Call: Email:

Vette natte kut super lange lul


vette natte kut super lange lul

...

Mastruberen meesteres zuid holland

Natuurlijk was dat een overbodige vraag, je hoefde alleen maar haar kut te voelen om te weten hoe opgewonden ze was. De mannen gingen zitten en provocerend speelden ze met hun grote lullen. Ik voelde haar beven in mijn handen en haar kut werd met de minuut natter. Ik duwde Selma naar voren. De mannen maakten plaats voor haar en de oudere man wenkte haar te komen. Zonder een woord te wisselen liep Selma naar de bank en nam plaats tussen de twee mannen die openlijk met hun pikken speelden.

Ze spreidde haar benen en toonde zonder enige vorm van schaamte of terughoudendheid haar natte kutje. De mannen waren zeer geïnteresseerd in het voelen van Selma haar kutje en zij was zeer geïnteresseerd in hun pikken. Het was een vreemde situatie. Hier zat een half naakte jonge vrouw met haar kutje open en bloot tussen twee grote mannen wiens pikken fier uit hun broek staken.

De oudere man liep naar de achterkant van de bank, recht achter Selma en begon haar tieten te strelen. Ze kreunde licht toen hij zijn forse handen op haar tieten legde en deze zachtjes begon te kneden. De andere mannen beschouwden dit als een aanmoediging en beiden begonnen haar dijen te strelen en bereikten al snel haar schaamspleet. Selma nam beide pikken in haar hand en begon ze zo goed als ze kon af te trekken.

Selma kreunde en steunde met een pik in elke hand en handen op haar borsten en vingers in haar kutje. De oudere man boog zich voorover en probeerde zo haar tepels te kussen en te zuigen.

Ik hield mij zoals altijd afzijdig en keek naar het obscene tafereel. Natuurlijk wond het mij op maar ik wist dat ik Selma later nog ging neuken en ik gunde haar dit erotische plezier wat ze als geen ander nodig bleek te hebben. Selma trok heftig aan de twee lullen en een van de mannen had twee vingers in haar natte kut gestoken en vingerde haar onophoudelijk. De andere man trok zijn hand terug en draaide zich half om en begon haar te tongzoenen. Hij kuste haar gretig en Selma kuste hem hongerig terug.

De wat oudere man liet haar tieten los en viste zijn korte vette paal uit zijn broek. Hij trok haar hoofd opzij en verbrak daarmee haar tongzoenen en richtte zijn lul naar haar mond.

Gretig opende ze haar mond zo ver ze kon, want de lul was wel erg dik, en begon op zijn eikel te sabbelen en te zuigen. De manier waarop haar wangen werden uitgehold gaven aan dat ze op zijn vette lul zoog.. Ondertussen keek ik niet alleen naar de stomende seks op de bank, ik keek of er geen ander mensen aankwamen. Dit was een doodlopend pad, dus voorbijgangers zou je hier niet treffen, maar het was alom bekend dat dit een erotisch trefpunt was, ook bij de politie.

Tot nog toe was de kust veilig. Uit ervaring wist ik dat Selma van zuigen hield, elke keer als ik haar neuk dan moet ze ook zeker eerst zuigen, want zonder zuigen is het geen goede neukbeurt had ze mee eens toevertrouwd. En nu zoog ze op de dikste lul die ze ooit had gezogen, haar mond was wijd uitgerekt en kon met moeite de paal omsluiten. Een pik in haar mond en twee in haar handen was het ware genot bij volle maan. Selma kreunde en genoot van de vingers in haar kut en de pik in haar mond.

De andere man had ondertussen een van haar tepels in zijn mond gezogen en hij streelde de andere tepel met zijn vingers. Plotseling zag ik twee lichten naderen, het leek een auto die langzaam dichterbij kwam. Snel waarschuwde ik Selma en de mannen en in een mum van tijd hadden ze hun kleren recht getrokken alsof er niets was gebeurd. De oudere man zei dat hij in een appartement woonde aan de rand van het park en vroeg of me met hem mee wilden gaan.

Selma keek me aan voor goedkeuring. Ik zei niets maar knikte dat het goed was. We gingen door een opening in het hek en bereikten vrij snel het appartement van de man. Het was een ruim modern appartement, met een grote woonkamer. De sofa was U-vormig en was gedecoreerd met allerlei kleine kussens. De oude man draalde niet en behendig trok hij haar kleren uit. Ze stond op haar hoge hakken naakt in de kamer tussen begerig kijkende geile mannen.

Ik ging op de hoek van de sofa zitten en wachtte af hoe ze Selma zouden nemen. De mannen ontdeden zich van hun overbodige kleding en op het moment dat ze naakt waren tilden ze Selma op en legden haar op de sofa in het midden van de U-vorm. De rugleuning van het middenstuk van de sofa werd naar beneden gehaald en zo ontstond er een bed. Selma lag languit met haar benen wijd en streelde provocerend met haar natte kutje. Twee mannen liepen aan weerszijden van de bank en zakten op hun knieën zodat hun lange stijve lullen op gelijke hoogte waren met haar mond.

Ze aarzelde geen moment en nam een in haar mond en de ander in haar hand. De oudere man nam plaats op de sofa en knielde tussen haar benen en stootte abrupt zijn vette lul in haar natte doos. Zijn dikke lul was zo vet dat hij haar kutlippen enorm uitrekte en heel strak om zijn paal klemden. Ze kreunde en steunde met de pik in haar mond waar ze als een hongerige nymfomane heftig op zoog en sabbelde. De polsdikke lul schoof als een bezetene op en neer in haar schede en het was duidelijk dat door het schuren van haar kutwanden ze snel klaar dreigde te komen.

Haar lichaam schokte en trilde en ze sloeg haar benen om de middel van de oudere man en klemde zijn lul als een bankschroef in haar natte spleet. Door de enorme staaf in haar mond produceerde ze gorgelende geluiden die haar orgasme aankondigden. En toen kwam ze klaar, haar lichaam versteende in een geweldige kramp en trilde en schudde op de bank en na een aantal stuiptrekkingen ebde haar orgasme weg en hervatte ze haar onverzadigbare seksuele lust.

Ze zoog nu de andere man zijn lul en genoot hoe beide haar tieten ruw kneedden en aan haar tepels rukten waarbij haar borsten blanke peren leken. De oudere man ramde zijn lul onafgebroken in haar kut en aan zijn gezicht te zien naderde ook hij zijn orgasme.

Helemaal nergens over, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ken mijn zusje letterlijk van binnen en van buiten en ik weet hoe ze kan zijn. Zeker als ze iets ondeugends in haar hoofd heeft gehaald. Ik hoef van gisteren niet alles te weten. Wat ik wil wel van jou wil weten is hoe jij je erover voelt.

Heb je ergens spijt van? Ze liet me even de kans om op de juiste woorden te komen en bleef me met haar grote groene ogen strak aankijken.

Ik zag niks van boosheid in haar gezicht. Haar blik was lief, begripvol, tikkie nieuwsgierig en afwachten. En we hebben met elkaar gevreeën. Ik keek omhoog in haar ogen en zag een bepaalde glinstering verschijnen, die er net nog niet was.

Haar blik kreeg een triomfantelijk karakter en met een grijns streelde ze mijn bovenbeen, waarbij ik even dacht haar vingertoppen langs mijn pik te voelen gaan. Ze sloeg nu haar benen op het bed waardoor ik beide blanke dijen in zicht kreeg. Ik kreeg zelfs even een kleine glimp mee van een beetje rood schaamhaar. Ik keek er even naar en moest slikken. Mijn moeder zag me die snelle blik op haar blote benen werpen en ze kwam tegen me aan liggen met haar hand op mijn borst. Ze gaf me een kusje op mijn mond en zei: Zoals ik al zei ken ik mijn zusje en ik vind het prima.

Zolang het niet onder dwang gaat en de buitenwereld er geen notie van krijgt is er niks aan de hand. Gewoon ervan genieten, maar wel voorzichtig zijn. Lief van je dat je zo begripvol bent. Maar dat plan liet ik snel varen. Ik keek langs haar gezicht naar eneden en zag haar kamerjas nu ruim open staan.

Haar rechterborst lag in volle glorie in beeld. Ik legde mijn arm om haar heen en streelde haar bovenarm. Dat ik daarbij af en toe met mijn vingertoppen langs haar borst kwam, was natuurlijk geen toeval.

Zelf lag ze nu met haar hand over mijn borst te wrijven, wat zalig aanvoelde. Telkens als haar zachte warme hand over mijn tepel ging, schokte mijn pik onder mijn hand, die er nog beschermend op lag.

Jij en je tante? Daarop sprong mijn moeder overeind en liep naar de deur van mijn kamer. Een beetje verbouwereerd door eze actie stond ik ook op en deed snel even een boxer aan. Ik liep achter mijn moeder aan haar kamer in en voordat ik een stap in de kamer had gezet, zag ik hoe mijn moeder voorover gebogen voor haar kledingkast een doos tevoorschijn pakte. Mijn mond viel open want, doordat ze zo ver voorover gebogen stond, stond ik zo tegen het kale kutje en de kont van mijn moeder te kijken.

En ik kon het me verbeeld hebben, maar volgens mij zag ik dat ze al een beetje vochtig was. Wat ik echter niet kon zien of niet door had, was dat mijn moeder in een van de vele spiegels in haar slaapkamer mij kon zien kijken.

Ze kon dus ook zien hoe mijn harde pik in mijn boxer bewoog, toen ik haar zo zag bukken. Ze liet gelukkig niet blijken, dat ze me had betrapt met het gluren naar haar onderlijf en sprong vrolijk met doos en al op haar bed.

Dat de kamerjas daarbij helemaal open viel kon haar niet deren. Ze gaf mij daarop een heerlijk uitzicht op haar ferme borsten en stijve tepels. Alsmede op het kleine strokje rood schaamhaar boven haar verder kale kutje. Ze klopte, net als ik net bij haar deed in mijn kamer, naast zich op het bed om mij uit te nodigen naast haar te komen zitten. Ik voldeed aan het verzoek en legde het kussen tegen het hoofdboard en ging naast haar op haar grote bed zitten. Mijn moeder opende de doos en pakte een zwart fotoboek eruit dat wel heel erg leek op dat van mijn tante.

Ik vermoedde dan ook wat ik te zien zou krijgen, wat mijn pik helemaal staalhard maakte. Ik werd nog geiler dan ik al was. Dit was vlakvoordat zij naar het zuiden vertrok om te gaan studeren. Een soort afscheidsaandenken zeg maar. Hoe vind je ze? Op dat moment realiseerde ik me de woorden die ze net tegen me zei. Ze haalde er nu een donkerblauw boek uit. Alleen heb ik die niet van binnen gezien.

Dat is ons geheimpje. Ik zag een foto van mijn moeder als jonge vrouw in een erotische houding op een rood bed. Ze droeg een heel geil donkerblauw setje met zwart kant. Een mooie BH omsloot haar witte borsten, maar door het vele kant kon je toch net de tepels zien zitten. Een slipje van dezelfde stof zat hoog opgetrokken om haar heupen, wat haar toch al lange benen nog langer deed lijken. Ze keek op de foto geil in de camera met haar mond een stukje open, waar haar spitse tong uit kwam.

Ze had haar wijsvinger op haar tong gelegd alsof ze deze aan het aflikken was. Ik kon echt niks zeggen, dus knikte ik maar. Daarop sloeg ze de pagina om en de volgende foto kwam tevoorschijn. Ik werd dan ook geiler en geiler. Als ik op dat moment mijn pik had aangeraakt, was ik waarschijnlijk te plekke klaar gekomen. Wat ik niet merkte, was dat mijn moeder mij zat te begluren via de grote spiegel tegenover haar bed.

Ze kon dus zien hoe mijn stijve pik door de gulp van mijn boxer naar buiten was gepiept. Ze bewoog een vrije hand even naar haar kruis en voelde al hoe nat haar kutje was. Ik moest en zou klaar komen. Langzaam ging mijn hand dan ook naar mijn pik. Echter vlak voordat ik mijn pik vast kon pakken sloeg mijn moeder het boek dicht en zei: Die is met een zlfontspanner gemaakt.

Ook deze had ik in de spullen van mijn tante gezien, zonder hem in te kijken. Ik knikte maar weer, want spreken kon ik allang niet meer. Elke beweging of diepe ademhaling zou mij doen komen. Enkel knikken kon ik nog.

Mijn moeder opende het boek en ik slaakte een kreet van verbazing. Op de eerste foto lagen mijn moeder en tante spiernaakt en hand in hand naast elkaar op het bed. En op de volgende foto lagen ze er net zo bij, maar dan met elk een hand op een borst van de ander.

Weer een foto verder lagen de handen op de schaamheuvel van de ander en weer een foto verder was een zelfde foto als ervoor, maar dan met de beide monden op elkaar voor een zoen, waarbij ik zelfs tong kon zien. Ze vertelde intussen hoe ze vroeger regelmatig met haar usje vrijde en dat ze daarom niet boos kon zijn op mij dat ik ook met haar zusje had gevreeën.

Er werd gevingerd en ik zag monden op tepels en verderop werd er ook gebeft. Op de laatste foto lagen ze een stuk verhitter weer naast elkaar met de handen in elkaar en een sigaret in de andere. Mijn moeder sloeg het boek dicht en ze liet haar blik over mij heen glijden. Eerst bleef ze nog even haar ogen op mijn gezicht, maar al snel keek ze naar beneden en zag ze mijn omhoog staande tillende pik.

Verbaasd van deze snelle bewegingen lag ik zonder te bewegen, maar slaakte wel een diepe kreun van genot. Het was dan ook heerlijk om haar mond om mijn eikel te voelen.

Ze pakte mijn ballen beet en ik voelde hoe haar tong zich met het pijpen begon te bemoeien. Ze liet even los en terwijl ze me met echt zaaddragende ogen aankeek zei ze: Ik wil je zaad proeven.

Mijn moeder slikte een paar keer om alles weg te krijgen en likte mijn pik elemaal schoon. Toen het laatste druppeltje opgeslokt was kwam ze weer naast me liggen en gaf me een kus op mijn mond. Dat ik daarbij een beetje sperma proefde vond ik weliswaar niet al te fijn, maar doordat ik nog steeds zo geil was, kon het me ook niet deren. Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte haar stevig tegen me aan.

Daarbij voelde ik haar borsten tegen me aandrukken. Ik draaide nu mijn moeder op haar rug en begon haar gezicht te kussen. Eerst haar voorhoofd, dan haar beide ogen en haar wangen om dan weer via haar kin bij haar mond uit te komen. Daar aangekomen merkte ik dat ze haar mond had geopend en ik stak mijn tong bij haar naar binnen, waarbij haar tong rondjes om die van mij begon te draaien.

Even bleven we zo tongen, maar al snel wilde ik meer en bewoog mijn mond verder. Via haar slanke hals, waar ik tientallen kusjes op gaf en haar sleutelbeen kwam ik bij haar borst uit. Ik likte rustig over de zachte huid van haar borst en draaide steeds kleinere rodjes naar haar tepel. Ik gaf eerst een paar kleine likjes over die stijve tepel om hem vervolgens zacht tussen mijn lippen te nemen en er met mijn lippen aan begon te knabbelen. Ik merkte hoe sterk het lijf van mijn moeder hierop reageerde en begon nu iets steviger op de tepel te zuigen.

Dit ontlokte een harde kreun bij mijn moeder. Ze genoot van deze behandeling. Ik liet de tepel los en bewoog mijn mond naar de andere borst, die exact dezelfde behandeling kreeg.

Ook toen ik op deze tepel begon te zuigen hoorde ik mijn moeder kreunen. Achterover leunend had mijn moeder zich nu helemaal overgegeven aan mijn verwennerij. Hijgend onderging ze mijn behandeling. Mijn mond ging nu verder naar beneden en ik kuste volop haar strakke witte buik en stak even mijn tong in haar naveltje. Mijn moeder bleek ook hier erg gevoelig te zijn, want haar ademhaling stokte even om dan weer sneller te gaan. Ze legde nu zelf haar handen op haar borsten en begon haar, van mijn speeksel nog natte, tepels zelfte verwennen met haar vingers.

Ik likte nu met een lange haal van haar navel naar beneden en gaf kusjes op haar stripje schaamhaar, zonder daarbij haar kutje te raken.
vette natte kut super lange lul

...Huisbaas sex sexdate voor geld


Echter vlak voordat ik mijn pik vast kon pakken sloeg mijn moeder het boek dicht en zei: Die is met een zlfontspanner gemaakt. Ook deze had ik in de spullen van mijn tante gezien, zonder hem in te kijken.

Ik knikte maar weer, want spreken kon ik allang niet meer. Elke beweging of diepe ademhaling zou mij doen komen. Enkel knikken kon ik nog. Mijn moeder opende het boek en ik slaakte een kreet van verbazing. Op de eerste foto lagen mijn moeder en tante spiernaakt en hand in hand naast elkaar op het bed.

En op de volgende foto lagen ze er net zo bij, maar dan met elk een hand op een borst van de ander. Weer een foto verder lagen de handen op de schaamheuvel van de ander en weer een foto verder was een zelfde foto als ervoor, maar dan met de beide monden op elkaar voor een zoen, waarbij ik zelfs tong kon zien.

Ze vertelde intussen hoe ze vroeger regelmatig met haar usje vrijde en dat ze daarom niet boos kon zijn op mij dat ik ook met haar zusje had gevreeën. Er werd gevingerd en ik zag monden op tepels en verderop werd er ook gebeft.

Op de laatste foto lagen ze een stuk verhitter weer naast elkaar met de handen in elkaar en een sigaret in de andere. Mijn moeder sloeg het boek dicht en ze liet haar blik over mij heen glijden.

Eerst bleef ze nog even haar ogen op mijn gezicht, maar al snel keek ze naar beneden en zag ze mijn omhoog staande tillende pik.

Verbaasd van deze snelle bewegingen lag ik zonder te bewegen, maar slaakte wel een diepe kreun van genot. Het was dan ook heerlijk om haar mond om mijn eikel te voelen. Ze pakte mijn ballen beet en ik voelde hoe haar tong zich met het pijpen begon te bemoeien. Ze liet even los en terwijl ze me met echt zaaddragende ogen aankeek zei ze: Ik wil je zaad proeven. Mijn moeder slikte een paar keer om alles weg te krijgen en likte mijn pik elemaal schoon.

Toen het laatste druppeltje opgeslokt was kwam ze weer naast me liggen en gaf me een kus op mijn mond. Dat ik daarbij een beetje sperma proefde vond ik weliswaar niet al te fijn, maar doordat ik nog steeds zo geil was, kon het me ook niet deren.

Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte haar stevig tegen me aan. Daarbij voelde ik haar borsten tegen me aandrukken. Ik draaide nu mijn moeder op haar rug en begon haar gezicht te kussen.

Eerst haar voorhoofd, dan haar beide ogen en haar wangen om dan weer via haar kin bij haar mond uit te komen. Daar aangekomen merkte ik dat ze haar mond had geopend en ik stak mijn tong bij haar naar binnen, waarbij haar tong rondjes om die van mij begon te draaien. Even bleven we zo tongen, maar al snel wilde ik meer en bewoog mijn mond verder.

Via haar slanke hals, waar ik tientallen kusjes op gaf en haar sleutelbeen kwam ik bij haar borst uit. Ik likte rustig over de zachte huid van haar borst en draaide steeds kleinere rodjes naar haar tepel. Ik gaf eerst een paar kleine likjes over die stijve tepel om hem vervolgens zacht tussen mijn lippen te nemen en er met mijn lippen aan begon te knabbelen. Ik merkte hoe sterk het lijf van mijn moeder hierop reageerde en begon nu iets steviger op de tepel te zuigen.

Dit ontlokte een harde kreun bij mijn moeder. Ze genoot van deze behandeling. Ik liet de tepel los en bewoog mijn mond naar de andere borst, die exact dezelfde behandeling kreeg. Ook toen ik op deze tepel begon te zuigen hoorde ik mijn moeder kreunen. Achterover leunend had mijn moeder zich nu helemaal overgegeven aan mijn verwennerij.

Hijgend onderging ze mijn behandeling. Mijn mond ging nu verder naar beneden en ik kuste volop haar strakke witte buik en stak even mijn tong in haar naveltje. Mijn moeder bleek ook hier erg gevoelig te zijn, want haar ademhaling stokte even om dan weer sneller te gaan. Ze legde nu zelf haar handen op haar borsten en begon haar, van mijn speeksel nog natte, tepels zelfte verwennen met haar vingers.

Ik likte nu met een lange haal van haar navel naar beneden en gaf kusjes op haar stripje schaamhaar, zonder daarbij haar kutje te raken. Wel sloeg mijn moeder haar benen uit elkaar wat mij een heerlijk uitzicht gaf op haar druipende kutje.

Haar schaamlippen stonden al open en een klein straaltje helderwit vocht droop uit haar vagina langs haar gatje naar beneden op het dekbed. Ik kuste nu haar lies, naast haar kutje en voelde mijn wang nat worden. Vervolgens kuste ik haar andere lies en ook mijn andere wang werd nat. Ik wilde eerst nog even haar benen kussen, maar het hete kutje lokte te veel en ik drukte mijn mond op het kutje, war ik zelf bijna 18 jaar geleden uit was gekomen. Mijn moeder slaakte een kreet van genot, toen ze mijn mond op haar kutje voelde en drukte mij met een hand steviger op haar onderlijf.

Ik stak mijn tong uit en drukte deze in haar vagina, waarbij ik haar vocht proefde. Die geur en smaak bedwelmde me bijna en verlekkerd begon ik et lange halen haar kutje te likken. Bovenaan vond ik al snel haar gezwollen klitje en na een paar likjes erop gegeven te hebben nam ik tussen mijn lippen en zoog erop.

Dit deed mijn moeder kronkelen van genot. Met de vingers van beide handen spreidde ik nu haar schaamlippen en ik keek zo in de opening van haar vagina. Weer drukte ik mijn tong diep naar binnen en begon driftig haar sappen op te slurpen. Ik merkte nu dat mijn moeder op het punt stond klaar te komen en ik verlegde mijn aandacht weer aan het kleine maar stijve klitje.

Met vinnige likjes verwende ik het gezwollen knopje en ik stak twee vingers in haar grotje. Niet veel later verstijfde mijn moeder even om dan met een diepe en lange kreun haar orgasme te laten gaan.

Ze schokte wild met haar onderlijf en haar benen sloten zich trillend om mijn hoofd, om daarna slap op het bed te vallen. Ik gaf nog even een kus op het trillende kutje en keek omhoog naar het gezicht van mijn moeder.

Ze lag met bezweet gezicht enrode blosjes op haar wangen wezenloos omhoog te staren. Alsof ze net een marathon gelopen had, bewogen haar borsten op en neer in het ritme van haar nog steeds versnelde ademhaling.

Ze hijgde en ik kroop langzaam en voorzichtig over haar heen omhoog. Ze opende haar ogen en keek met een gelukzalige blik in mijn ogen. Dank je wel schat. Ik moest hierom lachen en daardoor stootte mijn inmiddels weer knalharde pik tegen haar kutje.

Mijn moeder voelde dit natuurlijk ok en vragend keek ze me aan. Ik wilde natuurlijk niets liever en kwam zwijgend omhoog totdat ik op mijn knieën tussen de benen van mijn moeder zat.

Ik pakte een kussen van het hoofdeind, tilde het onderlijf van mijn moeder op en legde het kussen onder haar geweldige kontje, waardoor deze hoger kwam te liggen. Ik pakte de enkels van mijn moeder beet en bewoog haar benen omhoog, zodat ze in een erg geile houding kwam te liggen. Haar natte kutje stond nog steeds een beetje open en het vocht glinsterde mij tegemoet.

Mijn moeder bewoog een hand tussen haar benen in en pakte zacht mijn harde pik vast. Ze trok er even aan en legde vervolgens mijn pik op haar natte kutje. Ze wreef even met mijn pik over haar gleuje en klit en duwde toen mijn eikel tegen haar vagina. Door deze houding konden we beiden goed zien wat er gebeurde en zonder iets te zeggen stak ze nu mijn eikel tussen haar schaamlippen door in haar kutje.

Daarop slaakten we beiden een kreun van genot. Ze liet mijn pik nu los en langzaam duwde ik mijn pik centimeter voor centimeter in haar hete grotje, totdat ik er helemaal in zat. Mijn schaambeen drukte tegen haar klitje en mijn ballen duwde tegen haar kont.

Ze kneep even met haar kutje, wat mij weer deed kreunen, en ik begon langzaam in en uit te bewegen. Haar kutje was zo nat, dat ik kon horen hoe ze met elke stoot van mijn pik lag te soppen. Als ik naar beneden keek, kon ik al een laagje schuimend vocht op mijn pik zien.

Ik stootte nu iets sneller en legde mijn moeder haar benen op mijn schouders. Hierdoor kreeg ik mijn handen vrij en deze pakten de heupen van mijn moeder, die nu met mij mee begon te bewegen. Met elke keer dat ik mijn pik in haar stoote trok ik mijn moeder bij haar heupen dicht tegen mij aan. En bij elke keer deed dit mijn moeder kreunen. Bij elke keer dat ik mijn pik naar buiten bewoog kneep mijn moeder met haar kutje om mijn pik, alsof ze me niet wilde laten gaan.

Daardoor voelde haar kutje lekker strak wat mij op mijn beurt deed kreunen. We lagen woordeloos met elkaar te neuken totdat ik opeens een ander standje wilde proberen. Ik haalde mijn pik uit het lekkere kutje, wat mijn moeder een kreetje van teleurstelling ontlokte.

Ik gaf haar snel een kus en stelde haar gerust door te zeggen dat we even een ander standje gingen doen. Daarop ging ik naast haar op mijn rug liggen en vroeg haar op mij te komen zitten, wat mijn moeder dan ook direct deed. Ze stopte snel weer mijn pik in haar kutje en begon als een amazone op en neer te wippen. Haar borsten schommelden lekker voor mijn ogen. Ik pakte ze met beide handen vast en begon ze zachtjes te kneden, waarbij ik uiteraard niet vergat om haar tepels met mijn vingers t verwennen.

De kamer werd nu gevuld met het gesop van mijn pik in mijn moeder haar kutje en het gehijg van ons beiden. Toen we beiden richting orgasme gingen, trok ik opeens mijn moeder op mijn borst, sloeg mijn armen stijf om haar heen, waardoor haar borsten tegen mijn borst werden platgedrukt en ging met snelle stoten mijn moeder van onderaf neuken.

Door deze extra stimulans kwam mijn moeder al snel klaar. Ik drukte mijn mond op de hare en in een hemelse tongzoen bereikte mijn moeder haar orgasme. Ik voelde hoe haar kut mijn pik samenkneep en hoe haar hete adem in mijn mond blies.

Ze bleef maar schokken met haar onderlijf, terwijl ik steeds sneller in haar stootte. Daarmee haar orgasme alleen maar langer makend en mij naar mijn eigen hoogtepunt brengend. Terwijl de eerste straal sperma in haar kutje spoot openden we tegelijk onze ogen en strak in elkaar ogen kijkend kwam ik klaar als nooit te voren. Het leek er even op alsof ik nooit zou stoppen met klaarkomen en ongecontroleerd scokte mijn spuitende pik diep in de knijpende kut van mijn moeder.

Nadat onze beider orgasmes uitgeraasd waren viel het hoofd van mijn moeder op mijn schouder en trillend van de inspanningen lagen we rustig een paar minuten bij te komen. Net toen ik wat wilde zeggen tegen mijn moeder merkte ik opeens dat ze zachtjes lag te huilen. Ik schrok en tilde het hoofd van mijn moeder omhoog.

Ik keek verschrikt in de betraande ogen van mijn moeder en vroeg voorzichtig: Je hebt toch geen spijt hè? Je vond het toch ook lekker? Ik heb geen spijt en ja, ik vond het ook lekker. De andere man had ondertussen een van haar tepels in zijn mond gezogen en hij streelde de andere tepel met zijn vingers. Plotseling zag ik twee lichten naderen, het leek een auto die langzaam dichterbij kwam. Snel waarschuwde ik Selma en de mannen en in een mum van tijd hadden ze hun kleren recht getrokken alsof er niets was gebeurd.

De oudere man zei dat hij in een appartement woonde aan de rand van het park en vroeg of me met hem mee wilden gaan. Selma keek me aan voor goedkeuring.

Ik zei niets maar knikte dat het goed was. We gingen door een opening in het hek en bereikten vrij snel het appartement van de man. Het was een ruim modern appartement, met een grote woonkamer. De sofa was U-vormig en was gedecoreerd met allerlei kleine kussens.

De oude man draalde niet en behendig trok hij haar kleren uit. Ze stond op haar hoge hakken naakt in de kamer tussen begerig kijkende geile mannen. Ik ging op de hoek van de sofa zitten en wachtte af hoe ze Selma zouden nemen.

De mannen ontdeden zich van hun overbodige kleding en op het moment dat ze naakt waren tilden ze Selma op en legden haar op de sofa in het midden van de U-vorm. De rugleuning van het middenstuk van de sofa werd naar beneden gehaald en zo ontstond er een bed. Selma lag languit met haar benen wijd en streelde provocerend met haar natte kutje. Twee mannen liepen aan weerszijden van de bank en zakten op hun knieën zodat hun lange stijve lullen op gelijke hoogte waren met haar mond.

Ze aarzelde geen moment en nam een in haar mond en de ander in haar hand. De oudere man nam plaats op de sofa en knielde tussen haar benen en stootte abrupt zijn vette lul in haar natte doos. Zijn dikke lul was zo vet dat hij haar kutlippen enorm uitrekte en heel strak om zijn paal klemden. Ze kreunde en steunde met de pik in haar mond waar ze als een hongerige nymfomane heftig op zoog en sabbelde. De polsdikke lul schoof als een bezetene op en neer in haar schede en het was duidelijk dat door het schuren van haar kutwanden ze snel klaar dreigde te komen.

Haar lichaam schokte en trilde en ze sloeg haar benen om de middel van de oudere man en klemde zijn lul als een bankschroef in haar natte spleet. Door de enorme staaf in haar mond produceerde ze gorgelende geluiden die haar orgasme aankondigden. En toen kwam ze klaar, haar lichaam versteende in een geweldige kramp en trilde en schudde op de bank en na een aantal stuiptrekkingen ebde haar orgasme weg en hervatte ze haar onverzadigbare seksuele lust.

Ze zoog nu de andere man zijn lul en genoot hoe beide haar tieten ruw kneedden en aan haar tepels rukten waarbij haar borsten blanke peren leken. De oudere man ramde zijn lul onafgebroken in haar kut en aan zijn gezicht te zien naderde ook hij zijn orgasme.

Zijn hoofd ging achterover en zijn bekken naar voren en schreeuwend kwam hij klaar, spoot hij zijn vette zaad in haar strakke doos. Hij trok zijn vette lul uit haar kut en zei tegen de andere mannen dat ze haar nu konden neuken. Ik zag hoe ze haar optilden en op handen en voeten lieten plaats nemen over de breedte van de sofa met haar hoofd over de ene rand en met haar billen op de andere.

De man achter haar stootte zijn dikke lul in haar kut en de man voor haar gebood haar te zuigen. Haar lichaam ging ritmisch op en neer tussen de twee lullen. Ze zoog op zijn lul en werd op brute wijze in de mond geneukt, keer op keer stootte hij zijn lul tot diep in haar keel. Het was duidelijk te horen aan haar gorgelende geluiden en te zien aan het overmatige slijmerige speeksel dat uit haar mondhoeken sijpelde.

Na minutenlang Selma geneukt te hebben wisselden ze van plaats en begon het spel van voren af aan, totdat de man wiens lul haar kutje had gemolesteerd besloot hem in haar kont te stoten. Zonder enige aankondiging ramde hij zijn lul in haar strakke gaatje. Selma kreunde met luide gesmoorde oohhs door de pik in haar mond. Ik wist dat ze er geen moeite mee zou hebben want ze had menigmaal een lul in haar kont gehad en als ze opgewonden was, zoals nu, dan stond haar reet net zo open als haar natte kut.

Ook nu werd er gewisseld en nam ze de besmeurde lul, die net haar kont had verlaten gretig in haar mond. Na een paar minuten wilden de mannen een andere positie. Ze liet haar kont zakken op de man zijn lul die languit met zijn staaf omhoog op de sofa lag.

Ze verslond hem zonder moeite tot aan zijn ballen. Het was een geil gezicht die vette lul en de strakke kringspier die zijn staaf omringde, haar kont puilde uit van al dat pikvlees.

Selma leunde licht achterover en steunde met haar handen op de sofa, de andere man ging schrijlings voor haar staan en richtte zijn lul op haar mond, Hij nam haar bij haar achterhoofd en trok haar gezicht ruw op zijn trillende lid.

Meedogenloos werd ze geneukt, geen woord werd gesproken alleen het hijgen en kreunen vulde de kamer, terwijl ik opgewonden van dit tafereel, afwachtte op de onvermijdelijke orgasmes. Selma kwam eerst, ze schokte en trilde op de lul in haar kont. De mannen hielden even in en wachtten totdat de krampen waren weggeëbd, voordat ze hun door lust gedreven pikken opnieuw in haar begonnen te beuken. De man in haar mond kwam als eerste, hij trok zich af vlak voor haar lippen en gebood haar de mond te openen, zodat hij zijn zaad in haar keel kon lozen.

Hij trok haar hoofd aan haar haar naar achteren en spoot krachtige stralen zaad in haar mond en over haar gezicht. De man in haar kont duwde haar van zich af en duwde haar op haar knieën op de sofa en gebood haar nogmaals haar mond te openen voor de tweede lading zaad.

Ze kreeg de volle lading in haar mond en op haar gezicht en toen hij klaar was begon Selma de beide lullen nogmaals leeg te zuigen opdat geen druppel verloren zou gaan.

De oudere man die haar eerst had geneukt kwam tenslotte ook nog met zijn dikke lul en spoot een derde lading over haar gezicht en gedeeltelijk in haar mond.

Selma zat onder het sperma, haar hele gezicht droop als een kaars. De oudere man hielp haar naar de badkamer en na een paar minuten waren de resten verdwenen. Snel gingen we naar huis. De mannen hadden gevraagd of ze nog eens wilde komen, maar ik wist uit ervaring dat ze nooit een tweede keer met dezelfde man of mannen wilde neuken. Het moest altijd nieuw en derhalve spannend zijn. Thuis nam ze een douche en pijpte me als beloning voor mijn behulpzaamheid.

Op het moment dat we wilden gaan slapen vroeg ze:

vette natte kut super lange lul