Call: Email:

Strakke schaamlippen prive zonder condoom


strakke schaamlippen prive zonder condoom

Een hoer zul je niet zomaar worden. Met dit in het achterhoofd wil ik mijn medelijden betuigen en heb eigenlijk al spijt van voorgaande alinea's. Ze is ongetwijfeld misbruikt, mishandeld, opgegroeid voor galg en rat. Moeilijke relatie met vader of moeder, scheidingen, traumatische ervaringen. We weten allemaal hoe het leven werkt. Ik zie Zondares als slachtoffer, niet zozeer als aandachtsgeile oversekste losgeslagen snol zoals veel comments hier doen geloven.

Zij mogen nooit slachtoffer worden van rare psychotische ideeën puur omdat jij persoonlijk denkt dat een stuk penis afsnijden "leuker is" als je een hoer bent en het je werk prettiger maakt.. Oei oei, al die harde reacties hier Niemand heeft het hier al gehad over een 'laserkut'. Dat doen ze wel onder verdoving, maar daar worden ook onderdelen van je geslacht weggesneden.

Er zijn mannen die op een 'laserkut' geilen, er zijn vrouwen die op een besneden penis geilen, niet? Ik ben zelf besneden, ik zou niet anders willen. Niet alleen is het schoner en heb je niet zo'n meurende snikkel. Het ziet er beter uit dan zo'n slurfje wat bij rechte toestand meer weg heeft van een hondenlul. En aan genot geen gebrek. Handjobs zijn niet altijd de ideale manier om besneden piemels aan te pakken hoewel glijmiddel een perfecte uitkomst is, maar ik denk dat mannen die besneden zijn het langer volhouden.

Dat omdat de eikel wat minder gevoelig is dan van een onbesneden pik. Dutcheyes, Ik gun iedereen graag zijn vooroordelen, maar deel je mening en ervaring niet.

Een kwestie van goed en regelmatig wassen, en dat vergt zelfdiscipline! Zelf ben ik met een Thaise dame getrouwd, voor wie zoals alle Aziaten hygiëne heel belangrijk is, maar van haar heb ik nooit het verzoek gekregen om mijn piemel dan maar te laten slopen omdat het schoner zou zijn. Besnijdenis is in Azië geen gewoonte alleen de Zuid-Koreanen hebben deze primitieve praktijk van de Amerikanen overgenomen , en dus ook geen discussiepunt. Ik denk dat ze me overigens vreemd zou aankijken als ik met het idee zou komen.

Het is maar waar je van houdt, maar of een lelijke rand dik rood littekenweefsel nu zo fraai is? Nee bedankt, laat mij mijn hondenlul met slurfje dan maar houden.

Er zijn meer van zulke rare smaken, ook tattoos en piercings zijn een rage geworden in Nederland. Moet een idiote verminking als besnijdenis daar dan nog bij? Ik kan me niet voorstellen dat met een minder gevoelige kale droge eikel de seks met een fantastische minnares als mijn vrouw beter wordt, ik denk dat mijn besneden pik haar zou teleurstellen.

Ik heb geen glijmiddel nodig! Ik zal de proef op de som, of beter gezegd het risico, dan ook niet nemen en mijn piemel geen geweld aandoen. Jou wens ik het allerbeste met je verminkte snikkel! Beste Zondares, Interessant vind ik alleen wat bij het neuken voor de vrouw lekker is en dan voldoe ik niet aan jouw smaak, mijn lul is te klein en onbesneden, is niet erg want jij blijft toch onbekend.

Hardstikke geil, een vrouw die aan één vriend niet genoeg heeft, daar krijg ik een stijve van, dat is niet ironisch bedoeld. Je moet het dan wel aan kunnen om 6x per week echt te neuken.

Ik snap niet vanwaar al die negatieve reacties komen, stop met beledigen of stop met lezen. Ik lees haar blog gewoonweg omdat ik het heel interessant vind, ikzelf ben een vrouw en ik heb niets met prostitutie te maken, maar ik vind het wel interessant om er over te lezen, dus blijven schrijven is de boodschap!

Ik zou wel een prostituee als partner willen. Maar waar leer je ze kennen in een prive omgeving? Hoi maar wat is nou een kleine pik dan? Die van mij is niet groot denk ik gewoon normaal 17 cm twee vingers dik. Maar kan uren lang vrijen zonder klaar te komen. En voorhuid zit ook er nog aan. Denk wel vaak om het weg te laten halen. Maar heb er geen last van en stinkt nooit ,was hem elke dag. En de dames die ik gehad heb in me leven vonden hem lekker.

Alleen denk ik ook wel eens was hij maar iets groter. Terwijl een betaalde vrouw tegen mij ooit gezegd heb hij is precies perfect. Ja ik denk dat dat voor iedereen verschillend is ja toch. Maar vind wel dat zij haar eigen mening mag geven. En voor sommige mannen hier. Kraak elkaar niet af. Je hebt vrouwen met een kleine vagina en met Groote dus voor ieder is er een perfecte vagina en pik. Nu alleen elkaar nog vinden; En sex is meer dan alleen neuken.

Spelen met elkaar op zoveel verschillende manieren houd het ook leuk laat je fantasie gaan. Play games kruip in de gedachte van je partner en geef vol genot met Groote of normale of kleine penis. Er is zoveel meer wat we kunnen met speelgoed en onze handen. Maar het blijft een gevoelig onderwerp onze lul ,zoals voor de vrouwen borsten billen schaamlippen. Zo wat geniet van elkaar dan komt alles wel op ze plaats terecht. Respect voor de prostituees, ik als gast zou het niet kunnen. Zelf niet als het alleen maar vrouwen waren!

Zondares, ik ben voor het eerst op je blog en heb het meteen aan mijn favorieten toegevoegd. Ik hoop op nog veel meer leesplezier. Deze reactie staat wel onder een nogal oude bijdrage, geloof ik, maar bereikt je ongetwijfeld. Als een volwassen man zelf beslist dat hij zich laat besnijden moet hij dat zelf weten, maar als ouders beslissen voor hun kind dan is dat pure kindermishandeling!!!

Ouders horen te wachten tot hun kind volwassen is en het kind ZELF laten beslissen!! Van mijn lul blijven jullie af! Ik ben tevreden zoals ik geboren ben, dus met een voorhuid, en daar blijft het bij. Julllie zijn allemaal dikke lulzeikers. Aan vesnijdenis is niks ergs aan. Zelf ben ik nu al een aantal jaren besneden omwille van medische redenen. Wel moet ik zeggen dat het met een besneden lul op seksueel vlak veel meer plezier geeft en heb zelf een groot aantal partners gehad die het leuker en hygiënischer vonden met men besneden vriend erbij.

Voor deze operatie heb ik me laten vertellen dat er meer voordelen Hygiënischer, beschermt tegen urinaire infecties, de kans op peniskanker en seksueel overdraagbare aandoeningen ,waaronder HIV en HPV, verminderen bij komen kijken dan nadelen bloedingen, infecties, plasbuisvernauwingen en paniekaanvallen.

Al bij al ben ik blij met de keuze die ik gemaakt heb om me te laten besnijden. Mijn kinderen zou ik eerst goed informeren alvorens ik hen de keuze geef tot deze ingreep, maar zou ze nooit laten besnijden zonder hun toestemming. Grappig, je geeft je eigen eerlijke mening over wat jij fijn vindt. Natuurlijk hebben mensen het recht om het niet met je eens te zijn. Wat mij wel opvalt is dat dit onderwerp behoorlijk gevoelig ligt, met name ten aanzien van het onderwerp, besnijden ja of nee en ten aanzien van het onderwerp klein vs groot.

Het lijkt erop dat het al dan niet besnijden direct in het religieuze wordt getrokken en dat het onderwep klein vs groot in het persoonlijke wordt getrokken ojee ik heb een kleinere dan 20 cm en dat de reageerders uit een soort van machteloosheid en emotie-opgewondenheid overgaan op een persoonlijke aanval naar jou en dus op de 'man' spelen in plaats van op de bal. Dat is jammer en doet de kwaliteit van de reacties helaas.

Ga door met schrijven en laat je niet verontrusten door ongefundeerde persoonlijke aanvallen. Je blog is top! Wat kan jij zeiken zeg. Moet niet te dit of te dat zus zo dan weer wel dna weer niet.

Guttegut meid, een slappe krijg je hiervan! Jy bnt kkr dom. K bn zelf ook besnede doet geen pyn niks en geen litteke niks. Het is juist btr dn een voorhuid. Het is veel schoner ook. Een hoer is een hoer en blijft altijd een hoer! Geestelijk en emotioneel verwoest, met een kut als een slaapzak Peter van 23 juli Ik heb het artikel in het AD via deze link gelezen en ben het met de inhoud ervan helemaal eens.

Zelf ben ik helaas ook besneden en mijn ervaring is dat mijn pik nu veel minder gevoelig is en dit een slechte invloed heeft op de seks. Afgezien daarvan vind ik een besneden pik gewoon een rotgezicht. Besnijdenis moet daarom zeker ontmoedigd worden, en liefst verboden, behalve natuurlijk wanneer er geen andere medische oplossing is. Ik heb de laatste tijd veel van je gelezen en ben het bijna altijd met je eens en je hebt me veel geleerd en heb daarom veel respect voor je gekregen. Maar nu ben ik het toch niet helemaal met je eens.

Zoals je merkt aan de reacties van de voorgaande reaguurders zijn de meeste mannen er niet zo op gesteld als je aan hun penis komt. Zeker als hoer vind ik dat je had moeten weten dat de penis een belangrijk deel is voor de mannelijke ego. Ik snap dus eigenlijk ook niet dat je zo verbaasd bent door deze reacties. Nu kan ik begrijpen dat je het om bepaalde esthetische redenen mooier of zelfs prettiger vind dat een penis besneden is, maar daar gaat het niet om.

Het gaat om de keuze die elk individu hoort te kunnen maken, als je respect hebt voor een ander snap ik niet dat je dat van iemand kan ontnemen zeker niet van je eigen kind. Een besnijdenis is permanent en kan ook op latere leeftijd nog gebeuren.

Ook kan er natuurlijk wat mis gaan kleine kans en dat kan hij je dan de rest van zijn leven kwalijk nemen. Ook raad ik je aan niet te veel te luisteren naar de redenen van de voor of tegen standers aangezien het in de natuur van de man zit om zich niet aan te stellen en te doen alsof alles goed is, vooral met de penis is dit natuurlijk het geval.

Net zoals een man niet toegeeft dat hij pijn heeft als hij zich in zijn vinger snijd en emotionele pijn vaak onderdrukt. Dus ja om af te sluiten, laat de keuze over aan de persoon in kwestie tenzij het natuurlijk om medische redenen gewaarborgd is. Hoi Zondares, ik moet toegeven dat seks met een besneden piemel veel beter is met een onbesneden veel meer genot.

Beste neukpartij van mijn leven, natuurlijk hangt er veel van je partner af, maar toch, ik verschoot er best van. Verder klopt het dat een besneden piemel properder is, er kan niets blijven zitten in "hoekjes en kantjes". Ik zou wel achter medische informatie aan gaan bij de dokter, moest ik ooit een zoon krijgen. Blijf vooral verder schrijven, Groetjes. Ik raad het niemand aan, maar er bestaat we degelijk een aandoening waarvoor besnijdenis de uitkomst biedt: Verder is een groot deel van de verbanden die je aan het einde legt onzin.

Ik zie een stukje herkenning zoals mijn vriendin ook denkt. De variatie in pikken vindt ze lekker. Nu zit ze in een monogame relatie denk ik tenminste. Het is een soort van sexverslaving die je hebt toch? Zou je ooit genoeg kunnen hebben aan 1 pik vraag ik me af. Ook wat je verteld over de duur van het neuken. Mijn vriendin wil gewoon lang neuken, als het niet lang duurt is ze not amused.

Misschien moet ze weer het vak in, kan ze lekker neuken en goed verdienen. Maar of ze dan een relatie kan hebben, dat weet ik niet. Vaak kom je als hoer foute mannen tegen, criminelen, agressievelingen, etc.

Het is maar wat je wilt he. Men die zeggen dat een onbesneden fijner is dan een besneden kletsen uit hun nek. Een onbesneden lul is hartstikke goor en zit vol met bacterien en viezigheid tussen de eikel en vel. Wat een propaganda machine zeg! Zowel in het Nederlands als het Engels kom je verbazingwekkend veel dezelfde reactie tegen. Al zijn het alleen al de comments onder de artikelen die Zondares er aan gewijd heeft.

Waarom zijn er zoveel mensen pro besnijdenis op dit forum, uit een bevolkingsgroep waar het overgrote deel niet besneden is? Wie hebben er belang bij? Google voor de gein eens iets over besnijdenis en kijk hoeveel propaganda websites er in de top hits staan. Christenen, joden, moslims en medische bedrijven!

De propaganda machine is aan het werk. Ze wil ons doen geloven dat een ongevraagde besnijdenis van een minderjarig mens valt te vergoelijken door niet bewezen voordelen.

Ze willen ons doen geloven dat kinderen geen trauma's ervaren tijdens besnijdenissen omdat ze hier nog niet toe in staat zijn, dit niet kunnen uiten of simpelweg vergeten.

Een beetje zoals de gedachtengang van een pedofiel die ooit in een documentaire van Peter R. Ze wil ons doen geloven dat de onbesneden man geen oordeel kan vellen over iets wat hij niet zelf heeft ervaren. Om het natuurlijke waarheidsgetrouwe instinct te omzeilen word de toevlucht gezocht op weerloze kinderen en onwetende ouders. Zij wil ons doen geloven dat de man in zijn natuurlijke staat een vies wezen is dat niet voor zichzelf kan zorgen.

Als argumenten worden leuke stukjes getyped door prostituees en mensen die zieken behandelen. Denkt u soms dat het aangenaam is om na een lange dag mijn tong in de gemiddelde vagina te steken zonder een gepaste voorafgaande douche?

En wie liep er al eens door een straat waar prostituees werkzaam zijn? Me die mannen wil ik de hand nog niet schudden! De propaganda machine draait Nederland en zij wint terrein. Hygiene is een keuze! Wat nou er is nooit een goede reden voor besnijdenis!!!!!! Ik ben zelf besneden omdat mijn penis ontstoken werd doot een te strakke voorhuid! Mijn linker pink is ooit geamputeerd om medische redenen, zullen wij dit preventief bij babes ook gaan doen?

Hou zelf je bek kneus niemand heeft het over medische besnijdenis.. Ben sinds kind besneden, voor mij nooit een probleem geweest. Vrouwen vinden het aangenaam, het is schoon, fris en fruitig: Nooit een probleem met impotentie, juist het tegendeel Op aanmerking van de dames ben ik zelf een uitzondering als het gaat om de uithouddingsvermogen,hoogstwaarschijnlijk te maken dat de huid minder gevoelig en dat ik dus minder snel kom.

Een beetje meer zweet en natigheid daar ga je me niet over horen klagen. Persoonlijk als man zijnde, vind ik het huidje er raar uitzien. De penis ziet er in slappe toestand een beetje uit als een soort dikke worm uit en het verstopt het mooiste namelijk de eikel. Zonder wetenschappelijk taal te gebruiken er wordt het een en ander gezegd over besnijdenis. Dus op grond van mijn eigen ervaring, vrouwen vinden het aangenamer ook al beweren ze van niet sorry dudes en de lengte maakt zeker ook uit 21, nog wat.

Fijne avond dames en heren ;. Het is voor mij heel simpel waarom velen zo veel weerstand voelen tegen besnijdenis, wat jij en je man mooi vinden, vinden een hoop anderen lelijk en verminkt, wat jij en je man lekker vinden aan een besneden dinges, vinden sommigen zeker niet aangenaam.

Je mag over besnijdenis toch ook een negatieve mening hebben? Die heb ik op grond van mijn eigen ervaringen zeer zeker. Ik heb zelf het resultaat bij mij altijd walgelijk gevonden en de seks erna beslist een stuk minder, eigenlijk zodanig dat ik seks wel kan missen.

Is er dan een reden om er positieve verhalen over te vertellen? Ik dacht het niet. Misschien zal een deel van de lezers het met je eens zijn, maar een groot deel zeker niet. Mij overtuig je beslist niet. Op 4 september a. Stop toch eens met dat gescheld op elkaar. Respect voor een andere mening Hahahaha ik dacht dat ik dom was Zondares, ga met pensioen. Nederlandse hoeren zijn lelijk, arrogant en vragen de hoofdprijs. Wat een gelul dat jij extra kwaliteit biedt, wat is dat dan?

Kinderen laten besnijden zonder medische noodzaak? Laat je kids lekker zelf over hun lichaam beslissen. Je gaat hiermee echt te ver. Ik heb begrepen van hoeren dat veel pikken vies zijn; Ik heb begrepen van hoeren dat besneden pikken vaak schoner zijn smegma problematiek ; Ik heb begrepen van hoeren dat een voorhuid de pik lelijk kan maken, die rare tuutjes grote voorhuid in combi met kleine pik ; Ik heb begrepen van hoeren dat een besneden pik zonder condoom aftrekken een stuk lastiger is dan één met voorhuid.

Ik heb zelf de indruk dat veel reacties zijn geschreven op basis van religieuze vooroordelen. Een besneden pik zit veelall aan een islamiet vast. Ik denk dat het goed is religieus-emotionele, anders-emotionele, sex-technische en medisch-technische aspecten van elkaar te scheiden. Wel grappig dat dit relatief korte pik verhaaltje zo enorm veel reacties doet oproepen. Ik heb ze ook liever besneden dus gelukkig woon ik in Den Haag haha wonen hier oa veel Marokkanen en Turken en die zijn natuurlijk besneden.

Maar ikzelf persoonlijk kick op negers, vooral als ik beneden bezig ben zo'n lekkere forse donkere negerpik daar kan ik helemaal opgewonden van raken.

Het kleurcontrast denk ik ofso. Besnijden is niet goed zeggen de jaloerse onbesneden. Besnijden is wel goed zeggen de trotse besnedenen.

Zondares de negatieve reacties die je krijgt zijn van meepraters die geen verstand van leven hebben. Ze lezen in de krant dat het verkeerd is om een kind te besnijden en geloven dat. Wanneer je hun vraagt of ze ervaring hebben met een besneden pik gaan ze liegen. Voor mij en vele andere knippen die vieze vel.

Steeds meer mannen die besneden zijn laten een reconstructie doen, google er maar eens op. De eikel moet beschermd worden om zijn gevoeligheid te bewaren. Besneden mannen weten niet beter, voelen wel iets maar hebben geen flauw benul hoe groot het verschil in genot en gevoel wel is. Wat hygiëne betreft, dagelijks wasje lost al veel op! Ik blijf erbij, een besneden lus is een verminkte lul.

Ik ben een bisexuele homo, raar misschien ik ben al 17 jaar homo en ook met een man getrouwd. Toch heb ik soms een echt kutje nodig om mijn eikel in te soppen, daar geil ik echt van.

Soms heb ik dus trio-ervaringen en neuk ik een hoertje met goedkeuring van mijn man. Meestal ben ik haar aan het neuken en pijpen we mijn man samen, of wel neuk ik haar en zit mijn man zijn lul lekker in mijn kontje. Mijn man zelf neukt nooit kutjes, maar ik neuk ze graag. Ik bouw ook op, als ik te geil ben en de neiging heb te snel te komen dan stop ik even en laat me dan goed in mijn kont nemen en ga haar dan beffen of vingeren.

Een hoer heb ik nooit voor 10minuten want ik wil genot voor mijn geld. Ik ben ook kieskeurig, ik wil geen flaporen van lippen maar kleine en zachte goedomsluitende lipjes, een slank meisje met kleine tietjes en geen meloenen die op de grond hangen als je ze op zen hondjes neemt.

Als er meisjes zijn die tssn zijn en ook deze fantasie hebben, laat het dan weten, want sommige hoeren zijn echt wel duur. Bezie mij dan als gigelo voor een sexperiment: D Ikzelf heb een vrij dikke pik van Je moet wel mijn man kunnen verdragen, maar hij neukt je niet! Wat een stelletje bekrompen, lompe mensen zijn jullie, ten eerste de lengte maakt heel veel uit, mits hij niet langer is dan 20 cm, want dan krijgt de man hem ook moeilijker stijf, omdat er veel bloed in moet!!

Besnijdenis is alleen voor domme Joden, want je geniet nooit meer zo van seks als anders, je voorhuid is veel gevoellozer geworden, voor de rest heeft het enkel nadelen. Daarom doen ook alleen de bekrompen, arrogante Joden dit walgelijke traditie. Los van alle reacties over pikken en besnijdenis, heb ik hier een anonieme reactie gelezen die mij veel meer kwetst dan al de rest samen.

Een hoer is een hoer en blijft een hoer, las ik. Dat vind ik dus zielig en erg. Ik heb een paar goeie vriendinne die bijklussen als hoer. Eentje is het zelfs gaan doen omdat ze in financiele moeilijkheden geraakte omdat ze andere mensen met problemen had geholpen. Ik geloof dat veel mensen denken dan hoeren enkel maar aan seks doen.

Hun gewone leven blijft voor de maatschappij verborgen. Er zijn ontzettend toffe en lieve vrouwen bij, maar dat willen de mensen niet gezegd hebben. Ik heb zelf al jarenlang een hechte vriendsschapsband met enkele hoeren. En nee, die vriendschap draait absoluut niet rond neuken en ook ook niet rond geld. Het is niet omdat er bij de hoeren, net als bij andere beroepen, een hoop randgevallen zit, dat je hen allemaal moet over dezelfde kam kan scheren.

Ik heb enorm veel respect voor mijn vriendinnen. En ik ken evenzeer "gewone werkende mensen" die een mentaliteit hebben die veel slechter is dat wat mijn hoer-vriendinnetjes te bieden hebben. Dat een besneden penis makkelijker schoon te maken is, lijkt mij duidelijk. Dat vrouwen liever een besneden penis hebben, daar kan ik ook wel inkomen, maar dit is m. Maar als je hem wast voor de seks en wie neemt deze kleine moeite nou niet? Dus zit het voornamelijk tussen de oren van de vrouw en de besneden mannen.

Logisch het meest gevoelige deel, de eikel, is uitgedroogd en verhard. Dat kan niemand bestrijden. Het is niet natuurlijk, anders waren we wel besneden geboren. Ik moet er niet aan denken. Ik zou me kapot schamen. Maar ik begrijp de besnedenen wel, zij zijn als kind al beroofd van hun voorhuid en weten gewoon niet beter. Iedereen moet het natuurlijk zelf weten op latere leeftijd, maar één ding kan echt niet: Daar kan geen discussie over bestaan.

Het is in mijn ogen crimineel een stukje van je kind af te snijden omwille van hygiëne, gewoonte of nog erger godsdienst. Gewoon je zoontje al direct leren zijn piemeltje iedere dag goed te wassen,vooral onder de voorhuid en het argument van de hygiëne kan al van tafel. Je leert je kind toch ook zijn tanden te poetsen. Wat een hoop zielige reacties zeg , kindermishandeling Wat een hoop gekken toch Niets mooier dan een besneden piemel. Mooier , hygiënischer , kans op peniskanker is nul , altijd proper , nooit nare geuren waar veel mannen zelfs na het wassen niet van af kunnen , Wat een hoop gestoorde gekken zitten hier toch.

Veel mensen die niet weten waarover ze praten. Elke dame die het verschil kent zal een besneden piemel kiezen. Voor de mannen die hier domme commentaar zetten over besnijdenissen Steek er zelf eens een in je bek die niet besneden is en daarna een die wel besneden is En kom dan eens af met jullie grote mond.

Wat een sukkels zeg! Ik ben zelf nu 10 jaar besneden , ik was toen 20 jaar , ben fantastisch begeleid door de uroloog en heb dit mij nog geen seconde beklaagt. Properder kan je hem nooit hebben hoor. In geval van de kinderen. De meeste comentaar gevers en negativisten hebben duidelijk geen kinderen jongetjes. Wel , voor de duidelijkheid Bij het merendeel kan de voorhuid al van bij de geboorte niet achteruit en komt dit pas op 3 of 4 jaar , na veel begeleiding van de ouders in orde.

Voor de mensen die een kind besnijden mishandeling vinden hoop ik dat ze nooit jongetjes hebben Stel je voor dat ze pijn hebben bij plassen door een te nouwe voorhuid , dat is mishandeling deze kinderen noet helpen. Voor de mannen die niet besneden zijn en dwaze comentaar hebben gegeven ik hoop dat je morgen wakker word met een te nouwe voorhuid Dat word lachen Hahaha losers.

Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Jullie hebben best vaak gevraagd naar mijn ideale pik, dus hier komt het.

Dit stukje is een beetje moeilijk voor me, want ik heb niet maar één ideale pik. Wat ik een ideale pik vind, is ook nog eens anders als ik er iets anders mee doe. Een pik moet namelijk verschillende dingen kunnen. Bij een klant is het minder belangrijk wat hij voor pik heeft dan wanneer ik met een vriendje of scharrel neuk voor mijn eigen plezier.

Ik heb dan ook wel een voorkeur, maar die is minder belangrijk. Voor het werk is het belangrijkste dat het lekker werken is, en dat hij geniet. Als ik voor mijn plezier neuk dan wil ik iets heftigers meemaken.

Voor anaal heb ik graag een pik die net dik genoeg is, zodat het condoom niet afglijd. Dan heb ik ook graag een man met een flinke voorhuid, en die niet té hard word. Lang en dun is dan fijn, want eruit floepen is het minst fijne. Dan kan anaal met een klant best lekker zijn. Eigenlijk vind ik hetzelfde wel met een vriendje, maar dan hoeft het condoom natuurlijk niet.

Om te pijpen wil ik vooral een schone pik. Hoe minder luchtjes, hoe lekkerder. Groot of klein maakt daarvoor niet zo uit vind ik, het is altijd wel leuk om te pijpen. Bij een vriendje, dus zonder condoom, heb ik liever geen voorhuid. Ik vind de smaak daarvan niet fijn. Het ligt niet aan de hygiëne, want je kan wassen wat je wil en het word nooit helemaal lekker.

Ik vind het bij het pijpen het lekkerste als hij geschoren is. Voor handjobs is het belangrijkste dat hij een goede voorhuid heeft, want dat maakt het veel makkelijker om af te trekken. Ik kan elke maat en elke vorm aftrekken, dat maakt me helemaal niet uit.

Ik vind het best leuk om te doen. Voor de rest maakt het echt niet uit hoe de pik is. Voor het neukwerk ben ik het kieskeurigst. Een klant is fijn als hij niet te krom is, goed in het condoom past, en stijf blijft. Dan heb ik ook graag dat hij geschoren is, want dat is fijner tegen irritatie. Bij klanten heb ik het liefste mannen die het drie minuten ofzo volhouden, want dan kan je ze makkelijk op tijd klaarkrijgen, zonder dat het opeens voorbij is.

Als ze volhouders zijn, heb je veel tijd nodig voor het neuken, en dat is minder spannend voor de klant. Het is ook niet makkelijk als ze te vroeg komen, want dat is zo oppassen. Bij mannen die ik neuk voor mijn eigen plezier fantaseer ik altijd over grote pikken, van 20 centimeter lang en nog dik ook.

In het echt is dat leuk voor af en toe, maar vooral moeilijk met vluggertjes. Voor vaker is wat kleiner eigenlijk makkelijker. Nog steeds wel groter dan gemiddeld, maar niet zo extreem. Ik kan die grote prima hebben, maar daar moet je voor weten hoe. Ik hou van dikke, ronde eikels die groter zijn dan de rest van de pik. De eikel is het belangrijkste deel van de pik. Het geeft hem net als mij het belangrijkste genot. Ik ben een liefhebber van de besneden lul.

Hoe strakker, hoe beter. Zoetjesaan heb ik gezien wat de verschillen zijn, en ik zal als ik zonen krijg, ze ook besnijden. Niet alleen omdat het beter neukt, maar ook omdat ik veelteveel gekrompen, scheve en ontstoken voorhuiden heb gezien. Ik kom meer gezonde besneden pikken tegen dan onbesneden. Voor klanten maakt het niet uit, maar als ik voor mezelf neuk, dan ècht wel. De vorm van de pik is op zich niet zo belangrijk.

Ze mogen best krom zijn, of scheef, dat is niet erg. Er moeten alleen geen zachte knikjes inzitten. Dan klapt hij telkens dubbel bij het neuken. Te krom zodat hij niet goed glijd is natuurlijk weer teveel, maar ik kijk niet op een beetje scheef of krom. Recht is natuurlijk ideaal, maar dat is vooral omdat het mooi is. Verder heb ik graag dat een man het hele zaakje lekker glad scheert. En dan niet zo half, zodat je toch nog stoppels voelt. Dat is lekker schoon en glad, het beste tegen irritatie.

Sommige mensen vinden het raar als een man scheert, maar tegenwoordig word het best wel veel gedaan ook door mannen! Ik ben daar wel blij mee. Als ik neuk zonder condoom, dus niet als ik een klant heb, dan heb ik graag een droge, gladde huid op de pik. Van die mannen die altijd klam of ruw zijn vind ik minder fijn aanvoelen bij het neuken.

Ik kwam haar kamer binnen, schoof haar stoel wat naar achteren en vroeg haar wat het probleem was. Ze zei dat heb ik je net laten zien. Mijn antwoord was, denk je nu echt dat als jij op mijn schoor komt zitten ik op let wat jij op de pc doet. Ik heb wel andere dingen om dan naar te kijken.

Terwijl ik dit zeg komt haar baas Willem binnenlopen, zo gezellige boel hier. Ik zeg tegen Willem, ja je het zeker een gezellige secretaresse. Willem lacht en loopt zijn kantoor in. Ik zeg tegen Nicky nou laat je probleem zien dan zal ik je helpen. Een half uurtje later zat ik weer op mijn eigen plek en was alles geregeld.

De tijd verstreek en Nicky bleef Nicky, altijd knap, moi, gezellig en vriendleik. Af en toe vroeg ze me "wanneer gaan we weer eens pizza eten " en dan antwoordde ik haar dat ze dat wel weer zou horen. Het duurde nog wel een tijdje maar er kwam weer een avond aan dat ik zou overwerken.

Ik zei het tegen Nicky en vroeg of ze weer Pizza kwam eten. De volgende dag kwam ze terug en zei dat het goed was. Ze had niets die avond dus bleef ze gezellig mee eten. De dag kwam eindelijk en ik begon wat later omdat ik langer door zou werken. Ik liep na een tijdje richting Nicky en begroette haar. Ze baalde een beetje omdat ze dacht dat ik niet zou komen. Toen ik haar vertelde dat ik wat later was begonnen ivm het overwerk begreep ze het. Ze zag er weer erg leuk uit, een erg kort wat wijder rokje en een leuke witte blouse, waardoor je duidelijk kon zien dat ze een rode bh aan had.

We dronken na afloop allebei weer een borrel en uiteindelijk kwam ons eten weer binnen. We gingen naar mijn kantoor en aten de pizza lekker op.

Na de pizza ruimde ik de troep op en haalde Nicky koffie. Nadat ze terugkwam en ik weer achter mijn bureau zat wilde ze weer tegenover mij gaan zitten. Ik vroeg haar of ze het niet meer durfde op mijn schoot te komen zitten. Waarop Nicky zei dat ze dat best durfdopstond en schuin op me kwam zitten. Weer had ik haar heerlijke borsten voor mijn neus en een stel blote benen op mijn benen. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar blote been en begon haar net als de vorige keer te strelen.

Ze dronk rustig haar koffie op maar aan haar te merken bleek ze het wel te waarderen. Ik kon zien door haar blouse dat haar tepels iets naar voren kwamen. Ik waagde de gok en probeerde onder haar rokje te komen en na enkele pogingen lukt het me om haar zo te strelen dat ik bijna tot haar lies kwam.

Ik trok mijn hand terug en dronk mijn koffie verder op. Ze keek me aan en vroeg waarom ik stopte want ik vond het wel erg lekker. Dit liet ik mij geen tweede keer zeggen en ging door waar ik gebleven was. In mijn broek groeide ook het een en ander, dat moet ze voelen dacht ik. Ik streelde haar been en ging verder richting haar kruis tot ik zelfs over haar slipje begon te strelen.

Dit wond haar waarschijnlijk wel op want haar benen gingen iets uit elkaar zodat ik de gelegenheid kreeg haar verder te strelen. Het wond haar blijkbaar flink op want ze moest met een hand op het bureau stuenen. Ik ging door met haar kruis te strelen alleen wilde ik proberen in haaar slipje te komen. Uiteindelijk lukt het me om via naar been in haar slip t ekomen. Ik voelde haar schaamlippen die wat vochtig waren en naar boven strelend woelde ik door een stukje schaamhaar.

Het is dat we gestoord werden door de schoonmakers anders waren we denk ik wel verder gegaan. We stopte en ze sprong van mij af. Omdat de schoonmakers door de gangen heen en weer liepen besloot ik nog maar enkele werkzaamheden te gaan doen. Nicky had ook nog wat werk gedaan maar liep na een half uurtje langs om me een kus te geven en te zeggen dat ze naar huis ging. We wenste elkaar een fijne avond en tot morgen.

Ik bleef alleen achter en had niet veel zin om nog iets te doen. Ik ben even later ook opgestapt en naar huis gegaan. Continue hield ik het beeld in mijn gedachte dat ik haar lippen had gestreeld en ik was eigenlijk wel benieuwd of Nicky zo blond was dat ook haar schaamhaar blond zou zijn.

Misschien zou ik daar nog wel eens achter komen. Nicky was een hele mooie meid maar ergens was ik toch niet verliefd op haar. We zouden hele geode vrienden kunnen blijven maar om met haar samen te wonen, dat gevoel had ik niet. De volgende morgen was ik weer op tijd op mijn werk. Even later liep Nicky voorbij en zei goedemorgen. Ik zei goedemorgen terug en vroeg haar of ze gisterenavond gezellig had gegetten.

Ze liep terug naar mijn kantoor en zei dat ze heerlijk had gegeten en dat het gezellig was. Mooi zei ik en heb je nog een afspraak met hem gemaakt. Nee zei ze het eindigde wat abrupt maar wie weet zie ik hem nog wel eens of eet ik nog een keer met hem.

Ik zei tegen haar OK ik hoor het wel van je. We gingen allebei weer aan het werk. Het bleef maar door mijn hoofd spoken hoe blond ze nu echt was, was het uit een potje of niet. Ik liep naar haar toe onder het mom of ze koffie wilde. Graag zei ze en ik haalde 2 koffie. Ik zette het voor haar neer en zei alstublieft blonde schoonheid. En meer durfde ik niet, ik had niet het lef haar gewoon te vragen of haar schaamhaar ook blond was. De dag ging voorboij zonder van beide kanten een toespeling.

Uiteindelijk werd het weer vrijdag en 's middags dronken we, zoals gewoonlijk, een borrel. We stonden even met een stel te kletsen tot enkele af dropen om weekend te gaan vieren. Ik vroeg Nicky of ze nog plannen had dit weekend. Haar antwoord was dat ze niet echt iets gepland had. Ik vroeg haar ga je gezellig met mij mee naar huis.

Ik woonde ongeveer 20 min rijden van mijn werk en Nicky kon het met de fiets af. Ze moest even nadenken en vroeg of ik haar dan vanavond weer thuis zou brengen. Ik zei dat dat goed was maar dat ze ook mocht blijven slapen. Uiteindelijk na nog een wijntje stemde ze in maar wilde wel eerst even naar huis om haar fiets thuis te brengen en wat spulletjes te pakken.

Zo gezegd zo gedaan en reed ik enkele minuten later achter haar aan naar haar huis. Ze woonde in een mooi appartement op de 12e verdieping met een geweldig uitzicht. Even later had ze wat spullen gepakt en zaten we in de auto richting mijn huis. Het was zo rond 7 uur dat we bij mij thuis aankwamen. Ik vroeg Nicky wat ze wilde, iets te eten halen of ergens heen gaan.

We besloten het laatste te doen en reden naar scheveningen om daar aan de boulevard iets te eten. Het was redelijk rustig dus plek genoeg om gezellig met zn tweetjes iets te eten. Het blijft altijd leuk om de reactie van de mensen te zien zo van o daar heb je weer een verliefd stelletje. Op haar mooie figuurtje, haar slanke lijn en haar lange blonde haar?

Ja misschien wel alleen wist ik niet en kon ik ook niet inschatten hoe Nicky daar over dacht en of ze er uberhaupt mee bezig was. We aten gezellig kletsend over het werk en prive zaken tot we om 10 uur richting de auto liepen. We liepen naast elkaar en spontaan sloeg Nicky haar arm om mijn zij en klemde ze zich tegen me aan. Ook ik legde mijn hand om haar heen en zo liepen we terug naar mijn auto.

Ik zei haar dat ik haar bed thuis nog even op zou maken zodat ze naar bed kon gaan als ze dat wilde. Nicky keek me aan en vroeg, maar was je niet van plan om verder te gaan waar we de laatste keer gebleven waren. Ik had gehoopt dat ze dat ook wilde, alleen wilde ik haar niet confronteren om gelijk bij mij in bed te stappen.

Mijn antwoord was dat ik dat zeker wel wilde alleen leek het me dan verstandiger dat ze bij mij kwam slapen. Nicky vond dat geen problleem dus ik hoefde haar bed niet op te maken. Thuis aangekomen hebben we nog wat drinken gepakt en hebben we naast elkaar op de bank nog wat tv gekeken. Omdat ze een spijkerbroek aan had wachtte ik met haar te strelen tot we boven zouden zijn. Omdat ik het op haar blote been toch wel wat spannender vond.

We hadden het er over wat onze plannen morgen zouden zijn. Uitslapen en daarna zouden we wel zien waar we zin in hadden we wisten het nu nog niet. Ondertussen kwam Nicky knus tegen me aan zitten en legde haar hoofd op mijn schouder. Het deed me eigenlijk toch wel wat dat deze mooie meid zich tegen mij aan nestelde. Zou ik haar toch stiekum strelen en kussen? Waar ik over aan het piekeren was deed Nicky dus gewoon, ze begon mijn bovenbeen te strelen en kroop langszaam steeds verder richting mijn kruis.

Omdat er toch wel het eea aan het groeien was en dit wat ongemakkelijk zat vroeg ik haar of ze nog iets wilde drinken. Dat gaf mij de mogelijkheid mijn jonge heer even goed te leggen.

Ik kwam terug met de drankjes en kroop tegen Nicky aan, ik vroeg of ze het naar haar zin had en kreeg te horen dat ze het erg naar haar zin had. Ik gaf haar spontaan een kus en keek weer naar de film op de tv. Ondertussen begon Nicky mij weer te strelen en ook deze keer kroop ze weer richting mijn kruis.

Dat wat ik bij haar op kantoor had gedaan wilde ze zeker nu bij mij doen. Alleen had ik nu geen blote benen zoals zij toen wel had. Na verloop van tijd pakte ik haar beed en onze lippen vonden elkaar. Ohhh wat was dit lekkerr, ik zat hier op mijn eigen bank in mijn eigen huis te zoenen met een hele mooie blonde meid. Ik zei dat ik ging douchen en als ze zin had dat ik haar boven wel zou zien.

Ik liep naar de douche, zette de kraan aan en kleedde me uit. Ik stond net onder de douche toen Nicky binnen kwam en zei dat ze ook graag even wilde douchen. Prima zei ik kom er bij als je wil. Ze deed haar blouse en spijkerbroek uit.

Voor me stond een bleodmooie blonde meid in een witte bh en een wit slipje. Ze deed haar bh af en nu zag ik voor het eerst haar werkelijk waar heel mooie borsten, ze waren toch groter dan ik had verwacht. Ze draaide zich om en bukte om haar slipje uit te trekken.

Haar schaamlippen hingen iets naar buiten hetgeen een waanzinnig geil gezicht was. Ze kwam tegen me aan onder de douche staan en we begonnen weer te tongen. Ze was ook naakt een echte schoonheid. Mijn pik begon nu sneller te groeien dan beneden op de bank en het duurde dan ook niet lang dat hij stijf tussen ons in stond. Ze begon met haar hand mijn pik op te zoeken en begon mij al tongend af te trekken. Ik kneedde haar billen en ging met mijn vinger op zoek naar de ingang van gaar grotje.

Ze was al erg nat voelde ik en dat kwam niet van het douche water. Ik vingerde haar met mijn vinger en ze kon een paar kreuntjes niet onderdrukken. Haar tpels priemde al flink naar voren, we waren beide flink opgewonden. Ze zakte wat door haar knieen en nam mijn pik in haar mond, ik werd heerlijk gepijpt en gaf met mijn handen op haar hoofd het ritme aan. Ik zei dat ik klaar zou komen om haar de gelegenheid te geven hem uit haar mond te halen.

Ze bleef echter zuigen en likken dat ik in haar mond klaar kwam. Ze kwam weer staan en omhelsde me weer.

.

Buiten sex sex emmenstrakke schaamlippen prive zonder condoom

Een hoer zul je niet zomaar worden. Met dit in het achterhoofd wil ik mijn medelijden betuigen en heb eigenlijk al spijt van voorgaande alinea's. Ze is ongetwijfeld misbruikt, mishandeld, opgegroeid voor galg en rat.

Moeilijke relatie met vader of moeder, scheidingen, traumatische ervaringen. We weten allemaal hoe het leven werkt. Ik zie Zondares als slachtoffer, niet zozeer als aandachtsgeile oversekste losgeslagen snol zoals veel comments hier doen geloven. Zij mogen nooit slachtoffer worden van rare psychotische ideeën puur omdat jij persoonlijk denkt dat een stuk penis afsnijden "leuker is" als je een hoer bent en het je werk prettiger maakt..

Oei oei, al die harde reacties hier Niemand heeft het hier al gehad over een 'laserkut'. Dat doen ze wel onder verdoving, maar daar worden ook onderdelen van je geslacht weggesneden. Er zijn mannen die op een 'laserkut' geilen, er zijn vrouwen die op een besneden penis geilen, niet?

Ik ben zelf besneden, ik zou niet anders willen. Niet alleen is het schoner en heb je niet zo'n meurende snikkel. Het ziet er beter uit dan zo'n slurfje wat bij rechte toestand meer weg heeft van een hondenlul.

En aan genot geen gebrek. Handjobs zijn niet altijd de ideale manier om besneden piemels aan te pakken hoewel glijmiddel een perfecte uitkomst is, maar ik denk dat mannen die besneden zijn het langer volhouden.

Dat omdat de eikel wat minder gevoelig is dan van een onbesneden pik. Dutcheyes, Ik gun iedereen graag zijn vooroordelen, maar deel je mening en ervaring niet. Een kwestie van goed en regelmatig wassen, en dat vergt zelfdiscipline! Zelf ben ik met een Thaise dame getrouwd, voor wie zoals alle Aziaten hygiëne heel belangrijk is, maar van haar heb ik nooit het verzoek gekregen om mijn piemel dan maar te laten slopen omdat het schoner zou zijn. Besnijdenis is in Azië geen gewoonte alleen de Zuid-Koreanen hebben deze primitieve praktijk van de Amerikanen overgenomen , en dus ook geen discussiepunt.

Ik denk dat ze me overigens vreemd zou aankijken als ik met het idee zou komen. Het is maar waar je van houdt, maar of een lelijke rand dik rood littekenweefsel nu zo fraai is? Nee bedankt, laat mij mijn hondenlul met slurfje dan maar houden. Er zijn meer van zulke rare smaken, ook tattoos en piercings zijn een rage geworden in Nederland.

Moet een idiote verminking als besnijdenis daar dan nog bij? Ik kan me niet voorstellen dat met een minder gevoelige kale droge eikel de seks met een fantastische minnares als mijn vrouw beter wordt, ik denk dat mijn besneden pik haar zou teleurstellen.

Ik heb geen glijmiddel nodig! Ik zal de proef op de som, of beter gezegd het risico, dan ook niet nemen en mijn piemel geen geweld aandoen. Jou wens ik het allerbeste met je verminkte snikkel! Beste Zondares, Interessant vind ik alleen wat bij het neuken voor de vrouw lekker is en dan voldoe ik niet aan jouw smaak, mijn lul is te klein en onbesneden, is niet erg want jij blijft toch onbekend.

Hardstikke geil, een vrouw die aan één vriend niet genoeg heeft, daar krijg ik een stijve van, dat is niet ironisch bedoeld. Je moet het dan wel aan kunnen om 6x per week echt te neuken.

Ik snap niet vanwaar al die negatieve reacties komen, stop met beledigen of stop met lezen. Ik lees haar blog gewoonweg omdat ik het heel interessant vind, ikzelf ben een vrouw en ik heb niets met prostitutie te maken, maar ik vind het wel interessant om er over te lezen, dus blijven schrijven is de boodschap!

Ik zou wel een prostituee als partner willen. Maar waar leer je ze kennen in een prive omgeving? Hoi maar wat is nou een kleine pik dan? Die van mij is niet groot denk ik gewoon normaal 17 cm twee vingers dik. Maar kan uren lang vrijen zonder klaar te komen.

En voorhuid zit ook er nog aan. Denk wel vaak om het weg te laten halen. Maar heb er geen last van en stinkt nooit ,was hem elke dag. En de dames die ik gehad heb in me leven vonden hem lekker. Alleen denk ik ook wel eens was hij maar iets groter. Terwijl een betaalde vrouw tegen mij ooit gezegd heb hij is precies perfect. Ja ik denk dat dat voor iedereen verschillend is ja toch.

Maar vind wel dat zij haar eigen mening mag geven. En voor sommige mannen hier. Kraak elkaar niet af. Je hebt vrouwen met een kleine vagina en met Groote dus voor ieder is er een perfecte vagina en pik. Nu alleen elkaar nog vinden; En sex is meer dan alleen neuken.

Spelen met elkaar op zoveel verschillende manieren houd het ook leuk laat je fantasie gaan. Play games kruip in de gedachte van je partner en geef vol genot met Groote of normale of kleine penis. Er is zoveel meer wat we kunnen met speelgoed en onze handen.

Maar het blijft een gevoelig onderwerp onze lul ,zoals voor de vrouwen borsten billen schaamlippen. Zo wat geniet van elkaar dan komt alles wel op ze plaats terecht. Respect voor de prostituees, ik als gast zou het niet kunnen. Zelf niet als het alleen maar vrouwen waren! Zondares, ik ben voor het eerst op je blog en heb het meteen aan mijn favorieten toegevoegd.

Ik hoop op nog veel meer leesplezier. Deze reactie staat wel onder een nogal oude bijdrage, geloof ik, maar bereikt je ongetwijfeld. Als een volwassen man zelf beslist dat hij zich laat besnijden moet hij dat zelf weten, maar als ouders beslissen voor hun kind dan is dat pure kindermishandeling!!!

Ouders horen te wachten tot hun kind volwassen is en het kind ZELF laten beslissen!! Van mijn lul blijven jullie af! Ik ben tevreden zoals ik geboren ben, dus met een voorhuid, en daar blijft het bij. Julllie zijn allemaal dikke lulzeikers. Aan vesnijdenis is niks ergs aan. Zelf ben ik nu al een aantal jaren besneden omwille van medische redenen. Wel moet ik zeggen dat het met een besneden lul op seksueel vlak veel meer plezier geeft en heb zelf een groot aantal partners gehad die het leuker en hygiënischer vonden met men besneden vriend erbij.

Voor deze operatie heb ik me laten vertellen dat er meer voordelen Hygiënischer, beschermt tegen urinaire infecties, de kans op peniskanker en seksueel overdraagbare aandoeningen ,waaronder HIV en HPV, verminderen bij komen kijken dan nadelen bloedingen, infecties, plasbuisvernauwingen en paniekaanvallen. Al bij al ben ik blij met de keuze die ik gemaakt heb om me te laten besnijden.

Mijn kinderen zou ik eerst goed informeren alvorens ik hen de keuze geef tot deze ingreep, maar zou ze nooit laten besnijden zonder hun toestemming. Grappig, je geeft je eigen eerlijke mening over wat jij fijn vindt. Natuurlijk hebben mensen het recht om het niet met je eens te zijn.

Wat mij wel opvalt is dat dit onderwerp behoorlijk gevoelig ligt, met name ten aanzien van het onderwerp, besnijden ja of nee en ten aanzien van het onderwerp klein vs groot. Het lijkt erop dat het al dan niet besnijden direct in het religieuze wordt getrokken en dat het onderwep klein vs groot in het persoonlijke wordt getrokken ojee ik heb een kleinere dan 20 cm en dat de reageerders uit een soort van machteloosheid en emotie-opgewondenheid overgaan op een persoonlijke aanval naar jou en dus op de 'man' spelen in plaats van op de bal.

Dat is jammer en doet de kwaliteit van de reacties helaas. Ga door met schrijven en laat je niet verontrusten door ongefundeerde persoonlijke aanvallen. Je blog is top! Wat kan jij zeiken zeg. Moet niet te dit of te dat zus zo dan weer wel dna weer niet. Guttegut meid, een slappe krijg je hiervan!

Jy bnt kkr dom. K bn zelf ook besnede doet geen pyn niks en geen litteke niks. Het is juist btr dn een voorhuid. Het is veel schoner ook.

Een hoer is een hoer en blijft altijd een hoer! Geestelijk en emotioneel verwoest, met een kut als een slaapzak Peter van 23 juli Ik heb het artikel in het AD via deze link gelezen en ben het met de inhoud ervan helemaal eens. Zelf ben ik helaas ook besneden en mijn ervaring is dat mijn pik nu veel minder gevoelig is en dit een slechte invloed heeft op de seks. Afgezien daarvan vind ik een besneden pik gewoon een rotgezicht.

Besnijdenis moet daarom zeker ontmoedigd worden, en liefst verboden, behalve natuurlijk wanneer er geen andere medische oplossing is. Ik heb de laatste tijd veel van je gelezen en ben het bijna altijd met je eens en je hebt me veel geleerd en heb daarom veel respect voor je gekregen. Maar nu ben ik het toch niet helemaal met je eens. Zoals je merkt aan de reacties van de voorgaande reaguurders zijn de meeste mannen er niet zo op gesteld als je aan hun penis komt.

Zeker als hoer vind ik dat je had moeten weten dat de penis een belangrijk deel is voor de mannelijke ego. Ik snap dus eigenlijk ook niet dat je zo verbaasd bent door deze reacties. Nu kan ik begrijpen dat je het om bepaalde esthetische redenen mooier of zelfs prettiger vind dat een penis besneden is, maar daar gaat het niet om.

Het gaat om de keuze die elk individu hoort te kunnen maken, als je respect hebt voor een ander snap ik niet dat je dat van iemand kan ontnemen zeker niet van je eigen kind. Een besnijdenis is permanent en kan ook op latere leeftijd nog gebeuren.

Ook kan er natuurlijk wat mis gaan kleine kans en dat kan hij je dan de rest van zijn leven kwalijk nemen. Ook raad ik je aan niet te veel te luisteren naar de redenen van de voor of tegen standers aangezien het in de natuur van de man zit om zich niet aan te stellen en te doen alsof alles goed is, vooral met de penis is dit natuurlijk het geval. Net zoals een man niet toegeeft dat hij pijn heeft als hij zich in zijn vinger snijd en emotionele pijn vaak onderdrukt.

Dus ja om af te sluiten, laat de keuze over aan de persoon in kwestie tenzij het natuurlijk om medische redenen gewaarborgd is. Hoi Zondares, ik moet toegeven dat seks met een besneden piemel veel beter is met een onbesneden veel meer genot.

Beste neukpartij van mijn leven, natuurlijk hangt er veel van je partner af, maar toch, ik verschoot er best van. Verder klopt het dat een besneden piemel properder is, er kan niets blijven zitten in "hoekjes en kantjes". Ik zou wel achter medische informatie aan gaan bij de dokter, moest ik ooit een zoon krijgen. Blijf vooral verder schrijven, Groetjes. Ik raad het niemand aan, maar er bestaat we degelijk een aandoening waarvoor besnijdenis de uitkomst biedt: Verder is een groot deel van de verbanden die je aan het einde legt onzin.

Ik zie een stukje herkenning zoals mijn vriendin ook denkt. De variatie in pikken vindt ze lekker. Nu zit ze in een monogame relatie denk ik tenminste. Het is een soort van sexverslaving die je hebt toch? Zou je ooit genoeg kunnen hebben aan 1 pik vraag ik me af. Ook wat je verteld over de duur van het neuken.

Mijn vriendin wil gewoon lang neuken, als het niet lang duurt is ze not amused. Misschien moet ze weer het vak in, kan ze lekker neuken en goed verdienen. Maar of ze dan een relatie kan hebben, dat weet ik niet. Vaak kom je als hoer foute mannen tegen, criminelen, agressievelingen, etc.

Het is maar wat je wilt he. Men die zeggen dat een onbesneden fijner is dan een besneden kletsen uit hun nek. Een onbesneden lul is hartstikke goor en zit vol met bacterien en viezigheid tussen de eikel en vel. Wat een propaganda machine zeg! Zowel in het Nederlands als het Engels kom je verbazingwekkend veel dezelfde reactie tegen. Al zijn het alleen al de comments onder de artikelen die Zondares er aan gewijd heeft.

Waarom zijn er zoveel mensen pro besnijdenis op dit forum, uit een bevolkingsgroep waar het overgrote deel niet besneden is? Wie hebben er belang bij? Google voor de gein eens iets over besnijdenis en kijk hoeveel propaganda websites er in de top hits staan. Christenen, joden, moslims en medische bedrijven!

De propaganda machine is aan het werk. Ze wil ons doen geloven dat een ongevraagde besnijdenis van een minderjarig mens valt te vergoelijken door niet bewezen voordelen. Ze willen ons doen geloven dat kinderen geen trauma's ervaren tijdens besnijdenissen omdat ze hier nog niet toe in staat zijn, dit niet kunnen uiten of simpelweg vergeten.

Een beetje zoals de gedachtengang van een pedofiel die ooit in een documentaire van Peter R. Ze wil ons doen geloven dat de onbesneden man geen oordeel kan vellen over iets wat hij niet zelf heeft ervaren. Om het natuurlijke waarheidsgetrouwe instinct te omzeilen word de toevlucht gezocht op weerloze kinderen en onwetende ouders.

Zij wil ons doen geloven dat de man in zijn natuurlijke staat een vies wezen is dat niet voor zichzelf kan zorgen. Als argumenten worden leuke stukjes getyped door prostituees en mensen die zieken behandelen. Denkt u soms dat het aangenaam is om na een lange dag mijn tong in de gemiddelde vagina te steken zonder een gepaste voorafgaande douche?

En wie liep er al eens door een straat waar prostituees werkzaam zijn? Me die mannen wil ik de hand nog niet schudden! De propaganda machine draait Nederland en zij wint terrein.

Hygiene is een keuze! Wat nou er is nooit een goede reden voor besnijdenis!!!!!! Ik ben zelf besneden omdat mijn penis ontstoken werd doot een te strakke voorhuid! Mijn linker pink is ooit geamputeerd om medische redenen, zullen wij dit preventief bij babes ook gaan doen? Hou zelf je bek kneus niemand heeft het over medische besnijdenis.. Ben sinds kind besneden, voor mij nooit een probleem geweest.

Vrouwen vinden het aangenaam, het is schoon, fris en fruitig: Nooit een probleem met impotentie, juist het tegendeel Op aanmerking van de dames ben ik zelf een uitzondering als het gaat om de uithouddingsvermogen,hoogstwaarschijnlijk te maken dat de huid minder gevoelig en dat ik dus minder snel kom. Een beetje meer zweet en natigheid daar ga je me niet over horen klagen.

Persoonlijk als man zijnde, vind ik het huidje er raar uitzien. De penis ziet er in slappe toestand een beetje uit als een soort dikke worm uit en het verstopt het mooiste namelijk de eikel. Zonder wetenschappelijk taal te gebruiken er wordt het een en ander gezegd over besnijdenis. Dus op grond van mijn eigen ervaring, vrouwen vinden het aangenamer ook al beweren ze van niet sorry dudes en de lengte maakt zeker ook uit 21, nog wat. Fijne avond dames en heren ;.

Het is voor mij heel simpel waarom velen zo veel weerstand voelen tegen besnijdenis, wat jij en je man mooi vinden, vinden een hoop anderen lelijk en verminkt, wat jij en je man lekker vinden aan een besneden dinges, vinden sommigen zeker niet aangenaam. Je mag over besnijdenis toch ook een negatieve mening hebben? Die heb ik op grond van mijn eigen ervaringen zeer zeker.

Ik heb zelf het resultaat bij mij altijd walgelijk gevonden en de seks erna beslist een stuk minder, eigenlijk zodanig dat ik seks wel kan missen. Is er dan een reden om er positieve verhalen over te vertellen? Ik dacht het niet. Misschien zal een deel van de lezers het met je eens zijn, maar een groot deel zeker niet. Mij overtuig je beslist niet. Op 4 september a. Stop toch eens met dat gescheld op elkaar. Respect voor een andere mening Hahahaha ik dacht dat ik dom was Zondares, ga met pensioen.

Nederlandse hoeren zijn lelijk, arrogant en vragen de hoofdprijs. Wat een gelul dat jij extra kwaliteit biedt, wat is dat dan? Kinderen laten besnijden zonder medische noodzaak? Laat je kids lekker zelf over hun lichaam beslissen. Je gaat hiermee echt te ver. Ik heb begrepen van hoeren dat veel pikken vies zijn; Ik heb begrepen van hoeren dat besneden pikken vaak schoner zijn smegma problematiek ; Ik heb begrepen van hoeren dat een voorhuid de pik lelijk kan maken, die rare tuutjes grote voorhuid in combi met kleine pik ; Ik heb begrepen van hoeren dat een besneden pik zonder condoom aftrekken een stuk lastiger is dan één met voorhuid.

Ik heb zelf de indruk dat veel reacties zijn geschreven op basis van religieuze vooroordelen. Een besneden pik zit veelall aan een islamiet vast.

Ik denk dat het goed is religieus-emotionele, anders-emotionele, sex-technische en medisch-technische aspecten van elkaar te scheiden. Wel grappig dat dit relatief korte pik verhaaltje zo enorm veel reacties doet oproepen. Ik heb ze ook liever besneden dus gelukkig woon ik in Den Haag haha wonen hier oa veel Marokkanen en Turken en die zijn natuurlijk besneden.

Maar ikzelf persoonlijk kick op negers, vooral als ik beneden bezig ben zo'n lekkere forse donkere negerpik daar kan ik helemaal opgewonden van raken. Het kleurcontrast denk ik ofso. Besnijden is niet goed zeggen de jaloerse onbesneden.

Besnijden is wel goed zeggen de trotse besnedenen. Zondares de negatieve reacties die je krijgt zijn van meepraters die geen verstand van leven hebben. Ze lezen in de krant dat het verkeerd is om een kind te besnijden en geloven dat. Wanneer je hun vraagt of ze ervaring hebben met een besneden pik gaan ze liegen. Voor mij en vele andere knippen die vieze vel. Steeds meer mannen die besneden zijn laten een reconstructie doen, google er maar eens op.

De eikel moet beschermd worden om zijn gevoeligheid te bewaren. Besneden mannen weten niet beter, voelen wel iets maar hebben geen flauw benul hoe groot het verschil in genot en gevoel wel is.

Wat hygiëne betreft, dagelijks wasje lost al veel op! Ik blijf erbij, een besneden lus is een verminkte lul. Ik ben een bisexuele homo, raar misschien ik ben al 17 jaar homo en ook met een man getrouwd.

Toch heb ik soms een echt kutje nodig om mijn eikel in te soppen, daar geil ik echt van. Soms heb ik dus trio-ervaringen en neuk ik een hoertje met goedkeuring van mijn man. Meestal ben ik haar aan het neuken en pijpen we mijn man samen, of wel neuk ik haar en zit mijn man zijn lul lekker in mijn kontje. Mijn man zelf neukt nooit kutjes, maar ik neuk ze graag. Ik bouw ook op, als ik te geil ben en de neiging heb te snel te komen dan stop ik even en laat me dan goed in mijn kont nemen en ga haar dan beffen of vingeren.

Een hoer heb ik nooit voor 10minuten want ik wil genot voor mijn geld. Ik ben ook kieskeurig, ik wil geen flaporen van lippen maar kleine en zachte goedomsluitende lipjes, een slank meisje met kleine tietjes en geen meloenen die op de grond hangen als je ze op zen hondjes neemt. Als er meisjes zijn die tssn zijn en ook deze fantasie hebben, laat het dan weten, want sommige hoeren zijn echt wel duur.

Bezie mij dan als gigelo voor een sexperiment: D Ikzelf heb een vrij dikke pik van Je moet wel mijn man kunnen verdragen, maar hij neukt je niet! Wat een stelletje bekrompen, lompe mensen zijn jullie, ten eerste de lengte maakt heel veel uit, mits hij niet langer is dan 20 cm, want dan krijgt de man hem ook moeilijker stijf, omdat er veel bloed in moet!!

Besnijdenis is alleen voor domme Joden, want je geniet nooit meer zo van seks als anders, je voorhuid is veel gevoellozer geworden, voor de rest heeft het enkel nadelen. Daarom doen ook alleen de bekrompen, arrogante Joden dit walgelijke traditie. Los van alle reacties over pikken en besnijdenis, heb ik hier een anonieme reactie gelezen die mij veel meer kwetst dan al de rest samen.

Een hoer is een hoer en blijft een hoer, las ik. Dat vind ik dus zielig en erg. Ik heb een paar goeie vriendinne die bijklussen als hoer. Eentje is het zelfs gaan doen omdat ze in financiele moeilijkheden geraakte omdat ze andere mensen met problemen had geholpen. Ik geloof dat veel mensen denken dan hoeren enkel maar aan seks doen. Hun gewone leven blijft voor de maatschappij verborgen. Er zijn ontzettend toffe en lieve vrouwen bij, maar dat willen de mensen niet gezegd hebben.

Ik heb zelf al jarenlang een hechte vriendsschapsband met enkele hoeren. En nee, die vriendschap draait absoluut niet rond neuken en ook ook niet rond geld. Het is niet omdat er bij de hoeren, net als bij andere beroepen, een hoop randgevallen zit, dat je hen allemaal moet over dezelfde kam kan scheren. Ik heb enorm veel respect voor mijn vriendinnen. En ik ken evenzeer "gewone werkende mensen" die een mentaliteit hebben die veel slechter is dat wat mijn hoer-vriendinnetjes te bieden hebben.

Dat een besneden penis makkelijker schoon te maken is, lijkt mij duidelijk. Dat vrouwen liever een besneden penis hebben, daar kan ik ook wel inkomen, maar dit is m. Maar als je hem wast voor de seks en wie neemt deze kleine moeite nou niet? Dus zit het voornamelijk tussen de oren van de vrouw en de besneden mannen. Logisch het meest gevoelige deel, de eikel, is uitgedroogd en verhard.

Dat kan niemand bestrijden. Het is niet natuurlijk, anders waren we wel besneden geboren. Ik moet er niet aan denken. Ik zou me kapot schamen. Maar ik begrijp de besnedenen wel, zij zijn als kind al beroofd van hun voorhuid en weten gewoon niet beter. Iedereen moet het natuurlijk zelf weten op latere leeftijd, maar één ding kan echt niet: Daar kan geen discussie over bestaan. Het is in mijn ogen crimineel een stukje van je kind af te snijden omwille van hygiëne, gewoonte of nog erger godsdienst.

Gewoon je zoontje al direct leren zijn piemeltje iedere dag goed te wassen,vooral onder de voorhuid en het argument van de hygiëne kan al van tafel. Je leert je kind toch ook zijn tanden te poetsen. Wat een hoop zielige reacties zeg , kindermishandeling Wat een hoop gekken toch Niets mooier dan een besneden piemel.

Mooier , hygiënischer , kans op peniskanker is nul , altijd proper , nooit nare geuren waar veel mannen zelfs na het wassen niet van af kunnen , Wat een hoop gestoorde gekken zitten hier toch. Veel mensen die niet weten waarover ze praten. Elke dame die het verschil kent zal een besneden piemel kiezen. Voor de mannen die hier domme commentaar zetten over besnijdenissen Steek er zelf eens een in je bek die niet besneden is en daarna een die wel besneden is En kom dan eens af met jullie grote mond.

Wat een sukkels zeg! Ik ben zelf nu 10 jaar besneden , ik was toen 20 jaar , ben fantastisch begeleid door de uroloog en heb dit mij nog geen seconde beklaagt. Properder kan je hem nooit hebben hoor. In geval van de kinderen. De meeste comentaar gevers en negativisten hebben duidelijk geen kinderen jongetjes. Wel , voor de duidelijkheid Bij het merendeel kan de voorhuid al van bij de geboorte niet achteruit en komt dit pas op 3 of 4 jaar , na veel begeleiding van de ouders in orde.

Voor de mensen die een kind besnijden mishandeling vinden hoop ik dat ze nooit jongetjes hebben Stel je voor dat ze pijn hebben bij plassen door een te nouwe voorhuid , dat is mishandeling deze kinderen noet helpen. Voor de mannen die niet besneden zijn en dwaze comentaar hebben gegeven ik hoop dat je morgen wakker word met een te nouwe voorhuid Dat word lachen Hahaha losers.

Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Jullie hebben best vaak gevraagd naar mijn ideale pik, dus hier komt het. Dit stukje is een beetje moeilijk voor me, want ik heb niet maar één ideale pik. Wat ik een ideale pik vind, is ook nog eens anders als ik er iets anders mee doe. Een pik moet namelijk verschillende dingen kunnen. Bij een klant is het minder belangrijk wat hij voor pik heeft dan wanneer ik met een vriendje of scharrel neuk voor mijn eigen plezier.

Ik heb dan ook wel een voorkeur, maar die is minder belangrijk. Voor het werk is het belangrijkste dat het lekker werken is, en dat hij geniet. Als ik voor mijn plezier neuk dan wil ik iets heftigers meemaken. Voor anaal heb ik graag een pik die net dik genoeg is, zodat het condoom niet afglijd. Dan heb ik ook graag een man met een flinke voorhuid, en die niet té hard word. Lang en dun is dan fijn, want eruit floepen is het minst fijne.

Dan kan anaal met een klant best lekker zijn. Eigenlijk vind ik hetzelfde wel met een vriendje, maar dan hoeft het condoom natuurlijk niet. Om te pijpen wil ik vooral een schone pik. Hoe minder luchtjes, hoe lekkerder. Groot of klein maakt daarvoor niet zo uit vind ik, het is altijd wel leuk om te pijpen. Bij een vriendje, dus zonder condoom, heb ik liever geen voorhuid. Ik vind de smaak daarvan niet fijn.

Het ligt niet aan de hygiëne, want je kan wassen wat je wil en het word nooit helemaal lekker. Ik vind het bij het pijpen het lekkerste als hij geschoren is. Voor handjobs is het belangrijkste dat hij een goede voorhuid heeft, want dat maakt het veel makkelijker om af te trekken. Ik kan elke maat en elke vorm aftrekken, dat maakt me helemaal niet uit. Ik vind het best leuk om te doen. Voor de rest maakt het echt niet uit hoe de pik is. Voor het neukwerk ben ik het kieskeurigst.

Een klant is fijn als hij niet te krom is, goed in het condoom past, en stijf blijft. Dan heb ik ook graag dat hij geschoren is, want dat is fijner tegen irritatie. Bij klanten heb ik het liefste mannen die het drie minuten ofzo volhouden, want dan kan je ze makkelijk op tijd klaarkrijgen, zonder dat het opeens voorbij is. Als ze volhouders zijn, heb je veel tijd nodig voor het neuken, en dat is minder spannend voor de klant.

Het is ook niet makkelijk als ze te vroeg komen, want dat is zo oppassen. Bij mannen die ik neuk voor mijn eigen plezier fantaseer ik altijd over grote pikken, van 20 centimeter lang en nog dik ook.

In het echt is dat leuk voor af en toe, maar vooral moeilijk met vluggertjes. Voor vaker is wat kleiner eigenlijk makkelijker. Nog steeds wel groter dan gemiddeld, maar niet zo extreem. Ik kan die grote prima hebben, maar daar moet je voor weten hoe. Ik hou van dikke, ronde eikels die groter zijn dan de rest van de pik. De eikel is het belangrijkste deel van de pik. Het geeft hem net als mij het belangrijkste genot. Ik ben een liefhebber van de besneden lul.

Hoe strakker, hoe beter. Zoetjesaan heb ik gezien wat de verschillen zijn, en ik zal als ik zonen krijg, ze ook besnijden. Niet alleen omdat het beter neukt, maar ook omdat ik veelteveel gekrompen, scheve en ontstoken voorhuiden heb gezien. Ik kom meer gezonde besneden pikken tegen dan onbesneden. Voor klanten maakt het niet uit, maar als ik voor mezelf neuk, dan ècht wel. De vorm van de pik is op zich niet zo belangrijk. Ze mogen best krom zijn, of scheef, dat is niet erg.

Er moeten alleen geen zachte knikjes inzitten. Dan klapt hij telkens dubbel bij het neuken. Te krom zodat hij niet goed glijd is natuurlijk weer teveel, maar ik kijk niet op een beetje scheef of krom.

Recht is natuurlijk ideaal, maar dat is vooral omdat het mooi is. Verder heb ik graag dat een man het hele zaakje lekker glad scheert. En dan niet zo half, zodat je toch nog stoppels voelt. Dat is lekker schoon en glad, het beste tegen irritatie.

Sommige mensen vinden het raar als een man scheert, maar tegenwoordig word het best wel veel gedaan ook door mannen! Ik ben daar wel blij mee. Als ik neuk zonder condoom, dus niet als ik een klant heb, dan heb ik graag een droge, gladde huid op de pik.

Van die mannen die altijd klam of ruw zijn vind ik minder fijn aanvoelen bij het neuken. Ik kwam haar kamer binnen, schoof haar stoel wat naar achteren en vroeg haar wat het probleem was.

Ze zei dat heb ik je net laten zien. Mijn antwoord was, denk je nu echt dat als jij op mijn schoor komt zitten ik op let wat jij op de pc doet. Ik heb wel andere dingen om dan naar te kijken. Terwijl ik dit zeg komt haar baas Willem binnenlopen, zo gezellige boel hier. Ik zeg tegen Willem, ja je het zeker een gezellige secretaresse.

Willem lacht en loopt zijn kantoor in. Ik zeg tegen Nicky nou laat je probleem zien dan zal ik je helpen. Een half uurtje later zat ik weer op mijn eigen plek en was alles geregeld. De tijd verstreek en Nicky bleef Nicky, altijd knap, moi, gezellig en vriendleik. Af en toe vroeg ze me "wanneer gaan we weer eens pizza eten " en dan antwoordde ik haar dat ze dat wel weer zou horen. Het duurde nog wel een tijdje maar er kwam weer een avond aan dat ik zou overwerken. Ik zei het tegen Nicky en vroeg of ze weer Pizza kwam eten.

De volgende dag kwam ze terug en zei dat het goed was. Ze had niets die avond dus bleef ze gezellig mee eten. De dag kwam eindelijk en ik begon wat later omdat ik langer door zou werken. Ik liep na een tijdje richting Nicky en begroette haar. Ze baalde een beetje omdat ze dacht dat ik niet zou komen.

Toen ik haar vertelde dat ik wat later was begonnen ivm het overwerk begreep ze het. Ze zag er weer erg leuk uit, een erg kort wat wijder rokje en een leuke witte blouse, waardoor je duidelijk kon zien dat ze een rode bh aan had. We dronken na afloop allebei weer een borrel en uiteindelijk kwam ons eten weer binnen.

We gingen naar mijn kantoor en aten de pizza lekker op. Na de pizza ruimde ik de troep op en haalde Nicky koffie. Nadat ze terugkwam en ik weer achter mijn bureau zat wilde ze weer tegenover mij gaan zitten. Ik vroeg haar of ze het niet meer durfde op mijn schoot te komen zitten. Waarop Nicky zei dat ze dat best durfdopstond en schuin op me kwam zitten.

Weer had ik haar heerlijke borsten voor mijn neus en een stel blote benen op mijn benen. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar blote been en begon haar net als de vorige keer te strelen. Ze dronk rustig haar koffie op maar aan haar te merken bleek ze het wel te waarderen.

Ik kon zien door haar blouse dat haar tepels iets naar voren kwamen. Ik waagde de gok en probeerde onder haar rokje te komen en na enkele pogingen lukt het me om haar zo te strelen dat ik bijna tot haar lies kwam.

Ik trok mijn hand terug en dronk mijn koffie verder op. Ze keek me aan en vroeg waarom ik stopte want ik vond het wel erg lekker. Dit liet ik mij geen tweede keer zeggen en ging door waar ik gebleven was. In mijn broek groeide ook het een en ander, dat moet ze voelen dacht ik. Ik streelde haar been en ging verder richting haar kruis tot ik zelfs over haar slipje begon te strelen.

Dit wond haar waarschijnlijk wel op want haar benen gingen iets uit elkaar zodat ik de gelegenheid kreeg haar verder te strelen. Het wond haar blijkbaar flink op want ze moest met een hand op het bureau stuenen. Ik ging door met haar kruis te strelen alleen wilde ik proberen in haaar slipje te komen. Uiteindelijk lukt het me om via naar been in haar slip t ekomen. Ik voelde haar schaamlippen die wat vochtig waren en naar boven strelend woelde ik door een stukje schaamhaar.

Het is dat we gestoord werden door de schoonmakers anders waren we denk ik wel verder gegaan. We stopte en ze sprong van mij af. Omdat de schoonmakers door de gangen heen en weer liepen besloot ik nog maar enkele werkzaamheden te gaan doen.

Nicky had ook nog wat werk gedaan maar liep na een half uurtje langs om me een kus te geven en te zeggen dat ze naar huis ging. We wenste elkaar een fijne avond en tot morgen. Ik bleef alleen achter en had niet veel zin om nog iets te doen. Ik ben even later ook opgestapt en naar huis gegaan. Continue hield ik het beeld in mijn gedachte dat ik haar lippen had gestreeld en ik was eigenlijk wel benieuwd of Nicky zo blond was dat ook haar schaamhaar blond zou zijn.

Misschien zou ik daar nog wel eens achter komen. Nicky was een hele mooie meid maar ergens was ik toch niet verliefd op haar. We zouden hele geode vrienden kunnen blijven maar om met haar samen te wonen, dat gevoel had ik niet. De volgende morgen was ik weer op tijd op mijn werk. Even later liep Nicky voorbij en zei goedemorgen. Ik zei goedemorgen terug en vroeg haar of ze gisterenavond gezellig had gegetten. Ze liep terug naar mijn kantoor en zei dat ze heerlijk had gegeten en dat het gezellig was.

Mooi zei ik en heb je nog een afspraak met hem gemaakt. Nee zei ze het eindigde wat abrupt maar wie weet zie ik hem nog wel eens of eet ik nog een keer met hem. Ik zei tegen haar OK ik hoor het wel van je.

We gingen allebei weer aan het werk. Het bleef maar door mijn hoofd spoken hoe blond ze nu echt was, was het uit een potje of niet. Ik liep naar haar toe onder het mom of ze koffie wilde. Graag zei ze en ik haalde 2 koffie.

Ik zette het voor haar neer en zei alstublieft blonde schoonheid. En meer durfde ik niet, ik had niet het lef haar gewoon te vragen of haar schaamhaar ook blond was. De dag ging voorboij zonder van beide kanten een toespeling. Uiteindelijk werd het weer vrijdag en 's middags dronken we, zoals gewoonlijk, een borrel. We stonden even met een stel te kletsen tot enkele af dropen om weekend te gaan vieren.

Ik vroeg Nicky of ze nog plannen had dit weekend. Haar antwoord was dat ze niet echt iets gepland had. Ik vroeg haar ga je gezellig met mij mee naar huis. Ik woonde ongeveer 20 min rijden van mijn werk en Nicky kon het met de fiets af. Ze moest even nadenken en vroeg of ik haar dan vanavond weer thuis zou brengen. Ik zei dat dat goed was maar dat ze ook mocht blijven slapen.

Uiteindelijk na nog een wijntje stemde ze in maar wilde wel eerst even naar huis om haar fiets thuis te brengen en wat spulletjes te pakken. Zo gezegd zo gedaan en reed ik enkele minuten later achter haar aan naar haar huis. Ze woonde in een mooi appartement op de 12e verdieping met een geweldig uitzicht. Even later had ze wat spullen gepakt en zaten we in de auto richting mijn huis. Het was zo rond 7 uur dat we bij mij thuis aankwamen.

Ik vroeg Nicky wat ze wilde, iets te eten halen of ergens heen gaan. We besloten het laatste te doen en reden naar scheveningen om daar aan de boulevard iets te eten. Het was redelijk rustig dus plek genoeg om gezellig met zn tweetjes iets te eten. Het blijft altijd leuk om de reactie van de mensen te zien zo van o daar heb je weer een verliefd stelletje.

Op haar mooie figuurtje, haar slanke lijn en haar lange blonde haar? Ja misschien wel alleen wist ik niet en kon ik ook niet inschatten hoe Nicky daar over dacht en of ze er uberhaupt mee bezig was. We aten gezellig kletsend over het werk en prive zaken tot we om 10 uur richting de auto liepen. We liepen naast elkaar en spontaan sloeg Nicky haar arm om mijn zij en klemde ze zich tegen me aan. Ook ik legde mijn hand om haar heen en zo liepen we terug naar mijn auto.

Ik zei haar dat ik haar bed thuis nog even op zou maken zodat ze naar bed kon gaan als ze dat wilde. Nicky keek me aan en vroeg, maar was je niet van plan om verder te gaan waar we de laatste keer gebleven waren.

Ik had gehoopt dat ze dat ook wilde, alleen wilde ik haar niet confronteren om gelijk bij mij in bed te stappen. Mijn antwoord was dat ik dat zeker wel wilde alleen leek het me dan verstandiger dat ze bij mij kwam slapen.

Nicky vond dat geen problleem dus ik hoefde haar bed niet op te maken. Thuis aangekomen hebben we nog wat drinken gepakt en hebben we naast elkaar op de bank nog wat tv gekeken. Omdat ze een spijkerbroek aan had wachtte ik met haar te strelen tot we boven zouden zijn.

Omdat ik het op haar blote been toch wel wat spannender vond. We hadden het er over wat onze plannen morgen zouden zijn. Uitslapen en daarna zouden we wel zien waar we zin in hadden we wisten het nu nog niet. Ondertussen kwam Nicky knus tegen me aan zitten en legde haar hoofd op mijn schouder. Het deed me eigenlijk toch wel wat dat deze mooie meid zich tegen mij aan nestelde. Zou ik haar toch stiekum strelen en kussen?

Waar ik over aan het piekeren was deed Nicky dus gewoon, ze begon mijn bovenbeen te strelen en kroop langszaam steeds verder richting mijn kruis. Omdat er toch wel het eea aan het groeien was en dit wat ongemakkelijk zat vroeg ik haar of ze nog iets wilde drinken.

Dat gaf mij de mogelijkheid mijn jonge heer even goed te leggen. Ik kwam terug met de drankjes en kroop tegen Nicky aan, ik vroeg of ze het naar haar zin had en kreeg te horen dat ze het erg naar haar zin had. Ik gaf haar spontaan een kus en keek weer naar de film op de tv. Ondertussen begon Nicky mij weer te strelen en ook deze keer kroop ze weer richting mijn kruis. Dat wat ik bij haar op kantoor had gedaan wilde ze zeker nu bij mij doen. Alleen had ik nu geen blote benen zoals zij toen wel had.

Na verloop van tijd pakte ik haar beed en onze lippen vonden elkaar. Ohhh wat was dit lekkerr, ik zat hier op mijn eigen bank in mijn eigen huis te zoenen met een hele mooie blonde meid.

Ik zei dat ik ging douchen en als ze zin had dat ik haar boven wel zou zien. Ik liep naar de douche, zette de kraan aan en kleedde me uit. Ik stond net onder de douche toen Nicky binnen kwam en zei dat ze ook graag even wilde douchen. Prima zei ik kom er bij als je wil. Ze deed haar blouse en spijkerbroek uit. Voor me stond een bleodmooie blonde meid in een witte bh en een wit slipje. Ze deed haar bh af en nu zag ik voor het eerst haar werkelijk waar heel mooie borsten, ze waren toch groter dan ik had verwacht.

Ze draaide zich om en bukte om haar slipje uit te trekken. Haar schaamlippen hingen iets naar buiten hetgeen een waanzinnig geil gezicht was. Ze kwam tegen me aan onder de douche staan en we begonnen weer te tongen.

Ze was ook naakt een echte schoonheid. Mijn pik begon nu sneller te groeien dan beneden op de bank en het duurde dan ook niet lang dat hij stijf tussen ons in stond.

Ze begon met haar hand mijn pik op te zoeken en begon mij al tongend af te trekken. Ik kneedde haar billen en ging met mijn vinger op zoek naar de ingang van gaar grotje.

Ze was al erg nat voelde ik en dat kwam niet van het douche water. Ik vingerde haar met mijn vinger en ze kon een paar kreuntjes niet onderdrukken.

Haar tpels priemde al flink naar voren, we waren beide flink opgewonden. Ze zakte wat door haar knieen en nam mijn pik in haar mond, ik werd heerlijk gepijpt en gaf met mijn handen op haar hoofd het ritme aan. Ik zei dat ik klaar zou komen om haar de gelegenheid te geven hem uit haar mond te halen. Ze bleef echter zuigen en likken dat ik in haar mond klaar kwam.

Ze kwam weer staan en omhelsde me weer.

.


Kutpiercing vrouw zoekt travestiet