komt de vierde man voor me staan en duwt zijn vrij kleine slappe pikkie in mijn mond. Ik voel hem in rap tempo groeien en weet nu weer dat het niets zegt hoe klein een pik is in slappe toestand.

Dit is ook gewoon een flinke knoepert geworden. Ik voel me net een pornoster. Ik kan 4 mannen tegelijk bezig houden. De mannen wisselen van plek. Nu heb ik die megadikke paal voor me bengelen en ik heb geen idee hoe ik deze moet pijpen. Waarschijnlijk ziet hij me twijfelen.

Hij zegt iets wat ik niet versta, komt achter me staan en stuurt mijn lekkere beffer weg. Die heeft trouwens zijn pik al uit zijn broek gehaald en duwt hem meteen in mijn openstaande mondje. Achter me voel ik een grote natte eikel tussen mijn lipjes. Nu ben ik wel eventjes bang want ik denk niet dat ik die grote dikke paal kan hebben. Ik ben thuis 16 centimeter gewend en dat is vaak al een hele opgave. Deze pik is zeker 25 centimeter en twee keer zo dik als die van mijn man.

Hij duwt zachtjes zijn eikel naar binnen en ik voel hoe mijn kutje opgerekt wordt. Met kleine stootjes begint hij me te neuken. Ik voel duidelijk dat hij steeds iets dieper gaat maar het doet nog steeds geen pijn. Als ik zijn schaamhaar tegen mijn kont aan voel kietelen besef ik dat dit betekent dat zijn hele pik er al in moet zitten.

En het voelt werkelijk geweldig. Mijn kutje wordt flink opgerekt, ik voel iedere ader op zijn paal. Hij begint nu wat sneller op en neer te gaan en iedere keer als hij er helemaal in zit voel ik de rand van zijn eikel die ook in het allerstrakste stukje van mijn kutje de boel nog een beetje oprekt. Het aftrekken wordt door het neuken wat onregelmatiger maar dat lijken ze juist lekker te vinden want kort na elkaar komen de twee mannen luid kreunend klaar.

Grote stralen sperma spuiten de vrije natuur in. Ik besluit om mijn derde vriend ook af te gaan trekken want mijn kaken doen zeer van het pijpen. Als hij begint te kreunen spuit hij zijn eerste kwakkie zeker 3 meter ver weg, gevolgd door nog zeker 6 stralen.

Omdat ik even niet oplet duwt hij ineens zijn pik weer in mijn mond. In een reflex zuig ik aan zijn paal en krijg ik nog een lading sperma in mijn mond. Achter me hoor ik hoe mijn onbekende neuker begint te grommen. Ik voel warme stralen mijn kutje in spuiten. Toen nam mijn vrouw weer plaats, met haar kutje boven mijn hoofd.

Stanley naam weer plaats achter haar, ik zag zijn lul dichterbij komen. Ik rook de geur van zijn lul en het kutsap van mijn vrouw. Stanley liet expres zijn grote natte lul over mijn gezicht schuiven, ik voelde zijn hete neukvlees op mijn lippen, wangen en voorhoofd. Hij liet zijn lul heel even zo liggen. Ik snoof zijn geur naar binnen, en met mijn tong likte ik zijn paal. Het smaakte zoutig geil.

Toen pakte Stanley zijn lul stevig vast en propte deze in mijn vrouw haar kut. Het slurpend geluid speelde nu 20 centimeter boven mijn hoofd af. Mijn vrouw was tijdens het neuken met mijn pikkie aan het spelen, als ze niet met haar hoogtepunt bezig was, want Stanley neukte haar nu echt kei -en keihard. Opeens hield hij in, ik zag zijn grote zwarte zak verstrakken, ik ga je volspuiten buurvrouw, gromde de potente Surinamer, met een paar harde stoten brulde hij zijn zak leeg, diep in mijn vrouw haar kut!

Ik zag zijn lul en ballen schokken van de ontlading. Mijn vrouw kermde het uit en kreeg haar zoveelste orgasme. Stanley trok zijn leegpoten lul met een plop uit haar kut vandaan. Haar zwarte gat was met glimmend sperma. De eerste druppels vielen al op mijn lippen, gulzig deed ik mijn mond open. Ik zoog het zaad van Stanley in mijn mond. Grote klodders heet en zoutig sperma vulde mijn mond.

Mijn vrouw zakte op mijn mond en perste er nog een lading zaad uit. Ik zat helemaal onder het zaad en likte en slikte haar kut leeg. Zoveel zaad had ik nog nooit gezien, laat staan geproefd en doorgeslikt. Moe en voldaan stapte mijn vrouw van mij af, ga jij maar weer op je stoel zitten, zei ze bits. Toen ging ze samen met Stanley op de bak zitten, ze hing op zijn schouder en streelde zijn sterke borstkas met haar vingers.


Vandaag sexdate kut slaan

  • GROTE LUL IN KLEIN KONTJE PRIVE ONTVANGST ZAANDAM
  • Trio sex gezocht erotische massage noord holland
  • Erotiche massage rotterdam sexdate advertentie