Call: Email:

Sex in de biesbosch vrouwen kleden elkaar uit


sex in de biesbosch vrouwen kleden elkaar uit

.

Gratis sexmaatje sensuele massage haarlem

Spuugde een grote klodder speeksel bovenop mijn poepgaatje. Masseerde de spuug met zijn dikke vinger in mijn anusje. Hij ging mij anaal nemen. Ik had nog pas geexperimenteerd. Eerst met een potlood en later met een dikke stift in mijn holletje zitten roeren. Vond ik toen best lekker. Sindsdien vinger ik ook altijd even in mijn holletje als ik in bad zit.

Het potlood had ik toen maar weggegooid omdat het naar poep bleef stinken. De metalen stift heb ik nadien nog vaak gebruikt. Na gebruik spoel ik deze altijd netjes schoon. Om beurten gaat hij sindsdien in mijn kutje en kontje. Maar nu zal er geen achterkant van een stift maar een dikke lul in geramd gaan worden. Ik was er bang voor. Ik voel de nog steeds de pijn in pijn kutje.

Ik voelde het bloeden. Ik was met de stift nog altijd voor in mijn kutje gebleven. Mijn klitje gestimuleerd zodat een zoetige geilstroom op gang kwam. Mijn maagdenvliesje was dus nog intact. De dikke eikel boorde zich een weg in mijn anus. Ik hoorde wat scheetgeluidjes. Ik had de hele avond gesnoept, gedronken en hapjes gegeten. Mijn darmen hadden overuren moeten maken van het mengseltje snacks en zo wat ik op had.

Ik kreeg vrijwel meteen buikpijn. De grote lange dikke lul ging zowat in mijn darmen. Mijn onderlichaam kromp in een. Ik moest bijna overgeven. Had even geen controle over mijn lichaam. Ik voelde iets warms langs mijn benen lopen. Ik stond gebukt voor over. Ik moest mij zelf stevig vasthouden aan een boom om niet mijn evenwicht te verliezen. De man haalde met flinke halen uit en stond rechtop zijn lul in mijn smalle maagdelijke anusje te rammen.

De smerende werking van zijn spuug was ver te zoeken. Stroef en schurend bewoog de lul op en neer in mijn kontje. Ik merkte dat ook mijn sokken en schoentjes nat waren. Ik had mijn blaas per ongeluk laten leeglopen. Ik merkte nu dat bij iedere ram in mijn kontje ook telkens een stroompje pies ontsnapte.

Ik voelde de pies al in mijn schoenen staan. Langs mijn benen omlaag gesijpeld. Ik zag nu ook mijn witte slipje op de onderste tak van een struik hangen. De man neukte nu in een rustiger tempo. Het deed ook niet echt pijn meer. Eerder een lekkere pijn. Schijnbaar zorgde mijn darminhoud gemengd met het voorvocht uit de man zijn lul voor een smerende werking.

Ook uit mijn kutje zag ik nu een sliert hangen. De pies stroompjes waren nu opgehouden. Gek genoeg was ik nu zo geil dat ik er zelfs van kon genieten. Hoe lang het duurde weet ik niet. Het leek wel een uur. Maar in werkelijkheid duurde het korter dan een kwartier totdat de man onregelmatig begon te stoten.

Hard in mijn platte borstjes begon te knijpen. Opeens ramde hij keihard en diep. Met zijn ballen en onderlichaam hard tegen mijn billen. Een fractie hield hij dit vast. Ik voelde een injectie van een warme substantie in mijn darmen. Mijn kontgaatje begon als gevolg van de uitrekking weer pijn te doen.

De uitrekking werd minder. Zijn lul werd slap. Hij hield mij nog steeds stevig beet bij mijn borst. Hij kwijlde op mijn billen. Mijn rokje was nog steeds omhoog getrokken geweest tot net onder mijn borsten zodat mijn onderlichaam goed toegangkelijk voor hem bleef. Zijn lul floepte er vanzelf uit. Er gutste een stroompje poep-sperma mengsel uit mijn kontje. Ik voelde het langs mijn duien lopen tot de achterkant van mijn knieen. De man pakte mijn slipje. Ik dacht dat hij het mij terug wou geven maar hij veegde er zijn vieze lul mee af.

Ik rook de sperma en poeplucht. Ik bleef angstig krom gebukt staan met nog steeds de boom stevig vasthoudend. Mijn benen nog steeds stevig uit elkaar gespreid. Ik lekte nog steeds uit mijn kontje en kutje.

Ik zag dat de man mij van een afstand bekeek. Hij had inmiddels zijn broek omhoog getrokken. Zijn lul stak uit zijn nog geopende gulp. Hij liep naar mij toe. Ik voelde een harde warme straal pies op mijn billen en kutje kletteren. Als een dier bakende hij zijn eigendom af leek het wel. Hij pieste zich helemaal leeg op mijn achterste maar ook over mijn rug. Stond nu helemaal te soppen in mijn schoenen. Ik moest even bekomen. Bedenken wat mij overkwam.

Ik keek achterom stiekem. Voor de eerste keer. Had ik nog niet gedurft. Ik had de hele tijd met mijn hoofd naar beneden naar mijn schoenen en het hoge gras gekeken. Ik zag hem niet meer.

Ik zocht mijn halfgescheurde slipje. Bij het billengedeelte had hij zijn lul schoongepoetst. Het was daar nu bruingestreept. Zonder nadenken deed ik mijn broekje weer aan.

Trok mijn rokje weer in positie zoals het hoorde. Deed mijn haar fatsoeneren. Mijn hele lichaam was stijf. Vooral tussen mijn benen. Voorzichtig lopend zocht ik mijn fiets. Hij lag een stukje verder half verstopt onder wat struiken. Ik stapte voorzichtig op. Mijn slipje zakte half af. Het elastiek was kapot.

Dit was erg pijnlijk met een opengerukt kutje en poepgaatje. Bovendien liep nu ook al het sperma uit mijn holletje. Het broekje kleefde nu vast aan het zadel en onderlichaam. Het was niet ver fietsen. Vijf minuten maar het leek wel een uur te duren. Ik zette mijn fiets in de schuur. Trok mijn kapotte slipje uit en poetste mijzelf een beetje schoon met wat water uit de vijver. Ik stonk naar pies nog steeds. Gooide mijn slipje in de kliko, verstopt onder ander afval.

Liep zachtjes het huis in. Het was al drie uur in de nacht. Op mijn tenen naar mijn zolderkamer. Ik bekeek mijn lichaam in de grote passpiegel. Krassen en striemen van de struiken en takken. Grote blauwe plekken bij mijn borstjes en op mijn billen.

Toch wond het mij op. Ik begon mijzelf te vingeren. Dieper in mijn kutje dan wat ik ooit deed. Ik voelde nog steeds de pijn. Mijn darmen waren nog onrustig. Ik liet telkens kleine scheetjes. Het pruttelde dan grappig. Luchtbelletjes gevormd door achtergebleven sperma vormden zich uit mijn poepgaatje. Nog nooit eerder kreeg ik een orgasme. De tweede keer was heel heftig. Het was nu acht uur. Ik stond vlug op. Wilde als eerste douchen.

Verstopte vlug mijn vieze stinkkleren onder in de wasmand. Had natuurlijk totaal geen zin. Mijn moeder zou het toch wel ontdekken. Snel en heftig hevig gedoucht. Flink schrobde ik mijn kutje en kontje. Ik voelde mij weer schoon. De pijn was ook grotendeels verdwenen. Inmiddels was mijn moeder ook al op, met de was bezig.

Ze vroeg meteen wat ik had uitgespookt. Ik zag nu pas hoe mijn kleren er uitzagen. Mijn bh, shirt, topje en rokje. Gisteren op het feestje heb ik teveel bier op. Onderweg ben ik pardoes de struiken in gereden. Toen kreeg ik de slappe lach toen ik tussen de struiken lag. Van het lachen plasste ik in mijn broek.

Maar omdat ik op de grond lag heb ik mezelf helemaal ondergepiest. Het was wel te merken, reageerde mijn moeder. Je kleren stinken een uur tegen de wind in, ik denk niet dat ik het schoon kijk. Gelukkig heb je je zelf al gedoucht. Ik ben al op je kamer geweest. Ik heb het raam open gezet. Ook daar stonk het verschrikkelijk naar urine.

Wat heb je toch uitgespookt Eefje. Volgende keer breng ik je en haal ik je op van een feestje. Je gaat niet alleen meer over straat. Tot zover mijn moeders preek. Ik reageerde er verder niet op. Dan hoefde ik ook verder niets meer uit te leggen. Sinds die nacht was ik anders geworden. Ik was met mijn gedachten ergens anders. Zou die man mij kennen? Zou ik hem herkennen? Ik verlangde naar sex sindsdien. Ik keek stiekem op sexsites naar filmpjes. Las verhalen op sexsites.

Ik was meteen de week erop langs de huisarts gegaan voor de anticonceptiepil. Dat vond zelfs mijn moeder een goed idee. School en cijfers intereseerde mij niet meer. Ik zat bijna altijd op mijn kamer te fantaseren en met mijn kutje te spelen.

Sindsdien houd ik mijn kutje kaal als een babykutje. Voordien had ik mijn schaamhaar nog nooit geschoren. Ook had ik stiekem een kleine buttplug en dildo gekocht in de grote stad. De buttplug durfde ik nog niet zo te gebruiken.

Mijn kontje was nog gevoelig. Maar ik had ondertussen glijmiddel gekocht dus hij ging dus nu een stuk minder pijnlijk mijn kontje in. Dan hield ik hem de hele dag in. Ik ben er zelfs een halve dag mee naar school geweest.

Dat was heftig, spannend en opwindend. Een hele ochtend met dat ding in je kont op een harde houten schoolstoel zitten en de les volgen.

Mijn kutje scheidde zoveel vocht af dat ik een nat kruis had in mijn spijkerbroek tijdens de laatste les. En ik moest nog naar huis fiesten. Dit was de geilste en fijnste schooldag van mijn hele leven geweest. Maar nu terug naar vorig jaar de dag dat ik vertrok. Net als iedere schooldag. Deed er wat kleding in. Bankpas en al mijn contante geld en spaargeld uit mijn spaarpot voor mijn rijbewijs te halen. Stapte op mijn normale tijd op mijn fiets op weg naar school.

Telefoon had ik bij. Ik had eerst al mijn belangrijkste dingen gewist. Mijn contacten van de sexsites die ik bezocht had. Mijn accounts en mijn email welke ik voor mijn sexsites gebruikte maakte ik leeg en deed ik opheffen.

Ik had al een tijdje een adres en telefoonnummer van een aardige man gekregen. Ontmoet tijdens een erotische chatsessie. Hij was wel ouder. Bijna tien jaar ouder dus. Ik had hem verteld over mijn probleem. Hij had mij zijn adres gegeven met de mededeling dat ik altijd welkom was.

Zodoende fietste ik naar hem toe. Ik had vanaf nu alle tijd. Had mijn schoolbroodtrommel en drinken bij dus dat moet goed lukken dacht ik nog. Het was ook nog mooi weer ook. Kort na de middag stond ik voor de deur van het opgegeven adres.

Niet een erg sjieke buurt in een grote stad. Voornamelijk immigranten en werklozen. Ik belde aan bij het adres. Een klein verwaarloosd tuintje vol met onkruid. Gesloten donkere gordijnen voor de smerige ramen. Je kan wel zien dat hij vrijgezel is dacht ik nog. Ik belde aan maar er werd niet open gedaan. Ik belde zijn telefoonnummer.

Bert was verbaasd dat ik hem belde en voor zijn voordeur stond. Ik ben aan het werk tot vier uur antwoorde hij. Hij had liever niet dat ik bij de voordeur een paar uur bleef staan.

Hij woonde in een vreemde criminele buurt en een jong meisje uren voor zijn deur zou problemen voor mij geven. Ik zou zeker lastig gevallen worden. Ik moest maar met mijn fiets achterom de brandgang inrijden en in zijn schuurtje gaan zitten en wachten.

Ook mijn fiets moest in de schuur vanwege zijn buren. De poort was open maar klemde wel erg. Het was een hoekhuis dus zijn schuurtje en achterom vinden was geen probleem. Snel het schuurtje in die fiets. Poort dicht en in het schuurtje. Ik deed zelfs het schuurtje aan de binnenkant op slot. Ik had niemand gezien. Het schuurtje was vies en smerig.

Ik ging op een oude tuinstoel zitten. Er stond een oude damesbrommer met half uitelkaar gehaalde motor. Kettingen, leren riemen en stokken. Ik dommelde half in totdat ik wakker werd. Bert stond naast me en praatte met mij. Hij had mij wakker gemaakt. Hij excuseerde zich voor de rommel. Hij zag er ook ouder uit dan ik mij voorgesteld had.

Zeker al in de vijftig. Een grote grijze baard en snor. Lang onverzorgd halfgrijs haar. Een oud en wat groezelig wegwerkerspak had hij aan met van die reflecterende dingen. Ik moest mee naar binnen. Door de keuken naar de woonkamer. Ook hier vies en smerig. Frietpan, magnetron en oven stonden open met overblijfsels van eten van de afgelopen dagen er nog in.

Aanrecht vol met afwas. Zo ook de woonkamer. Niet geventileerd en muf. Centraal stond een oude computer met groot scherm. Hij stond aan toen ik binnenkwam. Een chat op mijn bekende site stond open.

Een dikke negervrouw lag zich te bevredigen met een dildo. Bert liet hem gewoon aan staan. Ik werk bij een afvalverwerkingsbedrijf. Ik moet de putten open trekken en de slurven erin steken zodat hij leeggezogen kan worden. In heel het land. Bij mij in de straat voor ons huis was ook eens een put verstopt. Ik vroeg hem meteen naar zijn leeftijd. Precies 30 jaar opgegeven dan hij had ingevuld in zijn profiel confronteerde ik hem. Hij was verder wel aardig en medelevend.

Ik deed mijn verhaal. Wat er gebeurd was thuis en ik weg wilde thuis. Hij gaf geen mening en reactie op mijn verhaal. Hij stelde voor dat ik wel in zijn bed kon slapen een paar dagen. Hij sliep wel op de bank. Hij had een klein bierbuikje en was redelijk mollig. Wat tattoos op beide armen.

Hij vroeg zich af of mijn ouders haar al zouden missen. Denk wel antwoorde ik. Dan moet je je telefoon uitzetten en de baterij en simkaart eruit halen anders kunnen ze je traceren.

Ik geloofde hem en gaf hem mijn telefoon. Bert haalde hem uit elkaar en legde hem in een laatje van zijn buro waar de computer op stond. Het was vrijdagsvond nu. De pizza was bezorgd. We aten hem op en slikten hem met cola door. Bert klikte op zijn computer op mijn profiel. Inderdaad dit was leeg nu.

Hij opende zijn verkenner van zijn schijf. Haalde een mapje boven met allemaal meisjesnamen en geboortedatums. Zo ook mijn naam. Hij liep door de map en opende de fotobestanden. Ik in mijn blote kontje en blote borsten.

Ik heb nooit mijn hoofd gefotografeerd. Dan opent hij mijn facebookpagina. Domme gans dat ik ben. Met mijn voornaam en geboortedatum heeft hij toch mijn echte naam kunnen achterhalen. Je bent een mooie meid begon Bert. Weet je zeker dat je hier wil blijven? Eet eerst een boterham en vertrek morgen weer naar huis op je fietsje. Ik zal je mijn kamer laten zien. Het is niet zo prachtig en mooi schoon maar dat zal je al wel in de gaten hebben.

Bovengekomen in zijn slaapkamer zie ik een oud gebloemd dekbed en een vies vergeeld laken met vlekken. Je kunt het beste hierblijven tot morgenochtend. Ik moet nog wat zaakjes achter mijn computer afhandelen. Ik gehoorzaamde hem en bleef op zijn kamer met mijn rugzakje. Kleede mij uit en haalde mijn nachthemd uit mijn rugzak. Deed mijn nachthemd aan en ging op het bed liggen piekeren. Het leek haar geen onverstandige slechte man.

Hij adviseerde haar naar huis te gaan. Hij is nogal oversext en had haar al zo kunnen verkrachten. Toen ze hieraan dacht nam ze snel haar pilletje. Ze kon niet slapen. Ging stiekem uit bed en sloop tot halverwege de trap. Door de geopende woonkamer deur kon zij goed zien dat hij spiernaakt zich achter zijn computer zat af te rukken kijkend naar weer een naakte mastruberende dikke vrouw op het scherm. Ik zag zijn grote stijve lul.

Een grote bos wild schaamhaar. Een dikke glimmende eikel. Hij begon nu te schokken. Grote klodders sperma spoten omhoog uit zijn pik.

Hij moest even bijkomen. Hij pakte een rol keukenpapier en poetste het sperma van zijn lichaam en van het buro. Snel dook ik weer in het bed. Mijn hartje klopte hard.

Ik fantaseerde van een harde lul in mijn kutje. Ik was niet voor niets aan de pil. Ik wist het niet. Ik hoorde mijn moeder tegen mij schreeuwen en ik zag zijn dikke lul in mijn kutje. Weer was ik vochtig aan het worden. Deed mijn slipje uit. Ik vingerde mij hevig. Ik rook aan zijn laken.

Ik rook zijn zeet, urinegeur en vooral spermageur. Hevig kwam ik klaar. Heerlijk sliep ik die nacht. Die zaterdag ochtend zag ik dat het al licht was. Ik liep in mijn nachthemdje naar beneden. Alleen mijn nachthempd had ik aan.

Bert lag nog op de bank, naakt. Met zijn halfstijve lul omhoog gestoken lag hij op zijn rug. Ik ging op mijn knieen naast hem zitten. Begon zijn kale eikel te likken met het puntje van mijn tong. Betastte met mijn vingers zachtjes zijn gigantische ballen door zijn schaamhaar heen. Zijn eikel smaakte zout en urineachtig. Kijkt u even mee hoe dit stelletje zichzelf bloot geeft en hoe Kimberley graag even meedoet? Wilde sex achterin een vrachtwagen. Vandaag gaat de wens van Sidney in vervulling, ze wilde graag geneukt worden achterin een vrachtwagen dus daar zijn wij even achteraan gegaan.

Na wat zoekwerk hebben we twee prachtige vrachtwagens weten te strikken voor een opname. We beginnen de dag met wat lekkere geile lesbische actie achterin de vrachtwagen, Sidney weet niet wat ze meemaakt als ze stevig wordt verwend door een andere meid. Na de hete lesbische opname komt er een jongen bij kijken en wordt het lekkere geile trio sex.

De wens van Sidney is dubbel en dwars in vervulling gegaan! Lesbische trio sex met voorbind-dildo. We nemen u even mee op pad met drie hete dames die na een een leuk uitje gezamenlijk in de slaapkamer belanden.

Snel kleden de dames elkaar uit en wordt er inning gezoend, van het één komt het ander en in no-time is het likken, beffen en vingeren geblazen. Als ze alledrie kletsnat en opgewonden zijn pakken de dames de voorbind-dildo erbij. Kijkt u mee hoe de dames elkaar overheerlijk verwennen en hoe Peter zichzelf er even tussen mengt?

De tengere Sidney hard geneukt door twee volwassen mannen. Ze is 19 jaartjes jong deze tengere Sidney maar wat is ze toch dol op pikken. Vandaag heeft ze een trio met twee volwassen mannen. De heren zijn wel een stuk ouder dan onze tiener Sidney maar zo heeft ze haar mannen graag.

Een bak ouder maar met een heel wat jaren ervaring. Zelf heeft ze nu ook een relatie met een oudere man van 48 lucky guy. Kijk mee hoe deze tengere meid twee grote volwassen pikken in haar mondje en kutje krijgt?

Ze weet niet wat ze mee maakt!!!! Sidney snoeihard geneukt in de bossen. We zijn ergen diep in de bossen bij één of andere bunker, hier zal de mooie kleine Sidney stevig geneukt gaan worden door een grote en vol getatoeëerde kerel. Precies zoals Sidney het graag zou willen. Ze kijken goed rond of ze geen toevallige voorbijganger zien en dank trekt Sidney de broek van haar grote tegenspeler naar beneden. Er plopt een grote glimmende paddestoel naar voren die Sidney gulzig in haar warme mondje neemt.

Na het betere pijpwerk wordt zijn enorme paddestoel in haar strakke kutje geschoven en wordt Sidney snoeihard genomen in het bos! Kijkt u even mee??? Talitha wordt door twee man bruut geneukt in de bossen.

Bas en Peter staan bij de pond te wachten op Talitha, een donkere shone met een strak lijf. Al snel zien ze haar aankomen en de heren stellen zich galant voor. Na wat gekletst te hebben, nemen ze haar mee in hun carbid en toeren ze een beetje rond.

Na een tijdje gaan ze ergens iets drinken en besluiten ze om een bos op te gaan zoeken. Er gaat toch niets boven lekkere geile buiten sex? Dat dachten wij dus ook! Kijkt u even mee hoe de lekkere Talitha door twee man bruut geneukt wordt in de bossen???

Geile anale sex in de Biesbosch. We gaan mee met Chelley en Michel mee de Biesbosch in, lopen even rond en zoeken een mooi plekje op. Er is toch niets spannender dan sex in het openbaar, het gevoel dat je elke seconden gesnapt kan worden door een toevallige voorbijganger. Michel gaat langs de waterkant op een bankje zitten en Chelley trekt zijn broek omlaag en neemt zijn harde pik in haar mondje.

Na een overheerlijke pijpbeurt gaat ze bovenop zijn harde pik zitten en begint hem lekker te berijden. Deze twee zijn voor alles in, zelfs anale sex in de buitenlucht! Kijkt u even mee? Buiten sex - dubbele penetratie voor Saphira. Na een leuk dagje in het centrum van Utrecht zoeken ze toch een wat beschutter plekje op want in het centrum waren er toch telkens ogen op hen gericht en kon er weinig spannends uitgehaald worden.

Ze leggen een kleedje neer en nemen met zijn drieën plaats, het duurt dan ook niet lang voordat de mannenhanden het prachtig lichaam van Saphira verkennen. Al snel is het voorspel in volle gang en wordt er flink gebeft en gepijpt.

Als de twee knullen en Saphira helemaal warm zijn gedraaid is het tijd voor de wat heftigere standjes! Kijkt u mee hoe Saphira een supergeile dubbele penetratie ondergaat?

Geile buitensex met Tina en Peter. Tina vindt het botergeil om lekker buiten te neuken, gelukkig is Peter daar ook wel van dus dat is afgesproken.

Deze hete blondine trekt haar stoute schoenen aan en volgt Peter naar een viaduct, boven op de brug trekt hij zijn broek naar beneden en laat Tina lekker aan zijn harde pik zuigen. De voorbijgangers die opletten kunnen het schouwspel in alle geuren en kleuren bewonderen, dit is toch wel behoorlijk spannend!

Kijkt u even mee hoe Tina en Peter een afgelegen plekje opzoeken waar ze overheerlijk van bil gaan? Kunstzinnige lesbische actie met Tatum en Gina.

Gina is op bezoek bij Tatum, ze is namelijk op zoek naar een ruimte waar ze een atelier kan opzetten. Tatum is behoorlijk spannend gekleed en Gina ziet op de tafel een flinke dildo staan. Ze raakt er opgewonden van en neemt de dildo stiekem mee als ze naar boven gaan om de ruimte te inspecteren. Wanneer Gina de ruimte inspecteert ziet Tatum de dildo in de jaszak van Gina zitten en vraagt natuurlijk om opheldering.

Na een korte uitleg snapt Tatum hoe de vork in de steel zit. Voordat Gina het door heeft wordt ze vol op haar mond gezoend. Van het één komt het ander dus geniet u even mee van super hete Lesbische actie!!! Stoere straatchick Tatum lust wel een harde pik. Tatum staat lekker de muren onder te spuiten met graffiti maar wordt door een toevallige voorbijganger gespot.

De voorbijganger wil dit wel eens nader bekijken dus gaat op een kleine afstand van Tatum staan en houdt alles nauwlettend in de gaten. Nou ja, hij houdt voornamelijk Tatum in de gaten. Tatum heeft al snel door dat ze een bewonderaar heeft en laat haar spijkerbroek zakken zodat haar hij ook haar overheerlijke kontje kan bewonderen.

Het duurt dan ook niet voordat ze aan de praat raken. Van het één komt het ander en binnen no-time heeft Tatum de overheerlijke pik van de toevallige voorbijganger in haar mondje zitten.

Kijkt u mee hoe Tatum zich laat neuken door deze vreemdeling? Lekker neuken met Saphira in de bossen. Saphira knalt met haar skateboard over het geasfalteerde pad door de bossen, ze neemt alles op met haar Go-pro camera maar komt onderweg "toevallig" Peter tegen. Ze raken in gesprek en zoeken vervolgens samen een rustig plekje op. Natuurlijk blijft het niet bij praten en gaan al snel de kleren uit.

Saphira neemt de lekkere grote pik van Peter in haar mondje en laat hem helemaal naar binnen glijden, wat kan deze meid toch goed deepthroaten! Ze leggen een kleedje neer en Peter duikt gelijk tussen de benen van Saphira. Na een overheerlijk voorspel wordt er nog flink geneukt in het bos.

Kijkt u even mee hoe Peter zijn harde staaf diep in het geile kutje van Saphira laat glijden? Niet picknicken maar pik-likken in de duinen. Roxy wordt meegenomen naar een mooi plekje in de duinen, er wordt een kleedje neergelegd en de twee gaan even lekker relaxen, kleding uit en lekkere een beetje friemelen aan elkaar.

De geiligheid wordt steeds groter en al snel gaat de kleding uit en gaan ze een stapje verder. Roxy trekt zijn boxer naar beneden en neemt zijn harde pik in haar mondje. Wat kan deze meid pijpen! Na het betere bef, pijp, trek en vingerwerk duwt hij zijn harde snikkel diep in haar strakke kutje.

Kijkt u even mee Hoe Roxy snoeihard in de duinen wordt genomen?
sex in de biesbosch vrouwen kleden elkaar uit

.


Ze wil het zowel buiten als binnen. Het maakt Chelsea niet uit, zolang haar kutje en mondje maar aan het werkt gezet worden. Chervana Chianti is typisch één van de Meiden van Holland. Ze maakt de meest geile Nederlandse Sexfilms.

Met al deze sexfilms bij elkaar heeft Chervana een indrukwekkend oeuvre opgebouwd bij Meiden van Holland. Het liefste werkt ze samen met onze Stella Maas, met wie ze in het dagelijks leven ook goede vriendinnetjes is.

Er schuilt een hoop zuidelijke zwoelheid in Chervana. Ze namelijk geboren en getogen in Maastricht. Maar haar voorouders komen van nog dieper uit het zuiden. Chervana heeft Italiaans bloed en daarom ook hete Italiaanse looks. Met haar olijfkleurige huid en haar grote geile zaadvragende ogen is Chervana echt een temperamentvolle verschijning.

Chervana Chianti is gek op kleding en spullen met een dierenprint. Ze houdt van tijgers en panters, omdat ze zelf ook beestachtig is. Ten eerste is ze altijd beestachtig geil, maar ook als ze niet neukt is Chervana een wilde meid. Ze houdt ervan om mensen te shockeren. Op straat laat ze graag spontaan haar tieten zien.

Of als ze samen met Stella Maas in een taxi zit, vinden ze het erg geil om hun blote kont uit het raam te hangen. Deze brutale houding komt ook zeker terug in de uitspraken van Chervana. Chervana heeft trouwens zoveel sexspeeltjes, dat ze wel eens een sexshop binnenloopt en gewoon niets ziet dat ze nog nooit heeft gebruikt….

En dat bewijst maar weer hoe geil deze Chervana Chianti is. Ze wil iedere dag genieten en plezier maken. Dat lukt haar het beste met maken van lekker geile sexfilms. En daarom houden wij van Chervana, van haar lekkere tietjes en haar geile kutje. Ivy maakte haar eerste pornofilm bij Kim Holland. Dit deed ze op een heel bijzondere locatie voor haar. In haar eerste sexfilm neukte Ivy namelijk in de Euromast. Daarna werd het heel even stil rondom Ivy. Ze vond haar eerste ervaring met sexfilms heel speciaal en ontzettend geil, maar er kwam een grote liefde in het spel.

Toen deze grote liefde toch niet zo groot bleek te zijn, ging Ivy alleen nog maar dingen doen waar ze zelf zin in had. Ze belde Kim Holland op om te vragen of ze het nog eens mocht proberen. Natuurlijk wilden wij graag meer sexfilms van Ivy zien en ze mocht direct aan de slag. Sinds is Ivy weer heerlijk actief en ondertussen heeft ze veel geile sexfilms gemaakt voor Meiden van Holland.

Ja kan haar onder andere kennen van haar sexfilms met de Vlaamse Diego. Samen deden zij bijvoorbeeld een geil trio met Milf Esther Heart.

Hierin wisten Esther en Ivy Diego helemaal gek te maken. Andersom was het Diego die Ivy anaal mocht ontmaagden. Omdat deze twee een echte klik hadden reisden ze samen naar Budapest om daar heerlijke sexfilms te maken met geile Hongaarse sletjes. Als verrassing voor Ivy hebben we een keer een spontane gangbang georganiseerd.

Voor Ivy was dit een droom die uitkwam. Alhoewel er voor Ivy niets boven een harde pik gaat, wordt ze zelf ook erg opgewonden van een nat kutje. Als een geile bi-meid vindt ze het heerlijk om lekker te likken of gelikt te worden door een andere meid. Wij zijn in ieder geval erg blij dat we deze geile blondine één van de Meiden van Holland mogen noemen. Larissa wilde graag sexfilms gaan maken, omdat ze houdt van uitdagingen. Maar ze houdt zeker niet van half werk, want ze is erg ambitieus.

Een paar sexfilms maken is leuk, maar Larissa wil meer dan dat. Ze wil één van grootste sexsterren van Nederland worden. Ze heeft zelfs een volledige artiestennaam: En ze doet deze naam eer aan. Ze wordt namelijk vaak vergeleken met Sneeuwwitje, omdat ze een huid heeft zo wit als sneeuw, haar zo zwart als ebbenhout en lippen zo rood als bloed.

Maar tegelijkertijd doet Larissa door haar make-up ook denken aan een geisha. Naar eigen zeggen is pijpen één van haar specialiteiten. Maar wij zien veel meer potentie in Larissa. Onder begeleiding van Kim Holland laten we haar kennismaken met lesbische sex met Chelsey Lanette. We geven haar meerdere pikken tegelijk en ook daar weet Larissa wel raad mee.

En ook van een beetje kinky sex is zij helemaal niet vies. Wij denken dat het wel goed gaat komen met haar weg naar de top. Gekke Petertje is ons eerste mannelijke model. Vroeger speelde deze gekke gozer zelf in sexfilms, maar tegenwoordig produceert hij geile films vol gekkigheid. Alles wat hij maakt is te zien op www. Hij was altijd al de enige echte Gekke Petertje. De grappenmaker, de gozer die kattenkwaad uithaalt en het mannetje dat de grens opzoekt. En dat is wat Gekke Petertje het liefst doet.

Veel kijkers kennen hem als de Hagenees die geile parkeerplaatssex organiseert of als de jonge hond die geile stelletjes lekker batsend in de buitenlucht vastlegt. Petertje kijkt altijd hoe ver hij kan gaan en ver dat gaat hij zeker. Dat maken de films van Gekke Petertje zo kenmerkend.

Gekkigheid, gekkigheid en nog eens gekkigheid. Hij is de vrolijke rakker die altijd en met iedereen een geil en gezellig sfeertje weet te creëren. De stelletjes gaan vaak al lekker ver, maar Gekke Petertje weet hen nog net ietsje verder te laten gaan. Van lekker pijpen op de achterbank in een drukke straat tot het ketsen in het bos. Met of zonder pottenkijkers, H et maakt Gekke Petertje geen ene bal uit! Zolang er maar genoten wordt.

Met Gekke Petertje is altijd wat te beleven. Zijn films zijn heerlijk geil en één groot heet én te gek avontuur. Geile Morgan is een donkerharige en exotische traktatie voor de ogen. Ze is voor allerlei hete avonturen in en doet het graag zowel intiem als met veel mannen tegelijk.

Ze is eigenlijk gewoon een heerlijke milf maar dankzij heer jeugdige genen en godsgruwelijk lekkere lichaam kan ze prima door voor jonge starter. Het heeft vast te maken met haar Braziliaanse roots, waar haar lekkere strakke kont een ode aan is. Misschien hebben haar activiteiten ook wel gezorgd voor de mooie rondingen van haar goede lichaam. Naast dat ze regelmatig bedgymnastiek doet voor Meiden van Holland en ook veel in haar eigen tijd, doet ze aan paaldansen!

Ook bezit ze over enorm veel lef, ze durft het in het openbaar te doen vol in het zicht van voorbijgangers! En zowel dat als een stukje paaldanskunsten is te zien in de te gekke film met Peter als producent. Misschien komt het ook wel deels door haar Brabantse mentaliteit, lekker open en een en al gezelligheid!

Ook is inmiddels vastgelegd dat Morgan genoeg energie heeft voor een heleboel pikken van fans tegelijk bij parkeerplaatssex. Hou deze lekkere geile dame dus goed in de gaten! All models are 18 years or above. Alle modellen zijn 18 jaar of ouder. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra, netnanny, cyberpatrol of cybersitter.

Blue Donkey Media B. Ik ga akkoord met de geldende privacy verklaring. Je mag Meiden van Holland alleen bezoeken als je voldoet aan deze voorwaarden: Ik heb al een account. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de geldende privacy verklaring. Ik heb mijn wachtwoord vergeten. Rachel Rose Lief en Ruig Leeftijd: Lief en Ruig Je herkent het gezicht van Rachel Rose misschien al wel, want ze doet al een tijdje webcamsex bij Meiden van Holland onder de naam redhead Nayomi Sharp Geil en creatief Leeftijd: Geil en creatief De lekkere Nayomi kan je omschrijven met twee eigenschappen: Jenna deepthroat queen Leeftijd: Valencia Vlaamse verleidster Leeftijd: Vlaamse verleidster De super geile Vlaamse Valencia is een onschuldig meisje die elke man laat klaarkomen.

Sasha ronde tieten Leeftijd: Chelsea Zuigen en rijden! Chervana Chianti Geile Genieter Leeftijd: Haalde een mapje boven met allemaal meisjesnamen en geboortedatums. Zo ook mijn naam. Hij liep door de map en opende de fotobestanden.

Ik in mijn blote kontje en blote borsten. Ik heb nooit mijn hoofd gefotografeerd. Dan opent hij mijn facebookpagina. Domme gans dat ik ben. Met mijn voornaam en geboortedatum heeft hij toch mijn echte naam kunnen achterhalen.

Je bent een mooie meid begon Bert. Weet je zeker dat je hier wil blijven? Eet eerst een boterham en vertrek morgen weer naar huis op je fietsje. Ik zal je mijn kamer laten zien. Het is niet zo prachtig en mooi schoon maar dat zal je al wel in de gaten hebben. Bovengekomen in zijn slaapkamer zie ik een oud gebloemd dekbed en een vies vergeeld laken met vlekken. Je kunt het beste hierblijven tot morgenochtend.

Ik moet nog wat zaakjes achter mijn computer afhandelen. Ik gehoorzaamde hem en bleef op zijn kamer met mijn rugzakje. Kleede mij uit en haalde mijn nachthemd uit mijn rugzak. Deed mijn nachthemd aan en ging op het bed liggen piekeren.

Het leek haar geen onverstandige slechte man. Hij adviseerde haar naar huis te gaan. Hij is nogal oversext en had haar al zo kunnen verkrachten. Toen ze hieraan dacht nam ze snel haar pilletje. Ze kon niet slapen. Ging stiekem uit bed en sloop tot halverwege de trap. Door de geopende woonkamer deur kon zij goed zien dat hij spiernaakt zich achter zijn computer zat af te rukken kijkend naar weer een naakte mastruberende dikke vrouw op het scherm.

Ik zag zijn grote stijve lul. Een grote bos wild schaamhaar. Een dikke glimmende eikel. Hij begon nu te schokken. Grote klodders sperma spoten omhoog uit zijn pik. Hij moest even bijkomen. Hij pakte een rol keukenpapier en poetste het sperma van zijn lichaam en van het buro.

Snel dook ik weer in het bed. Mijn hartje klopte hard. Ik fantaseerde van een harde lul in mijn kutje. Ik was niet voor niets aan de pil. Ik wist het niet. Ik hoorde mijn moeder tegen mij schreeuwen en ik zag zijn dikke lul in mijn kutje. Weer was ik vochtig aan het worden. Deed mijn slipje uit. Ik vingerde mij hevig.

Ik rook aan zijn laken. Ik rook zijn zeet, urinegeur en vooral spermageur. Hevig kwam ik klaar. Heerlijk sliep ik die nacht. Die zaterdag ochtend zag ik dat het al licht was. Ik liep in mijn nachthemdje naar beneden. Alleen mijn nachthempd had ik aan. Bert lag nog op de bank, naakt. Met zijn halfstijve lul omhoog gestoken lag hij op zijn rug. Ik ging op mijn knieen naast hem zitten. Begon zijn kale eikel te likken met het puntje van mijn tong. Betastte met mijn vingers zachtjes zijn gigantische ballen door zijn schaamhaar heen.

Zijn eikel smaakte zout en urineachtig. Zijn lul was ondertussen al superstijf. Hij vroeg dat dit betekende dat ik bleef. Ik zoog verder op zijn lul. Een uur lang sabbelde en knabbelde ik erop.

Opeens begon hij te spuiten. Het sperma spoot in mijn neus en in mijn oog. Mijn hele gezicht zat onder. Ik liet het zitten. Ik stond weer rechtop. Bert kneep met zijn vinger hard in mijn opgezwollen natte kutje. Ik zette koffie en smeerde boterhammen voor ons tweeen.

Als je wil blijven mag je niet meer buitenkomen. Er komen soms informanten die alles doorklikken aan de politie. Als je wil hoef je je niet aan te kleden.

Je mag best in je blootje lopen. Doe ik ook altijd. Vandaar dat de gordijnen altijd dicht zijn. We aten onze boterhammen en dronken koffie. Hij ging weer op de bank liggen. Ik ging op zijn grote lichaam liggen. Hij had stoer borsthaar. Op zich was hij best stoer en leek op mijn opa. Mijn opa die ik ook stoer vond. Hij was vroeger boswachter geweest en jager. Bert betastte mijn kleine tietjes en had mijn nachthempdje omhooggeschoven.

Zijn eikel lag nu onder mijn navel. Ik voelde hem plakkerig vochtig worden. Hij kreeg weer een stijve. Hij drukte hard tegen mijn buikje.

Langzaam ging ik rechtop zitten. Met mijn kontje zat ik nu op zijn bovenbeen. Zijn grote pik stond fier omhoog. Ik trok mijn hempdje uit. Ik was ook naakt nu. Bert pakte mij nu stevig vast bij mijn heupen. Tilde mij op en liet mijn lichaam zakken zodat zijn eikel in mijn kutje gleed.

Ondanks zijn flinke formaat deed het nu geen pijn. Ik was goed vochtig en mijn kutje was al goed opgezwollen. Hij bewoog mijn lichaampje ritmisch omhoog en omlaag over zijn lul heen. We hadden geen haast. Ondertussen speelde ik met zijn borsthaar. Het kon op een gegeven moment niet meer uitblijven. Opnieuw kwam hij klaar. Nu voor de eerste keer iemand in mijn kutje. Gigantisch geil voelde het. Liet mijn plasje een beetje lopen. Meteen kreeg ik een harde klap op mijn wang.

Hij pakte mij beet en gooide mij van zich af op de grond. Een beetje was ik versuft. Ik had geen pijn. Ik werd nu nog geiler. Bert ging nog tegen mij tekeer. Eerst lekker gebruik maken van mijn lul en als stank de boel onder zeiken. Ga naar de keuken en haal spons en zeem om mijn bank droog te poetsen. Kruipen zal je voor me. Op handen en knieen kroop ik naar de keuken. Ik voelde zijn flinke lading sperma uit mijn kutje lopen langs de binnenkant van mijn benen.

Er hing een flinke sliert sperma aan mijn kutlipjes. Nog steeds opgezwollen pruilde mijn binnenste schaamlippen en klitje naar buiten. Geil met mijn kontje draaiend kroop ik de keuken in op zoek naar schoonmaakspullen. Met mijn gevonden spullen kroop ik weer terug naar de woonkamer. Bert had zich al aangekleed en liep zwijgend naar zijn schuurtje.

Ik poetste zijn bank netjes schoon. Nam van de gelegenheid maar gebruik ook wat andere meubelstukken op te frissen en van een vettige stoflaag te bevrijden. Bert was ondertussen weer terug. Hij had een lange ketting en een aantal riemen in zijn hand. Ik ging op mijn billen op de vloer zitten. Nog steeds sperma lekkend op zijn vloerkleed. Hij zweeg en deed mij een zware leren halsband om. Ik had wel een idee wat de bedoeling was. Ik kreeg nu ook pols en enkelbanden om van stevig leer en flinke metalen ogen.

Hij klikte de ketting met een hangslot vast aan mijn halsband. Vanaf nu ben jij mijn huishoud en neuksletje. Jij maakt hier beginnend vandaag het huis van boven tot onder weer netjes fris.

Als dank hiervoor krijg je onderdak en te eten en zal ik je regelmatig neuken. Want daarom kwam je toch hier bij mij: Ik heb al je verhaaltjes gelezen die je de laatste tijd hebt geplaatst. Je wens komt vandaag uit. Vanmorgen kon je nog weg. Nu blijf je hier. Je kan ook niet weg. Je fiets staat op slot en je rugzak en kleding heb ik zojuist in de ondergrondse afvalbak van de gemeente gedumpt. Het enige wat je hebt is je nachthemdje.

Dan kun je die domme kleine tepels van je verbergen. Ik noem het tepels. Borsten kan ik het niet noemen. Je slaapt vanaf nu in een hoekje in de woonkamer.

Ik heb op zolder nog een oude hondenmand staan. Maar u heeft toch wel mijn anticonceptiepil niet ook weggegooid? Ik heb het doosje wel gezien. Ook al raak je zwanger je kan hier gewoon het huishouden blijven doen en je mondje en je kontje en ook je kutje kan ik nog makkelijk blijven gebruiken, toch?

En als laatst, ging Bert verder: Hij antwoorde dat hij altijd al een dochter had willen hebben en er nu eindelijk een gekregen had. Ik kreeg een mondbal in mijn mond gepropt. De riem werd stevig om mijn hoofd vastgegespt. Spreken en roepen kon ik niet meer. Toen ging hij weg. Hij had mij stevig vastgezet. Hij had de kettingen zo aan elkaar gekoppeld dat ik niet rechtop kon staan en alleen kon kruipen.

Ik kon niet verder komen dan de woonkamer en keuken. De ketting zat stevig vast verankerd in de muur. Uit verveling ging ik dan maar poetsen. Ik voelde mij een echte slet al. Ik voelde nog steeds de hard geworden spermaklodders onder mijn oog en langs mijn benen.

Waar ik bij kon in de keuken had ik alles netjes gesopt en opgefritst. Het keukenblok, alle tegels en de vloer. Ik was er trots op. Pappa kwam thuis en hij vond ook dat ik mijn best had gedaan.

Hij maakte mijn ketting wat losser en legde mij met mijn buik op de keukentafel. Zijn broek ging omlaag en zonder waarschuwing duwde hij zijn lul in mijn kontje. Dat deed reuze pijn. Ik kermde het uit maar kon niets zeggen vanwege de mondbal. Hij ging hard en ruw tekeer en kwam al snel diep in mijn kontgat klaar.

Hij trok zijn lul eruit en een stroompje sperma gutste eruit op de schone keukenvloer. Papa maakte mijn mondbal los. Ik kon weer normaal adem halen. Ik had er zere kaken van. God, hij is al drie keer klaargekomen in 6 uur tijd. Wat een energie heeft hij. Ik moest zijn pik schoonlikken. Ik proefde mijn eigen poep en zijn heerlijke sperma. Ook de vloer moest ik netjes schoonlikken. Ik moest nu in mijn mand gaan liggen met mijn kutje in het zicht.

Ik mocht mijn mondbal uithouden. Papa gaf te kennen dat als ik lief was alleen snachts en als hij weg was in moest. Ik zei dat hij een lieve papa was. Papa antwoorde dat ik een goed sletje was en dat ik mijzelf nu moest gaan vingeren.

Geen vraag maar een bevel. Hij had twee metalen bakjes naast mijn mand gezet. Eentje is voor te plassen. De andere om in te poepen. Houd ze wel apart. Waarom dat zul je nog wel merken. Je zal je denk maar een keer vergissen. Ik mag dus ook niet naar de wc dus. Een hele tijd lag ik lekker in mijn mandje te vingeren. Had netjes mijn plasje in mijn bakje laten lopen. Tegen bed tijd moest ik bij hem komen om papa te pijpen.

Diep in mijn keel kwam hij klaar. Ik verslikte mijzelf en het sperma kwam zelfs door mijn neus naar buiten. Direct kreeg ik mijn mondbal in en moest ik in mijn mand. De zondag begon zoals gisteren. Eerst papa Bert pijpen. Ik begreep waarvoor het piesbakje was. Ik moest thee zetten van mijn eigen urine. De hele dag kreeg ik thee te drinken. Overdag werd ik een paar keer in mijn kutje en kontje genomen.

Maandag tot en met vrijdag was papa werken. Dus alleen vroeg in de ochtend sex. De hele dag schoongemaakt met mijn mondbal in. En natuurlijk met mijn kutje gespeeld. In de avond na het eten moest papa nog meestal zijn sperma een paar keer in mij kwijt. Al goed sletje kwam zijn sperma allemaal goed terecht. Papa Bert was tevreden over mij. Zo ging het een paar weken hetzelfde ritme door. Toen begon het papa te vervelen.

Hij vond dat ik teveel genoot van het sletje zijn. Hij wilde daar iets aan gaan doen. Op een dag werd ik wakker. Vastgesjord met mijn benen wijd gespreid. Ik voelde pijn in mijn kruis. Een slangetje zat in mijn plasbuis en liep tot onder het bed. Ik had erge hoofdpijn. Papa Bert kwam binnen. Ik had geen mondprop in en vroeg wat er gebeurd was. Hij begon te praten. Vroeger lang geleden was ik gynocoloog. Had een vrouw en een kleine dochter. Ik heb fouten gemaakt.

Aangerand en ook verkracht. Mocht niet meer werken. Jaren gevangen gezeten in een inrichting. Via reclasering dit werk en woning gekregen. Ik moet nog alle maanden smartegeld betalen. Het leven intereseert mij niet meer. Toen ik zag dat je zo veel plezier beleefde met je lekkere geile kutje brak er iets. Ik heb je bedwelmd in je slaap. Ik heb nog steeds mijn medicamenten op zolder liggen.

Ik heb je binnenste schaamlippen weggeknipt en heb je kittelaar weggeknipt. Wat je nu hebt is alleen een groot neukgat waar je geen plezier meer aan zal beleven. Het slangetje is om je urine af te voeren. Ik keek naar mijn kruis. Inderdaad was alles weg. Bert liet mij alleen. De volgende dag was weer als vanouds. Ik moest weer in mijn mandje. Het slangetje uit mijn plasbuis had nu een kraantje. Ieder uur werd mijn urine uit mijn blaas afgetapt. Ik was dus ook nog incontinent ook.

Overdag doodde ik de tijd met poetsen. Als papa Bert thuis was moest ik weer als zijn neuksletje fungeren. Nu vond ik het niet leuk en fijn meer. Ik liet mij nemen zonder tegenstribbelen. Hij pakte mij hard aan en deed mij pijn toen ik mij toch verzette. Ik voelde geen genot meer in mijn kutje. Pijn deed het niet meer. Vaginavocht produceerde ik niet meer. Als ik tussen mijn benen keek zag ik gewoon een open vlezig gat.

Mijn stevige dikke binnenste schaamlippen en uithangende klitje waren verdwenen. Een paar weken gingen zo weer voorbij. Ik verwachtte weer ongesteld te worden.

In plaats daarvan veranderden mijn tepels. Waren gevoeliger en werden donkerbruin van kleur. Ik voelde veranderingen in mijn buik. Ik moest wel zwanger zijn. Ik vertelde papa Bert niets. Hij ging maar door met mij dagelijks minstens drie tot vier keer in mijn kutje of kontje te neuken.

Op zijn vrije weekenddagen zelfs een keer of tien per dag. Zo ging weer een maand of zo voorbij. Nog steeds niet ongesteld geworden dus echt wel zwanger van papa Bert. Kon eigenlijk ook niet anders. Ik had al een stevige buik.

Ik vertelde het Bert. Hij wist al lang dat ik zwanger was. Drie maanden wist hij te vertellen. Hij had er verstand van natuurlijk. Jij gaat mijn kindje baren meisje. Ik was ondertussen al erg bang van hem. Een paar dagen later was er laat in de avond een hoop lawaai. Er werd geschreewd en geroepen bij voor en achterdeur. Er stonden gemaskerde mannen binnen met helmen op en gewapend. Het bleek politie te zijn. Ik was natuurlijk al bijna vijf maanden spoorloos verdwenen.

Via ip nummers zijn ze uiteindelijk toch tot de ontdekking gekomen dat ik hier moest zitten. Mijn nek en polsbanden doorgesneden. Ze waren vastgeklonken om mijn nek, pols en enkels en konden niet anders verwijderd worden. Ik werd even later afgevoerd per brancard en ambulance. Eerst lekker warm ingepakt. In het ziekenhuis zag ik mijn ouders weer. Heel emotioneel ik was blij ze weer te zien. Ik kreeg vele onderzoeken en testen. Mijn moeder was de hele tijd bij mij en hield mijn hand vast.

Ongeveer een week was ik onder observatie. Met de baby was alles goed. Het zou een meisje worden. Mijn vagina kon niet veel meer worden hersteld. Wel konden ze als ik eenmaal bevallen was wel een soort klitje opnieuw construeren met een gevoelig stukje wat ze ergens uit mijn arm of bil of been ofzo konden overzetten in mijn kutje.

Mijn blaas was ook niet helemaal hopeloos. Het katheder had nogal wat beschadigd en was te lang en verkeerd geplaatst geweest. En was ook niet helemaal ontsmet geweest waardoor infectie had plaatsgevonden. Dus wel wat gevoel zou terugkomen maar ik zou wel altijd licht of middel incontinentiemateriaal nodig hebben was het vooruitzicht op dit moment.

Ook kregen wij via onze advocaat te horen dat Bert in het huis van bewaring tijdens zijn voorarrest overleden was. Hij had zelfmoord gepleegd. Hij bleek dus ook nog een dochter te hebben van bijna Hij mocht haar al jaren niet meer zien en had een contact en regioverbod van waar zij woonde. Hij had haar ook al sinds jonge leeftijd misbruikt en zijn exvrouw mishandeld en ook sexueel misbruikt. Gelukkig van hem geen last meer. Ik woonde weer gewoon thuis.

Pakte school weer op. Kreeg bijles en was snel weer op het juiste nivo. Omdat de zwangerschap mijn bewegingsvrijheid begon in te perken mocht ik thuis werken.

Mijn moeder verzorgde mij lief en legde mij in de watten. Ze verschoonde mijn luiers en waste mij. Ze was dan ook zelf verpleegster. Ze ging tijdelijk minder uren werken. Alleen weekenddiensten en nachtdienst als mijn vader thuis was. Ik praatte heel veel met mijn ouders. Over de oorzaak dat ik ontspoorde. De verkrachting na afloop van het feestje dus dat ik altijd geheim had gehouden. Ik en mijn ouders hadden ook een fijne maatschappelijk werker en psygoloog.

De bevalling ging erg voorspoedig. Ook Bibby mijn dichtertje is prachtig mooi. Lijkt op mij als baby. Ik zie haar als mijn kadootje en mijn dochter. Niet als het kind van Bert de verwekker. Volgende week ga ik naar het ziekenhuis om mijn klitje opnieuw te laten construeren. Ondertussen is ook mijn vagina weer gevoeliger en kan ik weer vaginavocht produceren als ik geil ben heb ik al gemerkt.

Het komt weer goed dus.

Meesteres neukt slaaf neuken 50 euro

  • DIKKE PENISSEN PRIVE ONTVANGST IN LIMBURG
  • 136
  • Sensuele massage man kale kutjes kijken


Escort prive rotterdam sexfeest groningen


sex in de biesbosch vrouwen kleden elkaar uit